Allık Haberleri

Barbie makyaj trendini yakalamak isteyenler buraya! İşte ihtiyacınız olan ürünler

Barbie filminin vizyona girmesiyle pembe tonları, kıyafet kombinlerinden makyaja kadar her yerde kendine yer buldu. Sosyal medyada ya da sokakta; hemen hemen her yerde pembe makyaj rüzgârları esiyor. Yaz mevsiminin enerjisine yakışan renkler ile Barbie makyaj trendine ayak uydurabilirken capcanlı görünmeniz de mümkün. Peki, bu makyaj modasında hangi ürünleri kullanabilirsiniz? Gelin, birlikte şeker kadar tatlı makyajlar oluşturmaya doğru yola çıkalım!

Kadin 26-07-2023 16:29

Tüm görünümünüzü mahveden 9 güzellik hatası! Yapmadan önce tekrar düşünün

Cildimize ve saçlarımıza uyguladığımız bazı işlemler çok daha yaşlı ve kilolu görünmemize neden olabiliyor. Daha bakımlı görünmek için yapılan bazı güzellik trendleri bulunuyor. Kuaförler ve stilistler bu güzellik hatalarından uzak durmanız gerektiğini belirtiyor.

Kadin 26-02-2023 14:55

Bu kışın trendi olacağı şimdiden belli olan makyaj ürünleri

Her sezon makyaj trendleri değişiklik gösterebiliyor. Bu kışın trendleri de belli olmaya başladı. Hem doğal hem keskin renkleri bir arada görebileceğiniz bir kış sezonu sizleri bekliyor. Kusursuz görünümlü tenler, taşlı göz makyajları, doğal bitişli dudaklar… Bu kışın trend makyaj ürünleri hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz listemize göz atabilirsiniz.

Kadin 29-11-2022 16:16

Makyaj uzmanı paylaştı! Bu hatalar yaşlı görünmenize neden oluyor

Makyaj çok daha canlı ve güzel bir görünüm sağlıyor. Ancak makyaj yaparken yapılan bazı hatalar var ki daha iyi bir görünüm yerine yaşlı görünmeye sebep oluyor. Makyaj sanatçısı Nadira V Persaud yapılan yanlış makyaj uygulamaları hakkında uyarıyor.

Kadin 18-08-2022 16:11

Allık

Allık Hakkındaki Haberler Mynet'te. Allık Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ağustos için heyecanlandıran editörler tarafından seçilmiş parçalar

Yaz mevsiminin en sıcak ayı geldi. Her ay olduğu gibi bu ayda da birbirinden kaliteli ve popüler ürünler, kullanıcılar tarafından tam not aldı. Ayakkabı, giyim, kozmetik ve cilt bakımı gibi pek çok kategoriden ürüne yer verdiğimiz listede ağustos ayının en ses getiren ürünlerine ulaşmanız mümkün. İhtiyacınız olan tüm ürünleri koleksiyonunuza eklemeye hazırsanız başlayalım!

Haber 08-08-2022 14:21