Ulaştırma Ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan Haberleri

Türkiye'den Elon Musk'a sürpriz yanıt! Türkiye'de de Kuş bizim kurallarımıza göre uçacak

Elon Musk'ın "kuş artık özgür" tweet'ine dünya çapından yanıt gelmeye devam ediyor. Avrupa Birliği (AB) Komisyonu'nun İç Pazardan Sorumlu Üyesi Fransız Thierry Breton, ünlü milyarderin tweet'ini alıntılayıp "Avrupa'da kuş bizim kurallarımıza göre uçacak" demişti. Breton'ın tweet'i sosyal medyanın radarına girerken, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan'dan da Musk'a benzer bir yanıt geldi. Sayan, "Türkiye'de de Kuş bizim kurallarımıza göre uçacak" dedi.

Haber 28-10-2022 13:59

Türkiye'nin başına 'metaverse' kuşu kondu! Ekonomiye 37,5 milyar dolar katkı sağlayabilir

Metaverse'ün Türkiye'deki paydaşları İstanbul'da bir araya geldi. Etkinlikteki veriler göre, metaverse, 2035 yılına kadar ekonomimize 37,5 milyar dolar katabilir. On yıl içerisinde 1 milyar kişiye ulaşacağı vurgulanan metaverse, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan'a göre ise sosyalleşmeden ticarete, eğitimden sanata birçok noktada sonsuz imkan sağlayacak. Sayan, "Dijital Ofisimiz önderliğinde de bu konularda çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Haber 05-10-2022 16:37

Avrupa Bilişim Enerji Verimliliği Zirvesi İstanbul'da gerçekleştirildi

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan: - "Bilişim alanında enerji verimliliğini sağlamak için iki hedef var. Birincisi, tüketilen enerjiyi azaltıp bunu yenilenebilir kaynaklardan elde etmek. İkincisi ise bilişimin her alanında harcanan enerjiyi, akıllı çözümlerle an aza indirmek" - Huawei Türkiye Genel Müdürü Lijing: - "Türkiye'de 20 yıldır yenilikçi projelerimizle iz bırakmaya ve yerel ortaklıklar kurmaya devam ediyoruz"

Yurthaber 03-10-2022 11:57

Diğer Haber Etiketleri

Ulaştırma Ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan

Ulaştırma Ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ulaştırma Ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.