Allik Surme Teknikleri Haberleri

Kış makyajı: Kış makyajı nedir, nasıl yapılır?

Kış ayları, güneşin daha zayıf olduğu ve nemin yüksek olduğu zamanlardır. Bu noktada cildin nem dengesinin sağlanması ve dış etkenlere karşı korunması önemlidir. Kış makyajı da cildin korunmasına ve güzel görünmesine yardımcı olmalıdır. Bu nedenle doğru makyaj teknikleri ve ürünlerin seçimi oldukça önemlidir. Peki kış makyajı nedir, nasıl yapılır?

Kadin 2024-02-22 18:56:39

İTÜ'den deprem araştırma merkezi! Türkiye'deki aktif faylar mercek altına alınıyor

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) bünyesinde Türkiye İş Bankası’nın desteğiyle Marmara Aktif Fay Tehlike ve Risk Uygulama ve Araştırma Merkezi (MATAM) hayata geçirildi. Merkezde; başta Marmara Bölgesi olmak üzere Türkiye'deki aktif fayların oluşturduğu tehlike ve risklere dair dinamik, sayısal, interaktif tehlike ve risk haritalama teknikleri geliştirilecek.

Haber 2024-01-26 12:00:51

Palandöken'de sezonun erken açılması için farklı kar koruma teknikleri uygulanıyor

Türkiye'nin önemli kayak merkezleri arasında bulunan Palandöken, rakımı, panoramik yapısı, çalışanlarının operasyon kabiliyeti, önceki dönemden saklanan karların kullanılması, yağan doğal kar ve teknik karlamayla kayak sezonunu en erken başlatan kış turizmi merkezi olma özelliği taşıyor.

Yurthaber 2023-11-29 12:19:23

Kestane balı nedir? Kestane balı nasıl üretilir?

Ülkemizin üretiminde ikinci sırada olduğu bilinen arıcılık ana hedefi bal üretmek olan bir faaliyettir. Şifa kaynağı kabul edilen, insan ve hayvan sağlığı için son derece faydalı bir besin olduğu bilinen bal üretimi için ustalık, sabır ve özen gerekir. Arılar tarafından üretilen ballar farklı özellikleri ile birbirlerinden ayrılır ve birçok farklı çeşit bal vardır. Bal türleri birbirlerinden tat, kıvam, renk gibi belirgin özelikleri ve yetişme teknikleri ile ayrılırlar.

Haber 2023-11-18 14:26:48

Diğer Haber Etiketleri

dudak Göz Güneş kış makyaj göz makyajı deprem itü İş Bankası Erzurum kayak palandöken kayak merkezi sezon kestane bal Arıcılık flört randevu alara manipülasyon ambulans Eskişehir surucu stres saç bakımı saç uzatma saç uzatma yöntemleri saç maskesi el yazısı el yazısı yazma güzel yazı nasıl yazılır çocuk genç Gençlik ve Spor Bakanlığı öğrenme yüzme diyet kilo verme kilo verme yöntemleri masaj Refleksoloji aromaterapi Mersin Aydın kahvaltıdan leziz Mısır tencere tencere seti tencere takımı çelik tencere seti çelik tencere döküm tencere düdüklü tencere eo eyeliner tiktok kadın burun sütyen büyük beden Model büyük beden model göğüs stil tüyo büyük göğüs dekolte Deri Mühendisliği çekik göz kirpik video çekici bakış hipnoz hipnoz nedir alternatif tıp güzellik hücre yaşlı güneş kremi japon Asya Doktor yaşlanma karşıtı krem yaşlılık bakım Kahramanmaraş kinezyo bant kas yırtılması beyin felci skolyoz fitoterapi akciğer kanseri Zonguldak Madenci görünüm büyük fondöten kapatıcı baz yanlış hata pudra kaş Hedge hedge ne demek hedge nedir burun kemeri makyaj malzemeleri kontur burun küçültme burun estetigi Trivia Quiz tertip ne demek banknot kağıt para Bursa Mardin skuter elektrikli scooter trafik Valorant Microsoft Office büyük kalça Kim Kardashian Akdeniz Üniversitesi Prof. Dr. Ömer Özkan Makyajcı cilt bakımı maskara göz kalemi Gözaltı sahtecilik kurabiye tarifi tuz mikrodalga fırın çikolata fındık Ramazan iftar Sahur Rusya casusluk mutfak temizlik

Cinsel yakınlaşma için '2 bin dolar' ve '3 buluşma' şartları: Yeni flörtleşme kuralları viral oldu! Sosyal medya bu teknikleri konuşuyor

Flört alışkanlıkları günden güne değişiyor. Son olarak ortaya atılan '2 bin dolar' ve '3 buluşma' teknikleri hem sosyal medyayı kasıp kavurdu hem de dünya basınında ses getirdi. Kadınların başvurduğu belirtilen bu yöntemlerde fiziksel ve cinsel yakınlaşma ikinci plana atılıyor. Erkeğin sahiplenip sahiplenmemesi, libidosunun dayanmasıyla ölçülüyor. Gündemdeki yeni flört kurallarının detaylarını ilişki uzmanı Jana Hocking anlattı.

Trend 06-11-23 10:25

Manipülasyona karşı koyma teknikleri: Manipülasyonla nasıl başa çıkılır?

Manipülasyon insan ilişkilerinde yaygın olarak karşılaşılan bir sorundur ve bu tür davranışlar ilişkilerin sağlığını ciddi şekilde etkileyebilir. Manipülatif taktikler bir kişinin diğerini kontrol etme veya isteklerini dayatma amacıyla kullanılır, genellikle gizlice ve zararlı bir şekilde. Bu nedenle, manipülasyona karşı koymak, sağlıklı ilişkilerin korunmasında ve kişisel sınırların sağlam bir şekilde belirlenmesinde son derece önemlidir.

Kadin 30-10-23 13:31

Eskişehir'de uygulamalı Ambulans Sürüş Güvenliği Eğitici Eğitimi başlatıldı

Eskişehir'de, Afyonkarahisar, Kütahya ve Bilecik ambulans servislerinde ileri sürüş teknikleri eğitmenliği yapan personelin de katılımıyla 22 kursiyere "Ambulans Sürüş Güvenliği Eğitici Eğitimi (ASGE-E)" veriliyor.

Yurthaber 19-10-23 14:21

Bakımlı ve uzun saçlar için bilmeniz gerekenler: Hızlı saç uzatma teknikleri ve ipuçları!

Uzun, sağlıklı saçlar sadece güzelliği simgelerken aynı zamanda bir özgüven kaynağıdır. Ancak saçların hızlı bir şekilde uzaması, bazen zorlu bir süreç gibi görünebilir. Neyse ki, saç uzatma hedefinizi gerçekleştirmek için kullanabileceğiniz bazı etkili teknikler ve ipuçları bulunmaktadır. Bu yöntemler ile saçınızı daha bakımlı hale getirebilir ve hızla uzamasına yardımcı olabilirsiniz.

Kadin 11-10-23 19:28

Güzel yazı nasıl yazılır? Yazımın güzel olması için ne yapmalıyım?

Güzel yazı defterlerinin tasarımları incelendiği zaman el yazısının geliştirilmesi amacıyla belli başlı hususlara dikkat edilmesi gerektiği anlaşılır. Örneğin harfler ile sözcükler arasındaki mesafe, kalemin açısı ve yazının hizası gibi detaylar el yazısının estetik görünmesi bakımından oldukça önemlidir. Bu nedenle güzel yazı yazma teknikleri ile el yazısını geliştirme tüyolarına ayrı başlıklar altında değinilmesinde fayda vardır. Güzel yazı defteri nasıl kullanılır?

Egitim 09-09-23 14:22

Bitlis'te 3 yılda 32 bin 250 genç ve çocuk yüzme öğrendi

Gençlik ve Spor Bakanlığınca yürütülen "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" projesi kapsamında Bitlis'te 3 yılda 32 bin 250 çocuk ve gence yüzme eğitimi verildi, suda canlı kalma teknikleri öğretildi.

Yurthaber 17-08-23 11:24

Aç kalmadan kilo vermenin yolları | Hızlı ve basit kilo verme yolları nelerdir?

Aç kalmadan kilo vermek birçok insanın hedeflediği bir sağlık ve güzellik amaçlarından biridir. Ancak bu hedefi gerçekleştirmek her zaman kolay olmayabilir. Neyse ki hızlı ve basit kilo verme yolları bulunmaktadır. Bu yöntemler aç kalmadan kilo vermek isteyenler için mükemmel bir seçenek sunar. Evde zayıflama yöntemleri arasında aç kalmadan kilo verme teknikleri oldukça etkili olabilir. İşte sizler için en hızlı kilo verme diyeti ve hızlı kilo vermek için yapılması gerekenler!

Haber 30-06-23 19:27

Basit ve etkili masaj teknikleri - Rahatlatıcı masaj nasıl yapılır?

Masaj ve rahatlama bedenin ve zihnin gevşemesini sağlayan etkili bir yöntemdir. Yoğun yaşam temposu, stres, fiziksel aktiviteler veya günlük sorumluluklar zamanla birikerek bedeni ve zihni yorabilir. Bu noktada masaj ve rahatlama teknikleri bir nefes alma molası sunar. Masaj uzman ellerle yapılan rahatlatıcı hareketleri içeren bir terapi yöntemidir. Bedendeki gerginlikleri çözerek kasları gevşetir, kan dolaşımını artırır ve stresin azalmasına yardımcı olur.

Haber 30-05-23 10:25

Mersin’de otobüs şoförlerine ’İleri Sürüş Teknikleri Eğitimi’

Mersin Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı ile Mersin Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliğinde, kurumun otobüs şoförlerine yönelik İleri Sürüş Teknikleri Eğitimi verildi.

Yurthaber 10-05-23 09:59

Aydın İl Sağlık Müdürü Şenkul ambulansın direksiyonuna geçti

Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarında görevli personelimize yönelik olarak Koçarlı’da gerçekleştirilen ambulans sürüş teknikleri eğitimini ziyaret edip çalışmaları yerinde inceleyerek ambulansın direksiyonuna geçip parkurda tur attı.

Yurthaber 27-04-23 15:40

Farklı pişirim teknikleri isteyenler için elektrikli tencere modelleri

Farklı pişirim teknikleriyle yemek hazırlamayı sevenler, sizi buraya alalım! Hayatınızı büyük oranda kolaylaştırırken âdeta profesyonel bir şefin elinden çıkmış gibi leziz yemekler hazırlamanızı sağlayacak en güzel elektrikli tencere modellerini sizler için araştırdık. Tadına bakan herkesi kendisine hayran bırakacak yemekleri hiç yorulmadan hazırlamak istiyorsanız yazımızı mutlaka inceleyin!

Yemek 19-04-23 16:02

Burnundan ve gözünden akan siyah boyayla hayatının şokunu yaşadı! Panik anlarını paylaştı

Makyaj yaparken kullanılan ürünler ve uygulanan teknikler sağlığımızı doğrudan etkileyebiliyor. Özellikle en hassas organlarımız arasında yer alan göze yapılan makyajlara dikkat etmek gerekiyor. Yanlış makyaj teknikleri geri dönülmez sonuçlara yol açabiliyor. Kamera karşısında makyaj yapan bir kadın gözünden ve burnundan akan siyah boyayı kaydederek dehşete düştüğü anları paylaştı.

Kadin 14-04-23 13:54

Büyük beden model göğüslerini kapatmak için bulduğu sütyen tüyosunu paylaştı! Hayatınızı değiştirecek

Büyük beden modeller kıyafetlerinde uyguladıkları ufak teknikleri paylaşarak istedikleri kıyafetleri kolayca giyebildiklerini gösteriyorlar. TikTok'ta büyük bedenini cesurca paylaşan bir model büyük göğüslü kadınların en büyük derdi olan dekolteli üstleri kullanırken uygulanması gereken sütyen tüyosunu açıkladı.

Kadin 27-03-23 14:35

Deri Mühendisliği mezunları ne iş yapar, iş olanakları nelerdir? Deri Mühendisliği Bölümü mezunları iş imkânları nelerdir, nerelerde çalışır?

Özel sektörde veya kamu kuruluşlarında görev alabilen deri mühendislerinin yetiştirilmesi için oluşturulan akademik disipline Deri Mühendisliği denilir. Bu bölümde eğitim gören öğrenciler Deri Bitim Teknikleri, Matematik, İşletme Yönetimi ve Kürk Teknolojisi gibi derslerde kendilerini geliştirme fırsatı bulur. Mühendislik Fakültesi kapsamındaki bu lisans programından mezun olan kişilere deri mühendisi unvanının verildiği de belirtilebilir.

Egitim 24-03-23 16:35

Güzel ve çekik gözlere sahip olmak için yaptıkları dehşete düşürüyor! Bu yasa dışı olmalı

Kadınlar daha güzel ve çekici gözlere sahip olmak için çeşitli makyaj teknikleri ve kirpik uygulamaları kullanıyorlar. Kirpiğin doğru şekillenişi göz şeklinin tamamen farklı görünmesini sağlayabiliyor. Çarpıcı bakışlara sahip olmak isteyen kadınlar TikTok'ta ortaya çıkan ve oldukça tehlikeli sonuçları olabilen bir akımı deniyor.

Kadin 16-03-23 10:40

Hipnozun aşamaları nelerdir? Hipnoz teknikleri nelerdir, nasıl hipnoz edilir?

Hipnoz yöntemi çok uzun yıllardır kullanılan bir alternatif tıp yöntemidir. Doğru kişilerce, uzman kişiler tarafından uygulanmalı ve doğru ortamda yapılmalıdır. Farklı teknikler uygulanarak yapılan hipnozun birçok hastalığın tedavisinde destek olarak kullanıldığı bilinmektedir. Kişiler hipnoz için yatkın ve gönüllü ise hipnoz yapılabilmektedir. Peki, hipnoz tekniği ve telkinleri nedir?

Haber 10-03-23 16:34

Evde refleksoloji nasıl yapılır, ayak refleksolojisi evde nasıl uygulanır? Kendi kendine refleksoloji teknikleri nelerdir?

Refleksoloji tekniklerini evde kendi el ve ayaklarınızda uygulayabilirsiniz. Bunun için refleks bölgeleri hakkında bilgi sahibi olmanız gerekir. Başparmak hareketi, sıvazlama hareketi, ovma hareketi, parmak hareketi ve sıkma hareketi ile evde refleksoloji masajı yapılabilir. Doğru uygulamalar neticesinde ilgili organ ya da bölgedeki ağrı ve şikayetlerde azalma olabilir. Peki, evde kendi kendine ayak refleksolojisi nasıl yapılır?

Haber 27-02-23 17:09

20 yaş daha genç gösteriyor! 72 yaşındaki kadın gençlik sırrını paylaştı! Soğuk suyla...

Her kadın daha genç gözüken kırışıksız ve gergin bir cilde sahip olmak istiyor. Yaşıtlarına göre çok daha genç görünen kadınların bakım sırları merak ediliyor. Özellikle Japonların bakım teknikleri tüm dünya tarafından uygulanıyor. 72 yaşındaki bir kadın TikTok üzerinden en az 20 yaş genç görünmesini sağlayan cilt bakım sırlarını paylaştı.

Kadin 19-02-23 10:40

İTÜ'den Kahramanmaraş depremlerine ilişkin rapor! İşte en belirgin yıkım nedenleri

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin vurduğu 11 ilde arama-kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmaları devam ederken, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) akademisyenleri dikkat çeken bir rapor hazırladı. Raporda, en belirgin yıkım nedenleri ve kullanılabilecek inşaat teknikleri değerlendirildi. Öte yandan enkaz kaldırma çalışmaları sonrası tahmini atık miktarı da hesaplandı. İşte haberin detayları...

Haber 18-02-23 02:05

Kineziterapi bant nedir, ne işe yarar? Kinezyo bant nasıl kullanılır, hangi durumlarda kullanılır?

Kas iskelet sistemi kaynaklı sorunların en başında kasın fonksiyon bozuklukları yer almaktadır. Kasın üzerindeki baskının artması ve zedelenmesi kasın elastik özelliğinin bozulmasına neden olabilmektedir. Bu anlamda kasın iyileşmesi için bazı bantlama teknikleri kullanılmaktadır. Bu bantlama tekniklerinden bir tanesi kinezyo bantlama tekniğidir. Peki, kinezyo bantlama tekniği nedir?

Haber 17-02-23 10:58

Fitoterapi ile akciğer kanseri tedavisi nedir? Fitoterapi akciğer kanseri tedavisine iyi gelir mi, işe yarar mı?

Kanser tipleri arasında en çok görülenlerden biri akciğer kanseridir. Ölümcül kanserler arasında ilk sırada yer alır. Modern tıp teknikleri ile akciğer kanserini tedavi ederken fitoterapi uygulamalarından da destekleyici tedavi olarak yardım alınabilir. Bu sayede çok hızlı ve kötü seyir eden akciğer kanseri tedavisinde daha hızlı ve olumlu çözüme kavuşulabilir. Peki, akciğer kanserinde fitoterapi uygulamaları nedir ve iyi gelir mi?

Haber 17-02-23 10:22

Osmanlı zamanında yapılıyordu: Deprem sonrası gündeme geldi! Japonyada yüzde 70, ABD’de 40, Türkiye’de ise yüzde 1…

‘Asrın felaketi’ olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremler, afet riskine karşı alınacak tedbirlerin yanı sıra binalarda kullanılan temel yapı malzemeleri ile dünyada tercih edilen yapı teknikleri konusunu yeniden gündeme getirdi. Uzmanlar binaların betonarme değil, çelik olması gerektiğini vurgularken, ahşap malzemeyi temel alan binalara ağırlık verilmesini önerdi.

Finans 16-02-23 12:16

Kazma ve küreklerle deprem bölgesine koşmuşlardı! Zonguldaklı madenciler havalimanında böyle karşılandı: Kahramanlar hoş geldiniz

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afet bölgesinde arama kurtarma çalışmalarına katılan 116 kişilik madenci ekibi Türk Hava Kuvvetleri’ne ait kargo uçağıyla Zonguldak'a döndü. "Kahramanlar hoş geldiniz" diyerek karşılanan madenciler yaşadıklarını anlattı. Madenci Alper Sarıoğlu, "Biz yer altında öğrendiğimiz tahkimatları, teknikleri bu sefer depremde kullandık" ifadelerini kullandı. Maden işçisi Tayfun Ayhan ise "En ufak taşın bile altına bakmaya çalıştık" dedi.

Haber 15-02-23 00:08

Bu hatalardan kaçının! 20 yaş büyük görünmenize neden oluyorlar

Kadınlar güzellikleri için saçlarını ve ciltlerini çeşitli bakımlara sokuyorlar. Ancak bu bakım uygulamaları ve makyaj teknikleri her zaman istenilen sonucu vermeyebiliyor. Bir makyaj uzmanı kadınları olduklarından çok daha yaşlı gösteren teknikleri paylaştı. İşte uzak durmanız gereken o basit hatalar...

Kadin 03-02-23 10:21

Borsada hedging nedir, hedging yöntemleri nelerdir? Hedging ne demek, hedging örnekleri nelerdir?

Farklı piyasalarda uygulanabilen hedging işlemi, temelde yatırım sürecinde riskten korunulmasını sağlar. Hisse senetlerinden vadeli işlem sözleşmelerine varan pek çok menkul kıymet üzerinde hedging işlemi uygulanabilir. Bununla birlikte hedging işlemi, güvenli liman ve ikili alım-satım gibi farklı teknikleri kapsar. Dolayısıyla hedging, yatırımcılara yatırım kolaylığı sunarak likiditeyi artırmada da rol oynar. Peki, borsada hedging nedir ve hedging yöntemleri nedir?

Finans 09-01-23 16:39

Makyaj sayesinde burnunuzu nasıl daha ufak gösterebilirsiniz?

Makyaj yaparken yüzünüzde beğenmediğiniz bölgelerin sadece üzerini kapatmakla kalmayıp kusurlu bulduğunuz yerleri çeşitli tekniklerle daha farklı gösterebilirsiniz. Son yıllarda büyük önem kazanan boyutlandırma teknikleri, farklı makyaj malzemeleriyle yapılabiliyor. Özellikle burnunu daha küçük göstermek isteyenler, rutin olarak aynı adımları uyguluyor. İşte, hokka gibi bir burun görünümüne sahip olmak için yapmanız gerekenler!

Kadin 05-01-23 17:10

Dünyaca ünlü tabloların kaçının kime ait olduğunu bulabilirsin?

Dünyaca ünlü olan o şaheserleri kim bilmez? Renkleri, tarzları ve teknikleri ile bizleri büyüleyen tabloların pek çoğu yakından tanıdığımız isimlere ait. İnci Küpeli Kız’dan tutun da Yıldızlı Gece’ye kadar… Hepsinin ardında bildiğimiz o isimler. Şimdi soruyoruz sana, sen dünyaca ünlü tabloların kimlere ait olduğunu biliyor musun?

Trend 30-11-22 10:32

Tertip nedir?

Dolaşımda bulunan banknotlardaki grafik tasarım ve ebatlarının dışında yetkili kişi imzaları, renkler ve motifler, baskı teknikleri, güvenlik önlemlerine ait özelliklerde bazı değişiklikler yapıldıktan sonra dolaşıma çıkartılan banknotlar tertip olarak adlandırılır. Series adı ile de bilinir. Takibi ve işlemleri Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın sorumluluğundadır.

Finans 19-11-22 22:24

Olmayanı makyaj hilesiyle oldurdu! Görenler şaştı kaldı

Sosyal medyanın en çok izlenen videoları uzun zamandır makyaj teknikleri ve makyaj hileleri videoları. Uyguladıkları teknikleri sosyal medya hesaplarından milyonlarca insana ulaştıran sosyal medya fenomenlerinin birçoğu dünya çapında üne ulaştı. Henüz çok da ismi duyulmamış bir TikTok kullanıcısı hesabından paylaştığı makyaj hilesiyle görenleri şaşırttı. Videosu 10 milyondan fazla izlendi.

Kadin 16-11-22 08:01

Bursa Büyükşehir’den güvenli ve ekonomik sürüş eğitimi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından periyodik olarak düzenlenen hizmet içi eğitim faaliyetleri çerçevesinde personele ‘Güvenli ve Ekonomik Sürüş Teknikleri’ eğitimi verildi.

Haber 01-11-22 10:42

Mardin’de 8. Tarım Ekipmanları, Gıda ve Hayvancılık Fuarı kapılarını açtı

Mardin’de bu yıl 8.’si düzenlenen Uluslararası Tarım Ekipmanları, Gıda ve Hayvancılık Fuarı açıldı.Tarım ve gıda makineleri, doğru tarım teknikleri, bitki besleme, gübreler, zirai ilaçlar, su ve sulama teknolojileri, gıda ve gıda ürünleri, unlu mamuller, bakliyat, hayvancılık gibi birçok sektörü buluşturan “8.

Haber 27-10-22 11:19

Elektrikli skuter yayılıyor, kazalar artıyor! Dikkat çeken öneriler

Son yıllarda özellikle İstanbul'da yaygın olarak kullanılan elektrikli skuterlar, yaralanmalı ve ölümlü birçok kazaya neden oldu. Ağırlıklı olarak kısa mesafe yolculuklarında tercih edilen skuterların karıştığı kazaları önlemek için dikkat çeken öneriler geldi. Güvenli Sürüş Teknikleri Uzmanı Gürsel Yeğenoğlu, Skuterlara en az 1 metrelik bölge ayrılması gerektiğini ve turuncuya boyanması gerektiğini ifade ederek "Ters çizgi uygulaması yapılması gerekiyor. Skuterlar akan trafiği görecek." dedi.

Haber 25-10-22 09:56

Gelişim Üniversitesi'nden satın alma eğilimlerine ilişkin bilgilendirme

İGÜ Uygulamalı Bilimler Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Sinem Eyice Başev: - "Herhangi bir ürün ya da reklamla ilgili ne düşünüldüğü sorusuna verilen cevaplar yanıltıcı olabiliyor fakat beyin görüntüleme teknikleri kullanılarak yapılan ölçümler, reklama, ürüne, ambalaja nasıl yaklaşıldığını tespit edebiliyor. Yani, kişilerin neyi satın alacağına beyin karar veriyor"

Yurthaber 17-10-22 09:58

Valorant FPS artırma teknikleri nelerdir? Valorant FPS artırma nasıl yapılır?

Valorant FPS artırma teknikleri, oyunun kasılmadan oynanmasını sağlar. Bilgisayarların donanımına ve performansına bakılmaksızın FPS değeri yükseltilir. Böylelikle Varolant oyununda oyuncunun canını sıkacak FPS değerlerinden kurtulunmuş olur. Peki, Valorant FPS artırma nasıl yapılır?

Haber 10-10-22 10:47

PowerPoint'te sunum hazırlama teknikleri: PowerPoint sunum kuralları ve etkili sunum için slaytlarda nelere dikkat etmek gerekir?

PowerPoint sunum programı, slaytlar kullanılarak hazırlanır. Profesyonel hayatta kitlelerin dikkati çekmek için kullanılan PowerPoint sunuları hazırlanırken görev araçları ile çeşitli slaytlar hazırlanabilir. Ancak profesyonel sunum hazırlamak söz konusu olduğunda bazı kuralla uymak ve bunlara göre sunum hazırlamak gereklidir. PowerPoint'te sunum nasıl hazırlanır? PowerPoint sunumu kuralları nelerdir? Etkili bir PowerPoint sunumu için slaytlarda programın hangi özelliklerinden yararlanılır?

Haber 26-09-22 21:32

Kim Kardashian gibi dolgun kalçalara sahip olmak için...

Dünya çapında fenomen olan Kim Kardashian bir dönem kalçasına yaptırdığı protezle gündemden düşmedi. Kim Kardahian gibi kalçalara sahip olmak için bıçak altına yatmanıza gerek yok. Doğru beslenme teknikleri ile kalçanızın daha dolgun olmasını sağlayabilirsiniz. Kalçanızı büyütmeye yardımcı olacak besinler arasında somon, yumurta, baklagiller ve daha fazlası yer alıyor.

Kadin 28-07-22 15:05

Türkiye'nin rahim nakli yapılan ikinci hastasına tüp bebek denemelerine başlanacak

Havva Erdem'in ameliyatını gerçekleştiren Prof. Dr. Ömer Özkan: - "Ameliyat ve süreç çok güzel geçti. Şimdi çocuğu sağlıklı bir şekilde eline alması için gereken testler yapılıyor. Yakın zamanda inşallah güzel sonuçlar alacağız. Denemeler kısa sürede başlayacak" - "Diğer ülkelerde de bizim tekniğimiz kullanılarak ameliyatlar yapılmaya başlandı. Hindistan'da da Çekya'da da Brezilya'da da İsveç'te de kullanılan ameliyat teknikleri, bizim tekniklerimiz. Bu bizim için gurur verici"

Yurthaber 27-07-22 15:18

TikTok'ta keşfedilen ve akılları baştan alan göz altı kapatma teknikleri

Göz altlarındaki koyu renkli halkalar ve kızarıklar, yüzün cansız ve soluk görünmesine neden oluyor. Bu görüntüyü ortadan kaldırmak için en sık başvurulan yöntem ise tabii ki makyaj. Farklı göz altı kapatma tekniklerini denemeyi seviyorsanız sizin için TikTok'ta keşfedilen ve akılları baştan alan taktiği, ayrıca uygularken kullanmanız gereken tüm ürünleri açığa kavuşturduk. Haydi, detaylara!

Kadin 29-06-22 15:09

Uzmanlar uyardı! Sahte bal gerçeğinden nasıl ayırt edilir? Bu teknikleri uygulayın

Son günlerde piyasada artan sahte ballara karşı uzmanlardan uyarı geldi. Güvenilir Ürün Platformu Danışma Kurulu Başkanı Dr. Aslı Elif Tanuğur Samancı, sahte bal konusunda uyarılarda bulundu. Samancı "Gerçek bal, kendi başına suya karışmaz. Gerçek balın su içinde çözünebilmesi için karıştırmanız gerekirken, sahte bal suya attığınızda kendiliğinden çözünecektir" dedi. İşte sahte balı gerçeğinden ayırt etme yolları...

Haber 21-06-22 17:23

İsveçli milli güreşçiler şampiyonalara Sakarya'da hazırlanıyor

Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ev sahipliğinde milli güreşçilerle ikili kamp yapan yabancı sporcular, öğrendikleri yeni teknikler ve gördükleri misafirperverlikten memnun - Sporculardan Ardit Fazlija: - "Türklerin çok iyi teknikleri var. Bunları kombine etmek bizim için çok faydalı"

Yurthaber 21-06-22 11:07

Kurabiyelerinizin lezzetine lezzet katacak etkili öneriler

Doğru kurabiye kıvamını tutturmak oldukça zorlu olabiliyor. Evde yapılan kurabiyelerin dışarıdaki gibi olmadığını düşünüyorsanız bu önerileri duymamışsınız demektir. Doğru teknikleri geliştirerek kurabiyelerinizi bambaşka bir forma ulaştırarak çok lezzetli hale getirebilirsiniz. Bu yöntemler ile evde yapacağınız kurabiyeler pastanelerdekinden çok daha leziz olacak.

Yemek 18-05-22 15:47

Sahuru atlayarak oruç tutmayın!

On bir ayın sultanı Ramazan ayının gelişi ile akıllarda beliren soru sahurda nasıl beslenmeliyiz, nelere dikkat etmeliyiz? Bu süreçte yavaşlayan metabolizma hızımızla birlikte yapılan yanlış besin seçimleri ya da yanlış pişirme teknikleri kilo almamıza neden olabileceği gibi sonrasında da birçok sağlık sorununa da davetiye çıkarmaktadır. Bu sebeple sağlıklı bir Ramazan süreci geçirmek için beslenmemize dikkat etmemiz büyük önem arz etmektedir.

Haber 05-04-22 10:11

Sağlıklı bir Ramazan ayı için sahurda nasıl beslenmek gerekir? Nelere dikkat etmeliyiz?

On bir ayın sultanı Ramazan ayının gelişi ile akıllarda beliren soru sahurda nasıl beslenmeliyiz, nelere dikkat etmeliyiz? Bu süreçte yavaşlayan metabolizma hızımızla birlikte yapılan yanlış besin seçimleri ya da yanlış pişirme teknikleri kilo almamıza neden olabileceği gibi sonrasında da birçok sağlık sorununa da davetiye çıkarmaktadır. Bu sebeple sağlıklı bir Ramazan süreci geçirmek için beslenmemize dikkat etmemiz büyük önem arz etmektedir.

Haber 02-04-22 11:26

Eski Rus ajanı Aliia Roza, eğitimini anlattı! “Seks teknikleri öğretildi”

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile aynı askeri programda eğitildiklerini iddia eden eski Rus ajanı Allia Roza, uzun yıllar boyunca devam eden görevini anlattı. Vladimir Putin’in eski casuslarından biri olduğunu iddia eden 37 yaşındaki Roza, 18 yaşında Moskova yakınlarındaki bir akademi seks teknikleri konusunda eğitildiğini itiraf etti.

Trend 21-03-22 11:59

Farklı pişirme tekniklerini mutfağınızda uygulamanız için ihtiyacınız olan araç gereçler

Yemek yemek, özellikle lezzetli yemekleri tüketmek apayrı bir keyif. Sofralarımızı süsleyen, lezzet şöleni yaşatan tatları elde etmek için birbirinden farklı pişirme teknikleri mevcut. En lezzetli yemekleri yapabilmek için doğru pişirme tekniklerini kullanmak gerekir. Tabii bu teknikleri uygulamak için bazı gereken araç gereçleri kullanmalısınız. Mutfakta harikalar yaratmanıza yardım edecek araçları öğrenmek ister misiniz? Cevabınız ''Evet'' ise yazıyı okumaya devam edin!

Yemek 09-03-22 10:11