Aspiratör Haberleri

Yemek kokularından tamamen kurtulmanızı sağlayacak 2022'nin en iyi aspiratörleri

Evde kızartma yaparken, et ve balık pişirirken oluşan koku ve buhardan sıkıldınız mı? İyi ve kaliteli bir aspiratör ile bu sorundan tamamen kurutabilirsiniz. Güçlü motorları ve alüminyum filtresiyle ortamda bulunan kötü kokuyu ve buharı uzaklaştıran, mutfağınızın havasını daha ferah bir hâle getiren en iyi aspiratör çeşitlerini sizin için derledik.

Haber 28-12-2022 14:47

Yemek kokusu çekmek istemeyenlerin vazgeçilmezi olacak en iyi sürgülü aspiratör modelleri

Mutfakta birbirinden güzel yemekler yapmayı çok seviyor ancak yemek kokusu çekmek istemiyorsanız kaliteli sürgülü bir aspiratör alarak bu sorundan kolayca kurtulabilirsiniz. Bacalı modellerden karbon filtreli seçeneklere kadar her bütçeye uygun birbirinden işlevsel sürgülü aspiratörleri bir araya getirdik. Modeller arasından size en uygun olanı bulmak için hazırladığımız listeyi incelemelisiniz.

Haber 17-11-2022 17:56

Yağ lekelerini kolayca çıkarabilirsiniz

Yağ lekeleri hem hijyen hem de görüntü olarak rahatsız edici oluyor. Yağ lekelerini çıkarmak oldukça zorlu olabiliyor. Yağ lekelerini kolayca çıkarmak için eski bir diş fırçasından yararlanabilirsiniz.

Kadin 31-03-2022 15:08

Tıkanmış burunları açmadaki en büyük yardımcınız olacak en iyi burun aspiratörleri

Nazal aspiratör olarak da isimlendirilen burun aspiratörünün bebeklere faydalarını muhtemelen bilmeyen yok. Ancak burun aspiratöründen maksimum verimi almak için doğru ürün seçimi yapmak son derece önemli. Bebeklerin hassas burunlarına zarar vermeyen ürünlerle tıkanıklar kolayca açılır. Siz de bebeğinize rahat bir nefes aldıracak ürün arayışındaysanız yazımızı okumaya devam edin.

Haber 03-03-2022 15:10

Aspiratör

Aspiratör Hakkındaki Haberler Mynet'te. Aspiratör Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Aspiratör filtreleriniz ilk günkü gibi pırıl pırıl olacak! Çamaşır sodası ile hazırlayacağınız karışım sayesinde...

Konu aspiratör temizliği olunca yağ ve kirleri nasıl çıkaracağını kara kara düşünenlerden misiniz? Üzülmeyin, çamaşır sodası ile işiniz artık çok daha kolay. Neredeyse tüm ev işlerinde kullanabileceğiniz çamaşır sodası, temizlikte en iyi dostunuz olacak. Peki, aspiratör filtrelerini çamaşır sodasıyla nasıl temizleyebilirsiniz?

Kadin 15-02-2022 17:20

Aspiratör filtresini temizlemek sandığınızdan çok daha kolay! Bu yöntemleri kullanırsanız...

Mutfakların havasını tazelemeye yarayan aspiratörler, zamanla kir ve yağ tutabiliyor. Aspiratör filtresinin delikleri yağ ve kirle kaplanınca hem kötü bir görüntü oluşturuyor hem mutfağın havası yenilenemiyor. Bu durumu ortadan kaldırmak için birçok pratik temizleme yöntemi bulunuyor. Gelin, en etkili aspiratör filtresi temizleme yöntemlerini beraber inceleyelim.

Kadin 31-01-2022 13:32

Kokusuz bir mutfak için en iyi aspiratör modelleri

Mutfakta fazlaca zaman geçirenler için kurtarıcı parçalardan biri olan aspiratörler, geçirdiğiniz vaktin kalitesini artırıyor. Ocaktaki yemeklerin etrafa yaydığı koku ve buharı kısa sürede çekerek eşyalarınıza sinmesini, dolaplarınızın yağlanmasını engelleyen aspiratörler; pratik kullanımlarıyla mutfakta size konfor sunuyor. Aspiratöre dair aklınızdaki tüm soruları cevaplayacak ve eviniz için en iyi aspiratörü bulmanıza yardımcı olacak bu yazıyı mutlaka okumalısınız!

Yemek 16-11-2021 10:10

İlk günkü gibi olacak! Aspiratörünüzü pratik ve ekonomik bir şekilde temizleyebilirsiniz...

Mutfaklarımızın havalandırma sistemi sayılan aspiratörler, özellikle ev hanımlarının en önemli yardımcılarından birisi olarak karşımıza çıkar. Bu emektar aletlerin temizliği de büyük önem arz eder. Peki o kadar yemek kokusuna, sıçrayan yağa ve sıcak buhara maruz kalan aspiratörler nasıl temizlenir? İşte detaylar...

Haber 18-10-2021 07:28

Bu teknikleri düzenli olarak uygulamazsanız aspiratörünüzle vedalaşmak zorunda kalabilirsiniz!

Yemek pişirdikten sonra hepimiz mutfak temizliğine geçiyoruz. Mutfakta en az tezgah ve ocak kadar kirlenen aspiratörün kirden arındırılması oldukça önemli. Zamanla yağ ve kirlerin yapıştığı aspiratör filtresini düzenli aralıklarla temizleyerek mis gibi kokan pırıl pırıl bir mutfağa sahip olabilirsiniz. Hazırsanız pratik aspiratör temizleme yöntemlerini açıklamaya başlıyoruz.

Trend 24-05-2021 14:06