23 Ekim Cuma Gunluk Burc Yorumlari Haberleri

Dolar, euro ve sterlin ne kadar? 23 Ekim dolar, euro ve sterlin kaç TL?

Güncel döviz fiyatları, piyasaların kapalı olduğu 23 Ekim Pazar gününde sorgulanmaya başlandı. Piyasalar geçtiğimiz cuma günü kapandı. Son zamanlarda dalgalı seyreden döviz fiyatları, ardımızda bıraktığımız haftada da devam etti. Peki dolar, euro ve sterlin ne kadar? 23 Ekim dolar, euro ve sterlin kaç TL? İşte detaylar...

Finans 2022-10-23 09:15:05

Samandağ’da terör örgütü propagandası yapan 2 kişi yakalandı

Hatay’ın Samandağ ilçesinde terör örgütü propagandası yaptıkları gerekçesiyle 2 kişi gözaltına alındı.Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Samandağ İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesindeki Uzunbağ Mahallesi’nde bulunan yol kenarındaki duvarlara ve HATSU binasının duvarına, 23 Ekim Cuma günü kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce terör örgütü TKP/ML’nin sözde kurucusu İbrahim Kaypakkaya’nın resmi ile “Umut dağlarda, partizanlarda, Dersim’de düşene, dövüşene bin selam” şeklinde sprey boya ile yazılar yazılmak suretiyle propaganda yapıldığı tespit edildi.Samandağ İlçe Jandarma Komutanlığı ile İstihbarat Şube Müdürlüğü tarafından yapılan araştırma sonucunda, propaganda yapan şahısların A.H.A.

Haber 2020-10-30 11:41:41

Başkan Güder’den engelli çocuklara kahve sözü

Covid-19 testinin pozitif çıkması nedeniyle evinde tedavisi devam eden Malatya’nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, kendisi için hazırladıkları kısa videoyla geçmiş olsun dileklerini ileten engelli çocukların kahve talebini geri çevirmeyerek, iyileştikten sonra ilk fırsatta birlikte çay ve kahve içme sözü verdi.23 Ekim Cuma günü boğaz ve eklem ağrıları ile halsizlik şikayetleri ile Hasan Çalık Hastanesinde Covid-19 testi yaptıran ve testinin pozitif çıkması üzerine evde karantinaya alınan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e moral vermek amacıyla kısa video çekerek geçmiş olsun dileklerini ileten engelli çocuklar, iyileştikten sonra Engelsiz Yaşam Merkezi’nde hep birlikte kahve içme talebinde bulunmuştu.

Yurthaber 2020-10-27 17:51:38

Engelli çocuklardan Başkan Güder’e videolu moral

Geçtiğimiz hafta Covid-19 testi pozitif çıkan ve evinde tedavisi devam eden Malatya’nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e, engelli çocuklar çektikleri video ile moral ve destek verdi.23 Ekim Cuma günü boğaz ve eklem ağrıları ile halsizlik şikayetleri ile Hasan Çalık Hastanesinde Covid-19 testi yaptıran Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in testinin pozitif çıkması üzerine evde karantinaya alındı.

Yurthaber 2020-10-27 16:16:45

Diğer Haber Etiketleri

dolar Euro sterlin Babil dizisi Halit Ergenç Onur Saylak Çocukluk dizisi Erdal Beşikçioğlu doya Doya Moda anlık gümüş gram gümüş gümüş fiyatı gümüş fiyatları gümüş kuru gümüş ne kadar güncel gümüş fiyatları gram gümüş fiyatı gram gümüş ne kadar güncel gümüş anlık gram bugün gümüş fiyatları gümüş fiyatları ne kadar bugün gümüş bugünkü fiyatı bugün gümüş fiyatları ne kadar gümüşün emtia piyasası bugün dolar kaç canlı borsa canlı dolar canlı dolar kuru borsa canlı anlık döviz serbest piyasa döviz dolar kuru ne kadar 1 usd serbest piyasa döviz kurları euro satış anlık döviz kuru bugün dolar kaç tl dolar kuru anlık 1 usd kaç tl euro satış fiyatı anlık borsa kuru dolar usd kaç tl borsa hisse senedi bugün döviz kuru ne kadar borsa hisse günlük dolar dolarda bugün piyasa döviz kurları dolar kuru ne usd kaç cuma dolar kuru piyasalarda dolar piyasa döviz anlık altın piyasası çeyrek altın fiyatları bugün güncel altın kuru anlık altın kuru bir gram altın ne kadar altın da son durum bir çeyrek altın ne kadar bir gram altın cumhuriyet altını satış fiyatı altın kuru fiyatları çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar bir cumhuriyet altını ne kadar gram altın çeyrek altın çeyrek altın fiyatı güncel altın fiyatları altın fiyatı altın ne kadar güncel altın küçük altın altın fiyatları anlık altın ne kadar oldu gram altının fiyatı altın kaç lira altın bugün ne kadar gram altın kaç lira çeyrek altın bugün ne kadar altın bugün altın 22 ayar altının fiyatı çeyrek altın ne kadar oldu gram altın fiyatları anlık gram altın kaç çeyrek altın bugün altın kaç çeyrek altın ne altın ne gram altın kaç lira oldu altın kaç lira oldu ne kadar çeyrek altın kaç lira oldu ne kadar çeyrek Doktor Aydın Rize Trabzon İzmir Sakarya Türkiye Futbolcu Ankara Kocaeli Belediye başkanı Alanya Almanya Kemer ilçesi Konyaaltı Muratpaşa Balıkesirspor Şanlıurfaspor Şanlıurfa Sapanca Demet Evgar Emre Karayel

Kırmızı Oda yeni bölümle geldi... 23 Ekim 2020 Cuma reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

23 Ekim Cuma günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. 23 Ekim Cuma günü reyting sonuçları belli oldu mu? Peki cuma akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Magazin 24-10-20 11:18

Babil 17. son bölüm final sahnesi! Egemen'den Deniz'i şoke eden sözler: Senin baban İrfan değil benim! Babil dizisi 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV'nin sevilen dizisi Babil 17. son bölümüyle 23 Ekim Cuma akşamı ekrana geldi. Halit Ergenç, Aslı Enver, Birce Akalay, Mesut Akusta, Nur Fettahoğlu, Onur Saylak'ın başrollerde oynadığı Babil'in son bölümüne Eda ve Egemen'in evliliği damga vurdu. Oğlu Deniz'i göremeyen İrfan ise zor günler yaşadı. Final sahnesinde ise eve gelen İrfan'ı yumruklayan Egemen, o anları gören Deniz'e gerçek babasının kendisi olduğunu söyledi. Peki Babil 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Magazin 24-10-20 02:55

Çocukluk 4. bölüm fragmanı yayınlandı! Mahir'den şok itiraf: O kadının oğlunu öldürdüm! Çocukluk dizisi 3. son bölümde neler oldu?

Fox TV'nin yeni dizisi Çocukluk 3. bölümüyle 23 Ekim Cuma akşamı ekrana geldi. Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk ve Beren Gökyıldız'ın başrollerde oynadığı Çocukluk dizisinin 4. bölümünden ilk fragman da yayınlandı. Fragmanda, Mahir'in itirafı dikkat çekiyor. Mahir yardımcısına "Demek o kadını buradan seyretmemi ona aşık olmama bağladın. Ama öyle değil. Ben o kadının oğlunu öldürdüm. Ben kötü biriyim. Birileri de benden baba yapmaya çalışıyor" sözleriyle itirafta bulunuyor.

Magazin 24-10-20 02:38

Ramo 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kaman gizemi çözülecek mi? Ramo 17. son bölümde neler oldu?

Show TV'de ekrana gelen Ramo dizisi 17. son bölümüyle 23 Ekim Cuma akşamı ekrana geldi. Murat Yıldırım'ın başrolde oynadığı Ramo'nun 18. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Ramo'nun Yavuz'a silah çektiği bu bölümde "Kaman gizemi çözülecek mi?" sorusunun cevabı merakla bekleniyor. Peki Ramo son bölümde neler oldu? İşte Ramo dizisinin 18. yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar.

Magazin 24-10-20 02:14

Gelinim Mutfakta birincisi kim oldu? Bu hafta kim elendi? 23 Ekim Cuma Gelinim Mutfakta'da kazanan ve elenen yarışmacılar

Kanal D'de ekranlarında izleyicilerle buluşan Onur Büyüktopçu'nun sunduğu Gelinim Mutfakta yarışmasının 23 Ekim Cuma günü yayınlanan hafta finalinde elenen ve hafta birincisi olan yarışmacılar belli oldu. Gelinler 5 altın bilezik için en iyi tabağı çıkarmaya çalıştı. En düşük puanı alan yarışmacı yarışmaya veda etti. Peki Gelinim Mutfakta'da hafta birincisi günün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta'dan kim elendi? İşte 23 Ekim Cuma Gelinim Mutfakta sonuçları.

Magazin 23-10-20 21:14

Doya Doya Moda'da kim elendi? Doya Doya Moda birincisi kim oldu? Doya Doya Moda 23 Ekim Cuma sonuçları

Doya Doya Moda'nın 23 Ekim Cuma ekrana gelen son bölümünde hafta birincisi yarışmacı belli oldu. En şık olmak için yarışmacıların mücadele ettiği Doya Doya Moda hafta finalinde yine heyecanlı dakikalar yaşandı. Yarışmacılar bu hafta '80'ler' konseptiyle finalde yarıştı. Peki, Doya Doya Moda hafta birincisi kim oldu? Ödülü kim kazandı? Doya Doya Moda'dan kim elendi? İşte 23 Ekim Cuma Doya Doya Moda sonuçları.

Magazin 23-10-20 20:55

Muzlu Alman pastası nasıl yapılır? Muzlu Alman pastası tarifi nedir? Muzlu Alman pastası malzemeleri nelerdir? Gelinim Mutfakta Alman pastası tarifi...

Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla Kanal D ekranlarına gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında birbirinden lezzetli yemek tarifleri yapılmaya devam ediyor. 23 Ekim Cuma Perşembe günü yayınlanan 560. bölümde gelinler muzlu Alman pastası yaptı. Haftanın finalinde 5 altın bileziğe kavuşmak isteyen gelinler, dünya mutfağının en bilinen tatlılarından birine imza attı.

Yemek 23-10-20 15:04

Faiz kararına borsanın tepkisi... 23 Ekim 2020 Cuma KAP haberleri! KAP'da halka arz olan hisseler hangisi? Son dakika şirket haberleri!

23 Ekim Cuma günü Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda hangi haberlerin yayınlandığı araştırılıyor. Borsa İstanbul'da yayınlanan güncel haberler nedir yatırımcılar tarafından merak ediliyor. İşte 23 Ekim KAP haberleri ve şirketlerin halka arz açıklamaları...

Finans 23-10-20 07:22

Gümüşün gramı düştü... 23 Ekim 2020 Cuma Kapalıçarşı canlı gümüş fiyatları! Gram gümüş ne kadar, yükselir mi?

Altın ve dolardan sonra yatırımcıların yeni gözdesi olan gümüş fiyatları her gün araştırılmaya devam ediyor. Emtia piyasasında geçen haftayı gümüş fiyatı, gramı 6,3141 liradan kapanırken bugün güne hareketli başladı. Temmuz ayında yatırımcısına %33,1 kar sağlayan gümüşten yatırımcılar vazgeçmiyor. 23 Ekim 2020 Cuma gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Emtia piyasası 23 Ekim 2020 gümüş fiyatları ve Kapalıçarşı anlık ve güncel gümüş fiyatları son durum haberimizde.

Finans 23-10-20 07:17

Faiz kararı sonrası dolar arttı... Dolar bugün ne kadar? 23 Ekim 2020 Cuma Kapalıçarşı canlı döviz fiyatları! Euro ve Sterlin yükselir mi?

Dolar haftaya düşüşle başladı... Bir süredir koronavirüs teşviklerinden etkilenen dolar fiyatları 7.9 lira sınırı etrafında işlem görmeye devam ediyor. Dolar bugün güne nasıl başladı merak eden vatandaşlarımız için canlı dolar izleme ekranı haberimizde. 23 Ekim 2020 Cuma dolar kuru, dolar kurunda son durum ve Kapalıçarşı anlık ve canlı dolar kuru...

Finans 23-10-20 07:06

Gram altın rekor tazeledi... 23 Ekim Cuma Kapalıçarşı canlı altın piyasası! Gram altın ne kadar? Çeyrek altın ve Cumhuriyet altını son durum!

Altının geçtiğimiz hafta ani fiyat artışından sonra tekrar düşmüştü. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 23 Ekim 2020 Cuma anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Gram altın güne nasıl başladı? İşte 23 Ekim 2020 Cuma Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası.

Finans 23-10-20 06:46

Ay boşlukta ilerliyor, finans konularına dikkat... 23 Ekim 2020 Cuma Astrolog Merve Rençber’den günlük burçların yorumları!

Merkür retrosunun etkileri devam ediyor... 23 Ekim 2020 Cuma günlük burç yorumları; aşk, sağlık ve para üzerine etkileri ne olacak? Koç, boğa, yengeç, ikizler, akrep, terazi, aslan, oğlak, başak, yay, kova ve balık burcunda günlük astroloji durumu nasıl olacak. 23 Ekim 2020 Cuma Astrolog Merve Rençber’den günlük burçların yorumları!

Kadin 23-10-20 06:25

TV yayın akışı 23 Ekim 2020 Cuma ! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı

23 Ekim Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 23 Ekim Cuma akşamı Ramo, Hercai, Arka Sokaklar, Çocukluk, Babil, Kırmızı Oda ve Payitahat Abdülhamid dizileri kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV yayın akışı nasıl? İşte 23 Ekim TV yayın akışı...

Magazin 22-10-20 17:45

TÜRKİYE VE DÜNYADA VERİ GÜNDEMİ

TÜRKİYE ------------------------------------------------------------------------------- 11/10         10:00     Cari denge 14/10         10:00     Sanayi üretimi 15/10         10:00     İşsizlik 15/10         11:00     Bütçe dengesi 18/10         14:30     TCMB beklenti anketi 21/10         17:30     Merkezi yönetim borç stoku 23/10         10:00     Tüketici güven endeksi 24/10         14:00     TCMB politika faizi 25/10         10:00     Kapasite kullanım oranı 25/10         10:00     Reel kesim güven endeksi 30/10         10:00     Ekonomik güven endeksi 31/10         10:00     Dış ticaret dengesi, nihai 31/10         10:00     Turizm gelirleri 31/10         11:00     Giriş çıkış yapanlar ------------------------------------------------------------------------------- DÜNYA                    TSİ ------------------------------------------------------------------------------- 11 EKİM CUMA ------------------------------------------------------------------------------- ALMANYA     09:00          TÜFE ABD              17:00          Michigan Üniversitesi Endeksi

Finans 11-10-19 09:08

TÜRKİYE VE DÜNYADA VERİ GÜNDEMİ

TÜRKİYE ------------------------------------------------------------------------------- 11/10         10:00     Cari denge 14/10         10:00     Sanayi üretimi 15/10         10:00     İşsizlik 15/10         11:00     Bütçe dengesi 18/10         14:30     TCMB beklenti anketi 21/10         17:30     Merkezi yönetim borç stoku 23/10         10:00     Tüketici güven endeksi 24/10         14:00     TCMB politika faizi 25/10         10:00     Kapasite kullanım oranı 25/10         10:00     Reel kesim güven endeksi 30/10         10:00     Ekonomik güven endeksi 31/10         10:00     Dış ticaret dengesi, nihai 31/10         10:00     Turizm gelirleri 31/10         11:00     Giriş çıkış yapanlar ------------------------------------------------------------------------------- DÜNYA                    TSİ ------------------------------------------------------------------------------- 10 EKİM PERŞEMBE ------------------------------------------------------------------------------- JAPONYA          02:50 Japon Yabancı Tahvil Alımları JAPONYA          02:50 Japon Yabancı Hisse Senedi Alımları JAPONYA          02:50 Yabancıların Japon Tahvil Alımları JAPONYA          02:50 Yabancıların Japon Hisse Senetleri Alımları JAPONYA          02:50 ÜFE JAPONYA          02:50 Çekirdek Makine Siparişleri ALMANYA         09:00 Ticaret Dengesi ALMANYA         09:00 İhracat ALMANYA         09:00 İthalat FRANSA           09:45 Sanayi Üretimi FRANSA          09:45 İmalat Üretimi İNGİLTERE     11:30 GDP İNGİLTERE     11:30 Sanayi Üretimi İNGİLTERE     11:30 İmalat Üretimi İNGİLTERE     11:30 Servis Sektörü Endeksi İNGİLTERE     11:30 Ticaret Dengesi ABD                15:30 TÜFE ABD                15:30 Çekirdek TÜFE ABD                15:30 Devam Eden Başvurular ABD                17:30 EIA Doğalgaz Stok Değişimi ------------------------------------------------------------------------------- 11 EKİM CUMA ------------------------------------------------------------------------------- ALMANYA     09:00 TÜFE ABD              17:00 Michigan Üniversitesi Endeksi

Finans 10-10-19 09:18

Fransa’nın aday kadrosu açıklandı

A Milli Takım’ın 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri’nde karşılaşacağı Fransa Milli Takımı’nın aday kadrosu belli oldu.İzlanda ile 11 Ekim 2019 Cuma günü Reykjavik’te, ardından da Türkiye ile Saint-Denis’teki Stade de France’da 14 Ekim 2019 Pazartesi günü saat 21.45’te karşılaşacak Fransa’nın Teknik Direktör Didier Deschamps tarafından belirlenen 23 kişilik aday kadrosunda şu isimler bulunuyor:"Kaleciler: Hugo Lloris (Tottenham), Steve Mandanda (D.Marsilya), Alphonse Areola (Real Madrid)Defans: Lucas Hernandez (Bayern Münih), Lucas Digne (Everton), Raphal Varane (Real Madrid), Clément Lenglet (FC Barcelona), Presnel Kimpembe (PSG), Kurt Zouma (Chelsea), Léo Dubois (O.Lyon), Benjamin Pavard (Bayern Münih)Orta saha: N’Golo Kanté (Chelsea), Tanguy Ndombélé (Tottenham), Moussa Sissoko (Tottenham), Blaise Matuidi (PSG), Corentin Tolisso (Bayern Münih)Forvet: Olivier Giroud (Chelsea), Kylian Mbappé (PSG), Antoine Griezmann (FC Barcelona), Kingsley Coman (Bayern Münih), Wissam Ben Yedder (AS Monaco), Jonathan Ikoné (Lille), Thomas Lemar (Atlético Madrid)."

Haber 03-10-19 17:44

TechAnkara Proje Pazarı 2019 başvuruları açıldı

Ankara Kalkınma Ajansı koordinasyonu tarafından düzenlenen, Ankara’daki teknoloji geliştirme bölgeleri, organize sanayi bölgeleri, üniversiteler, AR-GE kurumları, kuluçka merkezleri ve girişimcilik ekosistemi paydaşları ile iş birliği içinde 2011 yılından bu yana düzenlenen TechAnkara Proje Pazarı, bu yıl 18 Kasım 2019 Pazartesi günü gerçekleştirilecek.İleri teknoloji ve yüksek katma değer odaklı girişimcilik ekosistemini güçlendirmek, yenilikçi fikirlerin hayata geçirilmesini ve inovatif ürünlerin ticarileşmesini sağlamak, projelerin bölgesel, ulusal ve uluslararası alanda yer edinmesini temin etmek amacıyla yapılan etkinlik bu yıl dokuzuncu kez düzenlenecek.Başvurular için son gün 4 EkimProjesini sergilemek isteyen girişimcilerin veya projeleri yakından incelemek isteyen ziyaretçilerin www.ankaraprojepazari.com internet adresi üzerinden girişimci veya ziyaretçi başvurusu yapması gerekli, TechAnkara Proje Pazarı 2019’de yer almak isteyen proje sahibi girişimciler içinse son başvuru 4 Ekim 2019 Cuma günü saat 23:59’dur.

Haber 12-09-19 10:31

TÜRKİYE VE DÜNYADA VERİ GÜNDEMİ

TÜRKİYE VE DÜNYADA VERİ GÜNDEMİ  TÜRKİYE -------------------------------------------------------------------------------------------- 22/10       17:30    Merkezi yönetim borç stoku 23/10       10:00    Tüketici güven endeksi 25/10       14:00    TCMB bir haftalık repo faizi 25/10       14:30    Kapasite kullanım oranı 25/10       14:30    Reel kesim güven endeksi 31/10       10:00    Ekonomik güven endeksi 31/10       10:00    Turizm gelirleri 31/10       11:00    Giriş çıkış yapanlar 31/10       11:00    Dış ticaret dengesi, nihai ------------------------------------------------------------------------------------------------ DÜNYA                             --------------------------------------------------------------------------------------------- 19 EKİM CUMA                      TSİ --------------------------------------------------------------------------------------------- JAPONYA                                     02:30 TÜFE YoY  JAPONYA                                     02:30 Çekirdek TÜFE YoY  ÇİN                                               05:00 GDP YoY  ÇİN                                               05:00 GDP QoQ  ÇİN                                               05:00 Perakende Satışlar YoY  ÇİN                                               05:00 Sanayi Üretimi YoY  ABD                                             17:00 Devam Eden Konut Satışları  ABD                                             17:00 Devam Eden Konut Satışları MoM

Finans 19-10-18 09:11

TÜRKİYE VE DÜNYADA VERİ GÜNDEMİ 

TÜRKİYE -------------------------------------------------------------------------------------------- 18/10       14:30    TCMB beklenti anketi 22/10       17:30    Merkezi yönetim borç stoku 23/10       10:00    Tüketici güven endeksi 25/10       14:00    TCMB bir haftalık repo faizi 25/10       14:30    Kapasite kullanım oranı 25/10       14:30    Reel kesim güven endeksi 31/10       10:00    Ekonomik güven endeksi 31/10       10:00    Turizm gelirleri 31/10       11:00    Giriş çıkış yapanlar 31/10       11:00    Dış ticaret dengesi, nihai ------------------------------------------------------------------------------------------------ DÜNYA                             --------------------------------------------------------------------------------------------- 18 EKİM PERŞEMBE                   TSİ --------------------------------------------------------------------------------------------- JAPONYA                                     02:50 Ticaret Dengesi  JAPONYA                                     02:50 Japon Yabancı Tahvil Alımları  JAPONYA                                     02:50 Japon Yabancı Hisse Senedi Alımları  JAPONYA                                     02:50 Yabancıların Japon Tahvil Alımları  JAPONYA                                     02:50 Yabancıların Japon Hisse Senetleri Alımları  JAPONYA                                     02:50 İhracat YoY  JAPONYA                                     02:50 İthalat YoY  İNGİLTERE                                  11:30 Perakende Satışlar MoM  İNGİLTERE                                  11:30 Perakende Satışlar YoY  ABD                                             15:30 Philadelphia Fed Endeksi  ABD                                             15:30 Haftalık İşsizlik Başvuruları  ABD                                             15:30 Devam Eden İşsizlik Başvuruları  ABD                                             17:00 Öncü Göstergeler  ABD                                             17:30 EIA Doğalgaz Stok Değişimi --------------------------------------------------------------------------------------------- 19 EKİM CUMA                      TSİ --------------------------------------------------------------------------------------------- JAPONYA                                     02:30 TÜFE YoY  JAPONYA                                     02:30 Çekirdek TÜFE YoY  ÇİN                                               05:00 GDP YoY  ÇİN                                               05:00 GDP QoQ  ÇİN                                               05:00 Perakende Satışlar YoY  ÇİN                                               05:00 Sanayi Üretimi YoY  ABD                                             17:00 Devam Eden Konut Satışları  ABD                                             17:00 Devam Eden Konut Satışları MoM    

Finans 18-10-18 09:33

Filistinli Girişimciler Erciyes Teknopark’ta Eğitim Alacak

Gazze’de kurulu bulunan University College of Applied Science bünyesinde yer alan teknoloji tabanlı girişimci yetiştirme merkezi olan UCASTI ile Erciyes Teknopark arasında bu sene başında imzalanan uluslararası işbirliği protokolü kapsamında Filistinli girişimciler Erciyes Teknopark’ta eğitim alacak.23-26 Ekim tarihleri arasında Erciyes Teknopark’ta düzenlenecek etkinlik kapsamında Filistinli girişimcilere iş fikri doğrulama, iş modeli geliştirme, ürün/pazar uyumunu yakalama ve yatırımcı sunumu hazırlama konu başlıklarında eğitimler verilecek.Erciyes Teknopark bu girişimcilerin Türkiye’de şirket kurmaları için gerekli alt yapı sağlama ve danışmanlık hizmeti verme noktasında da destek olacak.26 Ekim Cuma günü eğitimlerin ardından Filistinli girişimcilerin projelerini sunacakları Sunum Günü etkinliği de düzenlenecek.

Yurthaber 17-10-18 11:01

TÜRKİYE VE DÜNYADA VERİ GÜNDEMİ

TÜRKİYE -------------------------------------------------------------------------------------------- 15/10       10:00    İşsizlik 15/10       11:00    Bütçe dengesi 16/10       10:00    Sanayi üretimi 18/10       14:30    TCMB beklenti anketi 22/10       17:30    Merkezi yönetim borç stoku 23/10       10:00    Tüketici güven endeksi 25/10       14:00    TCMB bir haftalık repo faizi 25/10       14:30    Kapasite kullanım oranı 25/10       14:30    Reel kesim güven endeksi 31/10       10:00    Ekonomik güven endeksi 31/10       10:00    Turizm gelirleri 31/10       11:00    Giriş çıkış yapanlar 31/10       11:00    Dış ticaret dengesi, nihai ------------------------------------------------------------------------------------------------ DÜNYA                          --------------------------------------------------------------------------------------------- 12 EKİM CUMA                         TSİ --------------------------------------------------------------------------------------------- JAPONYA                                   02:50 Japon Yabancı Tahvil Alımları JAPONYA                                   02:50 Japon Yabancı Hisse Senedi Alımları JAPONYA                                   02:50 Yabancıların Japon Tahvil Alımları JAPONYA                                   02:50 Yabancıların Japon Hisse Senetleri Alımları ALMANYA                                 09:00 TÜFE MoM ALMANYA                                 09:00 TÜFE YoY EURO BÖLGESİ                        12:00 Sanayi Üretimi MoM EURO BÖLGESİ                        12:00 Sanayi Üretimi YoY ABD                                           17:00 Michigan Üniversitesi Endeksi  

Finans 12-10-18 08:57

TÜRKİYE VE DÜNYADA VERİ GÜNDEMİ

TÜRKİYE -------------------------------------------------------------------------------------------- 05/10       17:30    Hazine nakit dengesi 11/10       10:00    Cari denge 15/10       10:00    İşsizlik 15/10       11:00    Bütçe dengesi 16/10       10:00    Sanayi üretimi 18/10       14:30    TCMB beklenti anketi 22/10       17:30    Merkezi yönetim borç stoku 23/10       10:00    Tüketici güven endeksi 25/10       14:00    TCMB bir haftalık repo faizi 25/10       14:30    Kapasite kullanım oranı 25/10       14:30    Reel kesim güven endeksi 31/10       10:00    Ekonomik güven endeksi 31/10       10:00    Turizm gelirleri 31/10       11:00    Giriş çıkış yapanlar 31/10       11:00    Dış ticaret dengesi, nihai ------------------------------------------------------------------------------------------------ DÜNYA                             --------------------------------------------------------------------------------------------- 5 EKİM CUMA             TSİ --------------------------------------------------------------------------------------------- JAPONYA                  02:30 Hanehalkı Harcamaları YoY JAPONYA                  08:00 Öncü Göstergeler ALMANYA                09:00 Fabrika Siparişleri MoM ALMANYA                09:00 Fabrika Siparişleri YoY ALMANYA                09:00 ÜFE MoM ALMANYA                09:00 ÜFE YoY FRANSA                   09:45 Ticaret Dengesi ABD                          15:30 Ticaret Dengesi ABD                          15:30 Tarımdışı İstihdam Değişimi ABD                          15:30 Özel Sektör İstihdam Değişimi ABD                          15:30 İmalat Sektörü İstihdam Değişimi ABD                          15:30 İşsizlik Oranı ABD                          15:30 Ortalama Saatlik Kazançlar MoM ABD                          15:30 Ortalama Saatlik Kazançlar YoY ABD                          15:30 İşgücüne Katılım Oranı  

Finans 08-10-18 23:05

TÜRKİYE VE DÜNYADA VERİ GÜNDEMİ

TÜRKİYE -------------------------------------------------------------------------------------------- 05/10       17:30    Hazine nakit dengesi 11/10       10:00    Cari denge 15/10       10:00    İşsizlik 15/10       11:00    Bütçe dengesi 16/10       10:00    Sanayi üretimi 18/10       14:30    TCMB beklenti anketi 22/10       17:30    Merkezi yönetim borç stoku 23/10       10:00    Tüketici güven endeksi 25/10       14:00    TCMB bir haftalık repo faizi 25/10       14:30    Kapasite kullanım oranı 25/10       14:30    Reel kesim güven endeksi 31/10       10:00    Ekonomik güven endeksi 31/10       10:00    Turizm gelirleri 31/10       11:00    Giriş çıkış yapanlar 31/10       11:00    Dış ticaret dengesi, nihai ------------------------------------------------------------------------------------------------ DÜNYA                              ------------------------------------------------------------------------------------------- 4 EKİM PERŞEMBE      TSİ ------------------------------------------------------------------------------------------- JAPONYA                    02:50 Japon Yabancı Tahvil Alımları JAPONYA                    02:50 Japon Yabancı Hisse Senedi Alımları JAPONYA                    02:50 Yabancıların Japon Tahvil Alımları JAPONYA                    02:50 Yabancıların Japon Hisse Senetleri Alımları ALMANYA                  10:30 İnşaat PMI ABD                            15:30 Haftalık İşsizlik Başvuruları ABD                            15:30 Devam Eden Başvurular ABD                            17:00 Fabrika Siparişleri ABD                            17:00 Dayanıklı Tüketim Malı Siparişleri ABD                            17:30 EIA Doğalgaz Stok Değişimi --------------------------------------------------------------------------------------------- 5 EKİM CUMA             TSİ --------------------------------------------------------------------------------------------- JAPONYA                  02:30 Hanehalkı Harcamaları YoY JAPONYA                  08:00 Öncü Göstergeler ALMANYA                09:00 Fabrika Siparişleri MoM ALMANYA                09:00 Fabrika Siparişleri YoY ALMANYA                09:00 ÜFE MoM ALMANYA                09:00 ÜFE YoY FRANSA                   09:45 Ticaret Dengesi ABD                          15:30 Ticaret Dengesi ABD                          15:30 Tarımdışı İstihdam Değişimi ABD                          15:30 Özel Sektör İstihdam Değişimi ABD                          15:30 İmalat Sektörü İstihdam Değişimi ABD                          15:30 İşsizlik Oranı ABD                          15:30 Ortalama Saatlik Kazançlar MoM ABD                          15:30 Ortalama Saatlik Kazançlar YoY ABD                          15:30 İşgücüne Katılım Oranı  

Finans 04-10-18 09:08

Antalya DOB, Sihirli Dünya’yı sahneliyor

Antalya Devlet Opera ve Balesi (Antalya DOB), ’Sihirli Dünya’ adlı çocuk oyununu sahneliyor.Antalya DOB, ’Sihirli Dünya’ çocuk oyununu 12 Ekim Cuma ve 23 Ekim Salı günleri saat 11.00’de Haşim İşcan Kültür Merkezi’nde sahneleyecek.

Yurthaber 02-10-18 10:50

Çeyrek altın bugün ne kadar? Gram altın kaç lira oldu? İşte güncel altın fiyatları (23 Ekim)

Çeyrek altın ne kadar oldu merak ediliyor. Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı. Fakat çeyrek altın ve gram altın fiyatları, Cuma günü açılış fiyatlarına göre çok değişkenlik göstermedi. Vize krizi sonrasında altın fiyatları yılın en yüksek değerine ulaştı ve sonra gram altın 150-152 TL arası, çeyrek altın 246-248 TL arası değişen fiyatlara indi. Peki çeyrek altın bugün ne kadar? Çeyrek altın ve gram altın kaç lira oldu? İşte 23 Ekim Pazartesi güncel altın fiyatları...

Haber 23-10-17 08:18

Çanakkale’de Darp Edilen Doktor Dehşet Anlarını Anlattı

Çanakkale’de, 23 Ekim Cuma günü çalıştığı aile hekimliği merkezinde hasta tarafından darp edilen Dr. Mustafa...

Yurthaber 03-11-15 18:48

23 Ekim Cuma - Günlük burç yorumları

Tüm burçlar Merkür-Pluto mücadeleci görünümünde Cuma gününe adım atıyor. Bu sürecin etkilerini günlük burç yorumlarında görebilirsiniz. İşte İremSu'nun yorumladığı günlük burç yorumları...

Haber 23-10-15 09:17

Kara Ekmek 28. bölüm 2. fragmanı

Kara Ekmek yeni bölümüyle 23 Ekim Cuma akşamı ATV'de...

Magazin 22-10-15 18:23

Filinta 32. bölüm 2. fragmanı

Filinta yeni bölümüyle 23 Ekim Cuma akşamı TRT 1'de...

Magazin 22-10-15 18:17

Akhisar Belediyespor’un Rize Kadrosu Belli Oldu

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, 23 Ekim Cuma Günü saat 19.00’da konuk...

Yurthaber 22-10-15 17:23

Büyükşehir Basket Takımı Deplasmana Gidiyor

Sakarya Büyükşehir Basket, TB1L 3. hafta programı kapsamında Gelişim Koleji’ne misafir olacak. 23 Ekim Cuma...

Yurthaber 22-10-15 17:13

’beş Şehirli’ Akm’de Konuşulacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri, 23 Ekim Cuma günü gerçekleştirilecek ‘Beş Şehirli’ paneli ile...

Yurthaber 22-10-15 16:52

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kocaeli Birlikspor, 23 Ekim Cuma günü kara yoluyla...

Yurthaber 22-10-15 12:21

Alanya’da Sanat Sergisi Açılıyor

Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi tarafından, “2. Alanya Uluslararası Sanat Sergisi” 23 Ekim Cuma günü saat...

Yurthaber 22-10-15 11:13

Kara Ekmek 28. Bölüm Fragmanı

Kara Ekmek 28. bölümü 23 Ekim Cuma akşamı atv ekranlarında.

Magazin 22-10-15 08:58

Antalya Ve Burdur’da Elektrik Kesintileri

Akdeniz EDAŞ, Antalya ve Burdur illerinde 23 Ekim Cuma Günü tesis ve trafo bakım çalışmaları...

Yurthaber 21-10-15 16:44

Şanlıurfaspor, Balıkesirspor Maçı Hazırlıklarına Ara Vermeden Başladı

PTT 1. Lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor, ligin 9. haftasında 23 Ekim Cuma günü evinde oynayacağı...

Yurthaber 20-10-15 12:35

Sapanca Belediyesi 7 Bin Kişilik Aşure Dağıtacak

Sapanca Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği 7 bin kişilik aşure dağıtımı bu yıl 23 Ekim Cuma...

Yurthaber 20-10-15 12:23

Kiralık Aşk 18. Bölüm 2. Fragman

Kiralık Aşk 18. bölümü 23 Ekim Cuma akşamı Star Tv ekranlarında.

Magazin 20-10-15 09:41

Karagül 92. bölüm fragmanı

Karagül yeni bölümüyle 23 Ekim Cuma akşamı Fox TV'de...

Magazin 17-10-15 18:34

Kiralık Aşk 18. bölüm fragmanı

Kiralık Aşk yeni bölümüyle 23 Ekim Cuma akşamı Star TV'de...

Magazin 17-10-15 18:29

Filinta 32. bölüm fragmanı

Filinta yeni bölümüyle 23 Ekim Cuma akşamı TRT 1'de...

Magazin 17-10-15 18:26

1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk 15. Bölüm Fragmanı

Zeynep ve Ozan evin bahçesini düzenlemeye karar verirler. Zeynep bu iş için son günlerde oldukça trend olduğu söylenen yeni tarz bir bahçıvan tutar. Bahçıvanın çalışma yöntemi bilhassa Ozan için oldukça değişik olacaktır. 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk yeni bölümleriyle 31 Ekim Cuma ve 02 Kasım Pazar akşamı saat 23:45'te Fox'ta...

Magazin 30-10-14 16:34

1 Erkek 1 Kadın 1 Çocuk 13. Bölüm Fragmanı

Çocukların ikiz olduğunu öğrenen Ozan ve Zeynep, ikizlere yakışacak isimler bulma konusunda kafa patlatırlar. Bir isim bulma konusunda bile anlaşamayan ikilimiz, iki isim söz konusu olunca iyice birbirlerini bunaltırlar. Hatta konu, internetten isim koymaya kadar varır. 1 Erkek 1 Kadın 1 Çocuk yeni bölümleriyle 24-25 Ekim Cuma ve Cumartesi akşamları saat 23:45'te Fox'ta...

Magazin 22-10-14 17:15

1 Erkek 1 Kadın 1 Çocuk 11. Bölüm Fragmanı

Zeynep hamileliğin etkisiyle olur olmaz her yerde uyuyakalır olmuştur. Bu durumda Ozan ekstra "açıkgöz" olmalıdır. Zeynep ve Ozan'ın alışkanlıkları değişiyor... Zeynep ve Ozan çocuk doğunca bazı alışkanlıklarına ara vermek zorunda olduklarını fark ederler. Bunun başında da sinema gelmektedir. 1 Erkek 1 Kadın 1 Çocuk yeni bölümleriyle 17-18 Ekim Cuma ve Cumartesi akşamları saat 23:30'da Fox'ta...

Magazin 14-10-14 15:49