Asik Olmaktan Korkma Haberleri

Yeni dizisinin ekran macerası kısa sürdü! Şevket Çoruh'un Arka Sokaklar hamlesi sosyal medyayı salladı

Şevket Çoruh'un eski eşi Günay Karacaoğlu ile birlikte başrolünde yer aldığı Korkma Ben Yanındayım dizisi için erken final kararı alındı. Dizinin final kararından sonra Çoruh'a Arka Sokaklar'dan teklif gittiği ortaya çıktı. Ünlü ismin, 19. sezonu çekilecek olan Arka Sokaklar hamlesi ise herkesi şaşırttı.

Magazin 2024-04-24 07:20:06

NOW'dan ilk final haberi geldi! O dizi final yapıyor

NOW'da yayınlanan 'Korkma Ben Yanındayım' dizisinin 7. bölümde ekranlara veda edeceği iddia edildi.

Magazin 2024-04-21 15:20:20

TV yayın akışı 20 Nisan 2024 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV yayın akışı...

20 Nisan 2024 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 20 Nisan 2024 Cumartesi akşamı Güldür Güldür Show, Üç Kız Kardeş, Kardeşlerim, Yetenekli Bay Cage, Gönül Dağı, Korkma Ben Yanındayım ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 2024-04-20 07:25:44

TV yayın akışı 13 Nisan 2024 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV yayın akışı...

13 Nisan 2024 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 13 Nisan 2024 Cumartesi akşamı Güldür Güldür Show, Taş Kağıt Makas, Kardeşlerim, Hayalimdeki Düğün, Gönül Dağı, Korkma Ben Yanındayım ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 2024-04-13 07:19:28

Diğer Haber Etiketleri

arka sokaklar Şevket Çoruh medya final televizyon yayın akışı bugün yayın akışı tüm kanallar show Kanal D atv star TRT 1 FOX TV8 AirTag airtag nedir apple airtag Ekrem İmamoğlu İstanbul seçim 5 yaş alara ilik Jinekolog mon sinirli sağlıklı yaşam kadın sağlığı kadın hastalıkları Kartal ele Günay Karacaoğlu aktan Melih Gökçek Acun Ilıcalı Ronaldinho survivor uyku melisa çayı pasiflora rezene papatya uyumak uyku açma yöntemleri robot süpürge robot süpürge tavsiye akıllı robot süpürge sosyal medya Demet Akalın kızamık kızamık aşısı salgın vaka Bergüzar Korel turu emekli Zam maaş seyyanen zam asgari ücret ne kadar Oyun Türkiye defacto defacto erkek mont defacto mont antalya telefon dolandırıcılığı çocuğun yaşında ender saraç ifade Konya Sema şadi yazıcı Tuzla sağlıklı sebzeler yiyecekler saklama kabı saklama kabı plastik plastik saklama kabı yağsız fritöz yoğurt makinesi Afyonkarahisar fetö hükümlü polis tıp öğrencisi üniversite temizlik Aleyna Tilki Havva Öztel Adnan Oktar a milli takım iyet maçı maçın montella milli takım Karaman Elazığ At atan de ligi şampiyonluklar melissa vargas Malatya Eser Yenenler Berfu Yenenler kedicik Kemal Kılıçdaroğlu mülakat Milli Eğitim Bakanlığı Adana silahlı saldırı Erzurum dolandırıcılık Avukat dolandırıcılar ikinci el araba sıfır otomobil araba fiyatları otomobil fiyatları araç fiyatları ikinci el araba fiyatları ikinci el araç ikinci el otomobil fiyatları ikinci el otomobil Recep Tayyip Erdoğan saç dökülmesi saç dökülmesi nasıl önlenir saç dökülmesi neden olur saç dökülmesine ne iyi gelir kardashian Model Kylie Jenner mikrofon Danimarka kuran İsveç provokasyon Hakan Fidan biler fenerbahçe kulübün emekli maaşı cihaz Apple yapay zeka

TV yayın akışı 6 Nisan 2024 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV yayın akışı...

6 Nisan 2024 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 6 Nisan 2024 Cumartesi akşamı Güldür Güldür Show, Üç Kız Kardeş, Bay Link Kayıp Efsane, Gönül Dağı, Korkma Ben Yanındayım ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 06-04-24 07:27

Evcil hayvanına takan da var, valizinin içine atan da... Airtag nedir, ne işe yarar?

Airtagler sayesinde artık kaybolan eşyalar sorun olmaktan çıkıyor. "Airtag nedir?", "airtag ne işe yarar?, "airtag nasıl çalışır?" gibi soruların yanıtlarını merak ediyorsanız sizin için bu içeriğimizde hepsinin yanıtı var. Üstelik iki teknoloji devi Apple ve Samsung'un airtag modellerini, aksesuarlarını da sizin için bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 05-04-24 06:14

İstanbul'da ikinci İmamoğlu dönemi! Mazbatasını aldı, görevine resmen başladı; ilk mesajında Van'daki gerginlikle ilgili sert çıktı

31 Mart'taki yerel seçimleri kazanarak yeniden İBB Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, mazbatasını aldı. Mazbata töreni sonrası bir açıklama yapan İmamoğlu, büyükşehir belediye başkanlığının ikinci dönemine resmen başladı. İmamoğlu, daha sonra vatandaşlara seslenirken Van'daki gerginliğe değindi ve "Van'da yaşanan tam bir garabet! Bu konuda demokrasiden, haktan, hukuktan ve adaletten yana olmaktan bu kardeşiniz asla vazgeçmeyecek!" dedi.

Haber 03-04-24 16:14

TV yayın akışı 23 Mart 2024 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV yayın akışı...

23 Mart 2024 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 23 Mart 2024 Cumartesi akşamı Güldür Güldür Show, Üç Kız Kardeş, Kardeşlerim, Yan Oda, Gönül Dağı, Korkma Ben Yanındayım ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 23-03-24 07:20

Uzman jinekologdan kadınlar için önemli uyarı: Normal saymayın

Kadınlar için önemli bir dönüm noktası olan menopoz bazı zorluklar getirebilir. Jinekolog Elifnur Özak, menopoz sonrası görülen vajinal kanamalara dikkat çekti. Bu dönemde görülen kanamaların genellikle iyi huylu nedenlere bağlı olduğunu belirten Uzm. Dr. Özak, “Ancak bazı kötü huylu hastalıklar ve kanserler kendilerini vajinal kanamalar ile belli edebilirler. Menopoza girildikten sonra, artık vajinal kanamalar ‘normalimiz’ olmaktan çıkar, göz ardı edilmemelidir.” diyerek kadınları uyardı.

Kadin 19-03-24 08:45

Belediye Başkanı adayı Hüseyin Karakaya projelerini bir bir sıraladı: Kartal kaderine terk edildi, yeniden zirveye çıkacak

AK Parti'nin Kartal belediye başkan adayı Hüseyin Karakaya Kartallılara projelerini anlatmayı sürdürüyor. Seçimler için iddialı konuşan Karakaya, mevcut belediye yönetimini eleştirerek "Yapacak çok işi var çünkü söz verdiği vaatlerin yüzde 80’ini yapmadı. Vaatler hayal olmaktan öteye geçemedi" dedi.

Haber 18-03-24 08:58

TV yayın akışı 16 Mart 2024 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV yayın akışı...

16 Mart 2024 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 16 Mart 2024 Cumartesi akşamı Güldür Güldür Show, Üç Kız Kardeş, Kardeşlerim, Yan Oda, Gönül Dağı, Korkma Ben Yanındayım ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 16-03-24 07:34

TV yayın akışı 9 Mart 2024 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV yayın akışı...

9 Mart 2024 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 9 Mart 2024 Cumartesi akşamı Güldür Güldür Show, Üç Kız Kardeş, Kardeşlerim, Yan Oda, Gönül Dağı, Korkma Ben Yanındayım ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 09-03-24 07:27

Korkma Ben Yanındayım dizi ekibini şoke eden olay! Dizi dünyasında görülmemiş bir durum yaşandı

Now TV'nin yeni dizisi Korkma Ben Yanındayım'ın setinde yaşanan durum dizi ekibini çok şaşırttı. İlk bölümü cumartesi akşamı yayın hayatına başlayacak olan dizi ekibi bu sektörde daha önce görülmemiş bir durumla karşı karşıya kaldı. İşte detaylar...

Magazin 06-03-24 19:06

Melih Gökçek'ten Berna Laçin'e tepki çeken ifade! Hemen sildi ama... Bu nasıl çirkinlik

Ankara'nın eski belediye başkanı Melih Gökçek sosyal medya paylaşımıyla büyük tepki çekti. Gökçek Berna Laçin'e f..işelik göndermesi yapıp paylaşımı hemen sildi silmesini ama sosyal medyada gündem olmaktan kaçamadı.

Magazin 05-03-24 12:19

Survivor All Star'da Ronaldinho rüzgarı! Acun Ilıcalı ile takım olup yarıştı Burada olmaktan çok mutluyum

Survivor All Star 2024 sezonu tüm heyecanıyla devam ediyor. Brezilyalı eski efsane futbolcu Ronaldinho Survivor All Star'ın son bölümüne konuk oldu. Programa konuk olduğu için çok mutlu olduğunu dile getiren efsane futbolcu Ronaldinho Acun Ilıcalı ile takım olup yarışmacılarla ayak voleybolu oynadı.

Magazin 22-02-24 00:23

Uykusuzluk artık dert değil! Deliksiz bir uyku çekip kuş gibi hafiflemenin en kolay yolu

Uykusuzluk, modern yaşamın yaygın sorunlarından biri haline geldi ve birçok kişi için ciddi bir dert. Doğadan gelen bazı çözümler sayesinde uykusuzluk artık dert olmaktan çıkıyor. Deliksiz bir uyku çekmek ve kendinizi kuş gibi hafif hissetmek için bitki çayları mükemmel bir seçenektir. Bu bitki çayları sadece rahatlamanıza yardımcı olmakla kalmayacak, aynı zamanda doğal ve sağlıklı bir uyku için de destek sağlayacak.

Kadin 17-02-24 08:17

Fiyatı 6 bin 999 TL'ye düştü! Çok satan Ultenic D5s Pro Vacuum & Mop Robot Süpürge indirime girdi

Son yılların en gözde elektronik ürünlerinden robot süpürgeler, temizliğe vakit ayıramayanların favorisi! Temizliği dert olmaktan çıkaran bu yeni nesil cihazları bir kez kullanan adeta bağımlısı oluyor. Siz de "Zamanım bana kalsın ama evim de tertemiz olsun!" diyorsanız, yapmanız gereken belli, kaliteli robot süpürge satın almak! "Hangi modeli almam gerek?" diye düşünüyorsanız, çok satan Ultenic D5s Pro Vacuum & Mop Robot Süpürge bugüne özel indirimde, işte detaylar!

Haber 07-02-24 12:37

Restoranda çektiği video gündem olmuştu... Demet Akalın'ın eleştirilerine ateş püskürdü! Aynı ülkede olmaktan utanıyorum

Geçtiğimiz günlerde gittiği restoranda artan yemekleri saklama kabına koyduğu video ile bir sosyal medya kullanıcısı dikkatleri üzerine çekmişti. Sosyal medya kullanıcısının videosu Demet Akalın ve Jess Molho'nun sunuculuğunu yaptığı 'Gel Konuşalım' programına konu oldu. Sosyal medya kullanıcısı Akalın‘ın kendisi hakkında yaptığı yoruma “Seninle aynı ülkede olmaktan utanıyorum” diyerek ateş püskürdü.

Magazin 02-02-24 13:18

3 milyon çocuğa aşı yapılmadı, bir yılda vaka sayısı 40 kat arttı! Kızamık salgını alarmı... 'Ölümcül olabilir' uyarısı! İşte kızamık belirtileri

1990'lı yıllarda sokak sokak dolaşarak yapılan aşılarla birlikte tehlike olmaktan çıkan kızamık hastalığı, son bir yılda yine endişelendirmeye başladı. Vaka sayısı 40 kat artarken; Türkiye, en çok vakanın görüldüğü Avrupa ülkesi oldu. Covid dönemine 3 milyon çocuğa kızamık aşısı yapılmadığını belirten uzmanlar, kızamığın ölümcül olabilen bir hastalık olduğunun altını çiziyor. Peki kızamık belirtileri neler? Kızamık aşısı hangi yaşlardaki çocukları nerede yapılıyor? Ücretli mi? İşte detaylar...

Haber 29-01-24 08:53

Bergüzar Korel ile Halit Ergenç Londra'daki lüks evlerinde taharet musluğu krizi

Ekranlara dönmeye hazırlanan Bergüzar Korel ile Halit Ergenç çifti son olarak Londra'da çocuklarıyla yaşadıkları evlerini değiştirmişti. Çift Londra’dan yeni aldıkları dubleks evlerine yerleşti yerleşmesine ama tuvalet konusunda problem yaşamalarıyla da gündem olmaktan kurtulamadılar.

Magazin 28-01-24 14:13

4 alternatifli tablo, asgari ücreti bilen SGK uzmanı anlattı, hangi durumda kaç lira emekli maaşı alacaksınız?

Milyonlarca memur ve emeklinin merakla beklediği aralık ayı enflasyon verileri açıklandı. Milyonlarca emekli vatandaşın aylardır merak ettiği '2024 emekli zammı ne kadar oldu? 2024 emekli maaşları kaç TL?' soruları yanıt buldu. Açıklanan enflasyon verilerini göre SSK ve Bağkur emeklisi yüzde 37,56 zam aldı. Asgari ücret zammını bilen SGK Uzmanı Özgür Erdursun emekli zamlarına ilişkin 4 alternatifi paylaştı. Erdursun, "En düşük emekli aylığı tamamlanan bir aylık olmaktan çıkarılmalı" dedi.

Finans 07-01-24 08:20

StartGate Ev Sahipliğindeki Mağara Jam 23’te Final: Sınırlı Zaman, Sınırsız Yaratıcılık, 3 Büyük Ödül

Türkiye’nin en büyük oyun geliştirme maratonu Mağara Jam'in 23’üncü edisyonunda kazananlar belli oldu. StartGate Campus’te düzenlenen ödül töreninde Makinerik, İşte Bu Parça ve Jutholmen isimli oyunlar ilk 3’e girdi. Kazanan oyunların 6 kriterde detaylıca incelenerek belirlendiğini ifade eden Mağara Jam Kurucusu Ataberk Palacıoğlu, “Bu yoğun katılımlı ve güzel etkinliği StartGate’de yapmış olmaktan dolayı mutluyuz” dedi.

Haber 28-12-23 10:46

Fiyatı 650 TL'ye düştü! Su itici, ısı yalıtımlı Defacto montta Yılın Son Fırsatları'na özel indirim

Kışın soğuk havalara karşı korunmanın en iyi yolu, kaliteli bir mont sahip olmaktan geçer. "Kaliteli bir mont almak istiyorum ancak bütçeme de uygun olsun!" diyorsanız Amazon'un Prime üyelerine özel Yılın Son Fırsatları kapsamında indirime giren DeFacto Slim Fit Kapüşonlu Su İtici Isı Yalıtımlı Şişme Mont tam size göre! Kış aylarında sıcacık ve stil sahibi olmak isteyenler için bu montu inceledik, işte detaylar!

Haber 14-12-23 11:12

Bankacı, polis, gazeteci dakikalarca dil döktü! Binlerce euroyu kaptırmaktan son anda kurtuldu: Her şeyi biliyorlardı, inanmamak mümkün değil

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Hasan Çolak, telefon dolandırıcılarının son kurbanı olmaktan ve 35 bin eurosunu dolandırıcılara kaptırmaktan son anda kurtuldu. Dolandırıcıların tuzağına düşen ve bankadan parayı dolandırıcıların IBAN bilgilerine aktarmaya gelen Hasan Çolak'ı oğlu durduramazken, bankada görevli akrabası, güvenlik görevlisi, polis ve gazeteci güçlükle ikna etti. Hasan Çolak “Bankadaki hesaplarım, eşim ve çocuklarım hakkında her şeyi biliyorlardı. İnanmamak mümkün değil” dedi.

Haber 13-12-23 17:22

Ender Saraç hakkında bir korkunç iddia daha! Çocuğunun ifadesindeki detayı anlattı: ‘Ben doktorum, ne yaptığımı biliyorum, korkma'

Ender Saraç ile ilgili istismar iddiaları gündem yaratmıştı. İddialar Ender Saraç tarafından yalanlanırken 13 yaşındaki çocuğunun ifadesinin alındığı öğrenildi ve ifadesindeki bir detay dikkat çekti. Gazeteci Barış Pehlivan, "Ender Saraç'ın bizzat çocuğunun ifadesine göre bu istismar sırasında 'Ben doktorum, ben ne yaptığımı biliyorum, korkma, bunlar doktorların yapabileceği şeyler' diyerek kendi çocuğunu kandırdığına dair ifadeleri var, çocuğun ağzından biz bunları duyuyoruz" dedi.

Magazin 13-12-23 11:20

Hazreti Mevlana'nın 750. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, Vuslat'ın 750. yıl dönümünün, savaşların, çatışmaların ve anlaşmazlıkların tesiri altındaki dünyayı karanlık bir evren olmaktan kurtaran, bugüne nur ve huzur eriştiren öğretisiyle Hazreti Mevlana'yı yeniden anmak ve anlatmak için fırsat sunduğunu belirtti.

Yurthaber 07-12-23 13:04

Dr. Şadi Yazıcı, Gazze’deki insanlık dramına sessiz kalanlara sert tepki gösterdi

Dünya Gönüllüler Günü münasebetiyle Tuzla’da 300 kent gönüllüsü kadınla bir araya gelen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Gazze’de insanlık dramı işlenirken ses çıkartmamaları, bulundukları makamlardan ve kürsülerden insan olarak bir refleksle sadece tavrını ortaya koymaktan bile aciz olan insanlarla aynı kategoride olmaktan utanç duyuyorum. Gönüllülüğü her noktada yapacağız, insanın en büyük hakkı yaşama hakkının elinden alınmasının hep birlikte karşısında olacağız” dedi.

Haber 06-12-23 11:15

Son zamanların yükselen trendi pre-cook ile yemek hazırlamak dert olmaktan çıkıyor

Çalışanların, diyet yapanların kurtarıcısı olan pre-cook trendi, son zamanlarda ülkemizde de popülerlik kazandı. Haftalık yemek listenizi çıkarıp tüm yemekleri önceden hazırlayarak zamandan kazanmanızı sağlayan bu trendi anlattığımız ve mutfağınızda olması gerekenleri listelediğimiz yazımızı okumaya hazır mısınız?

Yemek 28-11-23 16:57

Afyonkarahisar'da firari 2 FETÖ hükümlüsü yakalandı

Afyonkarahisar'da FETÖ üyesi olmaktan hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 hükümlü yakalandı.

Yurthaber 02-11-23 07:48

2 tıp öğrencisi, üniversitelerinde temizlik personeli olarak görev yapıyor

Diyarbakır'da yaşayan Ahmet Selçuk Maral ve Mehmet Caner Bahçivancı, eğitim gördükleri Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde aynı zamanda temizlik görevlisi olarak çalışıyor. Öğrencilerden Mehmet Caner Bahçivancı, "Hem okuyup hem de ailemize destek olmaktan dolayı mutluyuz ve gururluyuz" dedi.

Haber 31-10-23 21:57

Aleyna Tilki Adnan Oktar çetesinde 'kedicik' olmaktan son anda kurtulmuş! Henüz 13 yaşındayken...

Youtube üzerinden yayınlanan “Kedicik” isimli belgeselin ardından Berfu Yenenler kendisinin de örgüte dahil edilmeye çalışıldığını anlatmıştı. Adnan Oktar organize suç örgütünün Aleyna Tilki'nin de peşine düştüğü ortaya çıktı.

Magazin 27-10-23 17:15

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella Letonya galibiyetinin ardından konuştu: Türkiye'nin hocası olmaktan gurur duyuyorum

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, 4-0'lık Letonya galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Spor 16-10-23 00:47

Karaman’da FETÖ’den aranan kadın evinin kilerindeki özel bölmede yakalandı

Karaman’da FETÖ/PDY üyesi olmaktan aranan kadın, saklandığı evinin kilerindeki gizli bölmede polisin operasyonuyla yakalandı.

Yurthaber 13-10-23 09:44

Kediye yem olmak istemeyen fare, ölü taklidi yaparak kurtuldu! İlginç anlar büyük ilgi gördü

Elazığ'da kediyle farenin kovalamacası cep telefonu kamerasına yansıdı. Fare, kediye yem olmaktan ölü taklidi yaparak kurtuldu.

Haber 11-10-23 11:17

Melissa Vargas'a Malatya'da onur belgesi verildi

Türk vatandaşlığına geçtikten sonra Malatyalı olduğunu her fırsatta dile getiren Milli Voleybolcu Melissa Vargas, Malatya’yı ziyaret etti. Büyük ilgiyle karşılanan Vargas, Malatya’da olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyleyerek, şehrin biran önce yaralarının sarılmasını temenni etti.

Spor 10-10-23 15:28

Berfu Yenenler Adnan Oktar çetesinde ‘Kedicik’ olmaktan son anda kurtulmuş! “Beni de düşürmeye çalıştılar”

Youtube üzerinden yayınlanan “Kedicik” isimli belgesel tüm Türkiye’de çok ses getirdi. Adnan Oktar organize suç örgütünün işleyiş yapısını anlatan belgeselin ardından Eser Yenenler ile evli olan Miss Turkey dereceli Berfu Yenenler’den şoke eden bir açıklama geldi. Yenenler örgütün onu da tuzağa düşürmeye çalıştığını açıkladı.

Magazin 09-10-23 13:22

Kılıçdaroğlu'ndan Milli Eğitim Bakanlığı'na sert sözler! 'Milli olmaktan çıktı' dedi, mülakat tartışmalarına değindi

Ankara'da Eğitim-Sen Genel Merkezi'ni ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Milli Eğitim Bakanlığı aslında milli olmaktan çoktan çıkmış vaziyette." dedi. Mülakat tartışmalarına da değinen Kılıçdaroğlu, "'Mülakatı kaldıracağız' dediler; güzel. E geldiniz, kaldırın. 'Mülakatı mülakat gibi yapacağız' dediler. Demek ki daha önceki mülakat, mülakat gibi değildi." ifadelerini kullandı.

Haber 04-10-23 14:59

Kurşun yağdırılan iş yerindekiler, saniyelerle ölümden kurtuldu! Korku dolu anlar kamerada

Adana'da, kimliği belirsiz bir kişi, yolda karşılaştığı husumetlisine kurşun yağdırdı. Can havliyle bir iş yerine sığınan kişinin arkasından dükkana da ateş açan kişi, büyük korkuya neden oldu. Saldırı anında iş yerinde bulunanlar büyük panik yaşadı. Ateş açılan iş yerinde tezgahın altına eğilen müşteri, kurşunların hedefi olmaktan son anda kurtuldu. Korku dolu o anlar ise saniye saniye kameralara yansıdı. İşte detaylar...

Haber 21-09-23 10:30

Adına ‘Eyşan’ ismini ekletti ama yine kurtulamadı! Peşini bırakmıyorlar... Böyle seslendi: Asla başaramayacaksınız

Erzurum’da dolandırıcılar, önce adını şimdi de fotoğrafını kullanarak insanlardan haksız kazanç elde etmeye çalıştıkları Avukat Eyşan Esra Yılmaz’ın peşini bırakmıyor. Adını kullanarak vatandaşların paralarını alan dolandırıcılardan bıkıp adına ‘Eyşan’ ismini ekleten Avukat Eyşan Esra Yılmaz, dolandırıcıların hedefi olmaktan yine kurtulamadı. İsmini ve fotoğrafını kullanarak insanları dolandıranlara seslenen Yılmaz, "Şer odaklarına sesleniyorum. Asla başaramayacaksınız.” şeklinde konuştu.

Haber 18-09-23 12:57

Otomobilde yeni dönem! İkinci el arabada takas, sıfır otomobilde kampanya: 100 bin liralık indirim

İkinci el otomobilde fiyatlar yüzde 10 oranında geriledi. Fiyatlardaki bu düşüşte alınan tedbirler de etkili oldu. Sektör temsilcilerine göre ise otomobil artık yatırım aracı olmaktan net biçimde çıkmış durumda. Sıfır otomobil için de indirim kampanyaları fiyatları 100 bin lira geri çekti. Piyasanın yavaş yavaş normale dönmesi ise herkesi mutlu etti.

Finans 09-09-23 07:48

'Yatırım aracı olmaktan çıktı' İkinci el araba fiyatları yüzde 10 düştü 'Önümüzdeki aylarda tekrardan...'

İkinci el araba fiyatları düştü mü? Araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar araba fiyatlarını araştırırken otomobil piyasasına ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. 2. el otomobil piyasasında sektör dışı alım satımların azalmasıyla araç fiyatları yüzde 10 düştü. Uzmanlar, ikinci el ve sıfır araçların artık yatırım aracı olmaktan çıktığını belirtti. Fiyatlara etki eden sektör dışında alım satımın fazla olmasıyla ilgili; alınan önleyici tedbirlerin etkili olduğunu ve talebin düştüğünü aktardı.

Finans 04-09-23 15:00

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt! 'Asla CHP'de yerleri yok'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medyadan bir paylaşım yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerine yanıt veren Kılıçdaroğlu, "Boşuna uğraşma; devleti soyanların, uyuşturucu baronlarına hizmet edenlerin, hudutları namus olmaktan çıkaranların asla CHP'de yeri yoktur, olmaz da" dedi.

Haber 24-08-23 22:52

Saç dökülmesi sorunu kabus olmaktan çıkıyor! Sadece 10-15 dakika uygulayın, fırça gibi saçlara sahip olun

Saç dökülmesi yaşayan kişiler, hem kozmetik hem de yarı medikal ürünlere yöneliyor. Son yapılan araştırmalar dünya çapında 56 milyon kişinin saç dökülmesi sorunuyla mücadele ettiğini ortaya koydu. Öte yandan doğal ve besleyici kürler ile bu durumun önüne geçmek mümkün. İşte yalnızca 10-15 dakika uygulayarak saçlarınızı canlandırabileceğiniz o mucize yöntem...

Haber 21-08-23 12:02

Bu sefer sütyensiz değil ama... Kendall Jenner külotlu çorap üzerine giydiğiyle gündem oldu

Keeping Up with The Kardashians realite şovuyla dünyada büyük bir fenomen haline gelen ve Kim Kardashian'ın kız kardeşi olan model Kendall Jenner sütyensiz halleriyle sık sık eleştiri alıyordu. Dergi çekimi için poz veren Jenner bu sefer sütyensiz değildi ama tarzıyla yine gündem olmaktan kurtulamadı.

Magazin 20-08-23 09:58

Aldığınız kayıtların kalitesini arttıracak en kaliteli ve iyi vokal mikrofonları

İyi seviyede kayıt yapabilmek veya sahne performansı sergilemek için en önemli noktalardan biri iyi ekipmanlara sahip olmaktan geçiyor. Bu ekipmanlar içinde en önemlisi dinleyicilerin deneyimini direkt olarak etkileyen mikrofonlar. Ses kalitesinde önemli bir rol oynayan mikrofonların onlarca farklı çeşidi ve özelliği mevcut. İster evde ister sahnede kullanmak için en iyi vokal mikrofonu hangisi diye merak ediyorsanız sizin için seçtiğimiz modellere göz atabilirsiniz.

Haber 18-08-23 16:35

Danimarka'da provokasyon skandallarına bir yenisi daha eklendi! Ünlü basın organı 7 farklı Kur'an yakma provokasyonuna işaret etti...

İskandinav ülkelerinde hızla yükselişe geçen islamofobik hareketler, müslüman camia tarafından artık kabul edilebilir olmaktan çıkıyor. Kur'an yakma provokasyonları hakkında somut adımları bir türlü atmak istemeyen İskandinav ülkelerinin skandallarına bir yenisi daha eklendi. Danimarka'da ulusal basın organı Politiken, bugün 7 farklı provokasyonun daha fitilinin ateşleneceğini duyurdu...

Haber 31-07-23 17:15

İkinci el araçta yeni dönem her şeyi değiştirdi: Sıfır otoda iptaller tek tek geldi! Açık oto pazarına koştular…

Yılın ilk yarısını tarihi rekorla kapatan otomotiv pazarında talep yavaşlarken, lüks segmentten sipariş iptal haberleri gelmeye başladı. Sıfır otomobilin yatırım aracı olmaktan çıktığını dile getiren sektör temsilcileri, asıl etkinin Ağustos ayında ortaya çıkacağını söyledi. İkinci el araba satışları için Bakanlığın radarına girmek istemeyenler ise daha yüksek fiyattan satış yapmak için yeniden açık oto pazarlarına akın etti.

Finans 26-07-23 10:52

Ryan Kent, Başarılar ve kupalar isteyen bir kulüp sizi istediği zaman kabul ediyorsunuz

Fenerbahçe’nin yeni transferi İngiliz futbolcu Ryan Kent, Fenerbahçe’de olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyerek, "Başarılar ve kupalar isteyen bir kulüp sizi istediği zaman kabul ediyorsunuz" dedi.

Spor 18-07-23 14:24

Daha yüksek emekli maaşı alabilirsiniz! SSK ve Bağ-Kur’lu tüm çalışanları ilgilendiriyor: Altın değerinde 8 madde tek tek sıralandı…

Milyonlarca EYT'li yaş şartına takılmadan emeklilik hakkı kazandı. Yine çok sayıda çalışan da emekli olmayı bekliyor. Çalışırken emekli olunca alınacak aylığı yükseltmek ise mümkün. Ancak bunun için asgari ücretin üzerinde maaş almanız gerekiyor. Bu vakti kaçıranlar içinse son 3,5 yıl en kritik dönem. Son 3.5 yılda SSK'lı olmak BAĞ-KUR'lu olmaktan daha avantajlı. İşte detaylar…

Finans 17-07-23 08:11