Ağda Haberleri

Yolcuların şaşkın bakışları arasında bacaklarına halk otobüsünde ağda yaptı! Duruma anlam veremediler... Tepkiler yağmur gibi yağdı

Halk otobüsünde yolculuk yaptığı sırada ismi açıklanmayan bir kadın bir anda ağda bezlerini çıkartarak bacaklarındaki istenmeyen tüyleri almaya başladı. Diğer yolcuların bazıları durumu şaşkın gözlerle izlerken bazıları ise tepki gösterdi. Kadın bakım rutiniyle alakalı olarak sorun yaşayan yolcuların taksiye binmelerini söyleyerek eleştiri oklarının hedefi oldu.

Trend 25-10-2023 08:14

İstenmeyen tüylerden acısız şekilde kurtulun! Lazer epilasyon tarihe karışacak

Günlük hayatta karşılaşılan istenmeyen tüy problemi bazen can sıkıcı olabiliyor. Lazere tonlarca para vermek istemeyen ve ağda acını çekmek istemeyenler tüyleri kökten yok eden doğal çözüm yollarını araştırıyorlar. İşte evde kolaylıkla deneyebileceğiniz acısız tüyleri yok etme yöntemi...

Kadin 17-08-2023 10:24

İstenmeyen tüylerin kökünü kazıyor! Bu tariften bir tutam sürmeniz yeterli

İstenmeyen tüyler özellikle kadınların en rahatsız olduğu durumlar arasında yer alıyor. Jilet ve ağda işlemlerinden sonra hemen geri çıkan istenmeyen tüyler yaşamı olumsuz etkiliyor. Bu tüylerden kurtulmak için sizler için doğal bir kür tarifi hazırladık. İstenmeyen tüylerin kökünü kazıyan bu kürü düzenli kullandığınız takdirde sonucu inanamayacaksınız.

Kadin 24-07-2023 10:53

Bu tarif lazerden daha etkili! Sadece bir avuç kullanıp yüzünüzdeki tüylere veda edin

İstenmeyenler tüyler zaman zaman can sıkıcı olabiliyor hele ki bu tüyler yüzde ise o zaman kurtulmak için bir sürü çare aranıyor. Lazer ve ağda ile bitmeyen yüzdeki tüylere evdeki malzemelerle hazırlayabileceğiniz çok etkili bir kür tarifi hazırladık. Bu tarifi haftada iki kez düzenli olarak tekrar ettiğiniz takdirde yüzünüzdeki tüylere veda edebileceksiniz.

Kadin 22-07-2023 23:55

Ağda

Ağda Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ağda Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bacaklarınızı göstermekten korkmayın! Ciltte oluşan çilek görünümü nasıl yok edilir?

Vücutta genellikle kırmızı veya siyah renkte görünen hafif kabarık noktalar, çilek görünümü olarak adlandırılır. Birçok kişinin rahatsız olduğu bu görünüm, pürüzsüz bir vücut görünümünün önünde engel oluşturur. Sağlık açısından herhangi bir olumsuzluğa neden olmasa da estetik anlamda rahatsız edici olan çilek görünümünden şikâyetçiyseniz endişelenmenize gerek yok! Evde uygulayabileceğiniz basit yöntemlerle pürüzsüz bir vücuda sahip olabilirsiniz.

Kadin 21-07-2023 18:09

2 malzeme ile istenmeyen tüylerden sonsuza dek kurtulun! Epilasyon ve ağda etkisi yaratıyor

İstenmeyen tüyler hem kadın hem de erkeklerin muzdarip olduğu problemler arasında yer alıyor. Hem yüzde hem de vücutta çıkan bu tüyleri yok etmek için öncelikle ağda, lazer ve tıraş gibi yollara başvuruluyor. Acısız ve daha hızlı bir özüm arıyorsanız 2 malzemeli tüyleri bitiren kür tarifini deneyebilirsiniz.

Kadin 08-07-2023 15:20

Cilt doktoru genital ağdanın zararlarını paylaştı! Bikini bölgesine ağda yapmanın 4 tehlikesi

Ağda yaptırmak istenmeyen tüyleri kökünden alma konusunda çok daha başarılı sonuçlar sağlıyor. Ancak cilt uzmanları ağdanın ve tıraşın bazı zararları olduğunu belirterek genital bölgede yarattıkları tehlikelere karşı uyarıyor. Bir cilt bakım uzmanı

Kadin 28-05-2023 17:50

Bikini ağdacısı kadınları uyardı! Sakın bunu yapmadan ağdaya gitmeyin

Yaz ayları yaklaşırken birçok kadın uzun süre pürüzsüz kalabilmek için ağdacıya gidiyor. Ağda tıraş bıçaklarına göre çok daha pürüzsüz bir sonuç sağlasa da acısı katlanılmaz olabiliyor. TikTok'ta profesyonel bikini ağdacısı bir kadın ağdaya gitmeden önce yapmanız gerekenleri açıkladı.

Kadin 10-05-2023 10:00

Evde yaptığı genital ağdanın sonuçlarını çığlık atarak paylaştı! Sakın bunu yapmayın

Ağda yapmak kadınlar için oldukça acı verici olabiliyor. Ülkemizde istenmeyen tüylerden kurtulmak için en çok kullanılan yöntem olan ağda, yurt dışında son dönemlerde daha popüler hale geldi. Birçok kadın ağda yaparken yaşadığı problemleri TikTok hesaplarından paylaşmaya başladı. Bir kadın genital bölgesine yaptığı ağda sırasında yaşadıklarını çığlık atarak paylaştı.

Kadin 10-04-2023 11:21

Burun kıllarına yapıştırdığı ağda başına iş açtı! Evde ağda yapmanın sonucu...

Burun kılları da vücuttaki diğer tüyler gibi zaman içerisinde uzayabiliyor. Özellikle son zamanlarda kuaförle burun kılına ağda yaptıranların videoları oldukça izleniyor. TikTok'ta burundaki kılları almak için ağda yapan bir kadın başına gelenleri gösterdi.

Kadin 06-04-2023 17:23

Profesyonel ağdacı genital ağdası yapmadan müşterilerinin regl olduğunu anladığını açıkladı

Ağda kadınlar için oldukça can acıtıcı ve sıkıcı olabiliyor. Birçok kadın ağdacıya gitmeden önce çekince yaşıyor. Özellikle regl dönemlerinde bu problemlerde artış görülüyor. TikTok'ta paylaşım yapan profesyonel bir ağdacı müşterilerine genital ağdası yapmadan onların regl olduğunu anlayabildiğini açıkladı.

Kadin 02-04-2023 14:26

Ağdacı nefret ettiği müşteri davranışlarını paylaştı! Lütfen hemen soyunmayın

Ağda yaptırmak istenmeyen tüylerden kısa süreli ama etkili bir şekilde kurtulmanın en iyi çözümü olarak görülüyor. Pürüzsüz bir tene sahip olmayı sağlayan ağda kadınlar için büyük önem taşıyor. Ancak ağda işlemi sırasında gerginlikler yaşanabiliyor. TikTok'ta ağdacı bir kadın müşterilerinin nefret ettiği davranışlarını paylaştı.

Kadin 03-03-2023 15:54

Tüm güzellik algılarına meydan okudular! Tıraş olmamalarının nedenini açıkladılar

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için çok çeşitli uygulamalar yapılıyor. Ağda, lazer epilasyon, tıraş bıçağı gibi yöntemler kadınların zamanının boşa gitmesine neden oluyor. Çok eski yıllardan beri dayatılan pürüzsüz kadın vücuduna karşı çıkan 16 kişi tüylerini almama nedenlerini açıklayarak vücutlarındaki tüyleri cesurca paylaştı.

Kadin 02-03-2023 09:16

Yüzünüzdeki istenmeyen tüyleri kökten bitiriyor! Doğal yöntemle istenmeyen tüylerden kurtulmak için...

İstenmeyen tüyleri almak kadınlar için oldukça yorucu olabiliyor. Yüzdeki tüyleri alma trendi giderek yayılıyor. Birçok kadın yüzündeki tüyleri ustura ve ağdayla alıyor. Ancak yüzdeki istenmeyen tüylerden kurtulmak için kalıcı çözümler isteyenler epilasyon veya doğal çözümler arıyor. Evde uygulanan bir karışım tüylerden sonsuza dek kurtulmanızı sağlayabilir.

Kadin 26-02-2023 14:02

Profesyonel ağdacı ağda sırasında yaşanan kanamaların nedenini açıkladı

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için çeşitli yöntemlere başvuruluyor. Ağda acısına ve kızarıklığına rağmen en sık kullanılan yöntem olarak biliniyor. Kadınlar ağda sırasında yaşanan kanamalardan şikayet ediyor. TikTok'ta profesyonel bir ağdacı bu kanamaların iyi olduğunu paylaştı.

Kadin 24-02-2023 13:24

Profesyonel ağdacı paylaştı! Vajina ağdası sırasında acı hissetmemek için...

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için kullanılan ağda oldukça acı verici olabiliyor. Özellikle genital bölgeye yapılan ağdalar her kadının kabusu olarak görülüyor. Profesyonel bir ağdacı vajinaya yapılan ağdanın acımaması için yapılması gerekenleri paylaştı.

Kadin 29-01-2023 11:56

Tüylerini almayı bıraktıktan sonra hayatı değişti! Bir gecede olan bir şey değildi

Kadınlar yüzlerinde çıkan tüylerden oldukça rahatsız olabiliyor. Yüzdeki tüyleri almak için lazer epilasyon, ağda, ip ve tıraş yöntemleri kullanılıyor. Yüzünü tıraş eden kişi sayısı giderek artarken tüylerini almayı bırakan kadınların sayısında da artış görülüyor. Yüz tüylerini almayı bırakan Eldina, değişen hayatını paylaşarak toplumun anlamsız yargılarından duyduğu rahatsızlığı belirtti.

Kadin 27-01-2023 09:21

Vajinasına yaptırdığı ağda yüzünden hastanelik oldu! Yaşadıkları dehşete düşürdü

Ağda yaptırmak kadınlar için tam bir çile olarak görülüyor. İstenmeyen tüyleri aldırmak için zaman ayırmak ve oldukça fazla acı çekmek oldukça yıpratıcı olabiliyor. TikTok'ta bikini bölgesine ağda yaptırdıktan sonra hastanelik olduğunu anlatan bir kadın izleyenleri dehşete düşürdü.

Kadin 24-01-2023 16:04

İstenmeyen tüylerden acısız kurtulmanızı sağlayacak doğal çözümler

Yüzde ve vücutta çıkan istenmeyen tüyler birçok kadın için büyük problemler arasında yer alıyor. İstenmeyen tüyleri almak için epilasyona tonlarca para vermek istemeyen ve ağdanın acısından hoşlanmayan kadınlar istenmeyen tüylerden kurtulmak için doğal yöntemler arıyor. Aşağıda yer alan doğal karışımlar ile tüylerinize veda edebilirsiniz.

Kadin 23-01-2023 11:56

Küçük kızının saçını boyattığı ve kaşına ağda yaptırdığı için tepki yağıyor

Fiziksel görünümümüzde yaptığımız değişiklikler sağlığımızı riske atabiliyor. Bu sebeple yaptığımız değişikliklerin sonucunda oluşabilecek yan etkilerin bilincinde olmak gerekiyor. Katıldığı yarışmada küçük kızının saçlarını açtıran ve kaşlarına ağda yaptıran bir annenin yaptığı açıklamalar büyük tepki topladı.

Kadin 20-01-2023 15:22

İstenmeyen tüylerini almayı bırakarak vücudunu sergileyen 16 cesur kadın

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için çeşitli yöntemler deneniyor. Ancak lazer epilasyon, ağda gibi yöntemler oldukça pahalı veya can acıtıcı olabiliyor. Toplumda erkeklerin istenmeyen tüylerine hiçbir baskı yaratılmazken kadınlara yapılan baskılar özel yaşamı ve psikolojiyi derinden etkiliyor. Vücut tüylerini almayı bırakan 17 kadın internette vücutlarını ve yüzlerini paylaşarak diğer kadınlara ilham oluyor.

Kadin 18-01-2023 11:33

Vajinasına yaptırdığı ağdayla hayatının şokunu yaşadı! Hamile olduğu ortaya çıktı

Kadınlar istenmeyen tüylerinden kurtulmak için çok çeşitli yöntemlere başvuruyorlar. Ağda da en sık kullanılan yöntemler arasında yer alıyor. Ağda sırasında çeşitli olaylar yaşanabiliyor. TikTok kullanıcısı Laura vajinasına yaptırdığı brezilya ağdası sırasında hamile olduğunu öğrendi. Fark etme nedeni izleyenleri şaşırttı.

Kadin 11-01-2023 14:03

İstenmeyen tüylerden doğal ve acısız şekilde kurtulacaksınız! Epilasyona ve ağdaya veda edin!

İstenmeyen tüyleri almak için ağda, tıraş bıçağı, epilasyon gibi yöntemler kullanılıyor. Ancak birçok kişi yüzündeki ve vücudundaki istenmeyen tüylerden kurtulmak için doğal yöntemler arıyor. Evde düzenli olarak yapılan kolay bir tarifin istenmeyen tüyleri yok ettiği iddia edildi.

Kadin 10-01-2023 23:35

TikTok'ta tüm püf noktalarıyla yaptığı ağdayı paylaştı! İstenmeyen tüylerin 2 ay çıkmamasını sağlıyor

Ağda istenmeyen tüylerden kurtulmak için jiletten çok daha uzun süreli etki sağlayan bir yöntem olarak görülüyor. Ağda yaptırmanın acısı olsa da uzun süreli pürüzsüzlük sağlaması bu acıyı çekmeye değer kılıyor. Dışarıda ağda yaptırırken para vermek istemeyen bir tikTok kullanıcısı evde yaptığı ağdayı tüm püf noktaları ve detaylarıyla paylaştı.

Kadin 21-12-2022 10:02

Kaş teknisyeni paylaştı: Kadınların kaşını alırken fark etmeden en çok yaptığı hatalar

Kaş şekli tüm görünümü baştan aşağıya değiştirebiliyor. Her sene kaş trendi değişim gösteriyor. Önceki senelerde koyu ve iyice doldurulmuş kaşlar modayken son yıllarda birçok kadın kaş rengini açıyor. TikTok hesabı üzerinden paylaşım yapan bir kaş teknisyeni kadınların kaşlarında yaptıkları temel hataları açıkladı.

Kadin 30-11-2022 17:23

Ağdacılar tek tek açıkladı: Gerilmemize gerek yok! Ağda sırasında düşündükleri...

Ağda istenmeyen tüylerden kurtulmamızı sağlayan acılı ama jilete göre çok daha pratik çözüm olarak görülüyor. Ağdayla alınan tüylerin çok daha geç çıkması özellikle tatilde ve özel günlerde hayatımızı kolaylaştırıyor. Ancak birçok kadın ağda aşamasında gerginlik yaşayabiliyor. Ağdacıların ağda yaparken ne düşündüklerini merak eden kadınlar bu konuda tedirgin olabiliyor. Profesyonel bir ağdacı TikTok hesabında tüm bu sorunları ortadan kaldıracak çözümü paylaştı.

Kadin 29-11-2022 14:47

Yüz tüylerini artıran fark etmeden yapılan alışkanlıklar

Yüzde çıkan tüyler kadınların en rahatsız olduğu problemler arasında bulunuyor. Yüzdeki tüylerden kurtulmak için çeşitli yöntemler deneniyor. Ancak öncelikle bu tüylerin ve kılların çıkmasını önlemek gerekiyor. Yüzdeki tüylerin çıkmasını artıran alışkanlıklar bulunuyor. İşte yüzünüzdeki kıllardan kurtulmak için uzak durmanız gereken alışkanlıklar...

Kadin 11-11-2022 13:00

TikTok'ta paylaştı! 3 yaşındaki kızının kaşlarını ağdayla alan anne tartışmalara neden oldu

Yüzde istenmeyen tüyler ağdayla kolayca alınabiliyor. Ancak yüze ağda yapmanın çeşitli zararları bulunuyor. Yüzüne ağda yapacak kişilerin bu zararlar hakkında bilinçli olması gerekiyor. TikTok'ta 3 yaşındaki kızın kaşını ağdayla aldığını paylaşan bir anne büyük tepkiler aldı.

Kadin 02-11-2022 11:28

Tüylerim alındıktan sonra anında çıkıyor diyorsanız sebebi bu hata olabilir! Ağda işleminde dikkat edilmesi gerekenler

İstenmeyen tüyler oldukça can sıkıcı olabiliyor. Tüyleri almak için birçok yöntem bulunuyor. Lazer epilasyonlara göre daha uygun fiyatta olan yöntemler arasında jilet ve ağda bulunuyor. Ağda tüylerin daha geç çıkmasını sağlasa da bazı kadınlar ağda yaptırdıktan sonra da tüylerinin hızlı uzadığını iddia ediyor. Ağdadan sonra tüylerinizin erken çıkmasının nedeni bu yaygın hata olabilir.

Kadin 19-10-2022 10:16

Sadece 2 malzeme ile istenmeyen tüylere kökten çözüm! Rusların yüzyıllardır uyguladığı bu tarifin etkileri inanılmaz

İstenmeyen tüyler oldukça can sıkıcı olabiliyor. Bu tüyleri geçirmek için çeşitli uygulamalar yapılıyor. Ancak yapılan uygulamalar ya bütçeyi zorluyor ya da can acıtıcı durumlar yaşatıyor. Birçok kadın internet üzerinden istenmeyen tüylerden kurtulmanın doğal yollarını arıyor. Rus kadınlar cilt bakımlarında olduğu gibi tüylerinden de kurtulmak için evde bulunan malzemelerden yararlanıyor. İşte evde istenmeyen tüylerden kurtulmanızı sağlayacak o etkili tarif...

Kadin 25-09-2022 08:58

Yüz tüyleri nasıl alınmalı? Yüz tüylerinden kurtulmanın en etkili 6 yolu!

Geçmiş zamanlardan bu yana vücudun farklı bölgelerindeki tüyleri almak amacı ile çeşitli epilasyon yolları deneniyor. Kadın erkek farketmeksizin pek çok kişi tarafından denenen epilasyon yöntemleri, çoğu zaman başarı ile sonuçlanıyor. Epilasyon işlemi, kişiyi rahatsız eden bölgelerdeki tüyler için rahatlıkla yapılabiliyor. Hiç şüphesiz en rahatsız olunan tüylerden biri de yüz bölgesinde çıkan tüyler. Peki, Yüz tüyleri nasıl alınmalı? Yüz tüylerinden kurtulmanın en etkili 5 yolu haberimizde...

Kadin 24-09-2022 13:30

Güzelleşmek için yaptı ama sonuçları çok ağır oldu! Kaşını boyatacakları uyardı

Kaşların renginin saç rengine uyum sağlaması isteniyor. Saçlarla uyumlu olan kaşlar çok daha bakımlı bir görünüm sağlıyor. Ancak kaş boyama yöntemleri kötü sonuçlanabiliyor. Kaşlarını boyayan Jennifer Grajeda yüzünde gelişen alerjik reaksiyonları paylaştı. Kaşını boyamak isteyenlerin ekstra dikkat etmesi gerektiğini belirtti.

Kadin 01-09-2022 15:24

Mucizevi maske tarifi! Yüzdeki tüyleri gideriyor, cilt lekelerini düzenliyor

Cilt bakımında yüze verilen oldukça önem taşıyor. Daha sağlıklı ve bakımlı bir görünüm için cilt temizliğini ve bakımını aksatmamak gerekiyor. Yüzde çıkan istenmeyen tüyler ve cilt lekeleri can sıkıcı durumlara yol açabiliyor. Tüm bu sorunlar için doğal maske tarifleri bulunuyor.

Kadin 11-08-2022 07:06

Tatil sezonunda istenmeyen kıl ve tüylerinizden kolayca kurtulmanızı sağlayacak ürün önerileri

Tatile gitmeden önce pürüzsüz bir vücuda kavuşmak istiyorsanız tebrikler, doğru yerdesiniz! Kıl tüy derdi yüzünden güzellik merkezlerinde hem para hem vakit harcamak zorunda kalmadan hayal ettiğiniz vücuda kolayca kavuşabilirsiniz. İster günlük hayatınızda ister deniz, kum ve güneşin tadını çıkarırken kullanabileceğiniz en iyi ürünleri sizler için listeledik. Öyleyse gelin, sizi büyük bir dertten kurtaracak ürün önerilerini birlikte inceleyelim.

Kadin 13-07-2022 18:04

Genç kadının hastalığı nedeniyle çıkan sakalları hayatını değiştirdi

26 yaşındaki Morgan Coleman kızıl renkte sakallara sahip. Hastalığı nedeniyle çıkan sakalları hem çocukken hem de gençliğinde birçok tepki almasına neden oldu. Morgan, aldığı tepkiler nedeniyle sakallarını alıyordu. Ancak artık sakallarından utanmıyor. Sakallarını almayı bırakan Morgan çeşitli hastalıklara sahip kişilerin bu durumlardan utanmamaları adına tavsiyelerde bulundu.

Kadin 06-07-2022 11:27

Pürüzsüz bir cilt isteyenler için en iyi tüy dökücü sprey çeşitleri

İstenmeyen tüylerin oluşturduğu kötü görünümden kurtulmanın en kolay yolu, tüy dökücü sprey kullanmak. Tatil sezonunu pürüzsüz bir ciltle geçirmek ise kadın erkek fark etmeksizin herkesin hakkı. O hâlde gelin, tüy dökücü sprey seçeneklerinden oluşan listeyi inceleyin! En iyi tüy dökücü sprey seçeneklerini sizler için derleyerek bir araya getirdik. Onları keşfetmeye ne dersiniz?

Kadin 04-07-2022 12:53

Pürüzsüz ciltler için en iyi boncuk ağda hangisi? Sizler için cevapladık

Epilasyon kadınlar için bir ihtiyaç. Birçok farklı epilasyon çeşidinden ağdayı tercih edenlerdenseniz doğru yerdesiniz! Ağdanın en acısız ve pratik hâli ise kuşkusuz şeklinden dolayı boncuk ismi verilen boncuk ağdalar. Kuaföre gitmeden, acı çekmeden ve evinizde kolayca hazırlayabileceğiniz boncuk ağdayı keşfetmeye ne dersiniz? Bu fikir hoşunuza gittiyse kaliteli boncuk ağda çeşitleri için yazımızı okumaya devam edin!

Kadin 30-06-2022 20:22

Yaz aylarına girerken istenmeyen tüyler için en iyi kadın tüy dökücü krem çeşitleri

Yaz aylarının gelmesiyle elbiseler, etekler ve şortlar da dolaplardan çıktı. Hâl böyle olunca istenmeyen tüylerden pratik bir şekilde kurtulmak daha da önem kazandı. Eğer istenmeyen tüylerden kurtulmak için ağda gibi acılı yöntemleri tercih etmiyorsanız tüy dökücü kremlerden destek alabilirsiniz. Önerimizi beğendiyseniz en iyi kadın tüy dökücü krem önerilerine yer verdiğimiz yazımıza göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 28-06-2022 21:41

Hem kadın hem erkekler için kolay uygulanabilir en iyi yüz ağdası çeşitleri

Yüzünüzdeki tüylerden rahatsız olup pürüzsüzlüğü farklı yöntemlerle yakalıyor olabilirsiniz ama sizin tercihiniz de tüyleri kıl kökünden alan ağdadan yanaysa doğru yerdesiniz! Yüz ağdası kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilse de erkekler tarafından da kullanılıyor. Hem kadın hem erkekler için kolay uygulanabilir en iyi yüz ağdası çeşitlerini incelemeye ne dersiniz?

Kadin 28-06-2022 13:24

Talihsiz kadın uyardı: Sakın yapmayın! Ağda yüzünden…

İstenmeyen tüyleri almak için birçok yol bulunuyor. Özellikle yaz aylarında tüylerin daha geç çıkmasını sağlayan ağda sıklıkla kullanılıyor. Ancak evde yapılan ağdalar tehlikeli sonuçlara yol açabiliyor. Bacaklarını evde ağdayla alarak bacaklarında yanmaya neden olan kadın herkesi uyardı.

Haber 28-06-2022 10:56

İrem Derici'nin uçakta ağda paylaşımı olay oldu: Az kaldı...

İrem Derici, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Ayaş Dut Festivali'nde verdiği konser büyük ses getiren ünlü şarkıcı İrem Derici uçakta yaptığı 'ağda' paylaşımıyla gündem oldu.

Magazin 27-06-2022 14:31

Yaz aylarında kullanmadan edemeyeceğiniz kişisel bakım ürünü önerileri

Yaz aylarının gelmesiyle kişisel bakıma daha fazla özen göstermek gerekiyor. Sıcak havalar, terlemeyi arttırdığı için ve yazlık giysiler sıkça tercih edildiğinden bazı bakım ürünlerine daha fazla ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Hem kadın hem erkekler için yaz aylarında mutlaka kullanılması gereken kişisel bakım ürünlerini derledik. Haydi, listeye detaylı şekilde göz atalım.

Haber 27-06-2022 14:10

İstenmeyen tüyleriniz için en iyi sir ağda önerileri

İstenmeyen tüyler, özellikle yaz aylarında daha rahatsız edici olabiliyor. Bu görünüm ve histen kurtulmak için birçok farklı yöntem gelişmiş olsa da sir ağda, uzun zamandır en çok tercih edilen ve etkili sonuç veren çözümlerin başında geliyor. Siz de istenmeyen tüylerinizden kurtulmak için sir ağdayı tercih ediyorsanız en iyi sir ağda önerilerimize göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 10-06-2022 09:48

Pürüzsüz bir cilt için Braun Silk Expert Pro 5 incelemesi ve kullanıcı yorumları

Zamandan, paradan ve acıdan tasarruf etmenizi kolaylaştıran lazer epilasyon aletleri hem kadınların hem erkeklerin ortak kurtarıcısı. Güzellik merkezlerine gitmek artık işkence gibi geliyor ve evinizdeki konfordan ödün vermek istemiyorsanız Braun Silk Expert Pro 5 ile mutlaka tanışmalısınız. Öyleyse gelin, ürünün özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını birlikte inceleyelim.

Kadin 30-05-2022 15:03

Ağdaya son! İstenmeyen tüylerden evde yapacağınız tarif ile kurtulabilirsiniz

Yüzde çıkan tüyler kişilerde istenmeyen görüntülere sebep olabiliyor. Yüzlerdeki tüylerden kurtulmak için birçok yöntem yapılıyor. Bu yöntemler ya yüzde cilt problemlerine sebep oluyor ya da çok yüksek fiyatlara sahipler. Evde kolayca yapacağınız bitkisel kürler ile istenmeyen tüylerinizden doğal bir şekilde kurtulabilirsiniz.

Kadin 21-04-2022 12:03

İstenmeyen tüyleri giderme rehberi ve en iyi ürün tavsiyeleri

İstenmeyen tüyler hemen herkesin en büyük problemlerinden biri. Özellikle yaz aylarında bizi daha çok rahatsız eden bu sorunun birçok çözüm yolu mevcut. Tabii hangi yöntemi seçeceğinize karar verirken cilt yapısını ve hassasiyetini göz önünde bulundurmanız gerekir. Siz de "İstenmeyen tüylerle başım dertte!" diyor, bu sorundan kurtulmak için öneriye ihtiyaç duyuyorsanız yazımızı okumaya devam etmelisiniz!

Kadin 06-04-2022 13:45

Bu kürler ile istenmeyen tüylerden kurtulabilirsiniz

Herkes istenmeyen tüylerden kurtulmaya çalışıyor. Bu süreçte kullanılan ürünler ya canı oldukça acıtıyor ya da pahalı. Evde yapabileceğiniz kürler ile istenmeyen tüylerin çıkmasını geciktirebilir ve çıkan miktarı azaltabilirsiniz. Düzenli kullandıkça tüyleriniz zayıflayacak ve azalacaktır.

Kadin 31-03-2022 12:26

Lazer epilasyonda dikkat edilmesi gereken detaylar

İstenmeyen tüyler büyük problemlere yol açabiliyor. Günün yoğunluğunda istenmeyen tüylerden kurtulmak için zaman yaratmak zorlaşabiliyor. Bu zaman kısıtlamasında tüylerinizden daha kolay kurtulmanızı sağlamak için lazer epilasyon yaptırabilirsiniz. Ancak lazer epilasyonlarda dikkat etmeniz gereken noktalar bulunuyor.

Kadin 22-03-2022 11:46

Tüylerini evde almayı tercih edenlerin pürüzsüz bir tene çok zahmete girmeden ulaşmak için bilmesi gereken her şey

Neredeyse tüm kadınların ortak dertlerinden biri de istenmeyen tüylerden kurtulmak. Bunun için birçok farklı yöntem bulunuyor. İstenmeyen tüylerinizden kurtulmak için güzellik salonlarının kapılarını aşındırmak yerine bu işlemi evde kendiniz yapmak istiyorsanız zahmete girmeniz gerekmiyor. Tüylerini evde almayı tercih edenlerin pürüzsüz bir tene sahip olmak için bilmesi gerekenlere göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 23-12-2021 10:52