17 Hafta Hamilelik Belirtileri Haberleri

Altın fiyatı tahminleri alt üst oldu! En kötü senaryoda bile yükseliyor: Süre 1 ay daha uzadı (17 Nisan Çarşamba gram, çeyrek altın fiyatları)

Ons altın fiyatları rekor seviyelere yakın seyrederken yurt içinde gram altın fiyatı da 2600 liraya doğru ilerliyor. Peki gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını bugün ne kadar, kaç TL? Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Uzmanlar altın fiyatları için kötü senaryoyu açıklayarak yeni tahminde bulundu. Ünlü ekonomist Doç. Dr. Filiz Eryılmaz, geçtiğimiz hafta tüm beklentilerin değiştiğini belirtti.

Finans 2024-04-17 07:55:38

ŞOK'a çamaşır kurutma makinesi geliyor! 17 - 23 Nisan 2024 Şok Haftanın İndirimleri

ŞOK'un 17 - 23 Nisan tarihleri arasında geçerli Aktüel Ürünler Kataloğu yayınlandı. Gıdadan hijyen ve temizlik ürünlerine, beyaz eşyadan bebek ve çocuk ürünlerine pek çok kategoride alışveriş severlerin ihtiyaçlarına uygun ürünlerin yer aldığı ŞOK'ta bu hafta neler var diye merak ediyorsanız, detaylar içeriğimizde...

Haber 2024-04-16 16:30:43

'Taş Kağıt Makas' dizisinde Eylem Tok göndermesi yapıldı! Sosyal medyada dizinin o sahnesi gündem oldu

'Taş Kağıt Makas'ın bu hafta yayınlanan 6. bölüm tanıtımındaki sahne kamuoyunun vicdanını kanatan Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlunun hikâyesine benzetildi. Sosyal medyada söz konusu sahneyle ilgili yorum yağdı.

Magazin 2024-04-01 17:30:22

Merkez bankaları haftası rekorla kapanmıştı: Küresel piyasalarda bu haftaki kritik veriler neler?

Küresel piyasalar merkez bankaları haftasını rekorla kapattı. Endeksler böylece tüm zamanların en yüksek haftalık kapanışlarını gerçekleştirirken aynı zamanda yeni zirvelerini test etti.BoJ, geçen hafta büyük şirketlerdeki önemli ücret artışlarının ardından 17 yıl sonra ilk kez faiz yükselterek, 2016'da başladığı negatif faiz politikasına son vermiş oldu.

Finans 2024-03-24 10:08:03

Diğer Haber Etiketleri

Altın Şok şok aktüel şok aktüel ürünler şok aktüel ürünler kataloğu şok broşür şok haftanın fırsatları meryem sosyal medya yaşında taş kağıt makas küresel piyasalar Merkez Bankası faiz emekli maaşı Fatih Erbakan Recep Tayyip Erdoğan kanser elektronik sigara hastalık bıraktı fk iyet Juventus inter Hakan Çalhanoğlu ele Esra Erol meteoroloji hava durumu İstanbul kar yağacak mı istanbul'a kar yağacak mı ihale gupse İbrahim Büyükak Oyuncu küçük esnaf maçın erden ligi maçı süper li Süper Lig beşiktaş Mert Günok Küfür beşiktaş, son dakika Sakatlık buruk da, galatasaray karagümrük maçı kaç kaç Fatih Karagümrük kaan numanoğlu verildi Kerem Aktürkoğlu başakşehi direnç tonusluoğlu türkiye futbol federasyonu yapılan açıklama Hakem 10 premier lig everton sağanak ÖSYM sınav hafta sonu düşük belirtileri düşük belirtileri nelerdir düşük nasıl olur düşük yaptığımı nasıl anlarım Mide‎ mide fıtığı norovirüs gastroenterit koronavirüs kovid-19 Kur Korumalı Mevduat nursel Gelinim Mutfakta gelinim mutfakta birinci sinema vizyon Cuma namazı cuma namazı nasıl kılınır cuma namazı nasıl kılınır resimli cuma namazı kılınışı diyanet bitcoin fenerbahçe fenerbahçe sahası Hatayspor ligde maç, Göz lohusa lohusalık lohusalık dönemi program işkence Esra Erol'da UEFA İsrail ak dakika haberleri n dakika haberleri Manchester United son dakika haberleri wilfried zaha şampiyonlar ligi emekli zammı Apple beşiktaş maçını sezon Turgut Doman Derbi Trabzonspor Van van emniyet müdürlüğü idrar yolu enfeksiyonu hamilelik gebelik erkek çocuk göbek düşmesi burçlar haftalık burç Haftalık burç yorumları hipertermi nedir Sibel Can Şarkılar Bizi Söyler Hakan Altun Hüsnü Şenlendirici

'Emeklilere 10 bin lira 1 hafta yetmez' dedi! Erdoğan'a seslenerek 'maaşları 17 bin liraya çıkaracak formülü' söyledi

Siyaset gündemi son hafta emekli maaşlarını konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da MHP lideri Devlet Bahçeli'den de emekli maaşlarıyla ilgili yeni açıklamalar geldi. Tartışmalara YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan da katıldı. En düşük emekli maaşı 10 bin lirayla 1 hafta bile idare edilemeyeceğini vurguluyan Erbakan, "Sayın Cumhurbaşkanı, sadece şu faiz canavarından kurtulabilse, 16 milyon emeklinin maaşını 17 bin liraya çıkartabilir" dedi.

Finans 02-03-24 08:34

Yemek yerken fark edebileceğiniz 3 kanser belirtisi! Üç hafta boyunca devam ediyorsa sonucu ciddi olabilir

Araştırmalar bize 200'den fazla farklı kanser türü olduğunu ancak bazılarının diğerlerinden daha belirgin belirtileri olduğunu söylüyor. Kanseri gerçekten ciddileşmeden erken yakalamanın yolları var ve hatta bazı belirtiler yemek yerken bile fark edilebilir.

Kadin 24-02-24 07:33

Elektronik sigaralar yeni bir hastalık doğurdu: EVALI... İşte ilk olarak 17 yaşındaki bir öğrencide görülen hastalığın belirtileri!

Son zamanların en trend ürünlerinden birisi olan elektronik sigaraların yeni bir hastalığa sebebiyet verdiği ortaya çıktı. E-cigarette and Vaping use Associated Lung Injury (EVALI) adı verilen yeni hastalığın ilk olarak 17 yaşındaki ABD'li bir öğrencide görüldüğü açıklandı.

Haber 08-02-24 13:38

Hakan Çalhanoğlu ile Kenan Yıldız'ın mücadelesinde kazanan Inter! Galibiyet golü bir Juventuslu'nun ayağından geldi, 17 maçlık seri sona erdi

İtalya Serie A'nın 23. hafta karşılaşmasında Inter ile Juventus karşı karşıya geldi. Milli yıldızlarımızın da forma giydiği dev mücadelede kazanan 1-0 skorla Inter olurken, konuk ekibin 17 maçlık yenilmezlik serisi de sona erdi. İşte detaylar...

Spor 05-02-24 08:17

TikTok başına iş açtı! 17 yaşındaki çocukla aşk yaşadığı iddia edildi! Karı koca canlı yayında yüzleşti

Atv'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen programı Esra Erol'da her bölümüyle büyük ilgi çekiyor. Her hafta farklı konuların işlendiği programda bu defa evden kaçan eşini aramaya gelen Ahmet Bey'in anlattıklarını damga vurdu. Eşinin sosyal medya bağımlısı olduğunu söyleyen Ahmet Bey eşi Semiha Hanım'ın 17 yaşındaki çocukla aşk yaşadığını iddia etti.

Magazin 23-01-24 16:02

Meteoroloji'den 11 il için uyarı! Kuvvetli ve yoğun kar yağışı... Prof. Dr. Orhan Şen İstanbul için açıkladı 'Son günlerin en soğuk günü' Son dakika 13 - 17 Ocak hava durumu

Meteoroloji'den son dakika 'kuvvetli ve yoğun kar yağışı' uyarısı! Vatandaşlar hafta sonu hava durumu nasıl olacak, kar yağacak mı sorularının yanıtını merak ederken Meteoroloji 11 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı yaptı. Peki, İstanbul'da hava nasıl? Prof. Dr. Orhan Şen ise yaptığı paylaşımda Marmara ve İstanbul'da kar olasılığının ortadan kalktığını ancak gelecek haftalarda bu olasılığın olmayacak olmadığını belirtti. Şen bugün İstanbul için "Son günlerin en soğuk günü" ifadelerini kullandı.

Haber 13-01-24 09:43

Merkez Bankası'ndan TL depo ihalesine teklif

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 1 hafta vadeli 25 milyar lira tutarında depo alım ihalesi açtı. TL depo ihaleleri, yaklaşık 17 yılın ardından yeniden açılmıştı.

Finans 09-01-24 10:18

KÜÇÜK ESNAF KONUSU, OYUNCULARI VE İSİMLERİ! Küçük Esnaf oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Küçük Esnaf konusu ve oyuncuları merak ediliyor. İlk gösterime girdiği günden itibaren 15 hafta boyunca sinemada yayınlanan Küçük Esnaf filmini 832 bin 50 kişi izledi. Toplamda 9 milyon 17 bin 873,91 TL hasılat elde eden Küçük Esnaf filminde kendi halinde bir esnaf olan Berhudar’ın hayat hikayesi işleniyor. Peki, Küçük Esnaf Küçük Esnaf konusu nedir, oyuncuları kimdir? Küçük Esnaf filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 26-12-23 20:52

Kenan Yıldız'dan Juventus formasıyla tarihe geçen gol sonrası flaş itiraf! ''Del Piero'dan öğrendim''

Juventus, İtalya Serie A'nın 17'nci hafta karşılaşmasında Frosinone'yi deplasmanda 2-1 mağlup ederek puanını 40'a yükseltti ve lider Inter'le arasındaki puan farkını maç fazlasıyla 1'e indirdi. Juventus'un karşılaşmadaki ilk golünü milli oyuncu Kenan Yıldız kaydetti.

Spor 23-12-23 17:24

Mert Günok sonunda patladı, Amartey'e ağza alınmayacak sözler! O anlar saniye saniye ekrana yansıdı

Ligin 17. hafta mücadelesinde Alanyaspor'a 3-1 mağlup olan Beşiktaş 3 puana hasret kalırken, Siyah-Beyazlılar'ın yediği ilk golden sonra kaleci Mert Günok'un Amartey'e tepkisi sosyal medyada gündem oldu. Tecrübeli file bekçisinin yenilen golde büyük hatası bulunan Amartey'e küfrettiği görülürken, bu anlar ekrana yansıdı.

Spor 22-12-23 09:52

Beşiktaş'ta eksiklere bir yenisi daha eklendi! Alex Oxlade-Chamberlain kendini yere bıraktı, oyundan çıktı

Süper Lig'in 17. hafta mücadelesinde Beşiktaş ile Alanyaspor karşı karşıya geldi. Mücadelede ikinci yarının henüz başında Siyah-Beyazlılar'ı üzen bir sakatlık yaşandı. Dakikalar 47'yi gösterirken Alex Oxlade-Chamberlain sakatlanarak yerini Demir Ege Tıknaz'a bıraktı.

Spor 21-12-23 21:28

GALATASARAY FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI SONUCU! Galatasaray Fatih Karagümrük maçı kaç kaç bitti?

Galatasaray Fatih Karagümrük maçı canlı olarak ekrana geldi. Süper Lig'in 17. haftasında, ligin 2. sırasında bulunan sarı-kırmızılılar Rams Park'tan üstünlükle ayrılmayı hedefledi. 3 puan hedefleyen Okan Buruk'un ekibi, hafta sonu ise ezeli rakibi Fenerbahçe ile kozlarını paylaşacak. Galatasaray Fatih Karagümrük maçı sonucu internette araştırılıyor. Peki, Galatasaray Fatih Karagümrük maçı kaç kaç bitti?

Spor 20-12-23 23:15

Galatasaray, Fenerbahçe derbisi öncesi hata yapmadı! Şota Arveladze yönetimindeki Fatih Karagümrük'ü 1-0 mağlup ettiler

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında Karagümrük’ü konuk etti. Okan Buruk'un ekibi, hafta sonu oynayacakları kritik Fenerbahçe derbisi öncesinde mutlak 3 puan alma peşindeydi. Mücadelenin sonuna kadar baskılı bir oyun ortaya koyan sarı-kırmızılılar sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Spor 20-12-23 21:56

Trendyol Süper Lig'de 17. hafta hakemleri açıklandı!

Trendyol Süper Lig'de 17. hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemler belli oldu.

Spor 18-12-23 12:07

10 puanının silinmesi adeta milat oldu! Everton, aldığı ceza sonrası şahlandı... Son 4 maçta 12 puan

İngiltere Premier Lig'in 17. hafta mücadelesinde Everton deplasmanda karşılaştığı Burnley'i 2-0 mağlup ederken, 10 puanının silinmesinin ardından çıktığı 5. maçında 4. galibiyetini aldı. İşte detaylar...

Spor 16-12-23 23:18

Hava durumu için uyarılar peş peşe yapıldı! 17 il için bu harita çıkarıldı! Dikkat! Kuvvetli geliyor…

Hava durumu ile ilgili son uyarılar peş peşe gelirken herkes hafta sonu için Meteoroloji’den yapılan uyarıları merak ediyor. Meteoroloji’nin yayınladığı hava tahmin raporuna göre ise 17 il için sarı ve turuncu kodlu uyarılar yapılırken, vatandaşlara yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması çağrısı yapıldı. Öte yandan İstanbul Valisi Davut Gül de sosyal medya hesabından İstanbulluları bugün için uyardı. İşte hava durumu ile ilgili son durumun detayları…

Haber 16-12-23 08:54

Hafta sonu hava nasıl olacak? Meteoroloji 16 Aralık Cumartesi, 17 Aralık Pazar İstanbul, Ankara, İzmir il il hava durumu tahminleri

Hafta sonu hava nasıl olacak sorusunun yanıtı yurt genelinde merak ediliyor. Hafta sonu dışarıya çıkmak isteyen vatandaşlar hafta sonu havanın nasıl olacağını internette araştırmaya başladı. Öte yandan İstanbul için şiddetli yağış uyarıları yapıldı. Meteorolojiye göre hafta sonu hava durumu netleşti. Peki, 16 Aralık Cumartesi ve 17 Aralık Pazar günü hava nasıl olacak? İşte 16-17 Aralık 2023 İstanbul, Ankara, İzmir il il hava durumu...

Haber 15-12-23 15:40

Bu hafta sonu sınav var mı, 16 - 17 Aralık ne sınavı var? 2023 - 2024 ÖSYM sınav takvimi!

Hafta sonları; Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) başta olmak üzere çok sayıda kurum sınav yapıyor. Sınavlara ilişkin bilgi edinmek isteyen vatandaşlar arama motorlarında konuya dair sorgulama yapıyor. Peki, bu hafta sonu sınav var mı? 16 - 17 Aralık ne sınavı var? İşte ÖSYM sınav takvimi...

Egitim 15-12-23 11:38

Düşük nasıl olur, belirtileri nelerdir? Düşük nasıl gerçekleşir?

Hamilelik birçok kadının hayatında büyük bir değişim ve heyecan dönemidir. Ancak ne yazık ki bazen beklenmeyen zorluklarla karşılaşabiliriz. Hamilelikte düşük birçok anne adayının korkulu rüyası olabilir ve duygusal olarak zorlayıcı bir süreçtir. Düşük, gebelik sürecinde yaşanan bir kayıptır ve bu durum ebeveyn adayları üzerinde derin bir etki bırakabilir. Ancak, bu zorlu süreçte bile umudu korumak ve destek aramak önemlidir. Peki, düşük neden olur?

Haber 28-11-23 15:41

Mide fıtığı nedir, belirtileri nelerdir? Mide fıtığına ne iyi gelir?

Mide fıtığı sindirim sisteminin karmaşık yapılarından biri olan diyaframın mideyi saran bölgesinde meydana gelen bir durumu ifade eder. Bu durumda mide içeriği yemek borusuna doğru kaçabilir ve bazen göğüs boşluğuna ulaşarak çeşitli rahatsızlıklara yol açabilir. Genellikle yaşlılık, obezite, hamilelik veya aşırı karın içi basınç gibi faktörlerle ilişkilidir. Tedavi seçenekleri arasında yaşam tarzı değişiklikleri, ilaçlar ve cerrahi müdahale yer alabilir.

Haber 28-11-23 15:36

Yeni virüs alarm veriyor! Hastalar günlerce yataktan, haftalarca evden çıkamıyor... Kovid-19 iddiası: Testlerde tespit edilemiyor

Vakaları hızla artan yeni virüs İngiltere'yi resmen kasıp kavurdu. Günlerce yatağa düşen hastalar haftalarca evden çıkamıyor. Belirtileri soğuk algınlığını andıran ancak nörovirüsten de beter olduğu konuşulan virüsün Kovid-19'un yeni bir varyantı olduğu değerlendiriliyor. 3 hafta boyunca hastalıktan kendine gelemeyen bir hastanın anlattıkları endişe verdi.

Haber 27-11-23 09:53

Ne KKM kaldı ne döviz mevduatı! Mum gibi eridi: TCMB ve BDDK son durumu açıkladı

Kur korumalı mevduatlarda gerileme eğilimi 17 Kasım haftasında da devam etti. KKM'de geçtiğimiz hafta 70,9 milyar TL'lik düşüş kaydedildi. Pariteden arındırıldığında döviz mevduatlarının da 685 milyon dolar azaldığı izlendi.

Finans 23-11-23 15:30

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 17 Kasım 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 17 Kasım 2023 puan durumu...

Magazin 17-11-23 17:30

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 5 film birden vizyona girdi (17 Kasım 2023)

Sinema salonlarında bu hafta komediden aksiyona, korku ve gerilimden animasyona farklı türlerde 5 film vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 17-11-23 11:44

CUMA NAMAZI KILINIŞI VE CUMA SAATLERİ 17 KASIM 2023: Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Diyanet açıkladı!

Cuma namazı kılınışı ile ilgili araştırmalar 17 Kasım 2023 tarihinde hız kazandı. Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü geçtiğimiz hafta cuma hutbesş konusu "Azim ve gayret sahibi bir mümin olabilmek" olarak belirlemişti. Bu haftanın konu başlığı ise İman, ibadet ve ahlak bütünlüğü" oldu. Diyanet'in yaptığı açıklamaya göre bugün cuma namazı İstanbul'da 12:54'te, Ankara'da 12:38'de, İzmir'de 13:01'de kılınacak. Peki, cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? İşte ayrıntıl

Haber 17-11-23 11:09

Uyuyan dev uyandı! 5 günde yüzde 17’lik artış: Bitcoin, altını doları solladı

Altın ve dolar Orta Doğu’da yaşanan savaşın etkisiyle hafta içinde rekor seviyeleri gördü. Uzun süredir yatırımcısını beklemeye alan en büyük kripto para Bitcoin de bu hafta yüzde 17 yükselerek hem altını hem de doları solladı. “Bitcoin neden yükseldi?” sorusuna yanıt veren uzmanlar başlıca nedeni ‘korku’ olarak açıkladı.

Finans 28-10-23 08:29

Bitcoin yatırımcısının yüzü 17 ay sonra güldü: Kripto para 35 bin doları test etti! Gelecek hafta...

Bitcoin, borsada işlem gören fonlardan gelen yeni talep beklentilerinin desteklediği ralli ile geçen yılın Mayıs ayından bu yana en yüksek fiyata ulaştı. Böylece, Bitcoin 35 bin dolar seviyesinin test etti.

Finans 24-10-23 07:45

FENERBAHÇE HATAYSPOR MAÇ SONUCU! Fenerbahçe - Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Hatayspor maçı canlı izle ekranına dair sorgulamalar yoğunluk kazandı. Sezonda çıktığı 16 resmi müsabakayı da kazanan Fenerbahçe, Hatayspor'u konuk etti. 9. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe sahasında Hatayspor'u konuk ederken mücadele Sarı-Lacivertliler'in 4-2'lik üstünlüğü ile sona erdi. Fenerbahçe bu galibiyetle serisini 17'ye çıkarırken ligde 9'da 9 yaparak kırılması zor bir rekora da imza attı. Peki, Fenerbahçe Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 22-10-23 21:25

Fenerbahçe Hatayspor'u 4-2 mağlup etti! Sarı-Lacivertliler 9'da 9 yaparak bir ilki başardı ve Süper Lig tarihine geçti

Süper Lig'de heyecan 9. hafta mücadeleleri ile sürüyor. 9. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe sahasında Hatayspor'u konuk ederken mücadele Sarı-Lacivertliler'in 4-2'lik üstünlüğü ile sona erdi. Fenerbahçe bu galibiyetle serisini 17'ye çıkarırken ligde 9'da 9 yaparak kırılması zor bir rekora da imza attı. İşte detaylar...

Spor 22-10-23 21:00

Lohusa mıyım? Lohusalık belirtileri nelerdir?

Anne olan birçok kadın için hamilelik süreci nasıl ki farklıysa doğum sonraki süreçte farklı olabilmektedir. Kimi kadınlar gerek gebelik gerekse lohusalık dönemini daha hızlı ve kolay atlatırken kimi kadınlar için ise bu süreçler çok daha zor ve çekilmez bir hal alabilir. Özellikle doğumdan sonraki süreç genel olarak her kadın için son derece hassas bir dönemdir. Lohusalık süreci kendini birtakım belirtilerle göstermektedir. Peki, lohusalık belirtileri nelerdir?

Kadin 18-10-23 19:52

Esra Erol'un programına damga vuran anlar! Cani baba tutuklandı!

Esra Erol’da bu hafta şaşırtan bir olay yaşandı. Bu hafta programa katılan Ayşe Yalçın, 17 yıllık eşi Caner Yalçın’dan boşanmak istediğini dile getirerek Esra Erol’dan yardım istedi. Ayşe Yalçın’ın eşi ile ilgili anlattıkları kan dondurdu. Caner Yalçın'dan boşanmak istediğini söyleyen Ayşe Yalçın, kendisinin ve 2 çocuğunun eşinden sürekli şiddet gördüğünü açıkladı.

Haber 17-10-23 21:29

Esra Erol'da şaşırtan olay! 17 yıllık eşi tarafından dolandırıldı! Diş tedavisi için biriktirdiği paraları alıp...

Esra Erol’un sunuculuğunu üstlendiği Esra Erol’da programı hafta içi her gün ekrana geliyor. Sevilen televizyon programında herkesi şaşırtan bir olay yaşandı. Leyla Yanar isimli bir hanımefendi eşinin diş tedavisi için biriktirdiği paraları başka kadınlara yedirdiğini iddia ederek Esra Erol'dan yardım istedi.

Magazin 11-10-23 14:11

UEFA'dan karar! İsrail'deki maçları 17 Ekim'e kadar erteledi

UEFA, İsrail'deki mevcut güvenlik durumu nedeniyle gelecek birkaç hafta içinde ülkede yapılması planlanan tüm maçları erteledi. İşte detaylar...

Spor 08-10-23 22:44

Son dakika: Manchester United - Galatasaray maçına Wilfried Zaha damgası! Taraftarların ıslıklı protestosuna verdiği cevap gündem oldu: 'Sizi duyamıyorum!'

Son dakika haberleri: Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci hafta maçında İngiltere temsilcisi Manchester United'a konuk oldu. Sarı - kırmızılılar, 17. dakikada 1-0 geriye düştüğü maçın 23. dakikasında 1-1'lik eşitliği sağladı. Karşılaşmanın başlama düdüğünden itibaren İngiliz taraftarlar tarafından ıslıklarla protesto edilen Wilfried Zaha, attığı golden sonraki sevinciyle adeta cevap verdi. İşte detaylar...

Spor 03-10-23 22:37

Emekli maaşı zammı için 2’li formül ortaya çıktı: Herkes için farklı hesap! ‘10 bin liranın biraz üzerine çıkarılacak…’

Emekliye ek zam gelecek mi? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? 17 milyon kişinin gündeminde bulunan bu iki kritik soru 1 Ekim’de Meclis’in açılması ile netleşecek. Ancak emekli maaşı zammı için bakanlıklar bu hafta kritik bir toplantı gerçekleştirecek. Emekli maaşı ek zam için formülü ise Cevdet Yılmaz duyurdu. Emekli maaşı ek zam için kök aylıklarda düzenlemenin sinyalleri geldi. Peki maaşlara zamlar ne zaman yansıyacak? İşte detaylar…

Finans 27-09-23 12:07

iOS 17 çıktı! iPhone sahiplerine müjde... İşte iOS 17'nin özellikleri ve iOS 17'yi alan telefonlar!

iOS 17 çıktı, "iOS 17 ne zaman yayınlanacak?" sorusunun yanıtını arama dönemi sona erdi! iPhone 15 modellerini geçtiğimiz hafta tanıtan Apple, uzun zamandır beklenen yeni iPhone işletim sistemi sürümü iOS 17'yi yayınladı. Bazı iPhone modelleri iOS 17'yi alamadı. Yine de yeni iOS sürümü uyumlu olduğu iPhone'lara StandBy (Beklemede modu), Kişi Posterleri, NameDrop ve Etkileşimli Araç Takımları gibi birçok yeni özellik getirdi. İşte iOS 17'nin özellikleri ve iOS 17 güncellemesini alan telefonlar!

Haber 18-09-23 17:19

Süper Lig'de 5. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı

Süper Lig'in 5'inci haftasında görev yapacak hakemler açıkladı. 17 Eylül Pazar günü saat 20.00 başlayacak olan Trabzonspor - Beşiktaş karşılaşmasında Volkan Bayarslan düdük çalacak. Geçtiğimiz sezon ligde oynanan Trabzonspor-Beşiktaş maçını da Volkan Bayarslan yönetmişti.

Spor 13-09-23 13:21

Kök maaş, taban aylık, Cumhuriyet ikramiyesi! Emekli zammı için 3’lü artış formülü: Sadece 3 hafta sonra…

Emekliye zam düzenlemesi için tüm gözler 1 Ekim’de kapılarını yeniden açacak Meclis’e çevrildi. 17 milyona yakın kişi için emekli maaşı zammı formülleri de netleşmeye başladı. Bu kapsamda 7500 TL olan en düşük emekli maaşının 10 bin TL’ye yükseltilmesi, kök aylıkların arttırılması formülü üzerinde durulurken, 100. Yıla özel emekliye 5 bin liralık Cumhuriyet ikramiyesi verilmesi de gündemde.

Finans 09-09-23 09:27

Van'da terör operasyonlarında 17 şüpheli hakkında işlem yapıldı

Van'da geçen hafta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarda 17 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Yurthaber 14-08-23 10:09

Beşiktaş, son 10 sezonda açılış maçlarındaki başarısıyla dikkati çekiyor

Beşiktaş, Süper Lig'de son 10 sezondaki ilk hafta müsabakalarının 9'unu kazandı, 1'inden mağlubiyetle ayrıldı. Siyah - beyazlılar, geride kalan 65 sezonun açılış maçlarında 40 galibiyet, 17 beraberlik ve 8 yenilgi yaşadı. Ligde sezonun ilk haftasında oynadığı karşılaşmaların 56'sında gol atan Kara Kartal, buna karşın 9 maçta ise fileleri havalandıramadı.

Spor 13-08-23 11:39

Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu bebeğe zarar verir mi? Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu belirtileri ve bitkisel tedavisi

Hamilelik dönemi bir kadının hayatında oldukça özel ve hassas bir süreçtir. Ancak maalesef hamilelik süreci vücutta bazı sağlık sorunlarının da ortaya çıkmasına zemin hazırlayabilir. Bu sorunlardan biri de hamilelikte idrar yolu enfeksiyonlarıdır. İdrar yolu enfeksiyonları anne adaylarını tedirgin eden ve bebeğin sağlığını endişelendiren önemli bir konudur. Anne ve bebeğin sağlığını korumak adına bu hassas konuyu anlamak ve tedavi edilmesi gereken belirtileri bilmek son derece önemlidir.

Haber 31-07-23 23:09

Hamilelikte erkek bebek belirtileri nelerdir? Hamilelikte erkek bebek nasıl anlaşılır?

Hamilelik, kadınların hayatında en özel ve mucizevi dönemlerden biridir. Anne adayları, bebeğin cinsiyetini merakla beklerken, toplumda yaygın bir inanış vardır ki erkek bebeklerin bazı belirtilerle kendini belli ettiği düşünülür. Hamilelikte bebeğin cinsiyetini kesin olarak öğrenmek için en doğru yöntem, tıbbi muayene ve ultrasonografi gibi tıbbi yöntemlerdir.

Haber 30-07-23 21:41

Göbek düşmesi nedir, belirtileri nelerdir? Göbek düşmesi nasıl düzelir, tedavisi nasıl yapılır?

Göbek düşmesi kadınların karın bölgesindeki kasların zayıflaması veya gevşemesi sonucu, göbeğin belirgin bir şekilde aşağıya doğru sarkması durumudur. Bu yaygın sağlık sorunu genellikle hamilelik, doğum, aşırı kilo alıp verme, yaşlanma süreci ve hareketsiz yaşam tarzı gibi etmenlerden kaynaklanabilir. Göbek düşmesi fiziksel görünümün yanı sıra günlük yaşam kalitesini de olumsuz etkileyebilir. Bireylerde özgüven kaybına yol açabilir ve sırt ağrısı gibi rahatsızlıklara neden olabilir.

Haber 29-07-23 23:13

17-23 Temmuz 2023 haftası burçları neler bekliyor? 17-23 Temmuz 2023 haftası burç yorumları: Haftalık burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını 17-23 Temmuz haftası neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları için bu hafta tamamen sosyal becerilerinizin ön planda olduğu bir dönemdesiniz.

Kadin 18-07-23 11:51

SICAKLIK ÇARPMASI BELİRTİLERİ: Sıcaklık çarpması belirtileri nelerdir? Güneş çarpması hipertemi nasıl tedavi edilir?

Sıcaklık çarpması belirtileri kavurucu sıcaklarla nedeniyle merak konusu oldu. Meteoroloji ve valiliklerden art arda gelen uyarılar sonrası Türkiye bu hafta yüksek sıcaklıkların etkisine girdi. Sıcaklıkların artması güneş çarpması vakalarını da beraberinde getiriyor. Peki, sıcaklık çarpması belirtileri nelerdir? Güneş çarpması olarak da bilinen hipertemi nasıl tedavi edilir? İşte sıcaklık çarpması belirtileri...

Haber 14-07-23 10:31