27 Haftalik Gebelikte Bebegin Boyu Haberleri

Kocasını uykusunda katletmişti! Sözleri dehşete düşürdü: 'Göğsüne 2 kez bıçak vurdum...'

Kayseri'de eşi Ahmet Uluyol'u (31) uykusunda bıçaklayarak öldüren Mervenur Uluyol (27) hakkında, 'Eşi kasten öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı. Uluyol iddianamedeki ifadesinde, "Bir insan, bir insanı ne kadar dövebilirse o kadar döverdi. Olay günü beni darbetti, tehdit etti, uyudu. Uyurken göğsüne 2 kez bıçak vurdum. Ben onu öldürmesem o beni öldürecekti. Keşke böyle olmasaydı. Beni de kendini de yaktı" dedi. İşte detaylar...

Haber 2024-02-02 12:30:05

100 erkekle yatmaya zorlamıştı! O da sevgilisiyle bir olup...

49 yaşındaki Kristie Evans, 27 yaşındaki sevgilisi Kahlil Square'i, 50 yaşındaki papaz kocası David Evans'ı öldürmeye teşvik etmek suçundan ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Bunun sebebi olarak da eski eşi Evans'ın kendisini '100 erkekle yatmaya zorlaması olduğunu söyledi.

Trend 2022-08-12 17:16:55

Halk eğitim merkezlerinde kursiyer sayısı, 6 ayda 6 milyonu geçti

MİLLİ Eğitim Bakanlığı’nca hayat boyu öğrenme kapsamında 81 ilde faaliyet gösteren 998 halk eğitimi merkezi ile 27 olgunlaşma enstitüsünden, 2022 yılının ilk 6 ayında 6 milyon 317 bin 933 vatandaş yararlandı.

Yurthaber 2022-07-16 12:00:09

Ailesinin gözü önünde canice katletti! Çocuk senden değil deyince...

Ankara'da 27 yaşındaki Gökhan Ağtaş bir süre dini nikahla birlikte yaşadığı Sevgi Tekin'i kardeşleri ve çocuğunun gözü önünde tabancayla ateş ederek katletti. Tutuklanan Ağtaş hakkında ömür boyu ve 95 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Ankara 11’nci Ağır Ceza Mahkemesindeki görülen davanın karar duruşmasında "Çocuk senden değil deyince silahı Sevgi'nin ayaklarına doğrulttum" ifadelerini kullanan Ağtaş'a müebbet ve 8 yıl 7 ay hapis cezası verildi.

Haber 2022-06-17 16:55:47

Nevşehir'de 25 yıllık eşini 27 bıçak darbesiyle öldürdü! ''Vahiy geldi, şizofreni hastasıyım''

Nevşehir'de 25 yıllık eşini bıçaklayarak öldüren Necmettin Baysal tutuklu yargılandığı davada ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. 27 yerinden bıçaklanan Yeter Baysal, ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Necmettin Baysal, ifadesinde, şizofreni hastası olduğunu, cinayeti kendisine gelen vahiy nedeniyle işlediğini öne sürdü.

Haber 17-02-22 14:06

Şebnem Şirin cinayetinde kan donduran detaylar! Furkan Zıbıncı tarafından boğazı kesilmişti... Son sözü bu oldu

Denizli'de geçen yıl 27 Ekim'de kız arkadaşı Şebnem Şirin'in boğazını kesip öldüren Furkan Zıbıncı hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istemiyle iddianame hazırlandı. Sanığın Şebnem'i öldürmeden önce cinayeti planladığı, olay günü Şirin'i vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladığı, bu sırada kız arkadaşının "Furkan yapma, sen böyle biri değilsin" diye bağırdıktan sonra "Ölmeden son bir defa öpeyim" demesine rağmen eylemine devam ettiği belirtildi.

Haber 02-02-22 10:33

Düğün öncesi nişanlısını öldürmüştü! Korkunç olayda yeni gelişme

Bursa'da düğünden bir gün önce 25 yaşındaki nişanlısı Songül Yalçın'ı döverek öldüren ve ömür boyu hapis cezasına çarptırılan 27 yaşındaki Yunus Emre Akar'ın avukatları, cezada iyi hal indirimi uygulanmadığını gerekçe gösterip karara itiraz etti. Yerel mahkemenin kararı, Bursa Bölge Adliye Mahkemesince (BAM) onanınca, temyiz için Yargıtay'a başvuruldu.

Haber 09-12-21 11:32

Kaza sonrası cinayet! Polis memuru ve 3 arkadaşına istenen ceza belli oldu

Bursa'da İbrahim Can Aslan'ı (23) trafik kazası sonrası çıkan tartışmada tabancayla vurarak öldüren polis memuru Oktay Doğru (27) ile 3 arkadaşı hakkında kasten öldürmek suçunda ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı. 3’ü tutuklu 4 sanığın yargılanmasına ilerleyen günlerde başlanacak.

Haber 01-12-21 15:55

Polisi şehit edip, 2 kişiyi öldüren sanığa 1'i ağırlaştırılmış 3 kez müebbet

Bursa’da, polis memuru Erman Özcan'ın (37) şehit edilip, Mahmut Ortaç (26) ve Rüstem Ortaç'ın (24) öldürmesiyle ilgili davada tutuklu yargılanan Tuncay Aksu (27), 1'i ağırlaştırılmış 3 kez ömür boyu hapis ile 12 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Mahkemede savunma yapan Aksu, "Yaşanan olaylarda, polisin şehit olduğunu bilmiyordum. O anda kendimi korumak için hareket ettim. Kimsenin ölmesini istemezdim. Adaletinize sığınıyorum." dedi.

Haber 22-09-21 18:34

8 yaşındaki kardeşini öldürdü, hakime sorduğu soru şaşkına çevirdi

Antalya Manavgat'ta 8 yaşındaki kardeşini 27 bıçak darbesiyle öldüren 19 yaşındaki Sinan Yüksel, ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Yüksel'in kararı açıklayan hakime sorduğu soru ise herkesi şaşkına çevirdi.

Haber 04-06-21 14:00

MasterChef yarışması ile ünlenen Emir kimdir? Emir Elidemir kaç yaşında? Emir Elidemir boyu kaç?

27 yaşında olan başarılı aşçı Emir Elidemir, MasterChef programında yarışabilmek için Cunda’da çalıştığı otelin mutfak şefliği görevinden istifa etmiştir. Daha sonra yarışmaya katılıp, elemelerde jüriden geçer not olarak MasterChef yarışmasının ana kadrosuna seçilmiştir. Yarışmayı üçüncü olarak tamamlayan Emir Elidemir, yurtdışında da çeşitli restoranlarda çalışmıştır.

Magazin 26-04-21 10:11

4 kez kanseri şimdi de koronavirüsü yendi: Kanserin verdiği acı çeyreği bile değil

Diyarbakır'da yaşayan ve 27 yılda 4 kez yakalandığı kanseri yenmeyi başardıktan sonra hayatını kanserle mücadeleye adayan Şükrü Abay (66), son olarak yakalandığı koronavirüsü de yendi. Kanserde yaşadığı acının koronavirüste çektiği acının çeyreği bile etmediğini ifade eden Abay, "O acıyı hisseden bir insan ömür boyu dışarı çıkmayı istemez, çünkü dayanılacak bir acı değil" dedi.

Haber 23-09-20 09:59

Mazlumder Şube Başkanı Taş: KHK mağdurlarına hac yasağı zulümdür

Mazlumder Kayseri Şube Başkanı Ahmet Taş düzenlediği basın toplantısında; "KHK mağdurlarına hac yasağı zulümdür" dedi.Dernekte düzenlediği basın toplantısında; 27 yıldan bu yana 1993’te yaşanan Sivas olaylarının zanlısı sıfatı ile hukuksuz ve adaletsiz delil ve yargılamalarla ömür boyu hapse mahkum edilen 26 kişiden biri olan Ahmet Turan Kılıç’ın adli tıp raporuna dayanarak cumhurbaşkanının af yetkisini kullanması ile cezaevinden tahliye edilerek evine döndüğünü belirten Ahmet Taş; "59 yaşında girdiği cezaevinden tekerlekli sandalye ile 86 yaşında evine dönen Ahmet Turan Kılıç’ın tahliyesi kamu vicdanında buruk bir sevinçle karşılanmıştır.

Yurthaber 07-02-20 15:15

Mazlumder Şube Başkanı Taş: KHK mağdurlarına hac yasağı zulümdür

Mazlumder Kayseri Şube Başkanı Ahmet Taş düzenlediği basın toplantısında; "KHK mağdurlarına hac yasağı zulümdür" dedi.Dernekte düzenlediği basın toplantısında; 27 yıldan bu yana 1993’te yaşanan Sivas olaylarının zanlısı sıfatı ile hukuksuz ve adaletsiz delil ve yargılamalarla ömür boyu hapse mahkum edilen 26 kişiden biri olan Ahmet Turan Kılıç’ın adli tıp raporuna dayanarak cumhurbaşkanının af yetkisini kullanması ile cezaevinden tahliye edilerek evine döndüğünü belirten Ahmet Taş; "59 yaşında girdiği cezaevinden tekerlekli sandalye ile 86 yaşında evine dönen Ahmet Turan Kılıç’ın tahliyesi kamu vicdanında buruk bir sevinçle karşılanmıştır.

Yurthaber 07-02-20 15:15

Gümüşhane köy yollarında karla mücadele çalışmaları devam ediyor

Gümüşhane’de önceki gece etkili olan ve dün bazı ilçelerde gün boyu devam eden kar yağışının ardından kapanan 148 köy yolundan 50’si kar yağışına rağmen yapılan çalışmalarla ulaşıma açıldı.Yağışın durmasıyla birlikte bugün tüm ilçelerde teyakkuz haline geçen İl Özel İdaresi ekipleri, önceliği taşımalı eğitim verilen köyler ve acil durum olan köylere vererek çalışmalarına başladı.Kurumdan yapılan açıklamada bugün itibariyle Merkez ilçede 40, Kelkit ilçesinde 6, Köse ilçesinde 2, Kürtün ilçesinde 5, Şiran ilçesinde 27 ve Torul ilçesinde 18 olmak üzere toplam 98 köy yolunun ulaşıma kapalı olduğu bildirildi.Açıklamada kapalı köy yollarının ulaşıma açılması için ekiplerin çalışmalarını aralıksız devam ettirdiği kaydedildi.

Yurthaber 05-01-20 12:23

Erzincan’da ’huzur ve güven’ uygulaması

Türkiye genelinde olduğu gibi Erzincan’da da eş zamanlı olarak genel asayişin ve kamu düzeninin devamının sağlanması amacıyla; kamu kurum ve kuruluşları civarında, stratejik öneme haiz bölgelerde, özellikle vatandaşların yoğun olarak bulundukları yerlerde “Türkiye Güven Huzur Uygulaması 2019/7” yapıldı.Erzincan merkez ve ilçelerinde polis ve jandarma ekiplerinin katılımı ile gün boyu aşama aşama yapılan denetim ve uygulamalarda şahıs ve araç sorgusu yapılarak umuma açık işyerleri denetlendi.Öte yandan “Türkiye Güven Huzur Uygulaması 2019/7” adı verilen uygulama kapsamında İçişleri Bakanlığından şu bilgiler verildi:“İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı birimlerince gerçekleştirilen uygulamada terör örgütünü destekleyen kişilerin yoğun bulunabileceği yerler ile buralara ulaşımda kullanabilecekleri bulvar, cadde ve sokaklar, metruk binalar ile kent sakinlerinin yoğun bulunduğu eğlence ve etkinlik yapılan meydanlar, fuar ve kutlama alanları, park ve bahçeler, kamu binaları ve çevreleri, toplu taşıma yapılan gar, otogar, havalimanı girişleri ile alışveriş merkezleri kontrol edildi.5 bin 27 noktada gerçekleştirilen ve 70 bin 232 kişilik personelin katıldığı uygulamada, 260 dedektör köpeği kullanıldı.

Yurthaber 29-12-19 13:52

Bayburt’ta ’huzur ve güven’ uygulaması

Türkiye genelinde olduğu gibi Bayburt’ta da eş zamanlı olarak genel asayişin ve kamu düzeninin devamının sağlanması amacıyla; kamu kurum ve kuruluşları civarında, stratejik öneme haiz bölgelerde, özellikle vatandaşların yoğun olarak bulundukları yerlerde “Türkiye Güven Huzur Uygulaması 2019/7” yapıldı.Bayburt merkez ve Aydıntepe ile Demirözü ilçelerinde güvenlik güçlerinin katılımı ile gün boyu aşama aşama yapılan denetim ve uygulamalarda şahıs ve araç sorgusu yapılarak umuma açık işyerleri denetlendi.Öte yandan “Türkiye Güven Huzur Uygulaması 2019/7” adı verilen uygulama kapsamında İçişleri Bakanlığından şu bilgiler verildi:“İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı birimlerince gerçekleştirilen uygulamada terör örgütünü destekleyen kişilerin yoğun bulunabileceği yerler ile buralara ulaşımda kullanabilecekleri bulvar, cadde ve sokaklar, metruk binalar ile kent sakinlerinin yoğun bulunduğu eğlence ve etkinlik yapılan meydanlar, fuar ve kutlama alanları, park ve bahçeler, kamu binaları ve çevreleri, toplu taşıma yapılan gar, otogar, havalimanı girişleri ile alışveriş merkezleri kontrol edildi.5 bin 27 noktada gerçekleştirilen ve 70 bin 232 kişilik personelin katıldığı uygulamada, 260 dedektör köpeği kullanıldı.

Yurthaber 29-12-19 13:50

Bursa'daki vahşette yeni gelişme! Düğünden 1 gün önce nişanlısını döverek öldürmüştü

Bursa'da, düğünden 1 gün önce nişanlısı Songül Yalçın'ı (25) döverek öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan Yunus Emre Akar (27) hakkında, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma tamamlandı. İddianameyi hazırlayan cumhuriyet savcısı, sanık Akar için ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açtı.

Haber 23-12-19 09:35

Ayrılmak isteyen sevgilisini öldüren sanığa müebbet hapis

KAYSERİ'de ayrılmak istediği sevgilisi Gülay Şimşek'i (27) tabanca ile öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Özkan Onay (36) ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 25-09-19 11:31

Ayrılmak istediği sevgilisini öldüren sanığa müebbet hapis talebi

KAYSERİ'de ayrılmak istediği sevgilisi Gülay Şimşek'i (27) tabancayla öldüren Özkan Onay (36) hakkında 'kasten adam öldürme' suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame, mahkemece kabul edildi.

Haber 03-09-19 17:58

Sürü yönetimi eleman kursunu bitirenlere sertifika

Kilis’te, ’Sürü Yönetimi Eleman Kursu’na katılarak, kurs bitirme belgesini almaya hak kazanan kursiyerlere sertifikaları verildi.Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ile Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayım Dairesi Başkanlığı arasında 27 Aralık 2018 tarihinde imzalanan protokol çerçevesinde 16 Temmuz-8 Ağustos arasında düzenlenen ’Sürü Yönetimi Eleman Kursu’na katılarak kurs bitirme belgesini almaya hak kazanan kursiyerlere sertifikaları Tarım ve Orman İl Müdürü Songül Kadıoğlu tarafından yapılan törenle verildi.

Yurthaber 15-08-19 10:45

Yargıtay'ın bozduğu 18 yıllık mahkumiyet, müebbete döndü

ANTALYA'da kendisini parasını çalmakla suçlayan arkadaşı Burhan Oral'ı (27) kurşunlayarak öldürdüğü iddia edilen Metin Uslu'ya (28) verilen 18 yıl hapis cezası, Yargıtay'ın kararı 'haksız tahrik indirimi uygulanmaması' gerektiğini bildirerek, bozması üzerine ömür boyu hapis oldu.

Haber 18-07-19 12:19

Arıcılık Kursuna katılanlara belgeleri verildi

Kilis’te, Arıcılık Kursuna katılarak kurs bitirme belgesini almaya hak kazanan kursiyerlere sertifikaları verildi.Milli Eğitim Bakanlığı, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ile Tarım ve Orman Bakanlığı, Eğitim ve Yayım Dairesi Başkanlığı arasında 27 Aralık 2018 tarihinde imzalanan protokol çerçevesinde, 11 gün süren arıcılık kursuna katılarak kurs bitirme belgesini almaya hak kazanan kursiyerlere sertifikaları Tarım ve Orman İl Müdürü Songül Kadıoğlu tarafından yapılan törenle teslim edildi.

Yurthaber 13-07-19 11:00

Yeğenini öldüren Suriyeli amcadan kan donduran savunma: Gözüm döndü, şeytana uydum

BURSA'da, Suriye uyruklu yeğeni Dima Aşaelim'i (18), 11 yerinden bıçaklayarak öldürdükten sonra kolundaki altın bilezikleri alan amca Bakrı Ashalem(27), yapılan ikinci yargılamada da ömür boyu ve 12 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 13-06-19 09:59

DEMOKRASİNİN İNFAZI: 27 MAYIS Halksız demokrasiler gibi halksız ihtilaller de vardır

Meclis, kurduğu Araştırma Komisyonuyla, 27 Mayıs 1960 darbesi de dahil Türkiye'de demokrasiye müdahale eden darbe ve muhtıraları ele aldı, bin 404 sayfadan oluşan iki ciltlik bir rapor oluşturdu - 2012'de kurulan ve 7 ay boyunca çalışan Meclis Araştırması Komisyonu, DP hükümetini askeri darbeyle devirerek siyasi iktidarı ele alan, TSK'ye mensup 38 kişiden oluşan Milli Birlik Komitesinin bazı üyelerini dinledi - MBK üyeleri, gerçekleştirdikleri hareketin “darbe” olarak tanımlanmasına itirazda bulunarak “ihtilal”, “devrim” ya da “müdahale” kavramlarının kullanılmasını tavsiye etti - Yassıada Adalet Divanı tarafından idama mahkum edilen ancak cezası MBK tarafından ömür boyu hapse tahvil edilen Cumhurbaşkanı Celal Bayar, 27 Mayıs’ı “fiili bir durum” olarak tanımladı - Yassıada’da mahkum olan DP’lilerden Halil İmre, "Halksız demokrasiler gibi halksız ihtilaller de vardır" dedi

Haber 26-05-19 11:30

Sürü Yönetimi Eleman Kursunu bitirenlere sertifika

Kilis’te, ’Sürü Yönetimi Eleman Kursu’na katılarak, ’Kurs Bitirme Belgesini almaya hak kazanan kursiyerlere sertifikaları verildi.Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ile Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayım Dairesi Başkanlığı arasında 27 Aralık 2018 tarihinde imzalanan protokol çerçevesinde düzenlenen ’Sürü Yönetimi Eleman Kursu’na katılarak ’Kurs Bitirme Belgesini almaya hak kazanan kursiyerlere sertifikaları Tarım ve Orman İl Müdürü Songül Kadıoğlu tarafından yapılan törenle verildi.

Yurthaber 22-05-19 11:18

'İçine şeytan kaçtı' diyerek annesini öldüren adam 'akıllı' çıktı!

Bursa’nın Kestel ilçesinde annesi Şükriye Yılmaz’ı (56) ‘içine şeytan kaçtı’ diyerek, başını duvara vurarak öldürdüğü iddiasıyla yargılandığı davada ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası verilen Tayfun Yılmaz (27), Yargıtay'ın kararı, 'akli dengesinin araştırılmasını' istereyek, bozmasının ardından yapılan muayenede ‘akıllı’ çıktı. “Annemi öldürme kastım yoktu. Beraatimi ve tahliyemi istiyorum” diyen Yılmaz, yeniden ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 11-05-19 11:25

'Akıllı' çıkan anne katiline ağırlaştırılmış ömür boyu hapis

BURSA’nın Kestel ilçesinde annesi Şükriye Yılmaz’ı (56) ‘içine şeytan kaçtı’ diyerek, başını duvara vurarak öldürdüğü iddiasıyla yargılandığı davada ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası verilen Tayfun Yılmaz (27), Yargıtay'ın kararı, 'akli dengesinin araştırılmasını' istereyek, bozmasının ardından İstanbul Tıp Kurumu'nca yapılan muayenede ‘akıllı’ çıktı.

Haber 11-05-19 09:56

Bugün hava nasıl olacak? İşte Meteoroloji'nin son tahminleri

Meteoroloji'nin internet sitesinde yer alan son değerlendirmelere göre, Akdeniz ve İç Anadolu'nun bazı bölgeleri ile Orta Karedeniz'in iç kesimlerinde gün boyu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Marmara ve Karadeniz'in diğer bölgelerinde ise puslu ve sisli hava bekleniyor. İşte 27 Nisan Cumartesi günü yurtta beklenen hava durumu...

Trend 27-04-19 08:21

Çocuklarına işkence eden çifte ömür boyu hapis cezası! Dehşeti yaşadılar

57 yaşındaki David Turpin ile 49 yaşındaki eşi Louise Anna Turpin'ın evinde yaşananlar tüm dünyayı dehşete düşürdü. 17 yaşındaki kızlarının telefonda, 27 yaşındaki oğullarınınsa mahkemede anlattığı her detay kan dondurdu.

Haber 23-04-19 08:11

Sosyal Sorumluluk Okulu, Gönüllülük temasıyla düzenlenecek

Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi'nde 6 Nisan'da başlayıp 27 Nisan'da sona erecek sertifika programında konuşmacılar, başarılı bir sosyal sorumluluk projesinin ipuçlarını paylaşacak

Haber 21-03-19 11:56

Sevgililer gününde nikah masasına oturdular

Kayseri’de birçok çift, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde bir ömür boyu mutluluğa ‘evet’ dedi.Melikgazi Belediyesi’nde 27 çift, Kocasinan Belediyesi’nde 25 çift, Talas Belediyesi’nde 14 çift, 14 Şubat Sevgililer gününde nikah kıydırmayı tercih etti.Sevgililer gününde Melikgazi Belediyesi Nikah Salonunda evlenen çiftlerden İbrahim Şengül ve İlayda Şahin, bu günü özellikle seçmediklerini fakat denk geldiği içinde mutlu olduklarını söyleyerek, “iki özel günü birleştirmiş olduk” dedi.Cantuğ Bağda ve Şeyma Fidan çifti ise sevgililer gününde evlenmeyi hayal etmediklerini ifade ederek, “Ben askeri personelim.

Haber 14-02-19 12:08
Haber 29-01-19 01:52

Sahildeki cinayette babaya müebbet, oğullarına 27'şer yıl hapis istendi

ANTALYA'nın Konyaaltı sahilinde, doğum günü kutlaması için buluşan 7 kişiden Berat Berk Bıraktuğ'un çıkan kavgada yaşamını yitirmesine ilişkin tutuklu yargılanan büfe işletmecisi Mustafa T.'nin ömür boyu, tutuksuz iki oğlunun 27'şer yıla kadar hapsi istendi.

Haber 07-01-19 13:54

Baba katili mühendise ağırlaştırılmış ömür boyu hapis

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde, babası Hüseyin Arıcı'yı (77) bıçaklayarak, öldüren ve üvey annesini de tehdit eden elektrik- elektronik mühendisi Hilmi Arıcı (27), 'babasını öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu, 'tehdit' suçundan ise 3 yıl hapisle cezalandırıldı.

Haber 06-11-18 15:32

(özel) Öğretmenin Katilinin Yakalanması Ailesine Buruk Sevinç Yaşattı

Adana’da 27 yıl önce tartıştığı öğretmeni öldürüp, tutuksuz yargılandığı mahkemece ömür boyu hapis cezası alan...

Yurthaber 16-07-18 09:34

15 Temmuz'un izi şarapnel parçalarını ömür boyu taşıyacak

FETÖ'nün darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz'un "mucize gazisi" olarak anılan 27 yaşındaki Nurullah Keleş, hain darbe girişiminin vücuduna ömür boyu bıraktığı 15'in üzerindeki şarapnel parçasıyla yaşamını sürdürüyor - Keleş: - "Vücudumda taşıdığım şarapnel parçaları benim için bir gururdur. Rabb'im o geceyi bize nasip etti. Canımı yaksalar bile kendime 'Sen o gece dışarı çıktın ve sana böyle bir şeref geldi.' diyorum" - "Bakıyorsunuz hala ülkemizi karıştırmaya çalışıyorlar. Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun. Gerçekten bu zamanda başımızda olmasaydı sonumuz çok kötüydü" - "Artık bu işin kökü kazınsın. Bu kadar kan boşuna dökülmemiş, kanımız yerde kalmamış olsun. Müebbet hapisler, ağır cezalar gelmeye başlamış. İnsan mutlu oluyor"

Haber 14-07-18 11:08

Başkentte 635 darbeciye ağır ceza

FETÖ'nün darbe girişimine yönelik Ankara'da açılan 56 davadan karara bağlanan 27'sinde 389'u ömür boyu olmak üzere 635 darbeci hakkında hapis cezasına hükmedildi - Ömür boyu hapis cezası alan sanıklardan 189'u ağırlaştırılmış müebbet, 200'ü ise müebbet hapis cezasına çarptırıldı

Haber 03-07-18 11:47

BEDAŞ seçim günü bin 714 kişilik kadro ile çalıştı

BEDAŞ, 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekilli Genel Seçimleri'nde vatandaşlara gün boyu kesintisiz enerji sağlanması için bin 741 kişilik kadro ile çalıştı

Finans 30-06-18 13:25

Fransız Cihatçı Kadına Irak'ta Ömür Boyu Hapis Cezası

Fransız kamuoyunda cihatçı kadınların yargılanması tartışmasının sembolü olan 27 yaşındaki Fransız cihatçı Melina Boughedir,Irak'ta yargılanarak ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı

Haber 03-06-18 18:59

Diyarbakır'da kan donduran olay! PKK'lı teröristler, katlettiği kepçe operatörünü, daha önce de kaçırıp, işkence yapmış

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde baraj inşaatında kepçe operatörü olarak çalışan Mahmut Taşkıran'ın (27) PKK’lı teröristler tarafından kaçırılıp, katledilmesine ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede, tutuklu 4 şüpheli hakkında çeşitli suçlardan ağırlaştırılmış ömür boyu ve değişik oranlarda hapis cezası talep edildi. İddianamede, Mahmut Taşkıran'ın daha önce de teröristler tarafından kaçırılıp, işkence yapıldığı bilgisine yer verildi.

Haber 31-05-18 10:55

Minik Irmak'ın dehşet saçan babasının akıl sağlığı yerinde çıktı (2)

MANİSA'nın Alaşehir ilçesinde, kızı Irmak Kupal'ın (4) öldürülmesinin acısını yaşarken, eşi Suriye Kupal (27) ve kızı Ayşe Kupal'ı (10) defalarca bıçaklayarak öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunan Bilal Kupal (44) hakkında açılan davada mütalaa veren savcı, 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istedi.

Haber 21-03-18 15:54

  Minik Irmak'ın dehşet saçan babasının akıl sağlığı yerinde çıktı

MANİSA'nın Alaşehir ilçesinde, kızı Irmak Kupal'ın (4) öldürülmesinin acısını yaşarken, eşi Suriye Kupal (27) ve kızı Ayşe Kupal'ı (10) defalarca bıçaklayarak öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunan Bilal Kupal (44) hakkında açılan davada mütalaa veren savcı, 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istedi.

Haber 21-03-18 15:39

Minik Irmak'ın dehşet saçan babasının akıl sağlığı yerinde çıktı

MANİSA'nın Alaşehir ilçesinde, kızı Irmak Kupal'ın (4) öldürülmesinin acısını yaşarken, eşi Suriye Kupal (27) ve kızı Ayşe Kupal'ı (10) defalarca bıçaklayarak öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunan Bilal Kupal (44) hakkında açılan davada mütalaa veren savcı, 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istedi.

Haber 21-03-18 13:48

Küçük Hira’yı balkondan attığı iddiasıyla yargılanan yakınına müebbet hapis

MERSİN'de bir yıl önce balkondan atıldığı iddia edilen Hira Dağ'ın (3.5) katil zanlısı olarak yargılanan Türkan İlhan (27) ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 15-02-18 17:48

İş adamını oğlu öldürtmüş! 1 milyon lira için...

Denizli'de işadamı İsa Mintaş’ın (59) otomobilinde kırmızı ışıkta beklerken öldürülmesiyle ilgili görülen davada, 6 sanıktan, aralarında oğlu Burak Mintaş (27) ve tetikçi olduğu ileri sürülen Kamil Erdem’in de bulunduğu 5’i, ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Diğer tutuklu sanık Yusuf Çağın’a ise 14 yıl hapis cezası verildi.

Haber 14-11-17 15:01

'uzun Adam'ın Anısını Eşi Yaşatıyor

- İZMİR'de tarihi Hisar Camisi önünde 27 yıldır yöresel kıyafeti ile mesir macunu satan ve 2 metre 5 santimlik boyu

Yurthaber 28-04-17 09:49

Çekiçli Cinayet Sanığına Ömür Boyu Hapis Cezası

- ESKİŞEHİR'de iş ortağı 53 yaşındaki Güven Yıldırım'ı başına çekiçle vurup bıçaklayarak öldürmekten tutuklu yargılanan 27 yaşındaki Yersel Deniz Yıldız,

Yurthaber 16-03-17 14:37

(Görüntülü Haber)Zihinsel Engelli Gence 12 Dakika Aile Boyu Dayak

Turgay İPEK/ERZURUM, (DHA)- ZİHİNSEL engelli 27 yaşındaki Muhammed Lütfü Arpat, mahallede kolundan tuttuğu genç kız ve ailesinin saldırısına uğradı.

Yurthaber 28-01-17 10:30