Tolga Mendi Haberleri Ve Son Dakika Tolga Mendi Haberleri

Tolga Mendi Haberleri Ve Son Dakika Tolga Mendi Haberleri

23 Mart 1993 tarihinde dünyaya gelen Tolga Mendi, İzmir şehrinde hayatına devam etmiştir. İsmail Safa Özler Almanca Anadolu Lisesi’nden mezun olan oyuncu ardından üniversite hayatına devam etmiştir. Çukurova Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümü mezuniyetinin ardından kısa dönem oyunculuk eğitimi almıştır. Oyunculuk eğitiminin ardından ilk kariyer hayatına 2015 yılında yayımlanan Acı Aşk yapıtı ile başlamıştır. Bir yıl ara ile Rüzgarın Kalbi ve Yeni Gelin dizilerinde rol almıştır. Yeni Gelin’de başrolü oynayan Mendi, canlandırdığı Hazar karakteri ile Türkiye genelinde dikkatleri üzerine çeker. Aynı zamanda 2020 tarihinde yayımlanmaya başlayan Sol Yanım dizisinde canlandırdığı Selim Kutlusoy karakterini canlandırmaktadır. Bu yapımda oyunculuk performansı ile büyük ilgi toplayan Mendi, aynı zamanda canlandırdığı karakter ile başrolü oynamaktadır.

Tolga Mendi Haberleri

Yeni Gelin'in aşıkları Jessica May Drociunas ve Tolga Mendi

Kısa bir zamanda izleyici karşısına çıkacak olan Yeni Gelin dizisinin başrol oyuncuları Jessica May Drociunas ve Tolga Mendi yılın en aşık çifti olmaya şimdiden aday.

Magazin 15-02-2017 14:16

Ekranların yeni Meryem Uzerli'si

Yeni sezonda Show TV'de ekrana gelecek olan Yeni Gelin dizisinin başrolünde Brezilyalı model Jessica May Drociunas rol alacak.

Magazin 16-01-2017 08:07

Diğer Haber Etiketleri

Tolga Mendi

Tolga Mendi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tolga Mendi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.