Yks 2.eK Tercih Ne Zaman Haberleri

YKS EK TERCİH TARİHLERİ 2023: YKS ek tercihleri ne zaman? ÖSYM ek tercih başlangıç tarihini duyurdu mu?

YKS ek tercih tarihleri, cumartesi günü ÖSYM tarafından yapılan üniversite yerleştirme sonuçları açıklaması sebebiyle merak edildi. İlk tercihlerde yerleşemeyenler, 2. ek tercihler için arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Peki, YKS ek tercihleri ne zaman başlayacak? YKS ek tercih başlangıç tarihi belli oldu mu? İşte ayrıntılar...

Egitim 22-08-2023 07:50

2022 YKS EK TERCİH KILAVUZU BEKLENİYOR! YKS ek tercihler ne zaman başlayacak, ek tercih kılavuzu ne zaman yayınlanacak?

YKS ek tercihlerinin başlayacağı tarih merak konusu oldu. Herhangi bir üniversite programına yerleşemeyen kişiler internette ÖSYM tarafından açıklama yapılıp yapılmadığını öğrenmek için araştırma yapıyor. Bilindiği üzere 22 Ağustos'ta başlayan üniversite kayıtları 26 Ağustos Cuma günü sona erdi. Peki, YKS ek tercihler ne zaman başlayacak? YKS ek tercih kılavuzu ne zaman yayınlanacak?

Egitim 31-08-2022 10:03

YKS ek tercihler ne zaman başlıyor? 2022 YKS ek tercih kılavuzu yayımlandı mı? Ek yerleştirme/2. tercihler ne zaman?

YKS yerleştirme sonuçlarına erişimin açılmasıyla kimi adaylar istediği üniversite ve bölüme yerleşirken kimi adaylar ise herhangi bir üniversiteye ve bölüme yerleşemedi. Bu gelişmenin ardından adaylar gözlerini 2. tercih günlerine çevirdiler. YKS 2. tercih/ek yerleştirmelerin hangi tarihlerde yapılacağı merak edilirken ÖSYM YKS 2. tercih kılavuzu da merak edilen konular arasında. Peki, YKS ek tercihler ne zaman? 2022 YKS ek tercih kılavuzu yayımlandı mı? Ek yerleştirme/2. tercihler ne zaman?

Egitim 18-08-2022 10:58

Yks 2.eK Tercih Ne Zaman

Yks 2.Ek Tercih Ne Zaman Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yks 2.Ek Tercih Ne Zaman Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.