9 Kasim 2020 Pazartesi Gunluk Burc Yorumlari Haberleri

George Floyd'u öldürmekle suçlanan polisin davasında görgü tanıkları neler anlattı?

25 Mayıs 2020'de ABD'nin Minneapolis kentinde siyah Amerikalı George Floyd'u öldürmekle suçlanan beyaz polis memuru Derek Chauvin'in yargılandığı dava Pazartesi günü başladı. Chauvin'in 40 yıla kadar hapsi isteniyor. Chauvin'in Floyd'u gözaltına aldığı anlara tanık olanlar bu hafta mahkemede ifade verdiler. İnternette viral olan videoyu çeken genç, polise Floyd'un nabzını ölçmesi için yalvaran itfaiyeci, bakkala giderken olayı gören 9 yaşındaki kız çocuğu birer birer polis memuru Derek Chauvin'in, Floyd'u yere yatırarak ensesine dizini bastırdığı anları anlattılar.

Haber 2021-04-01 13:54:05

Çocukların ilk kitapları başkan Erdoğan’dan

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, her yıl Kasım ayının ikinci haftası kutlanan Dünya Çocuk Kitapları Haftası dolayısıyla çocuklara kitap hediye etti.Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, her yıl Kasım ayının ikinci Pazartesi günü başlayan ve bu yıl 9-15 Kasım 2020 tarihleri arasında tüm yurtta kutlanan Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında çocuklarla buluştu.

Yurthaber 2020-11-13 18:56:09

Ekranlarda yarış kızıştı... 9 Kasım 2020 Pazartesi reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

9 Kasım Pazartesi günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. En çok 9 Kasım Pazartesi günü reyting sonuçları açıklandı. Peki 9 Kasım Pazartesi akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Magazin 2020-11-10 07:51:10

Künefe nasıl yapılır? Çıtır künefe tarifi nedir? MasterChef künefe tarifi ve malzemeleri

Bol tereyağlı ve çıtır çıtır dokusuyla ağızda dağılan bir lezzet olan künefe, MasterChef Türkiye'nin 9 Kasım Pazartesi yayınlanan son bölümünde kaptanlar düellosunda yarışmacılardan istenen tarif oldu. Peki, künefe nasıl yapılır? İşte, 9 Kasım MasterChef 2020 çıtır künefe tarifi ve malzemeleri.

Yemek 2020-11-10 00:26:08

Diğer Haber Etiketleri

20 dolar künefe tarifi dolar düşer mi dolar düşer anlık gümüş gram gümüş gümüş fiyatı gümüş fiyatları gümüş kuru gümüş ne kadar güncel gümüş fiyatları gram gümüş fiyatı gram gümüş ne kadar güncel gümüş anlık gram bugün gümüş fiyatları gümüş fiyatları ne kadar bugün gümüş bugünkü fiyatı bugün gümüş fiyatları ne kadar gümüşün emtia piyasası bugün dolar kaç canlı borsa canlı dolar canlı döviz canlı dolar kuru borsa canlı anlık döviz serbest piyasa döviz dolar kuru ne kadar 1 usd serbest piyasa döviz kurları euro satış anlık döviz kuru bugün dolar kaç tl dolar kuru anlık 1 usd kaç tl euro satış fiyatı anlık borsa kuru dolar usd kaç tl borsa hisse senedi döviz satış bugün döviz kuru ne kadar borsa hisse günlük dolar dolarda bugün piyasa döviz kurları canlı döviz fiyatları dolar kuru ne dolar abd pazartesi dolar kuru usd kaç dolar kurunda son durum usd dolar piyasa döviz euro fiyatları ne kadar anlık altın piyasası altın kuru canlı altın piyasası çeyrek altın fiyatları bugün altın fiyatları bugün ne kadar güncel altın kuru anlık altın kuru bir gram altın ne kadar kapalıçarşı canlı altın altın fiyatları bugün ne kadar oldu altın da son durum bir çeyrek altın ne kadar bir gram altın cumhuriyet altını satış fiyatı altın kuru fiyatları altın fiyatları düşer mi çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar bir cumhuriyet altını ne kadar altın fiyatları bugün ne hisse fiyatları hisse senetleri canlı canlı hisse survivor

9 Kasım 2020 TOKİ Kayaşehir çekilişi tam isim listesi... TOKİ Kayabaşı konut kurası asıl ve yedek talihli isim listesi açıklandı mı?

TOKİ Kayaşehir konut kurası bugün yapılıyor. Başakşehir'in Kayabaşı Mahallesi'ne yapılacak konut kurasına katılan vatandaşlar, Kayabaşı TOKİ çekilişi tam isim listesini araştırmaya başladı. Canlı olarak yayınlanan 9 Kasım 2020 Pazartesi TOKİ Kayaşehir konut kura sonuçları merak ediliyor. Peki 9 Kasım TOKİ Kayabaşı konut çekiliş sonuçları asıl talihli ve yedek talihli isim listesi paylaşıldı mı? İşte TOKİ Kayabaşı konut çekilişi son dakika yaşananlar...

Finans 09-11-20 11:59

TV yayın akışı 9 Kasım 2020 Pazartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı

9 Kasım Pazartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 9 Kasım Pazartesi akşamı Çukur, Sefirin Kızı ve Uyanış Büyük Selçuklu dizileri izleyicilerle buluşacak. Kanal D’de Fırıncının Karısı filmi, TV 8’de ise MasterChef Türkiye yarışma programı ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV yayın akışı nasıl? İşte 9 Kasım TV yayın akışı...

Magazin 09-11-20 09:51

ABD seçimlerinin borsaya etkisi... 9 Kasım 2020 Pazartesi KAP haberleri! KAP'da halka arz olan hisseler hangisi? Son dakika şirket haberleri!

9 Kasım 2020 Pazartesi günü Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda hangi haberlerin yayınlandığı araştırılıyor. Borsa İstanbul'da yayınlanan güncel haberler nedir yatırımcılar tarafından merak ediliyor. İzmir depremi ardından ABD'de yapılan başkanlık seçimi borsayı nasıl etkileyecek merak ediliyor. İşte 9 Kasım KAP haberleri ve şirketlerin halka arz açıklamaları...

Finans 09-11-20 08:02

İşte gümüşün son fiyatı... 9 Kasım 2020 Pazartesi Kapalıçarşı canlı gümüş fiyatları! Gram gümüş ne kadar, yükselir mi?

Altın ve dolardan sonra yatırımcıların yeni gözdesi olan gümüş fiyatları her gün araştırılmaya devam ediyor. Emtia piyasasında geçen haftayı gümüş fiyatı, gramı 7,0145 liradan kapanırken bugün güne hareketli başladı. Temmuz ayında yatırımcısına %33,1 kar sağlayan gümüşten yatırımcılar vazgeçmiyor. 9 Kasım 2020 Pazartesi gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Emtia piyasası 9 Kasım 2020 gümüş fiyatları ve Kapalıçarşı anlık ve güncel gümüş fiyatları son durum haberimizde.

Finans 09-11-20 07:56

ABD seçimleri sonrası dolar fiyatları... Dolar ne kadar? 9 Kasım 2020 Pazartesi Kapalıçarşı canlı döviz fiyatları! Euro ve Sterlin yükselir mi?

ABD Başkanlık Seçimi'nden dolayı hareketli günler geçiren dolar yeni haftaya da hareketli başladı.. Bir süredir korona virüs teşviklerinden etkilenen dolar fiyatları 8.3 lira sınırı etrafında işlem görmeye devam ediyor. Dolar bugün güne nasıl başladı merak eden vatandaşlarımız için canlı dolar izleme ekranı haberimizde. 9 Kasım 2020 Pazartesi dolar kuru, dolar kurunda son durum ve Kapalıçarşı anlık ve canlı dolar kuru...

Finans 09-11-20 07:42

ABD seçim sonuçlarının etkisi... 9 Kasım 2020 Pazartesi Kapalıçarşı canlı altın piyasası!Gram altın ne kadar?Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

ABD başkanlık seçimlerinden dolayı altın fiyatları hareketlenmişti. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 9 Kasım Pazartesi anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Gram altın güne nasıl başladı? İşte 9 Kasım 2020 Pazartesi Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası.

Finans 09-11-20 07:29

Ani kararlara dikkat... 9 Kasım 2020 Pazartesi Astrolog Merve Rençber’den günlük burçların yorumları!

Yeni Ay'ın etkileri başlıyor, bu hafta Merkür akrep burcunda etkili olacak... 9 Kasım 2020 Pazartesi günlük burç yorumları; aşk, sağlık ve para üzerine etkileri ne olacak? Koç, boğa, yengeç, ikizler, akrep, terazi, aslan, oğlak, başak, yay, kova ve balık burcunda günlük astroloji durumu nasıl olacak. 9 Kasım 2020 Pazartesi Astrolog Merve Rençber’den günlük burçların yorumları!

Kadin 09-11-20 07:06

Van Valiliğinden ‘siren’ uyarısı

Van Valiliği, yarın deneme amaçlı siren çaldırılacağını duyurdu.Van Valiliğinden yapılan açıklamada, “Van’da 9 Kasım 2020 pazartesi günü hükümet konağında kurulu bulunan siren, deneme amaçlı saat 14.00’da çaldırılacak.

Yurthaber 08-11-20 12:22

Cumhur İttifakı işçi ve memurlar için evet diyecek

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, işçi ve memurların Adana Büyükşehir Belediyesi’ndeki tüm alacaklarının ödenmesi için ortak bir tavır ortaya koyarak, belediye yönetimine borçlanma yetkisi vereceklerini bildirdiler.Adana Büyükşehir Belediye yönetiminin gündeme getirdiği borçlanma yetkisi, Cumhur İttifakı tarafından olumlu karşılandı ve teknik ayrıntılar, Büyükşehir Belediyesi Meclisindeki ilgili komisyonda görüşülerek son şekli verildi.Yetki talebi 9 Kasım 2020 Pazartesi günü meclise sunulacak.

Yurthaber 06-11-20 13:04

Kayseri Üniversitesi, öğrencilerine Uzaktan Eğitime Uyum Oryantasyon Eğitimi verecek

Kayseri Üniversitesi, öğrencilerine uzaktan eğitim teknolojilerine ve uzaktan öğretime adaptasyonu için “Oryantasyon Eğitimi” verecek.Kayseri Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAYUZEM) tarafından 5-9 Ekim 2020 tarihleri arasında video konferans yöntemi ile online verilecek eğitimlerde öğrencilere, “Sisteme Nasıl Girilir”, “Derslere Nasıl Girilir”, “Sanal Sınıf Nedir Nasıl Girilir”, “Ödev Nasıl Yüklenir”, “Link Bağlantısı Nasıl Açılır”, “Sınavlara Nasıl Girilir”, “İletişim Araçları Nasıl Kullanılır”, “Canlı Destek Nedir”, “Sık Sorulan Sorular” konuları anlatılacak.Saat:10.00-12.00 arasında yürütülecek oryantasyon eğitiminde okullara yönelik hazırlanan program şöyle:5 Ekim Pazartesi (Bünyan MYO, İncesu Sağlık Hizmetleri MYO, Pınarbaşı Suna Yalçın MYO, Yahyalı MYO, Yeşilhisar MYO ve Tomarza Mustafa Akıncıoğlu MYO), 6 Ekim Salı (Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Develi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi, Develi İslami İlimler Fakültesi ve Develi Hüseyin Şahin MYO), 7 Ekim Çarşamba (Safiye Çıkrıkçıoğlu MYO, Sosyal Bilimler MYO), 8 Ekim Perşembe (Meslek Yüksekokulu) ve 9 Ekim Cuma (Mustafa Çıkrıkçıoğlu MYO).Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof.

Yurthaber 03-10-20 13:00

9 Eylül 2020 Çarşamba Kent Gıda hisseleri canlı grafik ve yorumu! Kent Gıda hisselerinin fiyatı nedir? Kentr (rüçhan) ne kadar?

Birçok ünlü şekerlemenin üreticisi Kent Gıda hisselerinde son zamanlarda yaşanan artış ve düşüş dikkat çekti. Pazartesi günü bölünen Kent Gıda hisselerinde son durum ne olacak? Borsa İstanbul'da Kent Gıda’da bedelli sermaye artırımına başlamıştı. Peki Kent Gıda hisse fiyatları düşecek mi merak eden vatandaşlar rüçhan alımı ne zaman olacak merak ediyor. 9 Eylül 2020 Çarşamba Kent Gıda hisse senetleri canlı grafik yorumu haberimizde.

Finans 09-09-20 07:14

MasterChef final turunu kim kazandı? İşte MasterChef Türkiye ana kadrosuna giren yarışmacı

MasterChef 2020'de ikinci final turu heyecanı başladı. MasterChef 2020'nin ana kadrosuna girecek sekiz yarışmacının belli olmasının ardından 10 Ağustos Pazartesi akşamı 9. isim belli oldu ve o isim önlüğünü alarak yukarıya çıkmaya hak kazandı. Peki MasterChef 2020'de günün birincisi kim oldu? 2. final turunda yarışmanın ana kadrosuna dahil olan yarışmacı kim? MasterChef 2020 yeni bölümünde yaşananlar.

Magazin 11-08-20 01:58

Survivor ödül oyununu kim kazandı? Acun Ilıcalı'dan helikopterli sürpriz! İşte Survivor'da ödül kazanan takım

Survivor 2020 yarışmasının 18 Mayıs Pazartesi ekrana gelen son bölümünde ödül oyunu heyecanı yaşandı. Acun Ilıcalı ödül oyununu kazanan takımın helikopterlerle zipline için götüreceklerini ardından ise malikaneye geçerek yemek, havuz partisi ve dj setiyle eğleneceklerini açıkladı. Oyun alanına inen helikopterler ise yarışmacıları şaşırttı. 9-9'a gelen oyunda kazananı bayrak yarışı belirledi. Peki Survivor ödül oyununu kim kazandı? İşte Survivor 80. son bölümde yaşananlar ve ödülü kazanan takım.

Magazin 19-05-20 00:32

Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor'da malikane, sirk gösterisi ve 70'ler partisi ödülü için yarıştılar!

Survivor 2020 yarışması 11 Mayıs Pazartesi akşamı 73. son bölümüyle ekrana geldi. Survivor'da ünlüler ve gönüllüler haftanın büyük ödül oyununda yarıştı. Kazanan takımın malinanede bir gün geçirip, Cirque du Soleil gösterisini izleyeceği ve ardından ise 70'ler partisinde eğleneceği büyük ödül kıyasıya bir mücadele vardı. Oyunda skor 9-9'a gelince kazanan takımı bayrak yarışı belirledi. Peki Survivor ödül oyununu kim kazandı? İşte Survivor 2020 son bölümde yaşananlar.

Magazin 12-05-20 01:18

Survivor ödül oyununu kim kazandı? Performans birincileri kimler oldu? Survivor yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Survivor 2020'nin 9 Mart Pazartesi ekrana gelen 16. son bölümünde ödül oyunu heyecanı yaşandı. Survivor'da yarışmacılar yiyecek ödülünü almak için kıyasıya mücadele etti, ödül oyunu sonrasında ise performans birincileri oyunu oynandı. Kızarmış tavuk için parkura çıkan yarışmacılar zorlu anlar yaşadı. Peki Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? İşte Survivor son bölümde yaşananlar.

Magazin 10-03-20 00:50

Noterlik İşlemlerinde Güvenli Ödeme Sistemleri Tanıtım Toplantısı

Adalet Bakanı Gül: - "Güvenli ödeme sistemine 3 Şubat'ta tüm noterliklerimiz geçmiş olacak" - "(Güvenli Ödeme Sistemi) Bu kapsamda ikinci el araç satış sözleşmeleri, iş yeri devir sözleşmeleri, marka devir sözleşmeleri, taşınmaz satış vaadi sözleşmeleri gibi yaklaşık 9 milyon işlemin yapılmasını bekliyoruz. Bütün bu işlemlere, 3 Şubat 2020 Pazartesi itibarıyla tüm Türkiye'de tüm noterliklerimiz geçmiş olacak" - "3 Şubat'ta başlayacak diğer bir uygulama da noterliklerde kredi kartı kullanımı imkanı olacak. Vatandaşımızın yanında nakit bulundurma zorunluluğu ve buna ilişkin riskler ortadan kalkacaktır"

Haber 22-01-20 13:21

Noterlik İşlemlerinde Güvenli Ödeme Sistemleri Tanıtım Toplantısı

Adalet Bakanı Gül: - "Güvenli ödeme sistemine 3 Şubat'ta tüm noterliklerimiz geçmiş olacak" - "(Güvenli Ödeme Sistemi) Bu kapsamda ikinci el araç satış sözleşmeleri, iş yeri devir sözleşmeleri, marka devir sözleşmeleri, taşınmaz satış vaadi sözleşmeleri gibi yaklaşık 9 milyon işlemin yapılmasını bekliyoruz. Bütün bu işlemlere, 3 Şubat 2020 Pazartesi itibarıyla tüm Türkiye'de tüm noterliklerimiz geçmiş olacak" - "3 Şubat'ta başlayacak diğer bir uygulama da noterliklerde kredi kartı kullanımı imkanı olacak. Vatandaşımızın yanında nakit bulundurma zorunluluğu ve buna ilişkin riskler ortadan kalkacaktır"

Haber 22-01-20 13:19

Aliağa’da 16 bin 964 öğrenci karne heyecanı yaşadı

Türkiye genelinde olduğu gibi İzmir’in Aliağa ilçesinde de karne heyecanı yaşanırken, kentte 16 bin 964 öğrenci karnesini alarak tatile başladı.9 Eylül 2019 Pazartesi günü başlayan 2019-2020 eğitim-öğretim yılının ilk dönemi tamamlandı.

Yurthaber 17-01-20 15:08

Antalya’da 475 bin 412 öğrenci karne heyecanı yaşadı

Antalya’da geçen yıl 9 Eylül Pazartesi günü başlayan 2019-2020 eğitim ve öğretim yılının ilk yarısı sona erdi.

Yurthaber 17-01-20 12:38

TBMM Genel Kurulu

2020 yılı bütçesinin Genel Kurul görüşmelerine 9 Aralık Pazartesi günü başlanacak - Genel Kurulda, İçişleri Bakanlığına ilişkin yeni düzenlemeler teklifinin ikinci bölümü üzerindeki görüşmelere geçildi

Haber 03-12-19 20:29

2020 Yılı Bütçesi Genel Kurula geliyor

TBMM Genel Kurulunda, 9 Aralık Pazartesi günü başlayacak bütçe mesaisi 12 gün sürecek

Haber 28-11-19 14:20

Aliağa’da ilköğretim haftası yarın kutlanacak

Aliağa’da bu yılki ‘İlköğretim Haftası’ kutlamaları yarın yapılacak.Aliağa’da 2019/2020 eğitim öğretim yılı 9 Eylül 2019 Pazartesi günü 16 bin 557 öğrencinin ders başı yapması ile başladı.

Yurthaber 15-09-19 14:45

Vali Karaloğlu: İyi yetişmiş insan bir ülkenin en büyük gücüdür

Vali Münir Karaloğlu, Antalya’nın Korkuteli ilçesinde Zeynep-Mustafa Kemer Ortaokulu ve Cumhuriyet Gülhizar-Osman Sarıca İmam Hatip Ortaokulu’nun açılışlarını gerçekleştirdi.Okul açılış törenine Vali Münir Karaloğlu, Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit, İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar, öğretmenler, öğrenciler ve pek çok veli katıldı.Kaliteli Nüfus En Büyük ZenginliktirAçılış törenlerinde konuşan Vali Münir Karaloğlu, 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı’nın 9 Eylül pazartesi günü Antalya’nın bütün ilçelerinde başladığını belirterek, “463 bin öğrencimiz 35 bin öğretmen şu anda eğitim öğretim faaliyetleri içerisinde, öğretmenlerimiz yavrularımızı yarınlara hazırlamaya çalışıyorlar.

Yurthaber 13-09-19 12:10

Kaymakam Kaya ve Müdür Çetin öğrencileri yalnız bırakmadı

Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, öğrencileri yeni eğitim öğretim döneminin ilk gününde yalnız bırakmadı.2019-2020 eğitim öğretim dönemi 9 Eylül 2019 Pazartesi günü başladı.

Yurthaber 09-09-19 15:40

Başkan Demir’den yeni eğitim öğretim yılı mesajı

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, 2019-2020 yeni eğitim ve öğretim yılı ile ilgili bir mesaj yayınladı.Başkan Demir mesajında şu ifadelere yer verildi:“9 Eylül Pazartesi ilk ders zilinin çalması ile başlayacak olan yeni eğitim ve öğretim yılında başta geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, onları en iyi şekilde okutmak için çaba gösteren anne ve babalarımızın, vatanın her karış toprağında çalışmayı kendine vazife bilerek fedakarca çalışan öğretmenlerimizin yeni eğitim ve öğretim yılını kutluyorum.”

Yurthaber 09-09-19 09:55

İYİ Parti İl Başkanı Bozkurt’tan Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı

İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Süleyman Bozkurt, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Uzun bir tatilin ardından 9 Eylül 2019 Pazartesi günü yeni eğitim-öğretim yılına başlayacak olan bütün öğrencilerin heyecanına ortak olduklarını belirten Başkan Bozkurt, yeni eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diledi.Başkan Bozkurt Mesajında şu ifadeleri kullandı:"Aziz Milletimizin geleceğini emanet edeceğimiz sevgili çocuklarımızın yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamasının mutluluk ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

Yurthaber 08-09-19 15:40

Belediye Başkanı Kılınç’tan yeni eğitim-öğretim yılı mesajı

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, 9 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan yeni eğitim-öğretim yılı dolayısıyla tüm öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi.Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, 9 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan 2019-2020 eğitim-öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak öğrenci, öğretmen ve velilere başarılar diledi.Başkan Kılınç, “Yeni bir eğitim yılına başlamanın heyecanı içerisindeyiz.

Yurthaber 08-09-19 13:40

Vali Çakacak’ın eğitim öğretim yılı mesajı

Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.Mesajında öğrenci ve öğretmenlere seslenen Vali Çakacak, "Değerli öğretmenlerimizin ve kıymetli öğrencilerimizin 9 Eylül 2019 Pazartesi günü başlayacak yeni eğitim öğretim yılını kutluyor, bu eğitim öğretim yılında da değerli çocuklarımızın ve gençlerimizin yeni başarılara doğru koşmalarının heyecanını hep birlikte yaşıyor ve paylaşıyoruz.

Yurthaber 08-09-19 12:55

Muğla’da 251 bin öğrenci ders başı yapıyor

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Muğla’da da 2019-2020 eğitim ve öğretim yılı 9 Eylül Pazartesi günü başlıyor.

Yurthaber 08-09-19 12:20

Okul alışverişini son güne bırakanlar mağazaları doldurdu

Konya’da okul kıyafeti ve kırtasiye ürünleri satan mağazalar, okul alışverişini son güne bırakan veliler ve öğrencilerle doldu.2019-2020 eğitim-öğretim yılı 9 Eylül Pazartesi günü başlıyor.

Haber 08-09-19 11:27

İlk ders günü Kahta Belediyesi araçları ücretsiz ulaşım hizmeti verecek

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde 2019-2020 eğitim öğretim yılının başlayacağı 9 Eylül Pazartesi günü belediyeye ait toplu taşıma araçları ücretsiz ulaşım hizmeti verecek.Kahta Belediye Başkanı İbrahim Halil Yusuf Turanlı, eğitim, öğretim yılının başlayacağı 9 Eylül Pazartesi günü belediyeye ait toplu taşıma araçlarının ücretsiz olacağını, ders başı yapacak öğrencilere ve öğretmenlere başarılar dilediğini belirtti.

Yurthaber 07-09-19 23:50

Manisa’da yeni eğitim-öğretim dönemi ulaşım tedbirleri alındı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 9 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan 2019-2020 eğitim-öğretim dönemi için ulaşım alanındaki tedbirlerini aldı.

Yurthaber 07-09-19 18:00

Safranbolu’da okullar eğitime hazır

Safranbolu Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, 2019-2020 eğitim öğretim yılının 9 Eylül Pazartesi günü başlayacağından ilçedeki okulların yeni eğitim-öğretim yılına hazır olduğunu bildirdi.Safranbolu’da 56 okulda 10 bin öğrencinin ders başı yapacağını ifade eden Gümüş, "Yaz tatili boyunca okullarda hummalı bir çalışma gerçekleştirildi.

Yurthaber 07-09-19 16:55

Okullar çevresinde çocukların korunmasına yönelik denetim

Yeni eğitim öğretim yılı kapsamında Çocuk Şube Müdürlüğü koordinesinde emniyet birimleri okul çevrelerinde buluna işletme ve şahıslara yönelik denetim gerçekleştirdi.9 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan 2019/2020 eğitim ve öğretim dönemi öncesinde ilk ve ortaöğretime başlayacak olan öğrencilere yönelik yapılan oryantasyon eğitimi süresinde öğrencilerin zararlı etkilerden uzak tutulması, yeni eğitim ve öğretim döneminde okulların ve çevrelerinin güvenli ortamlar haline getirilmesi amacıyla Emniyet birimleri tarafından uygulama düzenlendi.

Yurthaber 07-09-19 16:20

Başkan Gültak, öğrencilere yeni eğitim döneminde başarılar diledi

Akdeniz Belediye Başkanı Muhammet Mustafa Gültak, pazartesi günü başlayacak 2019-2020 eğitim-öğretim döneminde öğrenciler, öğretmenler ve eğitim camiasına başarılar diledi.Başkan Gültak, 9 Eylül 2019 Pazartesi günü başlayacak yeni eğitim-öğretim dönemi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Yurthaber 07-09-19 13:00

Tosya’da okul güvenliği toplantısı yapıldı

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde okul güvenliği toplantısı yapıldı.9 Eylül 2019 Pazartesi günü başlayacak olan 2019-2020 eğitim öğretim yılı için okul güvenliği toplantısı, Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin’in başkanlığında yapıldı.

Yurthaber 07-09-19 10:55

Başkan Gülsoy’dan Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Uzun bir tatilin ardından 9 Eylül 2019 Pazartesi günü yeni eğitim-öğretim yılına başlayacak öğrencilerin heyecanına ortak olduklarını belirten Başkan Gülsoy, yeni eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diledi.Başkan Gülsoy, sürekli olarak yenilenmeyi, gelişmeyi, değişime açık olmayı, çalışmayı zorunlu kılan dinamik bir alan olan eğitim ve öğretimin; hayat boyu devam ettiğini vurgulayarak okulun, çocukları aileden sonra hayata hazırlayacak sevgi dolu güvenli bir yuva olduğunu söyledi.Gülsoy mesajında şu ifadelere yer verdi:“Çocuklarımızın ve gençlerimizin kendilerine, vatanımıza, milletimize yararlı bireyler olarak geleceğe hazırlanmasında okullarımız önemli bir sorumluluk üstlenmektedir.

Yurthaber 07-09-19 10:55

Van’da ilkokul öğretmenleri ellerine fırça alarak sınıfları boyadı

Van’ın Erciş ilçesi Bozyaka İlkokulu öğretmenleri, ellerine fırça alarak sınıfları boyadı.9 Eylül 2019 Pazartesi günü başlayacak 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılına sayılı günler kala okullarda hazırlıklar da tüm hızıyla sürüyor.

Yurthaber 05-09-19 18:20

2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı Öncesi Okul Güvenliği toplantısı

Vali Özdemir Çakacak başkanlığında 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Güvenliği toplantısı yapıldı.Eskişehir Valiliği Yunus Emre Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Vali Çakacak, yeni eğitim öğretim yılının 9 Eylül Pazartesi günü başlayacağını hatırlattı.

Yurthaber 05-09-19 16:32

Döşemealtı’nda okullara tamir, bakım ve onarım yapılıyor

Döşemealtı Belediyesi 2019-2020 eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala ilçede bulunan okul bahçelerinde tamir, bakım-onarım, çevre düzenlemesi boya işlerini sürdürüyor.9 Eylül Pazartesi günü başlayacak yeni eğitim öğretim yılı öncesi gelen talepler üzerine 4 ayrı ekip olarak aralıksız çalışmalarını sürdüren Döşemealtı Belediyesi, ilçede ki okulları öğrenciler için hazırlıyor.

Yurthaber 05-09-19 10:35

Kırtasiyelerde okul alışverişi hareketliliği başladı

Van’da yaz tatilinin ardından başlayacak olan eğitim öğretim sezonu öncesi kırtasiyelerde hareketlilik başladı.Kentte 3 aylık yaz tatilinin ardından 2019-2020 eğitim öğretim yılı 9 Eylül Pazartesi günü başlıyor.

Yurthaber 05-09-19 10:01

Bakanlıktan velilere GÜBİS uyarısı

TİCARET Bakanlığı tarafından kırtasiye ürünleri ve okul kıyafetlerinin güvenliği konusunda velileri bilinçlendirmek üzere toplantı yapıldı.  2019-2020 eğitim-öğretim yılı 9 Eylül pazartesi günü başlıyor.

Haber 03-09-19 16:05

Kırtasiyecilerde alışveriş yoğunluğu

2019-2020 eğitim-öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kalırken Malatya’daki kırtasiyecilerde yoğunluk başladı.9 Eylül Pazartesi günü ilk ders zilinin çalması ile birlikte yeni eğitim öğretim dönemi başlayacak.

Yurthaber 03-09-19 15:30

Bakanlıktan velilere GÜBİS uyarısı

TİCARET Bakanlığı tarafından kırtasiye ürünleri ve okul kıyafetlerinin güvenliği konusunda velileri bilinçlendirmek üzere toplantı yapıldı.  2019-2020 eğitim-öğretim yılı 9 Eylül pazartesi günü başlıyor.

Haber 03-09-19 14:38

ASMEK kayıtları 9 Eylül Pazartesi günü başlıyor

Antalya Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları’nın (ASMEK) 2019-2020 1.

Yurthaber 02-09-19 12:30