Aile Haberleri

İki aile arasında 'muhtar adaylığı' kavgası! Ölü ve yaralılar var

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde yerel seçimlerde muhtar adaylığı konusunda akraba iki aile fertleri arasında çıkan silahlı kavgada Ali Kiraz, hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Aralarında mevcut muhtar Mehmet Göker'le birlikte 3 kişinin gözaltına alındığı kavga anı cep telefonu ile kaydedilirken, olaydan sonra bazı evlerde çıkan yangınlar itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Haber 17-03-2024 21:45

2 yılı geri ödemesiz, 48 ay vadeli kredi desteğine başvuru sayısı belli oldu: Başvuru şartları neler?

Yeni evlenecek çiftlerin iple çektiği uygulama başlıyor! Evlilik yolundaki gençlere 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz evlilik kredisi verilecek. Kredi desteğine 22 günde başvuraların sayısı belli oldu. Faizsiz krediye başvurula nereden başlayacak?

Finans 07-03-2024 12:40

Önce gelini damada istediler, sonra hep birlikte kitap okudular

Uşak'ta kız isteme merasiminin ardından aile bireyleri 30 dakika kitap okudu.

Yurthaber 04-03-2024 15:48

Ailesiyle tartıştı! Elindeki silah kazara ateş aldı

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde ailesiyle tartıştığı iddia edilen şahıs, silahla kazara bacağına ateş ederek yaralandı.

Haber 29-02-2024 00:34

Uşak'ta şarampole devrilen otomobildeki 4 kişi yaralandı

Uşak'ta şarampole devrilen otomobildeki aynı aileden 1'i bebek 4 kişi yaralandı.

Yurthaber 28-02-2024 07:51

İstanbul'da eşi ve iki kızını katletti, sözleri 'pes' dedirtti: 'Uzaylılar öldürdü'

Ümraniye'de dini nikahlı eşini ve iki kızını öldüren zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelinin emniyetten çıkışı esnasında söylediği sözler ise pes dedirtti. 3 kişiyi öldürmek suçuyla gözaltına alınan Suat G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 24-02-2024 20:30

Erzincan Valisi Aydoğdu kayıp işçilerin yakınlarını kurtarma çalışmaları hakkında bilgilendirdi

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, İliç ilçesine bağlı Çöpler köyünde toprak kayması meydana gelen maden ocağında yaşanan kazada kaybolan işçilerin aileleriyle görüşüp çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yurthaber 16-02-2024 10:07

Türkiye'de başka örneği yok, dünyada da olmayabilir! Bu ilçeyi 150 yıldır aynı aile yönetiyor, adaylardan sadece birinin soyadı farklı

Her seçim gibi 31 Mart seçimleri de tarihi bir önem taşıyor. Yerel seçimlere adım adım giderken ilginç detaylarda ortaya çıkıyor. Bunların içinde en dikkat çekeni Trabzon'un Of ilçesinden geldi. Fıkralarıyla bilinen ilçeyi 150 yıldır aynı aile yönetiyor. Geleneğin 31 Mart seçimlerinde devam etme ihtimali de var. Çünkü adaylar içinden sadece birinin soyadı farklı. İşte ilginç olayın detayları...

Haber 15-02-2024 10:01

Aile'nin Aslan'ı Kıvanç Tatlıtuğ bıyık bıraktı, imaj tazeledi! Görenler çok şaşırdı! 'Ne yaptın kendine?'

Son olarak Serenay Sarıkaya ile başrolünü paylaştığı Aile dizisinde 'Aslan' karakterine hayat veren Kıvanç Tatlıtuğ dizisi biter bitmez imaj tazeledi. Son haliyle görüntülenen Tatlıtuğ'u görenler çok şaşırttı. Yakışıklı oyuncunun yeni imajına adeta yorum yağdı.

Magazin 14-02-2024 11:12

Bursa’da aile katliamı! 7 yaşındaki oğlunun gözleri önünde annesini, babasını ve kardeşini öldürdü…

Bursa’da korkunç bir aile katliamı yaşandı. Eşinden ayrıldığı için bunalıma girdiği iddia edilen Abdulsamet Y.'nin anne ve babasını olay yerinde öldürdüğü, saldırıdan yaralı halde kurtularak kaçmaya çalışan kardeşinin de boğazını bıçakla keserek öldürdüğü ortaya çıktı. 7 yaşındaki oğlu ise babasının yaptığı bu katliama şahit oldu. İşte dehşete düşüren olayın detayları…

Haber 08-02-2024 07:27

Sahibinden satılık Atlı Köşk iddiası ortalığı karıştırdı! Sabancı ailesinden açıklama geldi

İhsan Sabancı’nın Nevin Tenik ilişkisinden dünyaya gelen ve açtığı davayla Sabancı ailesinin mirasına ortak olan Sevilay Sabancı Çınar'ın bir ilan sitesinden Atlı Köşk'teki hissesini satışa çıkardığı iddia edildi. Sakıp Sabancı Müzesi vasfındaki Atlı Köşk satışa mı çıkıyor? Sabancı ailesinden açıklama geldi.

Finans 07-02-2024 12:11

Aile'nin Aslan'ı Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni imajı sosyal medyayı salladı! Yeni dövmesini paylaştı

Son olarak Serenay Sarıkaya ile başrolünü paylaştığı Aile dizisinde Aslan karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkan Kıvanç Tatlıtuğ dizisinin final yapmasının hemen ardından imaj tazeledi. Yeni imajıyla dikkat çeken Tatlıtuğ dövme yaptırdığı anları takipçileriyle paylaştı.

Magazin 06-02-2024 12:34

Aile'nin final bölümü sosyal medyada gündem oldu! Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'ya övgü yağdı

Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen Aile dizisi dün akşam 30. bölümüyle ekrana veda etti. Her bölümü beğeni toplayan Aile final bölümüyle de sosyal medyayı salladı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başarılı oyunculuğuna övgü yağdı. Zeynep Bastık da kayıtsız kalamadı.

Magazin 31-01-2024 10:24

Aile vahşeti! Tartıştığı kuzenini otomobilde tabanca ile vurarak öldürdü

Rize'de aile vahşeti yaşandı. 41 yaşındaki Şeref Kördal'ı otomobil içerisinde tartıştığı kuzeni O. S. tarafından tabanca ile vurularak öldürüldü.

Haber 27-01-2024 21:25

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'lu Aile'nin son sahnesi çekildi! Dizinin finali ifşa oldu

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’yı buluşturan dev kadrolu “Aile” dizisi bu salı ekran yolculuğunu tamamlayacak. Dizinin final sahneleri çekildi. Duygusal anların yaşandığı son gün ekip paydos verdikten sonra finali işte böyle kutladı.

Magazin 27-01-2024 15:59

Öpüşme itirafı olay oldu! Aile'nin yıldızı Selin Şekerci 'partnerime giriyorum' sözleriyle sosyal medyayı salladı

Son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrolünde yer aldığı Aile dizisinde hayat verdiği 'Serap Koruzade' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Selin Şekerci öpüşme itirafıyla gündem oldu. Yasemin Şefik'in talk show programına konuk olan Şekerci öpüşme sahneleriyle ilgili yaptığı açıklamayla sosyal medyayı salladı.

Magazin 24-01-2024 15:21

Batman'da bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Batman'da akraba iki aile arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Yurthaber 22-01-2024 14:52

Aile'nin güzeli Serenay Sarıkaya'dan final paylaşımı! 'Kısa bir sahne...'

Başrolünü Kıvanç Tatlıtuğ ile paylaştığı Aile dizisinde hayat verdiği Devin karakteriyle adından sıkça söz ettiren Serenay Sarıkaya bu defa son paylaşımıyla gündem oldu. 30. bölümüyle dizisi sona erecek olan Sarıkaya'dan final paylaşımı geldi.

Magazin 20-01-2024 15:34

Bir ailenin yıllık 'Alo' deme maliyeti 8 bin lirayı aştı!

TELKODER verilerine göre 4 kişilik bir ailenin aylık ortalama haberleşme gideri vergiler dahil yaklaşık 800 lira.

Finans 18-01-2024 11:55

İzmir'de 4 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin 7 şüpheli daha yakalandı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde önceki gün iki aile arasında çıkan ve 4 kişinin silahla yaralandığı kavgaya ilişkin 7 şüpheli daha gözaltına alındı.

Yurthaber 16-01-2024 10:55

Kimse ne olduğunu anlayamadı! Akrabaları ile otururken yandaki odaya geçip kendini vurdu

Afyonkarahisar'da akılalmaz bir olay yaşandı. Aile üyeleri ile oturdukları esnada bir anda yan odaya giden genç kadın, karnına dayadığı tüfekle kendini vurdu. Ağır yaralanan 24 yaşındaki kadın, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber 10-01-2024 01:17

Adana'da yangında yaşamını yitiren çift ile ikiz bebeklerinin cenazesi defnedildi

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde, dün yangın çıkan evde yaşamını yitiren anne, baba ve ikiz bebeklerinin cenazeleri toprağa verildi.

Yurthaber 02-01-2024 13:48

Aile'nin Serap'ı Selin Şekerci projeye veda etti! Kendi cenazesi için bakın ne yaptı

Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nur Sürer, Nejat İşler gibi isimleri bir araya getiren ekranların sevilen dizisi Aile'ye ikinci sezonunda dahil olan Selin Şekerci projeye veda etti. Dizide 'Serap Varol' karakterine hayat veren Şekerci kendi cenazesi için bakın ne yaptı...

Magazin 27-12-2023 17:04

AİLE 26. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! Aile son bölümde neler oldu? İşte yeni bölüm konusu ve Show TV yayın akışı!

Aile dizisi 26. bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Geçtiğimiz mart ayında yayın hayatına başlayan Aile dizisi ikinci sezonu ile kaldığı yerden devam ediyor. Serenay Sarıkaya'nın Devin rolüne hayat verdiği Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ Aslan karakterini canlandırıyor. Aile dizisinin 26. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Peki, Aile son bölümde neler oldu? İşte yeni bölüm konusu...

Magazin 26-12-2023 20:26

Eski eşinin tüm ailesini öldürdü! Afyonkarahisar’da katliam: 4 ölü…

Afyonkarahisar'da aynı aileden 3'ü kadın 4 kişi silahla vurularak öldürüldü. M.M.T., çocuğunu görmek için gittiği eski kayınpederinin evinde katliam yaptı. Boşandığı eşini, annesini, babasını ve anneannesini öldürdü. Boşanan çiftin, çocuk velayetinden dolayı televizyon programına katıldıkları da ortaya çıktı.

Haber 20-12-2023 07:44

AİLE 25. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! Aile son bölümde neler oldu? İşte yeni bölüm konusu ve Show TV yayın akışı!

Aile dizisi 25. bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Geçtiğimiz mart ayında yayın hayatına başlayan Aile dizisi ikinci sezonu ile kaldığı yerden devam ediyor. Serenay Sarıkaya'nın Devin rolüne hayat verdiği Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ Aslan karakterini canlandırıyor. Aile dizisinin 25. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Peki, Aile son bölümde neler oldu? İşte yeni bölüm konusu...

Magazin 19-12-2023 20:28

AİLE 24. BÖLÜM KESİNTİSİZ İZLE! Show TV AİLE dizisi son bölümde neler yaşandı? İşte yeni bölüm konusu!

Aile dizisi 24. bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Geçtiğimiz mart ayında yayın hayatına başlayan Aile dizisi ikinci sezonu ile kaldığı yerden devam ediyor. Serenay Sarıkaya'nın Devin rolüne hayat verdiği Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ Aslan karakterini canlandırıyor. Aile dizisinin 24. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Peki, Aile son bölümde neler yaşandı? İşte yeni bölüm konusu...

Magazin 12-12-2023 19:04

Manisa'da aile dehşeti! Eşini ve kayınbiraderini öldürüp, intihar etti

Manisa'da aile dehşeti yaşandı. Ormanlık alanda eşi ve kayınbiraderiyle tartışan Alattin Turtekin önce eşini ve kayınbiraderini öldürdü sonra aynı silahla intihar etti.

Haber 10-12-2023 20:29

Ziyarete gelen ailesi büyük şok yaşadı! Tavana asılı halde bulundu

Kayseri'de yalnız yaşayan Hüseyin H.'yi ziyarete gelen ailesi büyük şok yaşadı. Kendisini ziyarete gelen annesi ve kardeşi, Hüseyin H.’yi oturma odasında asılı halde buldu. Hüseyin H.’nin cansız bedeni yapılan incelemelerin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Haber 10-12-2023 19:29

AİLE 23. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! Show TV AİLE dizisi yeni bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti

Aile dizisi 23. bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Geçtiğimiz mart ayında yayın hayatına başlayan Aile dizisi ikinci sezonu ile kaldığı yerden devam ediyor. Serenay Sarıkaya'nın Devin rolüne hayat verdiği Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ Aslan karakterini canlandırıyor. Aile dizisinin 23. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Peki, Aile son bölümde neler yaşandı? İşte yeni bölüm konusu...

Magazin 05-12-2023 21:26

Çift terapisi sahneleri olay olmuştu! Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni terapisti belli oldu

Show Tv'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Aile salı akşamlarına damga vuruyor. Her bölümü olay olan dizide Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın hayat verdiği Aslan ve Devin karakterlerinin çift terapisi sahnesi gündem olmuştu. Dizinin yeni terapisti belli oldu.

Magazin 05-12-2023 16:34

Aydın'da iki aile arasında çıkan kavgada 11 kişi yaralandı

Aydın'ın Buharkent ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgada biri ağır 11 kişi yaralandı.

Yurthaber 04-12-2023 08:40

AİLE 22. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! Show TV AİLE dizisi yeni bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti!

Aile dizisi 22. bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Geçtiğimiz mart ayında yayın hayatına başlayan Aile dizisi ikinci sezonu ile kaldığı yerden devam ediyor. Serenay Sarıkaya'nın Devin rolüne hayat verdiği Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ Aslan karakterini canlandırıyor. Aile dizisinin 22. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Peki, Aile son bölümde neler yaşandı? İşte yeni bölüm konusu...

Magazin 28-11-2023 20:48

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'lu Aile dizisi final mi yapıyor? Bakın kaç bölüm kalmış

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı 'Aile' dizisi her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Salı akşamlarına damga vuran dizinin ne zaman final yapacağı belli oldu. Hakan Bonomo'nun kaleme aldığı dizi bakın kaç bölüm sonra ekrana veda edecekmiş.

Magazin 28-11-2023 17:23

Şanlıurfa'da velilerin saldırısına uğrayan 3 öğretmen yaralandı

Şanlıurfa'nın merkez Haliliye ilçesinde öğrenci velileri tarafından darbedilen 3 öğretmen yaralandı.

Yurthaber 24-11-2023 10:23

AİLE 21. BÖLÜM KESİNTİSİZ İZLE! Show TV AİLE dizisi yeni bölümde neler yaşanacak? İşte son bölüm özeti

Aile dizisi 21. bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Geçtiğimiz mart ayında yayın hayatına başlayan Aile dizisi ikinci sezonu ile kaldığı yerden devam ediyor. Serenay Sarıkaya'nın Devin rolüne hayat verdiği Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ Aslan karakterini canlandırıyor. Aile dizisinin 21. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Peki, Aile son bölümde neler yaşandı? İşte yeni bölüm konusu...

Magazin 21-11-2023 21:25

AİLE 20. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! Show TV AİLE dizisi yeni bölümde neler yaşanacak, son bölümde neler oldu?

Aile dizisi 20. bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Geçtiğimiz mart ayında yayın hayatına başlayan Aile dizisi ikinci sezonu ile kaldığı yerden devam ediyor. Serenay Sarıkaya'nın Devin rolüne hayat verdiği Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ Aslan karakterini canlandırıyor. Aile dizisinin 20. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Peki, Aile son bölümde neler yaşandı? İşte yeni bölüm konusu...

Magazin 14-11-2023 20:13

REYTİNG SONUÇLARI açıklandı mı? Aile, Ben Bu Cihana Sığmazam, Üç Kız Kardeş, Yabani 7 Kasım 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak konusu oldu. 7 Kasım Salı gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Peki, 7 Kasım reyting sonuçlarına göre en çok izlenen yapımlar hangileri? Hangi yapım, dizi reytinglerde birinci oldu? İşte 7 Kasım Salı günü reyting sonuçları ile ilgili ayrıntılar...

Magazin 08-11-2023 08:20

AİLE 19. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! Show TV AİLE dizisi son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler yaşanacak?

Aile dizisi 19. bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Geçtiğimiz mart ayında yayın hayatına başlayan Aile dizisi ikinci sezonu ile kaldığı yerden devam ediyor. Serenay Sarıkaya'nın Devin rolüne hayat verdiği Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ Aslan karakterini canlandırıyor. Aile dizisinin 19. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Peki, Aile son bölümde neler yaşandı? İşte yeni bölüm konusu...

Magazin 07-11-2023 19:36

Havanın soğumasıyla göçerlerin dönüş yolculuğu sürüyor

İlkbaharda küçükbaşlarını Erzurum'un Karayazı ilçesindeki yaylalara götüren Batmanlı göçerlerin zorlu dönüş yolculuğu devam ediyor.

Yurthaber 07-11-2023 14:21

Aile dizisinde Dilan-Engin Polat çiftine gönderme yapıldı! Dilan Polat kayıtsız kalamadı

Son zamanlarda gündemde olan konular dizilerde işlenmeye başlandı. Türkiye'nin aylardır konuştuğu ve sabah saatlerinde de gözaltına alınan Dilan Polat-Engin Polat çiftine dün akşam yeni bölümü ekrana gelen Aile dizisinde gönderme yapıldı. Aile dizisinde ki o sahneye Dilan Polat'tan yanıt gecikmedi.

Magazin 01-11-2023 14:22

AİLE 18. BÖLÜM İZLE! SHOW TV AİLE dizisi son bölümde neler oldu? Yeni bölüm konusu

Aile dizisi 18. bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Geçtiğimiz mart ayında yayın hayatına başlayan Aile dizisi ikinci sezonu ile kaldığı yerden devam ediyor. Serenay Sarıkaya'nın Devin rolüne hayat verdiği Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ Aslan karakterini canlandırıyor. Aile dizisinin 18. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Peki, Aile son bölümde neler yaşandı? İşte yeni bölüm konusu...

Magazin 31-10-2023 18:32

Aile'nin yıldızı Kıvanç Tatlıtuğ'a eşi Başak Dizer'den sürpriz doğum günü! Geceye ünlü isimler akın etti

Şimdilerde başrolünü Serenay Sarıkaya ile paylaştığı Aile dizisinde hayat verdiği Aslan Soykan karakteriyle adından söz ettiren Kıvanç Tatlıtuğ 40 yaşına bastı. Ünlü oyuncunun eşi Başak Dizer, Tatlıtuğ'a sürpriz bir doğum günü organize etti. Doğum günü kutlamasına ise ünlü isimler akın etti.

Magazin 28-10-2023 14:14

Aile'de Kıvanç Tatlıtuğ'un üstü çıplak hali olay olmuştu! Eşi Başak Dizer o sahne hakkında konuştu

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrolde olduğu Aile'ye yatak odası sahnesi damga vurmuştu. Aslan'ı canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ'un soyunduğu sahne sosyal medyada çok konuşulmuştu. Ünlü ismin eşi Başak Dizer ilk kez konuştu.

Magazin 27-10-2023 07:30

REYTİNG SONUÇLARI açıklandı! Aile, Yabani, Ben Bu Cihana Sığmazam, Üç Kız Kardeş 17 Ekim 2023 reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından internette araştırılıyor. 17 Ekim Salı gününe ilişkin reytinglerin açıklanmasıyla birlikte en çok izlenen yapım, dizi ve film belli netleşmiş oldu. Peki, 17 Ekim reyting sonuçlarına göre en çok izlenen yapımlar hangileri? Hangi yapım, dizi birinci oldu? İşte Aile, Yabani, Ben Bu Cihana Sığmazam, Üç Kız Kardeş gibi yapımların ekrana geldiği 17 Ekim Salı gününün reyting sonuçları...

Magazin 18-10-2023 11:18

Aile’nin Nedret’i Ayda Aksel kimdir, nereli ve kaç yaşında? Ayda Aksel'in oynadığı diziler

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerini paylaştığı Aile dizine Nedret karakteriyle dahil olan ünlü oyuncu Ayda Aksel vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Dizinin sıkı takipçileri arama motorlarında ünlü oyuncu hakkında araştırma yapıyor. Peki, Ayda Aksel kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Aile dizisinin Nedret’i Ayda Aksel'in oynadığı diziler...

Magazin 17-10-2023 20:55

Aile'nin Aslan'ı Kıvanç Tatlıtuğ 3. kez koronavirüse yakalandı! Test sonuçları...

Şimdilerde Serenay Sarıkaya ile başrolünü paylaştığı Aile dizisinde hayat verdiği 'Aslan Soykan' karakteriyle adından sıkça söz ettiren Kıvanç Tatlıtuğ'un 3. kez koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Hafta sonu ateşlenen oyuncu hemen tedaviye başladı.

Magazin 17-10-2023 14:28

39 yaşındaki Kıvanç Tatlıtuğ'un yıllar önceki hali gündem oldu! Her hali rüya gibi

Beren Saat ile beraber rol aldığı Son Çağrı'yla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan ve Aile dizisinde Serenay Sarıkaya ile başrolü paylaşan Kıvanç Tatlıtuğ'un eski hali gündem oldu. Ünlü ismin yıllar önceki haline yorum yağdı.

Magazin 17-10-2023 12:47

Reyting sonuçları açıklandı! Yargı, Aile, Kirli Sepeti, Türkiye Letonya maçı, MasterChef All Star 16 Ekim 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak konusu oldu. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, internette konuya dair araştırma yapıyor. Dün akşam Yargı, Aile, kirli Sepeti, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 15 Ekim 2023 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte, reyting sonuçları hakkında detaylar...

Magazin 16-10-2023 15:29