32 Haftalik Gebelikte Bebegin Boyu Haberleri

Yasak aşk kanlı bitti! Evli futbol antrenörü ilişki yaşadığı hakemi 32 kez bıçaklayarak öldürdü... Cesedi ormanlık alana atıp kaçtı

Almanya'da ilişki yaşadığı ortaya çıkan evli bir futbol antrenörü ve hakemin yasak aşkı kanlı bitti. 43 yaşındaki futbol antrenörünün cinsel birliktelik yaşadıktan sonra hakemi 32 kez bıçaklayarak öldürdüğü ve cansız bedenini ormanlık bir alana attığı ortaya çıktı. Olayın ardından futbol antrenörü ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 2024-01-31 10:14:57

15 bin kişi güne Büyükşehir’in sıcak çorbası ile başlıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, şehrin 32 noktasında yıl boyu sıcak çorba ikramında bulunuyor.

Yurthaber 2024-01-16 12:08:15

Meteoroloji'den sıcak hava uyarısı! O saatlere dikkat

Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde seyrettiği şu günlerde Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden (MGM) önemli bir açıklama geldi. MGM'den yapılan açıklamada, sıcak havanın mevsim normalleri üzerinde olacağı uyarısı yapılırken, sıcaklıkların hafta boyu Ankara'da 31-34, İstanbul'da 28-31, İzmir'de 32-34 derece civarında seyredeceği bildirildi.

Haber 2022-05-31 18:39:01

Özel harekat polisi eşini kendi silahıyla öldürmüştü! Cezası belli oldu

Samsun'da, özel harekat polisi eşi Emrullah Çitil'i (32) tabancayla vurarak öldürdüğü suçlamasıyla 'eşi kasten öldürmek'ten ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanan Yasemin Çitil (31) hakkında karar verildi. Tutuklu Çitil, 'haksız tahrik' indirimi uygulanarak, 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Çitil, son savunmasında, "Keşke ben ölseydim. Çocuğumdan ayrı her gün ölüp ölüp dirilmeseydim" dedi.

Haber 2022-01-11 16:55:03

“Çöp poşeti” katili olarak anılan tarihin en azılı suçlusu: Patrick Wayne Kearney

'Çöp Poşeti Katili' olarak da bilinen Kearney, 1975-1977 yılları arasında aktif olan bir seri katil olarak karşımıza çıkıyor. Yüksek bir IQ’ya sahip olan Kearney, 32 homoseksüel erkeği öldürdüğünü itiraf etti. Kurbanlarının cesetlerini Kaliforniya’da otobanında çöp poşetine sararak atan katil, 21 cinayetten suçlu bulunmasına rağmen itirafından dolayı ömür boyu hapse mahkum edildi.

Trend 17-11-21 13:57

Eşini boğarak öldürmüştü! Kan donduran vahşet için istenen ceza belli oldu

Çorum’da, dini nikahla birlikte yaşadığı Aslıhan Dal'ı (29) boğarak öldüren Polat Hatal’ın (32) ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklu yargılandığı davanın görülmesine devam edildi. Duruşmada mütalaasını açıklayan savcı, Hatal’ın haksız tahrik indirimi uygulanmadan ömür boyu hapisle cezalandırılmasını istedi.

Haber 10-11-21 16:00

Kovid-19'un Delta varyantı hamilelerde ölüm riskini artırıyor

Ankara Şehir Hastanesi Kadın Doğum Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Özlem Moraloğlu Tekin: - "Hastanemizde bir yıldaki gebe ölüm sayısına bu sene Delta varyantı nedeniyle neredeyse bir ayda ulaşıldı. Kovid-19 gebelerde gerçekten ağır seyrediyor" - "Aşıyı gebelikte kesinlikle öneriyoruz. Şu anda Kovid-19 servisimizde 25 gebemiz yatıyor ve ne yazık ki hiçbiri aşılı değil" - Kovid-19 tedavisi gören 32 haftalık hamile Fatma Aybar: - "Kovid-19 aşımı olmamıştım. Gebelere aşı yapıldığını bilmiyordum, bilseydim bir değil 10 defa bile olurdum"

Yurthaber 17-09-21 10:37

Eşini boğarak öldüren sanık: Çocuklarım korkmasın diye ambulans çağırmadım

Çorum’da, dini nikahla birlikte yaşadığı Aslıhan Dal'ı (29) boğarak, öldüren Polat Hatal (32), ‘kasten öldürme’ suçundan ömür boyu hapis istemiyle tutuklu yargılandığı davada ilk kez hakim karşısına çıkarıldı. Hatal, savunmasında, "Boğazını sıktım, ikimiz de yere yığıldık. Yan odadaki çocuklarımı alıp dışarı çıktım hatta korkmasınlar, diye ambulans çağırmadım. Çocukları anneme bıraktım, polise ihbarda bulundum" dedi.

Haber 07-06-21 17:48

Hatice Şimşek'in katiline müebbet hapis

Antalya'da birlikte yaşadığı sevgilisi Hatice Şimşek'i (30) döverek öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan Gökhan Çınar (32), ömür boyu hapse mahkum edildi. Pişmanlık duymaması nedeniyle sanığın cezasında indirim yapılmadı.

Haber 17-02-21 15:14

Gaziantep’te Trafik ekipleri 4 bin 75 araç kontrol edildi

Gaziantep Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü 30 Eylül günü yaptığı denetimlerde 4 bin 75 aracı kontrol edildiğini, bin 1 sürücünün yolcu ve araç plakasına trafik güvenliğini tehlikeye atan nedenlerden dolayı işlem yapıldığını açıkladı.Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü 30 Eylül günü İl merkezi, İlçeler ve şehirlerarası karayollarında yapılan trafik kontrollerinin verilerini kamuoyuyla paylaştı.Yapılan açıklamada, 4 bin 75 araç kontrol edildiği vurgulanırken, trafik güvenliğini ve vatandaşların can güvenliğini tehlikeye düşüren, 7 sürücüye alkollü olarak araç kullanmaktan, 32 sürücüye ve araç plakasına kırmızı ışık ihlalinden, 320 sürücüye ve araç plakasına hız ihlalinden, 231 aracın tescil plakasına hatalı park etmekten, 64 motosiklet sürücüsüne çeşitli maddelerden, 49 sürücüye ve araç plakasına seyir halinde cep telefonu kullanmaktan, 6 sürücüye abartı egzozlu araç kullanmaktan, 5 sürücüye yüksek sesli müzik dinleyerek çevreyi rahatsız etmekten, 1 sürücüye drift yaparak araç kullanmaktan, 14 yolcu taşımacılığı yapan sürücüye çeşitli maddelerden, 1 sürücüye tescil belgesinde gösterilen maksadın dışında araç kullanmaktan, 271 sürücüye diğer trafik kurallarını ihlal etmekten para cezası kesildiği bilgisi paylaşıldı.Gün boyu yapılan denetimler sonucunda bin 1 sürücünün yolcu ve araç plakasına işlem yapılırken, 106 araç trafikten men edildi ve 8 sürücünün ehliyetine el konuldu.

Yurthaber 01-10-20 15:17

Ataşehirli kursiyerler sanat eğitimlerinde öğrendiklerini online yıl sonu gösterisinde sundular

Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen sanat eğitimlerine katılan kursiyerlerin gösterileri bu yıl korona virüs salgını nedeniyle Mustafa Saffet Kültür Merkezi ve Cemal Süreya Etkinlik Merkezi yerine sosyal medya üzerinden yapıldı.Tiyatro, drama, bağlama, keman, piyano, resim, gitar, halk oyunları, dans, bale ve perküsyon eğitimlerine katılan toplam 4 bin kişiden 615’inin katılımıyla gerçekleştirilen gösteriler gerek ailelerden gerekse sanatseverlerden yoğun ilgi gördü.10 yıl önce hayata geçirdiği “Sanat Eğitimini Mahallenize Getiriyoruz” projesiyle bugüne kadar binlerce Ataşehirliyi sanatla buluşturan Ataşehir Belediyesi, Mustafa Saffet Kültür Merkezi, ATAMEM, Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültürevi, Neşet Ertaş Kültürevi, İçerenköy Sanat Eğitim Merkezi, Cemal Süreya Etkinlik Merkezi, Ferhatpaşa Gençlik Merkezi ile Ferhatpaşa Bilim ve Sanat Merkezi’nde başlayan eğitimlere korona virüs salgını nedeniyle online olarak devam etmişti.Alanlarında başarılı 32 eğitmen eşliğinde yapılan eğitimlerin heyecanla beklenen yıl sonu gösterilerinin, korona virüs salgını nedeniyle sahnelerde yapılamaması hem kursiyerleri hem de velileri üzerken, gösterilerin sosyal medya üzerinden yapılması yüzleri güldürdü.“Bi’dünya sanat bi’dünya etkinlik Ataşehir’de” sloganıyla gerçekleştirilen etkinliklerdeki 11 branşta hazırlanan 17 videoda 40 grup, 60 solo performansa sanatseverlerin ilgisi de dikkat çekiciydi.Kursiyerlerin yüksek katılımıyla gerçekleştirdiği sanat eğitimleri yıl sonu etkinliklerini, çevrim içi platformlara taşıyarak bir ilke imza atan Ataşehir Belediyesi; müziği, resmi ve dansı Ataşehirlilerin evlerinin salonlarına taşıyarak yediden yetmişe herkesi yine sanatla buluşturdu.Aile boyu prodüksiyonBugüne kadar kültür merkezlerinde ve sergi salonlarında görmeye alışık olduğumuz yıl sonu etkinlikleri bu kez online olarak evlerin salonlarına konuk olurken, çekimler sırasında eğlenceli anlar da yaşandı.

Yurthaber 24-06-20 12:32

2 yaşındayken kaçırılan adam, 32 yılın ardından ailesine kavuştu

Çin’de 2 yaşındayken kaçırılan adam, 32 yıl sonra ailesiyle tekrar bir araya geldi. Yasa dışı yollarla para karşılığı satılan Yin, başka bir aile tarafından evlat edinildi. Birbirlerine kavuşarak tekrar bir araya gelen aile, ömür boyu ayrılmama sözü verdiler.

Haber 20-05-20 14:25

Darıca Belediyesi taksileri dezenfekte ediyor

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, gün boyu ekibi, meclis üyeleri ve muhtarlarla toplantı yaparak korona virüse karşı alınan önlemleri masaya yatırıldı.Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, başkan yardımcıları, birim müdürleri, 32 mahalle muhtarı ve meclis üyeleriyle bir araya geldi.

Yurthaber 19-03-20 15:18

Besi yetiştiriciliği kursiyerlerine sertifika

Samsun’un Ayvacık ilçesinde düzenlenen ’Besi Yetiştiriciliği Kursu’nu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.Hayat Boyu Öğrenme Projesi kapsamında Ayvacık Ziraat Odası, Halk Eğitim Merkezi ve Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü iş birliği ile Ziraat Odası Mühendisi Ömer Faruk Yılmaz tarafından açılan Besi Yetiştiriciliği Kursu’nu başarı ile tamamlayan 32 kursiyer için sertifika töreni düzenlendi.

Yurthaber 09-01-20 18:30

Zonguldak'ta şiddetli rüzgar etkili oluyor

Saatteki hızı 32 kilometreye ulaşan rüzgar nedeniyle balıkçılar denize açılamadı, dalgaların boyu 6 metreyi buldu

Yurthaber 08-01-20 11:44

Filipinler'de 2009'daki katliamın sanıklarına ömür boyu hapis

Maguindanao vilayetinde siyasi egemenlik ve özel askeri güç kuran Ampatuan ailesinin 5 bireyi 32'si gazeteci 57 kişinin öldürüldüğü saldırıdan sorumlu tutuldu

Haber 19-12-19 14:15

Boyu uzamayan evlatları için evi küçük objelerle dekore ettiler

Mukopolisakkaridoz rahatsızlığı sebebiyle boyu kısa kalan 32 yaşındaki kızları Şeyma Esra Telli için evin dört bir yanını küçük eşyalarla yeniden dekore eden Hacer- Ergül Telli çifti, evlatlarının hayattan keyif alabilmesi için çabalıyor - Yaşama sevinciyle dolu olan 92 cm boyundaki Şeyma, iki evladını trafik kazasında, hukuk fakültesinde okuyan çocuklarını ise aynı rahatsızlık nedeniyle kaybeden aile için tek moral kaynağı - Şeyma Esra Telli: - "Kendimi engelsiz hissediyorum. Her şey görüldüğü gibi elimin altında, Allah anne ve babamdan razı olsun, hayatımı kolaylaştırdılar. Normal bir insan gibi yaşıyorum" - Baba Ergül Telli: - "Şeyma bizim hayatımızın, yaşamamızın gayesi. Biz Şeyma'ya artık her şeyimiz diye bakıyoruz"

Magazin 09-11-19 11:40

Korku filmlerinin vücuda faydası olabilir mi?

Korkunun insanlar üzerinde fiziksel anlamda bir çok etkisi var. Bir korku filmi vücutta olumlu etki yaratabilir ya da hayat boyu tedirginliğe yol açabilir. Yaşları 20 ile 26 arasında değişen 32 sağlıklı kişiyle yapılan bir deneyde grubun bir odada sessizce oturarak ''Teksas Katliamı'' filmini izlemeleri istendi. Filmi izleyenlerin bağışıklık sistemi tarafından vücuda giren mikroplara karşı savaşırken kullanılan akyuvarlarının aktif hale geldiği gözlemlendi.

Trend 04-11-19 13:42

Cinayetle sonuçlanan kavgayı 'lavuk' ifadesi başlattı

ANTALYA'da Olympos Antik Kenti kazılarında doktora yapan ve kazı ekibi başkan yardımcısı olan Sinan Sertel'i (32) ağaç kesme tartışması sonucunda öldüren Sadık Poyraz hakkında 'kasten insan öldürme' suçundan ömür boyu hapis istemiyle iddianame hazırlandı.

Haber 14-10-19 12:56

Tehlikeli serinlik can alıyor

Hava sıcaklıklarının 40 dereceyi aştığı Şanlıurfa'da, göl, baraj ve kanal gibi yerlerde geçen yıl 45, bu yıl da 32 kişi boğularak hayatını kaybetti - Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül: - "Bu genç ve çocuklarımız yanlış yerlerde, sulama kanallarında serinlemek isterken hayatlarını kaybedebiliyorlar. Böyle olayların yaşanmaması için hepsini havuzlarımıza davet ediyorum. Havuzlarımız ücretsiz ve gün boyu istedikleri kadar burada vakit geçirebilirler" - Yüzme Federasyonu Şanlıurfa İl Temsilcisi Mustafa Abak: - "Yasak olan ve yüzmek için girilmeyen sulara vatandaşlarımız girmemeli. Bir insan canı bu kadar ucuz olmamalı"

Yurthaber 23-08-19 12:21

Tehlikeli serinlik can alıyor

Hava sıcaklıklarının 40 dereceyi aştığı Şanlıurfa'da, göl, baraj ve kanal gibi yerlerde geçen yıl 45, bu yıl da 32 kişi boğularak hayatını kaybetti - Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül: - "Bu genç ve çocuklarımız yanlış yerlerde, sulama kanallarında serinlemek isterken hayatlarını kaybedebiliyorlar. Böyle olayların yaşanmaması için hepsini havuzlarımıza davet ediyorum. Havuzlarımız ücretsiz ve gün boyu istedikleri kadar burada vakit geçirebilirler" - Yüzme Federasyonu Şanlıurfa İl Temsilcisi Mustafa Abak: - "Yasak olan ve yüzmek için girilmeyen sulara vatandaşlarımız girmemeli. Bir insan canı bu kadar ucuz olmamalı"

Haber 23-08-19 12:19

Adana’da Erasmus öğrencileri sokak hayvanlarını besledi, barınakları ziyaret etti

Adana Hayat Boyu Eğitim Derneği tarafından hazırlanan ‘Sokak Hayvanlarının Sefaleti, İnsanlığın Cehaleti’ başlıklı proje kapsamında yapılacak etkinlikler için Romanya, Litvanya, Makedonya ve Hırvatistan’dan 32 kişi Adana’ya geldi.

Yurthaber 09-05-19 14:15

Kocasını sevgilisine öldürten kadının babası: Damadım kızıma sakinleştirici iğne yapıyordu

Konya'nın Altınekin ilçesinde, kocasını, ilişki yaşadığı amcasının oğluna öldürttüğü gerekçesiyle hakkında 'tasarlayarak yakın akrabayı öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istenen Zekiye Sarı'nın (32) babası, tanık olarak dinlendiği mahkemede damadının aldattığı kızına sürekli sakinleştirici iğne yaptığını ileri sürdü.

Trend 09-05-19 10:57

Kocasını sevgilisine öldürten kadının babası: Damadım kızıma sakinleştirici iğne yapıyordu

KONYA'nın Altınekin ilçesinde, kocasını, ilişki yaşadığı amcasının oğluna öldürttüğü gerekçesiyle hakkında 'tasarlayarak yakın akrabayı öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istenen Zekiye Sarı'nın (32) babası, tanık olarak dinlendiği mahkemede damadının aldattığı kızına sürekli sakinleştirici iğne yaptığını ileri sürdü.   Altınekin ilçesinde çiftçilik yapan, 2 çocuk babası Ali Sarı (37), 2 Kasım 2017 sabahı pancar sökmeye gittiği Yenice Mahallesi Kalınyer mevkiindeki tarlasında işçiler tarafından öldürülmüş olarak bulundu.

Haber 09-05-19 10:18

Acılı abla: Müebbet hapis, kardeşime doğum günü hediyesi oldu

ANTALYA'da kendisine uyuşturucu getiren Hasan Hüseyin Liman'ı oturduğu rezidansın önünde öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Eren Özen (32) ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 16-01-19 16:24

Anne katilinden 'pes' dedirten savunma!

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde, annesi Hatice Kılınç'ı 24 bıçak darbesiyle öldürdüğü iddiasıyla ağırlaştırılmış ömür boyu hapsi istenen Ersin Kılınç'ın (32) yargılanmasına başlandı. Kılınç, ilk duruşmada, "Kulağıma sesler geldi. Annemin başkasıyla ilişkisi olduğunu ve bu ilişki sırasında çocuk düşürdüğünü söyledi. Sonrasını hatırlamıyorum. Kendime geldiğimde annem kanlar içinde yerde yatıyordu" dedi.

Haber 06-12-18 12:12

Annesini 24 bıçak darbesiyle öldürdü, 'Kulağıma sesler geldi' dedi

ZONGULDAK'ın Gökçebey ilçesinde, annesi Hatice Kılınç'ı 24 bıçak darbesiyle öldürdüğü iddiasıyla ağırlaştırılmış ömür boyu hapsi istenen Ersin Kılınç'ın (32) yargılanmasına başlandı.

Haber 06-12-18 12:10

Yasak aşk rezaleti! Eşinin kuzeniyle yakalandı, 'Bizi köye rezil edecek' deyip öldürttü

Konya'nın Altınekin ilçesinde, çiftçi Ali Sarı'yı (37) pancar tarlasında tabancayla başından vurarak, öldüren amcasının oğlu İskender Sarı (48) ile cinayeti azmettirdiği öne sürülen Ali Sarı'nın eşi Zekiye Sarı'nın (32) 'tasarlayarak yakın akrabayı öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Eşinin kendisini aldattığı iddiasında bulunan Zekiye Sarı, "İskender ile ilişki yaşadığım doğrudur; ancak ben İskender'e 'Git Ali'yi öldür' demedim" dedi.

Haber 10-10-18 12:09

Öldürülen çiftçinin karısı: Kuzeniyle ilişki yaşadım ama 'Git öldür' demedim

KONYA'nın Altınekin ilçesinde, çiftçi Ali Sarı'yı (37) pancar tarlasında tabancayla başından vurarak, öldüren amcasının oğlu İskender Sarı (48) ile cinayeti azmettirdiği öne sürülen Ali Sarı'nın eşi Zekiye Sarı'nın (32) 'tasarlayarak yakın akrabayı öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı.

Haber 10-10-18 11:40

Kadın cinayetinde yerel mahkeme 'müebbet'te direndi

ERZURUM'da, evli sevgilisi 5 çocuk annesi Hanım Ç.'yi (32) vücudunun 12 yerinden bıçaklayarak öldüren taksi sürücüsü Lokman Serçeoğlu'na (31), 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nin verdiği ömür boyu hapis cezası, Yargıtay tarafından fazla bulunarak bozuldu.

Haber 09-10-18 02:46

Kadın cinayetinde yerel mahkeme 'müebbet'te direndi

ERZURUM'da, evli sevgilisi 5 çocuk annesi Hanım Ç.'yi (32) vücudunun 12 yerinden bıçaklayarak öldüren taksi sürücüsü Lokman Serçeoğlu'na (31), 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nin verdiği ömür boyu hapis cezası, Yargıtay tarafından fazla bulunarak bozuldu.

Haber 09-10-18 02:32

'Otel çalışanını öldürmek'ten yargılanan tutuklu sanıklara ömür boyu hapis

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde, 2016 yılında otel çalışanı Murat Acar'ı (48) öldürdükleri suçlamasıyla tutuklu yargılanan Ahmet Hüsnü Tezgel (32) ve Emin Görgülü (48), ömür boyu hapisle cezalandırıldı.

Haber 10-07-18 18:01

Bankalarda 32 milyar liralık altın var

Küresel piyasalardaki dalgalanmaların etkisiyle döviz ve pay piyasalarından kaçan yatırımcının adresi, tarih boyu cazibesini yitirmeyen altın oldu.

Finans 06-07-18 11:49

Bankalarda 32 milyar liralık altın var

Küresel piyasalardaki dalgalanmaların etkisiyle döviz ve pay piyasalarından kaçan yatırımcının adresi, tarih boyu cazibesini yitirmeyen altın oldu - Bankalardaki altın hesapları, mayısta 2017 sonuna kıyasla 7,7 milyar lira artarak 31 milyar 814 milyon liraya ulaşırken bu rakam tüm zamanların en yüksek seviyesi olarak kayıtlara geçti - Altın hesaplarının büyüklüğü ise 2017 sonuna kıyasla 16,8 ton artarak 170 tonu aştı

Finans 06-07-18 11:11

Ömür boyu hapis cezasına çarptırılan sanıktan teşekkür

BURSA'da, "İçindeki şeytanı çıkaracağım" dediği eniştesi Serdar Uğurlu'yu (29) tabancayla 5 el ateş ederek, öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan Cihan Samut'un (32) davasında karar çıktı.

Haber 26-06-18 13:59

Kadın cinayeti sanığına müebbet cezada yerel mahkeme direndi

ERZURUM'da, evli sevgilisi 5 çocuk annesi Hanım Ç.'yi (32) 12 yerinden bıçaklayan Lokman Serçeoğlu'na (31) 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nin verdiği ömür boyu hapis cezası, Yargıtay tarafından fazla bularak, bozuldu.

Haber 11-06-18 15:12

DHA YURT BÜLTENİ 7

1)KADIN CİNAYETİ SANIĞINA MÜEBBET CEZADA YEREL MAHKEME DİRENDİ   ERZURUM'da, evli sevgilisi 5 çocuk annesi Hanım Ç.'yi (32) 12 yerinden bıçaklayan Lokman Serçeoğlu'na (31) 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nin verdiği ömür boyu hapis cezası, Yargıtay tarafından fazla bularak, bozuldu.

Haber 11-06-18 14:00

Kadın cinayeti sanığına müebbet cezada yerel mahkeme direndi

ERZURUM'da, evli sevgilisi 5 çocuk annesi Hanım Ç.'yi (32) 12 yerinden bıçaklayan Lokman Serçeoğlu'na (31) 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nin verdiği ömür boyu hapis cezası, Yargıtay tarafından fazla bularak, bozuldu.

Haber 11-06-18 10:58

Eski eşini başına çekiçle vurarak öldüren sanığa müebbet

İZMİR'in Dikili ilçesinde boşandığı Işık İkizoğlu'nu (32) çekiçle başına birçok kez vurarak öldüren ve mahkemedeki son sözünde olay anında şuurunu kaybettiğini ileri süren Yahya Cengiz Küçük'e (59), ömür boyu hapis cezası verildi.

Haber 03-05-18 14:50

Eski eşini başına çekiçle vurarak öldüren sanığa müebbet

İZMİR'in Dikili ilçesinde boşandığı Işık İkizoğlu'nu (32) çekiçle başına birçok kez vurarak öldüren ve mahkemedeki son sözünde olay anında şuurunu kaybettiğini ileri süren Yahya Cengiz Küçük'e (59), ömür boyu hapis cezası verildi.

Haber 03-05-18 13:49

Çocuk İhmal ve İstismarı Sempozyumu

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz: - "Bugün 65 binin üzerindeki okulumuzda 1 milyondan fazla öğretmenimizle 18 milyona yakın öğrencimize eğitim vermekteyiz. Bu yıl iki hedefimiz var. İhmal ve istismarı önleme ve madde bağımlılığıyla mücadele" - "Risk altındaki grupları tespit etmek için her okulun bir risk haritasını oluşturuyoruz. Yine riskli birey ve grupların tespit edilmesi doğrultusunda bir çalışma yapıyoruz. Sınıf rehberlik etkinliklerinde yıl boyu kazanımları evlatlarımıza aktarmak istiyoruz. Bu kazanımlarla, çocukların sosyal ve duygusal olarak güçlendirilerek, aynı zamanda istismar olaylarından korunmalarını sağlamayı hedeflemekteyiz" - "3 milyon 641 bin veliye eğitim verildi. 32 bin rehberlik öğretmeni bu konuda bilinçlendirildi. 95 bin idareci ve 683 bin öğretmene çocuklara yönelik ihmal ve istismarın önlenmesi eğitimleri verilmiştir"

Haber 23-03-18 17:07

Tecavüzcüsünün başını kesmişti! Son sözü soruldu

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde kendisine tecavüz ettiğini öne sürdüğü Nurettin Gider’i (35) av tüfeğiyle öldürdükten sonra başını keserek köy meydanına atan Nevin Yıldırım (32), Yargıtay’ın bozma kararı üzerine yeniden yargılandığı davada yine ömür boyu hapisle cezalandırıldı.

Haber 22-03-18 10:56

Yeniden görülen 'Kesik baş' davasında yine müebbet çıktı

ISPARTA'nın Yalvaç ilçesinde kendisine tecavüz ettiğini öne sürdüğü Nurettin Gider'i (35) av tüfeğiyle öldürdükten sonra başını keserek köy meydanına atan Nevin Yıldırım (32), Yargıtay'ın bozma kararı üzerine yeniden yargılandığı davada yine ömür boyu hapisle cezalandırıldı.

Haber 22-03-18 10:13

Anne-kızı öldüren sanıklara 2'şer kez ağırlaştırılmış müebbet

ESKİŞEHİR'in İnönü ilçesinde hırsızlık amacıyla girdikleri evde Ülfet Şenkaya (86) ile emekli öğretmen olan kızı Nilüfer Şenkaya'yı (64) döverek öldürdükleri iddiasıyla tutuklu olarak yargılanan İsa Taştan (32) ile arkadaşı Ayhan Şenbel (30), 2'şer kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 13-03-18 22:24

Anne-kızı öldüren sanıklara 2'şer kez ağırlaştırılmış müebbet

ESKİŞEHİR'in İnönü ilçesinde hırsızlık amacıyla girdikleri evde Ülfet Şenkaya (86) ile emekli öğretmen olan kızı Nilüfer Şenkaya'yı (64) döverek öldürdükleri iddiasıyla tutuklu olarak yargılanan İsa Taştan (32) ile arkadaşı Ayhan Şenbel (30), 2'şer kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 13-03-18 17:25

Abiden katile çağrı: En azından cesedinden bir parçasını bize ver!

Antalya'da, boşandığı eşine hakaret ettiği gerekçesiyle 23 Ekim 2016 tarihinde Necmettin Yavuz (37) tarafından öldürüldüğü iddia edilen İbrahim Açıkgöz'ün (32) cesedi halen bulunamadı. Ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanan Necmettin Yavuz'a seslenen ağabey Lokman Açıkgöz, "En azından cesedinden bir parçasını bize ver, bir mezar taşı olsun" dedi.

Haber 25-12-17 15:34

Yargıtay: Zorunlu Avukatlık Ücreti Sabıktan Alınamaz

Hümeyra PARDELİ/ERZURUM, (DHA)- ERZURUM'da 4 yıl önce, 32 yaşındaki Emine Karataş'a cinsel saldırıda bulunduktan sonra eşarpla boğarak öldürmekten ömür boyu ve 14

Yurthaber 21-09-17 11:44

Engelli gence işkence yapıp öldüren 3 sanığın cezası belli oldu

Bolu'da zihinsel engelli 30 yaşındaki Erhan Gümüş'ü, tecavüz edip işkence yaptıktan sonra boğazını keserek öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan sanıklar 34 yaşındaki Gökhan Çakır, 48 yaşındaki Ömür Baltacıoğlu ve 32 yaşındaki Ömer Şancı, ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Aracın bagajına koyup ormanlık alana götüren 3 kişi Gümüş'e tecavüz edip vücudunun çeşitli yerlerini çakmakla yaktıktan sonra boğazını keserek öldürdü.

Haber 05-05-17 16:27

Taciz cinayetinde, kocaya da 'azmettirme' davası

Bursa’da, evli 4 çocuk annesi 32 yaşındaki Neşe A.'nın, öldürdüğü komşusu 30 yaşındaki Ümit Şahin ile 5 yıldır sevgili oldukları ve kadının Y. adındaki çocuğunun Ümit Şahin'den olduğu ortaya çıktıktan sonra işlenen cinayet ile ilgili iddianame hazırlandı. Savcılık, Neşe A. hakkında 'adam öldürmek' suçundan, eşi Mehmet A. hakkında da 'Cinayete azmettirmek' suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açtı.

Haber 28-03-17 10:24