Waffle Haberleri

İki kişilik waffle tarifi! Kolay ve pratik 2 kişilik waffle nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktası...

Waffle tarifi yediden yetmişe herkes tarafından severek tüketiliyor. Hazırladığınız yumuşacık ve lezzetli waffle hamurunu dilediğiniz gibi çikolatalı fındık kreması, çikolatalı sos, meyveler, fındık tozu, antep fıstığı tozu gibi malzemeler ile süsleyerek damak zevkinize en uygun waffle tarifini elde edebilirsiniz. Peki, iki kişilik waffle nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktası...

Yemek 16-02-2024 15:28

Waffle hamuru tarifi: Waffle hamuru nasıl yapılır?

Bir hamur tatlısı olan waffle, Belçika asıllı bir lezzettir. Farklı meyvelerle, dondurmalarla ve tatlı soslarla servis edilen bu lezzet, Türk mutfaklarında ve sofralarında da yerini almıştır ve birçok kafenin ve lokantanın menülerinde de görülmektedir. Ancak hem waffle hem de waffle hamuru evde de kolaylıkla yapılabilir.

Yemek 09-02-2024 17:09

En pratik iki kişilik waffle tarifi! Waffle (2 kişilik) nasıl yapılır, malzemeleri neler?

İki kişilik waffle tarifi, evde tatlı ziyafeti yapmak isteyenlerin sıklıkla tercih ettiği bir lezzet. Çeşit çeşit ve renk renk malzemeyle yapılan, tatlı tariflerinin en sevilen lezzetlerinden olan waffle tarifi evde de kolaylıkla yapılabiliyor. İşte En pratik iki kişilik waffle tarifi...

Yemek 11-04-2023 23:53

En pratik waffle tarifi! Tost makinesinde waffle nasıl yapılır?

Waffle her zevke uygun malzemeler ile çeşitlendirilebilen enfes bir tatlı. Dışarıda satılan waffle her ne kadar lezzetli olsa da giderek artan fiyatı nedeniyle can sıkıcı olabiliyor. Evde waffle tarifini deneyenler bir daha dışarıdan almıyor. Tost makinesinde waffle nasıl yapılır merak ediyorsanız bu pratik waffle tarifini deneyebilirsiniz.

Yemek 05-03-2023 15:38

Waffle

Waffle Hakkındaki Haberler Mynet'te. Waffle Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bir de evde yapmayı deneyin: Pratik waffle tarifi! Evde waffle nasıl yapılır?

Tatlı krizlerinize en etkili ve hızlı gelecek bir çözüm arıyorsanız evde waffle tarifi tam size göre! Şu ana kadar hep dışarıdan waffle aldıysanız ve bu lezzetin evde tutturulamayacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Evde yapılan waffle dışarıdan alınanlardan bile lezzetli oluyor. Tost makinesiyle yapabileceğiniz pratik waffle tarifini hemen denemelisiniz.

Yemek 13-10-2022 09:24