18 Kasim 2020 Carsamba Astrolog Haberleri

18 KASIM REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Gönül Dağı, Kardeşlerim, Sakla Beni, Türkiye Almanya maçı, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

18 Kasım reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Gönül Dağı, Kardeşlerim, Sakla Beni, Türkiye Almanya maçı, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 18 Kasım reyting sonuçları açıklandı mı? Gönül Dağı, Kardeşlerim, Sakla Beni, Türkiye Almanya maçı, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 2023-11-19 11:33:31

ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI 18 KASIM! Çılgın Sayısal Loto hangi günler çekiliyor, nasıl oynanır? Milli Piyango sorgulama

Çılgın Sayısal Loto çekilişine katılarak şansını denemek isteyenler merakla sonuçların açıklanmasını bekledi. Çılgın Sayısal Loto çekilişi haftanın üç günü gerçekleştiriliyor. Haftanın son çekilişi Milli Piyango TV Youtube kanalından bu akşam yapılan çekilişle canlı olarak yayınlandı. Peki, Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı? Çılgın Sayısal Loto hangi günler çekiliyor, nasıl oynanır? 18 Kasım Mili Piyango sorgulama

Haber 2023-11-18 21:38:49

2020'deki o detaya dikkat çekerek uyardı, büyüklüğünü bile açıkladı: İzmir için deprem bekliyoruz

Yüksek Mimar-Yüksek İnşaat Mühendisi ve deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, İzmir için endişelendiren açıklamalarda bulundu. 30 Ekim 2020'de İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen depremde 18 binanın çöktüğünü belirten Moriwaki, "18 bina çöktü ama İzmir’in kendi fay hattı kırılmadı, Ege Denizindeki fay hattı kırıldı. İzmir’in kendi fay hattı topladığı gücü atmaya çalışacak dolayısıyla İzmir için deprem bekliyoruz." dedi.

Haber 2023-09-27 08:47:31

Dünyanın beklediği davada yeni karar! Canlı yargılanacak... “Şeffaflık ruhuna uygun olacak”

Amerika Birleşik Devletleri eski Başkanı Donald Trump, Georgia eyaletindeki 2020 seçim sonuçlarına müdahalede bulunduğu suçlamasıyla hazırlanan iddianame kapsamında yargılanıyor. Trump ile birlikte diğer 18 sanığın Georgia'da 2020 başkanlık seçimlerine müdahaleyle suçlandıkları dava, televizyon ve internetten canlı yayınlanacak.

Trend 2023-09-01 15:06:35

Diğer Haber Etiketleri

ele Reyting sonuçları kardeşlerim gönül dağı türkiye almanya maçı Çılgın Sayısal Loto sayısal loto hangi günler çekiliyor çılgın sayısal loto sonuçları Milli Piyango İzmir deprem Donald Trump iş kazası Avustralya fabrika Emre Kurttepeli altın bilezik 22 ayar altın bilezik 18 ayar altın bilezik fiyatları 14 ayar altın bilezik fiyatları son dakika Cuma namazı cuma namazı saat cuma namazı saat kaçta? cuma namazı saati istanbul Cuma Hutbesi diyanet bu haftaki cuma hutbesi cuma hutbesi konusu cuma mesajları resimli cuma mesajları cuma mesajları resimli bim aktuel bim aktüel katalog bim aktüel kataloğu bim aktüel ürünler Bim meteoroloji hava durumu meteoroloji genel müdürlüğü İstanbul son dakika haberleri togg kalp krizi reflü tarım ve orman bakanı Tokat Vahit Kirişci domates cinayet İSO Kapaklı Tekirdağ hisse Kripto para Hisse senedi abd doları likidite bin dolar Ankara Esenyurt Ebru Şallı Fenerbahçe Futbol Kulübü İrfan Can Kahveci zorbay küçük Şırnak Gine Cumhurbaşkanı Çin koronavirüs (Covid-19) koronavirüs aşısı (Covid-19 aşısı) koronavirüs mutasyonu (Covid-19 mutasyonu) Dinçer Güner Fatih Altaylı Teke Tek burç yorumları pandemi Sağlık Bakanı Sağlık Bakanlığı Fahrettin Koca Günlük Burç Yorumları Koç burcu Boğa burcu İkizler burcu Balık burcu TOGG Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu Gemlik Habertürk Astrolog Hande Kazanova Burç Burçlar Aslan burcu Başak burcu Yay burcu Oğlak burcu Kova burcu Terazi burcu Akrep burcu Yengeç burcu aslan Astroloji Olimpiyat Oyunları Türkiye yerli otomobil sendikasyon kredisi Haftalık burç yorumları Mehmet Muharrem Kasapoğlu yüz yüze eğitim Milli Eğitim Bakanlığı Telafi eğitimi Uğurcan Çakır Avrupa Futbol Şampiyonası Türkiye Milli Futbol Takımı TURKOVAC yerli aşı Abdülkadir Ömür Şenol Güneş İsveç Slovakya televizyon Show TV Kanal D TV8 FOX atv Star TV TRT 1 Karne e-okul

Korkunç iş kazası! Saçları fabrikadaki makineye dolanınca kafa derisi tamamen koptu... Herkes öleceğini zannetmişti

18 yaşında olan Alexandra Trandafil, 2020 yılında bir meyve suyu fabrikasında yarı zamanlı olarak çalışıyordu. Genç kız iş yerinde saçlarının makineye dolanması üzerine kafa derisinin tamamen kopmasına neden olan korkunç bir iş kazası yaşadı. Doktorların ve ailesinin öleceğini düşündüğünü dile getiren Trandafil hayata tutunmayı başardı. Genç kızın kafasındaki yaralar ve kalıcı saç dökülmesi için tedavisine devam ediyor.

Trend 12-07-23 08:25

Emre Kurttepeli Participated as Speaker to GEN Turkey Launch

GEN Turkey which aims to bridge the gap between global entrepreneurship ecosystem and entrepreneurship ecosystem in Turkey, was founded. GEN Turkey launch held on December 18, 2020 with a webinar series.

Finans 06-07-23 10:42

Emre Kurttepeli, GEN Türkiye lansmanına konuşmacı olarak katıldı

Türkiye’deki girişimcilik ekosistemi ile global girişimcilik ekosistemleri arasında köprü olmayı amaçlayan GEN Türkiye kuruldu. 18 Aralık 2020’de gerçekleştirilen GEN Türkiye’nin lansmanı, bir webinar serisi ile gerçekleştirildi.

Finans 15-06-23 10:18

ALTIN BİLEZİK FİYATLARI SON DURUM 28 KASIM 2022! 14, 18, 22 ayar altın bilezik fiyatları...

Altın bilezik fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri haftanın ilk işlem gününde vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından merak edildi. Altın 28 Kasım 2022 Pazartesi gününe düşüşle başladı. Birçok kişi güncel rakamları öğrenmek için internette araştırma yapmaya devam ediyor. Peki, 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik ne kadar? İşte 28 Kasım 2022 Pazartesi günü 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları...

Finans 28-11-22 08:57

CUMA NAMAZI SAATİ 18 KASIM 2022! İstanbul, Ankara, İzmir il il cuma namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet yayımladı!

Cuma namazı saati, İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere il il Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından paylaşıldı. Bugün çok sayıda vatandaş camilere akın edecek ve cemaat eşliğinde namaz kılacak. Ayrıca Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Cuma Hutbesi konusunu 'İman ve istikamet' olarak belirledi. Peki, Cuma namazı saat kaçta, ezan ne zaman okunacak? İşte; İstanbul, Ankara ve İzmir dahil olmak üzere tüm illerin cuma namazı saati...

Haber 18-11-22 11:33

CUMA HUTBESİ 18 KASIM 2022! Diyanet açıkladı! 'İman ve istikamet' konulu Cuma hutbesi tam metni

Cuma hutbesi geçtiğimiz perşembe günü Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından açıklandı. Hutbenin tam metni PDF dosyası ve WORD belgesi olarak yayımlandı. Cuma namazı bugün İstanbul'da saat 15.54'te, Ankara'da 12:39'da, İzmir'de 13:02'de, Bursa'da ise 12:54'te kılınacak. Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta konu, "Önce tedbir sonra tevekkül" olarak belirlenmişti. Peki, Cuma Hutbesi konusu nedir? İşte 18 Kasım 2022 Cuma hutbesi konusu ve tam metni...

Haber 18-11-22 11:27

RESİMLİ CUMA MESAJLARI VE SÖZLERİ 18 KASIM 2022! Yeni, resimli 'Cumanız mübarek olsun' sözleri ve anlamlı cuma mesajları

Cuma mesajları ve sözleri resimli, yeni, anlamlı, hadisli ve dualı seçeneklerinden birini seçip paylaşımda bulunmak isteyen vatandaşlar tarafından merak edildi. Müslümanlar için önemi büyük olan ve mübarek gün olarak kabul edilen Cuma gününde çok sayıda WhatsApp, Instagram, Facebook ve Twitter'da paylaşmak için vatandaş arama motorlarında sorgulama yapıyor. Biz de yeni, resimli 'Cumanız mübarek olsun' sözleri ve anlamlı cuma mesajlarını sizler için derledik. İşte en güzel resimli cuma mesajları!

Haber 18-11-22 11:22

BİM AKTÜEL KATALOĞU 18 KASIM 2022 CUMA! BİM aktüel ürünler kataloğunda neler var, hangi ürünler indirimde?

Bim 18 Kasım Cuma aktüel kataloğu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. BİM marketlerine haftalık olarak farklı kategorilerde aktüel ürünler gelmeye devam ediyor. Ev eşyasından elektroniğe çok sayıda ürün gelen BİM, aktüel ürünler afişlerini yayımlamaya devam ediyor. Peki, 18 Kasım Cuma Bim BİM aktüel ürünler kataloğunda neler var, hangi ürünler indirimde? İşte 18 Kasım 2022 Cuma Bim aktüel ürünler kataloğu...

Finans 17-11-22 11:42

SON DAKİKA | Bu tarihlere dikkat! Rusya'dan soğuk hava dalgası geliyor: Çok sert olacak (10 KASIM 2022 YURTTA HAVA DURUMU)

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden son dakika yağmur ve kar uyarısı geldi. Meteorolojinin 10 Kasım verilerine göre Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ve Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunun yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar bekleniyor. Öte yandan 17-18 Kasım'da Türkiye'nin Rusya üzerinden gelen sert soğuk bir hava dalgası altına gireceği belirtildi.

Haber 10-11-22 11:33

Togg'un içindeki herkesi meraklandıran detay! Ne olduğu ortaya çıktı

Türkiye'nin ilk yerli otomobili Togg'un 18 Temmuz 2020 tarihinde temeli atılan Togg Teknoloji Kampüsü’nü planlar doğrultusunda tamamlanarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Cumhuriyet Bayramı’nda törenle açıldı. Törende Togg'un ilk akıllı cihazı C SUV, 1.300 Togg çalışanının alkışları arasında seri üretim bandından indi. Ancak Togg'un içindeki bir detay merak uyandırdı. Togg'un torpidosu üzerinde şoföre odaklı olan bu parçanın ne olduğu belli oldu.

Haber 30-10-22 14:00

Reflü ile karıştırılıyor: Dikkatli olmazsanız ölebilirsiniz! Kalp krizinin sinsi belirtileri

Kalp ve damar hastalıkları dünyada ölüme yol açan etkenler arasında ilk sırada yer almaya devam ediyor. Dünya Sağlık Örgütü’nün 2020 yılı verilerine göre; dünyada yılda 18 milyon, ülkemizde de 2019 Sağlık Bakanlığı istatistiklerine göre; yılda yaklaşık 200 bin kişi kalp ve damar hastalıkları nedeniyle yaşamını yitiriyor. Yapılan çalışmalar ülkemizde 30 yaş üzerindeki her 100 kişiden 6’sının kalp krizi geçirdiğini ortaya koyuyor.

Haber 27-09-22 16:24

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, Tokat'ta Bereket Hasadı Programında konuştu:

"TÜİK istatistiklerine göre 2020 yılında belediyelerin katı atık miktarı 34,7 milyon ton olurken, bunun 18 milyon tonluk kısmını gıda atıkları oluşturmaktadır"

Yurthaber 27-08-22 20:13

Kırmızı altın! Türkiye'den 106 ülkeye satılıyor

İzmir Torbalı’da üretilen “kırmızı altın” domatesler, her yıl olduğu gibi bu yıl da kurutulmak üzere güneşe serildi. Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçılar Birliğinin verilerine göre 2020 de 83 milyon dolar olan kuru domates ihracat tutarı geçen yıl yüzde 17 artışla 97 milyon dolara ulaştı. Önceki yıl 31 bin ton olan ihracat miktarı yüzde 18 artışla, 36 bin 800 tona çıktı. Türkiye, 106 ülkeye kurutulmuş domates sattı. En fazla kurutulmuş domates ihracatı ise ABD’ ye yapıldı.

Finans 26-07-22 10:00

'Eşimin çamaşırlarını gördünüz' cinayetinde yeni gelişme! 5 mermi koydum, tak tak tak demişti

2020'nin Kurban Bayramı'nda gerçekleşen bir cinayette sanık Sefa Numan T.’nin 12 yıldan 18 yıla dek hapsi istendi. Sefa Numan T., arkadaşı Erbil D. ile Ramazan Gögerçin uyurken Gögerçin'in eşinden anahtarı alarak evine girmiş ve balkonda beklemişti. Uyurken eve girmelerine ve eşinin çamaşırlarını görmelerine öfkelenen Gögerçin, iki arkadaşını buluşmaya çağırmış, aralarında çıkan arbede sırasında hayatını kaybetmişti.

Haber 02-06-22 16:10

Çerkezköy OSB'den 19 firma Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında yer aldı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler: - "İSO tarafından hazırlanan 'Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu' araştırmasında 2020 yılında 18 firmamız, 2021 yılında da 19 firmamız yer aldı, firmalarımızı tebrik ediyorum"

Yurthaber 01-06-22 12:48

Bitcoin resmen çakıldı! 26 bin dolar seviyesi de görüldü...

Bitcoin (BTC) ve kripto paralar büyük bir çöküşün ortasında kaldı. Lider kripto para birimi sadece 24 saatte yüzde 15'e yakın düştü. Böylelikle Bitcoin 20 Aralık 2020'den bu yana en düşük seviyeyi gördü. En bütük altcoin Ethereum fiyatı da son 24 saatte yüzde 18 düşüş yaşadı. Ayrıca Google’da “Bitcoin” ve “kripto” aramaları son 17 ayın en düşük seviyelerine yaklaştı.

Finans 12-05-22 10:23

18 günlük eşini ağır yaralayan polis Müslüm Aktaş'a 31 yıl hapis! Zorla yatak odasına götürüp ilişkiye zorladı

Ankara'da 2020 yılında 18 günlük evli olduğu eşi Sevginur'u ağır yaralayan polis memuru Müslüm Aktaş'a verilen 31 yıl hapis cezasının gerekçesi açıklandı. Eşinin intihara kalkıştığını ileri süren Müslüm Aktaş'ın, tartıştığı eşini zorla yatak odasına götürdüğü, cinsel saldırıda bulunduğu, eşinin evi terk etmek istemesi üzerine beylik tabancasını başına dayayarak, öldürmek amacıyla ateş ettiği belirtildi. Müslüm Aktaş, mahkemede pişmanlık gösteren bir tutum sergilemedi.

Haber 22-03-22 12:42

Esenyurt'taki yasak aşk cinayetinde Süleyman Akbaba vahşice öldürülmüştü! Sanığa haksız tahrik indirimi istendi

İstanbul’da Süleyman Akbaba vahşi cinayete kurban gitmiş, cesedi parçalara ayrılarak 7 ayrı poşete konulmuştu. 14 Temmuz 2020'de ortaya çıkan cinayette sanığın yaklaşık 1,5 yıl eşiyle ilişki yaşadığını iddia ettiği Akbaba'yı öldürmeyi planladığı belirtildi. Sanık Alpaslan Aslan'ın haksız tahrik indirimi alarak 18 yıla kadar cezalandırılması istenirken, ''Söyleyecek bir şeyim yok aleyhime olan şeyi kabul etmiyorum. Bu şahıs evime girdi. Neden evime giriyor" dediği belirtildi.

Haber 16-03-22 12:10

Ebru Şallı'nın oğlu Beren 18 yaşına girdi! Kaslı vücudu hayran bıraktı

Ebru Şallı'nın, Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen 9 yaşındaki oğlu Pars, 2020'nin Nisan ayında lenfoma nedeniyle hayata veda etmişti. Şimdilerde vaktini büyük oğlu Beren'le geçiren ve hayata yeniden bağlanan Ebru Şallı Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti. Ebru Şallı, 18 yaşına basan büyük oğlu Beren'in doğum gününde duygusal bir paylaşımda bulundu.

Magazin 07-03-22 12:59

Son dakika: Derbi bitti, ortalık karıştı! Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci'den olay paylaşım...

Fenerbahçe-Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın 18. dakikasında kırmızı kart görerek takımını yalnız bırakan İrfan Can Kahveci, maçın bitmesinin ardından flaş bir paylaşıma imza attı. 23 Aralık 2020 tarihinde yaptığı "Tek ihtiyacımız olan şey ADALET!" paylaşımını tekrar gündeme getiren yıldız futbolcu sosyal medyayı birbirine kattı. Kısa süre içinde binlerce etkileşim alan bu yazı derbinin önüne geçti.

Spor 06-03-22 21:16

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Tunç, Şırnak'ta toplantıda konuştu:

"Türkiye, 337 milyar lira tarımsal hasılayla Avrupa'da lider, dünyada ilk 10 ülke arasında yer almaktadır. Tarım sektörümüz, 2003-2020 arasındaki 18 yılın 15'inde büyümüştür"

Yurthaber 11-02-22 16:49

Gine Cumhurbaşkanı Umaro Sissoco Embaló kimdir? Umaro Sissoco Embaló kaç yaşında?

Gine Cumhurbaşkanı Umaro Sissoco Embaló 27 Şubat 2020'de makama geldi. Afrika ülkesi olan Gine-Bissau'da 27 Şubat 2020'den beri devlet başkanlığı makamında bulunan Umaro Sissoco Embaló 23 Eylül 1972 doğumludur. 18 Kasım 2016 - 30 Ocak 2018 tarihleri boyunca Gine-Bissau Başbakanlığı yaptı.

Haber 02-02-22 00:35

Çin'den koronavirüse karşı yeni aşı hamlesi! Yüzde 95 oranında etkili

Çin'de geliştirilen mRNA temelli Kovid-19 aşı adayının virüse karşı yüzde 80 ila 95 oranında bağışıklık sağladığı bildirildi. 30 Ekim-2 Aralık 2020 tarihlerinde yürütülen denemede 18-59 yaşlarındaki 120 yetişkin deneğe 28 gün arayla uygulanan iki doz aşıyı olanlarda doza göre değişen derecelerde bağışıklık sağlayıcı antikorların üretildiği görüldü.

Haber 26-01-22 20:29

Fatih Altaylı İle Tek Tek programına konuşan astrolog Dinçer Güner’in 2022 tahminleri şaşırttı

Habertürk TV’de Fatih Altaylı’nın sunumuyla ekrana gelen Fatih Altaylı İle Tek Tek programına ünlü astrologlar Dinçer Güner, Öner Döşer ve Hande Kazanova konuk oldu. 2020 yılının sonlarında koronavirüs salgınına dair yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Dinçer Güner, dünyanın 2022 haritasına baktı ve yeni tahminlerini açıkladı. Ünlü astrolog Dinçer Güner, 2022 yılını olabilecek en zor yıl olarak tanımladı.

Trend 01-01-22 09:48

18 Aralık Cumartesi burç yorumları: Bugün Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam ediyor

Bugün Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içerisinde bazı planlarınızı değiştirebilir, bazı kararlarınızdan vazgeçebilirsiniz. Finansal hesaplarınız şaşabilir, borç alma-verme konuları gündeme gelebilir. Gün içerisinde ilişkilerde küslük veya barışmalar olabilir. İşte Astrolog Merve Rençber’in Balık, Kova, Oğlak, Yay, Akrep, Terazi, Başak, Aslan, Yengeç, İkizler, Boğa ve Koç burcu yorumları…

Kadin 18-12-21 08:41

Son Dakika: 16 Aralık koronavirüs tablosu açıklandı

Son dakika haberi: 16 Aralık Türkiye'nin güncel koronavirüs verileri açıklandı. Koronavirüs nedeniyle son 24 saatte 167 kişi hayatını kaybetti, yeni vaka sayısı ise 18 bin 100 oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "2020 martına bir anlığına geri dönelim. Aşı olmayanlar ve aşılarını eksik bırakanlar açısından bugünle 21 ay öncesi arasında büyük farklar yok: Eğer hastalığa yakalanırlarsa sonuçta aynı virüsle mücadele edecekler. Covid-19’a karşı herkes aşıyla, tedbirle kendini korumaya almalı." dedi.

Haber 16-12-21 19:53

Belarus'ta başkan adaylığını açıklayıp tutuklanan muhalif lidere 18 yıl hapis cezası

Belarus’ta 2020 yılında devlet başkanlığı seçimlerinde aday olacağını açıkladıktan kısa süre sonra tutuklanan Sergey Tikhanovsky 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko’ya karşı kitlesel protesto gösterileri düzenleyen Tikhanovsky’ye yöneltilen suçlamalar arasında "kargaşa çıkarmak" ve "yetkililere karşı nefret uyandırmak" da bulunuyor.

Haber 14-12-21 16:11

18 Kasım günlük burç yorumları: Sanat ve estetik konuları gündeme geliyor! 18 Kasım'da burçları neler bekliyor?

Gezegenlerde meydana gelen günlük hareketlere göre duygularımız, davranışlarımız ve yaşamımızda gerçekleşen olaylar farklılık gösterebiliyor. 18 Kasım günü Aslan burçları önemli kararlar alabilir, Oğlak burcunun gündeminde ise davet ve organizasyonlar olabilir. Balık, Kova, Oğlak, Yay, Akrep, Terazi, Başak, Aslan, Yengeç, İkizler, Boğa, ve Koç burcunun 18 Kasım 2021 günlük burç yorumları nasıl? İşte Astrolog Merve Rençber’in burç yorumları...

Kadin 18-11-21 07:42

Bursa'ya inşa edilen TOGG fabrikasının inşaatı 1 ay sonra tamamlanıyor

Türkiye’nin otomobili TOGG’un Gemlikte kurulan fabrikasının kaba inşaatının 1 ay sora tamamlanması bekleniyor. 2022 sonunda üretime hazır olması planlanan fabrikanın 18 Temmuz 2020’de başlayan inşaat çalışmaları plan dahilinde ilerliyor.

Finans 04-11-21 12:21

Fatih Altaylı İle Tek Tek programına konuşan astrolog Hande Kazanova’nın dolar tahmini şaşırttı

Habertürk TV’de Fatih Altaylı’nın sunumuyla ekrana gelen Fatih Altaylı İle Tek Tek programına ünlü astrologlar Dinçer Güner, Öner Döşer ve Hande Kazanaova konuk oldu. 2020 yılında çekilen yılbaşı özel programında koronavirüs pandemisine dair öngörülerde bulunan astrologlar bu sefer de ekonomi konusunu ele aldı. Ünlü astrolog Hande Kazanova, Merkez Bankası’ndaki değişimler için 6 aylık periyoda dikkat çekti.

Trend 22-10-21 11:56

18 Ekim günlük burç yorumları: İletişimde aksaklıklar yaşanabilir! 18 Ekim'de burçları neler bekliyor?

Astroloji severler günlük burç yorumlarını araştırıyor. Gezegenlerin meydana getirdiği günlük hareketlere göre duygularımız, davranışlarımız ve yaşamımızdaki olaylar farklılık gösterebiliyor. 18 Ekim günü Koç burçları düşük enerjide olurken, Yay burcunun gündeminde ertelemeler olabilir. Balık, Kova, Oğlak, Yay, Akrep, Terazi, Başak, Aslan, Yengeç, İkizler, Boğa, ve Koç burcunun 18 Ekim 2021 günlük burç yorumları nasıl? İşte Astrolog Merve Rençber’in burç yorumları...

Kadin 18-10-21 07:32

18 Eylül Cumartesi burç yorumları! Bugün öğleden sonra Ay boşlukta ilerliyor!

18 Eylül 2021 Cumartesi günü öğleden sonra Ay boşlukta ilerliyor. Günün ilk yarısında sosyal ortamlara katılabilirsiniz. Aceleci veya kontrolcü yanınız öne çıkabilir. İşte 18 Eylül 2021 Cuma Astrolog Merve Rençber’in Balık, Aslan, Başak, Yay, Oğlak, Kova, İkizler, Boğa, Terazi, Akrep, Yengeç ve Koç burcu yorumları…

Kadin 18-09-21 08:53

3 Eylül Cuma günlük burç yorumları! Bugün ay saat 18:58’e kadar boşlukta olacak!

Bugün ayın saat 18:58’e kadar boşlukta olması tüm burçları farklı bir şekilde etkiliyor. Astrolog Merve Rençber, 3 Eylül Cuma gününe dair Oğlak, Yay, Balık, Kova, Başak, Aslan, Akrep, Terazi, İkizler, Yengeç, Koç ve Boğa burcu yorumlarını paylaştı.

Kadin 03-09-21 01:58

18 Ağustos 2021 Çarşamba günlük burç yorumları! Kritik konuşmalardan kaçının!

Yay burcunun gündeminde bugün ödemeler ve harcamalar olabilir. Yay burçları para yönetimi konusunda değişiklik yapabilir. Koç burcu ise bugün hızla harekete geçmek isteyecek. İşte 18 Ağustos 2021 Çarşamba Aslan, Oğlak, Balık, Yay, Akrep, Boğa, Terazi, Kova, Başak, İkizler, Yengeç, ve Koç burcu yorumları, Astrolog Merve Rençber’in günlük burç yorumu...

Kadin 18-08-21 07:02

18 Temmuz Pazar günlük burç yorumları! Burcunuz bugün size neler söylüyor?

18 Temmuz Pazar günü koç, boğa, yengeç, ikizler, akrep, terazi, aslan, oğlak, başak, yay, kova ve balık burcu için Astrolog Merve Rençber'in burç yorumları merak ediliyor. İkizler burcu için görev ve sorumluluklarla ilgilenme günü. Yengeç burcunun ise aşk hayatı bugün ön planda olacak. İşte Astrolog Merve Rençber'in koç, boğa, yengeç, ikizler, akrep, terazi, aslan, oğlak, başak, yay, kova ve balık burcu yorumları...

Kadin 18-07-21 09:18

Türkiye, 2020 Tokyo'da 108 sporcuyla mücade verecek

23 Temmuz-8 Ağustos tarihlerinde Japonya'nın başkenti Tokyo'da gerçekleştirilecek 2020 Olimpiyat Oyunları'nda milli sporcular 18 branşta temsil edilecek. Türkiye, 2012’den sonra (114), 108 sporcuyla tarihinin en fazla katılım gösterdiği olimpiyatını yaşayacak. Erkek sporcular (58) Türkiye’nin olimpiyat tarihinde en yüksek katılım sayısına ulaştı

Spor 16-07-21 17:15

TOGG'da yeni gelişme! Çatı kapama sürecine geçildi

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) Gemlik Tesisi'nde 18 Temmuz 2020'de başlayan inşaat çalışmaları plan dahilinde ilerliyor. Tesisin gelecek yıl sonunda üretime hazır hale gelmesi bekleniyor.

Finans 15-07-21 09:08

12 – 18 Temmuz Haftalık burç yorumları: Bu hafta duygularımız ön planda!

Haftalık burç yorumları, önümüzdeki bir hafta boyunca astrolojik olayların hayatımıza olan etkileri konusunda bize yol gösteriyor. Haftalık burç yorumları, 12 – 18 Temmuz haftasında astrolojik hareketlerin bizi duygusal anlamda yorabileceğine dikkat çekiyor. Balık, Kova, Oğlak, Yay, Akrep, Terazi, Başak, Aslan, Yengeç, İkizler, Boğa ve Koç burcunun haftalık burç yorumları nasıl? İşte Astrolog Merve Rençber’in burç yorumları…

Kadin 12-07-21 07:58

Bakan Kasapoğlu, Tokyo 2020 heyecanını şimdiden yaşamaya başladıklarını vurguladı:

"Ülkemiz 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda 18 branşta 108 sporcuyla temsil edilecek" - "İnanıyorum ki bütün Türkiye'nin kalbi, evlatlarıyla beraber Tokyo'da atacak. Sporcularımız da bunu yüreklerinde hissedecek" - "Sporcularımız, centilmenlikleri, nezaketleri, saygı ve sevgileri ile Tokyo 2020'ye damga vuracak, buna bütün kalbimle inanıyorum"

Yurthaber 08-07-21 18:44

Yaz tatili ne zaman bitiyor? Okullar ne zaman açılıyor?

2020 – 2021 eğitim öğretim döneminin uzaktan eğitimle tamamlanmasının ardından öğrenciler 18 Haziran tarihinde dijital karnelerine, 2 Temmuz tarihinde ise basılı karnelerine kavuştu. Yaz tatilinin heyecanı sürerken, öğrenciler daha şimdiden okulların açılacağı tarihi de merak etmeye başladı. Havaların ısınmasıyla beraber yaz tatilini değerlendiren öğrenci ve veliler, yaz tatilinin biteceği tarihi merak ediyor. Peki yaz tatili ne zaman bitiyor?

Haber 05-07-21 12:26

EURO 2020'nin en iyisi Uğurcan Çakır

Milli takımımızın kalecisi Uğurcan Çakır, EURO 2020 grup aşamasında 8 gol yemesine rağmen yaptığı 18 kurtarışla kendi alanında zirvede yer almayı başardı.

Spor 24-06-21 22:02

Yerli Kovid-19 aşısı TURKOVACın faz-3 aşamasına 7 ayda ulaşıldı

Türkiye'de yürütülen 18 aşı çalışmasından biri olan ve Erciyes Üniversitesince geliştirilen aşının Faz-1 çalışmalarına 5 Kasım 2020'de başlandı - Gönüllüler üzerinde herhangi bir yan etki görülmemesi üzerine Faz-2 aşamasına 10 Şubat'ta geçilen inaktif aşının son basamağına bugünden itibaren geçildi - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenen programda adı "TURKOVAC" olarak açıklanan aşının seri üretime geçilmesiyle Türkiye'nin salgınla mücadelede eli daha da güçlenecek

Yurthaber 22-06-21 17:45

Abdülkadir Ömür, Şenol Güneş'e isyan etti: Beni neden kadroya aldın hocam?

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, EURO 2020 A Grubu'nda oynadığımız 3 maçta toplam 18 futbolcuya süre verdi. Millilerde 3 maçta da kadroya giremeyen tek isim ise Abdülkadir Ömür oldu. Genç futbolcu İsviçre maçı kadrosunda da olmadığını öğrenince ‘Beni niye çağırdın hocam?' diyerek Şenol Güneş'e sitem etti. İşte detaylar…

Spor 21-06-21 14:16

İsveç Slovakya maçı ne zaman? İsveç Slovakya maçı saat kaçta hangi kanalda?

EURO 2020 heyecanı, maratonun ikinci maçları ile devam ediyor. E Grubunda bulunan İsveç ve Slovakya takımları 18 Haziran Cuma günü karşı karşıya gelecek. E Grubunda İsveç’in 1 puanı bulunurken, Slovakya’nın ise 3 puanı bulunuyor. Heyecan dolu mücadele için nefesler tutulurken, İsveç Slovakya maçının ne zaman olduğu futbol severler tarafından merak ediliyor.

Spor 18-06-21 14:13

TV yayın akışı 18 Haziran 2021 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

18 Haziran 2021 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 18 Haziran 2021 Cuma akşamı Güldür Güldür Show, Arka Sokaklar, Kırmızı Oda, Aşk Mantık İntikam, Bozkır Arslan Celaleddin, Kuzeyin Oğlu Volkan Konak ve EURO 2020 Hırvatistan-Çekya programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 18 Haziran TV yayın akışı...

Trend 18-06-21 12:30