18 Haftalik Bebek Hareketleri Haberleri

Bursa'da evde çıkan yangında bir bebek hayatını kaybetti

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde evde çıkan yangında 18 aylık bebek yaşamını yitirdi.

Yurthaber 2023-11-17 13:48:13

18 kilo verdi... Aylin Coşkun 2 ev parası yedim diyerek açıkladı

Bir süredir yaşamını gözlerden uzak sürdüren ünlü şarkıcı Aylin Coşkun, konuk olduğu canlı yayında verdiği kilolarla dikkat çekti. 18 kilo veren Aylin Coşkun tüp bebek tedavisi gördüğünü açıkladı.

Magazin 2023-09-29 13:36:20

Yok böyle acı! Henüz 18 aylıktı, 'Çocuk Bayramı'nda bebek arabasında öldü... Kucağımda can vermiş, haberim yok

Çocuklarıyla sokakta yürürken bir anda çıkan çatışmanın arasında kalan 26 yaşındaki Fatma Fıratokulu, hayatının acısını yaşadı. 18 aylık bebeği gözünün önünde kanlar içinde kalan Fıratokulu "Kucağımda can vermiş, haberim yok. Artık ağlayamıyorum gözlerim kurudu" diye konuştu. Katillerin bir an önce bulunmasını isteyen acılı baba da "Her uyuduğumda çocuğumun o hali gözümün önüne geliyor. Nasıl yapacağız, nasıl dayanacağız" dedi.

Haber 2023-04-26 10:13:20

Aşiret mensuplarının 18 yıl sonra gelen erkek bebek sevinci sosyal medyada gündem oldu!

Şanlıurfa’daki bir hastanede dünyaya gelen erkek bebeğin ailesiyle kavuştuğu anlar sosyal medyada milyonlarca kez izlendi. Görüntüleri paylaşan doktor Kadir Yaman ‘18 yıl sonra erkek bebeğe kavuşan aşiret mensuplarının sevinci’ ifadelerini kullandı.

Haber 2023-01-20 08:15:02

Tarama programıyla binlerce bebek ve çocuğun görme kusurları erken teşhis edildi

Sağlık Bakanlığınca 0-3 ay bebekler, okul öncesi ve ilköğretim 1. sınıf çocuklara yönelik görme taramalarıyla geçen yıl 18 bin 596 bebek ve çocuğa erken tanı konuldu - Taramalarla, görmenin normal gelişimini engelleyecek risk etmenlerinin saptanması, yetersiz gören bebek ve çocukların erken dönemde belirlenerek, tedavilerine başlanılması amaçlanıyor

Yurthaber 12-10-22 11:10

ŞOK aktüel ürünleri bugün raflarda! Gıda, elektronik eşya, ev tekstilinde fırsat! 18 Ekim'e kadar geçerli...

ŞOK Aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Raflarda yerini alan indirimli ürünler ve güncel fiyatlar merak konusu oldu. ŞOK Aktüel ürünler kataloğunda yer alan ürünlerin fiyatı 18 Ekim tarihine kadar geçerli olacak. Elektronik eşya, bebek ürünleri, ev tekstili ve gıda üzerine kadar onlarca ürünün yer aldığı katalog arama motorlarında sorgulanıyor. İşte 12-18 Ekim Şok Aktüel Kataloğu...

Finans 12-10-22 08:15

Yeni doğan bebek öldü annesi için korkunç iddia! Duruşma boyunca kimsenin yüzüne bakamadı!

Son dakika... Üç sene önce doğduktan hemen sonra hayatını kaybeden talihsiz bebekle ilgili yıllar sonra korkunç bir gerçek ortaya çıktı! O zamanlar 15 yaşında olan genç annenin çocuğunu öldürdüğü iddia edildi. Aradan geçen üç yılın ardından dava açıldı. 18 yaşındaki genç kadın Yüksek Mahkeme'de yargılanacak.

Trend 10-06-22 17:48

Rusya, Odessa'yı vurdu! 3 aylık bebek de hayatını kaybetti: Bu cezasız kalmayacak

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik müdahalesinde Odessa kentine saldırı düzenlendi. Saldırıda ilk belirlemelere göre 5 kişinin hayatını kaybettiği, 18 kişinin ise yaralandığı açıklanmıştı. Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Başkanı Andrey Yermak, "Hayatını kaybedenler arasında ailesiyle ilk Paskalya bayramını kutlayacak olan 3 aylık bebek de var. Bu cezasız kalmayacak" diye konuşmuştu. Saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 8’e yükseldi.

Haber 23-04-22 21:34

Ebru Şallı zayıf fiziğiyle dikkat çekti! İskelet modası çoktan geçti...

Sunucu Ebru Şallı en son tüp bebek tedavisiyle gündeme gelmişti. Spor hareketleri ve beslenme tavsiyelerini sosyal medya hesabından paylaşan pilates eğitmeni Ebru Şallı, tahtanın üzerine yattığı pozuyla eleştiri yağmuruna tutuldu.

Magazin 14-04-22 18:44

SON DAKİKA | Yüzde 10'luk indirim bugün etiketlere yansıyacak! Tuvalet kağıdı, deterjan, bebek bezi, diş macunu...

Son dakika haberi: İndirim için beklenen gün geldi. Temel ihtiyaç ürünlerinin ardından temizlik ürünlerinde de KDV oranının yüzde 18'den yüzde 8'e düşmesinin ardından söz konusu indirimin bugünden itibaren etiketlere yansıması bekleniyor. İndirimden önce fiyatların arttığı iddiaları gündem olurken, KDV indirimini uygulamayan firmalara büyük cezalar kesileceği öğrenildi.

Finans 01-04-22 08:02

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından millete seslendi: (4)

"Temel ihtiyaç maddelerinden olan deterjan, sabun, tuvalet kağıdı, peçete, bebek bezi gibi ürünlerin KDV'sini yüzde 18'den yüzde 8'e indirme kararı aldık" - "Yeme içme hizmetlerinin tamamında KDV oranını yüzde 8 olarak belirliyoruz" - "Arsa ve arazilerin KDV oranını yüzde 8'e indirerek, inşaat sektörünün üzerindeki finansman yükünü azaltıyoruz" - "(Rusya-Ukrayna müzakereleri) Hayırlı bir neticeyle açılışını sabah yapacağız. Temennimiz odur ki sonu da hayır olsun. Liderleri de daha sonra bir araya getirmek suretiyle inşallah yola devam"

Yurthaber 28-03-22 21:58

Erkek çocukları ne zaman sünnet olmalı?

Bebeklik döneminde sünnet hangi ay olursa olsun, ileriki yaşlara göre daha avantajlıdır. Ancak, ilk 6 ayın büyük avantajları vardır. Sünnetin çok kısa sürmesi nedeniyle, bebek kaç aylık olursa olsun, hareketleri sünneti engellemez. Sünnet sırasında bacaklarının kısa süreyle tutulması yeterlidir. Vücudun hareketleri sıkıntı yaratmaz. Hareket durumu, sünnet sonrasında da sakınca yaratmamaktadır. Kısacası, bebeğin hareketli olması sünnette zorluk oluşturmaz.

Haber 08-03-22 15:51

Aydınlı 18 yaşındaki Samet biyonik kollarına kavuştu

Yardım kampanyası sayesinde İstanbul'da operasyonla biyonik kol takılan Samet Aktepe: - "Yeni doğmuş bir bebek gibi oldum. Bir şeyleri yapınca çok mutlu oluyorum. Bir tabağı ya da bir telefonu şuradan şuraya götürmek bile çok mutlu ediyor. Protezlerime kavuştum, dünyalar benim oldu"

Yurthaber 06-12-21 14:01

18 Ekim – 24 Ekim haftalık burç yorumları: Bireysellik ve ego ön planda olacak!

18 Ekim – 24 Ekim haftalık burç yorumları astroloji severler tarafından takip ediliyor. Gezegenlerin ve yıldızların hareketleri kişilerin duygularını, düşüncelerini ve olayları etkileyebiliyor. Bu hafta Koç burcundaki dolunay ile beraber daha dürtüsel davranabiliriz. Aslan burçlarının gündeminde iş değişiklikleri olurken, Yengeç burçları yakın ilişkilerinde köklü değişiklikler yaşayabilir. Peki 18 Ekim – 24 Ekim 2021 haftalık burç yorumlarına göre neler yaşanacak?

Kadin 18-10-21 07:44

2 Ekim Cumartesi 22 ayar altın bilezik fiyatı ne kadar? İşte 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları...

Dolar hareketleri, altın fiyatlarındaki yükseliş ve düşüşleri etkilemeye devam ediyor. Son günlerde 490 TL civarlarında seyreden gram altın, haftanın son işlem gününü 500 TL'ye ulaşarak kapattı. İşte 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları...

Finans 02-10-21 10:03

Teknolojiyi tamamen reddeden ve koronavirüse karşı halkı broşürlerle uyaran topluluk: Amişler

Reform hareketleri ve dini baskılar nedeniyle 18. yüzyılda İsviçre ve Almanya'dan dini özgürlük vadeden Yeni Dünya'ya göç eden ve bugün nüfusu 300 bini bulan gelenekçi Hristiyan mezhebi, hala Avrupa’dan ABD'ye göç ettikleri günkü şartlarda yaşıyor. Modern hayatı ve teknolojiyi reddeden, el emeğine ve işçiliğe önem veren bu topluluk, teknoloji devi ABD'de her türlü teknolojiden uzak yaşıyor.

Trend 20-05-21 09:18

18 Nisan günlük burç yorumları | 18 Nisan'da burçları neler bekliyor?

Gezegenlerin ve yıldızların gökyüzünde yapmış olduğu günlük hareketleri, günlük yaşantımızda yaşayacağımız olayları, duygularımızı ve düşüncelerimizi yakından etkileyebiliyor. 18 Nisan günü Akrep burcunun hisleri ve sezgileri daha fazla çalışacak. İkizler burçları ise öz eleştiriyi abartmamalı. Balık, Kova, Oğlak, Yay, Akrep, Terazi, Başak, Aslan, Yengeç, İkizler, Boğa, ve Koç burcunun 18 Nisan günlük burç yorumları nasıl? İşte Astrolog Merve Rençber’in burç yorumları..

Kadin 18-04-21 09:18

Kilis'te iğrenç olay! Sancılanınca götürüldüğü hastanede doğum yaptı, 3 yıldır cinsel saldırıya uğradığı ortaya çıktı

Kilis'te, çalıştığı biber tarlasında sancılanınca kaldırıldığı hastanede doğum yapan 18 yaşındaki E.Ö.'nün, 3 yıl boyunca 3 çocuk babası köylüleri Mehmet A.'nın (36) cinsel saldırısına uğradığı ortaya çıktı. Genç kızın dünyaya getirdiği bebek koruma altına alınırken, gözaltına alındıktan sonra tutuklanan Mehmet A., yaptığı itiraz üzerine 12 gün kaldığı cezaevinden adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber 25-12-20 14:51

Doğurduğu bebeği 3. kattan atan anne için ağırlaştırılmış müebbet hapis istemi

Büyükçekmece’de 18 Mayıs’ta evinin tuvaletinde doğurduğu bebeğini üçüncü katın penceresinden atarak öldürdüğü iddia edilen E.Ç.(19) hakkında "Alt soya karşı kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. Anne E.Ç. ifadesinde olay günü bebek doğurduğunu anlamadığını, bebeği aşağıya nasıl attığını hatırlamadığını, elinden düşmüş olabileceğini söyleyerek suçlamayı reddetti.

Haber 21-12-20 11:59

Başkan Baydilli’den Alara bebek için yardım çağrısı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Spinal Müsküler Atrofi (SMA) hastası 18 aylık Alara bebek için gerekli olan paranın toplanabilmesi için çağrıda bulundu.Tip 1 Spinal Müsküler Atrofi (SMA) teşhisi konan 18 aylık Alara bebek, ABD’de tedavisinin yapılabilmesi için yardım bekliyor.

Yurthaber 18-12-20 12:14

Milli Piyango'da KDV oranının sıfırlanması siyasetin de gündemine oturdu

Ekmekten yüzde 1, bebek bezinden ise yüzde 18 KDV alınırken, Milli Piyango'dan KDV alınmaması siyasetin gündemine oturdu.

Haber 09-12-20 09:44

Babasının temizlediği tüfek ateş aldı, 2 aylık Kumsal bebek öldü

Antalya'da Y.K.'nin (18), temizlediği sırada ateş alan tüfeğinden çıkan saçmalar, 2 aylık bebeği Kumsal'ın başına isabet etti. Kumsal olay yerinde yaşamını yitirirken, baba Y.K. ile bebeğin annesi M.G. (17) gözaltına alındı.

Haber 17-10-20 18:41

'Bez Bebek' dizisinin 'Yağmur'u Asena Keskinci son haliyle dikkat çekti

'Bez Bebek' dizisinde ‘Yağmur’ karakterine hayat veren Asena Keskinci, artık bir genç kız oldu. 18 yaşında olan Asena Keskinci son haliyle beğeni topladı.

Magazin 14-09-20 11:03

Hamilelikte 18. Hafta : 18 Haftalık Gebelik Gelişimi

Anneciğim 17 haftayı geride bıraktık 18. haftadayız. 18 haftalık gebelik kaç aylık olur dersen şu an 4. ayı bitirdin 5. ayın ilk haftasındasın. Ben hızla büyümeye devam ediyorum ve aldığım kilo miktarı arttı. Artık tamamiyle bir bebek oldum ve küçük bir enginar kadarım.

Kadin 29-06-20 13:46

Bebek hareketleri ne zaman azalır, azalma ciddi bir durum mu?

Bebeklerin bacakları ve eklemleri gebeliğin 16. haftasından itibaren oluşmaya başlar. 16. haftayı takip eden 4 haftalık periyot içerisinde anne bebeğinin karnında dönmesini, tekme atmasını ve hıçkırmasını hisseder.

Kadin 23-06-20 14:16

Sivas’ta 2019 yılında 8 bin 18 canlı bebek doğdu

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2019 yılına ilişkin doğum istatistiklerini açıkladı.

Yurthaber 14-05-20 14:35

Her seferinde serbest kaldılar, sonunda tutuklandılar

Edirne’nin Keşan ilçesinde, geçtiğimiz günlerde karıştıkları bir çok hırsızlık suçundan ev hapsine gönderilen ancak, kaçıp tekrar hırsızlık yapmaya devam eden 18 yaşından küçük iki hırsız tekrar hırsızlık yapınca tutuklandı.Keşan’da adları bir çok hırsızlık suçuna karışan S.G.(14) ve C.K.(15) bir süredir şehrin farklı noktalarındaki apartmanlardan ayakkabı, bebek arabası ve bisiklet gibi eşyaları çalıyordu.

Yurthaber 02-05-20 13:29

Bursa'da koronavirüsü yenen 18 günlük bebek taburcu edildi

Bursa'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisinin ardından sağlığına kavuşan 18 günlük kız bebek, hastaneden taburcu edildi.

Haber 22-04-20 11:19

Bursa'da koronavirüsü yenen 18 günlük bebek taburcu edildi

Bursa'da koronavirüsü yenen 18 günlük bebek taburcu edildi

Yurthaber 22-04-20 11:17

900 gram doğdu, yaşam savaşını kazandı, şimdi 5 yaşında

Elazığ’da 900 gram olarak dünyaya gelen ve aylarca kuvözde kalıp üç kez kalbi duran Zeynel bebek, hayata sıkı sıkı tutunarak 5 yaşında 18 kiloya ulaştı.

Trend 05-12-19 11:20

Yenidoğan bebeklerine sadece çiğ sebze verdiler! Sonuç ise korkunç

Vegan anne-baba, çocuklarını sadece çiğ meyve ve sebzeyle besledi. 18 aylıkken sadece 7 kilogram gelen bebek, yetersiz beslenme nedeniyle hayatını kaybetti. Anne ve baba hakim karşısına çıkacak.

Trend 04-12-19 13:47

Öğrenciler Çanakkale Şehitliği'ne gidebilmek için hazırladıkları süs eşyasını satıyor

Samsun'un Alaçam ilçesindeki Karahüseyinli İlk ve Ortaokulunda öğrenim gören 145 öğrenci, yaptıkları biblo bebek ve süs eşyasını sosyal medya aracılığıyla satarak 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi haftasında Çanakkale'ye gitmeyi hedefliyor - Okul müdürü Bayram Bircan: - "Öğrencilerimizin bu çalışmasına bizler de destek veriyoruz. Çocuklarımızın hayalini gerçekleştirmek için de herkesten destek bekliyoruz"

Haber 04-12-19 11:36

İşitme cihazına kavuşan Ummahan’ın duyma mutluluğu

Kütahya’nın Emet ilçesinde doğuştan işitme engelli olan Ummahan Şen (29) Almanya Kaya köylüler Derneği’nin gönderdiği 2 duyma cihazı ile, duymanın mutluluğunu yaşadı.18 yaşında geçirdiği kas erimesi hastalığı nedeniyle yürüme engeli de olan Şen, Almanya’da faaliyet gösteren Kütahya Gediz Kaya köylüler Derneği’nin uzattığı yardım eli ile yıllar sonra duymanın mutluluğunu yaşadı.Kütahya’nın Simav ilçesinde kurulan geleneksel Simav Panayırı’nda annesi ile bebek arabasında gezerken, Almanya Wuppertal Kütahyalılar Kültür Derneği Başkanı İsmail Taşçıoğlu’nun dikkatini çeken Ummahan Şen için dernek harekete geçti.Taşçıoğlu, Almanya Kütahya Gediz Kaya Köylüler Derneği Başkanı Mustafa Algan ile irtibata geçerek, Ummahan Şen’e yurt dışından 2 adet kulaklık göndererek aileye teslim etti.Ummuhan Şen’in Annesi Habibe Dalkan, ’’Duyma problemi çocukluktan.

Yurthaber 19-11-19 13:43

Prematüre bebeklerin aileleri çocuklarına dokunmak için 2 ay bekliyor

El Bebek Gül Bebek Derneği, bebekleri 24 ila 35'inci haftalar arasında doğan 222 anneyle yoğun bakım süreçlerinde yaşadıklarına ilişkin bir anket çalışması gerçekleştirdi - Ankette, 24-25 haftalık doğum yapan bir annenin bebeğine ilk kez dokunmak için 2 ay veya daha uzun süre beklemek zorunda kaldığı, annelerin yüzde 18'den fazlasının bebeklerine hiç dokunamadıkları veya tüm yoğun bakım süresince ancak bir veya 2 defa dokunabildikleri belirtildi

Haber 13-11-19 11:10

GRAFİKLİ - 4 Soruda Bulgaristan'dan zorunlu göç

Bulgaristan'da 45 yıl iktidarda kalan komünist rejimin ülkedeki Türk ve diğer Müslümanlara uyguladığı asimilasyon kampanyasının üzerinden 30 yıl geçti - Dönemin komünist diktatörü Todor Jivkov liderliğindeki rejim, Türkleri isim değiştirmeye zorladı - Türkçe konuşanlara para cezaları kesildi, Türklerin dini vecibelerini yerine getirmesi engellendi - Asimilasyon kampanyası sonucu 360 bin Türk Türkiye'ye göç etmek zorunda kaldı - 1984'te henüz 18 aylıkken annesinin kucağında şehit olan Türkan bebek, Bulgaristan Türklerinin direnişinin sembolü oldu

Haber 04-11-19 11:16

18 günlük bebek yatağında ölü bulundu

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 18 günlük bebek yatağında ölü bulundu.Mesudiye Mahallesi Şipali yolunda ikamet eden Yahya ve Aişe Elacil’in ikinci çocukları olan 18 günlük daha isimlerini koymadıkları kız bebeği, sabah saatlerinde ailesi tarafından yatağında hareketsiz bir şekilde bulundu.

Haber 18-10-19 12:17

18 aylık Fatmagül bebeğe son veda

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde üzerine televizyon ünitesinin düşmesi sonucu hayatını kaybeden 18 aylık bebek Fatmagül Erdoğan gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.Lüleburgaz’da dün saat 16.30 sıralarında Özerler Mahallesi Emrullah Efendi Caddesi’ndeki evlerinde oyun oynayan 18 aylık Fatmagül Erdoğan’ın üzerine televizyon ünitesi düşmüştü.

Haber 11-10-19 22:21

Üzerine televizyon ünitesi düşen bebek hayatını kaybetti

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde üzerinde televizyon ünitesi düşen 18 aylık bebek hayatını kaybetti.Olay saat 16.30 sıralarında Özerler Mahallesi Emrullah Efendi Caddesi’ndeki bir apartman dairesinde meydana geldi.

Haber 10-10-19 19:25

Poşete sarılıp gömülen bir bebek, 14 yaşında bir anne! Her detayı iğrenç! Her detayı iğrenç

Kırklareli’de, cinsel istismara uğrayarak hamile kalan ve evde doğum yapan 14 yaşındaki çocuğa ait 7 aylık bebek, mezarlıkta poşet içinde gömülü bulundu. Olayla ilgili doğum yapan çocuğun annesi A.D. ve cinsel istismar şüphelisi A.C. (18) ile birlikte 6 şüpheli gözaltına alındı.

Trend 02-10-19 02:14

83 yaşındaki Gönül Yazar 18 kiloyu nasıl verdi?

“Taş bebek” lakaplı usta sanatçı Gönül Yazar, 18 kilo verdi ve o kiloları nasıl verdiğini sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 04-09-19 15:37

Yumurta gençleştirme ve akupunktur tedavisiyle 18 yıllık çocuk hasreti sona erdi

Diyarbakır’da yaşayan 38 yaşındaki Hacer ve Remzi Akgün çiftinin 18 yıllık çocuk özlemi, yumurta gençleştirme ve akupunktur tedavisiyle sona erdi.Türkiye’de birçok tüp bebek merkezine başvuran fakat 4 başarısız deneme sonucunda umudunu kaybeden 38 yaşındaki Hacer ve Remzi Akgün çifti, arkadaş tavsiyesiyle Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof.

Haber 07-07-19 11:18

İki binde bir! Dişleriyle doğan bebek şaşkına çevirdi

İngiltere'nin Manchester şehrinde yaşayan 18 yaşındaki Nerissa Woodward'ın kızı iki ön alt diş ile dünyaya geldi. Sağlıklı doğan bebeğin dişleri boğulma ihtimaline karşı çekildi.

Kadin 06-05-19 14:10

Kök hücre tedavisiyle 18 yıllık evlat hasreti sona erdi

Şanlıurfa'da yaşayan ve uygulanan beş tüp bebek tedavisinden sonuç alamayan Serpil ve Ferit Kaya çifti, Diyarbakır'daki özel bir klinikte kök hücre tedavisiyle uzun yılların ardından çocuk sahibi oldu - Tedaviyi uygulayan Prof. Dr. Hakan Çoksüer: - "Türkiye'de kök hücre uygulaması tüp bebekte ilk. Bu yöntemin kısırlık tedavisinde önemli yer edineceğini düşünüyorum" - Serpil Kaya: - "18 yıl sonra kucağıma bebeğimi aldım. Çok güzel bir duygu"

Yurthaber 25-04-19 11:26

Kök hücre tedavisiyle 18 yıllık evlat hasreti sona erdi

Şanlıurfa'da yaşayan ve uygulanan beş tüp bebek tedavisinden sonuç alamayan Serpil ve Ferit Kaya çifti, Diyarbakır'daki özel bir klinikte kök hücre tedavisiyle uzun yılların ardından çocuk sahibi oldu - Tedaviyi uygulayan Prof. Dr. Hakan Çoksüer: - "Türkiye'de kök hücre uygulaması tüp bebekte ilk. Bu yöntemin kısırlık tedavisinde önemli yer edineceğini düşünüyorum" - Serpil Kaya: - "18 yıl sonra kucağıma bebeğimi aldım. Çok güzel bir duygu"

Haber 25-04-19 11:23

Bez Bebek dizisinin küçük Yağmur'u Asena Keskinci büyüyüp genç kız oldu

Bez Bebek, Hırsız Polis ve Aşk Tesadüfleri Sever gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan, çocuk oyuncu Asena Keskinci şimdiki haliyle görenleri şaşkına çeviriyor. Bugün 18 yaşında olan Asena Keskinci, 4 yaşından bu yana ekranlarda.

Trend 25-04-19 10:30

Emine annenin yüreği engelli üçüzleri için atıyor

Burdur'da Emine ve İsmail Arlı çifti, 18 yıl önce dünyaya gelen dördü spastik engelli beşizlerinden birini kaybedince, aynı acıyı tekrar yaşamamak için diğerlerinin üzerine titriyor - Çocuklarına bebek gibi bakan Emine Arlı: "Bazen 'Biz olmadan tek başlarına kalsalar nasıl yaşayacaklar?' diye düşünüyorum. En büyük korkum onlardan önce ölmek ve onları bu hayatta yalnız bırakmak. Çünkü hiçbir ihtiyaçlarını kendi başlarına gideremiyorlar" - İsmail Arlı: "Çocukları herhangi bir aracımız olmadığı için evden çıkarma şansımız yok. Onları hastaneye götürüp getirirken çok zorlanıyoruz. En büyük sıkıntımız akülü arabaları olmaması"

Haber 14-03-19 11:11

Emine annenin yüreği engelli üçüzleri için atıyor

Burdur'da Emine ve İsmail Arlı çifti, 18 yıl önce dünyaya gelen dördü spastik engelli beşizlerinden birini kaybedince, aynı acıyı tekrar yaşamamak için diğerlerinin üzerine titriyor - Çocuklarına bebek gibi bakan Emine Arlı: "Bazen 'Biz olmadan tek başlarına kalsalar nasıl yaşayacaklar?' diye düşünüyorum. En büyük korkum onlardan önce ölmek ve onları bu hayatta yalnız bırakmak. Çünkü hiçbir ihtiyaçlarını kendi başlarına gideremiyorlar" - İsmail Arlı: "Çocukları herhangi bir aracımız olmadığı için evden çıkarma şansımız yok. Onları hastaneye götürüp getirirken çok zorlanıyoruz. En büyük sıkıntımız akülü arabaları olmaması"

Yurthaber 14-03-19 11:10

Bir paket margarin kadar! Dünyanın en küçük bebeği 268 gram ağırlığında

Bir paket margarinden sadece 18 gram fazla bir ağırlıkla dünyaya gelen dünyanın en küçük bebeği ilk birkaç ayını hastanede geçirdikten sonra taburcu edildi. 268 gram doğan bebek doğduğunda o kadar küçüktü ki yetişkin birinin ellerinde kayboluyordu.

Kadin 27-02-19 13:34