Will Cathcart Haberleri

WhatsApp'ın patronundan sert çıkış! Hiçbiri için bunu yapmayacağız

İngiliz hükümetinin çocuk istismarı materyallerinin tespitiyle alakalı bazı planları var. Hükümetin planları arasında özel mesajların taranma ihtimali de yer alıyor. WhatsApp'ın patronu Will Cathcart ise son verdiği röportajda, "Hiçbir hükümet için güvenliği azaltmayacağız" ifadeleri kullandı.

Haber 01-08-2022 10:52

Umudunuzu kaybetmeyin! WhatsApp'ın patronu Bunu yapmayı çok isteriz diyerek yeşil ışık yaktı

WhatsApp'ın Başkanı Will Cathcart, çok beklenen iPad için WhatsApp uygulaması hakkında konuştu. İnsanların uzun zamandır bir iPad uygulaması istediğinin farkında olan Cathcart, "Yapmayı çok isteriz" diyerek iPad için WhatsApp uygulamasını bekleyenlere umut verdi.

Haber 30-01-2022 09:32

WhatsApp tepkiler sonrası gizlilik kampanyası başlattı

WhatsApp, tarihinin ilk gizlilik odaklı reklam kampanyasını başlattı. WhatsApp yöneticisi Will Cathcart, BBC'ye yaptığı açıklamada "Hükümetlerin daha az değil daha fazla güvenlik talep etmesi gerekiyor" dedi. 2021'in başında şartlar ve kurallarını değiştirdikten sonra kullanıcılardan yoğun eleştiri alan çevrimiçi mesajlaşma platformu, hükümetlerden gelen "şifreleme konusunda taviz verme" baskısına karşı sağlam bir duruş sergilediğini açıkladı.

Haber 14-06-2021 13:38

WhatsApp CEO'sundan gizlilik sözleşmesi açıklaması!

WhatsApp CEO'su Will Cathcart, bir podcast yayınında, WhatsApp'ın gizlilik politikası değişikliklerine değindi. Cathcart ayrıca, mesajlaşma uygulamasının iMessage ile olan rekabetini ve Facebook'un Apple ile devam eden çekişmesini de anlattı.

Haber 15-03-2021 15:20

Diğer Haber Etiketleri