Agda Yapma Haberleri

Acun Ilıcalı Yunus Emre'nin cezasını açıklayınca Aleyna tepki gösterdi! Boş yapma

Ogeday ile yumruklaşan ve küfürler yağdıran Yunus Emre'ye Acun Ilıcalı sert ifadeler kullandı. Diskalifiye beklenirken verilen ceza herkesi şaşırttı. Cezayı duyan Yunus Emre'nin yakın arkadaşı Aleyna ise isyan etti.

Magazin 2024-04-14 07:31:07

Orta Doğu'da tansiyon yükseldi! Sürpriz gelişme: Biden tatilini yarıda kesti, Washington'a dönüyor

İsrail'in İran konsolosluğuna yönelik saldırısı sonrasında İran'dan misilleme açıklamaları gelmişti. Orta Doğu'da tansiyon bir anda yükselirken ABD istihbaratı, İran'ın saldırısını en geç bu akşama kadar gerçekleştireceğini öne sürmüştü. ABD Bakanı Joe Biden ise İran'ın olası saldırısı için 'Yapma' çağrısında bulunurken hafta sonu tatili için Washington'dan ayrılmıştı. Gazeteci Hüseyin Günay, Biden'ın Orta Doğu'daki gelişmelerden dolayı tatilini yarıda kesip Washington'a döndüğünü açıkladı.

Haber 2024-04-13 19:59:48

ABD'deki bazı şehirlerden çok konuşulacak hamle! Kimi ücretsiz arsa veriyor, kimi 10 bin dolar...

Nüfusu artırmak ve kasabaları cazip hale getirmek isteyen bazı şehir yönetimleri harekete geçti. ABD'nin bazı eyaletlerinde ücretsiz tahsis edilen arsalara konut yapma zorunluluğu getirilirken, bazıları da bölgeye gelenlere 10 bin dolar veriyor.

Finans 2024-04-09 08:36:53

Orta Doğu'da tansiyon tavan: ABD teyakkuza geçti! Yetkili isim tarih verdi ve kaçınılmaz diyerek duyurdu

Orta Doğu'daki cadı kazanı kaynamaya devam ediyor. Bölgede yaşanan her gelişme kutupların daha da radikalleşmesine yol açarken, İsrail'in Suriye'deki İran konsolosluğu'nu vurması ABD ve İsrail'in muhtemel bir İran saldırısına "kaçınılmaz" gözle bakmasına yol açtı. ABD'li yetkilinin tarih vererek yaptığı açıklamada İran'ın misilleme yapma ihtimalinin kesin olduğu aktarıldı. ABD'li isim savaşı bölgesel mahiyete taşıyacak en kötü senaryoyu açıkladı. İşte tüm detaylar!

Haber 2024-04-06 10:03:04

Yerli ve yabancı turistler Erciyes'te baharda kayak keyfi yaşıyor

Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes'te tatilciler ilkbaharda yağan karla uzayan sezonda kayak yapma fırsatı buluyor.

Yurthaber 04-04-24 11:23

'Beni Reis gönderdi...' AK Parti'de Erdoğan'ın kibir çıkışı sonrası herkes onları arıyor! İlk ismi canlı yayında açıkladı

Yerel seçim sonuçları AK Parti için sürprizle sonuçlandı. CHP, Türkiye genelinde birinci parti oldu. Şanlıurfa, Yozgat, Sivas, Kütahya, Afyonkarahisar, Bursa gibi şehirler kaybedildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşam çok net bir açıklama yaparak 'Parti içindeki kibir abideleriyle hesaplaşma gereğini yapma' mesajı verdi. Bu isimler kim?

Finans 03-04-24 13:18

İzmir seçim sonuçları CANLI! İzmir'de seçim yarışı devam ediyor, Hamza Dağ sürpriz yapar mı Cemil Tugay mı kazanacak?

Ülkemizin en güzide illerinden biri olan İzmir'de de seçim yarışı tüm hızıyla devam ediyor! CHP'nin aday gösterdiği Cemil Tugay kuşkusuz avantajlı olan taraf fakat seçim çalışmalarıyla yurt genelinde dikkat çeken AK Parti adayı Hamza Dağ da sürpriz yapma peşinde. İzmir'de Hamza Dağ mı Cemil Tugay mı kazandı? Canlı İzmir seçim sonuçları kaçta belli olacak?

Finans 31-03-24 14:52

Ali Koç tek tek herkesin görüşünü aldı! Fenerbahçe'de gündem ligden çekilme... Toplantı gece saatlerine kadar sürdü! İşte çıkan karar

Fenerbahçe cephesinde gündem hayli yoğun. Son olarak Trabzon'da yaşanan çirkin olaylar sonrası Sarı-Lacivertliler'in Başkanı Ali Koç yaptığı açıklamayla 2 Nisan Salı günü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapma kararı aldıklarını duyurmuştu. Bu toplantı öncesi Faruk Ilgaz Tesisleri'nde bir iftar yemeği düzenleyen Koç ve ekibi eski yöneticilerin ligden çekilme kararına dair görüşlerini aldı. Gece saatlerine kadar süren toplantıda birçok isim görüşlerini belirtti. İşte çıkan karar...

Spor 29-03-24 13:06

The Economist'ten dikkat çeken yorum: İmamoğlu'nun kendi işi de tehlikede olacak

Yerel seçimlere 2 haftadan az bir süre kala yabancı basının gözü İstanbul'da olacak. Seçimlerde İstanbul'u kimin kazanacağı merak edilirken İngiliz "The Economist" dergisi, İstanbul seçimlerinin ana gündem maddesinin 'deprem hazırlığı' olduğunu okuyucularına aktardı. "İmamoğlu'nun kendi işi de tehlikede olacak" yorumunu yapan dergi, Kurum'un 650 bin konut yapma sözünü hatırlattı.

Haber 22-03-24 19:39

Hayalini kızlarıyla hayata geçirdi, hikâyeyi öğrenenlerin aklına Dangal geldi! Hindistan yapımı ünlü film, Türkiye'de gerçek oldu

Oğlu olmadığı için kızlarını güreşçi yapan babanın hikâyesinin anlatıldığı Hindistan yapımı "Dangal" filmi, Türkiye'de de boks antrenörü Osman Bozkurt ve şampiyon kızları ile gerçeğe dönüştü. Doğacak erkek çocuğunu boksör yapma hayali kuran baba Osman Bozkurt, öğrenenlerin aklına "Dangal" filminin geldiği hikâyede fikrini kızlarıyla uygulamaya geçirdi. Bozkurt, filmin bazı yerlerini ağlayarak izlediklerini söylerken, Bozkurt'un kızı Latife Bozkurt, "Dangal filmi bana pes etmemeyi öğretti" dedi.

Haber 10-03-24 17:26

Bakan Şimşek'e İtibarlısın, iyi ekonomistsin diye seslendi! İmamoğlu: Yapmayın Sayın Şimşek, itibarınızı ezdirmeyin

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e gündem yaratacak bir çağrı geldi. Şimşek'e "Sen itibarlı bir insansın, iyi bir ekonomistsin, değerlisiniz" diye seslenen İmamoğlu, rakibi Murat Kurum'a Şimşek'in destek çıkmasını eleştirdi ve "Yapma Sayın Şimşek, itibarını bir acemi adaya ezdirme, rasyonel tutum bunu gerektirir" dedi.

Haber 05-03-24 11:39

Borsa İstanbul’da gong Ak Portföy Sabancı Topluluğu Şirketleri Fonu için çaldı

Sabancı Topluluğu’nun borsadaki tüm şirketlerine yatırım fırsatı sunan Ak Portföy Sabancı Topluluğu Şirketleri Fonu için Borsa İstanbul'da gong töreni düzenlendi. Ak Portföy Genel Müdürü Mehmet Ali Ersarı, "Fon, borsada işlem gören 12 şirkete yatırım yapıyor. Herhangi bir alt sınır olmaksızın yatırım yapma imkanı veriyor." dedi.

Finans 05-03-24 11:37

Milli Savunma Üniversitesi giriş sınavı ile ilgili çarpıcı iddia! ÖSYM'den açıklama geldi

Milli Savunma Üniversitesi giriş sınavı ile ilgili çarpıcı bir iddia sonrası ÖSYM'den açıklama geldi. Yapılan açıklamada "Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmayanların MSÜ sınavına başvuru yapma hakları bulunmamaktadır" denildi. ÖSYM sınav görevlilerine gönderilen mesajın sehven gönderildiğini açıkladı.

Haber 02-03-24 22:59

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in İzmir’i fuarlar kenti yapma hedefi doğrultusunda çalışan İZFAŞ, bu yıl ilk kez optik gözlük ve oftalmoloji sektörlerini kentte buluşturuyor.

Yurthaber 29-02-24 15:16

TBMM'de 'el hareketi' tartışması! Bekir Bozdağ 'görüntü, kayıt yok' dedi, AK Parti ile DEM Parti arasında tansiyon düşmedi

TBMM Genel Kurulu'na 'el hareketi' tartışması damga vurdu. AK Parti Erzurum Milletvekili Fatma Öncü, DEM Partinin grup önerisi üzerinde kürsüden söz aldığı esnada, DEM Parti Mersin Milletvekili Perihan Koca Doğan'ın, kendisine yönelik, bir kadına yakışmayan harekette bulunduğunu iddia etti. Öncü, Doğan hakkında işlem yapılmasını istedi. TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ da "Bir görüntü, kayıt söz konusu değil. Bu nedenle herhangi bir işlem yapma imkanımız bulunmamaktadır." dedi.

Haber 29-02-24 08:21

‘Türk Halkının Yürüyüş Alışkanlıkları’ araştırıldı! Geçen yıllar ile karşılaştırılan sonuçlar çok şaşırttı

Araştırma şirketi Areda Survey, ‘Türk Halkının Yürüyüş Alışkanlıkları’ başlıklı bir araştırma gerçekleştirdi. Aynı araştırmanın 2023 ve 2024 verileri kıyaslandığında katılımcıların yürüyüş yapma süresinde azaltma olduğu görülüyor. Katılımcılar 2023 yılında yüzde 39,3 oranıyla gün içinde bir saatten fazla yürüyüş yaptığını ifade ederken, 2024 yılında bu oran yüzde 32,9’a düşüyor.

Kadin 27-02-24 15:10

Hem sağlıklı hem bütçe dostu! Son zamanların en popüler mutfak ürünlerinden Briz Yoğurt Makinesi indirime girdi

Mutfakların yeni yıldızı yoğurt yapma makineleri desek yanılmış olmayız. Son zamanlarda giderek daha popüler hale gelen yoğurt yapma makineleri, ev kadınları ve çocuklu anneler tarafından sıkça tercih ediliyor. Sağlıklı, temiz içerikli ve ekonomik bir şekilde yoğurt tüketmenize yardımcı olan bu cihazlar içinde indirimli fiyatıyla öne çıkan riz BR420 Dijital Yoğurt Yapma Makinesi'ni sizin için inceledik.

Yemek 21-02-24 15:37

Sosyal medya fenomeni Gizem Bağdaçiçek geri döndü! Son paylaşımına yorum yağdı... 'Sevgilim elden gidiyor'

Sosyal medyadaki müstehcen paylaşımlarından dolayı gözaltına alınan Gizem Bağdaçiçek geçtiğimiz aylarda Türkiye'nin gündeminin bir numaralı isimlerinden biriydi. Bir süredir sosyal medyadan uzak kalan fenomen isim sessizliğini bozdu. Bağdaçiçek'in son paylaşımına yorum ve beğeni yağdı. Bir sosyal medya kullanıcısı, "Artık paylaşım yapma lütfen sevgilim elden gidiyor" yorumunda bulundu.

Trend 21-02-24 10:45

Murat Kurum ile döner ustası arasında dikkat çeken diyalog! 'Yapma gözünü seveyim'

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum'un bir esnaf ile gerçekleştirdiği diyalog dikkat çekti. Kurum, "Yapma gözünü seveyim. Böyle dersen bu kadar emek... Kaç senedir ya, ülkeyi nereden nereye getirdik" derken, esnaf ise "Ben çalışıyorum, maaşımla geçinemiyorum İstanbul'da" yanıtını verdi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Haber 17-02-24 19:09

Adnan Oktar suç örgütünün güncel yapılanmasında istenen cezalar belli oldu! Oktar'ın cezaevinden örgüt üyeleri için yazdığı notlar ortaya çıktı

Adnan Oktar organize suç örgütünün güncel yapılanmasına yönelik açılan soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede Adnan Oktar, Meltem Daban ve Ferhunde Eda Babuna'nın "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "Örgütün veya amacının propagandasını yapma" suçlarından ayrı ayrı 15 yıl 6 aydan 43 yıl 6 aya kadar hapis cezasıyla cezalandırılması istendi. İddianamede örgütün ana dava sonrası iletişim stratejisini de değiştirdiği belirtilirken, Oktar'ın cezaevinden yazdığı notlar da ortaya çıktı.

Haber 15-02-24 18:16

Sosyal medyada 'Ailecek altımıza yapma hikayemiz' diyerek anlattı! Aynı gün farklı şekillerde aile fertlerinin tuvaletini kaçırdığını söyledi

Sosyal medyada 'zegekoo' kullanıcı adıyla paylaşım yapan genç bir kız Amerika seyaheti sırasında anne, babası ve kendisinin aynı gün farklı şekillerde tuvaletlerini kaçırma hikayelerini anlatınca gündem oldu. Sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çeken videoda genç kızın detaylı bir şekilde anlattığı hikaye tepkilere neden oldu.

Trend 08-02-24 08:12

Vergisiz bilgisayar / tablet nasıl alınır, şartları nelerdir? Öğrenciye vergisiz bilgisayar / tablet başvurusu nasıl yapılır?

Türkiye Cumhuriyeti devleti destekli olarak başlatılan bir kampanya ile açık öğretim dışındaki yükseköğretim kurumlarında okuyup şartları karşılayan üniversite öğrencilerine teknolojik cihazları vergisiz olarak alma hakkı tanınmıştır. Belirlenen ve Resmî Gazete’de de yayımlanan şartlara uygun olan herkes bu kampanyadan yararlanabilmek adına başvuru yapma hakkına sahiptir. Peki, vergisiz bilgisayar / tablet nasıl alınır, şartları nelerdir? Vergisiz bilgisayar / tablet başvurusu nasıl yapılır?

Finans 04-02-24 00:45

Ebru Polat'ın pavyon dansı tepki çekti! Sosyal medyada yorum yağdı

'İnci Taneleri' dizisindeki pavyon dansı çok konuşulmuştu. Şarkıcı Ebru Polat da son dönemde gündem olan pavyon dansı yapma modasına uydu. O anları sosyal medya hesabından paylaştı. Şarkıcının paylaşımı tepki çekti.

Magazin 03-02-24 16:07

48 saat aralıksız oyun geliştirdiler

İzmir’i oyun sektöründe söz sahibi yapma hedefiyle kurulan Oyun Girişimciliği Merkezi (OYGEM), Next in Game iş birliği ile her yıl dünyanın birçok yerinde aynı anda düzenlenen oyun geliştirme sektörünün en büyük faaliyeti Global Game Jam etkinliğine üçüncü kez ev sahipliği yaptı.

Yurthaber 31-01-24 14:10

İkizleriyle sokağa atıldı, gözyaşlarına boğuldu! 'Yalvardım, yapma dedim...'

Antalya'da boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından oturduğu ev satılan ve ikiz kızları ile tahliye edilen Hanna Y. (43), gözyaşlarına boğuldu. Üzerlerindeki pijamalarla sokağa atılan eşyaların yanında bekleyen ikizlerden H.Y., "Babamı aradım, yalvardım. 'Yapma' dedim. Ancak o bana 'Sokakta kalın bana ne' dedi" dedi. İkizlerden E.Y. ise, "Bir gün babam, annemi çok kötü dövdü. Annem de polise şikayet etti, babam da hayatı boyunca bize kötülük edeceğini söyledi" ifadelerini kullandı.

Haber 29-01-24 17:59

Antalyaspor okullardaki yetenekli sporcuları tespit ediyor

Antalyaspor Kulübü Altyapı Koordinatörü Ferda Ramanlı, "Kalifiye antrenör, iyi sporcu ve teknolojik destek ile çalışmalarımızı yapma hedefindeyiz. Antalya'daki 139 okula giderek sporcuları tespit etmek istiyoruz. 25 okula ulaştık ve 400 sporcu tespit ettik." dedi.

Yurthaber 25-01-24 15:00

Isparta’da hapis cezası ile aranan 2 şahıs yakalandı

Isparta’da uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma suçundan aranması bulunan 2 şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.

Yurthaber 16-01-24 14:38

Netflix Türkiye fiyatlarına zam! İşte yeni abonelik ücretleri

Sonbahar aylarında abonelik fiyatlarını ciddi şekilde artıran Netflix, yeni yılda da paket fiyatlarına zam yapma kararı aldı. İşte Türkiye'deki Netflix paketlerinin güncel fiyatları...

Haber 16-01-24 09:55

Edirne'den Yunanistan'a kaçmaya çalışan bir kişi yakalandı

Edirne'de, "uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama" suçundan yurt dışı çıkış yasağı ve aranma kaydı bulunan zanlı Yunanistan'a kaçarken gözaltına alındı.

Yurthaber 15-01-24 11:23

Rakipleri gole boğuyorlar! Geçen hafta Cengiz Ünder, bu hafta Edin Dzeko... Fenerbahçe'nin golcüleri bir başka son 4 maçta 3 hat-trick

Süper Lig'in 16. hafta karşılaşmasında Konyaspor'u konuk eden Fenerbahçe mücadelede rakibine adeta gol oldu yağdı. Sarı-Lacivertliler'in bir süredir sessiz olan golcüsü Dzeko'da bu maçta hat-trick yapmayı başarırken, Fenerbahçe'de son 4 maçta 3 isim hat-trick yapma başarısı gösterdi.

Spor 10-01-24 21:00

İstifasıyla gündem yarattı, AK Parti'den aday oldu! Nebi Hatipoğlu üzerinden Akşener'e çok sert suçlama: Cumhur İttifakı ile hareket etti

Dün AK Parti'nin belediye başkan adayları açıklanırken Murat Kurum'un yanı sıra gündem olan bir isim daha vardı: Kısa süre önce İYİ Parti'den istifa edip AK Parti'ye geçen Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu. Hatipoğlu'nun AK Parti'den aday olması nedeniyle, eski İYİ Partili isimden Meral Akşener'e "Cumhur İttifakı ile iş birliği yapma" suçlaması geldi. İBB Bağımsız Meclis Üyesi İbrahim Özkan, Hatipoğlu'nun kendisine "Göreceksin Akşener Cumhur İttifakı ile hareket edecek" dediğini öne sürdü.

Haber 08-01-24 13:37

Şoke eden görüntüler...Sosyal medyada gündem olan yeni akım akıllara durgunluk verdi: Yaşadıklarına kendileri de inanamadı

'Kınayla ruj yapma', 'Alt kirpik kesme' ve 'Fondöten akımı'... Sosyal medyada her gün yeni bir akım trend oluyor. Bu kez de 'Karnel kapatıcı' akımı trend oldu. Yani demir kaşıkta kaynamış fondöten uygulaması. Sosyal medyada akıma uyup video çekenlerin görüntüleri şoke etti. Uzmanlar bu akımın yanlış olduğu ve cilde zarar vereceği konusunda uyardı. Dermatoloji Uzmanı Şule Güngör, "Bu kesinlikle yanlış bir akım" dedi.

Magazin 06-01-24 09:37

2024 ZAMLI TRAFİK CEZALARI | Liste/tablo belli oldu, yeni yılda kuralsız sürücülerin cebi yanacak! Alkollü araç kullanma, kırımızı ışık, radar, emniyet kemeri, drift, yayaya yol vermeme...

2024 zamlı trafik cezaları belli oldu. Yeni yılda trafik cezalarına yeni zamlar geldi. 2024'te maaşlara gelen zammın yanında, kurallara uymayan araç sahipleri ve sürücülerin cepleri de adeta yanacak. Sürücüler '2024 trafik cezaları ne kadar/kaç TL oldu?' sorusuna yanıt ararken; alkollü araç kullanma, kırımızı ışıkta geçme, radar, emniyet kemeri, yayaya yol vermeme, drift yapma gibi trafikte işlenen suçların cezası arttı. Liste açıklandı. İşte 2024 trafik cezaları yeni tablosu...

Finans 02-01-24 14:25

Alışverişte IBAN'la para gönderenler dikkat! Uzmanlar 'kara para aklama' ve 'soruşturma' için uyardı 'O bölümü mutlaka doldurun'

Kredi kartıyla alışverişte esnaftan alınan komisyon ciddi oranda artınca, bir anda hemen hemen her yerde, alışveriş sonrası IBAN'la ödeme yapma yöntemi uygulanmaya başladı. Restorandan markete, kuaförden berbere kadar pek çok yerde uygulanan bu yöntemle ilgili uzmanlar vatandaşları uyarıyor. Çünkü bu yöntemin kara para aklamada da kullanıldığı ve vatandaşın bir anda kendini kara para aklama olayının içinde, hatta bir soruşturmanın içinde bulabileceği belirtiliyor.

Finans 30-12-23 10:11

Instagram threads rozeti kaldırma: Instagram biyografisinden threads rozeti nasıl kaldırılır?

Instagram ve Threads, çok sayıda rakibin olduğu sosyal medya dünyasının önemli aktörleri olarak kullanıcılarına farklı ve etkili dijital deneyimler sunan iki güçlü ‘kardeş’ platformdur. Instagram ve Threads, birbirinden farklı özellikleri ile kullanıcılarına çeşitli seçenekler sunar. Instagram fotoğraf ve video odaklı genel paylaşım ve keşif platformuyken Threads, kısa metinler ile etkileyici paylaşım yapma fırsatı sunar. Peki, Instagram profilinden Threads rozeti kaldırılır mı?

Haber 27-12-23 20:24

Threads'e giriş yapma: Threads'e nasıl giriş yapılır? Threads'e giriş nasıl ve nereden yapılır?

Mark Zuckerberg'in CEO'luğunu yaptığı Meta'nın, Twitter yani X'e rakip olarak geliştirdiği Threads uygulaması, piyasaya sürülerek Twitter'a bir alternatif oluşturulmuştur. Threads, 100'den fazla ülkede kullanıma sunulmuştur. Uygulama sadece ilk 4 saat içinde 5 milyondan fazla kullanıcı tarafından indirilmiştir. Threads ünlü kişiler ve markaların da dahil olduğu geniş bir kullanıcı kitlesini hedefleyen bir iletişim platformu olarak dikkat çekmektedir. Peki, Threads'e nereden giriş yapılır?

Haber 27-12-23 10:48

Kırmızı bültenle aranan organize suç örgütü elebaşı Eric Schroeder İstanbul’da yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Almanya tarafından çıkartılan İnterpol kırmızı bülteniyle “Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma, Suçtan Kaynaklanan Malvarlığı Değerlerini Aklama ve Uyuşturucu Ticareti Yapma Suçları" ile aranan organize suç örgütü elebaşı Eric Schroeder’in İstanbul’da yapılan “Kafes-25” Operasyonuyla yakalandığını açıkladı.

Yurthaber 27-12-23 08:23

Starfield nedir? Starfield nasıl oynanır?

Starfield, bir bilim kurgu rol yapma oyunu olarak oyunseverlere uzayın sınırlarında bir deneyim sunar. Oyuncular, Bethesda Game Studios'un imzasını taşıyan Starfield yapımında, uzak galaksileri keşfetme şansını elde eder. Öte yandan, Starfield sadece grafikleri ve teknolojik yenilikleriyle değil aynı zamanda oynanışı ve hikayesiyle de dikkat çekmektedir. Peki, Starfield nasıl oynanır?

Haber 26-12-23 12:37

Starfield sistem gereksinimleri (önerilen ve minumum) nedir? Starfield kaç GB?

Starfield uzun bir bekleyişin ardından Bethesda Game Studios tarafından geliştirilen bir bilim kurgu rol yapma oyunudur. Bu oyun, bazı oyunseverler için heyecan verici olmakla birlikte, oyunculara evrenin derinliklerinde keşif deneyimi sunar. Starfield sadece görsel olarak değil, aynı zamanda oyun içi hikaye ve görevlerle de dikkat çekmektedir. Peki, Starfield oynamak için sistem gereksinimleri nelerdir?

Haber 26-12-23 12:32

DEM Parti'nin Diyarbakır'daki toplantısı hakkında soruşturma başlatıldı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, DEM Parti'nin Diyarbakır'daki toplantısına ilişkin "suçu ve suçluyu övme" ve "terör örgütü propagandası yapma" suçlarından soruşturma açıldığını duyurdu. Soruşturma kapsamında 42 şüpheli gözaltına alındı.

Haber 24-12-23 16:57

KIZIL GONCALAR 1. BÖLÜM CANLI İZLE! Kızıl Goncalar dizisi ilk bölüm konusu nedir, oyuncuları kimler? 18 Aralık FOX TV yayın akışı

Kızıl Goncalar ilk bölüm izleme ekranına dair araştırmalar yoğunluk kazandı. FOX TV'nin yeni sezon dizilerinden Kızıl Goncalar, 18 Aralık 2023 Pazartesi akşamı yayın hayatına başlayacak. Gold Film imzası taşıyan dizinin başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal yer alıyor. Bir süredir sakin bir yaşam süren ve 10 yıl sonra setlere dönüş yapma kararı alan Özgü Namal, dizide bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’i canlandırıyor. Peki, Kızıl Goncalar dizisi ilk bölüm konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 18-12-23 20:53

Kızıl Goncalar uyarlama mı, gerçek hikaye mi? FOX TV Kızıl Goncalar dizisi nerede çekiliyor?

Kızıl Goncalar dizisinin uyarlama olup olmadığı merak ediliyor. FOX TV'nin yeni sezon dizilerinden Kızıl Goncalar, 18 Aralık 2023 Pazartesi akşamı yayın hayatına başlayacak. Gold Film imzası taşıyan dizinin başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal yer alıyor. 10 yıl sonra setlere dönüş yapma kararı alan Özgü Namal, dizide bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’i canlandırıyor. Peki, Kızıl Goncalar uyarlama mı, gerçek hikaye mi? FOX TV Kızıl Goncalar dizisi nerede çekiliyor?

Magazin 18-12-23 20:53

KIZIL GONCALAR 1. BÖLÜM CANLI İZLE! Kızıl Goncalar dizisi ilk bölüm konusu nedir, oyuncuları kimler? 18 Aralık FOX TV yayın akışı

Kızıl Goncalar ilk bölüm izleme ekranına dair araştırmalar yoğunluk kazandı. FOX TV'nin yeni sezon dizilerinden Kızıl Goncalar, 18 Aralık 2023 Pazartesi akşamı yayın hayatına başlayacak. Gold Film imzası taşıyan dizinin başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal yer alıyor. Bir süredir sakin bir yaşam süren ve 10 yıl sonra setlere dönüş yapma kararı alan Özgü Namal, dizide bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’i canlandırıyor. Peki, Kızıl Goncalar dizisi ilk bölüm konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 18-12-23 18:56

Öfkeli dedeleri ayırmak zor oldu! Kıraathanede 'taş' kavgası: Istakalar havada uçuştu

Muğla'da kıraathanede ortalık fena karıştı. Okey oynamak için bir araya gelen bir grup dede 'baskı yapma, düzgün taş atmama' sebeplerinden kavgaya tutuştu. Kavga öyle bir büyüdü ki okey ıstakaları havada uçuştu. Dedeler hafif yaralandıktan sonra evlerinin yolunu tuttu.

Haber 13-12-23 15:59

Fatih Portakal izleyicinin yorumuna sinirlendi! 'Bana giren çıkan bir şey yok'

CHP'nin yerel seçimlerde ittifak yapma teklifine 'Hayır' yanıtını veren İYİ Parti ile ilgili haberi sunan Fatih Portakal bir izleyicinin yorumuna sinirlendi. Portakal, "Bana giren çıkan bir şey yok" dedi.

Haber 04-12-23 20:21

Sayı yapmayı çok daha kolay hale getirecek en iyi bowling ayakkabıları

Yetenek ve çeviklik gibi özelliklerin ön plana çıktığı bowling oyunundaki performansını artırmak isteyenlere güzel bir haberimiz var! Kadın veya erkekler tarafından giyilebilecek, kaza riskini asgari düzeye indirebilecek, şık tasarımlı ve rahat ayakkabıları sizin için derledik. Tarzınıza ve ayak ölçülerinize uygun ayakkabıyı tercih ederek sayı yapma ihtimalinizi artırabilirsiniz. Hem cırt cırtlı hem bağcıklı ayakkabıların yer aldığı listeye gelin birlikte bakalım!

Haber 04-12-23 17:05

Son sözü Akşener söyleyecek! Randevu talebi yanıtsız kaldı... İYİ Parti'yle farkımız 1 puan

CHP lideri Özgür Özel'in İYİ Parti ile iş birliği yapma çabaları sırasında devreye Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ girince Ankara'nın gündemi hareketlendi. Geçtiğimiz günlerde, seçim döneminde Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptıkları gizli protokolü ifşa eden Özdağ şimdi İYİ Parti'yle yerel seçimlerde iş birliği peşinde. Meral Akşener'e ilettiği teklif ve randevuyla ilgili yeni açıklama yapan Özdağ'ın sözünü ettiği anketlerdeki oy oranları ise çok konuşulacak türden...

Haber 04-12-23 14:46

Masterchef'te şaşırtan karar! Şefim çok özür diliyorum! dedi, olanlar oldu! Sakın öyle bir şey yapma!

MasterChef All Star'da ipler gerildi. Dilara "Kabul etsen de etmesen de iyi bir kaptan olsaydın en azından bir oyunu kazanmış olurdun." diyerek Hasan'a yüklendi. Gergin anların yaşandığı MasterChef'te bardağı taşıran nokta Hasan'ın sözleri oldu. Dilara, "Şefim çok özür dilerim. Belki de bunu ilk defa yapıyorum" diyerek kararını açıkladı. MasterChef yarışmacıları şaşkınlık yaşarken Kıvanç "Sakın öyle bir şey yapma" diyerek Dilara'yı uyardı.

Magazin 30-11-23 12:23

Giresun Belediyesi maaş ödemelerini TROY kartla yapma kararı aldı

Giresun Belediyesi, personelinin maaş kartlarını Bankalararası Kart Merkezince geliştirilen yerli ödeme sistemi TROY'a taşıma kararı aldı.

Yurthaber 21-11-23 14:01