Arkadas Kalmak Haberleri

57 yaşında ama gören 27 sanıyor! Yaşlanmaya meydan okuyan rutini 17 yıldır uyguluyor

57 yaşındaki Edson Brando isimli bir adam çoğu zaman gerçek yaşından 30 yaş daha genç olmakla karıştırıldığını iddia ediyor. Ancak Edson Brandao genç görünümünü korumak için herhangi bir operasyon geçirmedi. Bunun yerine, yaşlanmaya meydan okuyan görünümünü egzersiz ve cilt bakımı rutinine, sağlıklı bir diyet takip etmesine ve olumlu bir zihniyete sahip olmasına bağlıyor. Edson Brandao'nun genç kalmak için uyguladığı 10 ipucu bulunuyor.

Kadin 2024-04-16 08:24:22

Hamile kalmak için ilginç yollara başvurmuştu! Kourtney Kardashian kendi sütünü sağıp içti

Kourtney Kardashian hamile kalmak için seks orucundan vajina masajına kadar türlü denemelerde bulunmuştu. Tüp bebek tedavisi sonrasında hamile kalarak doğum yapmıştı. Son dönemin dikkat çeken isimlerinden Kourtney Kardashian itirafıyla şaşırttı.

Magazin 2024-04-12 08:16:59

Survivor All Star'da beklenmedik veda! Düelloda elenen yarışmacı... Gözyaşları sel oldu

Survivor All Star'da heyecan hiç bitmeden devam ediyor. Eleme heyecanının yaşandığı yarışmada eleme düellosu gerçekleşti. Bu hafta eleme potasında yer alan Hakan, Sercan, Poyraz ve Özgür adada kalmak için kıyasıya mücadele etti. Düelloda elenen yarışmacı ise herkesi şoke etti.

Magazin 2024-04-05 07:28:29

Survivor All Star'da elenen isim kamera görüntüleri ile belirledi! Gözyaşları sel oldu

Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Bu hafta eleme potasında yer alan Aleyna, Aysu, Berna ve Merve adada kalmak için düelloda bireysel performanslarını sergilediler. Nefes kesen eleme düellosunun ilk turunu Merve ve Berna kazanırken, Aysu ve Aleyna karşılaşmasında kazananı kamera görüntüleri belirledi. İnceleme sonucu adaya veda eden isim belli oldu.

Magazin 2024-03-29 07:27:23

Diğer Haber Etiketleri

isim genç kardashian travis Travis Barker Kourtney Kardashian ele Yiğit Poyraz survivor survivor eleme turu survivor all star Devlet Bahçeli MHP Seçim 2024 alara egzersiz Yürüyüş Fatih Altaylı kanser kalp hastalıkları soğan hücre hücreler mon acıktım gençleşme yöntemleri aralıklı oruç cilt cilt bakımı zayıflama greyfurt kilo verme nasıl yazılır tdk yazım kuralları birleşik fiil Hatayspor ligde sezon yaşında Acun Ilıcalı Doğukan Sinik hayatta kalma filmleri tarif yiyecekler kurabiye tarifi diyet Göz yumurtlama dönemi yumurtlama dönemi hesaplama ikizler yumurtlama hesaplama columbia columbia ayakkabı columbia ayakkabı erkek columbia bot columbia erkek ayakkabı atatürk arboretumu nasıl gidilir Esra Erol Esra Erol'da esra erol canlı esra erol canlı yayın kardashian kardeşler kek tarif kek tarifi tarifi kek pamuk kek ilik sevgi ilişkiler sağlıklı beslenme sağlıklı beslenme listesi sağlıklı beslenme programı superstep Niğde galatasaray galatasarayda nelsson Okan Buruk İstanbul Kırıkkale Yahşihan üniversite Kırıkkale Üniversitesi D vitamini d vitamini eksikligi d vitamini eksikliği belirtileri d vitamini eksikliği belirtileri nelerdir d vitamini eksikliği neden olur d vitamini eksikliği tedavisi New York jetlag nedir uyku uçak Azerbaycan Karabağ Ermenistan meryem ana otu nasıl kullanılır beşiktaş kata aboubakar söyledi 10 başakşehi Trabzonspor trabzonspor da trabzonspor, Başakşehir Deniz Türüç Malatya kulübün maçın s lig UEFA Şenol Güneş kyk yurt ücreti ödeme kyk yurt ücreti buruk erden hedefi ligi transfer dönemi Molde saç dökülmesi saç dökülmesi nasıl önlenir çoçuklarda saç dökülmesi nedenleri saç dökülmesine ne iyi gelir aşırı saç dökülmesi da, son dakika şampiyonlar ligi kura Adana Demirspor maçı oldular Nijerya mülteci gemi Brezilya ak dakika haberleri n dakika haberleri son dakika haberleri Hızlı şarj iphone hızlı şarj adaptörü apple hızlı şarj iphone hızlı şarj atan Sergio Ramos Victor Nelsson haberler

MHP lideri Devlet Bahçeli'den 31 Mart mesajı! Terörist yandaşları Türkiye'nin gücünü tanıyacaklar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" isminde bir yazılı açıklama yaptı. Yerel seçimlere sayılı günler kala Bahçeli, "DEM'in ve CHP'nin yönetimi altında bulunan belediyelerin kötü ve kötürüm hallerine daha fazla tahammül etmek, sabır göstermek, seyirci kalmak ne mümkün ne de muhtemeldir." ifadelerini kullandı.

Haber 27-03-24 16:25

Ömrü 3 yıl uzatıyor! Haftada sadece 3 kez... 'Daha az göz korkutucu'

Pek çok insan formda kalmak için günde 10.000 adım atması gerektiğini düşünüyor ancak durum gerçekten de öyle mi? Araştırmalara göre haftada belli bir miktar egzersiz yapmanın yaşamınıza üç yıl ekleyebileceği ortaya çıktı.

Kadin 21-03-24 15:13

“Kızdırmak için söylüyorum” dedi: Fatih Altaylı’dan çok konuşulacak ekonomi yorumu: 'Bağlanmış bir inek gibi yaşamak…’

Gazeteci Fatih Altaylı’nın ekonomi yorumu ses getirdi. Altaylı, insanca yaşamak ile hayatta kalmak konusunda dikkat çeken açıklamada bulundu. “Kusura bakmasın kızacaklar ama ben kızdırmak için söylüyorum onları” diyen Altaylı 'ekonomi iyi' şeklindeki yorumlar için, “Bağlanmış bir inek gibi yaşamak, insanca yaşamak değildir” ifadelerini kullandı.

Finans 20-03-24 13:40

Doktor bu sebzeyi her gün yiyin diyor! Kanser ve kalp hastalığı riskini azaltıyor

Bir doktor neden düzenli olarak soğan yediğini ve sağlığa olan faydalarını anlatıyor. Yediklerimiz genel sağlığımız üzerinde büyük bir rol oynar. Belirli bir diyete bağlı kalmak, bazı hastalıkların riskinizi artırabilir veya azaltabilir. Sağlığı koruma açısından çok çeşitli faydalar sağlayabilecek spesifik gıdalar bile var. Bir doktor, çoğu mutfakta bulunan yaygın bir kök sebzeye övgüler yağdırmak için sosyal medya platformu TikTok'u kullandı.

Haber 19-03-24 07:44

Aç kalmanın gençleştirme üzerindeki etkisini duyan çok şaşırdı! Gençliğin sırrı buymuş

Açlık, genellikle yaşlanma karşıtı önlemler arasında pek yer almaz ancak son araştırmalar bunun tam tersini gösteriyor. Aç kalmak ile gençleşme arasındaki bağlantıyı duyanlar çok şaşırıyor. Araştırmalar, aralıklı oruç gibi bazı açlık rejimlerinin hücresel yenilenmeyi artırarak yaşlanmayı yavaşlatabileceğini gösteriyor. Bu bulgular, gençliğin sırrını açlıkta arayanları şaşırtıyor ve sağlık üzerindeki olumlu etkileri keşfetmeye teşvik ediyor.

Kadin 11-03-24 14:46

Genç kalmak için olmazsa olmaz 3 vitamin! Cildi sıkılaştırıp ışıl ışıl parlatıyor

Genç ve sağlıklı bir cilde sahip olmak, pek çok kişinin öncelikli hedeflerinden biri. Genç kalmak için bazı vitaminlerin önemi oldukça büyük. Genç kalmak için olmazsa olmaz 3 vitamini haberimizde derledik. Bu vitaminleri düzenli olarak alarak, cildinizin genç ve canlı kalmasına yardımcı olabilir ve daha sağlıklı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Kadin 08-03-24 08:25

Acilen zayıflamak isteyenler bol bol koklasın! Jennifer Lopez formunu bu şekilde koruyor... Tokluk hormonu salgılatarak hızla kilo verdiriyor

Acilen zayıflamak isteyenler bol bol koklasın! Jennifer Lopez'in formda kalmak için günde 3'er defa 15'er dakika greyfurt kokladığını biliyor muydunuz? Evet, Osaka Üniversitesi açıkladı! Greyfurtun kokusu beyne doyma sinyalleri göndererek tokluk hormonu salgılatıyor ve kilo verimini hızlandırıyor. Acilen zayıflamak istiyorsanız günde bol bol greyfurt koklayabilirsiniz.

Kadin 24-02-24 11:49

Bakakalmak nasıl yazılır? Bakakalmak ayrı mı bitişik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Bakakalmak kelimesi yapısı gereği iki ayrı ögeden oluşurken bunlardan biri bakmak, bir diğeri ise kalmak fiilleridir. Bu iki ayrı fiil a sesiyle bağlandığı zaman ortaya bakakalmak kelimesi çıkmıştır. Söz edilen bu ifade de birleşik fiiller kategorisine dahil olur. Dolayısıyla TDK tarafından doğru olduğu belirtilen bakakalmak yazılışı, sunulan bu bilgiler çerçevesinde ortaya konulmalıdır. Peki, bakakalmak ayrı mı bitişik mi yazılır?

Egitim 21-02-24 06:11

Acun Ilıcalı bu sefer tam tersini yaptı! Hull City'den Hatayspor'a transfer gerçekleşti

Hatayspor, Hull City’den Doğukan Sinik’i 30 Haziran 2024’e kiralık olarak kadrosuna kattı. Hatayspor, 25 yaşındaki Doğukan Sinik'i transfer ettiğini TFF'ye bildirerek kadrosuna bir oyuncuyu daha kattı. Ligde kalmak için hamlelerine devam eden Hatayspor'un bu transferi sosyal medyada olumlu karşılandı.

Spor 01-02-24 15:07

En iyi hayatta kalma filmleri – Nefesinizi kesecek en iyi hayatta kalma temalı filmler listesi

Film izlemek birçok kişinin en keyif aldığı aktivitelerden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Özellikle hayatta kalma filmleri, izleyen insanları oldukça etkilemektedir. Her insan hayatta kalmak için belirli konularda mücadele etmektedir. Özellikle yaşam ile ölüm arasında kalındığında bu mücadele daha da zorlu bir hâle dönüşür. Zor durumlar karşısında yaşamak için savaşan kişileri konu alan birçok film vardır. Peki, en iyi hayatta kalma filmleri hangileridir?

Trend 24-01-24 14:26

Şekersiz diyet kurabiye tarifi: Şekersiz diyet kurabiye nasıl yapılır?

Formda kalmak ya da kilo vermek isteyen kişiler uyguladıkları diyetler doğrultusunda belli saatlerde, belirli yiyecekler tüketebilirler. Ancak bol kalorisi ile bilinen bazı yiyecekler farklı malzemeler kullanılarak yapıldığında diyetlere uygun hale gelebilirler. Çeşitli hamur işleri de diyete uygun malzemeler kullanılarak yapılabilir. Diyetisyenlerin de önerdiği bazı özel tariflerde diyeti bozmadan bu yiyecekleri tüketebilmek mümkün olur.

Yemek 19-01-24 13:56

Yumurtlama dönemi ne zaman başlar, ne zaman biter?

Herhangi bir sağlık sorunu ya da özel durumu olmayan her kadın farklı günler içinde gerçekleşen döngülerde âdet görür. Bu âdet döngüsünden yola çıkarak yumurtlama dönemini hesaplayabilmek de mümkün olur. Hamile kalmak isteyen bir kadın, âdet dönemini ve bu dönemi baz alarak hesapladığı yumurtlama dönemine göre cinsel ilişkiye girerek hamile kalabilir.

Kadin 15-12-23 23:20

Yumurtlama dönemi nedir? Yumurtlama dönemi nasıl anlaşılır?

Kadınlarda âdet döngüsü genel olarak 28 günde bir olarak gerçekleşir. Bazı kadınların âdet dönemleri düzenli olarak 28 günde bir olurken, bazı kadınlarda bu süre 35 güne kadar çıkabilmektedir. Hamile kalmak isteyen kadınlar âdet döngülerine göre yumurtlama dönemlerini hesaplayarak hesaplama sonucunda tespit edilen günde cinsel ilişkiye girebilirler.

Kadin 15-12-23 22:51

Kourtney Kardashian yeni doğum yapmıştı! Oğlunun plasentasından...

Hamile kalmak için seks orucuna bile giren Kourtney Kardashian nihayet bebeğine kavuştu. Kourtney Kardashian doğumdan kısa süre sonra yaptığı paylaşımla yine gündem olmayı başardı.

Magazin 01-12-23 13:55

Çok satanlarda birinci! Kış soğuklarına Columbia Crestwood Mid ile meydan okuyun, şimdi indirimde

Kışın kaliteli ve su geçirmez bir ayakkabı satın almak; ayaklarınızı korumak, konforlu adımlar atmak, güvende kalmak ve tarzınızı korumak için son derece önemli. Eğer bu özelliklere sahip bir ayakkabı arıyorsanız Columbia Crestwood Mid Su Geçirmez Yürüyüş Ayakkabısı tam da size göre! Yılın Son Fırsatları kapsamında indirime giren ayakkabıyı sizin için inceledik.

Haber 29-11-23 11:32

Atatürk Arboretumu’na nasıl gidilir? Atatürk Arboretumu nerede?

İstanbul, yalnızca kültürel değerleri ve tarihi mekânlarıyla değil; bünyesinde barındırdığı doğal güzellikleriyle de dikkat çeken bir şehir özelliğini taşımaktadır. Atatürk Arboretumu da bu doğal güzellikler arasında yer alan ve bitki müzesi olarak da bilinen önemli bir bölgedir. Bu bölgede çok sayıda birbirinden farklı bitki çeşidine ve ağaç türüne rastlamak mümkündür. Doğa ile baş başa kalmak isteyenlerin uğrak noktaları arasındadır. Peki, Atatürk Arboretumu nerededir ve nasıl gidilir?

Haber 24-11-23 15:17

Esra Erol'da büyük yüzleşme! Evden kaçmasının nedeni bakın ne çıktı! Öleceksen öl de, bir an önce evleneyim

Esra Erol, kayıplara karışan eşinin bulunmasını isteyen Sezgin Bolat'ı konuk etti. 18 Eylül tarihinde baba evinde 2 çocuğuyla birlikte sırra kadem basan Emel Hanım yapılan çalışmalar sonucu bulundu. Emel Hanım'ın Adem Bey'le imam nikahı kıydığı iddia edildi. Sezgin Bey, "Ben seninle bir saniye daha evli kalmak istemiyorum" diyerek eşine sert çıktı. Emel Hanım da "Öyle mi? 'Öleceksen öl de ben bir an önce evleneyim' diyen kimdi?" ifadeleri kullanarak tepki gösterdi.

Magazin 22-11-23 11:34

Hamile kalmak için seks orucu bile yapmıştı... Kourtney Kardashian doğum yaptı!

Hamile kalmak için yapmadığı kalmayan Kourtney Kardashian doğum yaptı. Kardashian – Jenner ailesinin yeni üyesi Rocky bebek dün gece dünyaya geldi.

Magazin 05-11-23 14:56

Suyla yapılıyor: Yumuşacık Pamuk Kek tarifi! Deneyenlerin bayıldığı Pamuk Kek nasıl yapılır? İşte malzemeleri

Pamuk Kek, basit malzemelerle hazırlanan ve lezzetiyle herkesi cezbeden harika bir tatlı alternatifidir. Yumuşacık dokusu ve hafif tadıyla özellikle çay saati veya özel günler için mükemmel bir tercihtir. Bu tarifi deneyerek, misafirlerinizi ve ailenizi şaşırtabilir ve damaklarını şımartabilirsiniz. Unutmayın ki, en iyi sonucu elde etmek için malzemelerinizi özenle seçip, tarife sadık kalmak önemlidir. Pamuk Kek tarifi ile herkesin bayıldığı bu lezzeti kolayca hazırlayabilirsiniz.

Yemek 03-11-23 09:25

Love bombinge maruz kalmak: Love bombinge uğradığımı nasıl anlarım?

İlişkiler insanların yaşamlarında derin etkilere sahip olabilir. Bu etkiler hem olumlu hem de olumsuz olabilir, çünkü ilişkiler, insanların duygusal ve psikolojik refahını büyük ölçüde etkiler. Bu nedenle bir ilişkideki dinamikleri anlamak ve değerlendirmek kişinin kendi duygusal sağlığını koruması için hayati öneme sahiptir. Love bombing bu konseptin bir yönünü temsil eder.

Kadin 31-10-23 14:20

Genç kalmak için mucize yöntem! Senelere meydan okuyorlar, her gün bunu yapan yaşlanmıyor

Herkes yıllara meydan okuyup her yaşta genç kalmayı arzuluyor. Uzmanlara göre; kolajen takviyesi, egzersiz, sağlıklı beslenme ve stressiz bir yaşam bunun için oldukça önemli. İşte, uzmanların üzerinde durduğu yıllara meydan okumanızı sağlayacak besinler...

Haber 29-10-23 10:05

Vans, Ugg, The North Face... Dünyaca ünlü markalar bir arada Superstep'te

The North Face, Vans, New Balance, Ugg ve daha birçok markanın yeni sezon ürünleri sizleri bekliyor. Kıyafet, ayakkabı, aksesuar gibi ihtiyaçlarını önceden tamamlayarak kışın telaş içinde arayışa girmek zorunda kalmak istemiyorsanız dünyaca ünlü spor giyim markalarını bir araya getiren Superstep koleksiyonuna mutlaka göz atmalısınız. İşte detaylar!

Haber 25-10-23 12:27

Filistin’e doğru yürüyen gruba Niğde’den de katılanlar oldu

‘Zulme sessiz kalmak zulümdür’ sloganıyla Filistin’e destek için Kayseri’den yürüyerek yola çıkan ve aralarında kadınlarla çocukların da olduğu grup Niğde’ye geldi.

Yurthaber 18-10-23 14:19

Galatasaray'da beklenmeyen Nelsson kararı! Okan Buruk'un sabrını taşırdı

Galatasaray'da Victor Nelsson'un, yönetimden istediği yeni maaş ortaya çıktı. Davinson Sánchez'in transferinden rahatsız olan Danimarkalı stoper, takımda kalmak için yönetimden zamlı bir yeni maaş istedi. Bu talebi olumlu karşılamayan sarı-kırmızılı yönetim Nelsson ile yolları ayırma kararı aldı.

Spor 11-10-23 08:12

Yer: İstanbul! Su almak isterken metrelerce aşağıya yuvarlandı, bacakları kırıldı: Hayatta kalmak için 5 gün boyunca sadece bunu yaptı

İstanbul'da bir kişi, su kaynağından su almak isterken ayağının kayması sonucu metrelerce aşağıya yuvarlandı. Bacakları kırılan kişi 5 gün boyunca yanındaki suyu içerek kurtarılmayı bekledi. 2 piknikçi tarafından fark edilen kişi hastaneye kaldırıldı.

Haber 05-10-23 14:26

O ilçede nüfus patlaması yaşandı! 30 binden 100 bine dayandı... Araç ve yaya trafiğinde yoğunluk

Kırıkkale'de normalde 30 bin olan Yahşihan nüfusu, aileleri ile birlikte ilçeye gelen üniversite öğrencileri ile birlikte 100 bine dayandı. Aileleri ile birlikte kalmak isteyen öğrenciler, kirası aylık 3 bin liradan başlayan özel apart evleri kiraladı. KYK yurtlarında ise doluluk oranı yüzde 90'lara kadar ulaştı.

Haber 02-10-23 14:59

D vitamini eksikliği beyni etkiler mi? D vitamini düşüklüğü neye sebep olur?

D vitamini vücudumuz için hayati öneme sahip bir vitamin olup kemik sağlığının korunmasından bağışıklık sisteminin güçlendirilmesine kadar bir dizi önemli fonksiyona katkı sağlar. D vitamini güneş ışığına maruz kalmak suretiyle deri tarafından sentezlenebilen bir hormon olarak da bilinir ve aynı zamanda bazı besinlerle takviye edilebilir. D vitamini eksikliği sağlık uzmanları tarafından yakından takip edilmesi gereken bir durumdur.

Haber 29-09-23 23:18

Vali açıkladı! New York'ta yağışlar ve su baskınları nedeniyle olağanüstü hal ilan edildi

ABD’nin New York kentinde yoğun yağışlar nedeniyle su baskınları meydana geldi. birkaç gündür etkili olan yağışlar şiddetini artırırken, daha geniş çapta önlemler için olağanüstü hal ilan edildi. Bölgede devam eden yağışların zemini doldurduğu, bu yüzden sel baskını ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi. New York Eyaleti Valisi Kathy Hochul, "Güvende kalmak için gerekli önlemleri alın" uyarısı yaptı.

Haber 29-09-23 18:57

Galatasaray'da ummadık taş, baş yardı! Victor Nelsson'un istekleri yönetimi bir hayli şaşırttı...

Galatasaray'da Victor Nelsson'un, yönetimden istediği yeni maaş ortaya çıktı. Davinson Sánchez'in transferinden rahatsız olan Danimarkalı stoper, takımda kalmak için yönetimden zamlı bir yeni maaş istedi.

Spor 29-09-23 10:13

Bunu herkes yapıyor! Uçuş görevlisi yolcuları uçakta uyumamaları konusunda uyardı... Sosyal medyadan gündem yarattı

Bir kabin ekibi üyesi, tatile giderken jet lag'ı önlemenin en iyi yolunun tüm uçak yolculuğunuz boyunca uyanık kalmak ve varış noktanıza ulaştığınızda uykuya dalmak olduğunu söyledi. Uçuş görevlisinin açıklaması kısa sürede sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 27-09-23 15:47

Konvoyun sonu görünmedi! Ermenilerin Karabağ'dan ayrıldığı anlar dikkat çekti: Bize 'Çıkın gidin' dediler

Karabağ'daki başarılı operasyonunun ardından Azerbaycan, bölgeden ayrılmak isteyen Ermenilere güvenli geçiş sağlıyor. Ermenilerin ayrılırken uzun kuyruklar halinde konvoylar oluşturduğu görüntüler dikkat çekti. Karabağ'da kalmak istediğini dile getiren bir Ermeni, "Ermeniler bize 'çıkın gidin' dediler, daha nereye gideceğimizi kesin bilmiyoruz" diye konuştu.

Haber 26-09-23 15:02

Meryem Ana otu nedir? Meryem Ana otu doğumda nasıl kullanılır?

Alternatif tıp alanında kullanılan sayısız bitki çeşidi vardır. Bu bitkiler birçok hastalığın giderilmesinde oldukça etkilidir. Meryem ana otu da sağlık yönünden çok fazla yararı olan ve pek çok kişi tarafından kullanılan bir bitki türüdür. Fatma Ana Eli Otu olarak da tabir edilen ve şifalı olarak kabul edilen bu bitki, yaygın olarak gebe kalmak isteyen kadınlar tarafından tercih edilir. Peki, Meryem Ana otu nedir, doğumda nasıl kullanılır?

Haber 20-09-23 16:52

Aboubakar'a akılalmaz teklif! Beşiktaş'ta kalmak için müthiş parayı elinin tersiyle itti

Beşiktaş'ın Kamerunlu golcüsü Vincent Aboubakar, kendisine Katar'dan gelen dev teklifi elinin tersiyle itti.

Spor 10-09-23 11:18

Hamile olan Kourtney Kardashian çok zor bir ameliyat geçirdi! 'Bebeğimizin hayatını kurtardıkları için...'

Kourtney Kardashian, doğmamış çocuğu için hayat kurtaran bir ameliyat geçirdiğini ve bu ameliyatın kendisini "sonsuza kadar minnettar" kıldığını söyledi. Hamile kalmak için bir çok yöntem deneyen Kardashian'ı eşi yalnız bırakmadı ve turneyi yarıda keserek hastaneye koştu.

Magazin 07-09-23 09:47

Emre Belözoğlu'nun ayrılığı sonrası takımdan gitmeyi kafasına koydu! Deniz Türüç, Süper Lig deviyle anlaşma sağladı

Trabzonspor da yerli kalitesini güçlendirmek için Başakşehir'in yıldızı Deniz Türüç'ü gündeme aldı. Emre Belözoğlu'nun takımdan ayrılmasıyla birlikte Başakşehir'de kalmak istemediğini yönetime bildiren Deniz Türüç, Trabzonspor ile söz kesti.

Spor 06-09-23 08:22

Depremzede ustalar ayakta kalmak için direniyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük yıkım yaşanan Malatya’da birçok meslek ustası başka şehirlere giderken geride kalanlar ise ayakta kalmak için direniyor.

Yurthaber 04-09-23 10:13

Şenol Güneş: ''Kendi oyunumuzu oynayarak, kazanarak turu geçmek istiyoruz''

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yarın Dinamo Kiev karşısında kazanarak UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde gruplara kalmak istediklerini söyledi.

Spor 30-08-23 22:53

KYK YURT ÜCRETLERİ 2023-2024: KYK 1. tip, 2. tip, 3. tip, 4. tip, 5. tip, 6. tip yurt ücreti bu yıl ne kadar, kaç TL? İşte KYK yurt ücretleri

KYK yurt ücretlerine dair araştırmalar yurt başvurularının başlamasının ardından yoğunlaştı. Üniversite okumak için yaşadığı şehirden başka bir şehre gidecek olanlar KYK yurtlarında kalmak için başvurularını gerçekleştiriyorlar. Bu kapsamda KYK yurt ücretleri ne kadar oldu? KYK 1. tip, 2. tip, 3. tip, 4. tip, 5. tip, 6. tip yurt nedir, ücreti kaç TL? gibi soruların yanıtları merak edildi. İşte konuya dair tüm ayrıntılar...

Haber 29-08-23 11:02

Okan Buruk'tan Molde maçı öncesi şaşırtan itiraf! Üçlü savunma, Wilfried Zaha ve Mauro Icardi...

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Molde’yi mağlup ederek, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmak istediklerini söyledi. Üçlü savunmayı deneyebileceklerini dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, Wilfried Zaha ve Mauro Icardi hakkında da konuştu.

Spor 28-08-23 18:47

Saç dökülmesi yaşayanlar dikkat! Kel kalmak istemiyorsanız bu içecekleri içmeden önce bir kez daha düşünün

Dünya çapında 56 milyon kişinin saç dökülmesi sorunuyla mücadele ettiği ortaya çıktı. Öte yandan uzmanlar, hemen hemen herkesin sık sık tükettiği bazı içeceklerin kel kalma riskini yüzde 60 oranında artırdığını vurguladı. Saç dökülmesi sorunu yaşıyorsanız bu içecekleri hayatınızdan çıkarın.

Haber 19-08-23 08:30

Galatasaray Şampiyonlar Ligi play-off turunda Klaksvik-Molde eşleşmesinin, UEFA Avrupa Ligi'ne düşmesi durumunda ise Qarabağ-Helsinki eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak

Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Galatasaray 2. ön eleme turunda Zalgiris Vilnius'u eledikten sonra 3. ön eleme turunda Olimpija Ljubljana ile eşleşti. Sarı Kırmızılı takım bu turu da geçmesi halinde gruplara kalmak için son aşama olan Play-off mücadelesine çıkacak. Bu karşılaşmanın oynanmasına kısa bir süre kala Sarı-Kırmızılılar'ın play-off'taki rakibi de İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde gerçekleştirilen kura ile belli oldu. İşte detaylar...

Spor 07-08-23 12:09

Murat Sancak: “Gruplara kalmak istiyoruz”

Y. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Cluj maçının ardından, “Bu maçları da aşıp gruplara kalmak istiyoruz. Yapacağımız takviyelerle birlikte gruplardan çıkıp ülkemize o heyecanı yaşatmak istiyoruz” dedi.

Spor 04-08-23 11:25

Avrupa hayaliyle yola çıktılar! Kimse fark etmeden 14 gün boyunca gemi dümeninde yaşadılar... “Hayatta kalmak için idrarımızı içtik”

Nijeryalı mülteciler Avrupa’ya gitmek umuduyla film sahnelerini aratmayacak bir yolculuğa imza attı. Gizlice bindikleri geminin dümeninde 14 gün boyunca seyahat eden Nijeryalılar kendilerini Avrupa yerine Brezilya’da bulunca hayatlarının en büyük şokunu yaşadı. Kaçak yolcular 14 gün boyunca hayatta kalmak için denizi suyu ve kendi idrarlarını içtiklerini söyledi.

Trend 03-08-23 09:15

Son dakika: Galatasaray'ın Olimpija Ljubljana sonrası muhtemel rakipleri de belli oldu! Eğer turu geçerse...

Son dakika haberleri: UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Zalgiris engelini İstanbul'da geçerek 3. ön eleme turuna adını yazdıran Galatasaray, gruplara kalmak için emin adımlarla ilerliyor. Rakibini toplam 3-2'lik skorla geçen sarı - kırmızılılar, Olimpija Ljubljana ile eşleşmişti. Galatasaray'ın Sloven kulübü geçmesi halinde karşılaşacağı muhtemel rakipler de belli oldu. İşte detaylar...

Spor 03-08-23 08:22

Zamanı her şeyden önemli olanlar için hayat kurtarıcı hızlı şarj modelleri

Telefon, tablet ve saat gibi akıllı cihazlarınızdan bir an olsun ayrı kalmak istemiyorsanız sizi buraya alalım! Akıllı cihazlar sık kullanıldığı için sürekli şarj problemi yaşanabiliyor. Bu nedenle hem zamandan tasarruf edebileceğiniz hem işlerinizi yarıda bırakmanıza gerek kalmayacak hızlı şarj modellerini kullanmak hayat kurtarıcı olabiliyor. Haydi gelin, birbirinden kaliteli hızlı şarj modellerine bir göz atalım!

Haber 01-08-23 17:46