Tuğçe Tayfur Kimdir Haberleri

2. Sayfa'nın konuğu Tuğçe Tayfur kimdir? Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'un hayatı ve biyografisi!

Tuğçe Tayfur, 10 Ekim 2022 Pazartesi günü 2. Sayfa magazin programına konuk oldu. Ünlü isim, Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtlayıp magazin gündemini değerlendirdi. Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızı olan ünlü şarkıcı, nişanlısı Burak Kalfa ile ayrılık yaşamış fakat çift geçtiğimiz günlerde barışmıştı. Peki, 2. Sayfa'nın konuğu Tuğçe Tayfur kimdir? İşte Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'un hayatı, biyografisi ve müzik kariyerine ilişkin bilgiler...

Magazin 10-10-2022 10:38

2. Sayfa'nın konuğu Tuğçe Tayfur'un nişanlısı Burak Kalfa kimdir? Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur ve Burak Kalfa ne iş yapıyor?

Tuğçe Tayfur'un nişanlısı Burak Kalfa, ünlü şarkıcının 10 Ekim 2022 Pazartesi günü 2. Sayfa magazin programına konuk olması nedeniyle vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ünlü isim programda Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtlayıp magazin gündemine ilişkin konuştu. Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızı olan Tuğçe Tayfur, nişanlısıyla geçtiğimiz günlerde barışmıştı. Peki, 2. Sayfa'nın konuğu Tuğçe Tayfur'un nişanlısı Burak Kalfa kimdir? Burak Kalfa ne iş yapıyor?

Magazin 10-10-2022 10:36

Tuğçe Tayfur Kimdir

Tuğçe Tayfur Kimdir Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Tuğçe Tayfur Kimdir Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.