35 Hafta Gebelikte Sanci Haberleri

SON DAKİKA | Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin tarihi belli oldu

Son dakika haberi: TFF'den yapılan açıklamaya göre; 34. haftada oynanacak Fenerbahçe - Beşiktaş maçı, 27 Nisan Cumartesi saat 19.00'da oynanacak. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig'de 34. ve 35. hafta müsabakalarının programlarını açıkladı.

Spor 2024-04-18 13:13:46

Bakan Koca'dan '35 bin atama' açıklaması! Detayları paylaşıp tarih verdi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı 35 bin atama ile ilgili açıklamada bulundu. "Takvim bugün itibarıyla başladı" diyen Koca, "15 bini hemşire, 8 bini hizmet personeli olmak üzere toplam 35 bin yeni çalışma arkadaşımız olacak. Branş dağılımını ve nihai takvimi ÖSYM ile birlikte hazırladığımız kılavuz ile ilan edeceğiz. Zannediyorum bir hafta içinde yetiştirebileceğiz. Şimdiden hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. İşte Bakan Koca'nın o açıklamaları...

Haber 2024-02-13 12:12:05

Süper Lig'de Galatasaray'a karşı çıktığı ilk maçta harikalar yarattı! 35 dakikada 5 kurtarış... Türk futbolu yeni bir kaleci kazandı

Süper Lig'de heyecan 19. hafta mücadeleleri ile sürerken 19. hafta mücadelesinde Galatasaray sahasında Konyaspor ile karşılaştı. Konya ekibinde ilk Süper Lig maçında Sarı-Kırmızılılar karşısında çıkan 2005 doğumlu file bekçisi Deniz Ertaş adeta harikalar yarattı.

Spor 2024-01-07 19:58:10

Van annelerinin evlat nöbetine bir aile daha katıldı

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından kandırılarak dağa kaçırılmasından HDP’yi sorumlu tutan ailelerin evlat nöbeti kararlılıkla devam ederken, evladını HDP’den isteyen ailelerin sayısı ise bu hafta 35’e yükseldi.

Yurthaber 2023-12-07 13:43:33
Van

Diğer Haber Etiketleri

ak başakşehi beşiktaş maçını maçı maçın oynanacak süper li yapılan açıklama fenerbahçe beşiktaş Fahrettin Koca atama Konyaspor Süper Lig yaşında son dakika galatasaray Van çeşme aktan ele show tv yayın akışı Altın altın fiyatları altın fiyatları son dakika Merkez Bankası Merkez Bankası faiz kararı bitcoin faiz Faiz kararı organ İzmir hamile bebek da, erden hakemi premier lig Liverpool tottenham VAR luis diaz dakika haberleri n dakika haberleri Kopenhag son dakika haberleri haberler Ofsayt hava sıcaklıkları Marmara Bölgesi İstanbul mon gebelik 5 haftalık gebelik belirtileri Iğdır grip ligi spor spor to spor tot spor toto Ümraniyespor Şafak Sezer Çanakkale köpek Bayramiç cinayet Isparta Yalvaç Alparslan Büyük Selçuklu dizisi trt 1 yayın akışı TRT 1 havuz Bakan iyet psg pau lópez Lionel Messi Marsilya Maymun Çiçeği hastalığı HIV Maymun çiçeği virüsü kovid-19 covid dünya sağlık örgütü İngiltere euro tl Trabzonspor Uğurcan Çakır Beşiktaş Futbol Kulübü Cyle Larin Serdar Saatçı Georges-Kevin N'Koudou Nouha Dicko Yeni Malatyaspor Alanyaspor Spor Toto Süper Lig MKE Ankaragücü TFF 1. Lig Fenerbahçe Futbol Kulübü Trabzonspor şampiyon Şampiyon Abdullah Avcı Şampiyonluk son dakika haberi Süleyman Soylu Mustafa Varank Mehmet Muş Adil Karaismailoğlu Antalyaspor Dursun Müsavat Dervişoğlu Yavuz Ağıralioğlu İYİ Parti Ahmet Ağaoğlu Real Madrid CF Carlo Ancelotti Emre Belözoğlu İstanbul Başakşehir Kasımpaşa Gaziantep FK penaltı Mide‎ mide ağrısı ameliyat Kilo vermek Florent Hadergjonaj Papy Djilobodji Galatasaray Futbol Kulübü kredi Halkbank KDV Fatih Karagümrük Michy Batshuayi Esra Erol Esra Erol'da Kuyumcu toplu ulaşım Zam Sağlık Bakanı TURKOVAC koronavirüs aşısı (Covid-19 aşısı)

Çeşme’de aranan şahıslara yönelik ortak operasyon

İzmir’in Çeşme ilçesinde, aranan şahıslara yönelik son bir hafta içerisinde polis ve jandarma tarafından gerçekleştirilen ortak operasyonlarda 35 aranan şahıs yakalandı ve 4 ruhsatsız silah ele geçirildi.

Yurthaber 28-11-23 07:04

KIZILCIK ŞERBETİ 36. BÖLÜM! Kızılcık Şerbeti ne zaman, bu akşam var mı? Show TV yayın akışı

Kızılcık Şerbeti 36. bölüm izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından araştırılıyor. Geçtiğimiz hafta diğer diziler yeni bölüm vermezken Kızılcık Şerbeti 35. bölüm ile ekrana gelmiş ve yayınlanan bölümde Doğa ve Kıvılcım'ın sahneleri olay olmuştu. Bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümde neler yaşanacağı merak edildi. Peki, Kızılcık Şerbeti ne zaman, bu akşam var mı? İşte Kızılcık Şerbeti 36. bölüm canlı izle ekranı ile son bölüm özeti ve Show TV yayın akışı

Magazin 27-10-23 19:13

Altın rekor kırıyor! 27 Ekim 2023 tam, yarım, çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar? Canlı takip ekranı

Altın fiyatları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Merkez Bankası faiz kararı geçtiğimiz gün açıklandı. Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 500 baz puan artırarak yüzde 35'e yükseltti. Peki, bugün altın fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte 27 Ekim 2023 Cuma günü tam, yarım, çeyrek ve gram altın fiyatları...

Finans 27-10-23 09:24

Bitcoin yatırımcısının yüzü 17 ay sonra güldü: Kripto para 35 bin doları test etti! Gelecek hafta...

Bitcoin, borsada işlem gören fonlardan gelen yeni talep beklentilerinin desteklediği ralli ile geçen yılın Mayıs ayından bu yana en yüksek fiyata ulaştı. Böylece, Bitcoin 35 bin dolar seviyesinin test etti.

Finans 24-10-23 07:45

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? Kritik hafta öncesinde beklenti netleşti: Faizlerin yüzde 35'e çıkması öngörülüyor

Merkez Bankası, Para Politikası Kurulu faiz kararını 26 Ekim Perşembe günü açıklayacak. Banka bir önceki toplantıda politika faizini yüzde 30 seviyesine yükseltmişti.

Finans 21-10-23 12:05

Önce 26 Ekim, sonra 2 Kasım! Türk Lirası için iki kritik tarih: Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan duyuracak

Altın ve dolar rekor kırmaya devam ederken Türk Lirası için en önemli karar gelecek hafta duyurulacak. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Ekim ayı faiz kararını açıklayacak. Ekonomistler 500 baz puanlık artışla faizlerin yüzde 35’e yükselmesini beklerken, kararın ardından gözler 2 Kasım’a çevrildi. TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan Enflasyon Raporu sunumu yapacak. Bankanın yıl sonu için revizyona gidip gitmeyeceğinin ipuçları aranacak.

Finans 19-10-23 13:49

Geriye kuvözdeki bebeğine son kez dokunduğu fotoğrafı kaldı! Organlarıyla 6 kişiye umut oldu

İzmir’de, 35 haftalık hamileyken beyninde tümör olduğu öğrenilen ve tanı konulduktan 1 hafta sonra vefat eden 28 yaşındaki Özlem Serbes, organlarıyla 6 kişiye umut oldu. 35 haftalık bebek, operasyonla anne karnından alınırken, genç kadından geriye ise kuvözde evladına son kez dokunduğu fotoğrafı kaldı.

Haber 11-10-23 11:43

Organlarıyla 6 kişiye umut olan anneden kuvözdeki bebeğine son dokunuş

İzmir’de, 35 haftalık hamileyken beyninde tümör olduğu öğrenilen ve tanı konulduktan 1 hafta sonra vefat eden 28 yaşındaki Özlem Serbes, organlarıyla 6 kişiye umut oldu.

Yurthaber 11-10-23 10:42

Tottenham sahasında Liverpool’u yendi, VAR kararı maça damga vurdu! Tarihi açıklama maçtan hemen sonra geldi...

İngiltere Premier Lig’in 7’nci hafta maçında Tottenham Hotspur sahasında Liverpool’u 2-1 yendi. Karşılaşmanın ilk yarısında Liverpool’un Luis Diaz ile bulduğu golün ofsayt gerekçesiyle iptal edilmesi İngiltere'de büyük tartışmalara yol açtı. Hakem kurulu, maçın 35'inci dakikasında Luis Diaz'ın iptal edilen golünde verilen kararın yanlış olduğunu ve golün verilmesi gerektiğini açıkladı.

Spor 01-10-23 10:22

Son dakika: Galatasaray - Kopenhag maçında o teknoloji ilk kez kullanıldı! Konuk ekibin golünde...

Son dakika haberleri: Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk hafta maçında Danimarka temsilcisi Kopenhag ile karşı karşıya geldi. Sarı - kırmızılılar, oldukça etkili oynadığı ilk yarıda yediği şanssız golle devreyi 1-0 geride kapattı. Konuk ekip, 35. dakikada Elyounoussi ile 1-0'lık üstünlüğü yakalarken, golde ilk kez yarı otomatik ofsayt teknolojisi kullanıldı. İşte detaylar...

Spor 20-09-23 20:44

Marmara Bölgesi hafta sonu kavrulacak! Uzman isim uyardı: 'İstanbul'da hissedilen sıcaklık 40 dereceyi aşacak'

Afrika'dan gelen yeni sıcak hava dalgasının etkili olacağı Marmara Bölgesi'nde hafta sonu kavurucu sıcaklıklar yaşanacak. İstanbul'da sıcaklığın cuma 35, cumartesi 34, pazar 35, pazartesi 31 ve salı günü de 32 derece olacağını kaydeden Prof. Dr. Hüseyin Toros, "Özellikle bağıl nemden dolayı İstanbul'da hissedilen sıcaklık 40 dereceyi aşacak. Önümüzdeki 1 hafta boyunca Marmara Bölgesi'nde sıcaklıklar mevsim normalleri üzerinde olacak" dedi. İşte detaylar...

Haber 20-07-23 17:08

5 haftalık gebelikte beta hCG değeri kaç olmalı? 5 haftalık gebelikte kan testi beta hCG değerleri nedir?

Bebeğin dünyaya gelmesi genellikle iyi bir süreçtir ve hamilelikte her hafta önemli bir dönüm noktasıdır. Beş haftalık gebelik gebeliğin erken dönemlerinde yer almaktadır. Bu aşamada vücutta büyük değişiklikler gerçekleşmeye başlar ve bebeğin gelişimi hız kazanır. 5 haftalık gebelikte bebeğin embriyonik gelişimi başlar. Yumurta döllenmesi gerçekleştikten sonra embriyo rahimin iç duvarına yerleşir ve plasenta gelişmeye başlar. 5 haftalık gebelikte kan testi beta hCG değerleri nedir?

Kadin 15-06-23 14:17

Grip olduğu için koku alamayınca... Ölümden döndü! 1 hafta sürekli olayın etkisinde kaldım, psikolojik destek aldım

Iğdırlı Orhan Deniz, grip olduğu için gaz kaçağını fark edemedi. 35 yaşındaki Deniz'in ocağı yakmak için çakmağı çakmasıyla meydana gelen parlamada elleri ve yüzü yandı. Erzurum'da tedavi gören 3 çocuk babası adam, "Çocuklarım yanımda olsaydı çok daha büyük felaket olurdu. Yoğun bakımda kaldıktan sonra servise geldiğimde 1 hafta sürekli olayın etkisinde kaldım. Değişik rüyalar, aniden zıplamalar, gözümü kapattığımda canlı senaryoları gördüm. Psikolojik destek aldım, uyku ilacı verdiler." dedi.

Haber 25-05-23 16:16

Ümraniyespor küme düşerken kahkahaya boğdu! Yaptıkları paylaşım kısa süre içinde 2 milyondan fazla izlendi

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında MKE Ankaragücü'ne 2-1 kaybeden Ümraniyespor, ligin bitimine 3 hafta kala küme düştü. Sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla ligimize renk katan Ümraniyespor'un son paylaşımı kısa süre içinde 2 milyon kişiye erişti.

Spor 22-05-23 08:52

Dişi köpekten duygulandıran vefa! 1 hafta boyunca başında bekledi: Muhtemelen sisli bir havada...

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde dişi köpek, otomobilin çarpması sonucu ölen erkek köpeğin 1 hafta başında bekledi. Dişi köpeğin, ölen erkek köpeğin başında beklediğini gören ilçede elektrik tamiratı yapan İsmail Fatih Eren (35), evden getirdiği yiyecekle dişi köpeği beslediğini ve köpeğin burada 1 haftadır beklediğini söyledi. Eren, ölen köpek için ise "Muhtemelen sisli bir havada otomobil çarptı." diye konuştu.

Haber 30-01-23 12:32

Isparta'da tartıştığı babasını ahırda tüfekle vurarak öldüren zanlı tutuklandı

Yalvaç ilçesi Bahtiyar köyünde yaklaşık 2 hafta önce evinin bahçesindeki ahırda bulunarak ineğin boynuz darbesiyle öldüğü iddia edilen Gürsel Akkuş'un (62), silahla vurulduğunun tespit edilmesinin ardından İlçe Jandarma Komutanlığı ve Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerinin çalışmasıyla gözaltına alınan oğlu S.A'nın (35) işlemleri tamamlandı.

Yurthaber 15-11-22 13:57

Alparslan Büyük Selçuklu bu akşam var mı, neden yok? Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm ne zaman? TRT 1 yayın akışı

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi yeni bölümü için araştırmalar hız kazandı. TRT 1 ekranlarında yayınlanan dizi her hafta pazartesi akşamları seyircisiyle buluşuyor. Alparslan Büyük Selçuklu’nun en son 35. bölümü izleyici karşısına çıktı. Dizinin sevenleri heyecanla yeni bölümü bekliyorlar. Peki, Alparslan Büyük Selçuklu bu akşam var mı, neden yok? Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm ne zaman?

Magazin 14-11-22 21:13

Boğularak hayatını kaybetti! Yüzme dersinden önce sorduğu soru yürek burktu

35 yaşındaki Dori Scott, tatilde suya olan ilgisini fark ettiği 4 yaşındaki oğlu Israel 'Izzy' Scott'ı, güvenilir ve deneyimli bir hoca bulmak için uzun bir uğraşın ardından yeni başlayanlar için uygun bir hafta sürecek bir yüzme kursuna kaydettirdi. Ancak sonrasında yaşananlar oldukça trajikti.

Trend 25-10-22 15:58

Kaleci baraj kurmaya doyamadı! Lionel Messi'yi durdurmak için bunu da yaptılar! Sonuç ise...

Fransa Ligue 1'de 11. hafta mücadelesinde Paris Saint-Germain ile Marsilya karşı karşıya geldi. Parc des Princes'te oynanan müsabaka, PSG'nin 1-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golü 45+1. dakikada Neymar kaydetti. Ancak maça 34. dakikada yaşanan frikik pozisyonu damga vurdu. Lionel Messi, 35. dakikada kaleyi tam karşıdan gören bir yerden kazanılan serbest vuruşta topun başına geçince Marsilya kalecisi Pau Lopez ilginç bir taktik denedi.

Spor 17-10-22 00:28

Kardeşlik teşkilatı Ahilik, yüzyıllardır esnafa yol gösteriyor

Cömertliğin, yiğitliğin, dürüstlüğün, kalitenin, üretimin, ahlakın, aklın ve bilimin esas alındığı Ahilik teşkilatı, asırlar öncesinden bugünlere ışık tutuyor - Ahiliğin merkezi Kırşehir'de yarın başlayacak ve bir hafta sürecek 35. Ahilik Haftası Kutlamaları kapsamında "yılın Ahisi", "kalfası" ve "çırağı"na ödülleri takdim edilecek

Yurthaber 11-09-22 11:18

Dünyanın konuştuğu Türk! Önce HIV ve Kovid'i, sonra da maymun çiçeğini yendi: Ne HIV, ne maymun çiçeği, bu çok daha kötü etkiliyor

İngiltere'de yaşayan Harun Tulunay (35), dünyanın en çok korktuğu 3 virüs olan HIV, Kovid ve maymun çiçeğini yendi. Tulunay, geçtiğimiz Haziran ayında ise maymun çiçeği virüsü nedeniyle 11 günü hastanede olmak üzere yaklaşık 3 hafta karantinada kaldı. Maymun çiçeği ile ilgili tecrübelerini paylaşan Tulunay, bir anda dünyanın gündemine oturdu, dünyanın konuştuğu Türk hasta oldu. "Ne HIV, ne maymun çiçeği, damgalanmak çok daha kötü etkiliyor" diyen Tulunay başından geçenleri anlattı.

Haber 31-07-22 11:52

Araba alacaklar dikkat! En yetkili kurum açıkladı: Otomobil fiyatlarına yüzde 20 zam yolda...

Geçtiğimiz hafta dolar kurunun yeniden yükselişe geçerek 16 lira sınırına yaklaşması sıfır otomobil fiyatlarına zam olarak yansıdı. Fiyatlar bir haftada 35 bin lira artarken yıl sonuna kadar yüzde 20 daha yükseleceği belirtildi. Otomobil fiyatlarındaki artış ve akaryakıt fiyatları talebi motosiklete kaydırdı ama orada da durum farklı değil. Motosiklet de tıpkı otomobil gibi yatırım aracı olarak öne çıkarken, bazı modellerde ikinci el fiyatlar sıfırı geçti.

Finans 23-05-22 11:06

Uğurcan Çakır, Trabzonspor'un kalesine duvar ördü

Ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor'da, Uğurcan Çakır ortaya koyduğu performansla şampiyonlukta önemli rol oynadı - Karadeniz ekibi, ligde 35 maçta 31 golle en az gol yiyen takım konumunda bulunuyor - Uğurcan Çakır, bordo-mavili takımda 5 sezonda 130 karşılaşmada görev alırken 139 gol yedi

Yurthaber 04-05-22 11:01

Son dakika: Beşiktaş'taki ayrılığı böyle duyurdu! Belli ki fişi çekmiş...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Yukatel Kayserispor'a konuk olan Beşiktaş, 1-0 geriye düştüğü maçtan 3-2'lik galibiyetle ayrılmış ve iki hafta aradan sonra galibiyet almıştı. Siyah - beyazlı taraftarlar maçı çeviren Kevin N'Koudou'ya övgülerde bulunurken, Cyle Larin'e tepki gösterdi. Spor yazarı Bilal Meşe, karşılaşmanın ardından Kanadalı futbolcu hakkında eleştiride bulundu.

Spor 02-05-22 11:35

Alanyaspor, Yeni Malatyaspor karşısında geri döndü! 70 metreden gol yetmedi...

Spor Toto Süper Lig'de 35. hafta karşılaşmasında Aytemiz Alanyaspor, ağırladığı Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'u 2-1 mağlup etti. Karşılaşmaya Dicko'nun 70 metreden attığı gol damga vurdu.

Spor 01-05-22 18:11

Süper Lig'e yükselen iki takım belli oldu! Ankaragücü geri döndü, Ümraniyespor merhaba dedi!

Spor Toto 1. Lig'de oynanan 35. hafta maçları sonucunda Ankaragücü ve Ümraniyespor, Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi. Lige yükselecek son takım play-off turunun ardından belli olacak.

Spor 01-05-22 17:55

Son dakika: Fenerbahçe'den şampiyonluk sonrası sert açıklama! Bir daha görmek istemiyoruz!

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'd 35. hafta mücadelesinde Fraport TAV Antalyaspor ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor, şampiyonluğunu ilan etti. Karşılaşmanın başında açılan pankart ise sosyal medyada olay yarattı. Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, pankartla ilgili çok sert ifadeler kullanırken, savcıları göreve çağırdı.

Spor 01-05-22 11:04

Son dakika: Abdullah Avcı'nın röportajına futbolculardan sulu baskın! Hazırlıksız yakalandım...

Son dakika haberleri: Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 35. hafta mücadelesinde konuk ettiği Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak sezonun bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Kariyerinde ilk kez şampiyonluk sevinci yaşayan teknik direktör Abdullah Avcı, karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa verdiği röportajda futbolcuları tarafından baskına uğradı. Ortaya renkli görüntüler çıktı.

Spor 30-04-22 23:43

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Antalyaspor'la 2-2 berabere kalan Trabzonspor, bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Antalyaspor'la 2-2 berabere kalan Trabzonspor, bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Yurthaber 30-04-22 22:36

Trabzonspor-Antalyaspor maçında dikkat çeken kare! Bakan Soylu, Bakan Varank, Bakan Muş ve Bakan Karaismailoğlu maçı birlikte izledi... Yanlarında İYİ Partili isimler de vardı

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 35. hafta maçında Fraport TAV Antalyaspor ile Medical Park Stadı’nda karşılaştı. Trabzonspor-Antalyaspor maçından dikkat çeken bir kare geldi. Mücadeleyi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu birlikte izledi. Maçı izleyenler arasında İYİ Partili isimler de vardı.

Haber 30-04-22 22:35

Son dakika: Şampiyon Trabzonspor! Abdullah Avcı tarihe geçerek bir ilki yaşadı...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de şampiyon Trabzonspor oldu! Süper Lig'in 35. haftasında Antalyaspor'u konuk eden bordo - mavililer, karşılaşmadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı ve sezonun bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Trabzonspor, tam 38 sene sonra yeniden şampiyonluk ipini göğüsledi. Abdullah Avcı yönetiminde şampiyon olan Trabzonspor, ilk kez Trabzon dışından bir hoca ile şampiyonluk yaşadı. Ayrıca Trabzonspor, üç büyük rakibi karşısında bu sezonu yenilgisiz kapadı.

Spor 30-04-22 22:35

İspanya La Liga'da şampiyon Real Madrid

İspanya Futbol Ligi La Liga'da Espanyol'u 4-0 mağlup eden Real Madrid, bitime dört hafta kala zafere ulaştı ve tarihindeki 35. şampiyonluğunu resmen ilan etti. Madrid'in teknik direktörü Carlo Ancelotti ise tarihe geçti.

Spor 30-04-22 19:14

Başakşehir, Kasımpaşa'yı yıktı! 5 maçta 4. galibiyet...

Spor Toto Süper Lig'de 35. hafta karşılaşmasında Medipol Başakşehir, deplasmanda Kasımpaşa'yı 3-2 mağlup ettiği ve oynadığı son 5 maçta 4. galibiyetini aldı.

Spor 30-04-22 18:15

Son dakika: Fenerbahçe - Gaziantep FK maçında ilginç an! Bilica, sen misin?

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'de 35. hafta mücadelesinde Gaziantep FK'yı konuk etti. Sarı - lacivertliler karşılaşmanın 53. dakikasında bir penaltı kazandı. Gaziantep FK'nın iki futbolcusu penaltı noktasına kramponlarıyla zarar vermeye çalışınca saha karıştı, akıllara ise Bilica geldi. Sosyal medyada, "Bilica, sen misin?" tarzı yorumlar yapıldı.

Spor 29-04-22 23:21

Süper Lig'de 35. haftanın hakemleri açıklandı

Merkez Hakem Kurulu, Süper Lig'de 35. hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemleri duyurdu.

Spor 27-04-22 14:14

Tüp mide ameliyatı sonrası cinsel ilişkiye girilir mi? Tüp mide ameliyatı sonrası beslenme nasıl olmalı?

Son yılların popüler uygulamalarından tüp mide ameliyatıyla ilgili akıllarda birçok soru yer alıyor. Tüp mide ameliyatı; İleri derece obez olan kişiler, 35-40 arası vücut kitle indeksine sahip olup aşırı şişmanlığa bağlı hipertansiyon, uyku apnesi, tip 2 diyabet vb. rahatsızlıklar yaşayanlar için uygundur. Tüp mide ameliyatı sonrası cinsel ilişki kişinin sağlığı açısından önerilmemektedir. Ameliyattan 2 hafta sonra daha uzun bir yürüyüşe çıkabilir veya yüzebilirsiniz.

Haber 08-04-22 15:18

Kasımpaşa - Gaziantep FK maçında her şey oldu! İki kırmızı, penaltı ve son dakika golü...

Spor Toto Süper Lig'de 31. hafta mücadelesinde Kasımpaşa, Gaziantep FK'yı konuk etti. 90 dakika müthiş bir mücadeleye sahne olurken, karşılaşmaya kırmızı kartlar damga vurdu. Gaziantep FK, 35'te öne geçti ancak Kasımpaşa sadece 6 dakika sonra eşitliği sağladı. 90+6'da ise penaltıyı gole çeviren Hadergjonaj, Kasımpaşa'ya 2-1'lik üstünlüğü getirdi.

Spor 03-04-22 15:40

Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman oynanacak? Fenerbahçe Galatasaray derbisi ne zaman, saat kaçta?

Fenerbahçe Galatasaray maçının tarihi belli oldu. Futbolseverler, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 31, 32, 33, 34 ve 35. hafta maçlarının açıklanmasının ardından konuya ilişkin yaptıkları araştırmalara hız verdi. Bu kapsamda Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman oynanacak? Fenerbahçe Galatasaray derbisi ne zaman, saat kaçta? sorularının yanıtı merak konusu oldu. İşte detaylar...

Spor 19-03-22 19:01

Spor Toto 1. Lig'de 30-35. hafta programları yeniden düzenlendi

Spor Toto 1. Lig'de 30-35. hafta programları yeniden düzenlendi

Yurthaber 16-03-22 12:19

Halkbank kredi müjdesi verdi! Tam 35 milyar lira... Düşük faizli kredi almak isteyen esnaf için detaylar...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin 12 Şubat'ta yapılan toplantıda duyurduğu, şirketler için oluşturulan 60 milyar TL'lik yeni Kredi Garanti Fonu destek paketi bu hafta devreye alındı. Karar sonrası Halkbank esnafa müjde verdi. Genel Müdür Arslan, “2021’de yaklaşık 250 bin esnafımıza Hazine destekli 33 milyar TL’lik esnaf kredisi sağladık. 2022’de en az 30-35 milyar TL’ye varan ilave kredi imkânı sunacağız” dedi.

Finans 26-02-22 09:51

KDV indirimi pazar tezgahlarını etkiledi! İşte eski ve yeni fiyatlar...

Cumhurbaşkanlığı kararı ile temel gıdada uygulanan KDV indirimi, semt pazarlarına olumlu yansıdı. Geçen hafta cep yakan sebzelerin fiyatları düştü. İstanbul’daki semt pazarlarında 35 liraya kadar çıkan salatalık, 13 liradan, 40 liraya satılan patlıcan da 15 liradan satılıyor.

Finans 17-02-22 14:51
KDV

Son dakika: Beşiktaş seriye bağladı! Fatih Karagümrük'ü deviren Kartal, art arda 2. galibiyetini aldı

Son dakika Beşiktaş haberleri... Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasın Fatih Karagümrük ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. İstanbul'da soğuk bir havada oynanan karşılaşmaya iki takım da mutlak galibiyet parolasıyla çıktı. Geçtiğimiz hafta aldığı galibiyetle havaya giren Siyah-Beyazlılar bu maçı da kazanarak seri yakalamak istiyordu. Karşılıklı atakların geçtiği karşılaşmayı Siyah-Beyazlılar kazanarak puanını 35'e yükseltti. Fatih Karagümrük ise 30 puanda kaldı.

Spor 18-01-22 21:56

Esra Erol'un programına oğlu tarafından evden kovulan anne Emine Pamuk damga vurdu! Son kararını canlı yayında açıkladı

Esra Erol'da programında çarpıcı olaylar ekrana yansımaya devam ediyor. Esra Erol'un programına bu hafta oğlu tarafından 35 yıldır yaşadığı evden kovulan anne Emine Pamuk'un hikayesi damga vurdu. Pamuk, geçtiğimiz gün oğlu Kenan Baylan ve Gülay Samson'la canlı yayında yüzleşti. Baylan ve Samson, canlı yayında Pamuk'u evde istemediklerini dile getirdi. Anne Pamuk kararını ise bugün canlı yayında açıkladı.

Magazin 13-01-22 20:59

Kuyumculardan 'yastık altı altın' hamlesi! Kritik görüşme hafta sonu...

İstanbul Kuyumcular Odası (İKO) Başkanı Mustafa Atayık, yastık altında atıl duran altınların ekonomiye katılması yönünde atılan adımları desteklediklerini belirterek, “Ancak çok iyi niyetle başlatılmış olan bu çalışmaların hedefine ulaşması için bu çalışmalara Türkiye'de sayıları 35 bini bulan tüm kuyumcu mağazalarımızın katılımını gerekli ve zorunlu görüyoruz” dedi.

Finans 06-01-22 12:40

İstanbul'dan sonra şimdi de İzmir'de! Ulaşıma yüzde 35 zam geldi

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi kararıyla kentte toplu ulaşım araçlarına biniş tarifeleri yeniden düzenlendi. Tam, öğretmen ve 60 yaş biniş ücretleri, ortalama yüzde 35 artırıldı. Öğrenci tarifesinde ise artış yapılmadı. Geçen hafta İstanbul'da ulaşıma yüzde 36 zam gelmişti.

Finans 30-12-21 16:05