12 Ekim Pazartesi Gunluk Burc Yorumlari Haberleri

Meteoroloji duyurdu: Yağmur ve soğuk hava geri dönüyor! (7 Ekim hava durumu)

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 5 günlük yeni hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Meteoroloji'nin raporuna göre, pazar günü ülke genelinde yazı aratmayan bir hava bekleniyor. Pazartesi günü ise kuzey kesimlere soğuk hava inecek ve sıcaklık 10-12 derece azalacak. İstanbul'da da pazartesi günü sıcaklık 4-5 derecelik düşüşle 20 dereceleri görecek. İşte detaylar...

Haber 2023-10-07 10:30:52

İşte Mavera dizisinin oyuncuları ve karakterleri | Mavera dizisi gerçek mi?

Mavera dizinin çekimlerine Ekim 2020 itibariyle başlanmıştı ancak koronavirüs pandemisi sebebi ile çekimlere bir süre ara verilmişti. Mavera dizisinin çekimlerinin tamamlanmasının ardından ise Ramazan ayı boyunca ekranlara gelecek olan dizi, bir mini dizi olarak yayınlanıyor. Mavera dizisi, İslamiyet’i Türklere anlatan Ahmet Yesevi ve arkadaşlarının yasadığı olayları konu ediniyor. Mavera dizisi 12 Nisan Pazartesi günü TRT 1 kanalında yayın hayatına başlıyor.

Magazin 2021-04-12 14:25:43

(Özel) Taksim Metrosu’nda organize yankesicilik kamerada

Taksim Metrosu’nda yürüyen merdivenlerden organize şekilde hareket eden yankesiciler bir vatandaşın arka cebindeki 2 bin 500 lira para çaldı.Cep telefonunu düşürüp yerden alıyormuş gibi yapan yankesici ve ortağı kameralara yansırken, kaşla göz arasında parayı çalan şahıslar kayıplara karıştı.Olay, geçtiğimiz 12 Ekim Pazartesi günü saat 16.00 sıralarında Beyoğlu Taksim Metrosu’nda meydana geldi.

Haber 2020-12-10 09:34:32

Çameli’nde okullarda dezenfektan çalışmaları devam ediyor

Çameli’nde, yüz yüze eğitimin kademeli başlaması itibariyle okullar ve 13 EBA noktası korona virüs tedbirleri kapsamında dezenfekte edildi.12 Ekim Pazartesi günü ilkokul 2-3-4 sınıflar, ortaokul 8.sınıflar ve lise 12.sınıflar yüz yüze eğitime başlıyor.

Yurthaber 2020-10-22 09:43:40

Jandarmadan okul servis araçlarına özel denetim

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yoğunlaştırılmış bir şekilde “Okul Servis Araçlarına” yönelik özel denetim faaliyetleri düzenledi.Konuyla ilgili açıklamada, 2020-2021 eğitim öğretim yılında yüz yüze eğitimin Milli Eğitim Bakanlığınca açıklanan takvim çerçevesinde, kademeli olarak belirli sınıf seviyelerinde 12 Ekim 2020 Pazartesi günü başladığı belirtildi.

Yurthaber 20-10-20 15:47

Kilis Belediye Başkanı Perşembe günü seçilecek

Beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut’un yerine belediye meclisi üyelerinden biri Perşembe günü seçileceği bildirildi.12 Ekim 2020 Pazartesi günü tedavi gördüğü Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Şahinbey Araştırma Hastanesinde tedavi görürken beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut’un yerine belediye meclisi üyelerinden bir kişi, 2024 yılı yerel seçimlere kadar belediye başkanlığı görevini yürütecek.

Yurthaber 20-10-20 10:22

Bittiği konuşuluyor... Asuman’la Sevgili Dünürüm final mi yaptı, neden yayınlanmadı? 19 Ekim 2020 Pazartesi Show TV yayın akışı!

Hafta içi her gün yayınlanan Asuman’la Sevgili Dünürüm saat 16:00'dan 12:30'a alındı. Bu kararın ardından yarışma devam etti fakat bugün yayın akışında yer almaması dikkat çekti. Yarışmanın takipçileri Asuman’la Sevgili Dünürüm neden yayınlanmadı araştırmaya başladı. Peki Asuman’la Sevgili Dünürüm final mi yaptı?

Magazin 19-10-20 14:33

Miniklerin güvenle seyahati için jandarma denetimlerini arttırdı

Eskişehir’de, jandarma ekipleri tarafından okul servis araçlarına yönelik denetim gerçekleştirildi.2020-2021 Eğitim Öğretim yılında yüz yüze eğitimin Milli Eğitim Bakanlığınca açıklanan takvim çerçevesinde, 12 Ekim Pazartesi günü başlaması sebebiyle İl Jandarma Komutanlığı jandarma trafik ekiplerince denetim gerçekleştirildi.

Yurthaber 16-10-20 18:44

Ekranlarda yarış kızıştı... 12 Ekim 2020 Pazartesi reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

12 Ekim Pazartesi günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. En çok 12 Ekim Pazartesi günü reyting sonuçları açıklandı. Peki 12 Ekim Pazartesi akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Magazin 13-10-20 06:59

Uyanış Büyük Selçuklu 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Uyanış Büyük Selçuklu dizisi 3. son bölümde neler oldu?

TRT 1'in yeni dizisi Uyanış Büyük Selçuklu 3. bölümüyle 12 Ekim Pazartesi akşamı seyirci karşısına çıktı. Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Hatice Şendil, Leyla Lydia Tuğutlu, Gürkan Uygun'un başrollerde oynadığı Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin 4. bölüm fragmanı da yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında nefes kesen savaş sahneleri dikkat çekti. Uyanış Büyük Selçuklu son bölümde neler oldu? İşte Uyanış Büyük Selçuklu 4. bölüm fragmanı ve 3. bölümde yaşananlar.

Magazin 13-10-20 02:16

Sefirin Kızı 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sancar ve Nare'nin kızları Melek'e ne olacak? Sefirin Kızı 23. son bölümde neler oldu?

Star TV'nin sevilen dizisi Sefirin Kızı, 12 Ekim Pazartesi 23. son bölümüyle ekrana geldi. Neslihan Atagül, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu'nun başrollerde oynadığı Sefirin Kızı'nın 24. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Fragmanda, Melek'i yatakta hareketsiz gören Nare ve Sancar yıkılıyor. Kalbi duran Melek ise ambulansla hastaneye kaldırılıyor. Sefirin Kızı'nın fragmanında Sancar, Melek'in yaşaması için dua ediyor. Peki Sefirin Kızı'nda Melek'e ne oldu? İşte yeni bölüm fragmanı.

Magazin 13-10-20 02:07

MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı? 12 Ekim MasterChef takım kaptanları kim oldu?

12 Ekim 2020 Pazartesi akşamı ekranlara gelen MasterChef kaptanlık oyununda yarışmacılar kıyasıya mücadele gösterdi. Oyunun ardından mavi takım ve kırmızı takım kaptanları belli oldu. MasterChef kaptanlık oyunu kazananı olan yarışmacı mavi takım kaptanı olarak kırmızı takım kaptanını belirledi. Her iki kaptan tarafından mavi takım yarışmacıları ve kırmızı takım yarışmacıları seçildi. Peki MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı? MasterChef takım kaptanları kim oldu?

Magazin 12-10-20 23:34

Malatya’dan Ermenistan’a kınama

Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclisi, Ekim ayı olağan toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında toplandı.12 Ekim Pazartesi günü saat 14.00’de gerçekleştirilen Meclis Toplantısı, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başladı.

Yurthaber 12-10-20 17:32

Arap Kebabı nasıl yapılır? Arap Kebabı tarifi nedir? Arap Kebabı malzemeleri nelerdir? Arap Kebabı hangi yörenin yemeği? İşte Gelinim Mutfakta Arap Kebabı tarifi...

Onur Büyüktopçu’nın sunumuyla Kanal D ekranlarına gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında birbirinden lezzetli yemek tarifleri yapılmaya devam ediyor. 12 Ekim 2020 Pazartesi günü yayınlanan 551. bölümünde gelinler Arap Kebabı yemeğini yaptı. Haftanın ilk gününde çeyrek altın almak için rekabet eden gelinler Arap Kebabı yemeği tarifi dikkatleri çekti.

Haber 12-10-20 15:16

TV yayın akışı 12 Ekim 2020 Pazartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı

12 Ekim Pazartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. 12 Ekim Pazartesi akşamı fenomen diziler Çukur, Yasak Elma, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Uyanış:Büyük Selçuklu ve Sefirin Kızı kıyasıya rekabet edecek. Dizilerle ise TV 8 ekranlarına gelen MasterChef Türkiye mücadele edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV yayın akışı nasıl?

Magazin 12-10-20 14:32

Hande Kazanova kimdir? Hande Kazanova kaç yaşınde ve nereli? Hande Kazanova eşi kim? İşte Hande Kazanova’nın biyografisi...

Demet Akalın ve Alişan’ın sunumuyla Star TV ekranlarına gelen “Demet ve Alişan İle Sabah Sabah” programının 12 Ekim Pazartesi günkü konuğu Hande Kazanova oldu. Astrolojik yorumlarıyla dikkatleri üzerine çeken Hande Kazanova televizyon izleyicileri ve sosyal medya kullanıcıları tarafından merak edilmeye başlandı. Kariyerine oyunculuk yaparak başlayan Hande Kazanova sonrasında astrolojiye merak saldı ve çeşitli programlarda yorumculuk yaptı. Peki Hande Kazanova kimdir? İşte merak edilenler...

Magazin 12-10-20 11:52

Orhan ve Kemal Rumeli kardeşler kimdir? Orhan ve Kemal Rumeli kardeşler kaç yaşında? Instagram adresi ne? İşte Orhan ve Kemal Rumeli kardeşlerin şarkıları...

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının 12 Ekim Pazartesi günü konuğu olan Orhan ve Kemal Rumeli kardeşler televizyon izleyicileri ve sosyal medya kullanıcıları tarafından merak edilmeye başlandı. Balkan şarkılarının sevilen isimleri arasında yer alan Orhan ve Kemal Rumeli kardeşler ile ilgili çok sayıda detay merak ediliyor. Peki Orhan ve Kemal Rumeli kardeşler kimdir? Orhan ve Kemal Rumeli kardeşler aslen nereli? İşte merak edilenler...

Magazin 12-10-20 11:05

12 Ekim 2020 Pazartesi KAP haberleri... KAP'da halka arz olan hisseler hangisi? Son dakika şirket ve BİST haberleri!

12 Ekim Pazartesi günü Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda hangi haberlerin yayınlandığı araştırılıyor. Borsa İstanbul'da yayınlanan güncel haberler nedir yatırımcılar tarafından merak ediliyor. İşte 12 Ekim KAP haberleri ve şirketlerin halka arz açıklamaları...

Finans 12-10-20 08:28

Evde bakım aylıkları bu şehirlerde yattı... 12 Ekim 2020 Pazartesi evde bakım parası yatan iller listesi! Ekim ayı engelli ve yaşlı (evde bakım) aylığı yattı mı?

Devletin ödediği ödenekten birisi de evde bakım maaşıdır. Evde yaşayan ve bakıma muhtaç hasta ya da yaşlı kişilere bakanlara verilen evde bakım ödeneği Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca her ay farklı günlerde hesaplara yatıyor. 2020 Ekim evde bakım parası yatan iller listesi hangisi? 2020 Ekim'de evde bakım maaşı zamlanacak mı? İşte evde bakım maaşı ve başvuru şartları.

Finans 12-10-20 08:16

Gümüş durmuyor... Kapalıçarşı canlı gümüş fiyatları! (12 Ekim 2020 Pazartesi) Gümüşün gramı ne kadar, yükselir mi?

Altın ve dolardan sonra yatırımcıların yeni gözdesi olan gümüş fiyatları her gün araştırılmaya devam ediyor. Emtia piyasasında geçen haftayı gümüş fiyatı, gramı 6,3626 liradan kapanırken bugün güne hareketli başladı. Temmuz ayında yatırımcısına %33,1 kar sağlayan gümüşten yatırımcılar vazgeçmiyor. 12 Ekim 2020 Pazartesi gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Emtia piyasası 12 Ekim 2020 gümüş fiyatları ve Kapalıçarşı anlık ve güncel gümüş fiyatları son durum haberimizde.

Finans 12-10-20 07:40

Dolar kuru yükselişte... Dolar bugün ne kadar? 12 Ekim 2020 Pazartesi Kapalıçarşı canlı döviz fiyatları! Euro ve Sterlin yükselir mi?

Dolar haftaya yükselişle başlamıştı... Bir süredir koronavirüs teşviklerinden etkilenen dolar fiyatları 7.8 lira sınırı etrafında işlem görmeye devam ediyor. Dolar bugün güne nasıl başladı merak eden vatandaşlarımız için canlı dolar izleme ekranı haberimizde. 12 Ekim 2020 Pazartesi dolar kuru, dolar kurunda son durum ve Kapalıçarşı anlık ve canlı dolar kuru...

Finans 12-10-20 07:12

Altın fiyatları durmuyor... Gram altın ne kadar? 12 Ekim 2020 Pazartesi Kapalıçarşı canlı altın piyasası! Çeyrek altın uçtu! Cumhuriyet altını fiyatı yükselir mi?

Altının geçtiğimiz hafta ani fiyat artışından sonra yatırımcılar tedirgin. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 12 Ekim 2020 Pazartesi anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Uluslararası piyasalarda alınan Fed açıklamaları ile altın fiyatları tekrar hareketlendi. Gram altın güne nasıl başladı? İşte Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası.

Finans 12-10-20 07:01

İleriye dönük yatırımlar söz konusu... 12 Ekim 2020 Pazartesi Astrolog Merve Rençber’den günlük burçların yorumları!

12 Ekim 2020 Pazartesi günlük burç yorumları; aşk, sağlık ve para üzerine etkileri ne olacak? Koç, boğa, yengeç, ikizler, akrep, terazi, aslan, oğlak, başak, yay, kova ve balık burcunda günlük astroloji durumu nasıl olacak. Merakla araştırılan günlük burçlar ve yorumları haberimizde.

Kadin 12-10-20 06:35

Konyaaltı’nda okullarda pandemi önlemleri

Konyaaltı Belediyesi, Akdeniz Üniversitesi (AÜ) tarafından geliştirilen virüs, bakteri, mantar gibi mikro organizamalara karşı 7 güne kadar yüzde 99,99 oranında etkin koruma sağlayan “Nanofob” isimli sıvı ile okullarda dezenfekte çalışması başlattı.Milli Eğitim Bakanlığının aldığı karar ile 12 Ekim Pazartesi günü itibariyle okul öncesi ve 1.

Yurthaber 10-10-20 15:06

Müdür Başyiğit, köy okullarındaki idarecilerle bir araya geldi

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, köy okullarındaki öğretmen ve okul yöneticileriyle toplantı gerçekleştirdi.12 Ekim Pazartesi günü itibariyle köy okullarında yüz yüze eğitimin başlayacak olması dolayısıyla, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, köy okullarında görev yapan öğretmen ve okul yöneticileriyle toplantı yaptı.

Yurthaber 10-10-20 11:30

Miami Heat'ten Los Angeles Lakers'a geçit yok

NBA finalinde Lakers'ı 111-108 yenen Miami Heat, ikinci galibiyetini alarak seriyi 3-2'ye getirdi. Jimmy Butler 47 dakika parkede kaldı. Yıldız isim 35 sayı, 12 ribaund ve 11 asistle mücadele ederek triple double yaptı. Ayrıda Duncan Robinson 26 sayı, 5 ribaund ve Kendrick Nunn 14 sayı, 4 ribaund ile oynayarak galibiyete katkıda bulundu. Lakers'ta ise Lebron 40 sayı, 13 ribaund, 7 asist ve Anthony Davis 28 sayı, 12 ribaund ile oynadı. Altıncı maç 12 Ekim Pazartesi günü TSİ 02.30'da!

Spor 10-10-20 10:25

Merkezefendi Belediyesi okulları dezenfekte etti

Merkezefendi Belediyesi, korona virüs salgını tedbirleri çerçevesinde, 12 Ekim Pazartesi günü eğitime açılacak olan okullarda dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.Merkezefendi Belediyesi, korona virüs tedbirleri çerçevesindeki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Yurthaber 09-10-20 15:34

Talas’taki okullarda ’Yüz yüze Eğitim’ temizliği

Yüz yüze eğitimin kapsamının genişlemesiyle birlikte Talas Belediyesi okullarda yaptığı temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarına hız verdi.12 Ekim Pazartesi günü 2, 3, 4, 8 ve 12.

Yurthaber 09-10-20 12:05

Saruhanlı Belediyesi okulları dezenfekte etti

Saruhanlı Belediyesi, 12 Ekim Pazartesi günü okullarda 2., 3., 4., 8.

Yurthaber 09-10-20 09:49

Saruhanlı Belediyesi okulları dezenfekte etti

Saruhanlı Belediyesi, 12 Ekim Pazartesi günü okullarda 2., 3., 4., 8.

Yurthaber 09-10-20 09:49

Yüz yüze eğitim döneminde alınacak tedbirler görüşüldü

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, yüz yüze eğitim döneminde alınan tedbirlerin görüşüldüğü toplantıya başkanlık etti.12 Ekim Pazartesi günü belirli kademelerle başlayacak olan 2020-2021 eğitim-öğretim yılı Yüz Yüze Eğitim döneminde korona virüs salgınına karşı okullardaki tedbirlerin ele alındığı toplantı, Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ın başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.Vali Yardımcıları Ersin Emiroğlu ve Murat Karasu, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, İl Jandarma Komutanı J.

Yurthaber 09-10-20 09:34

Halk Sağlığı Laboratuvarında geçici süre ile numune kabulü yapılmayacak

Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, geçici bir süre ile Halk Sağlığı Laboratuvarında geçici süre ile numune kabulü yapılmayacağı belirtildi.İl Sağlık Müdürlüğünün resmi internet sitesinde ‘Aile Hekimleri’nin dikkatine başlığı ile yapılan açıklamada, “Halk Sağlığı Laboratuvarında yapılacak iyileştirme çalışmalarından dolayı 12 Ekim 2020 Pazartesi gününden itibaren numune kabulü yapılmayacaktır.

Yurthaber 08-10-20 11:57

Muratpaşa’da okullar pazartesiye hazırlanıyor

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi, ilkokullar, 8 ve 12’nci sınıflar ile özel gereksinimli çocuklar için yüz yüze eğitimin başlayacağı 12 Ekim Pazartesi öncesi okullarda dezenfekte çalışması gerçekleştiriyor.

Yurthaber 08-10-20 10:42

Toroslar’da okullar, yüz yüze eğitim öncesi temizleniyor

Mersin’in merkez Toroslar ilçe Belediyesi, 12 Ekim Pazartesi günü başlayacak olan yüz yüze eğitim öncesinde ilçe genelinde bulunan okulları korona virüse karşı temizleyerek dezenfekte ediyor.Ana sınıfı ve 1.

Yurthaber 07-10-20 16:25

“Verimli ders çalışma ve motivasyon” seminerleri e-kültür platformunda

Yüz yüze eğitimde ikinci aşama 12 Ekim Pazartesi günü başlıyor.

Yurthaber 07-10-20 12:02

Son dakika! Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan yüz yüze eğitim açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yaptığı açıklamada "12 Ekim Pazartesi, tüm ilkokulları, köy okullarını, 8 ve 12. sınıflar ile özel gereksinimli çocuklarımızın okullarını açıyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber 05-10-20 22:33

Binali Yıldırım Üniversitesi 2020-2021 akademik yılı 12 Ekim’de başlıyor

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nde 2020-2021 eğitim-öğretim yılı 12 Ekim Pazartesi günü başlayacak.Üniversiteden yapılan açıklamada, “Covid-19 küresel salgını sürecinde, 2020-2021 yılı eğitim-öğretim dönemine yönelik üniversitemiz akademik açılış tarihini 12 Ekim 2020 olarak belirlemiş, eğitim öğretimin esnek zaman ve seyretilmiş fiziki mekan modeli (hibrit) ile yürütülmesi için planlamalarını tamamlamıştır.Bilindiği üzere salgın bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de toplumsal hayatı ve insan sağlığını olumsuz etkilemeye devam etmektedir.

Yurthaber 05-09-20 13:28

Bayburt Üniversitesi’nde 2020-2021 akademik yılı 12 Ekimde başlıyor

Bayburt Üniversitesi’nde 2020-2021 eğitim-öğretim yılı 12 Ekim Pazartesi günü başlayacak.Bayburt Üniversitesi’nden yapılan açıklamada, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının (YÖK) 13 Ağustos tarihli "Yükseköğretim Kurumlarımızdaki 2020-2021 Eğitim ve Öğretim Dönemine Yönelik Açıklama" ve "Küresel Salgında Yeni Normalleşme Süreci Rehberi" çerçevesinde, Üniversite Senatosunca 2020-2021 akademik yılı güz yarıyılında verilecek eğitimle ilgili karar alındığı belirtildi.Buna göre, üniversitede 2020-2021 akademik yılının 12 Ekim Pazartesi günü başlatılmasına, ortak zorunlu, seçmeli ile Bilim Teknolojileri ve Dijital Okur Yazarlık derslerinin uzaktan eğitim yöntemiyle verilmesine, bu derslerin sınavlarının çevrim içi sınav, ödev, proje ve sunum şeklinde yapılmasına karar verildiği kaydedildi.Güz yarıyılına ait eğitim şekillerini ilgili akademik birim kurullarının belirleyeceğinin ifade edildiği açıklamada, “Akademik birimlerin okutulacak derslerle ilgili gerekli bilgilendirmeyi kendi web sayfalarında ilan etmesine, YÖK Başkanlığının, ’Küresel Salgında Yeni Normalleşme Süreci’ dikkate alınarak engelli öğrencilerin eğitim sürecinin yapılandırılmasına karar verilmiştir." denildi.

Yurthaber 03-09-20 09:10

Nutuk Yıldızı Gösterisi 28 Ekim Caddebostan Kültür Merkezi’nde

Araştırmacı ve Yazar Alp Armutlu’nun 2 yılda yaklaşık 10 bin kilometre yol kat ederek 30’un üzerinde ilde araştırma yaparak hazırladığı Nutuk Yıldızı Gösterisi’nin 12’ncisini 28 Ekim Pazartesi günü Caddebostan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirecek.Nutuk, 1919-1927 yılları arasında olayları konu edinen ve Kurtuluş Savaşı yıllarını detaylı olarak bizlere sunarak o dönemde neler yaşandığını gözler önüne seriyor.

Haber 24-10-19 13:54

TÜRKİYE VE DÜNYADA VERİ GÜNDEMİ

TÜRKİYE ---------------------------------------------------------------------------------------------------- 30/09         10:00     Dış ticaret dengesi, nihai 30/09         11:00     Giriş çıkış yapanlar 03/10         10:00     Tüketici fiyat endeksi 03/10         10:00     Yurtiçi üretici fiyat endeksi 04/10         10:00     Motorlu kara taşıtları 04/10         14:30     Reel efektif döviz kuru 07/10         10:00     Dış ticaret beklenti anketi 08/10         17:30     Merkezi yönetim iç borç istatistikleri 09/10         10:00     Finansal yatırım araçlarının reel getiri oranları 10/10         10:00     Dış ticaret endeksleri 11/10         10:00     Ödemeler dengesi 14/10         10:00     Tarım ürünleri üretici fiyat endeksi 14/10         10:00     Sanayi üretim endeksi 14/10         10:00     Kayıtlı işsiz istatistikleri 15/10         10:00     İşgücü istatistikleri 15/10         10:00     Perakende satış endeksleri 15/10         10:00     Ciro endeksleri 16/10         10:00     Konut satış istatistikleri 16/10         14:30     Konut fiyat endeksi 17/10         14:30     Kısa vadeli dış borç istatistikleri 18/10         10:00     Uluslararası yatırım pozisyonu 18/10         10:00     Kurulan ve kapanan şirketler 21/10         10:00     Yurtdışı üretici fiyat endeksi 22/10         10:00     İnşaat maliyet endeksi 23/10         10:00     Tüketici güven endeksi 25/10         10:00     Sektörel güven endeksleri 25/10         10:00     Uluslararası rezervler ve döviz likiditesi 25/10         10:00     Reel kesim güven endeksi 25/10         10:00     İmalat sanai kapasite kullanım oranı 25/10         10:00     Katı yakıtlar 30/10         10:00     Ekonomik güven endeksi 31/10         10:00     Dış ticaret istatistikleri 31/10         10:00     Turizm istatistikleri 31/10         11:00      Giriş çıkış yapanlar ---------------------------------------------------------------------------------------------------- DÜNYA                      TSİ --------------------------------------------------------------------------------------------------- 30 EYLÜL PAZARTESİ --------------------------------------------------------------------------------------------------- JAPONYA                02:50 Perakende Satışlar YoY  JAPONYA                02:50 Perakende Satışlar MoM JAPONYA                02:50 Sanayi Üretimi MoM  JAPONYA                02:50 Sanayi Üretimi YoY  ÇİN                          04:00 Bileşik PMI  ÇİN                          04:00 İmalat PMI  ÇİN                          04:00 İmalat Dışı PMI  ALMANYA               10:55 İşsizlikteki Değişim (000's)  ALMANYA               10:55 İşsizlik Oranı  İNGİLTERE             11:30 GDP QoQ  İNGİLTERE             11:30 GDP YoY  İNGİLTERE             11:30 Toplam İş Yatırımları QoQ  İNGİLTERE             11:30 Toplam İş Yatırımları YoY  EURO BÖLGESİ     12:00 İşsizlik Oranı  ALMANYA               15:00 TÜFE MoM  ALMANYA               15:00 TÜFE YoY  ABD                         16:45 Chicago PMI  ALMANYA                          Perakende Satışlar MoM  ALMANYA                          Perakende Satışlar YoY  --------------------------------------------------------------------------------------------------- 1 EKİM SALI --------------------------------------------------------------------------------------------------- JAPONYA                02:30 İşsizlik Oranı  JAPONYA                03:30 İmalat PMI  FRANSA                  10:50 İmalat PMI  ALMANYA               10:55 İmalat PMI  EURO BÖLGESİ     11:00 İmalat PMI  İNGİLTERE              11:30 İmalat PMI  EURO BÖLGESİ     12:00 Çekirdek TÜFE YoY  ABD                         16:45 İmalat PMI  ABD                         17:00 ISM İmalat Endeksi  ABD                         17:00 İnşaat Harcamaları MoM --------------------------------------------------------------------------------------------------- 2 EKİM ÇARŞAMBA --------------------------------------------------------------------------------------------------- İNGİLTERE    11:30 İnşaat PMI  ABD                14:00 MBA Mortgage Başvuruları  ABD                15:15 ADP İşgücü Değişimi  ABD                17:30 DOE U.S.

Finans 30-09-19 09:02

Patlıcana 3 ayda yüzde 400 zam geldi

Bilecik’te geçen ekim ayında kilogramı 3 liradan satılan patlıcan, bu hafta 12 liradan pazarda yerini aldı.Bilecik’te her hafta pazartesi günü merkez Hürriyet Mahallesi’ndeki kapalı pazara vatandaşlar fiyatların pahalılığından şikayetçi olurken, bu fiyat artışın şampiyonu patlıcan oldu.

Yurthaber 23-01-19 11:06

TÜRKİYE VE DÜNYADA VERİ GÜNDEMİ (2)

(Küresel verilerle güncellendi)   TÜRKİYE -------------------------------------------------------------------------------------------- 11/10       10:00    Cari denge 15/10       10:00    İşsizlik 15/10       11:00    Bütçe dengesi 16/10       10:00    Sanayi üretimi 18/10       14:30    TCMB beklenti anketi 22/10       17:30    Merkezi yönetim borç stoku 23/10       10:00    Tüketici güven endeksi 25/10       14:00    TCMB bir haftalık repo faizi 25/10       14:30    Kapasite kullanım oranı 25/10       14:30    Reel kesim güven endeksi 31/10       10:00    Ekonomik güven endeksi 31/10       10:00    Turizm gelirleri 31/10       11:00    Giriş çıkış yapanlar 31/10       11:00    Dış ticaret dengesi, nihai ------------------------------------------------------------------------------------------------ DÜNYA                             --------------------------------------------------------------------------------------------- 15 EKİM PAZARTESİ                     TSİ --------------------------------------------------------------------------------------------- JAPONYA                                    07:30 Kapasite Kullanımı MoM  JAPONYA                                    07:30 Sanayi Üretimi MoM  JAPONYA                                    07:30 Sanayi Üretimi YoY  ABD                                            15:30 Perakende Satışlar MoM  ABD                                            15:30 Empire İmalat Endeksi  ABD                                            17:00 İş Stokları --------------------------------------------------------------------------------------------- 16 EKİM SALI                                 TSİ --------------------------------------------------------------------------------------------- ÇİN                                              04:30 ÜFE YoY  ÇİN                                              04:30 TÜFE YoY  İNGİLTERE                                 11:30 Ortalama Haftalık Kazançlar  İNGİLTERE                                 11:30 ILO İşsizlik Oranı  İNGİLTERE                                 11:30 İşgücü Değişimi  EURO BÖLGESİ                        12:00 Ticaret Dengesi  ALMANYA                                    12:00 ZEW Anketi (Mevcut Durum)  ALMANYA                                    12:00 ZEW Anketi (Beklenti)  EURO BÖLGESİ                        12:00 ZEW Anketi (Beklenti)  ABD                                            16:15 Sanayi Üretimi MoM  ABD                                            16:15 Kapasite Kullanımı  ABD                                            16:15 İmalat Üretimi --------------------------------------------------------------------------------------------- 17 EKİM ÇARŞAMBA                      TSİ --------------------------------------------------------------------------------------------- İNGİLTERE                                  11:30 TÜFE MoM  İNGİLTERE                                  11:30 TÜFE YoY  İNGİLTERE                                  11:30 Çekirdek TÜFE YoY  İNGİLTERE                                  11:30 ÜFE MoM  İNGİLTERE                                  11:30 ÜFE YoY  İNGİLTERE                                  11:30 Çekirdek ÜFE MoM  İNGİLTERE                                  11:30 Çekirdek ÜFE YoY  EURO BÖLGESİ                         12:00 Çekirdek TÜFE YoY  EURO BÖLGESİ                         12:00 TÜFE YoY  EURO BÖLGESİ                         12:00 TÜFE MoM  ABD                                             14:00 MBA Mortgage Başvuruları  ABD                                             15:30 Konut Başlangıçları  ABD                                             15:30 Konut Başlangıçları MoM  ABD                                             15:30 İnşaat İzinleri  ABD                                             15:30 İnşaat İzinleri MoM  ABD                                             17:30 DOE U.S.

Finans 15-10-18 11:59

Büyükşehirin halk konserleri devam ediyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin hafta içi her gün Aydın’ın 17 ilçesinin farklı mahallelerinde düzenlediği halk konserleri devam ediyor.Her akşam saat 20.30’da başlayacak olan konserler 10 Ekim Çarşamba günü Kuyucak’ın Yamalak Mahallesi Mehmet Özalp Caddesi’nde, 11 Ekim Perşembe günü Söke’nin Savuca Mahallesi Belediye Açık Düğün Salonu’nda, 12 Ekim Cuma günü Söke’nin Atburgazı Mahallesi kapalı pazar yerinde düzenlenecek.Önümüzdeki hafta ise konserler 15 Ekim Pazartesi günü Söke’nin Yenidoğan Mahallesi Yenidoğan İlköğretim Okulu önünde, 16 Ekim Salı günü Nazilli’nin Bayındır mahalle alanında, 17 Ekim Çarşamba günü Nazilli’nin Arslanlı Mahallesi Merkez Caddesi’nde gerçekleştirilecek.Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, her gün farklı bir mahallede düzenlenen ve Aydın Büyükşehir Belediyesi orkestrasının sahneye çıktığı konserlere bütün vatandaşları davet etti.

Yurthaber 10-10-18 10:05

TÜRKİYE VE DÜNYADA VERİ GÜNDEMİ

TÜRKİYE ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------ DÜNYA                                                      TSİ ------------------------------------------------------------------------------------------------ 1 EKİM PAZARTESİ                                 TSİ ------------------------------------------------------------------------------------------------ JAPONYA                                          03:30 İmalat PMI  ALMANYA                                          09:00 Perakende Satışlar MoM  ALMANYA                                          09:00 Perakende Satışlar YoY  FRANSA                                           10:50 İmalat PMI  ALMANYA                                         10:55 İmalat PMI  EURO BÖLGESİ                             11:00 İmalat PMI  İNGİLTERE                                      11:30 İmalat PMI  EURO BÖLGESİ                             12:00 İşsizlik Oranı  ABD                                                 16:45 İmalat PMI  ABD                                                 17:00 İnşaat Harcamaları MoM  ABD                                                 17:00 ISM İmalat Endeksi  ------------------------------------------------------------------------------------------------ 2 EKİM SALI                                       TSİ ------------------------------------------------------------------------------------------------ JAPONYA                                      08:00 Tüketici Güven Endeksi  İNGİLTERE                                   11:30 İnşaat PMI  EURO BÖLGESİ                          12:00 ÜFE MoM   EURO BÖLGESİ                          12:00 ÜFE YoY  ------------------------------------------------------------------------------------------------ 3 EKİM ÇARŞAMBA                          TSİ ------------------------------------------------------------------------------------------------ JAPONYA                                     03:30 Servis PMI  JAPONYA                                     03:30 Bileşik PMI  FRANSA                                      10:50 Servis PMI  FRANSA                                      10:50 Bileşik PMI  ALMANYA                                     10:55 Servis PMI  ALMANYA                                     10:55 Bileşik PMI  EURO BÖLGESİ                         11:00 Servis PMI  EURO BÖLGESİ                         11:00 Bileşik PMI  İNGİLTERE                                   11:30 Servis PMI  İNGİLTERE                                   11:30 Bileşik PMI  EURO BÖLGESİ                         12:00 Perakende Satışlar MoM  EURO BÖLGESİ                         12:00 Perakende Satışlar YoY  ABD                                              14:00 MBA Mortgage Başvuruları  ABD                                              15:15 ADP İşgücü Değişimi  ABD                                              16:45 Servis PMI  ABD                                              16:45 Bileşik PMI  ABD                                              17:00 ISM İmalat Dışı Endeks  ABD                                              17:30 DOE U.S.

Finans 01-10-18 09:15

Blindspot 1. Sezon 4. Bölüm Fragmanı

Blindspot'un 1. sezon 4. bölümü 12 Ekim 2015 (Pazartesi) tarihinde yayınlandı.

Magazin 06-10-16 16:36

Bülent Ecevit Üniversitesi Senatosu: Kdz. Ereğli Turizm Fakültesi Kurulması Kararlaştırıldı

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Senatosu 12 Ekim 2015 Pazartesi günü toplanarak BEÜ Kdz. Ereğli’de Turizm...

Yurthaber 12-10-15 22:18

12 Ekim Pazartesi- Günlük burç yorumları

Tüm burçlar haftaya Ay-Terazi burcu seyir etkinliğinde başlayacak. Bu sürecin etkilerini günlük burç yorumlarında görebilirsiniz. İşte İremSu'nun yorumladığı günlük burç yorumları haberi.

Haber 12-10-15 10:22

Büyükşehir Meclisi Toplanıyor

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi, 12 Ekim Pazartesi günü toplanacak.Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis...

Yurthaber 11-10-15 16:27

Meram’da Temel Atma Programı İptal

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından 12 Ekim Pazartesi günü yapılması planlanan temel atma programı,...

Yurthaber 11-10-15 11:55