Yüz Dolar Haberleri

California’da Toplu Hırsızlık Sorunu

Amerika’nın en büyük eyaleti California’da bazı mağazalarda tatil sezonunda bir dizi toplu hırsızlık olayı nedeniyle bazı bölgelerde güvenlik önlemleri arttırıldı

Haber 26-12-2021 17:44

New York'ta Omicron Gölgesinde Yeni Yıl Planları

New York eyaletinde, Omicron varyantına bağlı vaka sayıları her geçen gün giderek artıyor. Eyaletin New York şehrinde yaklaşan yeni yıl öncesinde kutlamaların Times Meydanı’nda yapılıp yapılmayacağı, yapılacaksa da ne gibi ek tedbirlerin alınacağı tartışılıyor

Haber 23-12-2021 02:40

Demir Kubbe: İsrail'in hava savunma sistemi nasıl çalışıyor, Filistinli gruplar sistemi nasıl aşıyor?

İsrail'in Demir Kubbe hava savunma sistemi, Gazze'den gelen roketlere karşı etkili oluyordu. Ancak son günlerde artan çatışmalarda bu roketlerden bazılarının İsrail'de kayıplara yol açtığı görülüyor. Demir Kubbe nasıl çalışıyor ve ne kadar etkili?

Haber 13-05-2021 02:34

iPad'ini çocuğuna verdi, 125 bin lira tutarında borç çıktı

ABD'nin Connecticut eyaletinde yaşayan 41 yaşındaki Jessica Johnson, pandemiyle birlikte evden çalışırken 6 yaşındaki oğlu George da annesinin iPad'ini ele geçirdi. İki erkek kardeşten küçüğü, Sonic Forces isimli oyunun içinde satılan özellikleri tek tek satın aldı.

Haber 15-12-2020 17:11

Yüz Dolar

Yüz Dolar Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yüz Dolar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

ABD İran yaptırımları: Muafiyetlerin kalkması petrol fiyatlarını ve Türkiye'yi nasıl etkiler?

ABD, İran'a uyguladığı yaptırımlar kapsamında, Türkiye dahil 8 ülkeye tanıdığı muafiyetlere son verdi.

Haber 03-05-2019 07:29

ABD İran yaptırımları: Muafiyetlerin kalkması petrol fiyatlarını ve Türkiye'yi nasıl etkiler?

ABD Başkanı Trump, İran'a uyguladığı yaptırımlar kapsamında, 1 Mayıs'tan itibaren geçerli olmak üzere kimi ülkelere tanınmış olan muafiyetlere son verdi. Böylece ABD, ülkelerin İran'dan petrol alımlarını tamamen yasaklamış oldu. Peki bu durum Türkiye'yi nasıl etkiler? İktisatçı Ergin Yıldızoğlu kaleme aldı.

Haber 03-05-2019 07:06

ABD İran yaptırımları: Muafiyetlerin kalkması petrol fiyatlarını ve Türkiye'yi nasıl etkiler?

ABD Başkanı Trump, İran'a uyguladığı yaptırımlar kapsamında, 1 Mayıs'tan itibaren geçerli olmak üzere kimi ülkelere tanınmış olan muafiyetlere son verdi. Böylece ABD, ülkelerin İran'dan petrol alımlarını tamamen yasaklamış oldu. Peki bu durum Türkiye'yi nasıl etkiler? İktisatçı Ergin Yıldızoğlu kaleme aldı.

Finans 03-05-2019 07:06

FETÖ elebaşından iş adamlarına yüz dolar

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, kapatılan TUSKON'un başkanı Rızanur Meral ve genel sekreteri Mustafa Muhammet Günay ile Ömer Faruk Kavurmacı ve Faruk Güllü'nün de aralarında bulunduğu 86 sanığın yargılandığı davada, gizli tanıkların ifadeleri okundu - Gizli tanık "Boran": - "Fetullah Gülen iş adamlarına yüz dolar, normal çalışanlara 1 dolar gönderiyordu. Biz o dolarların anlamını 15 Temmuz darbe girişiminde öğrendik. İş adamlarının cüzdanlarının bir kenarında onun gönderdiği dolar her zaman durur. Bereketlendirdiğine inanıyorlar" - "FETÖ, gözlerine kestirdikleri iş adamlarına fahri konsolosluk satıyordu bir zamanlar, TUSKON bünyesinde. Bir milyon dolar ve iki milyon dolar arasında değişiyordu fiyatlar. Bu şekilde fahri konsolosluk dağıtılıyordu. Afrika ülkeleriyle araları iyi olduğundan dolayı oradan talep ediliyordu, fahri konsolosluk" - Gizli tanık "Demir": - "FETÖ elebaşı, saatlerini iş adamlarına yolluyordu. Himmet karşılığında birçok iş adamına saat hediye etti. Bazı saatler, bizzat bana geldi ve ben dağıttım. Bende bulunan saatleri emniyete teslim ettim"

Haber 17-12-2018 15:47

İsrail’in Filistinli Milletvekilinden Ebru Özkan yorumu

Ortak Arap Listesi Bloku Milletvekili Ebu Arar: - “Türk vatandaşı Özkan’ın gözaltına alınması, hukuki değil, siyasidir. Bu Türk vatandaşı da her Müslüman gibi Kudüs’e gelerek, Mescid-i Aksa’da ibadet etme hakkına sahiptir” - "Gözaltında bulunduğu sürece kendisi ile anlamadığı ve konuşmadığı dil olan Arapça sorgulama yapılan Türk vatandaşı, Hamas ile hiçbir alakasının olmadığını belirtmiştir. Yaptığı şey sadece, Türkiye’de oturan bir Filistinliden Batı Şeria’da oturan ailesine beş yüz dolar meblağ ve birkaç parfüm getirmekten başka bir şey olmamıştır" - “İsrail’in bu davranışı, Mescid-i Aksa’ya sevgi besleyen Türk vatandaşlarına caydırıcı bir mesaj taşımaktadır”

Haber 12-07-2018 17:24

Anadolu Dünya Dolu programı

- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan: (1) - "(Sığınmacılara yönelik yardımlar) Hadi Avrupalıların riyakarlıklarını anladık da bizim ana muhalefet partisi niye bu işin peşine düştü onu bilemiyoruz. Ana muhalefetin başındaki zat 'Nerede bu 30 milyar dolar?' diye sorup duruyor. Ömründe bir tek garibe üç kuruşluk faydası olmayıp, bir yaşındaki çocuğu bile sigortalı yapacak kadar helal-haram nedir bilmeyenin böyle bir şeyi sorma hakkı olabilir mi" - "Kucağındaki çocuğuyla beraber umuda k

Haber 18-12-2017 18:06

‘Trump Başkan Seçilirse Türkiye’ye Yatırımların Önü Açılır’

New York’ta Türk toplumunun önde gelen aktivist ve toplum liderlerinden İbrahim Kurtuluş, Trump’ın başkan seçilmesi halinde Türkiye’ye yapılacak dış yatırımlarda patlama yaşanacağını söyledi.

Haber 31-10-2016 23:27

Trump ve Clinton son kez kozlarını paylaştı

Demokrat Parti'nin başkan adayı Hillary Clinton ve Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump, 8 Kasım'daki başkanlık seçimleri öncesinde son kez canlı yayında kozlarını paylaştı.

Haber 20-10-2016 06:37

'İran Suriye'de Afgan Mültecileri Savaştırıyor'

İran, binlerce Afgan mülteciyi, Esat rejimine destek veren Lübnanlı Hizbullah grubu ve İran Devrim Muhafızları’la beraber savaşmaları için Suriye’ye gönderdi. Şii Afganlar’dan oluşan Fatimiyun Tugayı ülkedeki en büyük ikinci yabancı gücü oluşturuyor.

Haber 30-01-2016 22:24

Grafik kartınızı zorlayacak oyunlar!

Yeni bir PC sahibi oldunuz veya bilgisayar parçalarınızı güncellediniz; ne var ki hamle sistemleri sömüren PC oyunları için için yeterli olmayabilir.

Haber 26-01-2016 08:32

NASA’dan Drone çözümü: Akıllı hava kontrol sistemi

Havacılık kolay iş değil. Havada uçan her nesnenin, birbirlerine çarpmamaları için çok pahalı hava trafik kontol sistemleri tarafından izlenmesi ve yönlendirilmesi gerekiyor.

Haber 08-08-2015 10:06

Hava videoları için hangi Drone’u seçmeli?

Drone’lar artık kolayca ulaşılabilir, makul fiyatlı ve üstelik yetenekli oyuncaklara dönüştüler.

Haber 27-05-2015 08:28

Yardım şovunda olay çıktı

New York Times'ı satın almak istemesiyle daha önce gündeme gelen Çinli işadamı Guangbiao'nun New Yorklu evsizlere yapacağını açıkladığı para yardımı için düzenlenen yemekte olay çıktı.

Haber 26-06-2014 10:09

Çinli işadamından olaylı yardım

Çinli işadamı Chen Guangbiao'nun New Yorklu evsizlere yapacağını açıkladığı para yardımı için düzenlenen yemekte bu vaat yerine getirilmeyince olay çıktı.

Haber 26-06-2014 03:29

Bir ABD askeri ve Vietnamlı oğlu

Vietnam savaşından geriye kalanlardan bir sosyal gerçeklik babaları Amerikan askeri olan binlerce Vietnamlı. Şimdi 60-70 yaşlarına gelmiş bazı eski Amerikan askerleri tanımadıkları çocuklarını arıyor. Peki bulurlarsa ne oluyor?

Haber 28-04-2014 18:00

Saklı kalmayı başarabilmiş gezilesi mekanlar

Eyfel Kulesi, Golden Gate Köprüsü ve Coliseum harika eserler olabilir, fakat dünya üzerinde çok iyi korunmuş ve güzelliklerini tüm dünyadan saklamayı başarabilmiş yerler de var.

Haber 24-03-2014 11:33

Fuhuş çetesinin kataloğu ve şifreleri çözüldü

İstanbul’da müşterilerin memnuniyetini ölçen fuhuş çetesi üyesi 8 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Haber 11-04-2013 16:08

İhracat devi gazete ilanıyla veda etti

Küçük ihracatçıyı bürokratik işlemlerden kurtarmak için kurulan dış ticaret şirketlerinin ilklerinden GSD Dış Ticaret, 27 yıl sonra kepenk indirdi.

Finans 20-02-2013 11:21

Suriyeli blogcu serbest bırakıldı

Suriye, Ürdün'e gitmek üzereyken tutukladığı tanınmış blogcuyu tutuksuz yargılamak üzere serbest bıraktı.

Haber 19-12-2011 13:52

Dünyada en hızlı internet bağlantısı Güney Kore'de

İnternet devi Akamai'nin araştırmasına göre, dünyada ortalama internet hızı 1,7Mb/sn.

Haber 28-07-2010 18:26
Haber 19-12-2007 11:07