4 Eylul 2020 Cuma Gunluk Burc Yorumlari Haberleri

Emre Kurttepeli, 'Endeavor Cuma Webinarları'na konuşmacı olarak katıldı

17 Nisan 2020 tarihli Endeavor Webinar 4; Emre Kurttepeli’nin katılımıyla yapıldı. Webinar’ın ana başlığı “Bir Girişimci ve Yatırımcı Perspektifiyle, Kaos ve Strateji Yönetimi” oldu.

Finans 2023-06-15 10:44:20

23 Nisan’da sokağa çıkma yasağı olacak mı? 23 Nisan'da yasak var mı?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na iki gün kala vatandaşlar 23 Nisan Cuma günündeki resmi kararı merak etti. 2020 senesinden önce her sene büyük bir coşku ile kutlanan 23 Nisan Çocuk Bayramı, 2020 ve 2021 senesinde pandemi şartları içerisinde kutlanıyor. Vatandaşlar ise, 23 Nisan gününde sokağa çıkma yasağının olup olmadığını araştırıyor. 2020 senesi 23 Nisan gününde 4 gün süren bir kısıtlama uygulanmıştı. Peki 23 Nisan 2021’de yasak var mı?

Haber 2021-04-21 10:09:30

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? Sokağa çıkma yasağı saat kaçta bitiyor?

Artan koronavirüs vaka sayıları nedeniyle yeniden uygulanmaya başlanan hafta sonu sokağa çıkma yasağı 4 Aralık 2020 Cuma akşamı saat 21.00’de başladı. Şimdi vatandaşlar, hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, sokağa çıkma yasağı saat kaçta bitiyor? İşte detaylar...

Haber 2020-12-05 17:39:39

Kırmızı Oda ekrandaydı... 4 Aralık 2020 Cuma reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

4 Aralık Cuma günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. 4 Aralık Cuma günü reyting sonuçları belli oldu mu? Peki 4 Aralık Cuma akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Trend 2020-12-05 12:04:41

Diğer Haber Etiketleri

Emre Kurttepeli 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sokağa çıkma yasağı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kısmi kapanma sendikasyon kredisi cuma mesajları dolar düştü canlı borsa canlı dolar güncel döviz canlı döviz canlı dolar kuru borsa canlı anlık döviz serbest piyasa döviz döviz fiyatları dolar kuru bugün 1 usd serbest piyasa döviz kurları anlık döviz kuru bugün dolar kaç tl dolar kuru anlık dolar düşecek mi 1 usd kaç tl euro kaç lira anlık borsa dolar yorumu bugün dolar kaç dolar yükselir mi kuru dolar usd kaç tl döviz alış sterlin kaç lira borsa hisse senedi döviz satış dolar kuru ne olur borsa hisse günlük dolar canlı gram dolar düşecek dolarda bugün piyasa döviz kurları canlı döviz fiyatları dolar kuru ne dolar abd usd kaç dolar kurunda son durum cuma dolar kuru usd dolar dolar düşecek mi yükselecek mi piyasa döviz euro fiyatları ne kadar alt gram altını ne kadar canlı altın dolar kac tl anlık altın altın kuru cumhuriyet altını ne kadar altın fiyat canlı altın piyasası altın fiyatları bugün gram altının fiyatı çeyrek altın fiyatları bugün altın grafiği gram altın satış fiyatı altın fiyatları bugün ne kadar güncel altın kuru çeyrek altın satış fiyatı anlık altın kuru anlık altın piyasası cumhuriyet altını ne kapalıçarşı canlı altın altın fiyatları bugün ne kadar oldu altın da son durum altın kuru fiyatları altın fiyatları düşer mi güncel altın grafiği çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar 2 bin dolar bir cumhuriyet altını ne kadar altın fiyatları bugün ne hisse fiyatları hisse senetleri canlı canlı hisse hisse senedi fiyatları borsa hisseleri canliborsa hisse senetleri fiyatları hisse senetleri son durum tüpraş hisse gram gümüş ne kadar gram gümüş gümüş fiyatı gümüş fiyatları gümüş kuru gümüş ne kadar güncel gümüş fiyatları güncel gümüş anlık gram gümüş satış bugün gümüş fiyatları gümüş satış fiyatı gümüş fiyatları ne kadar bugün gümüş bugünkü fiyatı bugün gümüş fiyatları ne kadar emtia piyasası son dakika dolar kuru son dakika dolar dolar kuru ne kadar bugün döviz kuru ne kadar piyasalarda dolar bir gram altın ne kadar bir çeyrek altın ne kadar bir gram altın cumhuriyet altını satış fiyatı altın fiyatları yükselir mi burç yorumları survivor baş boyun kanseri kanser Taylan Kümeli

Bugün marketler açık mı? Hafta sonu 5-6 Aralık sokağa çıkma yasağında marketler açık mı? Bugün marketler kaçta açılıp kaçta kapanacak? Markete gitmek serbest mi?

Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle uygulamaya konulan yeni koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı 4 Aralık 2020 Cuma günü saat 21.00’de başladı ve 7 Aralık 2020 Pazartesi günü saat 05.00’e kadar sürecek. Bu süreçte vatandaşlar markete gitmek serbest mi sorusunun yanıtını da merak ediyor. Peki, bugün marketler açık mı? Hafta sonu 5-6 Aralık sokağa çıkma yasağında marketler açık mı? Bugün marketler saat kaçta açılıp kaçta kapanacak?

Haber 05-12-20 11:11

Karabük’te sokağa çıkma kısıtlamasına uymayanlara ceza yağdı

Karabük’te yeni tip korona virüsle (Covid-19) mücadele kapsamında başlayan 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasına uymayan üç kişiye toplam 12 bin 149 TL para cezası kesildi.İçişleri Bakanlığınca 81 ile gönderilen genelge ile 4 Aralık 2020 Cuma saat 21.00 ile 7 Aralık 2020 Pazartesi günü 05.00 saatleri arasında olan sokağa çıkma kısıtlaması Karabük’te başladı.

Haber 05-12-20 02:11

Bankaların güncel kredi faiz oranları... 4 Aralık 2020 Cuma Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank ihtiyaç taşıt konut kredisi faiz oranları!

İhtiyaç sahibi vatandaşlar bankaların 4 Aralık 2020 Cuma güncel kredi faiz oranlarını araştırmaya başladı. Taşıt, konut ya da ihtiyaç kredisi çekerek koronavirüsten kaynaklanan sıkıntılarla birlikte bazı ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlar bankaların son dakika haberlerine ulaşmaya çalışıyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank, İş Bankası, Garanti BBVA, TEB, Akbank ve Halkbank ihtiyaç taşıt konut kredisi faiz oranları ne kadar? 4 Aralık 2020 Cuma bankaların güncel kredi faiz oranları..

Finans 04-12-20 09:44

TV yayın akışı 4 Aralık 2020 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

4 Aralık Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 4 Aralık Cuma akşamı Ramo, Hercai, Arka Sokaklar, Çocukluk, Kırmızı Oda ve Payitaht Abdülhamid dizileri kıyasıya rekabet edecek. Star TV’de Hızlı ve Öfkeli 7 filmi ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV yayın akışı nasıl? İşte 4 Aralık TV yayın akışı...

Trend 04-12-20 09:19

4 Aralık 2020 cuma mesajları... Cuma mesajları 2020 I Yeni, resimli, yazılı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları!

Cuma mesajları göndermek artık cuma günlerinin vazgeçilmezleri arasında! Hayırlı cumalar mesajı göndermek isteyenler, manalı cuma mesajı göndererek dostlarını, arkadaşlarını mutlu ediyor. Twitter ya da Facebook bazen cuma mesajları için tercih edilen mercalar olurken, bazen de SMS ya da WhatsApp'tan belirli kişilere mesaj gönderiliyor. Resimli cuma mesajları ve en güzel cuma mesajları bu haberimizde!

Haber 04-12-20 07:37

Önemli kararlar alınıyor... 4 Aralık 2020 Cuma günlük burçların yorumları!

Gezegenlerin etkileri devam ediyor... 4 Aralık 2020 Cuma günlük burç yorumları; aşk, sağlık ve para üzerine etkileri ne olacak? Koç, boğa, yengeç, ikizler, akrep, terazi, aslan, oğlak, başak, yay, kova ve balık burcunda günlük astroloji durumu nasıl olacak. 4 Aralık 2020 Cuma Astrolog Merve Rençber’den günlük burçların yorumları!

Kadin 04-12-20 07:28

Uzmandan dolar tahmini... Dolar kaç TL? 4 Aralık 2020 Cuma Kapalıçarşı canlı döviz fiyatları! Euro ve Sterlin yükselir mi?

ABD Başkanlık Seçimi ve koronavirüs endişelerinden dolayı hareketli günler geçiren dolar, Merkez Bankası'nın faiz artırımı kararı sonrası düşmüştü.. Bir süredir korona virüs teşviklerinden etkilenen dolar fiyatları 7.8 lira sınırı etrafında işlem görmeye devam ediyor. Dolar bugün güne nasıl başladı merak eden vatandaşlarımız için canlı dolar izleme ekranı haberimizde. 4 Aralık 2020 Cuma dolar kuru, dolar kurunda son durum ve Kapalıçarşı anlık ve canlı dolar kuru...

Finans 04-12-20 07:02

Gram altın tahmini: 501 lira... 4 Aralık 2020 Cuma Kapalıçarşı canlı gram altın ne kadar? Çeyrek altın ve Cumhuriyet altını son durum nedir?

ABD başkanlık seçimleri, Merkez Bankası'nın faiz artırımı kararı toplantısı ve aşı haberlerinden dolayı altın fiyatları hareketlenmeye devam ediyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 4 Aralık Cuma anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Gram altın güne nasıl başladı? İşte 4 Aralık 2020 Cuma Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası.

Finans 04-12-20 06:49

Marmarabirlik'te ürün bedellerinin ödenmesine devam ediliyor

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa: - "Ortaklarımız, 4 Aralık 2020 Cuma günü saat 18.00'den itibaren üçüncü dilim ödemelerini Ziraat Bankası ATM'lerinden alabilecekler"

Yurthaber 03-12-20 15:09

Nazilli’de kısıtlama öncesi açık olacak pazarlar belirlendi

Aydın’ın Nazilli ilçesinde hafta sonu uygulanacak olan kısıtlama öncesi vatandaşların meyve ve sebze ihtiyaçlarını giderebilecekleri pazarlar belirlendi.Nazilli Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "Perşembe Pazarı yoğunluğunu azaltmak, vatandaşlarımızın coğrafi koşullar ve iklim koşullarından etkilenmeden hafta sonu yapılacak sokağa çıkma kısıtlaması öncesi ihtiyaçlarının giderilmesini sağlamak amacıyla; İlçe Umumi Hıfzısıhha Kurulu’nda yapılan değerlendirmeye istinaden belediyemizin aldığı kararla 4 Aralık 2020 Cuma günü Pirlibey Pazarı yanı sıra şehrimizde Turan, Yeni Mahalle ve Şirinevler Kapalı Pazar yerlerimiz açık olacaktır.

Yurthaber 01-12-20 14:05

Ankaragücü-Kayserispor maçını Bahattin Şimşek yönetecek

Ankaragücü ile Hes Kablo Kayserispor arasında Cuma günü oynanacak olan ligin 4.hafta karşılaşmasını Aydın Bölgesinden Bahattin Şimşek yönetecek.2020-2021 Süper Lig sezonunu 4.haftasında Ankara Eryaman Stadı’nda oynanacak olan Ankaragücü ile Hes Kablo Kayserispor maçında görev yapacak hakemler açıklandı.Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından yapılan açıklamada Ankaragücü ile Hes Kablo Kayserispor maçında Bahattin Şimşek düdük çalacak.

Yurthaber 30-09-20 13:45

Vali Erin korona virüs denetimlerine katıldı

İçişleri Bakanlığınca Türkiye genelinde 4 Eylül 2020 günü gerçekleştirilen korona virüs denetimlerine, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin de katıldı.Şanlıurfa genelinde yaklaşık 2 bin personelle devam eden korona virüs salgınıyla mücadelenin etkin biçimde sürdürülmesi amacıyla gerçekleştirilen denetimler, 4 Eylül Cuma günü Vali Abdullah Erin, kaymakamlar, belediye başkanları, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, muhtarlar, meslek odaları, kolluk birimleri ve sağlık çalışanlarının katılımıyla devam etti.“Sağlık için hepimiz için” sloganıyla yaşamın tüm alanlarını kapsayacak şekilde gerçekleşen denetimlere, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin de Viranşehir ilçesinde iştirak etti.

Yurthaber 05-09-20 15:12

Kent Gıda hisselerinde neler oluyor? Kentr (rüçhan) ne kadar? 4 Eylül 2020 Kent Gıda hisseleri canlı grafik ve yorumu!

Birçok ünlü şekerlemenin üreticisi Kent Gıda hisselerinde son zamanlarda yaşanan artış ve düşüş dikkat çekti. Pazartesi günü bölünen Kent Gıda hisselerinde son durum ne olacak? Borsa İstanbul'da Kent Gıda’da bedelli sermaye artırımına başlamıştı. Peki Kent Gıda hisse fiyatları düşecek mi merak eden vatandaşlar rüçhan alımı ne zaman olacak merak ediyor. 4 Eylül 2020 Cuma Kent Gıda hisse senetleri canlı grafik yorumu haberimizde.

Finans 04-09-20 07:13

4 Eylül 2020 Cuma BIST canlı borsa! TÜPRAŞ, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı doğalgaz haberinin ardından TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji kaynaklarının hisse senetlerinde hareketlenmeler oldu. Karadeniz'de bulunduğu açıklanan ve 20 yıl Türkiye'nin enerji ihtiyacını karşılayacak olan enerji kaynağı, enerji hisselerinin fiyatlarını hareketlendirdi. Peki TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu? İşte 4 Eylül 2020 Cuma canlı TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri fiyatları!

Finans 04-09-20 07:07

Kapalıçarşı canlı gümüş fiyatları! (4 Eylül 2020 Cuma) Gümüşün gramı ne kadar?

Altın ve dolardan sonra yatırımcıların yeni gözdesi olan gümüş fiyatları her gün araştırılmaya devam ediyor. Emtia piyasasında geçen haftayı gümüş fiyatı, gramı 6,3637 liradan kapanırken bugün güne hareketli başladı. Temmuz ayında yatırımcısına %33,1 kar sağlayan gümüşten yatırımcılar vazgeçmiyor. 4 Eylül 2020 Cuma gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Emtia piyasası 4 Eylül 2020 gümüş fiyatları ve Kapalıçarşı anlık ve güncel gümüş fiyatları son durum haberimizde.

Finans 04-09-20 06:57

Dolar kuru bugün ne kadar? Kapalıçarşı canlı 4 Eylül 2020 Cuma dolar fiyatları! Euro ve Sterlin ne kadar?

Bir süredir koronavirüs teşviklerinden etkilenen dolar fiyatları 7.3 lira sınırı etrafında işlem görmeye devam ediyor. Dolar bugün güne nasıl başladı merak eden vatandaşlarımız için canlı dolar izleme ekranı haberimizde. 4 Eylül 2020 Cuma dolar kuru, dolar kurunda son durum ve Kapalıçarşı anlık ve canlı dolar kuru...

Finans 04-09-20 06:53

Gram altın ne kadar? 4 Eylül 2020 Cuma Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası! Çeyrek altın fiyatı son durum nedir?

Eylül ayının ilk haftası altın fiyatları ne olacağı merak ediliyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 4 Eylül 2020 Cuma anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Perşembe günü yapılan Jakcson Hole sempozyumu ile altın fiyatları tekrar hareketlendi. Gram altın güne nasıl başladı? İşte Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası!

Finans 04-09-20 06:45

4 Eylül 2020 Cuma günlük burç yorumları! Astrolog Merve Rençber’den burçların aşk, kariyer ve sağlık yorumları!

4 Eylül 2020 Cuma günlük burç yorumları; aşk, sağlık ve para üzerine etkileri ne olacak? Koç, boğa, yengeç, ikizler, akrep, terazi, aslan, oğlak, başak, yay, kova ve balık burcunda günlük astroloji durumu nasıl olacak. Merakla araştırılan günlük burçlar ve yorumları haberimizde.

Kadin 04-09-20 06:38

Yeşilyurt Belediyesi, parsel satacak

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi Belediyesi, Yakınca, Mollakasım, Topsöğüt ve muhtelif mahallelerde mülkiyeti Yeşilyurt Belediyesine ait olan parsel ve taşınmazların açık teklif usulü ile satışını yapacak.Yeni tip korona virüste normalleşme süreciyle birlikte çalışmalarına başlayan Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi Belediye Meclisi, Haziran Ayı 3.Oturum Toplantısında komisyon raporları ve teklifleri görüşerek karara bağladı.Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar Başkanlığında Gedik Kültür Merkezi Toplantı Salonunda bir araya gelen Yeşilyurt Belediye Meclisi, açılış ve yoklamanın ardından gündemindeki maddeleri tek tek görüştü.Korona virüs salgını dolayı esnaflara destek vermek amacıyla Yeşilyurt Belediyesine ait kiralık işyerlerinden 1 Mart 2020 ile 30 Haziran 2020 tarihleri arasında kira alınmamasına dair Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün teklifi onaylanırken, Topsöğüt Karşıyaka Mahallesinde devam eden sosyal konut projesi için 305 ada 2 nolu parsel üzerinde hasılat paylaşımı yöntemiyle arsa satışına yönelik gündem maddesi görüşüldükten sonra kabul edildi.Yeşilyurt Belediyesi tarafından Dilek Gölpınar Mahallesine kazandırılacak olan ‘Karakaya Göl Park’ projesinin yapım işi için mülkiyeti Yeşilyurt Belediyesine ait olan 143 nolu parselin yanı sıra 142, 145 ve 538 nolu taşınmazların Park ve Sosyal Tesisi yapılması için 10 yıl süre ile işletme hakkı tesisi suretiyle kiralanma talebini onaylayan Yeşilyurt Belediye Meclisi, Yakınca Mahallesine yapılacak olan ‘Yakınca Gençlik Merkezi’ projesi için mülkiyeti Yeşilyurt Belediyesine ait olan 157 ada 55 nolu parselin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne 25 yıllığına tahsis edilmesine karar verdi.Parsel ve taşınmaz satışı için onay alındıYakınca, Mollakasım, Topsöğüt ve muhtelif mahallelerde mülkiyeti Yeşilyurt Belediyesine ait olan parsel ve taşınmazların açık teklif usulü ile satışının yapılmasına dair Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünün teklifini onaylayan Yeşilyurt Belediye Meclisi, Özal (Cihadiye) Mahallesinde uygulanacak Kentsel Dönüşüm Projesi için Yeşilyurt Belediyesine bedelsiz bir şekilde devir edilen 2 milyon 836 bin metrekarelik alanda bulunan taşınmazların satışıyla ilgili Kentsel Dönüşüm Müdürlüğünün teklifini kabul etti.Yeşilyurt Belediyesine ait olan Tecde Mahallesinde ki park alanına kazandırılacak olan sosyal tesislerin 10 yıl süreyle yap-işlet-devret modeline uygun olarak açık teklif usulüyle kiralanmasına yönelik gündem maddesi ise onaylandı.Bu arada, Yeşilyurt Belediye Meclisi, Haziran Ayı 4.Oturum Toplantısını 12 Haziran Cuma günü saat 10:00’da gerçekleştirecek.

Yurthaber 11-06-20 17:18

Isparta Belediyesi gül konvoyu düzenleyecek

Korona virüs tedbirleri kapsamında gül festivalini iptal eden Isparta Belediyesi, hasat dönemi nedeniyle 12 Haziran Cuma günü araçların katılacağı gül konvoyu düzenleyecek.Isparta Belediyesi tarafından bu yıl 4-7 Haziran 2020 tarihleri arasında yapılmasına karar verilen Gül Festivali korona virüs salgını dolayısıyla gerçekleştirilemedi.

Yurthaber 09-06-20 17:31

Survivor'da eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor'da eleme ne zaman olacak?

Survivor 2020 yarışmasının 84. yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu ve ada konseyi heyecanı yaşandı. Survivor'da Ramazan Bayramı özel bölümü nedeniyle, ilk dokunulmazlık oyunu cuma akşamı ekrana geldi. Survivor'da 4 kişi kalan ünlüler takımı, 7 kişiden oluşan gönüllülere karşı mücadele etti. Dokunulmazlığı kaybeden takımdaki oylama sonucunda haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Peki Survivor'da elemeye kim kaldı? Bu hafta eleme olacak mı? Acun Ilıcalı yeni eleme sistemini de açıkladı.

Magazin 23-05-20 00:04

Başkan Özcan’dan pazaryeri bilgilendirmesi

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, 23-26 Mayıs 2020 günlerinde tüm yurtta uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlaması ile ilgili bilgilendirmede bulundu.Kısıtlamanın uygulanacağı 4 günün öncesinde ilçedeki 3 pazaryerinin önümüzdeki Cuma gününde açık olacağını duyurdu.Başkan Özcan yaptığı bilgilendirmede şu ifadelere yer verdi; “Yeni tip Koronavirüs (Kovit-19) ile mücadele kapsamında alınan kararlar gereğince 23-26 Mayıs 2020 günleri sokağa çıkma kısıtlaması ilan edilmiştir.

Yurthaber 20-05-20 10:41

Ordu’da yasağı ihlal edenlere 161 bin lira ceza

Ordu’da 8 Mayıs 2020 Cuma günü saat 24.00 itibarıyla başlayan ve 10 Mayıs 2020 Pazar günü saat 24.00’te sona eren sokağa çıkma kısıtlaması süresince yasağı ihlal eden 108 kişi ve 4 iş yerine ceza uygulandı.Toplumdaki sosyal hareketliliği ve kişiler arası teması azaltarak, sosyal izolasyonu sağlamayı hedefleyen sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal edenlere adli ve idari cezalar uygulandı.

Yurthaber 11-05-20 12:58

COVID-19 salgınından etkilenen mükellefler “Mücbir Sebep” uygulaması kapsamına alındı

Ağrı Defterdarlığı’ndan yapılan açıklamada COVID-19 salgınından ve bu salgın kapsamda alınan tedbirlerden doğrudan etkilenen mükelleflerin “Mücbir Sebep” uygulaması kapsamına alındığı bildirildi.Ağrı Defterdarı Mehmet Tural tarafından yapılan açıklamada, 24.03.2020 tarihinde yayımlanarak yürürlüğe giren 518 Sıra No’lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği ile, Ticari, zirai ve mesleki kazanç yönünden gelir vergisi mükellefiyeti bulunan veya tebliğ ile belirlenen ana faaliyet alanlarında salgından doğrudan etkilenen ya da İçişleri Bakanlığınca alınan tedbirler kapsamında geçici süreliğine faaliyetlerine ara verilmesine karar verilen işyerlerinin bulunduğu sektörlerde faaliyette bulunan mükelleflerin 1/4/2020 ila 30/6/2020 (bu tarihler dâhil) tarihleri arasında mücbir sebep halinde olduğunun kabul edilmesinin uygun bulunduğu ifade edildi.Açıklamanın devamında ‘Mücbir Sebep’ halinde olduğu kabul edilen mükelleflerle ilgili olarak;“ 2020/Nisan, Mayıs ve Haziran döneminde verilmesi gereken Muhtasar Beyannameler (Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannameleri dâhil) ve Katma Değer Vergisi Beyannameleri ile sırası ile 30/4/2020 - 1/6/2020 - 30/6/2020 tarihine kadar verilmesi gereken “Form Ba-Bs” bildirimlerinin verilme ve mezkur tarihe kadar oluşturulması ve imzalanması gereken e-Defterlerin oluşturulma ve imzalanma ile aynı sürede Gelir İdaresi Başkanlığı Bilgi İşlem Sistemine yüklenmesi gereken “Elektronik Defter Beratları”nın yüklenme sürelerinin 27/7/2020 Pazartesi, bu beyannamelere istinaden tahakkuk eden vergilerin ödeme sürelerinin sırası ile 27/10/2020 Salı, 27/11/2020 Cuma ve 28/12/2020 Pazartesi, günü sonuna kadar uzatılması uygun bulunmuştur.Mükellefin vergi dairesi kayıtlarındaki ana faaliyet kodu itibarıyla tebliğde belirtilen sektörler arasında bulunmamasına rağmen ana faaliyet alanı olarak bu sektörlerden herhangi birisinde fiilen iştigal ettiğini ispat ve tevsik etmesi halinde, mükellefin mücbir sebep kapsamında olup olmadığının tespitinde ana faaliyet kodu yerine fiilen iştigal edilen ana faaliyet alanı dikkate alınacaktır.Ana faaliyet kodu değişikliğine ilişkin başvuruların, fiilen iştigal edilen ana faaliyet alanını ispat etmeye matuf tüm belgelerin ekinde yer aldığı “Ana Faaliyet Kodu Değişikliği Raporu” eklenmek suretiyle İnteraktif Vergi Dairesi üzerinden yapılması gerekmektedir.Mükelleflerin bu kapsamda esas alınmasını istediği(ana faaliyet kodu olarak kaydedilmesi gerektiğini iddia ettiği) ana faaliyet alanından elde ettiği brüt hasılatın, diğer faaliyet kodlarından elde ettiği brüt hasılattan fazla olması şarttırBrüt hasılatın tespitinde 2019 hesap dönemi veya 2019 IV.

Yurthaber 20-04-20 17:28

Atatürk Halk Koşusu ve Gökhan Türkmen Konseri iptal edildi

Isparta Belediyesi tarafından daha önce duyurusu yapılan ve her türlü organizasyonu tamamlanan bazı etkinliklerin iptal edildiği bildirildi.Suriye’nin İdlib kentinde Esed rejim unsurlarının hava saldırısı sonucu 33 Mehmetçiğin şehit düşmesi ve yaralıların bulunması dolayısıyla Isparta Belediyesi tarafından alınan kararlar şu şekilde açıklandı; "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 6 Mart 1930 tarihinde Isparta’ya teşriflerinin 90’ıncı yıldönümü anısına, 1 Mart 2020 Pazar günü düzenlenmesi planlanan Atatürk Halk Koşusu ile yine 6 Mart 2020 Cuma günü Işıkkent Spor Salonunda düzenlenecek olan Gökhan Türkmen Konseri iptal edildi.Bunun yanı sıra Isparta Belediyesi tarafından Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde bu yıl 4.’sü düzenlenen Kitap Fuarında her hangi bir değişikliğe gidilmedi.

Yurthaber 28-02-20 15:09

Isparta Belediyesi 4.Kitap Fuarında 60 bin hedefi

Isparta Belediyesi 4.Kitap Fuarı 28 Şubat 2020 Cuma günü Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde kapılarını kitapseverlere açıyor.

Yurthaber 19-02-20 11:39

Fenerbahçe medyada liderliğe yükseldi

4 Ocak’ta başlayan devre arası transfer dönemi 31 Ocak Cuma günü sona erdi. 28 gün süren ara transfer döneminde kadrolarını yenileyen futbol kulüplerinde yaşanan gelişmeler spor medyasını da hareketlendirdi. 2019’u en çok konuşulan takım olarak noktalayan Galatasaray’ı 2020’nin ilk ayında geride bırakan Fenerbahçe liderliğe yükseldi.

Spor 12-02-20 15:44

İBB’nin 2020 bütçesi 25 milyar 850 milyon TL

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) 2020 yılı bütçesi, 25 milyar 850 milyon TL olarak hazırlandı. İBB’nin, 2020 gelir tahmini ise 21 milyar 250 milyon TL olarak belirlendi. Gelir-gider arasındaki 4 milyar 600 milyon TL’lik fark, borçlanma ile kapatılacak. İBB’nin 2020 yılı bütçesi, cuma günü Belediye Meclis gündemine sunulacak.

Finans 10-12-19 17:11

Denizli Büyükşehir Belediyesi 3 milyon TL’lik öğrenim yardımı yapacak

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2019-2020 eğitim-öğretim yılında lise ve dengi okullar düzeyinde eğitim gören öğrencilere yönelik yapacağı öğrenim yardımı müracaatları 4 Ekim Cuma günü sona erecek.Denizli Büyükşehir Belediyesinin lise ve dengi okullarda öğrenim gören öğrencilere yönelik sürdürdüğü öğrenim yardımı başvuruları 4 Ekim 2019’da son buluyor.

Yurthaber 02-10-19 13:00

Kanser hastaları için beslenme rehberi tanıtıldı

Avrupa Baş ve Boyun Derneği (EHNS) Türkiye Temsilcisi KBB Uzmanı Prof. Dr. Şefik Hoşal: - "Dünyada yaklaşık 700 bin kişi bir yıl içinde baş ve boyun kanserine yakalanıyor. Avrupa'da da 4-5 yıl önce 140 bin olan hasta sayısının 2020'de 150 bin olacağı tahmin ediliyor. Artış olduğu görülüyor" - "Cuma akşamı köprüler mavi, pembe ve mor renkte ışıklandırılacak farkındalık yaratmak için"

Haber 17-09-19 15:05

Kayserispor’un 8 maçı Cumartesi

İstikbal Mobilya Kayserispor’un 2019-2020 sezonu 4.hafta ile 17.hafta arası oynayacağı maç programı belli oldu.Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun ilk 3 haftasında 2 kez Cumartesi, 1 kez de Cuma günü maç yapan İstikbal Mobilya Kayserispor, ligin ilk yarısının sonuna kadar 6 kez Cumartesi, 6 kez Pazar, 2 kez de Pazartesi günü maça çıkacak.TFF tarafından açıklanan maç programında İstikbal Mobilya Kayserispor, Kadir Has’ta 1 kez Cumartesi, 4 kez Pazar, 1 kez de Pazartesi günü maça çıkacak.

Yurthaber 10-09-19 09:00