34 Haftalik Gebelikte Bebegin Boyu Haberleri

Meteoroloji'den sıcak hava uyarısı! O saatlere dikkat

Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde seyrettiği şu günlerde Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden (MGM) önemli bir açıklama geldi. MGM'den yapılan açıklamada, sıcak havanın mevsim normalleri üzerinde olacağı uyarısı yapılırken, sıcaklıkların hafta boyu Ankara'da 31-34, İstanbul'da 28-31, İzmir'de 32-34 derece civarında seyredeceği bildirildi.

Haber 2022-05-31 18:39:01

Kızının gözü önünde eşini katletmişti! Mahkemede kendisini böyle savundu: Yaklaşık bir yıldır...

Bursa'da, Necati Gürcan (40) eşi Ebru Gürcan'ı (34) kızının gözü önünde bıçaklayarak öldürdü. Ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istemiyle yargılanmasına devam edilen davada kendisini savunan Gürcan, uyuşturucu tedavisi gördüğünü, kendisine şizofreni tanısı konduğunu söyledi. "Yaklaşık 1 senedir rüyalarımda, eşime araba çarparken görüyorum" diyen Gürcan, "Ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatırılmayı talep ediyorum. Tedavi görmek istiyorum" dedi. İşte olayın detayları!

Haber 2022-02-22 15:57:57

David Fuller: İngiltere'de iki kadını öldüren ve morgdaki cesetleri taciz eden hastane çalışanına ömür boyu hapis

İngiltere'de 34 yıl önce iki kadını öldüren ve 100'den fazla kadının cesedine tacizde bulunan David Fuller, ölünceye dek hapisten çıkamayacak şekilde ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 2022-01-24 14:31:06

David Fuller: İngiltere'de iki kadını öldüren ve morgdaki cesetleri taciz eden hastane çalışanına ömür boyu hapis

İngiltere'de 34 yıl önce iki kadını öldüren ve 100'den fazla kadının cesedine tacizde bulunan David Fuller, ölünceye dek hapisten çıkamayacak şekilde ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 2022-01-05 06:46:06

Morgda 100 cesede istismar olayında karar çıktı! Cesetlerden birinin Türk vatandaşı olduğu belirlendi

İngiltere’de 34 yıl önce iki kadını öldüren ve 100’de fazla kadının morgda bulunan cesedine cinsel istismarda bulunan David Fuller hakkında karar çıktı. 67 yaşındaki Fuller’in itirafının ardından ölünceye dek hapisten çıkamayacak şekilde ömür boyu hapis cezasına çarptırıldığı açıklandı. Fuller, iki cinayet için iki ömür boyu hapis ve diğer suçlarının her biri için de 12 yıl hapis cezası aldı.

Trend 16-12-21 15:17

David Fuller: İngiltere'de iki kadını öldüren ve morgdaki cesetleri taciz eden hastane çalışanına ömür boyu hapis

İngiltere'de 34 yıl önce iki kadını öldüren ve 100'den fazla kadının cesedine tacizde bulunan David Fuller, ölünceye dek hapisten çıkamayacak şekilde ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 15-12-21 19:22

Kesilen odunda şaşkına çeviren figür! ''Yüce Allah'a şükürler olsun, bu odunu ömür boyu saklayacağız''

Trabzon'un Sürmene ilçesinde kışlık yakacak hazırlığındaki Alişan Köse (34), motorlu testere ile kestiği odunun gövdesinde yavru ayıya benzeyen figür gördüğünü iddia etti. Şaşkına döndüğünü anlatan Köse, ''Kışlık odunlarımızı hazırlıyorduk. Böyle bir figürle karşılaştık. Öncelikle bunu yaradan yüce Allah’a şükürler olsun. Yarattığı ne kötü ki; her şey güzel sonuçta. Sosyal medyada paylaştım, baya ilgi çekti. Bu odunu yakmaya kıyamayız, bir ömür boyu saklayacağız'' dedi.

Haber 16-11-21 11:58

Poyraz Karayel'in kameramanını öldüren katillerden kan donduran sözler: 1 gün cesetle kaldık

Poyraz Karayel, Hayat Yolunda gibi dizilerde kameraman asistanı olarak çalışan 25 yaşındaki Serkan Topal’ı bıçaklayarak öldüren sanıkların ifadeleri kan dondurdu. Genç adamı bıçaklayarak öldürdükten sonra yakmaya çalıştıkları iddiasıyla tutuklanan Muhammed Derviş (25), kuzeni Zeynel Nevruz (18) ve tutuksuz Hülya S. (34) hakkında ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Magazin 12-10-21 14:21

Şahsiyet dizisinin Nesrin'i Müjde Ar kimdir? Müjde Ar nereli ve kaç yaşında?

Kariyer hayatı boyunca bir çok dizi, film projesinde yer alan ve birçok ödüle layık görülmüş usta bir oyuncu olan Müjde Ar, Türk televizyonlarının en tanındık simalarından biridir. 34. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Yaşam Boyu Onur Ödülü'nü alan Müjde Ar şimdilerde ise Şahsiyet dizisinde canlandırdığı Nesrin karakteri ile gündeme geldi. Şahsiyet dizisi bu akşam Show TV'de ekranlara geliyor. Peki Şahsiyet dizisinin Nesrin'i Müjde Ar kimdir? Müjde Ar nereli ve kaç yaşında?

Magazin 29-06-21 15:30

Zonguldak'taki vahşette yeni detay! İnşaat işçilerini öldürdükten sonra evi temizlemişler

Zonguldak'ta, evinde tadilat yapan Salim Çatma (28) ve Soner Çatma'yı (34) öldürüp, ormanlık alana gömdükleri suçlamasıyla haklarında 2'şer kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açılan Serkan Akgül (34), babası İsmail Akgül (55) ve arkadaşı Fatih Çilesiz (33) ile tutuksuz 3 sanığın yargılanmasına başlandı. Tutuksuz sanıklardan Döndü Akgül, cinayetin ardından Serkan Akgül'ün tehditleri üzerine Müzeyyen G. ile evi temizlediklerini söyledi.

Haber 25-05-21 15:43

Çifte cinayet suçlamasıyla yargılanan sanık beraat etti

Isparta'da yaklaşık 3,5 yıldır kayıp olan Zehra Çaycı (24) ve Korhan Taştekin'i (34) öldürdüğü iddiasıyla 2 kez ömür boyu hapsi istenen Ali Aydıner (39), tutuklu yargılandığı davada delil yetersizliğinden beraat etti. Duruşma sonrası tarafların yakınları arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüşmeden önlendi.

Haber 07-01-21 15:51

Adana’da 34 hükümlü yakalandı

Adana’da aralarında kasten adam öldürmekten ömür boyu hapis cezası almış şahsın da bulunduğu 34 hükümlü yakalandı.Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı İnfaz Büro Amirliği dedektifleri, hırsızlık, yağma, dolandırıcılık ve kasten öldürme gibi suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan firarilerin yakalanması için çalışma başlattı.Kent merkezi ve ilçelerde belirlenen adreslere çok sayıda ekibin katılımıyla baskın düzenleyen polis, 34 firari hükümlüyü yakaladı.Hükümlüler, işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.Hükümlüler arasında "kasten adam öldürme" suçundan ömür boyu hapis cezası bulunan Ayhan Aktay’ın da yer aldığı öğrenildi.

Haber 06-11-20 14:24

Avrupa'dan Türkler gelmeye başladı! Yurtlara taşındılar

Uçuşların durdurulduğu 9 Avrupa ülkesinde, iş ve akraba ziyareti ile öğrenci olarak bulunan Türk vatandaşları, bugün uçaklarla Türkiye'ye getiriliyor. Saat 14.15 sıralarında Münih'ten İstanbul Havalimanı'na gelen ilk uçağın yolcuları, otobüslere bindirilerek karantina için hazırlanan yurtlara götürüldü. Öte yandan başta Almanya olmak üzere gün boyu Fransa, İspanya, Avusturya, Hollanda, Belçika, İsveç, Norveç ve Danimarka'dan 34 uçuş ile 3 bin 614 kişi Türkiye'ye getirilecek.

Haber 17-03-20 14:51

Kan donduran olayın detayları ortaya çıktı! Eşini öldürdükten sonra parçalara ayırmış

Mersin'de boşanma aşamasında olduğu Cemile Ertürkoğlu'nu, (34) boğazını maket bıçağıyla keserek öldüren Mustafa Ertürkoğlu'na (36) yerel mahkemece 'eşi kasten öldürmek'ten verilen ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasının gerekçesi açıklandı. Kararda, "Sanığın, ceset üzerinde kesme, parçalara ayırma gibi işlemleri öldürmeden önce gerçekleştirdiğine dair hiçbir delil yoktur. Somut olayda eziyet çektirerek öldürme şeklindeki nitelikli halin bulunmadığı kabul edilmiştir" denildi.

Haber 02-01-20 09:53

Sevgilisini yaralayan sanık, tahliye kararına karşın cezaevinden çıkamayacak

BURSA'da, tartıştığı sevgilisi Aslı Çıkıkçı'yı (26) bacağından pompalı tüfekle vurarak yaraladığı iddiasıyla ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanan Ahmet Kara (34), 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan 11 yıl 3 ay, 'silahla tehdit' suçundan 1 yıl 8 ay olmak üzere toplam 12 yıl 11 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 10-12-19 16:17

Sevgilisini tüfekle yaralayan sanığa önce hapis cezası sonra tahliye

Bursa'da, tartıştığı sevgilisi Aslı Çıkıkçı'yı (26) bacağından pompalı tüfekle vurarak, yaraladığı iddiasıyla 'kasten öldürmeye teşebbüs'ten ömür boyu hapsi istenen Ahmet Kara (34), son kez hakim karşısına çıkarıldı.

Haber 09-12-19 14:49

Sevgilisini tüfekle yaralayan sanığa önce hapis cezası sonra tahliye

BURSA'da, tartıştığı sevgilisi Aslı Çıkıkçı'yı (26) bacağından pompalı tüfekle vurarak, yaraladığı iddiasıyla 'kasten öldürmeye teşebbüs'ten ömür boyu hapsi istenen Ahmet Kara (34), son kez hakim karşısına çıkarıldı.

Haber 08-12-19 12:32

Engelli genci işkenceyle öldürenlere yeniden aynı ceza verildi - ARŞİV

BOLU'da, zihinsel engelli Erhan Gümüş'ü (30) işkence edip, boğazını keserek öldüren ve Yargıtay'ın bozma kararının ardından yeniden yargılanan sanıklar Gökhan Çakır (36), Ömür Baltacıoğlu (50) ve Ömer Şancı (34), yine ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası ile 6'şar yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 29-11-19 21:35

Engelli genci işkenceyle öldürenlere yeniden aynı ceza verildi

BOLU'da, zihinsel engelli Erhan Gümüş'ü (30) işkence edip, boğazını keserek öldüren ve Yargıtay'ın bozma kararının ardından yeniden yargılanan sanıklar Gökhan Çakır (36), Ömür Baltacıoğlu (50) ve Ömer Şancı (34), yine ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası ile 6'şar yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 29-11-19 16:54

'Kesik baş' cinayeti hükümlüsü Nevin, kendini eğitime adadı

ISPARTA'nın Yalvaç ilçesinde, kendisine tecavüz ettiğini öne sürdüğü Nurettin Gider'i (35) av tüfeğiyle öldürdükten sonra başını keserek, köy meydanına atan ve ömür boyu hapse mahkum edilen Nevin Yıldırım (34), cezaevinde eğitimine ve mesleki gelişimine ağırlık verdi.

Haber 26-09-19 09:43

Hisarcık’ta ’İlk Yardım Kursu’ açıldı

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan İlk Yardım Kursu’na 34 kişi başvuruda bulundu.Atatürk İlkokulu dersliğinde açılan toplam 18 saat süreli İlk Yardım Kursunda, Kurs Öğretmeni Sağlık Teknisyeni Reyhan Öztürk tarafından kursiyerlere; İlk yardım ile ilgili temel kavramlar, yabancı cisme bağlı solunum yolu tıkanmasında, kanamalarda, yaralanmalarda, kırık, çıkık ve burkulmalarda, acil bakım gerektiren hastalıklarda, zehirlenmelerde, sıcak çarpması, yanık ve donmalarda, vücuda yabancı cisim kaçmalarında ilk yardım uygulaması, ayrıca hasta/yaralı taşıma tekniklerini uygulama konularında uygulamalı ve sinevizyon gösterimi şeklinde eğitim veriliyor.Yaşam boyu çeşitli nedenlerle hastalıklar veya yaralanmalarla karşılaşmanın kaçınılmaz olduğunu söyleyen Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Halil İbrahim Özdoğan,” Her ortamda farklı zamanlarda kaza ve hastalanma riski bulunmaktadır.

Yurthaber 26-08-19 12:05

Sevgilisinin tüfekle yaraladığı Aslı'da organ ve işlev kaybı araştırılacak

BURSA'da, tartıştığı sevgilisi Aslı Çıkıkçı'yı (26) bacağından pompalı tüfekle vurarak, yaraladığı iddiasıyla 'kasten öldürmeye teşebbüs'ten ömür boyu hapsi istenen Ahmet Kara'nın (34) yargılanmasına devam edildi.

Haber 12-07-19 10:08

Yargıtay'dan 'kesik baş' davasında ömür boyu hapis cezasına onama (ARŞİV)

ISPARTA'nın Yalvaç ilçesinde, kendisine tecavüz ettiğini öne sürdüğü Nurettin Gider'i (35) av tüfeğiyle öldürdükten sonra başını keserek, köy meydanına atan Nevin Yıldırım (34) hakkında yerel mahkemenin verdiği ömür boyu hapis cezası, Yargıtay 1'inci Ceza Dairesi'nce onandı.

Haber 23-05-19 12:19

Yargıtay'dan 'kesik baş' davasında ömür boyu hapis cezasına onama

  Isparta'nın Yalvaç ilçesinde, kendisine tecavüz ettiğini öne sürdüğü Nurettin Gider'i (35) av tüfeğiyle öldürdükten sonra başını keserek, köy meydanına atan Nevin Yıldırım (34) hakkında yerel mahkemenin verdiği ömür boyu hapis cezası, Yargıtay 1'inci Ceza Dairesi'nce onandı.

Haber 23-05-19 12:03

Yargıtay'dan 'kesik baş' davasında ömür boyu hapis cezasına onama

ISPARTA'nın Yalvaç ilçesinde, kendisine tecavüz ettiğini öne sürdüğü Nurettin Gider'i (35) av tüfeğiyle öldürdükten sonra başını keserek, köy meydanına atan Nevin Yıldırım (34) hakkında yerel mahkemenin verdiği ömür boyu hapis cezası, Yargıtay 1'inci Ceza Dairesi'nce onandı.

Haber 23-05-19 12:01

Eşini öldüren kadına, tahrik indirimi isteği

BURSA’nın Orhangazi ilçesinde 10 yıllık eşi Zülfikar Tuncer’i (39) çıkan tartışmada bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan İpek Tuncer'in (34) yargılanmasına devam edildi. Cumhuriyet savcısının ömür boyu hapis cezası verilip, tahrik hükümlerin uygulanmasını istediği  Tuncer, “Eğer öldürme niyetim olsaydı, sol tarafına kalbine vururdum ve bunu çocukların bulunduğu ortamda yapmazdım” dedi.

Haber 21-04-19 12:13

Pompalı tüfekle sevgilisini vurmuştu, aşk mektuplarını delil olarak sundu

BURSA'da, tartıştığı sevgilisi Aslı Çıkıkçı'yı (26) sol bacağından pompalı tüfekle vurarak yaraladığı iddiasıyla hakkında 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan ömür boyu hapis cezası istenen Ahmet Kara'nın (34) avukatı, genç kadının mektuplarını delil olarak sunup, tahliye talebinde bulundu.

Haber 18-04-19 13:32

Pompalı tüfekle sevgilisini vurmuştu, aşk mektuplarını delil olarak sundu

Bursa'da, tartıştığı sevgilisi Aslı Çıkıkçı'yı (26) sol bacağından pompalı tüfekle vurarak yaraladığı iddiasıyla hakkında 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan ömür boyu hapis cezası istenen Ahmet Kara'nın (34) avukatı, genç kadının mektuplarını delil olarak sunup, tahliye talebinde bulundu. Mahkeme, mektupları delil saymayıp, talebi reddetti.

Haber 18-04-19 10:54

Pompalı tüfekle sevgilisini vurmuştu, aşk mektuplarını delil olarak sundu

BURSA'da, tartıştığı sevgilisi Aslı Çıkıkçı'yı (26) sol bacağından pompalı tüfekle vurarak yaraladığı iddiasıyla hakkında 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan ömür boyu hapis cezası istenen Ahmet Kara'nın (34) avukatı, genç kadının mektuplarını delil olarak sunup, tahliye talebinde bulundu.

Haber 18-04-19 09:35

Yenge katilinin cezası belli oldu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde ağabeyiyle boşanma aşamasında olan Kırgız asıllı yengesi Ekaterina Çetin'i (34) boğarak öldüren Mehmet Çetin (47), 'tasarlayarak öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, oybirliği ile verdiği cezada haksız tahrik ve iyi hal indirimi uygulamadı.

Haber 10-04-19 11:06

Yengesi Ekaterina'yı öldüren sanığa, indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde,ağabeyiyle boşanma aşamasında olan Kırgız asıllı yengesi Ekaterina Çetin'i(34) boğarak öldüren Mehmet Çetin(47), 'tasarlayarak öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.  Mahkeme, oybirliği ile verdiği cezada haksız tahrik ve iyi hal indirimi uygulamadı.

Haber 10-04-19 10:12

Bursa'da kar maskeli cinayette 2 kişiye müebbet hapis

BURSA'nın Mudanya ilçesinde, 2017 yılında unlu mamüller üretimi yapan Mehmet Öztürk'ü (34) işyerine yüzüne kar maskesi takarak girip tabanca ile öldürdüğü iddia edilen İbrahim Çapur (33) ile azmettirici olduğu öne sürülen Harun Saçan'ın (41) yargılanması tamamlandı. Son savunmalarında üzerlerine atılı suçlamayı kabul etmeyen Çapur ile Saçan, ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Çapur, "Uyuşturucunun etkisiyle robota döndüm, daha sonra kar maskesi takıp dükkanını bastım ve 2 el ateş ettim'' dedi.

Haber 27-03-19 09:33

Koğuş havalandırmasında 'patlayıcı düzeneği' notu bulunan DHKP-C'liler hakim karşısında

KOCAELİ Kandıra Cezaevi'nde, 'DHKP-C terör örgütüne üye olmak' suçundan tutukluların yer aldığı koğuşların havalandırmasında bulunan, patlayıcı düzeneği çizilmiş notla ilgili davaya devam edildi. Duruşmada, notu yazdığı iddia edilen ve 2012 yılında polis memurunu şehit ettiği için ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırılan terörist Nurgül Acar (34) ve 3 sanık, hakim karşısına çıktı.

Haber 25-02-19 16:21

Baba ve oğlunu öldüren çobana 2 kez müebbet

KAYSERİ'nin Sarıoğlan ilçesinde pusu kurup, otomobillerine ateş açarak Bülent Aslan (35) ve oğlu Yusuf Can Aslan'ı (11) öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan Soner Somuncu (34), 1'i ağırlaştırılmış 2 kez ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 20-02-19 14:21

Oğlu ve torununu öldüren sanığa 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis

KASTAMONU'da, oğlu Kamil Çıldır (60) ve torunu Mustafa Çıldır'ı (34) tüfekle öldürüp, gelinini Beher Çıldır'ı ise döverek, yaralayan İsmail Çıldır (85), tutuklu yargılandığı davada 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis ve 9 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 19-12-18 13:37

Sevgilisinin pompalıyla yaraladığı kadın, mahkemeye tekerlekli sandalyeyle geldi

BURSA'da, geçen Şubat ayında, sevgilisi Aslı Çıkıkçı'yı (26) tartışma sırasında pompalı tüfekle sol bacağından yaralayan ve Bursa 11'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nin görevsizlik kararı vermesinin ardından, Bursa 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'kasten adam öldürmeye teşebbüs'ten ömür boyu hapsi istenen Ahmet Kara (34), hakim önüne çıktı.

Haber 07-12-18 15:50

Sevgilisinin pompalıyla yaraladığı kadın, mahkemeye tekerlekli sandalyeyle geldi

BURSA'da, geçen Şubat ayında, sevgilisi Aslı Çıkıkçı'yı (26) tartışma sırasında pompalı tüfekle sol bacağından yaralayan ve Bursa 11'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nin görevsizlik kararı vermesinin ardından, Bursa 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'kasten adam öldürmeye teşebbüs'ten ömür boyu hapsi istenen Ahmet Kara (34), hakim önüne çıktı.

Haber 07-12-18 13:42

Duruşmada eşini öldürdüğünü itiraf edip, kayınpederi ile kayınvalidesine el salladı

BURSA'nın Gemlik ilçesinde, 3 çocuğunun annesi Çiğdem Alparslan'ı (34) cezaevinden çıktığı izinde 19 bıçak darbesiyle öldüren Mehmet Hanifi Alparslan'ın (35) ömür boyu ağırlaştırılmış hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı.

Haber 09-10-18 04:58

El yazması Tevrat cinayetinde cezalar onandı

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde 1400 yıllık el yazması Tevrat'ı satmaya çalıştığı iddia edilen Murat Ünal'ı (34) öldürmek suçundan tutuklu yargılanan Harun Varış ve Hicran Ceylan'a verilen 'ağırlaştırılmış ömür boyu', Beytullah Altuntaş'a verilen 'ömür boyu' ve Süleyman Ceylan hakkında verilen 18 yıl hapis cezası, bölge adliye mahkemesi tarafından onandı.

Haber 18-09-18 13:14

El yazması Tevrat cinayetinde cezalar onandı

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde 1400 yıllık el yazması Tevrat'ı satmaya çalıştığı iddia edilen Murat Ünal'ı (34) öldürmek suçundan tutuklu yargılanan Harun Varış ve Hicran Ceylan'a verilen 'ağırlaştırılmış ömür boyu', Beytullah Altuntaş'a verilen 'ömür boyu' ve Süleyman Ceylan hakkında verilen 18 yıl hapis cezası, bölge adliye mahkemesi tarafından onandı.

Haber 18-09-18 13:11

Cezaevinden izinli çıktı, uzaklaştırma kararı aldıran eşini öldürdü

BURSA'nın Gemlik ilçesinde 3 çocuğunun annesi Çiğdem Alparslan'ı (34) cezaevinden çıktığı izinde 19 bıçak darbesiyle öldüren Mehmet Hanifi Alparslan (35) hakkında, 'tasarlayarak eşe karşı kasten öldürme' suçundan ömür boyu ağırlaştırılmış hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Haber 30-08-18 11:34

'Kar maskeli cinayet' sanıklarına tahliye yok

BURSA'nın Mudanya ilçesinde, Mehmet Öztürk'ü (34) iş yerinde kar maskesi takarak tabanca ile öldürdüğü iddia edilen İbrahim Çapur (33) ile onu cinayete azmettirdiği öne sürülen Harun Saçan’ın (41), ömür boyu hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanmasına devam edildi. Mahkeme heyeti, sanıkların tahliye taleplerini reddetti.

Haber 31-07-18 16:43

Eski eş ve kayınbirader cinayetinde, iki kez müebbet istemi

ÇORUM'da, geçen 28 Şubat'ta eski eşi  Gamze Kuru'yu (24) ve kayınbiraderi Ramazan Kuru'yu (34) av tüfeğiyle vurarak öldüren Yakup Mensur (34) hakkında iki kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası talebiyle dava açıldı.

Haber 24-07-18 14:14

Yanlış yapan taksicileri meslekten ihraç etmek zorundayız

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyup Aksu: - "Geçtiğimiz hafta basına düşen 34 TDF 74 plakalı ticari taksi şoförü, bir turist hanımefendiye yanlış yaptı. Biz bunları kabullenmiyoruz. Böyle yanlış yapan taksicileri de meslekten ihraç etmek zorundayız ve ediyoruz" - "Taksiciler Esnaf Odası olarak istiyoruz ki bu tarz yanlış yapanların araçları en az bir ay trafikten men edilsin ve yanlış yapan şoför de ömür boyu ticari takside çalışmasın"

Haber 25-06-18 17:22

  El yazması Tevrat cinayetinde avukat ve sevgilisine ağırlaştırılmış müebbet hapis

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde, el yazması 'Tevrat'ı satmaya çalışırken kolları kesilmiş, göğüs kafesi yarılmış durumda cesedi bulunan Murat Ünal'ın (34) öldürülmesiyle ilgili görülen davada, avukat Hicran Ceylan ile erkek arkadaşı Harun Varış'a ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası verildi.

Haber 26-04-18 17:35

El yazması Tevrat cinayetinde avukat ve sevgilisine ağırlaştırılmış müebbet hapis

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde, el yazması 'Tevrat'ı satmaya çalışırken kolları kesilmiş, göğüs kafesi yarılmış durumda cesedi bulunan Murat Ünal'ın (34) öldürülmesiyle ilgili görülen davada, avukat Hicran Ceylan ile erkek arkadaşı Harun Varış'a ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası verildi.

Haber 26-04-18 17:16

Cinayet sanığı: Cesedi, belgeselde izlediğim gibi parçaladım

Bursa'da, evlenmek için eş bulma vaadiyle 44 bin lirasını aldığı 34 yaşındaki Hüseyin Altı'yı çıkan tartışma sonucu öldüren ve cesedini parçalayıp çöp konteyneri ve boş araziye attığı öne sürülen 42 yaşındaki Akif Tamtürk hakkında ömür boyu hapis istemiyle dava açıldı. Tamtürk'ün savcılık soruşturmasında, "Öldürdükten sonra cesedini banyoda parçaladım. Televizyondaki belgesellerde bu tür olaylarda cesetlerin rahat bir şekilde eklem yerlerinden kesilerek parçalanacağını görmüştüm" dedi.

Haber 07-06-17 10:06

Engelli gence işkence yapıp öldüren 3 sanığın cezası belli oldu

Bolu'da zihinsel engelli 30 yaşındaki Erhan Gümüş'ü, tecavüz edip işkence yaptıktan sonra boğazını keserek öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan sanıklar 34 yaşındaki Gökhan Çakır, 48 yaşındaki Ömür Baltacıoğlu ve 32 yaşındaki Ömer Şancı, ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Aracın bagajına koyup ormanlık alana götüren 3 kişi Gümüş'e tecavüz edip vücudunun çeşitli yerlerini çakmakla yaktıktan sonra boğazını keserek öldürdü.

Haber 05-05-17 16:27

Necla Sağlam cinayetinde karar çıktı

Zonguldak'ta 23 yaşındaki Necla Sağlam'ı evinde boğazını keserek öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan 34 yaşındaki Tolga Kudu, ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 15-02-17 16:24