30 Ekim Cuma Gunluk Burc Yorumlari Haberleri

Malatya’dan İzmirli depremzedelere yardım eli

30 Ekim 2020 Cuma günü İzmir’de meydana gelen 6.9 büyüklüğündeki depremden etkilenen vatandaşlar arasında yer alan Malatyalı Gülay Yaşar, Yeşilyurt Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Yeşilyurt’tan İzmirli Kardeşlerimize Sevgi Kervanı’ isimli yardım organizasyonu aracılığıyla kendilerine ulaşan yardım kolilerini gördüğünde duygulandığını söyledi.Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, İzmir’de yaşayan Malatyalı Gülay Yaşar ile görüntülü bir görüşme gerçekleştirip, yaşanan deprem olayından dolayı geçmiş olsun dileklerini ilettikten sonra Malatya ve farklı kentlerde yaşanan doğal afetlerde yaraların sarılması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi.Zor zamanlarda birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuyla hareket eden bir milletin ferdi olmaktan gurur duyduğunu ifade eden Çınar, “ Gülay Hanım öncelikle hem sizlere hem de İzmir’deki kardeşlerimize ve büyüklerimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum.

Yurthaber 2021-03-15 12:39:35

Vali Karaloğlu, İzmir depreminde yemek dağıtan ekibi kabul etti

İzmir’de 30 Ekim Cuma günü saat 14.51’de 6,6 büyüklüğünde meydana gelen depremin hemen ardından vatandaşların yiyecek ihtiyaçlarını gidermek için kente giden ve günlük 5 bin kişiye sıcak yemek çıkarma kapasitesine sahip aşevi tırı ve personeller görevlerini tamamlayarak Diyarbakır’a döndü.

Yurthaber 2020-11-24 17:03:08

Kuşadası’nda yaşayan yabancılardan depremzedelere destek

Kuşadası’nda yaşayan İngiliz ve İrlandalılar, 30 Ekim Cuma günü Ege Denizi’nde meydana gelen 6.9 büyüklüğündeki depremden etkilenen Kuşadalılar için yardım kampanyası düzenledi.

Yurthaber 2020-11-17 15:09:06

Bugün deprem oldu mu? Türkiye genelinde deprem oldu mu? 15 Kasım son depremler listesi!

30 Ekim Cuma günü İzmir’in Seferihisar açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin sonrasında başta İzmirli vatandaşlar olmak üzere pek çok kişi tarafından “bugün deprem oldu mu” sorusunun cevabını araştırılıyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi artçı depremlerin detaylarını paylaşmayı sürdürüyor. AFAD’ın resmi internet sitesindeki “son depremler” bölümünde konuyla ilgili detaylı bilgi bulunuyor. İşte 15 Kasım Pazar deprem listesi!

Haber 2020-11-15 16:42:13

Diğer Haber Etiketleri

deprem İzmir Alişan Gülben Ergen Aylin Kontente Bengü Eser Yenenler Esra Erol Hadise Hülya Koçyiğit Mustafa Ceceli Sedef Avcı doya Doya Moda ismail küçükkaya anlık gümüş gram gümüş gümüş fiyatı gümüş fiyatları gümüş kuru gümüş ne kadar güncel gümüş fiyatları gram gümüş fiyatı gram gümüş ne kadar güncel gümüş anlık gram bugün gümüş fiyatları gümüş fiyatları ne kadar bugün gümüş bugünkü fiyatı bugün gümüş fiyatları ne kadar gümüşün emtia piyasası bugün dolar kaç canlı borsa canlı dolar canlı döviz canlı dolar kuru borsa canlı anlık döviz serbest piyasa döviz dolar kuru ne kadar 1 usd serbest piyasa döviz kurları euro satış anlık döviz kuru bugün dolar kaç tl dolar kuru anlık 1 usd kaç tl euro satış fiyatı anlık borsa kuru dolar usd kaç tl borsa hisse senedi döviz satış bugün döviz kuru ne kadar borsa hisse günlük dolar dolarda bugün piyasa döviz kurları canlı döviz fiyatları dolar kuru ne dolar abd usd kaç dolar kurunda son durum cuma dolar kuru usd dolar piyasalarda dolar piyasa döviz anlık altın piyasası altın kuru altın fiyat gram altın fiyat çeyrek altın fiyatları bugün güncel altın kuru anlık altın kuru bir gram altın ne kadar altın fiyatları bugün ne kadar oldu altın da son durum bir çeyrek altın ne kadar bir gram altın cumhuriyet altını satış fiyatı altın kuru fiyatları altın fiyatları düşer mi çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar bir cumhuriyet altını ne kadar altın yıl

Bugün deprem oldu mu? Türkiye genelinde deprem oldu mu? 13 Kasım son depremler listesi!

30 Ekim Cuma günü İzmir’in Seferihisar açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin sonrasında başta İzmirli vatandaşlar olmak üzere pek çok kişi tarafından “bugün deprem oldu mu” sorusunun cevabını araştırılıyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi artçtı depremlerin detaylarını paylaşmayı sürdürüyor. AFAD’ın resmi internet sitesindeki “son depremler” bölümünde konuyla ilgili detaylı bilgi bulunuyor. İşte 13 Kasım Cuma deprem listesi!

Haber 13-11-20 17:23

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi aşevi tırı İzmir’de hizmetini sürdürüyor

İzmir’de yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremin hemen ardından Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu’nun talimatıyla harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, 5 bin kişilik aşevi ile vatandaşlara sıcak yemek dağıtmaya devam ediyor.İzmir’de 30 Ekim Cuma günü saat 14.51’de 6,6 büyüklüğünde meydana gelen depremin hemen ardından Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu’nun talimatıyla harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, arama kurtarma desteğinin yanı sıra deprem bölgesindeki vatandaşların yemek ihtiyacını karşılamak için günlük 5 bin kişilik yemek çıkaran gezici aşevini İzmir’e gönderdi.Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, deprem sonrası vatandaşların yiyecek ihtiyaçlarını gidermek için gönderdiği ve günlük 5 bin kişiye sıcak yemek çıkarma kapasitesine sahip aşevi tırını İzmir’de hizmet vermeye devam ediyor.

Yurthaber 13-11-20 16:38

Bugün deprem oldu mu? Türkiye genelinde deprem oldu mu? 12 Kasım son depremler listesi!

30 Ekim Cuma günü İzmir’in Seferihisar açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin sonrasında başta İzmirli vatandaşlar olmak üzere pek çok kişi tarafından “bugün deprem oldu mu” sorusunun cevabını araştırılıyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi artçtı depremlerin detaylarını paylaşmayı sürdürüyor. AFAD’ın resmi internet sitesindeki “son depremler” bölümünde konuyla ilgili detaylı bilgi bulunuyor. İşte 12 Kasım Perşembe deprem listesi!

Haber 12-11-20 17:57

Bugün deprem oldu mu? Türkiye genelinde deprem oldu mu? 11 Kasım son depremler listesi!

30 Ekim Cuma günü İzmir’in Seferihisar açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin sonrasında başta İzmirli vatandaşlar olmak üzere pek çok kişi tarafından “bugün deprem oldu mu” sorusunun cevabını araştırılıyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi artçtı depremlerin detaylarını paylaşmayı sürdürüyor. AFAD’ın resmi internet sitesindeki “son depremler” bölümünde konuyla ilgili detaylı bilgi bulunuyor. İşte 11 Kasım Çarşamba deprem listesi!

Haber 11-11-20 18:04

Amasya’dan İzmir’e yardım eli

Amasya’nın Merzifon ilçesinden İzmir’de depremden etkilenen vatandaşlara yardım gönderildi.İzmir’in Seferihisar ilçesinde 30 Ekim Cuma günü meydana gelen 6.6 büyüklüğünde deprem sonrası bölgeye yapılan yardım faaliyetleri AFAD koordinesiyle yürütülüyor.

Yurthaber 11-11-20 16:58

Bugün deprem oldu mu? Türkiye genelinde deprem oldu mu? 8 Kasım son depremler listesi!

30 Ekim Cuma günü İzmir’in Seferihisar açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin sonrasında başta İzmirli vatandaşlar olmak üzere pek çok kişi tarafından “bugün deprem oldu mu” sorusunun cevabını araştırılıyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi artçtı depremlerin detaylarını paylaşmayı sürdürüyor. AFAD’ın resmi internet sitesindeki “son depremler” bölümünde konuyla ilgili detaylı bilgi bulunuyor. İşte 8 Kasım Pazar deprem listesi!

Haber 08-11-20 17:50

Yunusemreli genç sultanlar kupayı istiyor

Yunusemre Belediyespor Kulübü genç kız takımı Cumhuriyet Kupası finalinde 9 Kasım Pazartesi günü karşılaşacağı Turgutlu Belediyespor’u da yenerek şampiyonluk kupasını kazanmak istiyor.Cumhuriyet Kupasında tüm maçlarını kazanan Yunusemreli filenin sultanları, 30 Ekim Cuma günü oynanması gereken Cumhuriyet Kupası gençler final müsabakasının İzmir’de yaşanan deprem nedeniyle ertelenmesi üzerine 9 Kasım’da oynanacak final maçında şampiyonluk kupasını kazanmak istiyor.Yunusemreli yıldız kız takımının kategorisinde ikinci olduğu Cumhuriyet Kupası Gençler Final müsabakasında Yunusemre Belediyespor, Turgutlu Belediyespor ile 9 Kasım Pazartesi günü saat 18.30’da Atatürk Spor Salonunda karşı karşıya gelecek.

Yurthaber 08-11-20 12:30

Kuşadası’nda CHP’li kadınlardan depremzedelere dayanışma kahvaltısı

Cumhuriyet Halk Partisi Kuşadası Kadın Kolları 30 Ekim Cuma günü Ege Denizi’nde meydana gelen depremin ardından evlerinde oluşan hasar nedeniyle çadırlarda kalan yurttaşlara 300 kişilik kahvaltı sofrası hazırladı.

Yurthaber 08-11-20 10:19

Bugün deprem oldu mu? Türkiye genelinde deprem oldu mu? 6 Kasım son depremler listesi!

30 Ekim Cuma günü İzmir’in Seferihisar açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin sonrasında başta İzmirli vatandaşlar olmak üzere pek çok kişi tarafından “bugün deprem oldu mu” sorusunun cevabını araştırılıyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi artçtı depremlerin detaylarını paylaşmayı sürdürüyor. AFAD’ın resmi internet sitesindeki “son depremler” bölümünde konuyla ilgili detaylı bilgi bulunuyor. İşte 6 Kasım Cuma deprem listesi!

Haber 06-11-20 17:30

3 kadının hayatını kaybettiği yıldırım düşme anını anlattı

Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde, tarlada yakalandıkları yağmurda sığındıkları ağaca yıldırım isabet etmesi sonucu 3 kişinin öldüğü olaydan yaralı olarak kurtulan Suzan Avcuoğlu’nun, Balıkesir Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde gördüğü tedavi sona erdi.Bigadiç ilçesi Çekirdekli Mahallesi’nde 30 Ekim Cuma günü çalıştıkları tarlada yağmura yakalanmalarının ardından sığındıkları ağaca yıldırım düşmesi sonucu 3 kişinin hayatını kaybettiği olaydan yaralı olarak kurtulmayı başaran Suzan Avcuoğlu yaşadığı olayı hatırlamadığını söyledi.

Yurthaber 06-11-20 17:10

İzmir için yardım tırları Beylikdüzü’nden yola çıktı

İzmir’de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından Beylikdüzü Belediyesi’nin hazırladığı yardım tırları, yaraları sarmak için yola çıktı.30 Ekim Cuma günü İzmir’in Seferihisar ilçesinde meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki deprem felaketinin ardından Beylikdüzü Belediyesi’nin yardım tırları yola çıktı.

Yurthaber 06-11-20 14:19

Yunusemre İzmirli depremzedelere yardımlarını sürdürüyor

Yunusemre Belediyesi, merkez üssü İzmir’in Seferihisar ilçesi olan 6.6 büyüklüğündeki deprem sonrası İzmirli depremzedeler için yardımlarını sürdürüyor.30 Ekim Cuma günü Merkez üssü İzmir’in Seferihisar ilçesi olan 6.6 büyüklüğündeki deprem sonrası Yunusemre Kaymakamlığı öncülüğünde kriz masası oluşturan Yunusemre Belediyesi, İzmirli depremzedelerin yaralarını sarmak için yardımlarına devam ediyor.

Yurthaber 05-11-20 15:08

İzmir'deki deprem anları hastanenin güvenlik kamerasında

İzmir'de 30 Ekim Cuma günü meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki deprem, İzmir Demokrasi Üniversitesi Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki güvenlik kameralarına yansıdı.

Haber 04-11-20 18:09

Bugün deprem oldu mu? Türkiye genelinde deprem oldu mu? 4 Kasım son depremler listesi!

30 Ekim Cuma günü İzmir’in Seferihisar açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin sonrasında başta İzmirli vatandaşlar olmak üzere pek çok kişi tarafından “bugün deprem oldu mu” sorusunun cevabını araştırılıyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi artçtı depremlerin detaylarını paylaşmayı sürdürüyor. AFAD’ın resmi internet sitesindeki “son depremler” bölümünde konuyla ilgili detaylı bilgi bulunuyor. İşte 4 Kasım İzmir deprem listesi!

Haber 04-11-20 18:04

Tartıştığı babasını öldüren oğul tutuklandı

Konya’nın Ereğli ilçesinde tartıştığı babasını silahla vurarak ölümüne neden olan oğul çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.Olay, 30 Ekim Cuma günü Ereğli ilçesi Alhan Mahallesinde meydana geldi.

Yurthaber 04-11-20 11:46

Gönen’in gururu oldular

30 Ekim Cuma Günü İzmir’de Yaşanan 6.6 ’lık Deprem Sonrası İzmir’e Giden Gönen Doğal Afetler Arama Kurtarma ve Haberleşme Derneği (GÖNDAK) ekipleri ilçeye döndü.Gönen’de Övünç KaynağıydınızGÖNDAK’ı ilçeye dönüşlerinde karşılayan Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz; " Öncelikle hoşgeldiniz, Gönen’in övünç kaynağıydınız.

Yurthaber 03-11-20 17:26

Bugün deprem oldu mu? Türkiye genelinde deprem oldu mu? 2 Kasım son depremler listesi!

30 Ekim Cuma günü İzmir’in Seferihisar açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin sonrasında başta İzmirli vatandaşlar olmak üzere pek çok kişi tarafından “bugün deprem oldu mu” sorusunun cevabını araştırılıyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi artçtı depremlerin detaylarını paylaşmayı sürdürüyor. AFAD’ın resmi internet sitesindeki “son depremler” bölümünde konuyla ilgili detaylı bilgi bulunuyor. İşte 2 Kasım İzmir deprem listesi!

Haber 02-11-20 18:01

Enkazdan sağ kurtulan 3 yaşındaki Elif Perinçek, ünlü isimleri duygulandırdı! ‘Minicik bedeninle...’

30 Ekim Cuma günü İzmir’in Seferihisar ilçesinde meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremden sonra yürekler İzmir için atmaya başladı. Depreme dair gelişmeleri yakından takip eden ünlü isimler Bayraklı’da yıkılan Doğanlar Apartmanı’nın enkazından 65 saat sonra kurtulan 3 yaşındaki Elif Perinçek’in mutluluğunu sosyal medyada paylaştılar. Ünlü isimlerin paylaşımları takipçilerini duygulandırmayı başardı.

Magazin 02-11-20 17:25

Salihli Kızılay, depremzedelerin yardımına koştu

İzmir’in Seferihisar ilçesi merkezli olarak gerçekleşen 6,6 şiddetindeki depremin ardından Türkiye Kızılay Derneği Salihli Şubesi, depremzedelerin yardımına koştu.30 Ekim Cuma günü İzmir’de yaşanan deprem felaketinin hemen ardından Türkiye Kızılay Derneği Salihli Şubesi’nden afet eğitimi almış ve sahada tecrübeli 2 personel ve 5 gönüllüden oluşan afet timi, afetin yaşandığı bölgeye gitti.

Yurthaber 02-11-20 12:53

Salihli Kızılay, depremzedelerin yardımına koştu

İzmir’in Seferihisar ilçesi merkezli olarak gerçekleşen 6,6 şiddetindeki depremin ardından Türkiye Kızılay Derneği Salihli Şubesi, depremzedelerin yardımına koştu.30 Ekim Cuma günü İzmir’de yaşanan deprem felaketinin hemen ardından Türkiye Kızılay Derneği Salihli Şubesi’nden afet eğitimi almış ve sahada tecrübeli 2 personel ve 5 gönüllüden oluşan afet timi, afetin yaşandığı bölgeye gitti.

Yurthaber 02-11-20 12:52

Salihli Kızılay, depremzedelerin yardımına koştu

İzmir’in Seferihisar ilçesi merkezli olarak gerçekleşen 6,6 şiddetindeki depremin ardından Türkiye Kızılay Derneği Salihli Şubesi, depremzedelerin yardımına koştu.30 Ekim Cuma günü İzmir’de yaşanan deprem felaketinin hemen ardından Türkiye Kızılay Derneği Salihli Şubesi’nden afet eğitimi almış ve sahada tecrübeli 2 personel ve 5 gönüllüden oluşan afet timi, afetin yaşandığı bölgeye gitti.

Yurthaber 02-11-20 12:52

SUBÜ heyeti İzmir’de

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Deprem Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (DAMER) depremin meydana geldiği İzmir’deki incelemelerine başlayarak bölgedeki yapı kalitesini ve sonuçlarını analiz ediyor.30 Ekim Cuma günü merkez üssü İzmir’in Seferihisar İlçesi’nde meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Yurthaber 01-11-20 18:00

İzmir son depremler! İzmir artçı depremler listesi! İzmir son deprem ne zaman oldu?

30 Ekim Cuma günü İzmir’in Seferihisar açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin sonrasında başta İzmirli vatandaşlar olmak üzere pek çok kişi tarafından “bugün deprem oldu mu” sorusunun cevabını araştırılıyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi artçtı depremlerin detaylarını paylaşmayı sürdürüyor. AFAD’ın resmi internet sitesindeki “son depremler” bölümünde konuyla ilgili detaylı bilgi bulunuyor. İşte 1 Kasım İzmir deprem listesi!

Haber 01-11-20 17:18

Oba’dan depremzedelere 24 saat makarna desteği

İzmir’de meydana gelen deprem felaketinin ardından depremzedelerin imdadına yetişen Oba Makarna, 24 saat süreyle kesintisiz olarak depremzedelerin bulunduğu alanlarda sıcak makarna, irmik helvası ve noodle servisi gerçekleştiriyor.30 Ekim 2020 Cuma günü İzmir’de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremin ardından evlerini terk eden ve yaşamlarını çadırlarda geçiren depremzedeleri yalnız bırakmayan Oba Makarna özel olarak kurduğu ekipleri bölgeye göndererek, depremzedelere 24 saat kesintisiz makarna desteği veriyor.

Yurthaber 01-11-20 17:06

Çan Küçüktepe Köyü camiinde hasar tespiti yapıldı

Çan İlçesine bağlı Küçüktepe köyü camiinde hasar tespiti yapıldı.30 Ekim 2020 Cuma günü saat 14.51’de merkez üssü İzmir Ege Denizi olan 6.6 büyüklüğündeki deprem Çan’da da hissedildi.

Yurthaber 31-10-20 15:59

Bandırma İzmir’in yanında

İzmir’in Seferihisar ilçesi merkezli olarak gerçekleşen 6,6 şiddetindeki depremin ardından Bandırma’da bulunan 911 Arama Kurtarma Ekipleri İzmir’e hareket ederek arama kurtarma çalışmalarına katıldı.30 Ekim Cuma günü İzmir’de yaşanan deprem felaketinin hemen ardından Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun ve Bandırma 911 Arama Kurtarma Derneği ekipleri İzmir’e giderek kurtarma çalışmalarına katıldılar.

Yurthaber 31-10-20 11:43

Kırmızı Oda ekrandaydı... 30 Ekim 2020 Cuma reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

30 Ekim Cuma günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. 30 Ekim Cuma günü reyting sonuçları belli oldu mu? Peki 30 Ekim Cuma akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Magazin 31-10-20 11:30

Doya Doya Moda'da kim elendi? Doya Doya Moda birincisi kim oldu? Doya Doya Moda 30 Ekim Cuma sonuçları

Doya Doya Moda'nın 30 Ekim Cuma ekrana gelen son bölümünde hafta birincisi yarışmacı belli oldu. En şık olmak için yarışmacıların mücadele ettiği Doya Doya Moda hafta finalinde yine heyecanlı dakikalar yaşandı. Peki, Doya Doya Moda hafta birincisi kim oldu? Ödülü kim kazandı? Doya Doya Moda'dan kim elendi? İşte 30 Ekim Cuma Doya Doya Moda sonuçları.

Magazin 31-10-20 01:27

Ramo 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ramo Yavuz'u vuruyor mu? Ramo 18. son bölümde neler oldu?

Show TV'de ekrana gelen Ramo dizisi 18. son bölümüyle 30 Ekim Cuma akşamı ekrana geldi. Murat Yıldırım'ın başrolde oynadığı Ramo'nun 19. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Ramo'nun Yavuz'un karşısına çıktığı tanıtımda ikili arasındaki gerilim giderek artıyor. Ramo silahını çekerek Yavuz'a doğrultuyor. İşte Ramo dizisinin 19. yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar.

Magazin 31-10-20 01:02

Babil dizisi neden yok? Babil 18. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Star TV'nin sevilen dizisi Babil'in 18. yeni bölümü 30 Ekim Cuma akşamı ekrana gelmedi. İzmir'de yaşanan ve ülkeyi üzüntüye boğan 6,6'lık deprem nedeniyle Star TV yayın akışını değiştirdi. 30 Ekim Cuma akşamı Babil dizisinin yeni bölümü yayınlanmazken, yerine ise Sefirin Kızı tekrar bölümü geldi.

Magazin 30-10-20 22:57

Zonguldak OBM’de devir teslim töreni

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü makamına atanan Faruk Bayraktaroğlu 30 Ekim 2020 Cuma günü görevine başladı.Orman Genel Müdür Yardımcısı Hayati Özgür’ün huzurunda 2018 yılından beri Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü görevini vekâleten yürüten Zekeriya Beyazlı görevi Faruk Bayraktaroğlu’na devretti.Devir teslim töreninde konuşan Orman Genel Müdür Yardımcısı Hayati Özgür, kamuda görevlerin bir bayrak yarışı olduğunu söyleyerek "İki buçuk yıldır Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü görevini başarıyla yürüten Zekeriya Beyazlı’ya teşekkür ediyorum.

Yurthaber 30-10-20 14:13

İsmail Küçükkaya yayına çıkmadı! İsmail Küçükkaya nerede? ‘Covid 19 testi...’

Fox TV’nin sabah saatlerinde yayınlanan haber programını sunan İsmail Küçükkaya’dan endişe verici bir haber geldi. 30 Ekim Cuma günkü yayına çıkmayan İsmail Küçükkaya sosyal medya aracılığıyla yaptığı açıklamasında COVID-19 testinin sonucunu beklediğini söyledi.

Magazin 30-10-20 09:31

Borsa bugün düşüşte... 30 Ekim 2020 Cuma KAP haberleri! KAP'da halka arz olan hisseler hangisi? Son dakika şirket haberleri!

30 Ekim Perşembe günü Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda hangi haberlerin yayınlandığı araştırılıyor. Borsa İstanbul'da yayınlanan güncel haberler nedir yatırımcılar tarafından merak ediliyor. İşte 30 Ekim KAP haberleri ve şirketlerin halka arz açıklamaları...

Finans 30-10-20 07:47

Mavi dolunay var... 30 Ekim 2020 Cuma Astrolog Merve Rençber’den günlük burçların yorumları!

Merkür retrosunun etkileri devam ediyor... 30 Ekim 2020 Cuma günlük burç yorumları; aşk, sağlık ve para üzerine etkileri ne olacak? Koç, boğa, yengeç, ikizler, akrep, terazi, aslan, oğlak, başak, yay, kova ve balık burcunda günlük astroloji durumu nasıl olacak. 30 Ekim 2020 Cuma Astrolog Merve Rençber’den günlük burçların yorumları!

Kadin 30-10-20 07:24

Gümüş yükseldi... 30 Ekim 2020 Cuma Kapalıçarşı canlı gümüş fiyatları! Gram gümüş ne kadar, yükselir mi?

Altın ve dolardan sonra yatırımcıların yeni gözdesi olan gümüş fiyatları her gün araştırılmaya devam ediyor. Emtia piyasasında geçen haftayı gümüş fiyatı, gramı 6,1982 liradan kapanırken bugün güne hareketli başladı. Temmuz ayında yatırımcısına %33,1 kar sağlayan gümüşten yatırımcılar vazgeçmiyor. 30 Ekim 2020 Cuma gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Emtia piyasası 30 Ekim 2020 gümüş fiyatları ve Kapalıçarşı anlık ve güncel gümüş fiyatları son durum haberimizde.

Finans 30-10-20 07:14

Dolar yine yükselişte... Dolar bugün ne kadar? 30 Ekim 2020 Cuma Kapalıçarşı canlı döviz fiyatları! Euro ve Sterlin yükselir mi?

Merkez Bankası'nın sabit tuttuğu faiz kararı sonrası dolar yeni haftaya artışla başladı. Bir süredir koronavirüs teşviklerinden etkilenen dolar fiyatları 8.2 lira sınırı etrafında işlem görmeye devam ediyor. Dolar bugün güne nasıl başladı merak eden vatandaşlarımız için canlı dolar izleme ekranı haberimizde. 30 Ekim 2020 Cuma dolar kuru, dolar kurunda son durum ve Kapalıçarşı anlık ve canlı dolar kuru...

Finans 30-10-20 07:07

İşte altının son fiyatı... 30 Ekim Cuma Kapalıçarşı canlı altın piyasası! Gram altın ne kadar? Çeyrek altın ve Cumhuriyet altını son durum!

Altının geçtiğimiz hafta Merkez Bankası'nın faiz kararından dolayı altın fiyatları hareketlenmişti. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 30 Ekim 2020 Cums anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Gram altın güne nasıl başladı? İşte 30 Ekim 2020 Cuma Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası.

Finans 30-10-20 06:50

Meteoroloji’den Bursa için son dakika uyarısı

Bursa’da yarın için sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini açıklayan Meteoroloji, 30 Ekim Cuma günü saat 12.00’den 23.59’a kadar ’sarı’ uyarı yayımladı.Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışların kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

Yurthaber 29-10-20 22:41

TV yayın akışı 30 Ekim 2020 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı

30 Ekim Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 30 Ekim Cuma akşamı Payitaht "Abdülhamid", Kırmızı Oda, Babil, Çocukluk, Arka Sokaklar, Hercai ve Ramo izleyicilerle buluşacak. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV yayın akışı nasıl? İşte 29 Ekim TV yayın akışı...

Magazin 29-10-20 17:50

Gökmen Uzay Havacılık ve Eğitim Merkezi kapılarını açıyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) iş birliğinde 200 milyon liralık bütçeyle yapımı tamamlanan GUHEM kapılarını ziyaretçilerine açıyor.Türkiye’nin uzay temalı ilk eğitim merkezi Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi (GUHEM), 30 Ekim 2020 Cuma günü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın katılımlarıyla kapılarını açıyor.

Yurthaber 29-10-20 12:45

Melikgazi’den iki yeni açılış daha

Melikgazi Belediyesi’nin Altınoluk Mahallesi’nde 7 bin 500 metrekare alan üzerinde yaptığı Barış Pınarı Etkinlik Alanı ve Nasrullahzade Vakfının yapımını tamamladığı Nasrullahzade Cami’nin açılışı yapılacak.30 Ekim Cuma günü saat 13.00’te gerçekleştirilecek açılışlar ile ilgili açıklama yapan Melikgazi Belediye Başkanı Dr.

Yurthaber 29-10-20 11:30

Yeşilyurt Belediyesi, sanatçı Bilal Sonses’i Malatyalılarla buluşturuyor

Malatya’nın Yeşilyurt Belediyesi, 16 Ekim Cuma günü saat 20:30’da Beylerderesi Şehir Parkında sosyal mesafe kuralları altında düzenleyeceği konser programında, son dönemlerde seslendirdiği şarkılarla gençlerin beğenisini toplayan Bilal Sonses’i Malatyalı hayranlarıyla buluşturacak.‘Bilal sonses’ konseri 16 Ekim cuma günü saat 20:30’da Beylerdersi şehir parkında ‘Sosyal Belediyecilik’ hizmetleriyle her yaştan vatandaşı sosyal, kültürel ve sportif hizmetleriyle buluşturmaya devam eden Yeşilyurt Belediyesinin yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında düzenleyeceği ‘Bilal Sonses’ konser programında, temizlik, maske ve hijyen kurallarından taviz verilmeyecek.Sosyal mesafe, maske ve hijyenden taviz verilmeyecekKonser programının düzenleneceği Beylerderesi Şehir Parkında ki özel alana maskesiz giriş yapılamayacak, alana giren herkesin ateş ölçümü yapılacak ve sosyal mesafe belirleme noktaları oluşturulup, giriş noktalarına el dezenfektanları yerleştirilecek.“Sosyal mesafe kuralları altında güzel bir konser programı düzenleyeceğiz”Genç sanatçı Bilal Sonses’i Malatyalı sevenleriyle buluşturacaklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Sosyal, kültürel, eğitim ve sportif hizmetlerimizle her yaştan vatandaşımıza hitap eden etkinliklerimize ara vermeden devam ediyoruz.

Yurthaber 13-10-20 16:01

TÜRKİYE VE DÜNYADA VERİ GÜNDEMİ

TÜRKİYE ------------------------------------------------------------------------------- 31/10         10:00     Dış ticaret dengesi, nihai 31/10         10:00     Turizm gelirleri 31/10         11:00     Giriş çıkış yapanlar ------------------------------------------------------------------------------- DÜNYA                    TSİ ------------------------------------------------------------------------------- 31 EKİM PERŞEMBE ------------------------------------------------------------------------------- Japonya                    02:50 Japon Yabancı Tahvil Alımları Japonya                    02:50 Japon Yabancı Hisse Senedi Alımları Japonya                    02:50 Yabancıların Japon Tahvil Alımları Japonya                    02:50 Yabancıların Japon Hisse Senetleri Alımları Japonya                    02:50 Sanayi Üretimi Japonya                    03:01 GfK Tüketici Güveni Çin                            04:00 Bileşik PMI Çin                            04:00 İmalat PMI Çin                            04:00 İmalat Dışı PMI Japonya                    08:00 Tüketici Güven Endeksi Almanya                   10:00 Perakende Satışlar Fransa                      10:45 TÜFE Euro Bölgesi            13:00 İşsizlik Oranı Euro Bölgesi            13:00 GDP Euro Bölgesi            13:00 Çekirdek TÜFE Euro Bölgesi            13:00 TÜFE ABD                         15:30 Kişisel Gelirler ABD                         15:30 Kişisel Harcamalar ABD                         15:30 Reel Kişisel Harcamalar ABD                         15:30 Haftalık İşsizlik Başvuruları ABD                         15:30 Devam Eden Başvurular ABD                         16:45 Chicago PMI ABD                         17:30 EIA Doğalgaz Stok Değişimi ------------------------------------------------------------------------------- 1 KASIM CUMA ------------------------------------------------------------------------------- Japonya                   BOJ Faiz Kararı Japonya                   02:30 İşsizlik Oranı Japonya                   03:30 İmalat PMI Çin                           04:45 İmalat PMI Birleşik Krallık          12:30 İmalat PMI ABD                         15:30 Tarımdışı İstihdam Değişimi ABD                         15:30 Özel Sektör İstihdam Değişimi ABD                         15:30 İmalat Sektörü İstihdam Değişimi ABD                         15:30 İşsizlik Oranı ABD                         15:30 Ortalama Saatlik Kazançlar ABD                         15:30 İşgücüne Katılım Oranı ABD                         16:45 İmalat PMI ABD                         17:00 ISM İmalat Endeksi ABD                         17:00 İnşaat Harcamaları  

Finans 31-10-19 09:04

Dünya şampiyonu Yeşilay için Zonguldak’a geliyor

Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonu Tolga Murat Balıkçı Yeşil sahne söyleşileri kapsamında Zonguldak’a geliyor.Türkiye Yeşilay Cemiyeti Zonguldak Şube Başkanlığı ve Bülent Ecevit Üniversitesi Genç Yeşilay topluluğu ile birlikte organize edilen etkinlik 25 Ekim 2019 Cuma Günü saat 10:30’da Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde yapılacak.Konu ile ilgili açıklama yapan Türkiye Yeşilay Cemiyeti Zonguldak Şube Başkanı Uzm.

Yurthaber 24-10-19 13:56

TÜRKİYE VE DÜNYADA VERİ GÜNDEMİ

TÜRKİYE ------------------------------------------------------------------------------- 24/10          10:00     Yıllık Sanayi ve Hizmet İstatistikleri 24/10          10:00     Bitkisel Üretim 2.Tahmini 24/10         14:00     TCMB politika faizi 25/10         10:00     Kapasite kullanım oranı 25/10         10:00     Reel kesim güven endeksi 30/10         10:00     Ekonomik güven endeksi 31/10         10:00     Dış ticaret dengesi, nihai 31/10         10:00     Turizm gelirleri 31/10         11:00     Giriş çıkış yapanlar ------------------------------------------------------------------------------- DÜNYA                    TSİ ------------------------------------------------------------------------------- 24 EKİM PERŞEMBE ------------------------------------------------------------------------------- JAPONYA                03:30 İmalat PMI JAPONYA                03:30 Servis PMI JAPONYA                03:30 Bileşik PMI JAPONYA                08:00 Öncü Göstergeler FRANSA                 10:15 İmalat PMI FRANSA                 10:15 Servis PMI FRANSA                 10:15 Bileşik PMI ALMANYA               10:30 İmalat PMI ALMANYA               10:30 Servis PMI ALMANYA               10:30 Bileşik PMI EURO BÖLGESİ   11:00 İmalat PMI EURO BÖLGESİ   11:00 Servis PMI EURO BÖLGESİ   11:00 Bileşik PMI EURO BÖLGESİ   14:45 ECB Gösterge Faiz Oranı EURO BÖLGESİ   14:45 ECB Marjinal Faiz Oranı EURO BÖLGESİ   14:45 ECB Mevduat Faiz Oranı ABD                        15:30 Dayanıklı Tüketim Malı Siparişleri ABD                        15:30 Haftalık İşsizlik Başvuruları ABD                        15:30 Devam Eden Başvurular ABD                        16:45 İmalat PMI ABD                        16:45 Servis PMI ABD                        16:45 Bileşik PMI ABD                        17:00 Yeni Konut Satışları ABD                        17:30 EIA Doğalgaz Stok Değişimi ------------------------------------------------------------------------------- 25 EKİM CUMA ------------------------------------------------------------------------------- JAPONYA               02:50 Japon Yabancı Tahvil Alımları JAPONYA               02:50 Japon Yabancı Hisse Senedi Alımları JAPONYA               02:50 Yabancıların Japon Tahvil Alımları JAPONYA               02:50 Yabancıların Japon Hisse Senetleri Alımları ALMANYA               09:00 GfK Tüketici Güveni FRANSA                 09:45 ÜFE ALMANYA              11:00 IFO-İş İklimi ALMANYA              11:00 IFO-Beklentiler ALMANYA              11:00 IFO-Durum Değerlendirmesi ABD                        17:00 Michigan Üniversitesi Endeksi

Finans 24-10-19 09:01