Ahsap Zemin Haberleri

Uzman isimden kritik uyarı: Deterjanlardaki gizli tehlike! Deri yoluyla vücuda giriş yapıyor

Evlerde sıklıkla kullandığımız çamaşır ve bulaşık deterjanlarındaki risklere dikkati çeken Prof. Dr. Hikmet Tekin Nacaroğlu, “Deterjanların içinde bulunan kimyasallar, deri bariyerimizde bulunan proteinlerin düzenlenmesini bozduğu ve alerjik proteinlerin üretimini tetiklediği kanıtlanmıştır. Bu durum atopik dermatit, alerjik rinit gibi hastalıkların yanı sıra besin alerjilerinin gelişimine de zemin hazırlamaktadır” dedi.

Kadin 2024-04-20 15:54:58

Merkez Bankası Brezilya ve Kazakistan ile mutabakat imzaladı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) ile Kazakistan Cumhuriyeti ve Brezilya Merkez Bankaları arasında, merkez bankacılığı konularında işbirliğinin geliştirilmesine zemin oluşturmak üzere mutabakat zaptı imzalandı.

Finans 2024-04-20 11:56:20

'Zemin ivme değeri çok yüksek' dedi! O bölgeyi işaret etti: 6,5'luk deprem üretebilir

Türkiye depremleri konuşmaya devam ediyor. Son olarak dün Tokat'ta 4,7 ve 4,1 büyüklüğünde sarsıntılar yaşandı. Bölge halkı paniklerken gözler uzmanların yorumlarına çevrildi. Deprem Uzmanı ve Maden Teknolojisi ve Yer Bilimi Uzmanı Serkan İçelli Kuzey Anadolu fayına dikkat çekerek 6 ve 6,5 büyüklüğünde depremin meydana gelebileceğini söyledi.

Haber 2024-04-18 16:09:58

İmamoğlu, The Economist’e yazdı: Yüzde 80 vurgusu dikkat çekti: Geniş çaplı değişikliklere zemin hazırlayacak

31 Mart seçimlerinin en çok konuşulan ili Megakent İstanbul'da 2019 ve 2024 seçimlerini kazanarak ikinci kez göreve gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu The Economist dergisi için bir makale kaleme aldı. Yazıda ekonomi nüfusunun yüzde 80’inin CHP yönetiminde olduğunu vurgulanırken, "Bir sonraki cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimlerine doğru ilerlerken, yerel düzeydeki değişiklikler ulusal düzeyde daha geniş çaplı değişikliklere zemin hazırlayacaktır." denildi.

Haber 2024-04-11 11:09:39

Kıdem tazminatı, mesai saatleri, vergi düzenlemesi... Çalışma hayatı baştan sona değişiyor!

Milyonlarca çalışanı ilgilendiren düzenlemeler yolda. Çalışma hayatını baştan sona değiştirecek düzenlemeler için bilgi veren kaynaklar işveren ve işçi arasında 'zemin yoklamaları' yapıldığını kaydetti. Kıdem tazminatı fonunun kurulmasından, çalışma saatlerinin ve gelir vergisine kadar nasıl değişiklikler planlanıyor?

Finans 27-03-24 07:41

'Temizlik tüyosu' diyorlardı! Hepsi için 'para israfı' diyerek nedenlerini açıkladı 'Parayı tuvalete dökmek gibi'

Özellikle sosyal medyada son zamanlarda pek çok kişi, pek kimsenin aklına gelmeyen yöntemler ve ürünlerle çeşitli temizlik tüyoları paylaşıyor. Genelde hepsinin çok işe yaradığı iddia edilse de bir temizlik uzmanı özellikle 5 yöntemi "para israfı" diyerek uyardı. Tuvalet temizliğinden bulaşık makinesine ve zemin temizlemeye kadar pek çok "tüyo"daki hataları eleştiren ve denemeye değer olmayan yanlarını gösteren uzman, "Parayı tuvalete dökmek gibi" ifadesini kullandı.

Kadin 21-03-24 17:16

2021'den beri en düşük seviye: İngiltere'de enflasyon geriledi

İngiltere'de yıllık enflasyon şubatta yüzde 3,4 olurken, yaklaşık son 2,5 yılın en düşük seviyesinde gerçekleşti. İngiltere Maliye Bakanı Jeremy Hunt, enflasyondaki düşüşün ülkede daha iyi ekonomik koşulların oluşmasına zemin hazırladığını dile getirdi.

Finans 20-03-24 12:01

Sigara, nargile… Yönetmelik değişiyor: Darphane de işin içine girecek, zorunlu oluyor

Sigara içenleri de üretenleri de yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Tarım ve Orman Bakanlığı yönetmelikte düzenlemeye gidiyor. Buna göre tütün mamulünün perakende satış fiyatı, paket üzerinde siyah zemin üzerine beyaz renkte “… TL” şeklinde yazılacak. Ayrıca sigara paketleme makinesine verilen izin, ürün izleme sistemi kurulumu için Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü’ne bildirilecek.

Finans 16-03-24 08:42

Rize Şehir Hastanesi’nin dolgu çalışmalarında sona gelindi

Rize’de deniz dolgusu üzerine yapılacak olan Şehir Hastanesi’nin dolgu çalışmalarında sona gelinirken, zemin iyileştirme çalışmaları sürüyor.

Yurthaber 15-03-24 10:49

Mardin'i sağanak vurdu! Cadde ve sokaklar göle döndü

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde etkili olan sağanak günlük yaşamı olumsuz etkiledi, cadde ve sokaklar suyla doldu. Zemin katlardaki bazı ev ve iş yerlerini su basarken, araç sürücüleri ilerlemekte güçlük çekti.

Haber 09-03-24 21:58

Deprem sonrası oluşan zemin kaymaları için çalışma başlatıldı

Depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta, deprem anında arazi kadastrolarında oluşan zemin kaymalarına ilişkin sayısal verilerin düzeltilmesi için çalışma başlatıldı.

Yurthaber 05-03-24 10:21

İmar Planı Revizyon çalışmalarının 1’nci etabı tamamlandı

Erzincan’da 2019 yılında belediyeye bağlanan 9 belde ile 3 köy ve mevcut belediye sınırlarını kapsayan İmar Planı Revizyon çalışmalarının 1. etabını oluşturan zemin etüt, arazi kontrol ve analiz çalışmaları tamamlandı.

Yurthaber 05-03-24 07:57

Yalancı bahara aldanmayın: Ani hava sıcaklığı değişimlerine dikkat! Bağışıklığı etkileyerek enfeksiyona zemin hazırlıyor

Kulak Burun ve Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. İsmet Çerçi, bahar mevsiminde meydana gelen ani hava sıcaklığı değişimlerine dikkat edilmesi konusunda uyardı.

Haber 04-03-24 09:56

Deprem korkusuyla evine çelik kabin yaptırmak istedi! Kabusu oldu 'Ölüm kabini gibi' 115 bin TL'ye anlaştı

Bir kişi zemin kat altındaki dairesine 115 bin TL'ye deprem kabini yaptırmak istedi. İddiaya göre merdivenden sığmayan kabininin iskeleti ikiye kesilip vidalarla tekrar monte edildi; çıkış kapısı için de cam pencere takılmak istendi. Kadın "Gördüğüm ve algılayabildiğim şeyden sakınmıyorlarsa anlamadığım ve görmediğimde neler yapılmıştır diye düşündüm. Deprem kabinine cam kapı getirdiler. İnsanların korkuları üzerinden tüccarlık yapmaları ve ölüm kabini gibi bir kabin yapmaları çok çirkin" dedi.

Haber 02-03-24 17:07

Hatay'da yangın çıkan evde yaşlı kadın ölü bulundu

Hatay'ın İskenderun ilçesinde 2 katlı evin zemin katında çıkan yangında tek başına kalan kişi ölü bulundu.

Yurthaber 26-02-24 08:45

Kuşadası’nda yol yapım çalışmaları Kirazlı yolu ile sürüyor

Kuşadası Belediyesi tarafından kent genelinde yürütülen yol yapım çalışmaları Kirazlı Yolu 1. ve 2. sokaklar ile sürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bölgede bir yandan zemin düzenleme çalışması yaparken bir yandan da parke seriyor.

Yurthaber 16-02-24 10:08

Merakla bekleniyordu! Ankaragücü'nden Galatasaray maçı öncesi zemin açıklaması geldi

Süper Lig'in 26. haftasında başkent ekibi Ankaragücü ile kritik bir maça çıkacak olan Galatasaray karşılaşma öncesi maçın oynanacağı Eryaman Stadyumu'nun zemininin futbola elverişli olmadığı yönünde itirazlarda bulunurken konuyla alakalı olarak Ankaragücü cephesinden bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 13-02-24 15:05

Okan Buruk'tan sakatlık açıklaması! ''Nelsson ile ilgili maçtan sonraki doktorumuzla konuştuk''

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, gelecek hafta MKE Ankaragücü ile deplasmanda oynayacakları maçtaki stat zeminin durumunun sorulması üzerine, "Zemin bakıma alındı ama 8-9 günde içerisinde zeminin toparlayacağını düşünmüyorum. Bunla ilgili kararı federasyon verecektir. Nerede olursa biz oynayacağız. Bununla ilgili sorunumuz yok" dedi.

Spor 10-02-24 23:36

İzmir'deki o binalar resmen ölüme davetiye! Duvarları yok, inşaatlar kalfa elinden... Yıkılmasa da öldürür

İzmir'in iki ilçesinde yapı envanteri çalışmaları tamamlandı. Çalışmalarda yer alan inşaat mühendisi Ali Güngör yapılarda karşılaştıkları olumsuz kriterleri bir bir sıraladı. Otopark olarak kullanılan duvarsız zemin katlardan inşaatlarının çoğunu kalfaların yapmasına dek ilginç detaylar yer aldı. Güngör, "Yıkılmayan bina da öldürebilir. Binaların doğru yapılmasıyla iş bitmiyor" sözleriyle kişisel önlemlerin önemini de vurguladı.

Haber 10-02-24 12:12

İmamoğlu AK Partili Belediye Başkanı'na uzun uzun teşekkür etti! Bu önemli diyerek açıkladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Piyalepaşa Meydanı ve Zemin Altı Otoparkı açılış töreninde dikkat çeken anlar yaşandı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu törene katılan AK Partili Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'a teşekkür etti. "Bu fotoğraf önemli" diyen İmamoğlu, "Karşılıklı nezaket toplumun arzu ettiği şeydir zaten" ifadelerini kullandı

Haber 03-02-24 15:49

Kayseri'de depreme hazırlık için 200 milyon metrekare alanın zemin röntgeni çekilecek

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Deprem Master Planı çalışmaları kapsamında 200 milyon metrekare alanda mikro bölgeleme ile şehrin zemininin röntgenini çekecek.

Yurthaber 01-02-24 15:03

Gümüşhane’de yaşayan aile yıllardır evlerini basan su nedeniyle mağduriyet yaşıyor

Gümüşhane’de yaşayan Yılmazer ailesi, hastane inşaatında yapılan zemin çalışmaları neticesinde yeraltı su kaynaklarının yönünün değişerek kendi evlerine yöneldiğini ve bu nedenle mağdur olduklarını söyleyerek yetkililerden çözüm istedi.

Yurthaber 26-01-24 09:30

Yer: İstanbul! Kepçenin vurmasıyla duvar yerle bir oldu, yan binadaki daireye zarar verdi... O anlar kamerada

Kağıthane’de bir inşaat alanında çalışma yapan kepçe, duvarı yıkarak yerle bir etti. Yıkılan duvar yan binanın zemin kattaki dairesinin camını ve korkuluklarını kırdı. Olay anı kameralara anbean yansırken, zabıta ekipleri maddi hasarla atlatılan olayla ilgili çalışma başlattı.

Haber 21-01-24 10:38

Üsküdar'da taş duvar çöktü! 3 işçi yaralandı

Üsküdar'da bir inşaatın bitişiğinde bulunan taş duvarda çökme meydana geldi. Devrilen taşlar, İnşaatın zemin katında çalışan 3 işçinin yaralanmasına neden oldu. Hastaneye kaldırılan işçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Haber 19-01-24 18:47

Hatay Hassa’da üç katlı binanın zemin katında yangın çıktı

Hatay’ın Hassa ilçesine üç katlı binanın zemin katında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Yurthaber 27-12-23 10:34

Deprem uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy'dan Marmara depremi açıklaması: 'Süre doldu, her an deprem olma potansiyeli var', O bölgeye dikkat çekildi: 'Hepsi yerle bir olur, kimse çıkamaz'

Gemlik Körfezi'nde yaşanan deprem hareketliliği sonrasında gözler beklenen büyük depreme çevrildi. Deprem uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, “Marmara’da en son 1766’da çifte bir deprem olmuş. Bunun süresi doldu. Dolayısıyla her an Marmara’da bir deprem olma potansiyeli var" dedi. İstanbul ve çevresinde olacak depremin büyük yıkım yaratacağını söyleyen Prof. Dr. Ersoy, "Özellikle Avrupa yakası Haliç kıyısının güneyindeki tüm ilçeler zemin bakımından hassas" dedi.

Haber 14-12-23 14:49

Japon deprem uzmanından İstanbul için 'yumuşak zemin' uyarısı! Riskli ilçeleri tek tek açıkladı

6 Şubat'ta yıkıcı depremin etkisini hala yaşayan Türkiye'de yeni bir felaketin yaşanmaması için uzmanlardan gelen uyarılar sürüyor. Daha önce de Türkiye'nin çeşitli bölgelerindeki deprem riskleri için yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki'den bu defa İstanbul'daki bazı yerleşim yerleri için "yumuşak zemin" uyarısı geldi. Moriwaki, İstanbul'da zemini yumuşak olan bölgeleri de tek tek sıraladı.

Haber 13-12-23 22:07

TFF'den Engelliler Günü'nde dehşete düşüren karar! Zemin bozulur diye sahaya almadılar... Sosyal medya bu karar sonrası ayaklandı Bu ayıp size yakışırdı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde TFF büyük tepkilere neden olan bir olaya imza attı. Trabzonspor, Kayserispor mücadelesi öncesi engelli bir taraftarı seremoniye çıkarma talebinde bulunurken, TFF bu talebi tekerlekli sandalyenin saha zeminini bozacağını gerekçe göstererek reddetti. Bu olay olayın kahramanı Emre Vural'ın sosyal medya hesabından yaptığı "Bu ayıp size yakışırdı" diye başlayan paylaşımlar sonrası ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 06-12-23 10:37

Apart dairede yangın çıktı, 3 kişi dumandan etkilendi

Karaman’da 7 katlı bir binanın zemin katındaki apart dairede çıkan yangın büyümeden söndürülürken, 3 kişi dumandan etkilendi.

Yurthaber 27-11-23 10:31

Kripto para piyasasına yeni düzenleme! AK Parti hazırladı, sona gelindi: Meclis'e sunulması bekleniyor

Kripto para piyasasıyla ilgili yeni düzenleme geliyor. Kripto piyasasına yasal zemin hazırlamak için yürütülen çalışmalarda sona gelinirken, söz konus düzenlemeyle denetlenebilirlik ve şeffaflığın sağlanması amaçlanıyor. Düzenlemenin yıl bitmeden Meclis'e sunulması bekleniyor.

Finans 21-11-23 18:59

Belediye başkanı merdiven boşluğuna düştü, iki bacağı da kırıldı

İzmir’de Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, tadilatı devam etmekte olan müştemilatının kontrolünü yaptığı esnada koruyucu zemin plakanın yerinden oynaması sonucu merdiven boşluğuna düştü. Kazada Kılıç'ın her iki bacağında da kırık meydana geldiği öğrenildi.

Haber 14-11-23 15:30

Bakan Tekin açıkladı: 'Seçmeli dersler bölümünü güncelledik'

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "İlköğretim ve ortaöğretim düzeyinde uygulanmakta olan haftalık ders çizelgelerinde yer alan seçmeli dersler bölümünü; öğrencilerin ilgi ve ihtiyaç duydukları alanlarda gelişimlerine zemin hazırlanması amacıyla güncelledik" dedi.

Haber 14-11-23 12:56

Rize'de öğrenci yurdunda asansör kazası! Vali Baydaş ve Rektör Yılmaz yurda geldi

Rize'de Ayder Kız Öğrenci Yurdu'ndaki asansörlerden birisi, bulunduğu kattan zemin kata kaydı. Büyük panik yaşayan öğrenciler, yurdu boşaltırken yurda itfaiye ekipleri sevk edildi ve asansörleri kontrol etti.

Haber 06-11-23 01:32

Depremde 25 kişiye mezar olmuştu! Gaziantep’teki Pamukkale Sitesi ile ilgili şok iddianame

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan ve 25 kişinin ölümüne neden olan Gaziantep’teki Pamukkale Sitesi ile ilgili yapılan soruşturma sonucunda hazırlanan iddianamede sitenin zemin etüdünün yapılmadığı belirtildi. Soruşturma sonucunda hazırlanan iddianame ve bilirkişi raporuna göre, sitedeki temellerin beton agregalarının dere malzemesinden oluştuğu tespit edildi.

Haber 05-11-23 16:22

KYK yurdunda asansör halatları koptu! Son anda kurtulan öğrenciler hastaneye kaldırıldı

Aydın'da öğrenci yurdunda 22 yaşındaki Zeren Ertaş'ın asansörde sıkışarak yaşamını yitirmesinin ardından Ordu'nun Fatsa ilçesinde de korkutan bir olay yaşandı. İlçedeki KYK yurdunda içinde öğrencilerin olduğu asansör aniden durdu. Öğrenciler arkadaşlarının yardımıyla çıkmayı başardı. Halatları kopan asansör ise boş bir şekilde zemin kata çakıldı. 4 öğrenci tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Haber 31-10-23 01:24

Temizliği pratikleştiren en iyi mop temizlik setleri

Ev temizliğini yorulmadan yapmak istiyor ve bunun için uygun yardımcıları arıyorsanız doğru yerdesiniz! Zemin temizliğini iyi bir mop seti yardımıyla hızlı ve kolay bir şekilde yapabilir, zamandan kazanabilirsiniz. Ev temizliğine ayırdığınız enerji ve zamanı azaltacak, bir yandan da keyif almanızı sağlayacak en iyi mop temizlik seti önerilerimize göz atmaya ne dersiniz?

Haber 30-10-23 16:58

Meriç Nehri'ndeki hidroelektrik santrali güçlendirilerek aktif hale getirilecek

Meriç Nehri'ndeki hidroelektrik santrali, betonarme yapılarının zemin iyileştirme yöntemindeki problem giderilerek aktif hale getirilecek.

Yurthaber 28-09-23 13:52

Tunç Soyer'den kuvvetli bulmadığı rakibi hakkında çok konuşulacak 'adaylık' iddiası! 'Bir sonraki hamlelerine zemin hazırlıyor olabilirler'

Önümüzdeki seçimlerde İzmir de Ankara ve İstanbul kadar hareketli bir zeminde geçecek. CHP'nin kalesi olarak bilinen illerden olan İzmir'de İYİ Parti'den Ümit Özlale'nin yarışa dahil olmasının dengeleri nasıl değiştireceği merak ediliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile Özlale siyasi atışmalara şimdiden başladı. İYİ Parti 81 ilde aday çıkarma kararının arkasında dursa da Tunç Soyer, Özlale'nin adaylığıyla ilgili çok konuşulacak bir yorum getirdi.

Haber 26-09-23 08:34

Beşiktaş'tan Salih Uçan'a cevap! 'Zemin kötü' sözleri sonrası...

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Mondihome Kayserispor'u konuk etti. Siyah - beyazlılar, sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Karşılaşmanın ardından flaş röportaja gelen isimlerden olan Salih Uçan, "Zeminimiz gitgide kötüye gidiyor. Kim dikkat edecekse, buradan söylemiş olayım." ifadelerini kullanmıştı. Beşiktaş Kulübü'nden bu durum sonrasında açıklama geldi.

Spor 24-09-23 22:40

Bu acıya yürek dayanmaz! 6 yaşındaki çocuk yangında feci şekilde can verdi

Aksaray'da 2 katlı müstakil evin zemin katında yangın çıktı. Yangında Suriye uyruklu Cihan Carruh (6) hayatını kaybetti. Yangından kurtulan baba Hüseyin Carruh ve anne Rafah Carruh, kızlarının öldüğünü öğrenince sinir krizi geçirdi. İşte detaylar...

Haber 24-09-23 12:30

Ana fikir nasıl yazılır? Ana fikir ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Dilimizde bulunan kelimelerin yazım şekliyle söylenişi birbirinden farklı olmaktadır. Özellikle sözcüklerin söylenildiği gibi yazılması en sık yapılan hatalar arasındadır. Bu durum cümlelerde ve metinlerde ciddi imla yanlışlıklarına zemin hazırlar. Bu yüzden bir kelimeyi kullanmadan önce doğru yazımı ve okunuşu hakkında bilgi sahibi olunması önemlidir. Ana fikir sözcüğü de birçok kişinin yanlış olarak yazdığı kelimelerden biridir. Peki, ana fikir nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 23-09-23 19:47

Zemin sıvılaşmasında İstanbul'daki 15 ilçeye dikkat! 6 Şubat'taki o görüntüleri hatırlattı

AFAD, İstanbul'da beklenen deprem için en riskli 15 ilçeyi açıkladı. Zemin sıvılaşması riskine göre belirlenen ilçeler için Doç. Dr. Yurdakul Aygörmez, "Önceden yer altı su seviyesinin ölçülmesi gerekiyor. Burada 15 metrenin aşağısındaysa risk düşüktür. Bunun yukarısındaysa, 0 ila 10 metrenin arasındaysa yer altı su seviyesi risk oluşturur ve sıvılaşma risk analizinin yapılması gerekir. Yapılabilecekleri anlatan Aygörmez 6 Şubat’ta binaların arabaların üzerine oturduğu görüntüleri de hatırlattı.

Haber 14-09-23 11:25

Yıkılan 5 katlı binanın içinden Deprem Yatak sağlam çıktı

Bursa’da kentsel dönüşüm sebebiyle yıkılacak 5 katlı bina, "Deprem Yatak Projesi" için yerle bir oldu. Yıkılarak toz bulutuna dönen binanın zemin ve üçüncü katına yerleştirilen çelik konstrüksiyonlu yatak, enkazdan sağlam çıktı.

Haber 02-09-23 17:26

Gram altın ve doları olanlar dikkat! Uzman isim, Uygun zemin oluştu diyerek uyardı

Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri haftanın son işlem gününde de vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş, elinde gram altını ve doları olanları uyardı. Peki, bugün tam, yarım, cumhuriyet, çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar? İşte, 1 Eylül 2023 Cuma gününün altın fiyatları...

Finans 01-09-23 08:15

ABD'den Türkiye açıklaması: 'Teşekkür ediyoruz'

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, "Karadeniz Tahıl Koridoru Anlaşması bağlamında yürüttüğü diplomatik ve operasyonel çabalar için NATO müttefikimiz Türkiye'ye teşekkür ediyoruz" dedi. Dışişleri Bakanı Fidan, Karadeniz Tahıl Girişimi ile ilgili, "Ülkemizin katkılarıyla BM yeni bir öneri paketi hazırladı. Bunun girişimin canlandırılmasında uygun zemin teşkil ettiğini düşünmekteyiz" ifadelerini kullanmıştı.

Haber 31-08-23 23:35

6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş için devrim gibi karar! En fazla...

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremde 11 ilde yıkım meydana geldi ve 50 binden fazla vatandaşımız hayatını kaybetti. Depremin ardından yaraları sarma çalışmaları devam ederken Kahramanmaraş merkezi için de devrim gibi bir karar alındı. Fay hattı üzerinde olan kentte zemin artı 10 kata kadar olan binalar artık yerini zemin artı 4 katlı binalara bırakacak.

Haber 09-08-23 22:38

Kendini eve kilitleyip elinde bıçakla polise direndi, 1. kattan düşüp yaralandı

Antalya’da psikolojik rahatsızlığı bulunan vatandaş 4 katlı binanın 2. katının penceresinde elinde bıçak ile polis ekiplerine zor anlar yaşattı. Şahıs 2. kattan korkuluklar yardımı ile 1. katın korkuluklarına tutundu. Bu esnada dengesini kaybeden genç 1. kattan zemin kata çakıldı.

Yurthaber 07-08-23 08:06

Mahallede korku dolu anlar yaşattı! Bıçakla polise direndi, balkondan inmeye çalışırken zemin kata çakıldı

Antalya’da psikolojik rahatsızlığı bulunan bir kişi mahallede korku dolu anlar yaşattı. 4 katlı binanın 2’inci katının penceresinde elinde bıçak ile polis ekiplerine direnen kişi, balkon korkuluklarından alt kata inmeye çalıştı. Bu esnada dengesini kaybeden genç zemin kata çakıldı.

Haber 06-08-23 00:44

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten terör örgütü yandaşlarının AİHM binasına girmesine sert tepki!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, terör örgütü PKK iltisaklı kişilerin Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi önünde terör propagandası girişimine ilişkin, "Teröre hoşgörü gösterilmesinin vahim bir neticesidir. Avrupalı müttefiklerimizi, PKK’ya zemin sağlayan bataklık ortamını kurutmaya davet ediyoruz." dedi.

Haber 04-08-23 19:43