Yazmin Oukhellou Haberleri

Bodrum'da ölümden dönen İngiliz model Yazmin Oukhellou kötü günleri geride bıraktı

Geçtiğimiz yaz Muğla'nın Bodrum ilçesinde, sevgilisi Jake Robert Mclean'ı (33) kaybeden ve kazada ağır yaralanan, model ve oyuncu Yazmin Oukhellou (28), kötü günleri geride bıraktı. Ünlü isim son paylaşımıyla İngiliz medyasına manşet oldu.

Magazin 25-10-2022 14:44

Yazmin Oukhellou Bodrum'daki korkunç kazanın detaylarını anlattı! Jake'i öldüren kazadan kurtulmak için kolumu kırdım

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, İngiliz Jake Robert Mclean'ın (33) yaşamını yitirdiği kazada ağır yaralanan kız arkadaşı, model ve oyuncu Yazmin Oukhellou (28), kaza anında yaşadıklarını ilk kez anlattı.

Magazin 16-07-2022 11:33

Yazmin Oukhellou ve Jake McLean kazadan önce büyük bir kavga etmiş! Flaş iddia

İngiltere'de yayınlanan 'The Only Way Is Essex' isimli dizide rol alan Towie'nin yıldızı Yazmin Oukhellou ve sevgilisi Jake McLean, Bodrum'da korkunç bir araba kazası yaptı. Kazada ünlü yıldızın sevgilisi hayatını kaybetti. The Sun kazadan hemen önce ikilinin büyük bir kavga ettiğini iddia etti.

Magazin 05-07-2022 09:39

Yazmin Oukhellou ve Jake McLean Bodrum'da kaza yaptı! Jake McLean'ın eski aşkı Lauren Goodger ölüm haberi sonrası yıkıldı

Towie'nin yıldızı Yazmin Oukhellou ve bir küs bir barışık olduğu sevgilisi Jake McLean Bodrum'da korkunç bir kaza yaptı. İş için son anda Bodrum'a gelen çiftten Jake McLean hayatını kaybederken Yazmin Oukhellou ise hayati tehlikeyi atlattı. TV programında Jake McLean ile uzun süre aşk yaşayan Lauren Goodger ölüm haberi sonrası görüntülendi.

Magazin 04-07-2022 14:44

Diğer Haber Etiketleri