12 Hafta Hamilelik Belirtileri Haberleri

Bankacılık sektörünün mevduatı azaldı

Bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 165 milyar 871 milyon lira artarak 12 trilyon 876 milyar 793 milyon liraya yükseldi. Bankacılık sektöründe toplam mevduat ise 15 trilyon 461 milyar 318 milyon liraya geriledi.

Finans 2024-04-04 17:29:08

SON DAKİKA: Galatasaray Hatayspor'u Icardi ile devirdi! Alınan bu galibiyetle Okan Buruk yeni bir rekora daha imza attı

Son dakika... Süper Lig'de heyecan 31. hafta mücadeleleri ile sürüyor. 31. haftanın kritik karşılaşmasında Galatasaray sahasında Volkan Demirel'in ekibi Hatayspor'u konuk etti. Mücadele Icardi'nin 12. dakikada attığı tek golle Sarı-Kırmızılılar'ın 1-0 üstünlüğü ile tamamlanırken bu galibiyetle Okan Buruk yeni bir rekora imza attı. İşte detaylar...

Spor 2024-04-02 22:31:19

Van'da terör soruşturmaları kapsamında 12 şüpheli yakalandı

Van'da geçen hafta, terör örgütü PKK/KCK soruşturmaları kapsamında 12 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 2024-04-02 08:45:15

Papa Franciscus, 12 kadının ayağını yıkayarak tek tek öptü

Katolik aleminin ruhani lideri Papa Franciscus, Katoliklerin bu hafta sonu kutlamaya hazırlandığı Paskalya Yortusu ritüelleri çerçevesinde 12 kadın mahkumun ayağını yıkadı. Papa Franciscus, önceki papalardan farklı olarak rahiplerin yerine yardıma muhtaçlar ya da mahkumların ayağını yıkamayı tercih ediyor.

Haber 2024-03-29 07:31:09

Diğer Haber Etiketleri

Bankacılık mevduat ak iyet maçı süper li Süper Lig son dakika galatasaray Okan Buruk icardi lucescu terörle mücadele Van Papa Francis ayak van emniyet müdürlüğü göçmen kaçakçılığı operasyon banka kredi kanser seçim Zam emekli seyyanen zam en düşük emekli maaşı sektör zayıflama kilo verme Kilo vermek fenerbahçe Cengiz Ünder ankaragücü Bim bim aktuel bim aktüel katalog bim aktüel kataloğu bim aktüel ürünler bim aktüel ürünler katalogu bim aktüel ürünleri bim de bu hafta Amerika Öğretmen öğrenci yasak aşk şehit msb 10 maçın premier lig everton düşük belirtileri düşük belirtileri nelerdir düşük nasıl olur düşük yaptığımı nasıl anlarım Mide‎ mide fıtığı norovirüs gastroenterit koronavirüs kovid-19 dakika haberleri n dakika haberleri Cuma namazı cuma namazı nasıl kılınır cuma namazı nasıl kılınır resimli cuma namazı kılınışı diyanet bıraktı da, hakemlik verildi tff Mehmet Büyükekşi son dakika haberleri de ligde yaşında Fransa Francesco Farioli nice başakşehi Pendikspor Samsunspor galatasaraylı Erencan Yardımcı Hatayspor penaltı sezon Josef de Souza galatasarau Volkan Demirel erden Trabzonspor yayınlanacak Konyaspor canlı maç canlı maç anlatımı ÖSYM meb besikta UEFA beşiktaş nuri Antalyaspor Burak Yılmaz Nuri Şahin ligi rıdvan arda Giuliano sosyal medya tiktok hamilelik Göz lohusa lohusalık lohusalık dönemi NASA 16 Psyche kaçakçılık tarihi eser Gabon idrar yolu enfeksiyonu gebelik erkek çocuk göbek düşmesi hipertermi nedir Burcu Esmersoy gününde FOX mon alara hücre hücreler trizomi 21 3 haftalık gebelik belirtileri 2 haftalık gebelik belirtileri cinsi beta hcg 1 haftalık 1 haftalık gebelikte beta hcg değeri adet adet belirtileri adet belirtileri nelerdir adet belirtileri üşüme adet belirtileri var ama adet olamıyorum tarlusal kullanırken adet belirtileri en belirgin adet belirtileri ilk adet belirtileri

Van'da terör operasyonlarında 12 şüpheli yakalandı

Van'da geçen hafta terör örgütlerine yönelik operasyonlarda 12 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 18-03-24 11:26

Van'da göçmen kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla 8 şüpheli tutuklandı

Van'da geçen hafta göçmen kaçakçılarına yönelik operasyonlarda gözaltına alınan 12 şüpheliden 8'i tutuklandı.

Yurthaber 11-03-24 15:32

Bankaların kredi hacmi 12,2 trilyon lira oldu

Bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 150 milyar 917 milyon lira artarak 12 trilyon 203 milyar 83 milyon liraya yükseldi.

Finans 07-03-24 15:58

Yemek yerken fark edebileceğiniz 3 kanser belirtisi! Üç hafta boyunca devam ediyorsa sonucu ciddi olabilir

Araştırmalar bize 200'den fazla farklı kanser türü olduğunu ancak bazılarının diğerlerinden daha belirgin belirtileri olduğunu söylüyor. Kanseri gerçekten ciddileşmeden erken yakalamanın yolları var ve hatta bazı belirtiler yemek yerken bile fark edilebilir.

Kadin 24-02-24 07:33

Seçim öncesi kulisler hareketlendi: Emeklilere seyyanen zam mı geliyor? En düşük emekli maaşı için 12 bin TL iddiası…

Milyonlarca emekli maaş zammı açıklamalarını merakla takip ediyor. Emeklilerin ek zam farkları hafta başında hesaplara geçerken seçim öncesi seyyanen zam iddiaları yeniden gündeme geldi.

Finans 11-02-24 15:06

Bankacılık sektörünün kredi hacminde artış: 12 trilyon liraya yaklaştı

Bankacılık sektörünün kredi hacmi geçen hafta 11 trilyon 941 milyar lira oldu.Tüketici kredilerinin tutarı 1 trilyon 533 milyar liraya yükseldi.

Finans 08-02-24 14:47

'Herkesin yapabileceği iki basit değişiklikle 30 kilo verdim' Doğumdan 12 ay sonra vücudu tamamen değişti

Zayıflamak ve fit bir vücuda kavuşmak için doğru beslenme alışkanlıklarına yönelmek ve aksatmadan egzersiz yapmak çok önemli. Bunun yanında pek çok kadın doğum kilolarını verememekten de şikayetçi. 26 yaşındaki bir anne, zor bir hamilelik geçirdikten sonra 12 ayda vücudunu nasıl tamamen bir farklı bir görünüme soktuğunu anlattı. Üstelik bunun için sadece herkesin yapabileceği iki basit değişiklik yapmıştı. Genç kadın bu sürede 30 kilo verdi.

Kadin 01-02-24 10:48

Cengiz Ünder durdurulamıyor! Ankaragücü maçında da attı! Fenerbahçe onun golüyle bu sezon Avrupa'nın 5 büyük liginde 100 gole ulaşan ilk takım oldu

Süper Lig'in 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Ankaragücü ile karşılaştı. Mücadelenin henüz ilk dakikalarında 1-0 geriye düşen Sarı-Lacivertliler'de Cengiz Ünder 12 dakika içinde attığı 2 golle yanıt verirken, yıldız isim bu performansıyla Fenerbahçe adına bir ilki de başarmış oldu. İşte detaylar...

Spor 28-01-24 20:11

BİM'e Türk kahve makinesi geliyor! BİM 12 Ocak 2024 Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu burada!

BİM 12 Ocak 2024 tarihli Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu yayınlandı. Her hafta olduğu gibi bu hafta da elektronik, moda, ev yaşam ve daha pek çok kategoride uygun fiyatlı ürünlerin yer aldığı katalog, alışveriş severlerin radarına çoktan girdi. BİM Aktüel Ürünler Kataloğu'nda neler var diye merak ediyorsanız işte detaylar!

Haber 11-01-24 15:50

Ortaokulda skandal! 13 yaşındaki öğrencisiyle cinsel birliktelik yaşamak için para ödedi... 'Hamilelik' mesajı gerçeği ortaya çıkarttı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletindeki bir ortaokulda Adriana Mariel Rullan isimli bir öğretmen 13 yaşındaki ismi açıklanmayan öğrencisiyle ilişki yaşamakla suçlandı. Öğretmenin 18 Ağustos ile 19 Kasım tarihleri ​​arasında okul sırasında en az 12 kez çocukla 'cinsel ilişki/cinsel temas' yaşadığı ortaya çıktı. İsmi açıklanmayan öğrencinin babasının 13 yaşındaki çocuğun cep telefonunda bulduğu mesajlar gerçeği ortaya çıkarttı.

Trend 09-01-24 07:55

Şehit sayısı iddialarına Milli Savunma Bakanlığı yetkilisi net yanıt verdi: Erken açıklamanın kime ne faydası var?

Türkiye geçtiğimiz hafta sonu şehit verdiği 12 Mehmetçiğin yasını tutmaya devam ederken şehit sayılarıyla ilgili iddialar gündemdeki yerini koruyor. CHP lideri Özgür Özel de daha fazla şehidimiz olup olmadığını da içeren bir dizi soruyu gündeme getirmişti. Milli Savunma Bakanlığından bir yetkili, söz konusu iddiaya yanıt vererek konuya netlik kazandırdı ve "Erken açıklandı, geç açıklandı demek kansızlıktır" dedi.

Haber 26-12-23 10:00

10 puanının silinmesi adeta milat oldu! Everton, aldığı ceza sonrası şahlandı... Son 4 maçta 12 puan

İngiltere Premier Lig'in 17. hafta mücadelesinde Everton deplasmanda karşılaştığı Burnley'i 2-0 mağlup ederken, 10 puanının silinmesinin ardından çıktığı 5. maçında 4. galibiyetini aldı. İşte detaylar...

Spor 16-12-23 23:18

Düşük nasıl olur, belirtileri nelerdir? Düşük nasıl gerçekleşir?

Hamilelik birçok kadının hayatında büyük bir değişim ve heyecan dönemidir. Ancak ne yazık ki bazen beklenmeyen zorluklarla karşılaşabiliriz. Hamilelikte düşük birçok anne adayının korkulu rüyası olabilir ve duygusal olarak zorlayıcı bir süreçtir. Düşük, gebelik sürecinde yaşanan bir kayıptır ve bu durum ebeveyn adayları üzerinde derin bir etki bırakabilir. Ancak, bu zorlu süreçte bile umudu korumak ve destek aramak önemlidir. Peki, düşük neden olur?

Haber 28-11-23 15:41

Mide fıtığı nedir, belirtileri nelerdir? Mide fıtığına ne iyi gelir?

Mide fıtığı sindirim sisteminin karmaşık yapılarından biri olan diyaframın mideyi saran bölgesinde meydana gelen bir durumu ifade eder. Bu durumda mide içeriği yemek borusuna doğru kaçabilir ve bazen göğüs boşluğuna ulaşarak çeşitli rahatsızlıklara yol açabilir. Genellikle yaşlılık, obezite, hamilelik veya aşırı karın içi basınç gibi faktörlerle ilişkilidir. Tedavi seçenekleri arasında yaşam tarzı değişiklikleri, ilaçlar ve cerrahi müdahale yer alabilir.

Haber 28-11-23 15:36

Yeni virüs alarm veriyor! Hastalar günlerce yataktan, haftalarca evden çıkamıyor... Kovid-19 iddiası: Testlerde tespit edilemiyor

Vakaları hızla artan yeni virüs İngiltere'yi resmen kasıp kavurdu. Günlerce yatağa düşen hastalar haftalarca evden çıkamıyor. Belirtileri soğuk algınlığını andıran ancak nörovirüsten de beter olduğu konuşulan virüsün Kovid-19'un yeni bir varyantı olduğu değerlendiriliyor. 3 hafta boyunca hastalıktan kendine gelemeyen bir hastanın anlattıkları endişe verdi.

Haber 27-11-23 09:53

Son dakika: Premier Lig'de köklü kulübün puanı silindi! Küme düşme hattına gerilediler

Son dakika haberleri: İngiltere Premier Lig'de 12. hafta geride kalırken, flaş bir gelişme yaşandı. Ülkenin en köklü takımlarından biri olan Everton, Premier Lig'in finansal sürdürülebilirlik kurallarına uymaması nedeniyle 10 puan silme cezası aldı ve küme düşme hattına geriledi. İşte detaylar...

Spor 17-11-23 15:37

CUMA NAMAZI KILINIŞI VE CUMA SAATLERİ 17 KASIM 2023: Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Diyanet açıkladı!

Cuma namazı kılınışı ile ilgili araştırmalar 17 Kasım 2023 tarihinde hız kazandı. Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü geçtiğimiz hafta cuma hutbesş konusu "Azim ve gayret sahibi bir mümin olabilmek" olarak belirlemişti. Bu haftanın konu başlığı ise İman, ibadet ve ahlak bütünlüğü" oldu. Diyanet'in yaptığı açıklamaya göre bugün cuma namazı İstanbul'da 12:54'te, Ankara'da 12:38'de, İzmir'de 13:01'de kılınacak. Peki, cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? İşte ayrıntıl

Haber 17-11-23 11:09

Son dakika: TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, en sonunda sessizliğini bozdu! Hakemler, mektup olayı ve Süper Kupa sözleri

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'de 12. hafta geride kalırken, sezon başından itibaren oluşan gerginlik, artarak devam etmişti. Türkiye Futbol Federasyonu'nun içindeki problemler, kulüplerin şikayerleri ve ortaya atılan iddiaların ardından başkan Mehmet Büyükekşi sessizliğini bozdu. İşte TFF Başkanı'nın yaptığı açıklamalar...

Spor 17-11-23 09:18

Türkiye'den ayrılan Francesco Farioli, Fransa'yı kasıp kavuruyor!

Francesco Farioli yönetimindeki Nice, Fransa Ligue 1’de 12 hafta sonunda topladığı 26 puanla ikinci sırada yer aldı. 12 maçta 7 galibiyet, 5 beraberlik alan Farioli’nin öğrencileri, ligde mağlubiyet yüzü görmedi.

Spor 13-11-23 12:07

Pendikspor, Samsunspor'u 1-0 mağlup etti 3 puanı tek golle aldı!

Süper Lig'in 12. hafta mücadelesinde Pendikspor sahasında Samsunspor ile karşı karşıya geldi. Mücadele ev sahibi ekibin tek gollü üstünlüğü ile sonuçlandı. İşte detaylar...

Spor 12-11-23 15:45

Erencan Yardımcı Pendikspor'u sırtlamaya devam ediyor... Galatasaray'ı bin pişman etti! Son 7 maçta 8 gol

Süper Lig'in 12. hafta mücadelesinde Pendikspor sahasında Samsunspor'u konuk etti. Mücadele ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile sonuçlanırken, İstanbul ekibinin tek golü son haftaların golcü ismi Erencan Yardımcı'dan geldi. İşte detaylar...

Spor 12-11-23 15:31

Galatasaray'ın Hatayspor yenilgisinin faturasını Okan Buruk'a kestiler! Akıl tutulması yaşıyor

Süper Lig'in 12. hafta mücadelesinde Galatasaray deplasmanda karşılaştığı Hatayspor'a 2-1 mağlup olurken, spor yazarları karşılaşmaya dair değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Spor 12-11-23 12:01

Mauro Icardi çılgına dönmüştü! Hatayspor Galatasaray maçının uzatma dakikalarında yaşanan pozisyon penaltı mı? Eski hakemler yorumladı

Süper Lig'de heyecan 12. hafta mücadeleleri ile sürüyor. Haftanın dikkat çeken karşılaşmasında Galatasaray deplasmanda Hatayspor ile karşılaşırken mücadele ev sahibi ekibin 2-1'lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Icardi'nin yerde kaldığı bir pozisyon yoğun tepkilere neden olurken, eski hakemler o anları yorumladı. İşte detaylar...

Spor 12-11-23 09:50

Galatasaray kaybetti, eski Fenerbahçeli Josef de Souza mest oldu! Hatayspor'un galibiyeti sonrası Sarı-Kırmızılılar'ı kızdıracak paylaşım

Süper Lig'in 12. hafta mücadelesinde Galatasaray deplasmanda karşılaştığı Hatayspor karşısında bu sezonki ilk mağlubiyetini alırken, eski Fenerbahçeli Josef de Souza maç sonu yaptığı paylaşımla Sarı-Kırmızılı taraftarları kızdırdı. İşte detaylar...

Spor 12-11-23 08:10

TRABZONSPOR KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE! Trabzonspor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? CANLI MAÇ ANLATIMI

Trabzonspor Konyaspor canlı izleme ekranına dair araştırmalar yoğunluk kazandı. Trendyol Süper Lig heyecanı Trabzonspor Konyaspor maçı ile kaldığı yerden devam ediyor. 12. hafta müsabakasında Trabzonspor, Papara Park Stadyumu'nda Konyaspor'u konuk edecek. Peki, Trabzonspor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 10-11-23 12:59

ÖSYM VE MEB SINAV TAKVİMİ: Bu hafta sonu sınav var mı? 11-12 Kasım'da ne sınavı var?

Bu hafta sonu gerçekleştirilecek sınavlar merak konusu oldu. Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) ve Milli Eğitim Bakanlı (MEB) sınavları genellikle hafta sonları gerçekleşiyor. Hafta sonu gerçekleştirilecek olan sınavlara ilişkin araştırmalar yoğunlaştı. Peki, Bu hafta sonu sınav var mı? 11-12 Kasım'da ne sınavı var?

Egitim 10-11-23 12:32

UEFA'nın kararı Beşiktaş'ı Rashica'dan mahrum bırakabilir!

UEFA, İsrail ile Filistin arasında yaşanan çatışmalar sebebiyle Kosova-İsrail maçını 12 Kasım Pazar gününe ertelemişti. Beşiktaş'ın başarılı futbolcusu Milot Rashica, Süper Lig'de bu hafta takımını yalnız bırakabilir.

Spor 07-11-23 14:11

5 gollü maçta kazanan Antalyaspor! Akdeniz ekibi Beşiktaş'ı 12 dakikada bulduğu gollerle yıktı

Süper Lig'in 11. hafta mücadelesinde Beşiktaş deplasmanda Antalyaspor'a konuk oldu. Tam 5 golün atıldığı mücadelede kazanan Nuri Şahin'in ekibi Antalyaspor olurken, Burak Yılmazlı Beşiktaş son 3 lig maçında 1 kez kazanabildi. İşte detaylar...

Spor 05-11-23 20:49

Fenerbahçe U17 Takımı'ndaki Yasir Boz'un harika golü, akıllara 2017/18 sezonunu getirdi! Giuliano bunu yapsa şampiyonduk yorumları dikkat çekti...

U17 Elit A Ligi 8. hafta maçında Galatasaray ile Fenerbahçe kozlarını paylaştı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanan müsabaka, konuk ekip sarı - lacivertlilerin 4-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Fenerbahçe U17 Takımı'nda forma giyen Yasir Boz'un 12. dakikada kaydettiği gol, sosyal medyanın gündemine oturdu. Fenerbahçeli taraftarların aklına ise 2017/18 sezonunda oynanan Fenerbahçe - Galatasaray derbisi geldi. İşte detaylar...

Spor 04-11-23 16:35

İlk bebeğini doğurduktan 6 hafta sonra yeniden hamile kaldı! İrlandalı ikizler itirafı tepkilerin odağına yerleşti

"İrlandalı ikizler" terimi, 12 ay veya daha az arayla doğan iki çocuğu olan bir anneyi ifade eder. TikTok'ta 'Carlydekort' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın ilk bebeğini kucağına aldıktan 6 hafta sonra yeniden hamile kaldığını söyleyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir kısmı yeni bir gebelik için kadının acele ettiğini söylerken Carly, olumsuz yorumlara sert cevap verdi.

Trend 04-11-23 14:30

Lohusa mıyım? Lohusalık belirtileri nelerdir?

Anne olan birçok kadın için hamilelik süreci nasıl ki farklıysa doğum sonraki süreçte farklı olabilmektedir. Kimi kadınlar gerek gebelik gerekse lohusalık dönemini daha hızlı ve kolay atlatırken kimi kadınlar için ise bu süreçler çok daha zor ve çekilmez bir hal alabilir. Özellikle doğumdan sonraki süreç genel olarak her kadın için son derece hassas bir dönemdir. Lohusalık süreci kendini birtakım belirtilerle göstermektedir. Peki, lohusalık belirtileri nelerdir?

Kadin 18-10-23 19:52

NASA'dan çarpıcı karar! 1,2 milyar dolarlık görev ertelendi

ABD Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA), Psyche asteroid görevini bir hafta erteledi. 5 Ekim'de yapılması planlanan görev 12 Ekim'e ertelendi. 1,2 milyar dolarlık görev Mars ve Jüpiter arasında bulunan Psyche asteroidini inceleyecek.

Haber 02-10-23 15:55

Van'da kaçakçılık operasyonlarında 12 şüpheli hakkında işlem yapıldı

Van'da geçen hafta gerçekleştirilen operasyonlarda tarihi eser, akaryakıt, sigara, telefon ve akıllı saat ele geçirildi, 12 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Yurthaber 11-09-23 13:08

Son dakika | Darbe sevinci halkı sokağa döktü: Gabon Devlet Başkanı evinde alıkondu! Dünya endişeyle izliyor

Son dakika haberi: Gabon'da 12 asker devlet kanalında yönetime el koyduklarını duyurdu. Askerler hafta sonu gerçekleşen seçimlerin iptal edildiğini açıkladı. Gabon Devlet Başkanı Ali Bongo Ondimba da evinde alıkondu. Ondimba'nın oğlu tutuklandı. Ondimba evinden dünyaya yardım çağrısı yapıp "Konutumdayım ama neler olduğunu bilmiyorum. Dünyaya söylüyorum, bir şeyler yapın" dedi. Darbe sonrası sokaklarda ilginç görüntüler meydana geldi. Darbe destekçileri sokağa dökülüp kutlamalar yaptı.

Haber 30-08-23 15:20

Hafta sonu sınav var mı? 12-13 Ağustos'ta ne sınavı var? İşte ÖSYM sınav takvimi

Bu hafta sonu sınav var mı, ne sınavı var gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Milli Eğitim Bakanlığı ya da Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilecek olan sınavların tarihleri merak konusu oldu. Peki, Bu hafta sonu sınav var mı? 12-13 Ağustos'ta ne sınavı var? İşte ÖSYM sınav takvimi

Egitim 11-08-23 17:17

Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu bebeğe zarar verir mi? Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu belirtileri ve bitkisel tedavisi

Hamilelik dönemi bir kadının hayatında oldukça özel ve hassas bir süreçtir. Ancak maalesef hamilelik süreci vücutta bazı sağlık sorunlarının da ortaya çıkmasına zemin hazırlayabilir. Bu sorunlardan biri de hamilelikte idrar yolu enfeksiyonlarıdır. İdrar yolu enfeksiyonları anne adaylarını tedirgin eden ve bebeğin sağlığını endişelendiren önemli bir konudur. Anne ve bebeğin sağlığını korumak adına bu hassas konuyu anlamak ve tedavi edilmesi gereken belirtileri bilmek son derece önemlidir.

Haber 31-07-23 23:09

Hamilelikte erkek bebek belirtileri nelerdir? Hamilelikte erkek bebek nasıl anlaşılır?

Hamilelik, kadınların hayatında en özel ve mucizevi dönemlerden biridir. Anne adayları, bebeğin cinsiyetini merakla beklerken, toplumda yaygın bir inanış vardır ki erkek bebeklerin bazı belirtilerle kendini belli ettiği düşünülür. Hamilelikte bebeğin cinsiyetini kesin olarak öğrenmek için en doğru yöntem, tıbbi muayene ve ultrasonografi gibi tıbbi yöntemlerdir.

Haber 30-07-23 21:41

Göbek düşmesi nedir, belirtileri nelerdir? Göbek düşmesi nasıl düzelir, tedavisi nasıl yapılır?

Göbek düşmesi kadınların karın bölgesindeki kasların zayıflaması veya gevşemesi sonucu, göbeğin belirgin bir şekilde aşağıya doğru sarkması durumudur. Bu yaygın sağlık sorunu genellikle hamilelik, doğum, aşırı kilo alıp verme, yaşlanma süreci ve hareketsiz yaşam tarzı gibi etmenlerden kaynaklanabilir. Göbek düşmesi fiziksel görünümün yanı sıra günlük yaşam kalitesini de olumsuz etkileyebilir. Bireylerde özgüven kaybına yol açabilir ve sırt ağrısı gibi rahatsızlıklara neden olabilir.

Haber 29-07-23 23:13

SICAKLIK ÇARPMASI BELİRTİLERİ: Sıcaklık çarpması belirtileri nelerdir? Güneş çarpması hipertemi nasıl tedavi edilir?

Sıcaklık çarpması belirtileri kavurucu sıcaklarla nedeniyle merak konusu oldu. Meteoroloji ve valiliklerden art arda gelen uyarılar sonrası Türkiye bu hafta yüksek sıcaklıkların etkisine girdi. Sıcaklıkların artması güneş çarpması vakalarını da beraberinde getiriyor. Peki, sıcaklık çarpması belirtileri nelerdir? Güneş çarpması olarak da bilinen hipertemi nasıl tedavi edilir? İşte sıcaklık çarpması belirtileri...

Haber 14-07-23 10:31

Eşim Benzerim Yok yarışmasının konsepti, konusu nedir, ödül ne? Eşim Benzerim Yok yarışmacıları arasında kimler var?

Eşim Benzerim Yok isimli yarışma programı yaz sezonunda başladı. 6 kadın, 6 erkek toplamda 12 yarışmacı, 10 hafta boyunca sürprizlerle dolu bir evde büyük ödülü kazanmak için yarışacak. Dikkat çeken yarışma hakkında detaylar sorgulanmaya başladı. İşte Eşim Benzerim Yok hakkında merak edilenler...

Magazin 08-07-23 11:37

Van'da göçmen kaçakçılığı yapan 3 kişi tutuklandı

Van'da geçen hafta göçmen kaçakçılarına yönelik operasyonlarda gözaltına alınan 12 kişiden 3'ü tutuklandı.

Yurthaber 19-06-23 10:28
Van

12 günlük gebelikte beta hCG değeri kaç olmalı? 12 günlük gebelikte kan testi beta hCG değerleri nedir?

On iki günlük hamilelik gebeliğin erken aşamasında bulunan bir dönemi ifade eder. Bu dönem son adet döneminin başlangıcından itibaren hesaplandığında gerçekleşir ve embriyonun rahimde yerleşmesiyle başlar. Henüz gebeliğin belirtileri fiziksel olarak fark edilemeyebilir, ancak vücutta önemli değişiklikler gerçekleşmeye başlar. 12 günlük gebelikte kan testi beta hCG değerleri nedir?

Kadin 15-06-23 14:17

3 haftalık gebelikte beta hCG değeri kaç olmalı? 3 haftalık gebelikte kan testi beta hCG değerleri nedir?

Üç haftalık hamilelik gebeliğin erken dönemlerinden biridir ve döllenme sonrası embriyonun rahim içine yerleşmeye başladığı bir aşamayı temsil eder. Bu dönemde anne adayı genellikle henüz hamile olduğunun farkında değildir ve hamilelik belirtileri genellikle hafif veya yok denecek kadar azdır. Bebeğin biraz daha büyümeye başladığı ve çoğunlukla hamileliğin öğrenildiği bu 3 haftalık dönemde beta hCG değerleri kaç olmalı?

Kadin 15-06-23 14:16

2 haftalık gebelikte beta hCG değeri kaç olmalı? 2 haftalık gebelikte kan testi beta hCG değerleri nedir?

İki haftalık hamilelik, yumurtanın rahme yerleşmesinin ardından gelen en erken dönemlerden birisidir. Bu dönemde henüz gebelik belirtileri yaşanmaz ve çoğu anne adayı hamile olduğunun farkında değildir. İki haftalık gebelik adet döngüsüne göre hesaplandığında yumurtlamanın yaklaşık olarak gerçekleştiği döneme denk gelir. Peki, 2 haftalık hamilelikte beta hCG değeri kaç olmalıdır?

Kadin 15-06-23 14:16

1 haftalık gebelikte beta hCG değeri kaç olmalı? 1 haftalık gebelikte kan testi beta hCG değerleri kaçtır, hamilelikte kan testi nasıl yapılır?

Bir haftalık gebelik döllenmenin ve yumurtanın rahim içine yerleşmesinin hemen ardından gerçekleşen erken bir aşamadır. Bu dönemde döllenmiş yumurta fallop tüplerinden geçerek rahim içine ulaşır ve orada implantasyon süreci başlar. Bir haftalık gebelikte henüz hamilelik belirtileri ortaya çıkmamıştır ve genellikle anne adayı gebeliğin farkında değildir. Peki, 1 haftalık hamilelikte beta hCG değeri kaç olmalı?

Kadin 15-06-23 14:16