Uzun Vadede Altın Haberleri

Altın yatırımcıları saat 21.00'i bekliyor! Ons ve gram altında 'beklenti' fiyatlaması! İslam Memiş'ten Fed öncesi yeni değerlendirme

Son dakika: Altın fiyatları için önemli etkiye sahip olacak faiz kararını, ABD Merkez Bankası Fed bu akşam saat 21.00'de açıklayacak. Bu akşamki toplantıdan 25 baz puanlık faiz artışı çıkması yüksek ihtimal. Fed'in kararı öncesinde ons altın ve gram altın fiyatı için değerlendirmede bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yatırımcılara, altın fiyatında beklenti düşüşü olduğu ve alım için fırsat oluştuğunu söyledi. İşte İslam Memiş'ten altın için dikkat çeken son dakika açıklaması...

Finans 16-03-2022 09:03

Altın fiyatları ne olur, tekrar düşer mi yoksa yükselir mi? İşte yabancı analistlerden altın yorumları!

Altının ons fiyatlarının geçtiğimiz hafta 2 bin doların üstüne çıkıp aniden yükselmesi heyecan yaratmıştı. Yeni haftaya aynı hareketlenmelerle fakat bu kez ons fiyatındaki yüksek düşüşle başlayan altın fiyatları ne olacak merak ediliyor. Yabancı analistlerin gözlemleriyle altın fiyatları düşer mi, uzun vadede altın fiyatları kar sağlar mı araştırmasını yaptık. Altın fiyatları neden düştü? Altın fiyatları ne olur, tekrar düşer mi? İşte yabancı analistlerden altın yorumu!

Finans 12-08-2020 11:59

(Özel Haber) Altın fiyatları normal seyrine döndü

Yerel seçim sürecinin sona ermesiyle altın fiyatları normal seyrine girerken, Denizli’deki kuyumcu esnafı ise altının dövize göre daha güvenli bir yatırım limanı olduğunu ifade ediyor.Seçimlere kısa bir süre kalan döviz kuru ile birlikte tekrar yükselişe geçen altın fiyatları seçimin ardından eski seviyelerine geriledi.

Haber 04-04-2019 13:42

Dünyanın altın saklama merkezi İngiltere yerine İstanbul olabilir

İstanbul Altın Rafinerisi (İAR) Üst Yöneticisi (CEO) Ayşen Esen, dünyanın altın merkezi olarak İstanbul'u konumlamak için altın ile ilgili bütün kurumların birlikte çalışması gerektiğini belirterek, "Hazine ve Maliye Bakanlığı, TCMB, Borsa İstanbul, İstanbul Altın Rafinerisi, Takasbank, SPK gibi kurumların yetkililerinden Altın Kurulu oluşturulması atılacak adımları hızlandıracaktır. Sistem oluşturulsa ülkeler altınlarını İngiltere'de tutmak yerine Türkiye'de tutabilir." dedi.

Finans 30-07-2018 10:14

Diğer Haber Etiketleri

gram altın reşat altın 1 ons 1 ons altın 14 ayar 22 ayar gram altın 24 ayar altın Gümüş altın fiyatları Dünya Altın Konseyi altın ons altın para altın yarım altınım altının ons fiyatı cumhuriyet altını kaç cumhuriyet altını kaç ayar çeyrek altın fiyatı canlı çeyrek altının fiyatı boğa piyasası canlı altın fiyatları büyük altın fiyatları altın fiyatları altın 22 ayar altın analiz altın daha düşer mi altın fiyatları 22 ayar altın fiyatları 22 ayar bilezik altın fiyatları altın fiyatları altın fiyatları çeyrek altın fiyatları çeyrek altın altın fiyatları ne olur altın gram fiyatı altın gümüş dolar takip dolar fiyatı yarım altın fiyatları son dakika altın son dakika altın fiyatları son dakika dolar son dakika dolar fiyatı tam altın fiyatı tam altın fiyatı ne kadar küçük altın ons dolar ons fiyatı fiyatları çeyrek altın fiyatları altın düşüş altın almalı mı ne kadar çeyrek altın altın fiyatları 22 ayar gram altın altın fiyatları çeyrek altın fiyatları altın piyasa altın fiyatı canlı 22 ayar gram altın fiyatları kapalıçarşı altın tam altın fiyatları dolar euro altın piyasaları dolar kurları altın fiyatları 22 ayar gram altın fiyatları nasıl fiyatları altın 24 ayar altının gramı altın fiyatları yarım altın fiyatları düştü mü piyasalarda altın gram altın fiyatları 22 ayar altın alımı altında düşüş altın fiyatları neden düştü platin fiyatları 1 gram uzmanlardan altın yorumları hurda altın altın fiyatları ne oldu dakika altın fiyatları altın fiyatları 22 temmuz altın fiyatları 1 ons altın kaç gramdır çeyrek altının mehmet ali yıldırımtürk altın fiyatları tekrar yükselecek mi altın fiyatı ne kadar olacak fiyatı canlı neden düştü altın yatırım altın yükseliyor ne kadar çeyrek altın dün altının ons beşlik altın

Uzun Vadede Altın

Uzun Vadede Altın Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Uzun Vadede Altın Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

İstanbul, altın saklamada dünyanın merkezi olabilir

İstanbul Altın Rafinerisi CEO'su Ayşen Esen: - "Dünyanın altın merkezi olarak İstanbul'u konumlamak için altın ile ilgili bütün kurumların birlikte çalışması gerekiyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı, TCMB, Borsa İstanbul, İstanbul Altın Rafinerisi, Takasbank, SPK gibi kurumların yetkililerinden Altın Kurulu oluşturulması atılacak adımları hızlandıracaktır. Sistem oluşturulsa ülkeler altınlarını İngiltere'de tutmak yerine Türkiye'de tutabilir" - "Düğün sezonunda İAR'ın gram altın üretimi arttı. Piyasa mayıs, haziran aylarında durağandı, şu anda tam tersi gram altın talebinde hareket var. Orta seviyedeki gelirlinin bile bir düğüne çeyrek altın götürmesi zorlaştı" - "Vatandaş 'alım, satım yapayım derken elimdekinden olabilirim, en iyisi bunu muhafaza etmek' diyor. Hurda altın hareketi beklentilerin altında kaldı. Fiyatın bu kadar yükseldiği bir ortamda daha fazla satışın olması beklenirdi. Vatandaş seçimden önce altınını daha fazla tutuyordu, şimdi biraz hareketlenme var"

Finans 29-07-2018 12:02

Altın Bugün Kaç Para -Altın Fiyatları Ne Oldu

Çeyrek Altın Yarım altın fiyatı ve altın fiyatları ne durumda? Altın fiyatları nasıl bir çizgi izleyecek. Altın fiyatları güne nasıl başladı? Altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları ne kadar?

Finans 07-07-2014 11:42

Altın alacaklar bu habere dikkat!

2013 yılını yüzde 28 oranında değer kaybıyla kapatan altın kimileri için güvenli limanken kimileri için endişe kaynağı

Finans 03-04-2014 15:47

İşte altını yükselten iki faktör

Analistler ,altın fiyatlarının ABD Merkez Bankası Fed'in azaltıma devam edebileceği beklentileriyle son 16 ayın zirvesine doğru ilerlediğini belirtti.

Finans 26-02-2014 14:02

Altın fiyatları düştü!

24 ayar külçe altının gram satış fiyatı 90,60 lira,Cumhuriyet Altınının satış fiyatı ise 610,00 lira oldu.

Finans 02-09-2013 09:21

Altın fiyatlarında neler oluyor?

Küresel belirsizliklerden destek bularak yükselmesi beklenen altının ons fiyatı gün içinde destek seviyelerini bir bir kırarak 1.540,35 dolara kadar geriledi

Finans 05-04-2013 10:34

Altında kritik seviye 1490 dolar

Altın fiyatlarında düşüş devam ediyor. Uzmanlar, altında özellikle 1490 seviyesinin çok önemli olduğunu, uzun vadede fiyatların artacağını belirtiyor.

Finans 23-05-2012 10:47

'Altın fiyatları daha da düşecek'

Altın fiyatları 1562 dolara kadar geriledi. Altın Piyasaları Uzmanı Yıldırımtürk, altında düşüşün 1525 dolara kadar süreceğini, o seviyeden tepki geleceğini söyledi.

Finans 14-05-2012 15:00

Rogers'tan altın uyarısı

Uluslararası yatırımcı Rogers “Altında trend yukarı yönlü, yatırımcılar hemen satışa geçmemeli” dedi.

Finans 27-04-2012 09:43

Altın için kritik uyarı

Ünlü yatırımcı Jim Rogers, altın yatırımcılarını üzecek bir haber verdi ve altının bu yıl soluklanacağı tahmininde bulundu.

Finans 20-04-2012 16:09