Uzun Çizme Haberleri

İster elbiselerle ister pantolonlarla giyin! Sezona damgasını vuran topuklu çizme modelleri

Topuklu çizmeler, her kış olduğu gibi bu sezonun da favorisi. Birbirinden farklı tasarımlarıyla her kadının dolabına şıklık getiren topuklu çizmeler 2024'te de şıklık ve konforu bir arada sunuyor. Soğuğa karşı dirençli özel tasarımları, konforlu iç yapısı ve zarif detaylarıyla her anınızı özel kılacak topuklu çizme modellerini sizler için seçtik. Gelin, soğuk günlerde bile sıcak ve şık hissetmenizi sağlayacak topuklu çizme modellerine daha yakından göz atalım.

Kadin 03-01-2024 19:44

Kış boyunca hem tarzını konuşturmak hem sıcak kalmak isteyenler için en iyi deri çizmeler

Deri çizmeler, kış sezonunda da birbirinden şık ve iddialı kombinler hazırlayabilmeniz için size her konuda yardımcı olur. Son zamanlarda sıkça karşılaştığımız farklı modellerdeki deri çizmeler arasından seçim yapmakta zorlanıyor olabilirsiniz. İçinizi ısıtacak ve sizi zarif bir görünüme kavuşturacak, birbirinden güzel deri çizme modellerini sizin için seçtik. O ürünleri incelemeye var mısınız?

Kadin 03-01-2023 16:15

Bu kış vazgeçilmeziniz olacak 600 TL altı çizme modelleri

Yaklaşan kış mevsiminde ayaklarınızı sıcacık tutacak ve şık tasarımlarıyla sizi şımartacak 600 TL altı çizme modellerini yakından incelemek ister misiniz? Farklı renk ve modellerde, her bütçeye uygun, bu kışın favorileri arasına girmeye şimdiden aday çizmelerin tüm detaylarını araştırdık. Haydi, kış boyunca ayaklarınızdan çıkarmak istemeyeceğiniz şık ve rahat çizme modellerine birlikte bakalım!

Kadin 16-11-2022 17:41

Duygu Özaslan'ın çok beğenilen kırmızı çizmelerine alternatif öneriler

Bazı kombinler çarpıcı renkteki parçalarla göz alıcı hâle geliyor. Duygu Özaslan'ın oldukça sade kombini için tercih ettiği kırmızı çizmeler de yarattığı etkiyle göz doldurdu. Eğer siz de kırmızı renkli bir çizmeyle Özaslan'ın stilini yakalamak ve bulunacağınız ortamdaki tüm dikkatleri üzerinize çekmek isterseniz doğru yerdesiniz! İşte Duygu Özaslan'ın kırmızı çizmelerini çok beğenenler için alternatif öneriler!

Magazin 07-10-2022 14:40

Uzun Çizme

Uzun Çizme Hakkındaki Haberler Mynet'te. Uzun Çizme Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.