Uçak Bagaj Hakkı Haberleri

Bir gören bir daha baktı! Ekstra bagaj ücreti ödememek için 2.5 kilogram ağırlığındaki kıyafetleri üzerine giydi

Ekstra bagaj ücreti tüm seyahatlerin en büyük kabusudur. Fazladan bagaj ücreti vermek istemeyen kimi yolcular sıklıkla yanında götürdükleri kıyafetlerden vazgeçer. Kimi yolcular ise sosyal medyada rastladıkları seyahat hilelerini kullanıyor. Bir kadın ekstra bagaj ücreti satın almamak için tercih ettiği alışılmışın dışındaki seyahat hilesiyle bir anda sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 26-04-2023 14:38

Fazladan bagaj ücreti ödemek istemeyen yolcunun hilesi sosyal medyada gündem oldu! “Bu resmen sahtekarlık”

Havaalanında uçağa binmeden önce valizlerini teslim ettiği sırada daha fazla bagaj ücreti ödemek istemeyen yolcunun hareketi gündem oldu. Bir başka yolcunun cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde bagajının ölçümünün yapıldığı sırada adamın hassas tartı ile valizinin arasına ayağını sıkıştırdığı görüldü.

Trend 21-12-2022 17:14

Sosyal medyada gündem oldu! Ek bagaj ücreti vermek istemeyen yolcu bütün valizini üzerine giydi

Havalimanında ek bagaj ücreti vermek istemeyen kadının hareketleri sosyal medyada gündem yarattı. Kimileri kadının hareketini dahice bulduğunu söylerken kimileri ise görüntülerin kurgu olduğunu belirterek tepki gösterdi.

Trend 30-09-2022 15:48

Diğer Haber Etiketleri

Uçak Bagaj Hakkı

Uçak Bagaj Hakkı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Uçak Bagaj Hakkı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.