37 Haftalik Gebelikte Dogum Olur Mu Haberleri

Hamilelikte adet sancısı olur mu, adet sancısı ile hamilelikte belirtileri arasındaki fark nedir? Gebelikte adet sancısı gibi ağrı neden olur, nasıl geçer?

Hamilelik süreci bir kadının vücudunda bir dizi fiziksel ve hormonal değişikliklere yol açar. Bu değişiklikler birçok kadında hamilelik boyunca çeşitli ağrılar ve rahatsızlıkların ortaya çıkmasına neden olabilir. Hamilelikte yaşanan ağrılar genellikle normal kabul edilir, ancak bazı durumlarda ciddiyet gerektirebilir. Peki, hamilelik döneminde adet sancısı olur mu, adet sancısı ile hamilelikte belirtileri arasındaki fark nedir?

Kadin 2023-05-25 09:21:46

Hamileliğin ilk günlerinde karın ağrısı olur mu, ne iyi gelir? Hamilelikte karın ağrısı normal mi, karın ağrısı ne zaman başlar?

Hamilelikte kişilerde bazı değişiklikler meydana gelebilir. Bu değişiklikler de kişilerde bazı şikâyetlere sebep olabilir. Gebelikte en sık karın ağrısı, bel ağrısı ve mide bulantısı şikâyetleri görülür. Bu şikâyetlerin uzun süreli olması kişinin yaşam kalitesini olumsuz yönde etkileyebilir. Özellikle ağrılar kişinin gece uykusunda uyanmasına ve uykusuz kalmasına sebep olabilir. Peki, karın ağrısı neden olur, ne iyi gelir?

Kadin 2023-03-07 17:55:57

Hamilelikte tetanos aşısı ne zaman yaptırılır, tetanos aşısı vurulmazsa ne olur? Gebelikte tetanos aşısının yan etkileri nelerdir, düşüğe neden olur mu?

Bir bebek sahibi olmaya karar verdikten sonraki süreç son derece önemlidir. Hem anne hem de baba adayına düşen bazı görevler bulunmaktadır. Öncelikli olarak atılacak adımın bir doktora danışmak olması gerekir. Anne ya da baba olmak için hiçbir engeli bulunmadığı tespit edilen çiftler bebek sahibi olabilir. 40hafta sürecek olan hamilelik boyunca yapılması gereken bazı aşılar da bulunmaktadır. Peki, hamilelikte tetanos aşısı vurulmazsa ne olur?

Kadin 2023-02-17 09:35:32

Yeni doğan bebekte katarakt olur mu?

Katarakt, genellikle ileri yaşlarda görülen bir rahatsızlıktır. Fakat gebelikte geçirilen bazı enfeksiyonlar veya kalıtımsal bozukluklarda yeni doğan bebekte dahi görülebilir.

Trend 2019-05-10 10:52:16