Tat Haberleri

Koç Holding Tat Gıda'daki hisselerini sattı

Koç Holding, Tat Gıda Sanayi A.Ş. paylarının yüzde 49,04'ünü ve bazı intifa senetlerini Memişoğlu Tarım Ürünleri'ne sattığını duyurdu. Devre konu toplam yüzde 49,04 oranındaki Tat Gıda paylarının tamamı için devir bedelinin ise kapanış uyarlamasına tabi olmak üzere 80 milyon 915 bin 335,72 dolar olarak belirlendiği aktarıldı.

Finans 09-01-2024 10:10

Tat eş anlamlısı nedir? Tat kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Türkçe kelime zenginliği yönünden oldukça köklü bir dildir. Genel olarak günlük konuşma dilinde kullandığımız birçok kelimenin eş anlamlısı veya yakın anlamlısı vardır. Bir kelimeyi sık tekrar etmemiz gereken durumlarda kelimenin eş anlamlısını kullanmak ifadelerimizi ve cümlelerimizi çeşitlendirir. Eş anlamlı kelimeler, yazılışları ve okunuşları farklı olan ama anlamları aynı olan kelimelerdir. Tat sözcüğü eş anlamlısı bulunan bir sözcüktür. Peki, tat kelimesinin eş anlamlı kelimeleri nedir?

Egitim 18-11-2022 17:49

Çorba yaparken fark etmeden yapılan bu hatalar çorbanın tadını mahvediyor!

Çorba yaz aylarında fazla içilmese de baharın gelişiyle beraber çorbaların önemi artmaya başlıyor. İçimizi ısıtan çorbalar ağır yemeklerden önce en uygun tercih olarak görülüyor. Çorba yapımının basit olduğu düşünülse de bu aşamalarda yapılan ufak hatalar çorbanın tadını mahvedebiliyor.

Yemek 14-10-2022 15:42

Sahte balları yiyerek sağlığınızı riske atmayın! Evde gerçek bal nasıl anlaşılır?

Bal kahvaltıların ve sağlıklı atıştırmalıkların olmazsa olmaz lezzetleri arasında bulunuyor. Hakiki balın faydaları saymakla bitmiyor. Ancak dışarıdan alınan sahte ballar sağlık için büyük tehlikeler oluşturuyor, paranızı ziyan ediyor. Evde yapacağınız kolay testler ile sahte ve hakiki balın farkını anlayabilirsiniz.

Yemek 13-10-2022 09:30

Tat

Tat Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tat Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.