25 Eylul 2020 Cuma Gunluk Burc Haberleri

Karabük’te 56 saatlik kısıtlamayı ihlal eden 35 kişiye 36 bin 900 TL ceza kesildi

Karabük’te 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasında karantina ve kısıtlama kurallarını ihlal eden 35 kişiye 36 bin 900 TL idari para cezası uygulandı.İçişleri Bakanlığınca 81 ile gönderilen genelge ile 25 Aralık 2020 Cuma saat 21.00 ile 28 Aralık 2020 Pazartesi günü saat 05.00 saatleri arasında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması sona erdi.

Yurthaber 2020-12-28 15:10:33

Sağlık Bakanlığı iller arası tayin başvurusu nasıl yapılır? Kura başvuruları başladı! İller arası yer değiştirme kurası ne zaman?

Sağlık Bakanlığı iller arası tayin başvuruları 25 Aralık 2020 Cuma günü itibarıyla başladı. İsteyenler, başvuru işlemlerini belirlenen süreler içerisinde gerçekleştirebilecek. Sağlık Bakanlığı tarafından isteğe bağlı iller arası yer değiştirme suretiyle atanma kurası tarihiyle ilgili açıklama da yapıldı. Peki, Sağlık Bakanlığı iller arası tayin başvurusu nasıl yapılır? İller arası yer değiştirme kurası ne zaman?

Haber 2020-12-26 17:12:05

Kırmızı Oda ekrandaydı... 25 Aralık 2020 Cuma reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

25 Aralık Cuma günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. 25 Aralık Cuma günü reyting sonuçları belli oldu mu? Peki 25 Aralık Cuma akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Trend 2020-12-26 11:19:59

TV yayın akışı 25 Aralık 2020 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

25 Aralık Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 18 Aralık Cuma akşamı Ramo, Hercai, Arka Sokaklar, Kırmızı Oda, Akrep ve Payitaht Abdülhamid dizileri kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV yayın akışı nasıl? İşte 25 Aralık TV yayın akışı...

Trend 2020-12-25 11:09:55

Diğer Haber Etiketleri

Sağlık Bakanlığı Ziraat Bankası İş Bankası Akbank ihtiyaç kredisi Konut kredisi dolar ne kadar olacak canlı borsa canlı dolar güncel döviz canlı döviz canlı dolar kuru borsa canlı anlık döviz serbest piyasa döviz döviz fiyatları dolar kuru bugün 1 usd serbest piyasa döviz kurları altın tahminleri dolar ve altın fiyatları dolar ve altın anlık döviz kuru bugün dolar kaç tl dolar kuru anlık altın fiyatları ne olacak bugün dolar dolar düşecek mi 1 usd kaç tl euro kaç lira anlık borsa bugün dolar kaç dolar yükselir mi kuru dolar usd kaç tl döviz alış sterlin kaç lira borsa hisse senedi döviz satış uzmanlardan altın yorumları dolar kuru ne olur dolar tl fiyatı borsa hisse günlük dolar dolar düşecek dolarda bugün piyasa döviz kurları canlı döviz fiyatları dolar kuru ne dolar abd usd kaç dolar kurunda son durum cuma dolar kuru usd dolar dolar düşecek mi yükselecek mi piyasa döviz euro fiyatları ne kadar altını ne kadar canlı altın anlık altın altın kuru cumhuriyet altını ne kadar canlı altın piyasası altın fiyatları bugün gram altının fiyatı çeyrek altın fiyatları bugün gram altın satış fiyatı altın fiyatları bugün ne kadar altın yorumu altın fiyatları 2021 altının fiyatı güncel altın kuru çeyrek altın satış fiyatı anlık altın kuru anlık altın piyasası cumhuriyet altını ne kapalıçarşı canlı altın altın fiyatları bugün ne kadar oldu altın da son durum altın kuru fiyatları altın fiyatları düşer mi çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar 2 bin dolar bir cumhuriyet altını ne kadar altın fiyatları düşmeye devam edecek mi altın fiyatları bugün ne alt gram burç yorumları bir gram altın ne kadar bir çeyrek altın ne kadar bir gram altın cumhuriyet altını satış fiyatı altın fiyatları neden düşüyor altın fiyatları yükselir mi son dakika dolar kuru son dakika dolar dolar kuru ne kadar bugün döviz kuru ne kadar dolardaki yükseliş geçen hafta dolar piyasalarda dolar anlık gümüş gram gümüş gümüş fiyatı gümüş fiyatları gümüş kuru gümüş ne kadar güncel gümüş fiyatları gram gümüş fiyatı gram gümüş ne kadar güncel gümüş anlık gram bugün gümüş fiyatları gümüş fiyatları ne kadar bugün gümüş bugünkü fiyatı bugün gümüş fiyatları ne kadar gümüşün emtia piyasası hisse senedi fiyatları borsa hisseleri hisse fiyatları hisse senetleri canliborsa hisse senetleri fiyatları hisse senetleri son durum tüpraş hisse

25 Aralık 2020 Cuma bankaların kredi faiz oranları... İhtiyaç, taşıt ve konut kredisi faiz oranları! Kredi faiz oranları arttı!

İhtiyaç sahibi vatandaşlar bankaların 25 Aralık 2020 Cuma güncel kredi faiz oranlarını araştırmaya başladı. Taşıt, konut ya da ihtiyaç kredisi çekerek koronavirüsten kaynaklanan sıkıntılarla birlikte bazı ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlar bankaların son dakika haberlerine ulaşmaya çalışıyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank, İş Bankası, Garanti BBVA,TEB, Akbank ve Halkbank ihtiyaç taşıt konut kredisi faiz oranları ne kadar? 25 Aralık 2020 Cuma bankaların güncel kredi faiz oranları.

Finans 25-12-20 07:52

Uzmandan 7.30 lira dolar tahmini... 25 Aralık 2020 Cuma Kapalıçarşı canlı döviz fiyatları! Dolar kaç TL? Euro ve Sterlin yükselir mi?

Merkez Bankası piyasaların beklediği faiz kararını açıklayarak, bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını (politika faizi) 200 baz puanlık artışla yüzde 15'ten yüzde 17'ye yükseltti. Karardan etkilenen dolar fiyatları 7.5 lira sınırı etrafında işlem görmeye devam ediyor. Dolar bugün güne nasıl başladı merak eden vatandaşlarımız için canlı dolar izleme ekranı haberimizde. 25 Aralık 2020 Cuma dolar kuru, dolar kurunda son durum ve Kapalıçarşı anlık ve canlı dolar kuru..

Finans 25-12-20 07:15

Kritik altın yorumu... 25 Aralık 2020 Cuma Kapalıçarşı canlı gram altın ne kadar? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

ABD başkanlık seçimleri, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) toplantısı ve aşı haberlerinden dolayı altın fiyatları hareketlenmeye devam ediyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 25 Aralık 2020 anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Gram altın güne nasıl başladı? 25 Aralık 2020 Cuma Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası.

Finans 25-12-20 07:00

Hayırlı cumalar mesajları 2021... Sevdiklerinize kısa cuma mesajları! Ayetli, Bakara, Kehf, Kur'an ayetleri ve resimli cuma mesajları!

25 Aralık 2020 Cuma günü namaza giden vatandaşlar, namazdan önce ve sonrası için Cuma mesajlarını sevdikleriyle paylaşıyor. Koronavirüsten dolayı uzakta olan ve cuma namazında göremeyeceğiniz, herhangi bir şekilde yan yana gelemeyeceğiniz sevdiklerinize göndermeniz için hadisli, ayetli ve resimli mesajları derledik. Sizde yakınlarınıza ayetli cuma mesajları ya da hadisli cuma mesajları gönderebilirsiniz. İşte sizler için derlediğimiz en güzel resimli Cuma mesajları...

Haber 25-12-20 06:48

Astrolog Merve Rençber’den 25 Aralık 2020 Cuma günlük burç yorumları!

Güneş tutulmasının etkileri devam ediyor. 25 Aralık 2020 Cuma günlük burç yorumları; aşk, sağlık ve para üzerine etkileri ne olacak? Koç, boğa, yengeç, ikizler, akrep, terazi, aslan, oğlak, başak, yay, kova ve balık burcunda günlük astroloji durumu nasıl olacak. 25 Aralık 2020 Cuma Astrolog Merve Rençber’den günlük burçların yorumları!

Kadin 25-12-20 06:38

25 Eylül 2020 Cuma vaka tablosu! İl il koronavirüs haritası günlük! Yeni vaka sayısı sayısı artan iller! 25 Eylül Koronavirüsten kaç kişi öldü?

25 Eylül tarihli koronavirüs vaka sayısı açıklandı. Sağlık Bakanı tarafından yapılan açıklamaya göre koronavirüs hasta sayısında artış görüldü. Koronavirüs sayısı günlük kaç oldu, koronavirüs sayısı artan iller hangisi merak edenler için koronavirüs tablosu içinde bilgiler yer alıyor. Son 24 saat içerisinde test olan hasta sayısı ve can kaybının açıklandığı tabloda, koronavirüsten kaç kişi öldü, kaç kişi iyileşti gibi bilgiler bulunuyor. İşte 25 Eylül 2020 Cuma koronavirüs tablosu!

Haber 26-09-20 09:05

İzmit Belediyesi Neşet Ertaş’ı türküleriyle anacak

İzmit Belediyesi, İzmit Unutmaz etkinlikleri kapsamında 2012 yılında aramızdan ayrılan Türk Halk Ozanı Neşet Ertaş’ı 25 Eylül 2020 Cuma günü saat 20.00’de Yahya Kaptan Amfi Tiyatro’da türküleriyle anacakİzmitlileri sanatla buluşturan İzmit Unutmaz etkinlikleri kapsamında bu hafta, aramızdan ayrılışının 8.

Yurthaber 25-09-20 11:15

Altın hareketlendi... Gram altın ne kadar? 25 Eylül 2020 Cuma Kapalıçarşı canlı altın piyasası! Çeyrek altın, cumhuriyet altını fiyatı son durum!

Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 25 Eylül 2020 Cuma anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Uluslararası piyasalarda alınan Fed açıklamaları ile altın fiyatları tekrar hareketlendi. Gram altın güne nasıl başladı? İşte Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası.

Finans 25-09-20 07:02

Dolarda hareketliliğe devam... Dolar kuru bugün ne kadar? 25 Eylül 2020 Cuma Kapalıçarşı canlı döviz fiyatları! Euro ve Sterlin ne kadar?

Geçen hafta dolar Fed toplantısı sonrası güne düşey yönde başlamıştı. Fakat geçtiğimiz haftanın son günleri seyrini değiştirdi. Bir süredir koronavirüs teşviklerinden etkilenen dolar fiyatları 7.6 lira sınırı etrafında işlem görmeye devam ediyor. Dolar bugün güne nasıl başladı merak eden vatandaşlarımız için canlı dolar izleme ekranı haberimizde. 25 Eylül 2020 Cuma dolar kuru, dolar kurunda son durum ve Kapalıçarşı anlık ve canlı dolar kuru...

Finans 25-09-20 06:57

Gümüş fiyatları düşüşte... Kapalıçarşı canlı gümüş fiyatları! (25 Eylül 2020 Cuma) Gümüşün gramı ne kadar?

Altın ve dolardan sonra yatırımcıların yeni gözdesi olan gümüş fiyatları her gün araştırılmaya devam ediyor. Emtia piyasasında geçen haftayı gümüş fiyatı, gramı 5,6801 liradan kapanırken bugün güne hareketli başladı. Temmuz ayında yatırımcısına %33,1 kar sağlayan gümüşten yatırımcılar vazgeçmiyor. 25 Eylül 2020 Perşembe gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Emtia piyasası 25 Eylül 2020 gümüş fiyatları ve Kapalıçarşı anlık ve güncel gümüş fiyatları son durum haberimizde.

Finans 25-09-20 06:55

25 Eylül 2020 Cuma BIST canlı borsa! TÜPRAŞ, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı doğalgaz haberinin ardından TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji kaynaklarının hisse senetlerinde hareketlenmeler oldu. Karadeniz'de bulunduğu açıklanan ve 20 yıl Türkiye'nin enerji ihtiyacını karşılayacak olan enerji kaynağı, enerji hisselerinin fiyatlarını hareketlendirdi. Peki TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu? İşte 25 Eylül 2020 Cuma canlı TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri fiyatları!

Finans 25-09-20 06:51

Günlük burç yorumları! (25 Eylül 2020 Cuma) Astrolog Merve Rençber’den günlük burçların aşk, kariyer ve sağlık yorumları!

25 Eylül 2020 Cuma günlük burç yorumları; aşk, sağlık ve para üzerine etkileri ne olacak? Koç, boğa, yengeç, ikizler, akrep, terazi, aslan, oğlak, başak, yay, kova ve balık burcunda günlük astroloji durumu nasıl olacak. Merakla araştırılan günlük burçlar ve yorumları haberimizde.

Kadin 25-09-20 06:51

Erciyes Cup için geri sayım başladı

Bu yıl 14.kez düzenlenen Erciyes Cup turnuvası Çarşamba günü başlıyor.Bellona Kayseri Basketbol tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Erciyes Cup, 6 takımın katılımı ile 23 Eylül 2020 Çarşamba günü başlayacak ve 25 Eylül 2020 Cuma günü tamamlanacak.Pandemi kuralları çerçevesinde seyircisiz oynanacak turnuvada Bellona Kayseri Basketbol, Fenerbahçe, Beşiktaş, İzmit Belediyespor, Nesibe Aydın ve Hatay Büyükşehir Belediyespor takımları mücadele edecek.Bellona Kayseri Basketbol takımı Sportif Direktörü Ahmet Bozbey, “Erciyes Cup için her şey hazır.

Yurthaber 19-09-20 11:42

Yeşilyurt Belediyesi, parsel satacak

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi Belediyesi, Yakınca, Mollakasım, Topsöğüt ve muhtelif mahallelerde mülkiyeti Yeşilyurt Belediyesine ait olan parsel ve taşınmazların açık teklif usulü ile satışını yapacak.Yeni tip korona virüste normalleşme süreciyle birlikte çalışmalarına başlayan Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi Belediye Meclisi, Haziran Ayı 3.Oturum Toplantısında komisyon raporları ve teklifleri görüşerek karara bağladı.Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar Başkanlığında Gedik Kültür Merkezi Toplantı Salonunda bir araya gelen Yeşilyurt Belediye Meclisi, açılış ve yoklamanın ardından gündemindeki maddeleri tek tek görüştü.Korona virüs salgını dolayı esnaflara destek vermek amacıyla Yeşilyurt Belediyesine ait kiralık işyerlerinden 1 Mart 2020 ile 30 Haziran 2020 tarihleri arasında kira alınmamasına dair Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün teklifi onaylanırken, Topsöğüt Karşıyaka Mahallesinde devam eden sosyal konut projesi için 305 ada 2 nolu parsel üzerinde hasılat paylaşımı yöntemiyle arsa satışına yönelik gündem maddesi görüşüldükten sonra kabul edildi.Yeşilyurt Belediyesi tarafından Dilek Gölpınar Mahallesine kazandırılacak olan ‘Karakaya Göl Park’ projesinin yapım işi için mülkiyeti Yeşilyurt Belediyesine ait olan 143 nolu parselin yanı sıra 142, 145 ve 538 nolu taşınmazların Park ve Sosyal Tesisi yapılması için 10 yıl süre ile işletme hakkı tesisi suretiyle kiralanma talebini onaylayan Yeşilyurt Belediye Meclisi, Yakınca Mahallesine yapılacak olan ‘Yakınca Gençlik Merkezi’ projesi için mülkiyeti Yeşilyurt Belediyesine ait olan 157 ada 55 nolu parselin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne 25 yıllığına tahsis edilmesine karar verdi.Parsel ve taşınmaz satışı için onay alındıYakınca, Mollakasım, Topsöğüt ve muhtelif mahallelerde mülkiyeti Yeşilyurt Belediyesine ait olan parsel ve taşınmazların açık teklif usulü ile satışının yapılmasına dair Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünün teklifini onaylayan Yeşilyurt Belediye Meclisi, Özal (Cihadiye) Mahallesinde uygulanacak Kentsel Dönüşüm Projesi için Yeşilyurt Belediyesine bedelsiz bir şekilde devir edilen 2 milyon 836 bin metrekarelik alanda bulunan taşınmazların satışıyla ilgili Kentsel Dönüşüm Müdürlüğünün teklifini kabul etti.Yeşilyurt Belediyesine ait olan Tecde Mahallesinde ki park alanına kazandırılacak olan sosyal tesislerin 10 yıl süreyle yap-işlet-devret modeline uygun olarak açık teklif usulüyle kiralanmasına yönelik gündem maddesi ise onaylandı.Bu arada, Yeşilyurt Belediye Meclisi, Haziran Ayı 4.Oturum Toplantısını 12 Haziran Cuma günü saat 10:00’da gerçekleştirecek.

Yurthaber 11-06-20 17:18

Zorunlu ihtiyaçlar için marketler Cuma 23.00’a kadar açık olacak

Korona virüs tedbirleri kapsamında Ramazan Bayramında uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlamasından önce, Kayseri Valiliği tarafından yapılan açıklamada zorunlu ihtiyaçlar dolayısı ile işletmelerin Cuma günü saat 23.00’a kadar açık olacağı belirtildi.Kayseri Valiliği tarafından yapılan açıklamada, açık olacak işletmeler ile ilgili şu ifadelere yer verildi:"Yaklaşmakta olan Ramazan Bayramı süresince Korona virüs (Covid-19) salgınının halk sağlığı açısından oluşturabileceği riskleri yönetebilmek adına alınabilecek ek tedbirler 18.05.2020 Pazartesi günü Sayın Cumhurbaşkanımızın Başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde değerlendirilmiş, Bilim Kurulunun önerileri ve Korona virüsle mücadelede edinilen tecrübeler ışığında, 81 ilimizde Ramazan Bayramı arifesine denk gelen 23 Mayıs 2020 Cumartesi gününden başlayarak 24-25-26 Mayıs 2020 tarihlerinde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmasına karar verildiği İçişleri Bakanlığı Genelgesi ile belirtilmiştir.

Yurthaber 20-05-20 09:41

Niğde’de özel halk otobüslerine zam

Niğde Belediyesine bağlı şehir içi özel halk otobüslerine zam geldi.Zamdan önceki kartsız binişler tam 3 lira, kartlı biniş 2 lira 40 kuruş, öğrenci kartsız biniş 2 lira kartlı biniş 1 lira 75 kuruş iken yapılan zamdan sonra tam kartsız biniş 3 lira 50 kuruş, kartlı biniş 2 lira 50 kuruş, öğrenci kartsız biniş 2 lira 25 kuruş olurken, öğrenci kartlı binişine zam yapılmadı.Zamlı tarife 3 Ocak 2020 cuma günü başladı.

Yurthaber 06-01-20 11:54

Başkan Çerçioğlu, “Amatör denizciliğe önem veriyoruz”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, amatör denizciliğe önem verdiklerini ifade ederek, Denizcilik Daire Başkanlığı bünyesinde verilen eğitimler sonrasında vatadaşların amatör denizcilik belgesi almalarına olanak sağladıklarını belirtti.Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası Liman Başkanlığı’yla ortak bir çalışmaya imza atarak Aydınlıların amatör denizci belgesi ve kısa mesafe telsiz operatörü yeterlilik belgesi almalarını sağlıyor.Kuşadası Liman Başkanlığı’yla Denizcilik Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda düzenlenen programda önce eğitimler verilip, sonrasında da sınavlar yapılıyor.Vatandaşlara denizcilik kültürünü aşılamak ve amatör denizci sayısını artırmak için açılan kurslara yoğun katılım olduğunu belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Türkiye’nin en temiz ve güzel sahillerine sahip olan Aydın’da amatör denizciliğe de önem verdiklerini belirtti.Amatör denizci belgesi ve kısa mesafe telsiz operatörü yeterlilik belgesi sınavları yarın saat 14’te Kuşadası Ticaret Odası’nda, 13 Aralık Cuma günü saat 15.30’da Didim Ticaret Odası’nda, 21 Aralık Cumartesi günü saat 13’te ASKİ Nazilli Hizmet Binası’nda, 25 Aralık Çarşamba günü saat 14’te Kuşadası Ticaret Odası’nda ve 5 Ocak 2020 Pazar günü saat 13’te Şükran Güngör Yıldız Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu’nda yapılacak.Başvurular "www.adbs.uab.gov.tr" adresinden online olarak yapılabilecek.

Yurthaber 11-12-19 11:35

İBB’nin 2020 bütçesi 25 milyar 850 milyon TL

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) 2020 yılı bütçesi, 25 milyar 850 milyon TL olarak hazırlandı. İBB’nin, 2020 gelir tahmini ise 21 milyar 250 milyon TL olarak belirlendi. Gelir-gider arasındaki 4 milyar 600 milyon TL’lik fark, borçlanma ile kapatılacak. İBB’nin 2020 yılı bütçesi, cuma günü Belediye Meclis gündemine sunulacak.

Finans 10-12-19 17:11

Arnavutluk’un aday kadrosu açıklandı

A Milli Futbol Takımı’nın 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri’nde 22 Mart 2019 Cuma günü İşkodra’da karşılaşacağı Arnavutluk Milli Takımı’nın Türkiye ve Andorra maçlarının aday kadrosu belli oldu.Arnavutluk Milli Takımı, 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri’nde 22 Mart’ta Loro Boriçi Stadyumu’nda TSİ 22.45’te Türkiye, 25 Mart’ta ise deplasmanda Andorra ile karşılaşacak.

Haber 14-03-19 17:30