16 Ekim Cuma Gunluk Burc Yorumlari Haberleri

‘Neredeyse kalmadı…’ diyerek açıkladı: Asgari ücret zammı için 20 Kasım’da ilk adım atılıyor! Pazarlık masasında 16 bin TL var…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan asgari ücret zammı için yıl başında kapsamlı bir düzenleme yapılacağının sinyalini vermişti. Cuma günü açıklanacak Ekim ayı enflasyonu öncesinde 'Asgari ücret ne kadar, kaç TL olacak' sorusu gündemdeki sıcaklığını artırdı. Asgari ücret Temmuz döneminde yüzde 34'lük artışla net 11.402 TL'ye yükseltilmişti. Öte yandan asgari ücret Ocak zammı için Tespit Komisyonu ilk adımını 20 Kasım’da atacak. Pazarlıkların ise o rakamdan başlaması bekleniyor.

Finans 2023-10-30 14:51:39

Dolar, euro ve sterlin ne kadar? 16 Ekim Pazar dolar, euro ve sterlin ne kadar oldu?

Dolar, euro ve sterlindeki güncel durum, piyasaların kapalı olduğu 16 Ekim 2022 Pazar günü sorgulanmaya başlandı. Piyasalar 14 Ekim 2022 Cuma günü kapandı. Peki dolar, euro ve sterlin ne kadar? 16 Ekim Pazar dolar, euro ve sterlin ne kadar oldu? Dolar 18,50 TL seviyesinin üzerinde işlem görmeye devam ediyor. İşte merak edilenler...

Finans 2022-10-16 08:57:58

Son Yaz neden final yapıyor? Son Yaz ne zaman bitecek?

İlk bölümüyle 1 Ocak 2021'de ekranlarda seyircilerle buluşan Son Yaz dizisi 16 Ekim 2021 Cuma akşamında final yapacak. Yönetmen koltuğunda Semih Bağcı'nın oturduğu Son Yaz dizisinin başrollerinde Alperen Duymaz, Ali Atay, gibi oyuncular yer alıyor. Son Yaz dizisi hakkında neden final kararı alındığı merak konusu oldu. İşte detaylar...

Magazin 2021-10-16 18:43:40

Bir aile perişan! Okula gidiyorum diye evden çıktı 6 gündür haber alınamıyor

Manisa’da 1 Ekim Cuma günü sabah saatlerinde "Okula gidiyorum" diyerek evden ayrılan 16 yaşındaki Fatma Karagüllü isimli lise öğrencisi kız çocuğu, akşam ailesini arayarak arkadaşında kalacağını söyledikten sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Çaresizlik içinde kızlarından bir haber bekleyen anne ve babası gözyaşları içinde kızlarına "Eve dön" çağrısında bulundu.

Haber 2021-10-07 09:53:18

Diğer Haber Etiketleri

asgari ücret dolar Euro sterlin Son Yaz dizisi FOX kayıp Manisa Beren Gökyıldız Burcu Özberk Erdal Beşikçioğlu Evrim Alasya doya Doya Moda hisse senedi fiyatları borsa hisseleri hisse fiyatları hisse senetleri esen hisse grafik canliborsa hisse senetleri fiyatları tüpraş hisse anlık gümüş gram gümüş gümüş fiyatı gümüş fiyatları gümüş kuru gümüş ne kadar güncel gümüş fiyatları gram gümüş fiyatı gram gümüş ne kadar güncel gümüş anlık gram bugün gümüş fiyatları gümüş fiyatları ne kadar bugün gümüş bugünkü fiyatı bugün gümüş fiyatları ne kadar gümüşün emtia piyasası anlık borsa canlı borsa canlı dolar canlı dolar kuru borsa canlı anlık döviz serbest piyasa döviz dolar kuru ne kadar 1 usd serbest piyasa döviz kurları euro satış anlık döviz kuru dolar kuru anlık 1 usd kaç tl euro satış fiyatı kuru dolar usd kaç tl bugün döviz kuru ne kadar günlük dolar dolarda bugün piyasa döviz kurları dolar kuru ne usd kaç cuma dolar kuru piyasalarda dolar piyasa döviz anlık altın piyasası güncel altın kuru bir gram altın ne kadar altın da son durum bir çeyrek altın ne kadar bir gram altın cumhuriyet altını satış fiyatı altın kuru fiyatları bir cumhuriyet altını ne kadar Belediye başkanı Bahçelievler İzmir Sakarya Türkiye patlama Başbakan Ankara Bursa Ulaş Akşehir Bodrum TRT 1 Cahit Zarifoğlu Sezai Karakoç Kahramanmaraş atv ipek tuzcuoğlu Nevra Serezli Orhan Kılıç Küçükçekmece Beşiktaş İlçesi Aydın

Şehir Tiyatroları “Evvel Zaman İçinde” ile çocukları ağırlayacak

Kocaeli Şehir Tiyatroları 21 Ekim Çarşamba günü ‘Evvel Zaman İçinde’ adlı oyunla sahne alıyor.Yeni sezonu 16 Ekim Cuma günü ’80 Günde Devr-i Alem’ ile açan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları şimdi de yeni bir çocuk oyunuyla seyircisiyle buluşuyor.

Yurthaber 19-10-20 15:53

Kırmızı Oda yeni bölümle geldi... 16 Ekim 2020 Cuma reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

16 Ekim Cuma günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. 16 Ekim Cuma günü reyting sonuçları belli oldu mu? Peki cuma akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Magazin 17-10-20 07:18

Çocukluk 3. bölüm fragmanı yayınlandı! Mahir'i gözyaşlarına boğan olay! Çocukluk dizisi 2. son bölümde neler oldu?

Fox TV'nin yeni dizisi Çocukluk 2. bölümüyle 16 Ekim Cuma akşamı ekrana geldi. Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk ve Beren Gökyıldız'ın başrollerde oynadığı Çocukluk dizisinin 3. bölümünden ilk fragman da yayınlandı. Fragmanda, Ali Kaan Umut Evi'ni kuran Mahir'in yurtta kalan bir çocuğa anne ve babasının öldüğünü anlattığı anlar seyirciyi etkiliyor. Gözyaşlarını tutamayan Mahir'i Ayşegül "Siz çok iyi bir babasının" sözleriyle teselli ediyor. İşte Çocukluk 3. bölüm fragmanı.

Magazin 17-10-20 02:51

Ramo 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Doğu Ramo'yu vuracak mı? Ramo dizisi 16. son bölümde neler oldu?

Show TV'de ekrana gelen Ramo dizisi 16. son bölümüyle 16 Ekim Cuma akşamı ekrana geldi. Murat Yıldırım'ın başrolde oynadığı Ramo'nun 17. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Yeni bölümde Ramo, peşindeki ölüm tehlikesinden kurtulmaya çalışırken Doğu'nun silah çekmesiyle ikili arasındaki gerilim giderek tırmanıyor. Peki Ramo son bölümde neler oldu? İşte Ramo yeni bölüm fragmanı ve 16. son bölümde yaşananlar.

Magazin 17-10-20 01:03

Gelinim Mutfakta birincisi kim oldu? Bu hafta kim elendi? 16 Ekim Cuma Gelinim Mutfakta'da kazanan ve elenen yarışmacılar

Kanal D'de ekranlarında izleyicilerle buluşan Onur Büyüktopçu'nun sunduğu Gelinim Mutfakta yarışmasının 16 Ekim Cuma günü yayınlanan hafta finalinde elenen ve hafta birincisi olan yarışmacılar belli oldu. Gelinler 5 altın bilezik için en iyi tabağı çıkarmaya çalıştı. En düşük puanı alan yarışmacı yarışmaya veda etti. Peki Gelinim Mutfakta'da hafta birincisi günün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta'dan kim elendi? İşte 16 Ekim Cuma Gelinim Mutfakta sonuçları.

Magazin 16-10-20 21:35

Kırmızı Oda'nın Meliha'sı Evrim Alasya'dan veda mesajı! Kırmızı Oda'dan neden ayrıldı?

TV8'de yayınlanan Kırmızı Oda'nın 16 Ekim Cuma akşamı ekrana gelen 7. son bölümünde Meliha karakteri veda etti. Kırmızı Oda'da Meliha'yı canlandıran başarılı oyuncu Evrim Alasya ise diziden ayrıldı. Evrim Alasya Instagram hesabından Kırmızı Oda'ya veda paylaşımı yaptı.

Magazin 16-10-20 21:06

Doya Doya Moda'da kim elendi? Doya Doya Moda birincisi kim oldu? Doya Doya Moda 16 Ekim Cuma sonuçları

Doya Doya Moda'nın 16 Ekim Cuma ekrana gelen son bölümünde hafta birincisi yarışmacı belli oldu. En şık olmak için yarışmacıların mücadele ettiği Doya Doya Moda hafta finalinde yine heyecanlı dakikalar yaşandı. Yarışmacılar bu hafta 'baby shower' konseptiyle finalde yarıştı. Peki, Doya Doya Moda hafta birincisi kim oldu? Ödülü kim kazandı? Doya Doya Moda'dan kim elendi? İşte 16 Ekim Cuma Doya Doya Moda sonuçları.

Magazin 16-10-20 20:16

Kıbrıs tatlısı nasıl yapılır? Kıbrıs tatlısı tarifi nedir? Kıbrıs tatlısının malzemeleri nelerdir? Gelinim Mutfakta Kıbrıs tatlısı tarifi...

Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla Kanal D ekranlarına gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında birbirinden lezzetli yemek tarifleri yapılmaya devam ediyor. 16 Ekim 2020 Cuma günü yayınlanan 555. bölümde gelinler Kıbrıs tatlısı yaptı. Kayınvalide ve gelinlerin bilezik sahibi olmak için rekabet ettikleri yarışmada hafta finali gerçekleştirildi.

Yemek 16-10-20 15:32

Malatya’da bir mahalle karantina altına alındı

Malatya’da bir mahalle, yeni tip korona virüs (Covid-19) pandemisi nedeniyle karantina altına alındı.Malatya Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Hekimhan İlçesi Yukarı Selimli Mahallesinde Covid-19 vakalarının tespit edilmesi nedeniyle, 16 Ekim Cuma günü saat 12,00’den itibaren 14 gün süreyle karantina altına alındığı bildirildi.Sözü edilen mahallenin 14 gün süreyle karantina altına alınması nedeniyle mahalleye giriş ve çıkışın kapatıldığı belirtilip, mahallenin ihtiyaçlarının Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından karşılanacağı kaydedildi.

Yurthaber 16-10-20 13:44

Yeni müjde yarın geliyor... 16 Ekim 2020 Cuma ESEN ESENBOĞA, TÜPRAŞ, PETKİM ve ZOREN hisseleri ne kadar oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cumartesi günü açıklayacağı yeni müjde haberinin ardından ESEN ESENBOĞA,TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji kaynaklarının hisse senetlerinde hareketlenmeler oldu. Geçtiğimiz aylarda Karadeniz'de bulunduğu açıklanan ve 20 yıl Türkiye'nin enerji ihtiyacını karşılayacak olan enerji kaynağı, enerji hisselerinin fiyatlarını hareketlendirmişti. 16 Ekim 2020 Cuma ESEN ESENBOĞA, TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu?

Finans 16-10-20 09:56

Dengeler değişti... 16 Ekim 2020 Cuma KAP haberleri! KAP'da halka arz olan hisseler hangisi? Son dakika şirket haberleri!

16 Ekim Cuma günü Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda hangi haberlerin yayınlandığı araştırılıyor. Borsa İstanbul'da yayınlanan güncel haberler nedir yatırımcılar tarafından merak ediliyor. İşte 16 Ekim KAP haberleri ve şirketlerin halka arz açıklamaları...

Finans 16-10-20 09:44

Adana, Kayseri, Bursa eklendi... 16 Ekim 2020 Cuma evde bakım parası yatan iller listesi! Ekim ayı engelli ve yaşlı (evde bakım) maaşı yattı mı?

Devletin ödediği ödenekten birisi de evde bakım maaşıdır. Evde yaşayan ve bakıma muhtaç hasta ya da yaşlı kişilere bakanlara verilen evde bakım ödeneği Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca her ay farklı günlerde hesaplara yatıyor. 2020 Ekim evde bakım parası yatan iller listesi hangisi? Son evde bakım aylığı yatanlar listesine Adana, Kayseri ve Bursa'da eklendi.. 2020 Ekim'de evde bakım maaşı zamlanacak mı? İşte 16 Ekim Cuma evde bakım maaşı ve başvuru şartları...

Finans 16-10-20 08:03

Düşüşe geçti.. 16 Ekim 2020 Cuma Kapalıçarşı canlı gümüş fiyatları! Gümüşün gramı ne kadar, yükselir mi?

Altın ve dolardan sonra yatırımcıların yeni gözdesi olan gümüş fiyatları her gün araştırılmaya devam ediyor. Emtia piyasasında geçen haftayı gümüş fiyatı, gramı 6,2065 liradan kapanırken bugün güne hareketli başladı. Temmuz ayında yatırımcısına %33,1 kar sağlayan gümüşten yatırımcılar vazgeçmiyor. 16 Ekim 2020 Cuma gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Emtia piyasası 16 Ekim 2020 gümüş fiyatları ve Kapalıçarşı anlık ve güncel gümüş fiyatları son durum haberimizde.

Finans 16-10-20 07:37

Dolar yükselişte... Dolar bugün ne kadar? 16 Ekim 2020 Cuma Kapalıçarşı canlı döviz fiyatları! Euro ve Sterlin yükselir mi?

Dolar haftaya yükselişle başlamıştı... Bir süredir koronavirüs teşviklerinden etkilenen dolar fiyatları 7.9 lira sınırı etrafında işlem görmeye devam ediyor. Dolar bugün güne nasıl başladı merak eden vatandaşlarımız için canlı dolar izleme ekranı haberimizde. 16 Ekim 2020 Cuma dolar kuru, dolar kurunda son durum ve Kapalıçarşı anlık ve canlı dolar kuru...

Finans 16-10-20 07:22

Altında düşüşe devam... Gram altın ne kadar? 16 Ekim 2020 Cuma Kapalıçarşı canlı altın piyasası! Çeyrek altın ve Cumhuriyet altını fiyatı yükselir mi?

Altının geçtiğimiz hafta ani fiyat artışından sonra yatırımcılar tedirgin. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 16 Ekim 2020 Cuma anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Uluslararası piyasalarda alınan Fed açıklamaları ile altın fiyatları tekrar hareketlendi. Gram altın güne nasıl başladı? İşte Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası.

Finans 16-10-20 07:14

Yatırımlara dikkat... 16 Ekim 2020 Cuma Astrolog Merve Rençber’den günlük burçların yorumları!

Merkür retrosunun etkileri devam ediyor... 16 Ekim 2020 Cuma günlük burç yorumları; aşk, sağlık ve para üzerine etkileri ne olacak? Koç, boğa, yengeç, ikizler, akrep, terazi, aslan, oğlak, başak, yay, kova ve balık burcunda günlük astroloji durumu nasıl olacak. 16 Ekim 2020 Cuma Astrolog Merve Rençber’den günlük burçların yorumları!

Kadin 16-10-20 07:05

TV yayın akışı 16 Ekim 2020 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı

16 Ekim Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. Ramo, Hercai, Arka Sokaklar, Payitaht Abdülhamid, Çocukluk, Babil ve Kırmızı Oda ekranlara gelecek. Reyting rekortmeni dizilerin kıyasıya mücadelesine sahne olacak 16 Ekim Cuma gününde izleyiciler seyir zevkine doyacak. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV yayın akışı nasıl? İşte 16 Ekim TV yayın akışı

Magazin 15-10-20 17:57

İzmitliler Cuma 1. Gül festivalinde buluşuyor

İzmit Belediyesi, Gültepeliler Platformu ortaklığıyla 16 Ekim Cuma günü İzmitlileri 1.

Yurthaber 15-10-20 10:31

Yeşilyurt Belediyesi, sanatçı Bilal Sonses’i Malatyalılarla buluşturuyor

Malatya’nın Yeşilyurt Belediyesi, 16 Ekim Cuma günü saat 20:30’da Beylerderesi Şehir Parkında sosyal mesafe kuralları altında düzenleyeceği konser programında, son dönemlerde seslendirdiği şarkılarla gençlerin beğenisini toplayan Bilal Sonses’i Malatyalı hayranlarıyla buluşturacak.‘Bilal sonses’ konseri 16 Ekim cuma günü saat 20:30’da Beylerdersi şehir parkında ‘Sosyal Belediyecilik’ hizmetleriyle her yaştan vatandaşı sosyal, kültürel ve sportif hizmetleriyle buluşturmaya devam eden Yeşilyurt Belediyesinin yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında düzenleyeceği ‘Bilal Sonses’ konser programında, temizlik, maske ve hijyen kurallarından taviz verilmeyecek.Sosyal mesafe, maske ve hijyenden taviz verilmeyecekKonser programının düzenleneceği Beylerderesi Şehir Parkında ki özel alana maskesiz giriş yapılamayacak, alana giren herkesin ateş ölçümü yapılacak ve sosyal mesafe belirleme noktaları oluşturulup, giriş noktalarına el dezenfektanları yerleştirilecek.“Sosyal mesafe kuralları altında güzel bir konser programı düzenleyeceğiz”Genç sanatçı Bilal Sonses’i Malatyalı sevenleriyle buluşturacaklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Sosyal, kültürel, eğitim ve sportif hizmetlerimizle her yaştan vatandaşımıza hitap eden etkinliklerimize ara vermeden devam ediyoruz.

Yurthaber 13-10-20 16:01

Efeler’de kültür ve sanat etkinlikleri başlıyor

Efeler Belediyesi’nin düzenlediği birbirinden ünlü isimlerin sahne alacağı Kültür ve Sanat Etkinlikleri 16 Ekim Cuma Günü Pınarbaşı Mesire Alanı’nda başlıyor.Efeler’de kültür ve sanat çalışmalarının daha fazla gerçekleştirilmesi için göreve geldiği günden bu yana yoğun emek harcayan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, yapılan yenileme çalışmaları ile Pınarbaşı Mesire Alanı’nı adeta bir açık hava etkinlik merkezi haline getirdi.

Yurthaber 12-10-20 15:41

TÜRKİYE VE DÜNYADA VERİ GÜNDEMİ

TÜRKİYE ------------------------------------------------------------------------------- 31/10         10:00     Dış ticaret dengesi, nihai 31/10         10:00     Turizm gelirleri 31/10         11:00     Giriş çıkış yapanlar ------------------------------------------------------------------------------- DÜNYA                    TSİ ------------------------------------------------------------------------------- 31 EKİM PERŞEMBE ------------------------------------------------------------------------------- Japonya                    02:50 Japon Yabancı Tahvil Alımları Japonya                    02:50 Japon Yabancı Hisse Senedi Alımları Japonya                    02:50 Yabancıların Japon Tahvil Alımları Japonya                    02:50 Yabancıların Japon Hisse Senetleri Alımları Japonya                    02:50 Sanayi Üretimi Japonya                    03:01 GfK Tüketici Güveni Çin                            04:00 Bileşik PMI Çin                            04:00 İmalat PMI Çin                            04:00 İmalat Dışı PMI Japonya                    08:00 Tüketici Güven Endeksi Almanya                   10:00 Perakende Satışlar Fransa                      10:45 TÜFE Euro Bölgesi            13:00 İşsizlik Oranı Euro Bölgesi            13:00 GDP Euro Bölgesi            13:00 Çekirdek TÜFE Euro Bölgesi            13:00 TÜFE ABD                         15:30 Kişisel Gelirler ABD                         15:30 Kişisel Harcamalar ABD                         15:30 Reel Kişisel Harcamalar ABD                         15:30 Haftalık İşsizlik Başvuruları ABD                         15:30 Devam Eden Başvurular ABD                         16:45 Chicago PMI ABD                         17:30 EIA Doğalgaz Stok Değişimi ------------------------------------------------------------------------------- 1 KASIM CUMA ------------------------------------------------------------------------------- Japonya                   BOJ Faiz Kararı Japonya                   02:30 İşsizlik Oranı Japonya                   03:30 İmalat PMI Çin                           04:45 İmalat PMI Birleşik Krallık          12:30 İmalat PMI ABD                         15:30 Tarımdışı İstihdam Değişimi ABD                         15:30 Özel Sektör İstihdam Değişimi ABD                         15:30 İmalat Sektörü İstihdam Değişimi ABD                         15:30 İşsizlik Oranı ABD                         15:30 Ortalama Saatlik Kazançlar ABD                         15:30 İşgücüne Katılım Oranı ABD                         16:45 İmalat PMI ABD                         17:00 ISM İmalat Endeksi ABD                         17:00 İnşaat Harcamaları  

Finans 31-10-19 09:04

TÜRKİYE VE DÜNYADA VERİ GÜNDEMİ

TÜRKİYE ------------------------------------------------------------------------------- 24/10          10:00     Yıllık Sanayi ve Hizmet İstatistikleri 24/10          10:00     Bitkisel Üretim 2.Tahmini 24/10         14:00     TCMB politika faizi 25/10         10:00     Kapasite kullanım oranı 25/10         10:00     Reel kesim güven endeksi 30/10         10:00     Ekonomik güven endeksi 31/10         10:00     Dış ticaret dengesi, nihai 31/10         10:00     Turizm gelirleri 31/10         11:00     Giriş çıkış yapanlar ------------------------------------------------------------------------------- DÜNYA                    TSİ ------------------------------------------------------------------------------- 24 EKİM PERŞEMBE ------------------------------------------------------------------------------- JAPONYA                03:30 İmalat PMI JAPONYA                03:30 Servis PMI JAPONYA                03:30 Bileşik PMI JAPONYA                08:00 Öncü Göstergeler FRANSA                 10:15 İmalat PMI FRANSA                 10:15 Servis PMI FRANSA                 10:15 Bileşik PMI ALMANYA               10:30 İmalat PMI ALMANYA               10:30 Servis PMI ALMANYA               10:30 Bileşik PMI EURO BÖLGESİ   11:00 İmalat PMI EURO BÖLGESİ   11:00 Servis PMI EURO BÖLGESİ   11:00 Bileşik PMI EURO BÖLGESİ   14:45 ECB Gösterge Faiz Oranı EURO BÖLGESİ   14:45 ECB Marjinal Faiz Oranı EURO BÖLGESİ   14:45 ECB Mevduat Faiz Oranı ABD                        15:30 Dayanıklı Tüketim Malı Siparişleri ABD                        15:30 Haftalık İşsizlik Başvuruları ABD                        15:30 Devam Eden Başvurular ABD                        16:45 İmalat PMI ABD                        16:45 Servis PMI ABD                        16:45 Bileşik PMI ABD                        17:00 Yeni Konut Satışları ABD                        17:30 EIA Doğalgaz Stok Değişimi ------------------------------------------------------------------------------- 25 EKİM CUMA ------------------------------------------------------------------------------- JAPONYA               02:50 Japon Yabancı Tahvil Alımları JAPONYA               02:50 Japon Yabancı Hisse Senedi Alımları JAPONYA               02:50 Yabancıların Japon Tahvil Alımları JAPONYA               02:50 Yabancıların Japon Hisse Senetleri Alımları ALMANYA               09:00 GfK Tüketici Güveni FRANSA                 09:45 ÜFE ALMANYA              11:00 IFO-İş İklimi ALMANYA              11:00 IFO-Beklentiler ALMANYA              11:00 IFO-Durum Değerlendirmesi ABD                        17:00 Michigan Üniversitesi Endeksi

Finans 24-10-19 09:01

Toroslar’da Kurumlar Arası Futbol Turnuvası heyecanı başlıyor

Toroslar Belediyesi’nin bu yıl 13’üncüsünü düzenleyeceği ‘Kurtuluş Kupası Resmi Kurumlar Arası Geleneksel Futbol Turnuvası’ 29 Ekim’de başlıyor.Toroslar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 16 Ekim Çarşamba günü Yunus Emre Kültür Merkezi nikah salonunda kura çekiminin yapılacağı turnuvaya katılmak isteyen kurumların, en geç 11 Ekim Cuma günü mesai bitimine kadar evraklarını belediyeye teslim etmeleri gerekiyor.Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında başlatacakları ve 3 Ocak Mersin’in kurtuluş gününde finalini oynatacakları turnuva ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Yurthaber 09-10-19 15:06

U16 Liginde heyecan başlıyor

2019-2020 futbol sezonu U-16 Ligleri fikstür çekimi 11 Ekim Cuma günü saat 17.00’de Sümer Amatör Evinde çekilecek.Cuma günü yapılacak olan fikstür çekiminin ardından U-16 Ligi müsabakaları 19-20 Ekim tarihlerinde 1.hafta karşılaşmaları ile start alacak.U-16 Liginde Kayseri Şekerspor, Kayserigücü FK, Kayseri İdman Yurduspor, Kayseri Gençlerbirliği, Kayseri OSB Atletikspor, Trabzon 3861 Spor, Kılıçaslan Yıldızspor, Hacılar Erciyesspor, Kalespor, Doğa Gençlikspor, Gültepespor, Argıncık Esnafspor, Erkiletspor ve Talasgücü Belediyespor takımları lige katılım için başvurularını yaptılar.

Yurthaber 09-10-19 13:32

TÜRKİYE VE DÜNYADA VERİ GÜNDEMİ

TÜRKİYE -------------------------------------------------------------------------------------------- 15/10       10:00    İşsizlik 15/10       11:00    Bütçe dengesi 16/10       10:00    Sanayi üretimi 18/10       14:30    TCMB beklenti anketi 22/10       17:30    Merkezi yönetim borç stoku 23/10       10:00    Tüketici güven endeksi 25/10       14:00    TCMB bir haftalık repo faizi 25/10       14:30    Kapasite kullanım oranı 25/10       14:30    Reel kesim güven endeksi 31/10       10:00    Ekonomik güven endeksi 31/10       10:00    Turizm gelirleri 31/10       11:00    Giriş çıkış yapanlar 31/10       11:00    Dış ticaret dengesi, nihai ------------------------------------------------------------------------------------------------ DÜNYA                          --------------------------------------------------------------------------------------------- 12 EKİM CUMA                         TSİ --------------------------------------------------------------------------------------------- JAPONYA                                   02:50 Japon Yabancı Tahvil Alımları JAPONYA                                   02:50 Japon Yabancı Hisse Senedi Alımları JAPONYA                                   02:50 Yabancıların Japon Tahvil Alımları JAPONYA                                   02:50 Yabancıların Japon Hisse Senetleri Alımları ALMANYA                                 09:00 TÜFE MoM ALMANYA                                 09:00 TÜFE YoY EURO BÖLGESİ                        12:00 Sanayi Üretimi MoM EURO BÖLGESİ                        12:00 Sanayi Üretimi YoY ABD                                           17:00 Michigan Üniversitesi Endeksi  

Finans 12-10-18 08:57

Büyükşehirin halk konserleri devam ediyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin hafta içi her gün Aydın’ın 17 ilçesinin farklı mahallelerinde düzenlediği halk konserleri devam ediyor.Her akşam saat 20.30’da başlayacak olan konserler 10 Ekim Çarşamba günü Kuyucak’ın Yamalak Mahallesi Mehmet Özalp Caddesi’nde, 11 Ekim Perşembe günü Söke’nin Savuca Mahallesi Belediye Açık Düğün Salonu’nda, 12 Ekim Cuma günü Söke’nin Atburgazı Mahallesi kapalı pazar yerinde düzenlenecek.Önümüzdeki hafta ise konserler 15 Ekim Pazartesi günü Söke’nin Yenidoğan Mahallesi Yenidoğan İlköğretim Okulu önünde, 16 Ekim Salı günü Nazilli’nin Bayındır mahalle alanında, 17 Ekim Çarşamba günü Nazilli’nin Arslanlı Mahallesi Merkez Caddesi’nde gerçekleştirilecek.Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, her gün farklı bir mahallede düzenlenen ve Aydın Büyükşehir Belediyesi orkestrasının sahneye çıktığı konserlere bütün vatandaşları davet etti.

Yurthaber 10-10-18 10:05

TÜRKİYE VE DÜNYADA VERİ GÜNDEMİ

TÜRKİYE -------------------------------------------------------------------------------------------- 05/10       17:30    Hazine nakit dengesi 11/10       10:00    Cari denge 15/10       10:00    İşsizlik 15/10       11:00    Bütçe dengesi 16/10       10:00    Sanayi üretimi 18/10       14:30    TCMB beklenti anketi 22/10       17:30    Merkezi yönetim borç stoku 23/10       10:00    Tüketici güven endeksi 25/10       14:00    TCMB bir haftalık repo faizi 25/10       14:30    Kapasite kullanım oranı 25/10       14:30    Reel kesim güven endeksi 31/10       10:00    Ekonomik güven endeksi 31/10       10:00    Turizm gelirleri 31/10       11:00    Giriş çıkış yapanlar 31/10       11:00    Dış ticaret dengesi, nihai ------------------------------------------------------------------------------------------------ DÜNYA                             --------------------------------------------------------------------------------------------- 5 EKİM CUMA             TSİ --------------------------------------------------------------------------------------------- JAPONYA                  02:30 Hanehalkı Harcamaları YoY JAPONYA                  08:00 Öncü Göstergeler ALMANYA                09:00 Fabrika Siparişleri MoM ALMANYA                09:00 Fabrika Siparişleri YoY ALMANYA                09:00 ÜFE MoM ALMANYA                09:00 ÜFE YoY FRANSA                   09:45 Ticaret Dengesi ABD                          15:30 Ticaret Dengesi ABD                          15:30 Tarımdışı İstihdam Değişimi ABD                          15:30 Özel Sektör İstihdam Değişimi ABD                          15:30 İmalat Sektörü İstihdam Değişimi ABD                          15:30 İşsizlik Oranı ABD                          15:30 Ortalama Saatlik Kazançlar MoM ABD                          15:30 Ortalama Saatlik Kazançlar YoY ABD                          15:30 İşgücüne Katılım Oranı  

Finans 08-10-18 23:05

TÜRKİYE VE DÜNYADA VERİ GÜNDEMİ

TÜRKİYE -------------------------------------------------------------------------------------------- 05/10       17:30    Hazine nakit dengesi 11/10       10:00    Cari denge 15/10       10:00    İşsizlik 15/10       11:00    Bütçe dengesi 16/10       10:00    Sanayi üretimi 18/10       14:30    TCMB beklenti anketi 22/10       17:30    Merkezi yönetim borç stoku 23/10       10:00    Tüketici güven endeksi 25/10       14:00    TCMB bir haftalık repo faizi 25/10       14:30    Kapasite kullanım oranı 25/10       14:30    Reel kesim güven endeksi 31/10       10:00    Ekonomik güven endeksi 31/10       10:00    Turizm gelirleri 31/10       11:00    Giriş çıkış yapanlar 31/10       11:00    Dış ticaret dengesi, nihai ------------------------------------------------------------------------------------------------ DÜNYA                              ------------------------------------------------------------------------------------------- 4 EKİM PERŞEMBE      TSİ ------------------------------------------------------------------------------------------- JAPONYA                    02:50 Japon Yabancı Tahvil Alımları JAPONYA                    02:50 Japon Yabancı Hisse Senedi Alımları JAPONYA                    02:50 Yabancıların Japon Tahvil Alımları JAPONYA                    02:50 Yabancıların Japon Hisse Senetleri Alımları ALMANYA                  10:30 İnşaat PMI ABD                            15:30 Haftalık İşsizlik Başvuruları ABD                            15:30 Devam Eden Başvurular ABD                            17:00 Fabrika Siparişleri ABD                            17:00 Dayanıklı Tüketim Malı Siparişleri ABD                            17:30 EIA Doğalgaz Stok Değişimi --------------------------------------------------------------------------------------------- 5 EKİM CUMA             TSİ --------------------------------------------------------------------------------------------- JAPONYA                  02:30 Hanehalkı Harcamaları YoY JAPONYA                  08:00 Öncü Göstergeler ALMANYA                09:00 Fabrika Siparişleri MoM ALMANYA                09:00 Fabrika Siparişleri YoY ALMANYA                09:00 ÜFE MoM ALMANYA                09:00 ÜFE YoY FRANSA                   09:45 Ticaret Dengesi ABD                          15:30 Ticaret Dengesi ABD                          15:30 Tarımdışı İstihdam Değişimi ABD                          15:30 Özel Sektör İstihdam Değişimi ABD                          15:30 İmalat Sektörü İstihdam Değişimi ABD                          15:30 İşsizlik Oranı ABD                          15:30 Ortalama Saatlik Kazançlar MoM ABD                          15:30 Ortalama Saatlik Kazançlar YoY ABD                          15:30 İşgücüne Katılım Oranı  

Finans 04-10-18 09:08

Akyazı’da“Bir tutam gençlik” oyunu sahnede

Akyazı Belediyesi Tiyatro topluluğu 16 Şubat 2018 Cuma günü saat 19.00’da madde bağımlılığına dikkat çekmek amacıyla sergilenecek olan “Bir tutam gençlik” adlı tiyatro gösterisi Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi tiyatro salonunda sergileyecek.Akyazı Belediyesi’nin Ekim 2017 de sosyal sorumluluk projesi kapsamında “Sokaktan Sahneye” çalışması kapsamında ilçedeki öğrenci ve gençlerin tiyatro eğitimini aldıkları Akyazı Belediyesi Tiyatro Topluluğu oluşturuldu.

Haber 12-02-18 16:09

16 Ekim Cuma - Günlük burç yorumları

Tüm burçlar Mars-Pluto görünümüyle başlıyor. Bu sürecin etkilerini günlük burç yorumlarında görebilirsiniz. İşte İremSu'nun yorumladığı günlük burç yorumları...

Haber 16-10-15 09:38

Bahçelievler Mahalle Meydanı Hizmete Giriyor

Serdivan Bahçelievler Güvercin Sokak’ta yapımı tamamlanan Mahalle Meydanı, 16 Ekim Cuma günü düzenlenecek açılış programıyla...

Yurthaber 15-10-15 18:11

Dev Adamlar Gediz Deplasmanında

Büyükşehir Basket, TB1L 2. hafta programı kapsamında Orkide Gediz Üniversitesi’ne misafir olacak. 16 Ekim Cuma...

Yurthaber 15-10-15 14:33

Başbakan’ın Mitinginde Metro Seferleri Ulaşıma Kapatılmayacak

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 16 Ekim Cuma günü Bursa’da gerçekleştireceği mitingde metro seferleri ulaşıma kapatılmayacak.Ankara’da yaşanan...

Yurthaber 14-10-15 18:43

Filinta 31. Bölüm 2. Fragmanı

Filinta 31. Bölüm 16 Ekim Cuma akşamı TRT 1 ekranlarında.

Magazin 14-10-15 11:47

Ressam Mustafa Altıntaş Sergi Açacak

Ressam Mustafa Altıntaş, kendi resim sergisini açacak.Ressam Mustafa Altıntaş, 16 Ekim Cuma günü Sanko Sanat...

Yurthaber 12-10-15 19:01

Karagül 91. Bölüm Fragmanı

Karagül 91. bölümü 16 Ekim Cuma akşamı Fox TV ekranlarında.

Magazin 10-10-15 18:32

Kara Ekmek 27. bölüm fragmanı

Kara Ekmek yeni bölümüyle 16 Ekim Cuma akşamı ATV'de...

Magazin 10-10-15 18:28

Filinta 31. bölüm fragmanı

Filinta yeni bölümüyle 16 Ekim Cuma akşamı TRT 1'de...

Magazin 10-10-15 18:23

Kiralık Aşk 17. bölüm fragmanı

Kiralık Aşk yeni bölümüyle 16 Ekim Cuma akşamı Star TV'de...

Magazin 10-10-15 18:20

Kiralık Aşk 16. Bölüm 2. Fragmanı

Kiralık Aşk 16. bölümü 9 Ekim cuma akşamı Star Tv ekranlarında.

Magazin 06-10-15 09:53

Kiralık Aşk 16. Bölüm Fragmanı

Kiralık Aşk 16. bölümü 9 Ekim Cuma akşamı Star TV ekranlarında.

Magazin 03-10-15 17:35

Yedi Güzel Adam 16. Bölüm Fragmanı

Naciye Erdem'in lise yıllarında yazdığı Zehr'aşk şiirini bulunca aralarında soğuk rüzgârlar eser. Erdem ve Naciye arasındaki buzlar eriyecek mi? Sokakta sopalı bir grubun saldırısına uğrayan Fuat Müdür'ün intikam ateşi, Kara Lise'de büyük bir yangına sebep olur. Fuat Müdür, verdiği ifadede Cevat'ı neyle suçlayacak? Yedi Güzel Adam yeni bölümüyle 31 Ekim Cuma akşamı saat 22:30'da TRT 1'de...

Magazin 27-10-14 10:47

Diğer Yarım 16. Bölüm Fragmanı

Toplu kız isteme olayı sonrası işlerin çığrından çıktığını düşünen Ecevit ve Meryem birlik olarak ikizlere çekidüzen vermeye karar verirler. Kızlar gözünden hiçbir şey kaçmayan Uy Asiye Hanım'a teslim edilir. Asiye ikizlere göz açtırmamaya kararlıdır. Kızlar dertlerini anlatıp yardım isteyince Asiye kızlara yardım etmeye karar verir. Diğer Yarım yeni bölümüyle 03 Ekim Cuma akşamı 20:00'da atv'de..

Magazin 01-10-14 10:03

Küçükçekmece’de 16 Saatlik Su Kesintisi

Küçükçekmece’de 31 Ekim Perşembe günü saat 10.00 ile 1 Kasım Cuma günü 02.00 saatleri arasında...

Yurthaber 30-10-13 16:44

A Milli Takım Hazırlıklarını Sürdürdü

A Milli Takım, 12 Ekim Cuma akşamı İstanbul'da Romanya ve 16 Ekim'de Budapeşte'de Macaristan ile...

Yurthaber 09-10-12 20:33