Tuvalet Eğitimi Haberleri

Sosyal medya üç aylık bebeğine tuvalet eğitimi veren kadını konuşuyor! Bebek bezi masrafını bitirdi

Tuvalet eğitimi hem anne hem de bebekler için oldukça zorlayıcı olabiliyor. Ebeveynler tuvalet eğitimine kaç yaşında başlanılması gerektiğini ve tuvalet eğitimi için etkili sonuçları araştırıyor. TikTok hesabında üç aylık bebeğine tuvalet eğitimi verdiğini paylaşan bir kadın milyonlarca ebeveyne fikir verdi.

Kadin 18-01-2023 12:04

Bebek bezi masrafına son: Tuvalet eğitimine 8 haftalıkken başladı! Bebekleri tuvalete alıştırmak için yapılacaklar

Bebek bezi fiyatları her geçen gün artıyor. Bu da ev ekonomisini oldukça zorluyor. Bebek bezi masrafından kurtulmak için bebekleri tuvalete alıştırmak gerekiyor. Bebeklerin tuvalete alışmasının zor olacağını düşünen ebeveynler bu konuda yanılıyor. Bebeğine 8 haftalıktan itibaren tuvalet eğitimi veren kadın bu konudaki deneyimlerini paylaştı.

Kadin 22-09-2022 09:52

Sadece 2 haftalıkken tuvalete alıştı! Bebek bezi masrafından kurtaracak etkili çözüm

Bebek bakımında ebeveynlerin oldukça dikkatli olması gerekiyor. Yapılan ufak hatalar veya ihmaller bebeğin sağlığını etkileyebiliyor. Bebeklerin tuvalete alıştırılması da bebek sağlığı konusunda önemli bir yer taşıyor. Bebeği tuvalete alıştırma yöntemleri sıklıkla aranan konulardan. Bir çift bebeklerine iki haftalıkken başladıkları tuvalet eğitim sürecini anlattı.

Kadin 05-09-2022 11:17

Tuvalet kağıdıyla silmeyin! Mutlaka yıkayın: Bu hastalıklardan birine yakalanmanız an meselesi

Tuvalet rutinleri yeni hastalıklara davetiye çıkarabilir. Uzmanlar uzun yıllardır tuvalet kağıdı kullanımı hakkında çeşitli uyarılarda bulunuyor. Özellikle dışkılama sonrasında tuvalet kağıdı kullanmak yerine mutlaka bol suyla yıkanması gerektiğini belirtiyorlar. Tuvaletten çıkmadan da sabun ve bol suyla ellerin yıkanması gerekiyor. Suyla yıkamak yerine tuvalet kağıdıyla siliyorsanız bu hastalıklardan birine yakalanmanız an meselesi.

Haber 18-06-2022 11:05

Tuvalet Eğitimi

Tuvalet Eğitimi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tuvalet Eğitimi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Tuvalet eğitimine ne zaman başlanır?

Anneler tuvalet eğitiminde sözü ve kontrolü biraz çocuklarına bırakmak zorundalar. Çünkü çocuğun buna hem bedenen hem de fizyolojik olarak hazır olması gerekmektedir. Tuvalet eğitimine başlama durumu her çocukta farklılık gösterebilir. Bir çocuk 2 yaşındayken başlarken bir diğeri 2,5 ve bazı zamanlarda 3 yaşını dahi bekleyebilir. Anneler çocuklarını bu zaman zarfında çok iyi gözlemlemeli ve ona bu durum için fırsat ve zaman tanımalıdırlar. Doğru zaman için sabretmek şart!

Kadin 31-12-2015 05:58