Westerlo Haberleri

Son dakika: 'Burada çok yıprandım!' Halil Akbunar, ocak ayında geri dönüyor! Süper Lig devi transferi bitiriyor...

Son dakika haberleri: 2022 FIFA Dünya Kupası arasına lider Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde 2. sırada yer alarak giren Galatasaray'da transfer için kollar sıvandı. Bu sezon yerli rotasyonunda sıkça problem yaşayan sarı - kırmızılılar, nokta atışı isimlerle kadrosunu güçlendirmek için harekete geçti. Aslan, sezon başında Göztepe'den ayrılarak Belçika Ligi ekiplerinden Westerlo'nun yolunu tutan Halil Akbunar'ı transfer etmek için operasyon başlattı.

Spor 12-12-2022 14:31

Son dakika: 'Galatasaray anlaşmaya vardı!' Halil Akbunar, ocak ayında 'Parçalı' formayı giyecek...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 10. haftada topladığı 17 puanla 7. sırada yer alan Galatasaray, devre arası transfer dönemine odaklandı. Yaz transfer döneminde Halil Akbunar'ı kadrosuna katmak isteyen ancak başarılı olamayan sarı - kırmızılıların yeniden harekete geçeceği iddia edilmişti. Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk'un ısrarla istediği oyuncunun transferinde mutlu sona ulaştı. Resmi imzaların atılacağı tarih de belli oldu...

Spor 20-10-2022 20:30

Göztepe'ye zoraki veda eden Halil Akbunar, Avrupa'da başarı arıyor

Belçika ekibi Westerlo'ya transfer olan futbolcu: "Göztepe taraftarı olduğum için Türkiye'de başka takım forması giymek istemiyordum. Göztepe'de duygusal ve mental olarak çok yıpranmıştım. Ailem de bu süreçte yıprandığı için bir karar almak zorundaydım ve ayrılma kararı aldım" - "Göztepe'ye vedam inanılmaz şekilde zor oldu. Göztepe'yle elbet bir gün inşallah tekrar kavuşacağız" - "Belçika'da bütün oyuncular çabuk. Defans bile çabuk. Yapacak bir şey yok, biz de onların açıklarını bulmaya çalışacağız"

Haber 31-08-2022 11:10

Son dakika: Anlaşma tamam, 4 yıllık imza geliyor! Fenerbahçe'de genç yıldız Muhammed Gümüşkaya'nın ayrılığı yakın...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'e bir beraberlik ve bir galibiyetle başlayan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında da Austria Wien'i 2-0 mağlup etti. Sarı - lacivertlilerde teknik direktör Jorge Jesus'un istekleri doğrultusunda transfer çalışmaları devam ediyor. Taraftarlar gelecek olan transferlerin yanı sıra ayrılacak olan oyuncuları da merak ediyordu. Genç futbolcu Muhammed Gümüşkaya'nın yeni adresinin Belçika ekibi Westerlo olacağı ifade edildi.

Spor 20-08-2022 08:52

Westerlo

Westerlo Hakkındaki Haberler Mynet'te. Westerlo Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.