Aylik Burc Yorumu Haberleri

Evrim Akın Nuray Sayarı bana evliliği yasakladı dedi! Akla seçim yorumu gelince...

Ünlü oyuncu ve sunucu Evrim Akın, geçtiğimiz akşam astrolog Nuray Sayarı ile birlikte görüntülendi. Akın, Sayarı'nın kendisine evlenmeyi yasakladığını söyleyince sosyal medyada astroloğun seçim tahmini geldi.

Magazin 2024-04-15 10:22:16

Ferhat Murat'ın seçim öncesi Ankara için yaptığı yorum, sosyal medyanın diline düştü: Sokakta Turgut Altınok dip dalgası var. Oylar birbirine çok yakın.

Yerel seçimlere damgasını vuran Ankara Büyükşehir Belediyesi sonuçlarıyla ilgili yapılan değerlendirme gündem oldu! Cumhur İttifakı'nın adayı Turgut Altınok, rakibi Mansur Yavaş'ın yaklaşık iki katı daha az oy alarak seçimi kaybetmişti. Siyasal iletişim uzmanı Ferhat Murat'ın 'dip dalga' yorumu sosyal medyanın diline düştü.

Haber 2024-04-14 13:21:09

Serenay Sarıkaya'nın dekoltesi gündemdeydi! Banu Alkan'dan 'silikon' yorumu

Serenay Sarıkaya, New York'ta düzenlenen 'GQ Global Creativity Awards' gecesinde giydiği elbiseyle gündem olmuştu. Oyuncunun derin göğüs dekolteli siyah elbisesi çok konuşulurken Banu Alkan'dan da konuyla ilgili bir yorum geldi.

Magazin 2024-04-14 11:03:20

Seren Serengil denizde poz verdi! Rabbim ıslah etsin yorumu kızdırdı

Seçim paylaşımlarıyla dikkat çeken Seren Serengil sezonu açtı. Sere serpe poz veren Serengil gelen "Estagfrullah tövbe rabbim ıslah etsin hidayet versin” yorumuna ise kızdı.

Magazin 2024-04-12 13:18:04

Dünya Bankası'ndan Türkiye tahmini! Dikkat çeken enflasyon açıklaması: 'Gelecek yıl...'

Dünya Bankası, Avrupa ve Orta Asya ekonomilerine ilişkin raporunu açıkladı. Türkiye'ye de değinilen raporda "Sıkı para politikasının etkisiyle enflasyonun mayısta zirve yaptıktan sonra kademeli olarak gerilemesi bekleniyor" yorumu yapıldı. Türkiye'nin bu yıl 3 ve gelecek yıl yüzde 3,6 büyümesinin beklendiği belirtildi.

Finans 11-04-24 19:55

Kendi cezaevinde aklı sosyal medyada! Dilan Polat ve Engin Polat çiftinden suç duyurusu! 'Kelepçeli lama' yorumu çılgına çevirdi

Lüks yaşantıları ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Dilan Polat ve Engin Polat çifti kara para aklama, yasa dışı bahis gibi suçlarla yargılanıyor. Kasım ayından beri cezaevinde olan Dilan Polat ve Engin Polat çifti cezaevinde de sosyal medyayı yakından takip ediyor. Polat çifti ‘Kelepçeli lama’ yorumu karşısında şikayetçi oldu.

Magazin 09-04-24 09:55

Cansu Taşkın'ı başörtülü gören takipçisi dayanamadı! Kızılcık Şerbeti...

Son olarak Yılmaz Erdoğan ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelen Cansu Taşkın sosyal medyadan başörtülü halini paylaştı. Bir takipçisinden ise Kızılcık Şerbeti yorumu gecikmedi.

Magazin 07-04-24 13:54

Binlerce 'ınfluencer' yakın takipte: Maliye sahaya indi! Cüneyt Özdemir'den olay 'ınfluencer' yorumu geldi: 'Nitelikli dolandırıcılık gibi bir şey yani...'

Milyonlarca sosyal medya fenomenini ilgilendiren yeni bir gelişme yaşandı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in talimatı sonrası 30 bin 'ınfluencer' mercek altına alındı. Gazeteci Cüneyt Özdemir'den dikkat çeken ınfluencer yorumu geldi.

Finans 05-04-24 15:09

Buket Aydın'ın Ekrem İmamoğlu yorumu gündem olmuştu! Aydın'a Özgür Demirtaş'tan sert tepki geldi

Buket Aydın'ın Youtube’da yaptığı bir yayında, ikinci kez İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Ekrem İmamoğlu hakkında yaptığı açıklama çok konuşulmuştu. “Ekrem İmamoğlu kim?” diyen Aydın’a, Ekonomi Profesörü Özgür Demirtaş’tan sert tepki geldi.

Magazin 05-04-24 09:15

Yeniden Refah Partisi yorumu olay oldu! Murat Özer, çok iddialı konuşmuştu ama seçim sonuçları onu fena yanılttı…

2024 yerel seçim sonuçlarında aldığı başarılı sonuçla adından söz ettiren Yeniden Refah Partisi ile ilgili bir yorum sosyal medyada gündem oldu. Seçim günü canlı yayın konuğu olan gazeteci Murat Özer, Yeniden Refah Partisi ile ilgili çok iddialı bir çıkış yaparak partinin adının ekranda gösterilmesinin bile gereksiz olduğunu iddia etmişti. İşte sosyal medyada viral olan o görüntü…

Haber 04-04-24 13:54

SGK Uzmanı Özgür Erdursun’dan emekli zammı ve asgari ücret yorumu: ‘Temmuz’da zam gelmezse tüm yaşadıklarınızı unutun’ dedi! En düşük emekli maaşı 15 bin lira olursa…

Emeklisinden asgari ücretlisine herkes Temmuz ayında zam beklerken SGK Uzmanı Özgür Erdursun’dan dikkat çeken bir yorum geldi. Erdursun Temmuz’da emekliye zam yapılıp asgari ücretin artırılmaması halinde, “Şu ana kadar yaşadıklarınızı unutun, 2024 yılı en acılı yol olur ekonomi açısından bu kesim için..." ifadelerini kullandı. En düşük emekli maaşının 15 bin lira olması durumund yaşanacak tabloyu açıkladı.

Finans 04-04-24 13:35

Canlı yayında gelen küfürlü yorumu okuyunca çok sinirlendi! Hande Fırat'tan sert tepki: 'Namusuma dil uzatamazsın! Yettiniz artık'

CNN Türk'te program sunucusu Hande Fırat, canlı yayında kendisine yapılan küfürlü yorum sonrası çok sinirlendi. Gelen mesajı canlı yayında okuyan Fırat, "Benim namusuma dil uzatamazsın. Yettiniz artık" derken, mahkemeye başvuracağını söyledi.

Haber 03-04-24 14:24

'Devir ekonomi devri' dedi özel okul fiyatlarını sert eleştirdi! Seda Bakan'ın ekonomi yorumu gündem oldu

'Behzat Ç.', 'Kardeş Payı', 'Mucize Doktor' gibi yapımlarda rol alan Seda Bakan son olarak Netflix dizisi Zeytin Ağacı'nda hayat verdiği 'Leyla' karakteriyle adından söz ettirdi. Şimdilerde yeni filmi için sete çıkmaya hazırlanan ünlü oyuncu yaptığı 'ekonomi' yorumuyla gündem oldu.

Magazin 03-04-24 10:57

Buket Aydın'ın Ekrem İmamoğlu yorumu tekrardan gündemde! Ekrem İmamoğlu'nun kazanması mümkün gözükmüyor

Daha önce Murat Kurum ile yaptığı yayında Ekrem İmamoğlu'na oy vermeyeceğini açıklayan spiker Buket Aydın'ın bir süre önce yaptığı bir yorum sosyal medyada yeniden gündem oldu. Buket Aydın sosyal medyada adından söz ettirdi.

Magazin 03-04-24 07:20

Seçim yorumu olay olmuştu! Eleştirilen Hakan Ural Ekrem İmamoğlu'na yüklendi! 'Geçirdiği beş yılın...'

“Neler Oluyor Hayatta” programında yorumculuk yapan Hakan Ural, 31 Mart yerel seçim sonuçları sonrası seçim öncesi yaptığı yorumla gündem olmuştu. 'Çok büyük farkla kazanacak Murat Kurum.' diyen Ural'ın sözleri sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer aldı. Bugün canlı yayına çıkan Hakan Ural seçim sonrası ilk yorumu yaptı. Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum karşılaştırması dikkat çekti.

Magazin 02-04-24 11:55

CHP lideri Özgür Özel'den 'erken seçim' yorumu! En çok sevindiği ve en çok üzüldüğü şehirleri açıkladı... 'Hayal kırıklığı' dedi, 3 isme tepkisi dikkat çekti

31 Mart seçimlerinde elde ettiği başarıyla 47 yıl sonra yeniden birinci parti olan CHP'de genel başkan Özgür Özel, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 14 Mayıs'ta da bu sevinci yaşayabileceklerini ancak hatalarından ders çıkardıklarını söyleyen Özel, "Aldığımız her oyun CHP değil, Türkiye İttifakı oyu olduğunun farkındayım" dedi. Erken seçim iddialarıyla ilgili de konuşan Özel, en çok sevindiği ve en çok üzüldüğü şehirleri açıkladı. Özel'in özellikle 3 isme yönelik tepkisi ise dikkat çekti.

Haber 02-04-24 08:21

Cüneyt Özdemir'den Ne sarısı! Kırmızı kartı çaktılar çıkışı! Kılıçdaroğlu yorumu çok konuşulur: 'Demek ki mümkünmüş'

CHP'nin dünkü tarihi başarısının ardından gözlerin çevrildiği isimlerden biri de Kemal Kılıçdaroğlu. Seçim sonuçlarını değerlendiren gazeteci Cüneyt Özdemir'in Kılıçdaroğlu yorumu gündeme damgasını vurdu. İBB seçiminde yalnızca Murat Kurum'un değil, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da yenildiğini ifade eden Özdemir gündemdeki 'sarı kart' yorumlarını ise "Ne sarı kartı, kırmızı kartı çaktı adamlar" diyerek değerlendirdi.

Haber 01-04-24 14:40

Oğuzhan Uğur'un seçim yorumu gündemde! Bunca yıl birileri çok şımarmış...

Türkiye 31 Mart 2024 yerel seçimleri sonrasında yeni yerel yönetimler belirlendi. 14'ü büyükşehir 35 belediye kazanan CHP gündemde. Oğuzhan Uğur da seçim sonrası paylaşımıyla dikkat çekti.

Magazin 01-04-24 07:55

Nevşin Mengü'nün 'Erdoğan' yorumu sosyal medyada gündem oldu! 'Yaşanan hezimeti sahiplendi, sırtlandı'

Türkiye dün sandık başındaydı. Oy verme işleminin ardından gözler sandıklardan çıkacak sonuçlara çevrilmişti. Birçok ilde sürpriz sonuçlar çıkarken liderlerin açıklamaları da dikkatle takip edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan "31 Mart bizim için bir bitiş değil; aslında bir dönüm noktasıdır. 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde de Türk milleti yine sandığı vesile kılarak mesajlarını siyasetçilere ulaştırmıştır" dedi. Bu konuşmanın ardından gazeteci Nevşin Mengü'nün yorumu sosyal medyada gündem oldu.

Haber 01-04-24 07:25

Sandık başında kendini tutamamıştı! Cem Yılmaz'ın 'seçim' yorumu gündem oldu

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başına gitti. Ünlü komedyen Cem Yılmaz İstanbul Levent'te bulunan Lütfi Banat İlkokulu'nda oyunu kullanmıştı. Sandık başında yine güldüren Cem Yılmaz'ın seçim yorumu gündem oldu.

Magazin 31-03-24 23:34

'Çok büyük farkla kazanacak' demişti! Hakan Ural'ın seçim yorumu tutmadı! O sözleri yeniden gündem oldu

“Neler Oluyor Hayatta” programında yorumculuk yapan Hakan Ural zaman zaman açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz günlerde 31 Mart Yerel Seçim sonuçları hakkında yorum yapan Hakan Ural'ın o sözleri yeniden gündem oldu. 'Çok büyük farkla kazanacak' diyen Ural'ın seçim yorumu tutmadı.

Magazin 31-03-24 23:10

Murat Kurum'a seçim şarkısı yapmıştı! Sinan Akçıl 'İstanbul gitti' sözlerine sert çıktı

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Cumhur İttifakı İBB Başkan adayı Murat Kurum için seçim şarkısı bestelemiş ve 'Geceleri daha rahat uyumak için oyumu Murat Kurum’a vereceğim' demişti. Anadolu Ajansı'nın ilk seçim sonuçlarını yayımlamasıyla birlikte Türkiye haritasında illerin yer aldığı tabloda büyük değişimlerin olduğu görüldü. Birçok il AK Parti'den CHP'ye geçti. Sinan Akçıl'dan da seçim yorumu gecikmedi.

Magazin 31-03-24 22:30

Ahmet Hakan'ın seçim yorumu viral oldu! Seçim sonuçlarından sonra bu sözlerle stüdyodan ayrıldı

AK Parti’nin 2024 yerel seçim sonuçlarının kesin olmayan ilk sonuçlarına göre büyük bir oy kaybı yaşaması ile ilgili Ahmet Hakan’ın yaptığı yorum sosyal medyada gündem oldu. Hakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yaşanan oy kaybı ile ilgili savunmak adına "Vatandaş 'Bu seçim yerel seçim, Erdoğan'la ilgili bir durum yok' diyor" ifadelerini kullandı. İstanbul, Ankara, İzmir sonuçlarının ardından Ahmet Hakan stüdyodan ayrıldı.

Finans 31-03-24 22:18

Özgür Demirtaş'tan bomba seçim yorumu! 'İktidar partisine tarihi ders...'

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başına gitti. 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde, 61 milyondan fazla seçmen, yaklaşık 208 bin sandıkta oy kullandı. Yerel seçime CHP damga vurdu. Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan da seçim yorumu gecikmedi. Demirtaş'ın 'iktidar partisine tarihi ders...' sözleri sosyal medyayı salladı.

Finans 31-03-24 21:31

Uğur Dündar'ın Ekrem İmamoğlu yorumu gündem oldu: Orhan Gencebay’a karşı da bir zafer kazanmış olacak

İstanbul'da yerel seçim heyecanı sürerken, gazeteci Uğur Dündar canlı yayında dikkat çeken ifadeler kullandı. Gelen ilk seçim sonuçlarına göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu ile ilgili yorum yapan Uğur Dündar, "Eğer 4 puanın üzerinde bir farkla kazanırsa sadece Murat Kurum’a karşı değil, Cumhurbaşkanına, 17 bakana ve Orhan Gencebay’a karşı bir zafer kazanmış olacak" dedi.

Haber 31-03-24 19:21

Seren Serengil Seda Sayan'ın eşiyle yaş farkını eleştirdi, sosyal medyanın diline düştü!

Özel hayatı ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Seren Serengil bu defa Seda Sayan ve eşi Çağlar Ökten'in arasındaki yaş farkını eleştirdi. 'Zaten çocuk oğlu yaşında' diyen Serengil'in bu yorumu sosyal medyada tepki çekti. Seren Serengil'in de kendisinden 11 yaş küçük Mustafa Tohma'yla aşk yaşadığı hatırlatıldı.

Magazin 26-03-24 08:25

Mal varlığı olay olmuştu! Turgut Altınok'un yanıtını duyunca verdiği tepki herkesi güldürdü... 'Torpil' açıklamasında ise Oğuzhan Uğur araya girdi: Öyle demeyelim de...

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'un katıldığı programa 'torpil ve mal varlığı' iddiaları damga vurdu. Oğuzhan Uğur'un sunduğu programda Altınok'a yöneltilen sorular dikkat çekti. Altınok'un mal varlığıyla ilgili soruya verdiği yanıt sonrası bir gencin "Helal olsun! Türkiye'de böyle insanlar da varmış" tepkisi ise gündem oldu. Öte yandan "Zaten bütün Ankara'ya komşuymuşsunuz" yorumu da programa damga vururken, Altınok'un torpil yanıtı da çok konuşuldu.

Haber 21-03-24 09:00

“Kızdırmak için söylüyorum” dedi: Fatih Altaylı’dan çok konuşulacak ekonomi yorumu: 'Bağlanmış bir inek gibi yaşamak…’

Gazeteci Fatih Altaylı’nın ekonomi yorumu ses getirdi. Altaylı, insanca yaşamak ile hayatta kalmak konusunda dikkat çeken açıklamada bulundu. “Kusura bakmasın kızacaklar ama ben kızdırmak için söylüyorum onları” diyen Altaylı 'ekonomi iyi' şeklindeki yorumlar için, “Bağlanmış bir inek gibi yaşamak, insanca yaşamak değildir” ifadelerini kullandı.

Finans 20-03-24 13:40

CHP lideri Özgür Özel'den Gökhan Zan yorumu! Şaşırmadım diyerek açıkladı: Gözündeki ateşi farklı gördüm!

Seçime günler kala TİP, Gökhan Zan'ın adaylığından desteğini çekerken gözler bir yandan da CHP'ye çevrildi. Daha önce TİP'in Hatay'da CHP'ye kaybettirecek bir potansiyeli olduğunu söyleyen CHP lideri Özgür Özel, yaşanan pazarlık ve montaj iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu. CHP lideri "Gökhan Zan'ın gözündeki ateşi farklı gördüm. Başka bir hırs vardı. Hukuk sürecini takip edeceğiz ama duyduğuma, gördüğüme şaşırmadım." dedi.

Haber 20-03-24 06:42

Bankalara ‘faiz artırın’ talimatı gündem olmuştu! Fatih Altaylı’dan ses getirecek Merkez Bankası ve Mehmet Şimşek yorumu: ‘Duruma bakar, ‘defolun’ derim…’

Ekonomi yönetiminin sıkılaşma adımları yakından takip edilirken gündemde geniş yankı uyandıran bir iddia ortaya atılmıştı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in bankalara ‘faiz artırın’ talimatı verdiği ileri sürüldü ancak o iddia yalanlandı. Konuya ilişkin Gazeteci Fatih Altaylı’dan ses getirecek bir yorum geldi. Bankanın işleyişini sorgulamanın ‘vatanseverlik’ olmadığını vurgulayan Altaylı, “Ben Mehmet Şimşek’in yerinde olsam paşa gönlüm isterse artırırım, istemezse artırmam” dedi.

Finans 19-03-24 09:48

Beşiktaş efsanesi Metin Tekin isyan etti! Görünce tamamen Fenerbahçeli oldum dedi, 'Trabzonspor' yorumu olay oldu

Beşiktaş'ın efsane futbolcularından Metin Tekin'in olaylı Fenerbahçe-Trabzonspor maçıyla ilgili yaptığı yorumlar gündem oldu. "Nasıl 2-2 olduğunu gördüm, tamamen Fenerbahçeli oldum" diyen Tekin, olayların başlamasıyla birlikte maçı Fenerbahçe'nin kazanmasını istediğini söyledi. Tekin "Oradaki haksızlığa uğrayan 11 tane çocuğun yenmesini istedim. Trabzonlular kızacak belki ama futbol dışı bir ortam bir gerhinlik yaratılarak 2-2'ye geldi maç. Buna da hakem izin verdi." diye konuştu.

Spor 18-03-24 14:35

'Ekranda gördüğünüz o külçe altınlar yok Türkiye'de...' dedi: 'Cebinde dolar olana acıyorum' Seçim öncesi en kritik haftada İslam Memiş'ten olay piyasa yorumu

Altın fiyatları ne kadar, dolar kaç TL? Seçim öncesi en kritik haftada piyasalar hareketli! Bu hafta hem ABD Merkez Bankası Fed faiz kararı hem de yurt içinde Merkez Bankası faiz kararı belli olacak. Yatırımcılar merakla gelecek kararları beklerken piyasa uzmanı İslam Memiş, "Ekranlarda gördüğünüz o külçe altınlar yok Türkiye'de' dedi. "Cebinde dolar bulunduranlara ben çok acıyorum" ifadesini kullanarak gerekçesini açıkladı. İşte Kapalıçarşı güncel altın fiyatları ve döviz kurları...

Finans 18-03-24 07:46

Beria Özden telefonda bebeği kaybettiğini söyledi! Yunus Emre yıkıldı... Aleyna yorumu şoke etti

Survivor All Star yarışmacısı Yunus Emre ve Beria Özden'in telefon konuşması gündem oldu. Beria Özden bebeği kaybettiğini söylediğinde Yunus Emre yıkıldı. Yunus Emre'nin eşinin konuşması sırasında konuyu Aleyna'ya getirmesi de sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 18-03-24 07:18

Ancelotti'den Arda Güler yorumu! ''O şut bir gol''

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, "Arda'nın o şutunun kaleye girip girmemesi önemli değil, bizim için o şut bir gol" dedi.

Spor 16-03-24 21:17

Turgut Altınok mal varlığını açıklayınca hepsi aynı yorumu yaptı: ‘Beylik kuracak kadar…’

Ankara’da yerel seçim heyecanı devam ederken Mansur Yavaş’ın en büyük rakibi olan Turgut Altınok’tan önemli bir hamle geldi. Mal varlığını açıklayan Altınok daha önce "Mal bizim değil Allah’ın, biz emanetçisiyiz" sözleri gündem olmuştu. Altınok'un mal varlığındaki arazi ve tarlaların çok olması ise "Beylik kuracak kadar" yorumlarını da beraberinde getirdi.

Haber 16-03-24 07:36

Erzurumlu kadının 'Erzurumlu' yorumu! Sosyal medya bu sokak röportajını paylaşıyor... Eyvah bizimki görürse yine olay çıkarır

Erzurum'da iftardan sonra yapılan bir sokak röportajı eğlenceli anlara sahne oldu. Orucunu açtıktan sonra tatlı yemeye gideceğiniz söyleyen Erzurumlu kadının, 'Erzurumlular' için yaptığı yorum bir anda sosyal medyanın gündemine yerleşti. Viral görüntülerde yorumunu eşinin duymasından endişelenen kadın, "Eyvah bizimki görürse yine olay çıkarır. Geçen sinir krizi geçirdi zaten. Metinim aşkım, bir tanem" dedi.

Trend 13-03-24 15:12

'Survivor'da yaşananlar senaryo mu?' Hande Sarıoğlu'ndan Acun Ilıcalı'ya olay sözler! 'Muz Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı gibi'

Survivor All Star'da yaşananlar gündeme bomba gibi düştü. Yarışmanın iddialı isimlerinden biri olan Yiğit Poyraz'ın Dominik'li bir ailenin evine çuvalla girip yiyecek içecek çalması herkesi şoke etti. Survivor'da yaşanan bu olaylar Söylemezsem Olmaz da masaya yatırıldı. Hande Sarıoğlu'nun Acun Ilıcalı yorumu ise sosyal medyayı salladı.

Magazin 12-03-24 15:01

Ahmet Çakar'ın Mert Hakan Yandaş yorumu gündemi belirledi! ''TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe'yi kayırıyor''

Pendikspor’u 4-1 mağlup eden Fenerbahçe, ligde yenilmezlik serisini 18 maça çıkardı. Ünlü yorumcu Ahmet Çakar bu maça dair ilginç bir iddiada bulunarak sosyal medyada yine gündeme oturmayı başardı.

Spor 11-03-24 09:21

Anket sonucu açık ara fark! İBB rekabetinde İmamoğlu ipi göğüsledi... Murat Kurum için dikkat çeken '4-5 puan' yorumu

31 Mart akşamı ortaya çıkacak tabloya ilişkin önemli ipuçları taşıyan seçim anketlerine yenileri eklendi. Sonucu en çok merak edilen belediyelerden İBB yarışındaki rekabeti ortaya koyan bir ankette adaylardan birinin rakibiyle arasını hayli açtığı görüldü. SONAR Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı ise farkın bir dönem puanlarla ölçüldüğünü, şimdiyse kişi sayısına dek indiğini ifade etti.

Haber 10-03-24 09:18

Arda Güler galibiyete sessiz kalamadı! Fenerbahçeli oyunculara destek yorumu

Real Madrid forması giyen Arda Güler, Union Saint-Gilloise galibiyeti sonrası eski takım arkadaşlarına destek mesajı paylaştı. Güler, Fenerbahçeli Michy Batshuayi ve İsmai Yüksek'in paylaşımlarına yorum yaptı.

Spor 08-03-24 09:55

Ceyda Düvenci Yan Oda'nın yıldızı Nazan Kesal'ı konuk etti! 'Kapı kapı gezmek zorunda kalmazsın' deyince... Sosyal medya ayağa kalktı

Yan Oda dizisiyle ekranlara dönecek olan ünlü oyuncu Nazan Kesal, Ceyda Düvenci'nin sunduğu Bambaşka Sohbetler programına konuk oldu. Yeni projesi hakkında konuşan Nazan Kesal'a Ceyda Düvenci'nin 'Kapı kapı gezmek zorunda kalmazsın' yorumu sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Magazin 07-03-24 15:37

Bahar'ın asistan doktoru Seren'i canlandıran Nil Sude Albayrak sosyal medyayı salladı! Doktorlar Zenan yorumu

Bahar dizisinin Seren'i Nil Sude Albayrak dizide hırçın bir asistan doktoru canlandırıyor. Dizideki sahneleriyle sosyal medyada gündem olan Albayrak'a yapılan Doktorlar Zenan yorumu dikkat çekti.

Magazin 06-03-24 13:48

CHP lideri Özel 'gözümü kırpmam' diyerek açıkladı! Çok konuşulacak '2028' yorumu: 'Ekrem İmamoğlu'nu cumhurbaşkanı adayı yaparım'

CHP'nin 2028 Cumhurbaşkanı adayıyla ilgili çok konuşulacak bir açıklama geldi. CHP lideri Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu'nun 31 Mart'taki yerel seçimleri kazanması halinde 4'te 4 yapacağını belirtirken; olası cumhurbaşkanlığı adaylığı için çok net konuştu. Özel, "Ekrem Bey ile bu rejimi değiştirmek gerek. Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olması için üzerime düşen her şeyi fazlasıyla yaparım. Bunu yapmakta gözümü kırpmam" diye konuştu.

Haber 06-03-24 09:32

JP Morgan'dan sürpriz Merkez Bankası yorumu! Raporda enflasyon detayı çekti: 'Nisanda faiz...'

JP Morgan, şubat ayı enflasyon rakamlarının belli olmasının ardından Merkez Bankası öngörüsünü değiştirdi. Banka faiz artırımı beklentisini paylaştı.

Finans 05-03-24 12:50

'Seçim videolarından dolayı' demişti... Acun Ilıcalı'dan Yunus Günçe yorumu! Zamanında beni eleştiriyordu...

Yunus Günçe, Survivor ekibi tarafından All Star'a bu sene çağırılmadığını ancak geçtiğimiz yıl deprem ve seçim videolarından dolayı yarışmaya istenmediğini iddia etmişti. Bu açıklamalardan bir süre sonra Acun Ilıcalı katıldığı programda ilginç bir yorumda bulundu.

Magazin 05-03-24 11:15

Canlı yayında kendini tutamayıp Aman hocam, tepki çekersiniz diye araya girdi! Hurşit Güneş: CHP dışındaki muhalefet partileri garnitür zaten

Canlı yayında Türkiye siyaseti hakkındaki 'garnitür' yorumu duyanları şaşkına çevirdi. CHP 24. Dönem Milletvekili Prof. Dr. Hurşit Güneş, Şirin Payzın'ın 'CHP' çıkışını çok konuşulacak bir şekilde savundu. Güneş'in sözlerini duyan stüdyo konukları da şaşkınlığını gizleyemedi.

Haber 05-03-24 08:48

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken 'Lütfü Savaş' yorumu! Doğru değil diyerek açıkladı

Eski Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 31 Mart seçimlerine yönelik dikkat çeken açıklamalar geldi. Aday belirleme sürecinin daha sağlıklı yapılmasını beklediğini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Aday belirleme sürecinde Lütfü Savaş beyin, bu kadar yıpratılması doğru değil" diye konuştu. Kılıçdaroğlu "Size partiden davetler var. Katılmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna da yanıt verdi.

Haber 29-02-24 14:49

Cevdet Yılmaz'dan 'büyüme' yorumu: 'Emeğin milli gelirden aldığı pay arttı'

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz bugün açıklanan 2023 büyüme rakamlarına ilişkin olarak, "Emeğin milli gelirden aldığı pay arttı" yorumunu yaptı. Yılmaz büyüme kapasitesinin güçlenerek devam ettiğini belirtti.

Finans 29-02-24 13:01

Başdanışmanından Cumhurbaşkanı Erdoğan için en solcu lider yorumu: AK Parti de en solcu parti

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, sol politikalar hakkında yazdığı yazıyla gündem yarattı. Uçum, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sol ilkelere en yakın lider, AK Parti'nin sol politikalara en yakın parti olduğunu savundu.

Haber 25-02-24 12:06