9 Ekim Cuma Gunluk Burc Yorumlari Haberleri

MPİ bilet sorgulama! 29 Ekim Milli Piyango çekiliş sonuçları: 20 milyon TL büyük ikramiye çekilişi ne zaman açıklanır?

Her ayın 9, 19 ve 29’unda düzenlenen 20 milyon TL’lik Millî Piyango çekilişi, 29 Ekim 2021 Cuma akşamı açıklanacak. Noter huzurunda yapılan Millî Piyango büyük ikramiye sonuçları, MPİ’nin sitesinden yayınlanacak.

Haber 2021-10-29 18:22:14

22 ayar bileziğin gram fiyatı ne kadar oldu? İşte 9 Ekim altın bilezik fiyatları!

Son günlerde tarihi seviyelerine ulaşan altın fiyatlarıyla birlikte paralel hareket eden 22 ayar bileziğin gram fiyatı, yükselişini sürdürüyor. Ons altın ve döviz kurlarına bağlı yükselen 22 ayar bileziğin gram fiyatı, haftanın son işlem günü olan cuma günü 475,78 TL seviyelerine kadar ulaşmıştı.

Finans 2021-10-09 09:56:12

Dolar bugün ne kadar? İşte 9 Ekim 2021 Cumartesi dolar ve euro fiyatları!

Geçtiğimiz haftalarda TCMB’nin faiz kararının ardından yükselişe geçen döviz kurları, yükselişini sürdürüyor. Haftanın son işlem günü olan cuma günü 8,91 TL’den açan dolar, gün içerisinde de yükselişini sürdürdü.

Finans 2021-10-09 09:22:54

Yunusemreli genç sultanlar kupayı istiyor

Yunusemre Belediyespor Kulübü genç kız takımı Cumhuriyet Kupası finalinde 9 Kasım Pazartesi günü karşılaşacağı Turgutlu Belediyespor’u da yenerek şampiyonluk kupasını kazanmak istiyor.Cumhuriyet Kupasında tüm maçlarını kazanan Yunusemreli filenin sultanları, 30 Ekim Cuma günü oynanması gereken Cumhuriyet Kupası gençler final müsabakasının İzmir’de yaşanan deprem nedeniyle ertelenmesi üzerine 9 Kasım’da oynanacak final maçında şampiyonluk kupasını kazanmak istiyor.Yunusemreli yıldız kız takımının kategorisinde ikinci olduğu Cumhuriyet Kupası Gençler Final müsabakasında Yunusemre Belediyespor, Turgutlu Belediyespor ile 9 Kasım Pazartesi günü saat 18.30’da Atatürk Spor Salonunda karşı karşıya gelecek.

Yurthaber 2020-11-08 12:30:44

Edirne’de eski emniyet mensubu 2 FETÖ şüphelisi yakalandı

Edirne’nin Keşan ilçesinde yasadışı yollarda yurt dışına kaçmak isteyen FETÖ üyesi eski emniyet mensubu 2 kişi yakalandı.9 Ekim Cuma günü sabah saatlerinde yasadışı yollarda yurt dışına kaçmak isteyen emniyet eski mensubu 2 FETÖ üyesi, Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü TEM ve Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı.

Haber 12-10-20 18:15

Kırmızı Oda'da 6. son bölümde neler oldu? Evrim Alasya'nın canlandırdığı Meliha ölüyor mu? Kırmızı Oda 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kırmızı Oda dizisi 6. bölümüyle 9 Ekim Cuma akşamı TV8'de ekrana geldi. Gerçek hayat hikayelerinden uyarlanan dizinin son bölüm finalinde Meliha denize atlayarak intihar etmek üzereyken Doktor Hanım'ı arayarak veda etti. Doktor Hanım ise Meliha'yı durdurmak için çırpındı. Meliha denize atlamak üzereyken, bir teknede bulunan kızı ise kendisini gördü. Peki Kırmızı Oda'da Meliha'ya ne olacak? Evrim Alasya Kırmızı Oda'dan ayrılacak mı? Kırmızı Oda 7. yeni bölüm fragmanı yayınladı mı?

Magazin 10-10-20 02:39

Çocukluk 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Erdal Beşikçioğlu'nun yeni dizisi Çocukluk'un 1. bölümünde neler oldu?

Fox TV'nin yeni dizisi Çocukluk 1. bölümüyle 9 Ekim Cuma akşamı ekrana geldi. Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk ve Beren Gökyıldız'ın başrollerde oynadığı Çocukluk dizisinin 2. bölümünden ilk fragman da yayınlandı. Başarılı oyuncu Erdal Beşikçioğlu, dizide tüm hayatını çocuklara adamış ve Ali Kaan Umut Evi'ni kurmuş Mahir karakterini canlandırıyor. İşte Çocukluk dizisi 2. bölüm fragmanı ve 1. bölümde yaşananlar.

Magazin 10-10-20 00:51

Doya Doya Moda'da kim elendi? Doya Doya Moda birincisi kim oldu? Doya Doya Moda 9 Ekim Cuma sonuçları

Doya Doya Moda'nın 2 Ekim Cuma ekrana gelen son bölümünde hafta birincisi yarışmacı belli oldu. En şık olmak için yarışmacıların mücadele ettiği Doya Doya Moda hafta finalinde yine heyecanlı dakikalar yaşandı. Yarışmacılar bu hafta 'erkek kardeşine kız isteme' konseptiyle finalde yarıştı. Peki, Doya Doya Moda hafta birincisi kim oldu? Ödülü kim kazandı? Doya Doya Moda'dan kim elendi? 9 Ekim Cuma Doya Doya Moda sonuçları

Magazin 09-10-20 19:48

Gelinim Mutfakta birincisi kim oldu? Bu hafta kim elendi? 9 Ekim Cuma Gelinim Mutfakta'da kazanan ve elenen yarışmacılar

Kanal D'de ekranlarında izleyicilerle buluşan Onur Büyüktopçu'nun sunduğu Gelinim Mutfakta yarışmasının 9 Ekim Cuma günü yayınlanan hafta finalinde elenen ve hafta birincisi olan yarışmacılar belli oldu. Gelinler 5 altın bilezik için en iyi tabağı çıkarmaya çalıştı. En düşük puanı alan yarışmacı yarışmaya veda etti. Peki Gelinim Mutfakta'da hafta birincisi günün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta'dan kim elendi? İşte 9 Ekim Cuma Gelinim Mutfakta sonuçları

Magazin 09-10-20 19:19

Karışık meyveli milföy pasta nasıl yapılır? Karışık meyveli milföy pasta tarifi nedir? Karışık meyveli milföy pastanın malzemeleri nelerdir? Gelinim Mutfakta karışık meyveli milföy pasta tarifi...

Onur Büyüktopçu’nın sunumuyla Kanal D ekranlarına gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında birbirinden lezzetli yemek tarifleri yapılmaya devam ediyor. 9 Ekim 2020 Cuma günü yayınlanan 550. bölümünde gelinler karışık meyveli milföy pasta yaptı. Haftanın son gününde çeyrek altın ve 5 bilezik için rekabet eden gelinler karışık meyveli milföy pasta tarifiyle dikkatleri üzerine çekti.

Haber 09-10-20 16:08

9 Ekim 2020 Cuma KAP haberleri... KAP'da halka arz olan hisseler hangisi? Son dakika şirket ve BİST haberleri!

9 Ekim Cuma günü Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda hangi haberlerin yayınlandığı araştırılıyor. Borsa İstanbul'da yayınlanan güncel haberler nedir yatırımcılar tarafından merak ediliyor. İşte 9 Ekim KAP haberleri ve şirketlerin halka arz açıklamaları...

Finans 09-10-20 08:17

Gümüş durmuyor... Kapalıçarşı canlı gümüş fiyatları! (9 Ekim 2020 Cuma) Gümüşün gramı ne kadar?

Altın ve dolardan sonra yatırımcıların yeni gözdesi olan gümüş fiyatları her gün araştırılmaya devam ediyor. Emtia piyasasında geçen haftayı gümüş fiyatı, gramı 6,0878 liradan kapanırken bugün güne hareketli başladı. Temmuz ayında yatırımcısına %33,1 kar sağlayan gümüşten yatırımcılar vazgeçmiyor. 9 Ekim 2020 Cuma gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Emtia piyasası 9 Ekim 2020 gümüş fiyatları ve Kapalıçarşı anlık ve güncel gümüş fiyatları son durum haberimizde.

Finans 09-10-20 07:22

Dolar bildiğimiz gibi... Dolar kuru bugün ne kadar? 9 Ekim 2020 Cuma Kapalıçarşı canlı döviz fiyatları! Euro ve Sterlin ne kadar?

Dolar haftaya yükselişle başlamıştı... Bir süredir koronavirüs teşviklerinden etkilenen dolar fiyatları 7.7 lira sınırı etrafında işlem görmeye devam ediyor. Dolar bugün güne nasıl başladı merak eden vatandaşlarımız için canlı dolar izleme ekranı haberimizde. 9 Ekim 2020 Cuma dolar kuru, dolar kurunda son durum ve Kapalıçarşı anlık ve canlı dolar kuru...

Finans 09-10-20 07:14

Altının ons fiyatı uçtu... Gram altın ne kadar? 9 Ekim 2020 Cuma Kapalıçarşı canlı altın piyasası! Çeyrek altın, cumhuriyet altını fiyatı son durum!

Altının geçtiğimiz hafta ani düşüşü yatırımcıların tedirgin etti. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 9 Ekim 2020 Cuma anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Uluslararası piyasalarda alınan Fed açıklamaları ile altın fiyatları tekrar hareketlendi. Gram altın güne nasıl başladı? İşte Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası.

Finans 09-10-20 07:04

Bilinçaltı rüyaları ön planda... 9 Ekim 2020 Cuma Astrolog Merve Rençber’den günlük burçların yorumları!

9 Ekim 2020 Cuma günlük burç yorumları; aşk, sağlık ve para üzerine etkileri ne olacak? Koç, boğa, yengeç, ikizler, akrep, terazi, aslan, oğlak, başak, yay, kova ve balık burcunda günlük astroloji durumu nasıl olacak. Merakla araştırılan günlük burçlar ve yorumları haberimizde.

Kadin 09-10-20 06:52

Dağlık Karabağ: Putin çatışmaların durdurulması çağrısında bulundu, Azerbaycan ve Ermenistan dışişleri bakanlarını Moskova'ya davet etti

Rusya Devlet Başkanı Putin, Azerbaycan ve Ermenistan arasında Dağlık Karabağ'da yaşanan çatışmaların cenaze ve esir değişimi yapılabilmesi için durdurulması çağrısı yaptı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile telefon görüşmesi de gerçekleştiren Putin'in, iki ülkenin dışişleri bakanlarını 9 Ekim Cuma günü Moskova'ya davet ettiği bildirildi.

Haber 09-10-20 03:56

TV yayın akışı 9 Ekim 2020 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı

9 Ekim Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 9 Ekim Cuma akşamı kısa sırada ekranların fenomen dizilerinden bir tanesi olmayı başaran Kırmızı Oda yeni bölümüyle TV8 ekranlarında olacak. Aynı Babil dizisi de yeni bölümüyle Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV yayın akışı nasıl? İşte 9 Ekim TV yayın akışı

Magazin 09-10-20 00:06

Meteoroloji'den 4 il için lodos ve kum fırtınası uyarısı

Hava durumuyla ilgili Meteoroloji'den yeni açıklama geldi. Meteoroloji 7'inci Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada 9 Ekim cuma günü (yarın) Kayseri, Kırşehir, Nevşehir ve Yozgat çevrelerinde lodos ve kum fırtınası beklendiği belirtildi.

Haber 08-10-20 15:28

Nevşehir’e toz fırtınası uyarısı yapıldı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Nevşehir’e 9 Ekim Cuma günü için fırtına uyarısı yapıldı.Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de 9 Ekim Cuma günü fırtına uyarısı yapılırken vatandaşların dikkatli olması istendi.

Yurthaber 08-10-20 14:50

Melikgazi’de 81 dairenin kura çekimi ve anahtar teslimi yapılacak

Melikgazi Belediyesi’nin en büyük projelerinden birisi olan Kâzım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında tamamlanan 3 blok 81 dairenin kura çekimi ve anahtar teslim yapılacak.Melikgazi Belediyesi açık otoparkında 9 Ekim Cuma saat 16.00’da yapılacak olan anahtar teslim töreninde dairelerin sahipleriyle buluşacağını hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Dr.

Yurthaber 08-10-20 10:20

Zeytinburnu kültür sanat sezonu açılıyor

Pandemi salgını nedeniyle faaliyetlerine ara veren Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi 2020-2021 Kültür Sanat Sezonu’na Ekim ayı itibariyle yeniden başlıyor.Zeytinburnu Kültür Sanat, uzun bir aradan sonra 9 Ekim Cuma günü bir sergi ve bir konserle kültür sanat sezonunu açıyor.

Yurthaber 07-10-20 14:14

Erdal Beşikçioğlu yeni imajıyla şaşırttı

Eski dizisi Behzat Ç. ile özdeşleşen saçını ve sakalını 9 Ekim Cuma Fox’ta ilk bölümü yayınlanacak 'Çocukluk' dizisi için kestiren usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu, imaj değiştirdi.

Magazin 06-10-20 15:07

Uluslararası Karikatür yarışmasının ödülleri veriliyor

Pandemi önlemleri çerçevesinde 9 Ekim Cuma günü saat 16.00’da Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan ödül törenine, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.

Yurthaber 05-10-20 15:17

Kayseri Üniversitesi, öğrencilerine Uzaktan Eğitime Uyum Oryantasyon Eğitimi verecek

Kayseri Üniversitesi, öğrencilerine uzaktan eğitim teknolojilerine ve uzaktan öğretime adaptasyonu için “Oryantasyon Eğitimi” verecek.Kayseri Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAYUZEM) tarafından 5-9 Ekim 2020 tarihleri arasında video konferans yöntemi ile online verilecek eğitimlerde öğrencilere, “Sisteme Nasıl Girilir”, “Derslere Nasıl Girilir”, “Sanal Sınıf Nedir Nasıl Girilir”, “Ödev Nasıl Yüklenir”, “Link Bağlantısı Nasıl Açılır”, “Sınavlara Nasıl Girilir”, “İletişim Araçları Nasıl Kullanılır”, “Canlı Destek Nedir”, “Sık Sorulan Sorular” konuları anlatılacak.Saat:10.00-12.00 arasında yürütülecek oryantasyon eğitiminde okullara yönelik hazırlanan program şöyle:5 Ekim Pazartesi (Bünyan MYO, İncesu Sağlık Hizmetleri MYO, Pınarbaşı Suna Yalçın MYO, Yahyalı MYO, Yeşilhisar MYO ve Tomarza Mustafa Akıncıoğlu MYO), 6 Ekim Salı (Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Develi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi, Develi İslami İlimler Fakültesi ve Develi Hüseyin Şahin MYO), 7 Ekim Çarşamba (Safiye Çıkrıkçıoğlu MYO, Sosyal Bilimler MYO), 8 Ekim Perşembe (Meslek Yüksekokulu) ve 9 Ekim Cuma (Mustafa Çıkrıkçıoğlu MYO).Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof.

Yurthaber 03-10-20 13:00

Gaziemir’de kurs kayıtları başlıyor

Gaziemir Belediyesi’nin 15 branşta düzenlediği spor kursları ile yine 15 branşta düzenlediği kültür sanat kurslarının kayıtları 28 Eylül Pazartesi günü başlayıp 9 Ekim Cuma günü sona erecek.

Yurthaber 27-09-20 11:27

Oğuz Kaan Güçtekin: Ankaragücü maçı sonrası çıkışa geçeceğiz

Süper Lig'in 9. haftasında 25 Ekim Cuma sahasında MKE Ankaragücü ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un futbolcusu Oğuz Kağan Güçtekin, "MKE Ankaragücü maçından sonra hem oyun hem de skor olarak çıkışa geçeceğiz." dedi.

Spor 22-10-19 20:16

’Açıköğretim Söyleşi Günlerinde’ LÖSEV konuşuldu

Anadolu Üniversitesi ‘Açıköğretim Söyleşi Günleri’ kapsamında “LÖSEV Fayda Günleri” semineri, 11 Ekim Cuma günü Açıköğretim Fakültesi 9’uncu katında toplantı salonunda gerçekleştirildi.LÖSEV Eskişehir Halkla İlişkiler Sorumlusu Yasemin Durukan’ın konuşmacı olduğu toplantıda, LÖSEV’in faaliyetleri anlatıldı.

Yurthaber 13-10-19 16:10

Dolarda son durum! (11 Ekim Cuma dolar kuru)

Dolar/TL'de Barış Pınarı Harekatı sonrası başlayan hareketlilik devam ediyor. 9 Ekim Çarşamba günü Fırat'ın doğusuna yönelik başlatılan harekat ve sonrasında, özellikle ABD Başkanı Trump'ın söylemleriyle yükselişe geçen dolar, bu sabah güne 5,84 seviyelerinden başladı.

Finans 11-10-19 07:11

Abdulkadir Bitigen’e UEFA’dan görev

Avrupa 21 Ya altı futbol şampiyonası 9.Grupta 11 Ekim 2019 Cuma günü Moldova ile Galler arasında oynanacak olan karşılaşmada Abdulkadir Bitigen 4.Hakem olarak görev yapacak.FIFA kokartlı hakem Ümit Öztürk’ün düdük çalacağı karşılaşmada yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Osman Gökhan Bilir yapacak.

Yurthaber 09-10-19 09:20

Abdulkadir Bitigen’e UEFA’dan görev

Avrupa 21 Yaş Altı Futbol Şampiyonası 9.Grupta 11 Ekim 2019 Cuma günü Moldova ile Galler arasında oynanacak olan karşılaşmada Abdulkadir Bitigen 4.Hakem olarak görev yapacak.

Spor 09-10-19 09:14

Ümit Öztürk Moldova - Galler U21 maçını yönetecek

FIFA kokartlı hakem Ümit Öztürk, 11 Ekim Cuma günü Avrupa 21 Yaş Altı Futbol Şampiyonası 9. Grup'ta oynanacak Moldova-Galler mücadelesinde düdük çalacak.

Spor 08-10-19 15:01

Suriye sınırında özel güvenlik bölgesi ilan edildi

Gaziantep Valiliği tarafından Suriye sınırında güvenlik durumunu desteklemek, vatandaşların can ve mal güvenliğini olası tehdit ve tehlikelerden bertaraf etmek için 15 gün süreyle özel güvenlik bölgesi uygulaması ilan edildi.Konu ile ilgili Valilikten yapılan açıklamada, “2565 Sayılı Askeri Yasak Bölgeler ve Güvenlik Bölgeleri Kanunu’nun 32/A maddesi gereğince, hududun geri bölgesinde, 26 Ekim 2018 Cuma günü saat 17.00’de başlayıp, 9 Kasım 2018 Cuma günü saat 17.00’de bitecek şekilde (15) gün süre ile Valiliğimizce Özel Güvenlik Bölgesi ilan edilmesine karar verilmiştir.

Yurthaber 26-10-18 14:45

Dolar ne kadar? 9 Ekim dolar yorumları

Dolar/TL bu sabah güne 6,12 seviyelerinde başladı. Piyasalarda bu hafta ev hapsindeki ABD'li rahip Andrew Brunson'ın Cuma günkü mahkemesi öncesi bugün enflasyonla mücadele toplantısı takip edilecek.

Finans 09-10-18 09:35

Şanlıurfaspor, Balıkesirspor Maçı Hazırlıklarına Ara Vermeden Başladı

PTT 1. Lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor, ligin 9. haftasında 23 Ekim Cuma günü evinde oynayacağı...

Yurthaber 20-10-15 12:35

Lüleburgaz’da İçme Suyu Ana Hat Yenileme Çalışmaları

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde belediye tarafından 9 Ekim 2015 Cuma günü yapımına başlanan içme suyu ana...

Yurthaber 12-10-15 23:46

Zeytinburnu’nda Kültür Sanat Sezonu Minyatür Sergisiyle Açılıyor

Zeytinburnu Belediyesi, 2015-2016 kültür sanat sezonunu, 9 Ekim Cuma günü Cahide Keskiner’in “Kültürel Semboller” adlı...

Yurthaber 09-10-15 10:53

9 Ekim Cuma - Günlük burç yorumları

Tüm burçlar yeni güne Ay-Satürn zorlayıcı görünüm etkisinde. Bu sürecin etkilerini günlük burç yorumlarında görebilirsiniz. İşte İremSu'nun yorumladığı günlük burç yorumları haberi.

Haber 09-10-15 10:48

Kara Ekmek 26. Bölüm 2. Fragmanı

Kara Ekmek 26. bölümü 9 Ekim Cuma akşamı atv ekranlarında.

Magazin 07-10-15 16:35

Kiralık Aşk 16. Bölüm 2. Fragmanı

Kiralık Aşk 16. bölümü 9 Ekim cuma akşamı Star Tv ekranlarında.

Magazin 06-10-15 09:53

Aziz Yıldırım başkanlığı bırakıyor mu?

Fenerbahçe'de gözler 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin 9 Ekim Cuma günü vereceği karara çevrildi. Bu duruşmada mahkeme heyetinin kararı açıklaması bekleniyor. Tamamen veya kısmi beraat kararları çıkabilir.

Spor 06-10-15 08:32

Tbl’de 2015-2016 Sezonu 9 Ekim’de Başlıyor

Türkiye Basketbol Ligi’nde 2015-2016 sezonu 9 Ekim Cuma günü oynanacak karşılaşmalarla başlıyor.Ligde 9 Ekim Cuma...

Yurthaber 05-10-15 15:46

Futbolda Şike İddialarına İlişkin Yeniden Görülen Dava 9 Ekim Cuma Gününe Ertelendi. Mahkeme Heyetinin Cuma Günkü Duruşmada Kararını Açıklayacağı Öğrenildi.

IHAAW113743-ASA/05-10-2015 - Futbolda şike iddialarına ilişkin yeniden görülen dava 9 Ekim Cuma gününe ertelendi....

Yurthaber 05-10-15 11:37

Şike Davası'nda beraat isteği

Yenileme kararı verilen Şike Davası'nın 5. duruşmasında 'beraat' mütalaası verildi. Savcı, Aziz Yıldırım hakkında "şike yapmak" ve "örgüt kurmak" suçundan beraatini istedi. Mahkeme kararını 9 Ekim Cuma günü açıklayacak...

Spor 05-10-15 08:40

Kara Ekmek 26. Bölüm Fragmanı

Kara Ekmek 26. bölümü 9 Ekim Cuma akşamı

Magazin 03-10-15 18:01

Karagül 90. Bölüm Fragmanı

Karagül 90. bölümü 9 Ekim Cuma akşamı TRT 1 ekranlarında

Magazin 03-10-15 17:55

Filinta 30.Bölüm Fragmanı

Filinta 30. bölümü 9 Ekim Cuma akşamı TRT 1 ekranlarında.

Magazin 03-10-15 17:41

Kiralık Aşk 16. Bölüm Fragmanı

Kiralık Aşk 16. bölümü 9 Ekim Cuma akşamı Star TV ekranlarında.

Magazin 03-10-15 17:35

'İşte Benim Stilim'de kim elendi?' sorusunun yanıt bulduğu gecede şok detay

'İşte Benim Stilim All Star'da kim elendi?' sorusu 9 Ekim Cuma günü yanıt buldu. İşte Benim Stilim All Star eleme gecesine Nazlı Hamarat hakkındaki iddia, eleme gecesine damga vurdu. Peki, İşte Benim Stilim'de kim elendi?

Magazin 02-10-15 15:25

1 Erkek 1 Kadın 1 Çocuk 9. Bölüm Fragmanı

Zeynep; Ozan'ın daha sorumlu bir baba adayı olabilmesi için eve oyuncak bir bebek getirir. Oyuncak bebeğin altını değiştiren, mamasını yediren, banyosunu yaptıran Ozan daha çocuk doğmadan babalıktan bütün nasibini alacaktır. 1 Erkek 1 Kadın 1 Çocuk yeni bölümleriyle 09-10 Ekim Perşembe ve Cuma akşamları saat 23:30'da Fox'ta...

Magazin 08-10-14 16:14