30 Temmuz Gunluk Burc Haberleri

1 OCAK 2024 TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? Otobüs, metrobüs, Marmaray, metro bedava mı olacak? İstanbulluların merak ettiği soru!

1 Ocak 2024 tarihinde toplu taşıma araçlarının ücretsiz hizmet verip vermeyeceği merak konusu oldu. İstanbul'da 23 Nisan, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 15 Temmuz, 30 Ağustos ve 29 Ekim resmi tatillerinde otobüs, metrobüs, Marmaray, metro ve tramvay ücretsiz hizmet vermişti. Peki, 1 Ocak 2024 toplu taşıma ücretsiz mi? İstanbul'da İETT otobüsü, metrobüs, Marmaray, metro bedava mı olacak? İşte detaylar...

Haber 2023-12-29 15:44:55

Son dakika: 12 yıllık serüven sona erdi! Galatasaray yeni forma sponsorunu açıkladı! 25 milyon euroluk anlaşma

Galatasaray Kulübü, spor malzemeleri üreticisi Puma ile 5 yıllık anlaşmaya vardı. 12 yıl boyunca Nike ile birlikte çalışan sarı - kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren başlayacak anlaşmanın, 30 Haziran 2029'da sona ereceği belirtildi. Galatasaray, bu anlaşmadan 25 milyon euro net ödeme alacak.

Spor 2023-11-20 20:37:15

KPSS SINAV YORUMLARI 2023: KPSS ÖABT soruları zor muydu, kolay mıydı? KPSS sınav soruları nasıldı?

KPSS ÖABT sınavı yorumları merak ediliyor. Yüz binlerce öğretmen adayı KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi oturumuna katıldı. ÖSYM tarafından organize edilen KPSS A Grubu Öğretmenlik Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumları 23 Temmuz'da, KPSS Alan Bilgisi oturumları ise 29 Temmuz- 30 Temmuz'da gerçekleşti. KPSS ÖABT oturumu bugün (6 Ağustos 2023) gerçekleştiriliyor. Peki, 2023 KPSS ÖABT soruları zor muydu, kolay mıydı? KPSS sınav soruları nasıldı?

Egitim 2023-08-06 14:46:58

KPSS ÖABT SORU VE CEVAPLARI 2023! ÖSYM ile KPSS ÖABT soru ve cevap anahtarı yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak?

KPSS ÖABT soru ve cevap anahtarı merak ediliyor. ÖSYM tarafından organize edilen KPSS A Grubu Öğretmenlik Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumları 23 Temmuz'da gerçekleştirildi. KPSS Alan Bilgisi oturumları da 29 Temmuz - 30 Temmuz'da gerçekleşti. KPSS ÖABT oturumu bugün (6 Ağustos 2023) gerçekleştiriliyor. Peki, KPSS ÖABT soru ve cevapları açıklandı mı? ÖSYM ile KPSS ÖABT soru ve cevap anahtarı yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak?

Egitim 2023-08-06 10:49:24

Diğer Haber Etiketleri

1 Ocak Yılbaşı toplu taşıma ücretsiz mi otobüsler ücretsiz mi da, galatasaray sezon yapılan açıklama Puma KPSS kpss öabt ÖSYM Muğla büyü orman yangını yangın ÖABT kpss sınavı öabt ne zaman kpss öabt ne zaman ele Masterchef masterchef eleme süper loto süper loto sonuçlar Milli Piyango Reyting sonuçları vizontele tuuba şans topu sonuçları şans topu nasıl oynanır fox tv yayın akışı kpss sonuçları kpss sonuçları ne zaman kpss sonuçları ne zaman açıklanır gecesi TV8 kpss alan bilgisi kpss soru ve cevapları kpss soruları ve cevapları ligi wwx transfer Altın dolar Isparta kpss sınav giriş belgesi ösym kpss sınav giriş belgesi rip boğulma Gençlik ve Spor Bakanlığı kyk yurdu Sivas Katliamı Kemal Kılıçdaroğlu CHP metro borç yapılandırma asgari ücret Vedat Bilgin Memur emekli ssk Bağ-Kur Zam memur maaşı Asgari ücret toplantısı Asgari ücret zammı asgari ücret ne kadar Konya katliam cinayet Kağıthane Uzman Çavuş aşure Muharrem ayı aşure günü Otomobil benzin motorin aşure ayı aşure ayı ne zaman aşure ayı ne zaman bitecek muharrem ayı aşure günü ne zaman muharrem ayı ne zaman bitiyor muharrem ayı orucu muharrem dua Namaz Oruç reyting deprem son dakika Kahramanmaraş afad kandilli rasathanesi Çılgın Sayısal Loto çılgın sayısal loto çekilişi sayısal loto Trabzonspor Sivasspor süper kupa süper kupa finali deli deli küpeli Kemal Sunal Kartal Tibet yeşilçam deliha deliha 1 deliha 2 gupse özay barış arduç gupse özay kimdir Barış Arduç ercan taner tivibu spor hicri yılbaşı aşura mesaj hava durumu hafta sonu hava durumu Güneş bulut hicri yılbaşı ne zaman aşure günü ne zaman

Ormanı yakıp kaçarken cep telefonuyla görüntülendi! İtirafı şoke etti: Muğla'nın üstünde büyü var

Muğla’nın Menteşe ilçesinde 30 Temmuz Pazar günü Kızıldağ mevkiinde başlayan yangınla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Muğla’nın üzerinde büyü olduğunu söyleyip büyüyü bozmak için ormanı yaktığını itiraf eden şüpheli adliyeye sevk edildi. Şahsın, orman yangınının başlamasının hemen ardından, kendisini bölgeden kaçarken gören vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendiği öğrenildi.

Haber 02-08-23 15:47

KPSS ÖABT 2023 sınav tarihi: KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi sınavı ne zaman, saat kaçta ve kaç dakika? İşte sınav ve sonuç tarihi

KPSS ÖABT sınavı için geri sayım devam ediyor. ÖSYM tarafından organize edilen KPSS A Grubu Öğretmenlik Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumları 23 Temmuz'da gerçekleştirildi. KPSS Alan Bilgisi oturumları da 29 Temmuz - 30 Temmuz'da gerçekleşti. Kamu personeli adaylarının gözleri ÖABT oturumuna çevrildi. Peki, KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi sınavı ne zaman, hangi gün yapılacak? ÖSYM KPSS Lisans, Alan Bilgisi, ÖABT sonuçları ne zaman açıklanacak ve nasıl öğrenilir?

Egitim 01-08-23 23:55

Büyükşehir’in güreşçileri Kavaklıdere Beşpınar’da güreşti

30 Temmuz 2023 Pazar günü yapılan Muğla Kavaklıdere Menteşe Beşpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerine Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü 13 sporcu ile katıldı.

Yurthaber 01-08-23 15:41

MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 30 Temmuz MasterChef All Star'da 3. elenen kim oldu? Herkes şokta! Yarışma tarihinde bir ilk yaşandı!

MasterChef kimler elendi ekranı izleyiciler tarafından sorgulanıyor. TV8'de yayınlanan sevilen yemek yarışmasında bu sezon all star heyecanı yaşanıyor. Hafta boyu kıyasıya geçen mücadelenin sonunda bu akşam elenen yarışmacı belli oldu. Peki, MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 30 Temmuz MasterChef All Star'da 3. elenen kim oldu? Herkes şokta! Yarışma tarihinde bir ilk yaşandı!

Magazin 31-07-23 00:42

SÜPER LOTO SONUÇLARI 30 TEMMUZ! Süper Loto nasıl oynanır? 30 Temmuz millipiyangoonline.com çekiliş ekranı

Süper Loto sonuçları 30 Temmuz 2023 Pazar günü akşam saatleri itibariyle şans oyunu severler tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. Süper Loto çekilişi haftanın üç günü salı, perşembe ve pazar günleri gerçekleşiyor. 30 Temmuz 2023 Pazar akşamı bu haftanın son çekilişi, Milli Piyango İdaresi tarafından yapıldı. Peki, SÜPER LOTO saat kaçta çekiliyor, sonuçları açıklandı mı? Süper Loto nasıl oynanır? 30 Temmuz millipiyangoonline.com çekiliş ekranı

Haber 30-07-23 21:55

30 TEMMUZ REYTİNG SONUÇLARI! Yaz Şarkısı, Vermem Seni Ellere, Vizontele Tuuba, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

30 Temmuz reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Yaz Şarkısı, Vermem Seni Ellere, Vizontele Tuuba, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 30 Temmuz reyting sonuçları açıklandı mı? Yaz Şarkısı, Vermem Seni Ellere, Vizontele Tuuba, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 30-07-23 21:51

Şans Topu sonuçları açıklandı mı, ne zaman çekiliyor? Şans Topu nasıl oynanır? 30 Temmuz çekiliş ekranı

Şans Topu sonucu şans oyunu severler tarafından yakından takip ediliyor. 30 Temmuz Pazar akşamı Milli Piyango'da Şans Topu çekilişi gerçekleştirildi. Haftanın son çekilişiyle ekrana gelen Şans Topu, Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı olarak yayınlandı. Peki, Şans Topu sonuçları açıklandı mı, ne zaman çekiliyor? Şans Topu nasıl oynanır? 30 Temmuz çekiliş ekranı...

Haber 30-07-23 20:08

YAZ ŞARKISI 4. BÖLÜM İZLE! Yaz Şarkısı yeni bölüm ne zaman? 3. bölüm özeti ve 30 Temmuz Fox TV yayın akışı

Yaz Şarkısı 3. bölüm ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Geçtiğimiz ay yayın hayatına başlayan dizi, ilk bölümden itibaren büyük ilgi gördü. Pazar akşamları yayınlanan dizinin yeni bölümü de oldukça merak edildi. Peki, Yaz Şarkısı yeni bölüm ne zaman? İşte Yaz Şarkısı 4. bölüm ekranı ile 3. bölüm özeti ve 30 Temmuz Fox TV yayın akışı...

Magazin 30-07-23 19:01

KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? ÖSYM KPSS Lisans, Alan Bilgisi, ÖABT sonuç sorgulama ekranı

KPSS sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. ÖSYM tarafından organize edilen KPSS A Grubu Öğretmenlik Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumları 23 Temmuz'da gerçekleştirildi. KPSS Alan Bilgisi oturumları da 29 Temmuz - 30 Temmuz'da gerçekleşti. ÖABT sınavı ise 6 Ağustos tarihinde gerçekleşecek. Peki, KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? ÖSYM KPSS Lisans, Alan Bilgisi, ÖABT sonuçları nasıl öğrenilir?

Egitim 30-07-23 16:58

MasterChef All Star'da son eleme adayı kim oldu? MasterChef All Star 2023'de haftanın eleme adayları kimler?

MasterChef All Star'da haftanın eleme adayları merak ediliyor. 30 Temmuz 2023 Pazar akşamı yayınlanacak olan MasterChef All Star'ın yeni bölümünde eleme gecesi yaşanacak. Yarışmaya ve hayallerine veda eden 3. isim belli olacak. MasterChef All Stra'ı yakından takip eden seyirciler bu hafta eleme potasına giren isimleri araştırıyorlar. Peki, MasterChef All Star'da son eleme adayı kim oldu? MasterChef All Star 2023'de haftanın eleme adayları kimler?

Magazin 30-07-23 16:35

KPSS ALAN BİLGİSİ SORULARI VE CEVAPLARI AÇIKLANDI! ÖSYM KPSS Alan Bilgisi soru kitapçığı ve cevap anahtarı PDF ekranı

KPSS soruları ve cevapları bu hafta gerçekleştirilen sınavlar sonrası merak edildi. ÖSYM tarafından organize edilen KPSS A Grubu Öğretmenlik Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumları 23 Temmuz'da gerçekleştirildi. KPSS Alan Bilgisi oturumları da 29 Temmuz - 30 Temmuz'da gerçekleşti. Alan Bilgisi cevap anahtarı kitapçıkları PDF olarak ÖSYM.gov.tr adresinden erişime açılacak. . İşte ÖSYM KPSS Alan Bilgisi soru kitapçığı ve cevap anahtarı PDF ekranı...

Egitim 30-07-23 15:10

Galatasaray, herkesi Rams Park'a çağırdı! Yeni transferler için imza şov ve taraftara açık antrenman...

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanşında oynanacak olan Zalgiris maçı öncesi 30 Temmuz Pazar günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park'ta imza şov ve taraftara açık antrenman gerçekleştirileceğini açıkladı.

Spor 28-07-23 21:51

SON DAKİKA: Gram altın fiyatı ve dolar kurunun Merkez Bankası faiz kararına ilk tepkisi! Yeni rekor için çok net rakam: ‘Artık fırsat vermeyecek…’

Son dakika… Altın fiyatları ve dolar/TL Merkez Bankası faiz kararı sonrasında yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Rekor seviyelerdeki gram altın fiyatı ile dolar kuru için ‘Düşecek mi, yükselecek mi?’ sorusuna yanıt arayanlara, piyasa uzmanından cevap geldi. Hatice Kolçak, dolar için 30-31 TL tahmini yaparken, altının gram fiyatı içinse 2.000 TL ve üzerindeki rakamları gündeme getirdi. İşte 20 Temmuz 2023 Perşembe Kapalıçarşı verileri ile güncel döviz kurları ve altın fiyatları grafiği…

Finans 20-07-23 14:17

Türk Yıldızları, Isparta semalarını süsleyecek

Isparta Belediyesi Lavanta Günleri Gençlik Festivali çerçevesinde cumartesi günü Türk Yıldızları 6 uçak ve 30 dakikalık gösterisiyle Isparta semalarını süsleyecek, akşamında da Manga Grubu 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında vatandaşlarla buluşacak.

Yurthaber 19-07-23 15:23

SON DAKİKA: Euro 30 lirayı aştı, dolar ve gram altın fiyatında yeni rekor! ‘Gelecek 6-12 ay içinde’ diyerek duyurdular: İki dev kurumdan çifte rekorlu tahmin…

Altın fiyatları ve döviz kurları rekor seviyelerde hareket etmeye devam ederken kurumlar yeni tahminlerini peş peşe açıkladı. Citibank gelecek 6-12 ay içinde ons altın fiyatı için 2100 dolarlık rekor seviyede bir tahmininde bulundu. BofA Securities de dolar/TL kurunun yıl sonuna kadar 31 TL seviyesine geleceğini öngördü. Euro ise bugün 30 lirayı aştı. İşte 18 Temmuz Salı Kapalıçarşı verileri ile güncel döviz kurları ve anlık, canlı Cumhuriyet altını, gram altın, çeyrek altın fiyatları…

Finans 18-07-23 10:56

KPSS SINAV GİRİŞ BELGELERİ 2023: ÖSYM KPSS sınav giriş belgeleri açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Gözler ÖSYM'de

KPSS sınav giriş belgeleri ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Kamu Personeli Seçme Sınavı Genel Yetenek-Genel Kültür-Eğitim Bilimleri oturumları 23 Temmuz 2023 Pazar günü, Alan Bilgisi 1. gün oturumları 29 Temmuz Cumartesi günü, 2. gün oturumları ise 30 Temmuz'da gerçekleştirilecek. Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ise 6 Ağustos'ta. Peki, KPSS sınav giriş belgeleri açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte ÖSYM 2023 KPSS sınav giriş belgesi ekranı...

Egitim 11-07-23 10:51

En fazla can kaybı pazar günleri! Temmuz ve ağustos için uyarıda bulundu: Vakalar her yıl artıyor... Karadeniz'de 'rip akıntısı' yüzlerce can aldı

En vaka Artvin'de, en çoğu ise Samsun'da görüldü; her geçen yılla birlikte sayısı artış gösteren vakaların çoğunluğu ise 30 yaşın altındaki kişilerden oluşuyor. 'Çeken akıntı' olarak da bilinen 'rip akıntısı', 10 yılda yüzlerce can aldı. Doç. Dr. Mustafa Serkan Abdüsselam, en fazla boğulma vakasının pazar günü yaşandığını belirtirken vakalarda kadın - erkek dağılımını ifade eden istatistikleri de paylaştı ve içinde bulunduğumuz aylar için uyarıda bulundu.

Haber 09-07-23 10:18

SON DAKİKA | Bakan Bak duyurdu! Seyahatsever projesi 10 Temmuz'da başlıyor

Son dakika haberi: Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Seyahatsever projesinin 10 Temmuz Pazartesi günü başlayacağını duyurdu. Proje kapsamında yaklaşık 2 ay boyunca devam edecek proje kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı yurtları, 18-30 yaş arası tüm gençleri 5 geceye kadar ücretsiz ağırlayacak. İşte detaylar...

Haber 07-07-23 10:18

CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan '2 Temmuz' paylaşımı: Yitirdiğimiz canlarımızı saygı, rahmet ve hüzünle anıyorum

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sivas Katliamı'nın 30. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Haber 02-07-23 10:17

BAYRAMDA TOPLU TAŞIMA ücretsiz mi? 2023 Kurban Bayramı'nda İETT otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı? Toplu taşıma tarifesi

Bayramda toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı 28 Haziran Çarşamba gününün gelmesi ile birlikte merak konusu oldu. Bilindiği üzere Kurban Bayramı tatili devlet kurumlarında çalışan memurlar için 9 güne çıkartıldı. Toplu taşıma araçlarına ilişkin karar ise Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, bayramda toplu taşıma ücretsiz mi? 28-29-30 Haziran-1 Temmuz 2023 Kurban Bayramı'nda İETT otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı?

Haber 28-06-23 01:19

Gelir İdaresi Başkanlığı duyurdu: Süre uzatılmayacak, 30 Haziran son gün! 4.5 milyon kişi borç yapılandırması için vergi dairelerine koştu

Hazine ve Maliye Bakanlığına bağlı vergi dairelerine 4.5 milyondan fazla mükellef borç yapılandırması için başvururken, bugüne kadar 20,7 milyar lira tahsilat gerçekleştirildi. Borç yapılandırmasında başvuru tarihi uzatılarak 30 Haziran’a çekilmiş, ödemelerin ise 31 Temmuz sonuna kadar yapılacağı bildirilmişti. Bir kez süre uzatımı yapılan kamu borcu yapılandırması için yeniden bir süre uzatımının yapılmayacağı ifade edildi.

Finans 22-06-23 09:59

Asgari ücret zammı ile 69 bin liralık fatura! SGK’ya borcu olanlar 1 Temmuz sonrasında değişiyor: 500 dolar hedefi için yüzde 37’lik artış…

Askerlik, doğum ve yurt dışı borçlanması olanlar dikkat! En az yüzde 30 zamlanması bekleniyordu. 500 dolar hedefini yakalamak için yüzde 37 artabilir… Asgari ücrete ara zam yapılmasının ardından Sosyal Güvenlik Kurumu SGK ödemeleri de zamlanacak. 26 Haziran’a kadar açıklanması beklenen yeni asgari ücret öncesinde askerlik borçlanması için 17 bin lira daha az ödemek mümkün. Kadınların prim günlerini aşağı çeken doğum borçlanması da 1 Temmuz sonrasında 70 bin liraya yakın artacak.

Finans 15-06-23 09:13

Asgari ücret ara zammında ikinci yıl! Bekarı, genci, yaşlısı, evlisi... Herkes asgari ücret zammını konuşuyor! %20 artarsa 10.280, %25 artarsa 10.633 %30 artarsa...

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, temmuz zammı için çalışmalara bugün resmen başlıyor. Komisyon ‘Asgari ücret ne zaman açıklanacak ve ne kadar olacak?’ sorularına yanıt arayacak. Toplantı öncesinde işçi, işveren ve hükümet kanadından milyonları heyecanlandıran açıklamalar peş peşe gelirken ilk toplantı bugün saat 14.00’da gerçekleşecek. Mevcut asgari ücrete yapılacak zam %20 olursa maaşlar 10 bin TL'nin üzerine çıkacak.

Finans 13-06-23 09:17

Altından sonra döviz! Merkez Bankası yeni tebliğ yayımladı: Türk Lirası’na yüzde 10’luk dönüşümü tamamlayamayan bankalar…

Merkez Bankası kararıyla, gerçek kişi hesaplarında yüzde 10 TL dönüşümünü sağlayamayan bankalar, 26 Mayıs-28 Temmuz 2023 tarihleri arasında eksik kalan kısım için 6 ay süreyle menkul kıymet tesis edecek. 28 Temmuz sonrası için dövizden TL’ye ek dönüşüm oranı eşiği yüzde 30’a yükselecek. Oranı tutturamayan banka, bu tarihten sonra hedef tutana kadar ek yüzde 10 menkul kıymet blokesi yapacak.

Finans 17-05-23 07:11

Bakan Bilgin'den canlı yayında çarpıcı açıklama! Asgari ücret 30 bin lira olursa ne olur?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Temmuz ayında yapılacak asgari ücret zammına değinen Bakan Bilgin, Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan'ın 'Asgari ücret 30 bin lira olacak' vaadiyle ilgili, "Bunu yaparsak alım gücünü düşürmüş oluruz. Burada bir denge noktası var. Nasıl bir ücret artışı enflasyona yol açmaz şöyle açıklayayım; üretimle ücret artışı aynı oranda olmalı." ifadelerini kullanarak söz konusu vaadi ciddiye almadığını söyledi.

Finans 29-04-23 21:13

Son dakika: Asgari ücrete Temmuz zammı! 8.506 liradan 10.328 liraya yükselecek: Refah payı ile yüzde 30…

Asgari ücret zammı Temmuz 2023 için milyonlar tarafından merak edilirken, tahminler de gelmeye başladı. Memur ve emekli zammı gibi bu yıl da Temmuz ayında ara bir artış yapılacağı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan yeni asgari ücretin, 6 aylık enflasyon ile şekil alması bekleniyor. Merkez Bankası verilerine göre ise asgari ücrete gelecek zam oranı şimdiden yüzde 21 seviyesinin üzerine yükseldi. İşte, asgari ücret zammı son dakika haberleri…

Finans 26-04-23 08:07

SON DAKİKA | Milyonlarca memur ve emeklinin gözü temmuz zammında! Rakamlar netleşmeye başladı: SSK, Bağ-Kur, memur ve memur emeklisi maaşı...

Temmuz ayına az bir süre kala memur ve emeklileri gözü kulağı yapılacak zam oranında. MB anketine göre SSK ve Bağ-Kur emeklisine yüzde 21,43, memur ve memur emeklisine 19,18'lik zam sinyali geldi. Memur ve memur emeklisi toplu sözleşme kapsamında yüzde 6 zam ve enflasyon farkı alacak. Memur ve emekliler refah payı beklentisi içinde. Hükümet zam oranlarına refah payı da eklerse hem SSK ve Bağ-Kur emeklisi hem memur ile memur emeklisinin zam oranı yüzde 25 ila 30 arasını buluyor.

Finans 23-04-23 08:06

MEMUR MAAŞI ZAMMI SON DAKİKA haberleri: 2023 Memur maaşlarına ek zam gelir mi, Temmuz’da artış olacak mı?

Memur maaşına zam beklentisi, en düşük emekli maaşına ara zam yapılmasının ardından oluştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada Temmuz ayını işaret ederek asgari ücrete ek zam yapılacağının sinyallerini verdi. Bilindiği üzere, memur ve emekli maaşlarına sene başından yüzde 30 oranında zam yapılmıştı. Peki, 2023 memur maaşlarına ek zam gelir mi? Memur maaşlarında Temmuz’da artış olacak mı?

Finans 30-03-23 09:11

2023 asgari ücret zammı ne zaman açıklanacak? Asgari ücret toplantısı ne zaman, saat kaçta? Açıklama geldi

Asgari ücret toplantısı için araştırmalar hız kazandı. Asgari ücret her yıl zam yapılıyor. Bu yıl ilk defa temmuz ayında ara zam yapıldı. Cumhurbaşkanı Recei Tayyip Erdoğan, yeni asgari ücretin 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olmak üzere yüzde 30 artışla 5 bin 500 liraya yükseltildiğini duyurmuştu. Şimdi gözler yeni asgari ücret zammına çevrildi. Peki, asgari ücret toplantısı ne zaman, saat kaçta? 2023 asgari ücret zammı ne zaman açıklanacak?

Finans 01-12-22 15:54

Son dakika: Konya'da 7 kişiyi katletmişti! Caninin cezası belli oldu

Son dakika: 30 Temmuz 2021'de Konya'nın Meram ilçesinde ihbar üzerine gidilen bir evde aynı aileden 7 kişinin cansız bedeni bulunmuştu. Türkiye'nin uzun süre gündeminden düşmeyen olayla ilgili detaylar kamuoyu tarafından yakından takip edilmişti. Cinayet zanlısı Mehmet Altun 4 Ağustos'ta yakalanmıştı ve olayların sır perdesi aralanmıştı. Bugün görülen davada Altun'a 7 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 10 yıl hapis cezası verildi.

Haber 17-11-22 18:46

Uzman çavuş sevgilisini öldüren kadının cezası belli oldu

Kağıthane'de geçtiğimiz yıl temmuz ayında yaşanan olayda Gizem Erdoğan (30), birlikte yaşadığı uzman çavuş sevgilisi Zeynel Yıldırım'ı (26), beylik tabancasıyla vurarak öldürmüştü. Müebbet hapis istemiyle yargılanan ve mahkemede savunmasını veren Erdoğan, bilerek yapmadığını söyledi. Öte yandan Erdoğan, 12 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 06-09-22 14:28

Çelikler Holding'den Afşin Elbistan A Termik Santrali'ne ilişkin açıklama:

"Grev ve iş bırakma söz konusu değildir. Temmuz ayında devletimizin yapmış olduğu yüzde 30 zam artışı doğrultusunda asgari ücretli ve daha üzeri maaş alan çalışma arkadaşlarımıza aynı oranda zam yaptık"

Yurthaber 22-08-22 15:08

2022 Aşure Günü ne zaman, Muharrem ayının kaçıncı günü idrak edilecek? Aşure malzemeleri ve yapılışı!

Muharrem ayı 2022'nin başlamasıyla beraber Aşure Günü ile ilgili ayrıntılar da merak konusu oldu. 30 Temmuz Cumartesi günü idrak edilmeye başlanan Muharrem ayında ibadetlerini erine getiren binlerce Müslüman konuya ilişkin araştırma yapmayı sürdürüyor. Peki 2022 Aşure Günü ne zaman, Muharrem ayının kaçıncı günü idrak edilecek? Detaylar haberimizde...

Haber 05-08-22 15:27

Otomobilde bu listeye dikkat! Benzinli satışlar ilk sırada...

Türkiye otomotiv pazarında bu yılın 7 aylık döneminde en fazla benzinli otomobiller satılırken, ikinci sıradaki dizel otomobillerin satışlardan aldığı pay azalmaya devam etti. Temmuz itibarıyla otomotivde benzinli otomobiller 226 bin 43 adetlik satışla ilk sırada yer alırken, benzinli otomobilleri, 54 bin 654 adetle dizel ve 30 bin 417 adetle hibrit motorlu araçlar takip etti. Veriler, dünyada da yeni yaygınlaşmakta olan elektrikli otomobillerin satışının artmaya devam ettiğini gösterdi.

Finans 05-08-22 13:13

AŞURE GÜNÜ 2022! Aşure günü ne zaman? Muharrem ayında hangi ibadetler yapılır?

Muharrem ayı 2022'nin başlamasıyla beraber aşure günü hakkındaki detaylar gündeme geldi. Muharrem ayında ibadetlerini yerine getiren binlerce Müslüman vatandaş, aşure gününün ne zaman olacağını merak ediyor. 30 Temmuz Cumartesi günü idrak edilmeye başlanan Muharrem ayı yine ibadetler eşliğinde geçiyor. Peki aşure günü ne zaman? Muharrem ayında hangi ibadetler yapılır? İşte tüm detaylar...

Haber 04-08-22 16:40

Aşure günü ne zaman başlar ve biter? 2022 Aşure günü, Muharrem ayı ne zaman?

Muharrem ayının başlamasıyla beraber aşure günü hakkındaki detaylar gündeme geldi. Muharrem ayında ibadetlerini yerine getiren binlerce Müslüman vatandaş aşure gününe gün sayıyor. Bu yıl 30 Temmuz Cumartesi günü idrak edilmeye başlanan Muharrem ayı yine ibadetlerle geçecek. Peki aşure günü ne zaman başlar ve biter? İşte 2022 Aşure günü...

Haber 03-08-22 22:46

30 Temmuz reyting sonuçları açıklandı mı? Hangi yapım, dizi reytinglerde birinci oldu?

Reyting sonuçları merak konusu oldu. Her gün, bir önceki güne dair reyting sonuçları açıklanıyor. Peki 30 Temmuz reyting sonuçları açıklandı mı? Hangi yapım, dizi reytinglerde birinci oldu? İşte detaylar...

Trend 31-07-22 10:09

Deprem mi oldu? Kandilli Rasathanesi son depremler listesi 30 Temmuz 2022 Cumartesi

Son depremler listesi ve 30 Temmuz Cuma günü Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan açıklamaların ayrıntıları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde saat 22.14'te 3.6 şiddetinde sarsıntı gerçekleşti. Öte yandan yaşadıkları illerde sarsıntı hisseden kişiler araştırma yapmaya başladı. Peki 30 Temmuz deprem mi oldu? İşte Kandilli Rasathanesi son depremler listesi...

Haber 30-07-22 23:21

ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI! 30 Temmuz Çılgın Sayısal Loto sonuçları nasıl sorgulanır? Sayısal Loto sonuç sorgulama ekranı!

30 Temmuz Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı. Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi olmak üzere haftada 3 gün çekilişi yapılan popüler şans oyunu Çılgın Sayısal Loto'nun 30 Temmuz çekilişinde kazandıran numaralar çekilişin ardından merak konusu oldu. Öte yandan birçok vatandaş internette "30 Temmuz Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı?" sorusunun yanıtını öğrenmek için araştırma yapıyor. İşte 30 Temmuz 2022 Cumartesi Çılgın Sayısal Loto sonuçları...

Haber 30-07-22 21:40

Trabzonspor Sivasspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Sivasspor maçı şifresiz canlı izle!

Trabzonspor Sivasspor maçı 30 Temmuz 2022 Cumartesi günü oynanacak. Süper Kupa final maçı için futbolseverlerin heyecanlı bekleyişi sürüyor. Karşılaşma ile ilgili ayrıntılar merak konusu oldu. Peki Trabzonspor Sivasspor maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenecek? İşte Trabzonspor Sivasspor maçı şifresiz canlı izle bilgisi...

Spor 30-07-22 20:12

Deli Deli Küpeli ne zaman çekildi? Deli Deli Küpeli filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?

Deli Deli Küpeli filmi 30 Temmuz 2022 Cumartesi günü televizyon yayın akışında yer alması sebebiyle vatandaşlar tarafından merak edildi. Osman Fahir Seden'in senaristliğini üstlendiği filmin yönetmenliğini Kartal Tibet yaptı. Peki Deli Deli Küpeli ne zaman çekildi? Deli Deli Küpeli filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte detaylar...

Trend 30-07-22 19:14

Deliha ne zaman çekildi? Deliha filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?

Deliha filmi 30 Temmuz 2022 Cumartesi günü televizyon yayın akışında yer alması sebebiyle vatandaşlar tarafından merak edildi. Hakan Algün'ün yönetmenliğini yaptığı film, sık sık televizyon erkanlarında yerini alıyor. Peki Deliha ne zaman çekildi? Deliha filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Ayrıntılar haberimizde...

Trend 30-07-22 19:07

Ercan Taner yeni sezonda Tivibu Spor'da

Taner, Tivibu Spor seyircilerinin heyecanına 30 Temmuz tarihinden itibaren ortak olacak

Yurthaber 30-07-22 11:01

Muharrem ayı mesajları, Hicri Yılbaşı mesajları 2022! En güzel, kısa, uzun, anlamlı Muharrem ayı kutlama sözleri

İslam aleminin önemsediği aylardan biri olan Muharrem ayı, 30 Temmuz itibariyle idrak edilmeye başladı. Hicri takvimin ilk ayı olarak kabul edilen Muharrem ayının 10. günü Aşura günü olarak anılır. Muharrem ayının başlamasıyla beraber hicri yılbaşı da kutlanmaya başladı. Sevdiklerine Muharrem ayı ve hicri yılbaşı mesajları ve sözleri paylaşmak isteyenler internette araştırmaya başladı. İşte en güzel, anlamlı, dualı Muharrem Ayı ve hicri yılbaşı mesajları ve sözleri...

Haber 30-07-22 10:42

Bugün hava nasıl olacak? Hafta sonu sıcaklıklar artıyor mu? Meteoroloji 30 Temmuz 31 Temmuz İstanbul, Ankara, İzmir il il hafta sonu hava durumu tahminleri!

30, 31 Temmuz hafta sonu hava nasıl? Hafta sonu dışarıya çıkmak isteyen vatandaşlar hafta sonu havanın nasıl olacağını internette araştırmaya başladı. Meteorolojiye göre sıcaklıkların güney ve doğu kesimlerde mevsim normallerinin üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Hangi illerde bugün havanın nasıl olacağı, kaç derece olacağı araştırılıyor. Peki hafta sonu 30,31 Temmuz hava nasıl olacak? İşte 30,31 Temmuz İstanbul, Ankara, İzmir il il hava durumu..

Haber 30-07-22 09:41