Bactroban Krem Haberleri

Akrep derisinden üretildi! Astronotlara özel... Bakın ne için kullanılacak

Uzay görevine gidenlerin sağlıklarını koruması için kullanması gereken ilaçlar üzerine çalışmalar yürüten Prof. Dr. İsmail Tuncer Değim ile öğrencileri, astronotların uzaydaki yüksek oranlı radyasyondan korunması için akrep derisinden krem geliştirdi.

Haber 2024-04-23 15:47:52

Wilkinson pomad vücutta ne kadar kalmalı? Wilkinson pomad cinsel organa sürülür mü?

Gerek yetişkin bireylerde gerek çocuklarda gerekse bebeklerde görülen birçok farklı cilt sorunu mevcuttur. Cilt problemlerinin ortaya çıkmasına neden olan da çeşitli faktörler vardır. Özellikle dış ortamla kesintisiz bir biçimde temas hâlinde olan deri üzerinde daha sık cilt sorunları görülmektedir. Bu cilt problemlerinin giderilmesinde Wilkinson gibi çeşitli pomad ve krem türleri kullanılmaktadır. Peki, Wilkinson pomad vücutta ne kadar kalmalı ve cinsel organa sürülür mü?

Haber 2024-04-09 18:50:14

Makyaj yaparken mutlaka edinmeniz gerekenler listesinin demirbaşı en iyi far fırçaları

Far fırçaları, kusursuz ve doğal görünen bir göz makyajı için kullanacağınız likit, krem ve toz ürünler kadar önemli bir yer kaplıyor. Doğru seçilen far fırçalarıyla gözlerinize boyut kazandırabilir, daha dikkat çekici bakışlara sahip olabilirsiniz. Göz kapaklarınıza uygulayacağınız ürünün topaklanma ve bozulma yapmadan kalabilmesi için kullanabileceğiniz far fırçalarını derledik. Gelin, makyaj yaparken mutlaka edinmeniz gereken fırçaları beraber inceleyelim!

Kadin 2024-04-01 17:52:23

Kuşum Aydın değişimiyle şaşırttı! Param bitti diyerek isyan etti

Bir dönem ekranların unutulmaz isimleri arasında olan Kuşum Aydın artık gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Değişimiyle şaşırtan Kuşum Aydın 'mucize krem' arayışında hayal kırıklığı yaşadı ve bakın nasıl isyan etti.

Magazin 2024-03-28 07:16:09

Diğer Haber Etiketleri

Astronot krem akrep wilkinson pomad uyuz alara eo Göz makyaj malzemeleri ele Kuşum Aydın etli tatlılar tarif püf noktası tarifi krem brule brulee püf noktaları Model ünlüler yaşında Kendall Jenner Güneş cc krem BB krem fondöten krem karamel krem karamel tarifi güzellik mor ne işe yarar travazol travazol krem ciltte kızarıklık hücre sırt tüy dökücü tüy dökücü krem tüy dökücü krem zararları dudak iltihap madecassol madecassol krem madecassol krem ne işe yarar madecassol ne işe yarar gaviscon gaviscon şurup nasıl kullanılır fito krem fito krem ne işe yarar gerçek krem karamel tarifi orjinal krem karamel tarifi kadınları Oyuncu söyledi ünlü oyuncu Kanıt dizisi hücreler cilt leke kremi sant beyazlatıcı krem cilt beyazlatıcı krem vazelin vazelinin cilde faydaları vazelinin yüze faydaları yüzdeki sivilcelere ne iyi gelir ense posa stres belirtileri bakım yüz kremi yatak yarası Kerem Bürsin Hafsanur Sancaktutan Kanal D sivilce izleri için krem sivilce ali bilgin güneş kremi sebamed sebamed güneş kremi sosyal medya fenomen Güneş yanığı güneş yanığına ne iyi gelir en iyi güneş kremi mon yaşlanma karşıtı krem yüz kırışıklığına ne iyi gelir evde cilt bakımı fayda çay ağacı çay ağacı kremi çay ağacı kremi faydaları çay ağacı kreminin faydaları bulaşık yıkamak çırpma farklı tarifler yiyecekler el mikseri mikser mikser seti Ramazan gözenek sıkılaştırıcı gözenekler yüz maskesi evde yüz maskesi Instagram ay taşı ay taşı özellikleri tiktok elbise deprem Kahramanmaraş kedi Eskişehir kimyasal civa körlük tehlike zarar belirti uzman etiket Aslı Şen

Krem şokola tarifi: Krem şokola nasıl yapılır?

Sütlü tatlıları sevenler, hafif tatlıları tercih edenler daha çok puding, muhallebi ve profiterol gibi lezzetleri severler. Birçok kafenin, pastanenin menüsünde yer alan bu tarifler aslında evde bulunması kolay malzemeler kullanılarak birkaç dakika içinde hazırlanabilen lezzetlerdir. Bu kolay ve lezzetli tatlılardan olan, tarihçesi çok eskilere dayanan krem şokolayı siz de evinizde kendi mutfağınızda kolayca hazırlayıp misafirlerinize sunabilirsiniz.

Yemek 08-02-24 02:05

Portakallı Crème brûlée (Krem Brule) tarifi: Portakallı Crème brûlée (Krem Brule) nasıl yapılır?

Fransa mutfağından tüm dünyaya yayılmış olan birçok tatlı, yemek, çorba ve atıştırmalık zaman içinde benimsenmiş ve tüketilmeye başlanmıştır. Bu lezzetlerden biri de Fransız mutfağının gözde tatlılarından krem bruledir. Yapımı zor olarak bilinse de birçok lüks lokantanın menüsünde yer alan bu tatlıyı siz de evinizde mutfağınızda kolaylıkla yapabilirsiniz.

Yemek 24-01-24 21:23

Crème brûlée (Krem Brule) tarifi: Crème brûlée (Krem Brule) nasıl yapılır?

Dünya mutfaklarından gelen ve Türk sofralarında, lokanta menülerinde de yer bulan birçok tatlı ve tuzlu lezzet vardır. Fransa doğumlu Krem Brule de bu lezzetler arasında yer alan bir tatlıdır. Zor olarak bilinse de yapımı son derece kolaydır. Çok eski yüzyıllardan bu yana tüketilmektedir. Birkaç püf noktasına dikkat ederek evde de kolaylıkla yapılabilir.

Yemek 24-01-24 17:53

Fenomenler krem satışından servet kaldırırken köylülerin midesi bulandı: Her yere o koku yayıldı! Bal ormanı için endişeler artıyor

Türkiye'nin gündemini meşgul etmeye devam eden sosyal medya fenomenlerinin krem satışıyla ilgili şaşkına çeviren bir detay gün yüzüne çıktı. Bulgaristan'dan gelen krem hammaddesi yüklü tanker kamyonlar yüklerini Kırklareli'deki bal ormanına boşaltıp kaçtı. Köylülerin kendi ifadesine göre mide bulandıran koku ortalığı kapladı. Kasım ayındaki olay sonrası paniğe kapılan köylüler harekete geçip CİMER'e başvurdu.

Trend 09-01-24 14:45

Kendall Jenner şeffaf elbisesinin altına sütyen giymedi! Yine olay oldu

Sütyen sevmeyen ünlüler arasında yer alan Kendall Jenner yine adından söz ettirdi. Model arkadaşıyla plajda poz veren Jenner krem rengi şeffaf elbisesinin altına yine sütyen giymedi.

Magazin 04-01-24 13:23

CC krem kimlere uygundur? Kimler CC krem kullanabilir?

Gerek cilt bakımında gerekse makyaj kullanımda sayısız özelliği ile öne çıkan çok fazla kozmetik ürün bulunmaktadır. Bu ürünlerin kimisi kapatıcı özelliğiyle dikkat çeken kimisi ise nemlendirici özelliği ile ön plandadır. CC krem de bu kozmetik ürünler arasında yer alan ve birçok kişi tarafından kullanılan bir ürün olarak karşımıza çıkmaktadır. 'Color Control' olarak da tabir edilen CC kremlerin cilt üzerinde çok sayıda olumlu etkisi vardır. Peki, CC krem kimlere uygundur, kimler kullanabilir?

Kadin 23-12-23 18:12

BB krem kimlere uygundur? Kimler BB krem kullanabilir?

Makyaj malzemesi seçimi yaparken cilt tipine uygun olması son derece önemli bir konudur. Yanlış ve cilde uygun olmayan ürünlerin seçimi cilt sağlığının bozulmasına neden olabilir. Ayrıca uygun olmayan bir ton tercih edildiğinde cilt yüzeyi daha koyu ya da olduğundan daha açık görünebilir. Günümüzde yaygın olarak kullanılan makyaj malzemelerinden biri BB kremlerdir. Bu kremler aynı zamanda cilt bakımında da tercih edilir. Peki, BB krem kimlere uygundur, kimler kullanabilir?

Kadin 23-12-23 18:10

BB krem ile fondöten arasındaki fark nedir?

Kadınlar için cilt bakımıyla beraber makyaj yapmak adeta bir tutkudur. Günümüzde birçok farklı markanın çeşitli özelliklere sahip makyaj malzemeleri vardır. BB krem de ten makyaj malzemesi olarak bilinen aynı zamanda cilt bakımında da kullanılan bir üründür. Fondöten de yaygın olarak kullanılan makyaj malzemeleri arasında yer almaktadır. Ancak iki ürün benzer özellikler göstermesine rağmen birbirinden belirgin oranda farklıdır. Peki, BB krem ile fondöten arasındaki fark nedir?

Kadin 23-12-23 18:09

Krem karamel tarifi: Krem karamel nasıl yapılır?

Dünya mutfaklarından birçok tarif zaman içinde Türk mutfaklarına da yerleşmiştir. Bunlardan biri de krem karamel tatlısıdır. Evde birkaç dakika içinde kolaylıkla yapılabilen krem karamel tatlısı hafifliği ve lezzeti ile en sık tercih edilen tatlılar arasında yer alır.

Yemek 22-12-23 18:04

BB krem ve CC kremin farkı nedir? Kim, hangisini kullanmalı?

Günümüzde hem cilt bakımında hem de makyaj alanında çeşitli birçok ürün kullanılır. Bu ürünlerin kimisi cildi nemlendirmeye yararken kimisi ise kapatıcılığı ile öne çıkar. Pek çok kişinin kullandığı ürünler arasında BB krem ve CC kremde bulunmaktadır. Bu kremlerin çok sayıda özelliği vardır. Ancak iki ürün cilt yüzeyinde aynı etkiye sahip değildir. Benzer özellikler taşısa da sağladığı yararlar birbirinden farklıdır. Peki, BB krem ve CC kremin farkı nedir, kim, hangisini kullanmalı?

Kadin 20-12-23 18:28

CC krem nedir, nasıl sürülür? CC krem ne işe yarar?

Kadınlar için makyaj yapmak çok önemli bir konudur. Makyaj yapımında kullanılan birçok farklı malzeme vardır. Bu malzemelerin seçiminin doğru yapılması ve doğru bir şekilde uygulanması hem görünüm hem de sağlıklı bir cilt açısından ayrı bir öneme sahiptir. Son dönemlerde yaygın olarak kullanılan ve kusurları gidermede etkili olan birçok kozmetik ürün öne çıkmaktadır. Bu kozmetik ürünlerden biri de CC kremdir. Peki, CC krem nedir ve ne işe yarar?

Kadin 20-12-23 18:25

BB krem nedir, nasıl sürülür? BB krem ne işe yarar?

Kadınlar için cilt bakımı oldukça önemli bir yere sahiptir. Cilt bakımının yanı sıra makyaj yapmak da büyük bir önem taşır. Günümüzde bir yandan bakım yaparken bir yandan da makyaj malzemesi olarak kullanılan birçok kozmetik ürün vardır. BB krem de bu ürünlerden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. 'Blemish Balm' kelimesinin kısaltılmış hâli olarak bilinen BB kremler, pek çok kişi tarafından yaygın olarak kullanılmaktadır. Peki, BB krem nedir ve ne işe yarar?

Kadin 20-12-23 18:24

Travazol krem nedir, ne için kullanılır? Travazol krem nasıl kullanılır?

Deri hastalıkları farklı nedenlerden ortaya çıkabilir. Bu hastalıklar kendilerini farklı biçimlerde gösterebilir. Genelde ciltte kızarıklık, dökülme ve kaşıntı deri rahatsızlıklarının ortak problemi olarak kabul edilir. Ancak değişik hastalıklarda daha ileri veya daha hafif semptomlar da görülebilir. En yaygın cilt hastalıklarından biri de egzama denilen deri hastalığıdır. Peki Travazol krem nedir, nasıl ve ne için kullanılır?

Haber 11-12-23 15:00

Hametol krem yüze sürülür mü? Hametol cilt bakım kremi nasıl kullanılır?

Cilt vücudumuzun en büyük ve en dış tabakasıdır, bu nedenle ona gösterdiğimiz özen oldukça önemlidir. Sağlıklı ve güzel bir cilt sadece genetik faktörlere değil aynı zamanda düzenli cilt bakımına da bağlıdır. Cilt bakımı sadece estetik bir endişe değil aynı zamanda genel sağlığımızı koruma ve yaşlanma sürecini yavaşlatma konusunda da etkili bir rol oynar. Cilt bakımında öne çıkan hametol krem de cilt bakımında kullanılabilinir.

Kadin 27-11-23 14:56

Tüy dökücü krem nedir? Tüy dökücü krem ciltte nasıl kullanılır?

Günümüzde tüy ve kıl algısı güzellik standartlarının çeşitlenmesi ve bireylerin kişisel tercihlerine daha fazla vurgu yapılmasıyla birlikte evrilmekte ve değişmektedir. Tüyler ve kıllar her bireyin benzersiz güzellik anlayışının bir parçası olarak giderek daha fazla kabul görülse de günümüzde hâlâ kıl ve tüylere karşı olumsuz bir bakış vardır. Bu durum, tüy dökücü kremlerin kullanımını da etkileyerek cilt bakım rutinlerinde önemli bir yer edinmelerine neden olmuştur.

Kadin 25-11-23 15:30

Madecassol krem yüzde ne işe yarar? Madecassol krem cilt için nasıl kullanılır?

Madecassol krem cilt bakımında son yıllarda popülerlik kazanmış ve dermatolojik tedavilerde yaygın olarak kullanılan bir üründür. Bu krem doğal bileşenler içerir ve cilt sağlığını desteklemek için birçok faydaya sahiptir. Madecassol'ün cilt bakımındaki yeri, cilt sorunlarını hafifletme, iyileştirme ve koruma amacıyla kapsamlı bir şekilde incelenmelidir.

Kadin 29-10-23 23:25

Gaviscon nedir, neden kullanılır? Gaviscon nasıl kullanılır?

Gaviscon bir tür mide ilacıdır. İlacın krem rengi formuna sahip olduğu ve nane kokusu baskın kullanımı kolay olduğu bilinir. Gaviscon’un birden fazla formu bulunur, en sık kullanılan formu ise şuruptur. Şurup oluşu ile kolayca kullanılabilen ve kısa sürede etkisini gösteren Gaviscon nedir? Gaviscon nasıl kullanılır?

Haber 27-10-23 17:51

Fito krem nedir, ne için kullanılır? Fito krem nasıl kullanılır?

Kadınlar için olmazsa olmaz günlük rutinlerden biri şüphesiz ki cilt bakımıdır. Cilt bakımı oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Kimi ürünler yalnızca yüz bölgesine özelken kimi ürünler ise sadece vücut için özel olarak imal edilir. Fito krem de cilt bakımında yaygın olarak kullanılan cilt bakım ürünlerinden biri olarak karşımıza çıkar. Bu ürünün cilt üzerinde çok sayıda olumlu etkisi vardır. Peki, fito krem nedir ve ne için kullanılır?

Haber 24-10-23 20:33

11 Ekim 2023 MasterChef'te eleme adayı kim oldu? MasterChef All Star dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı?

MasterChef All Star'ın 11 Ekim Çarşamba akşamı yayınlanan yeni bölümünde dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Jüri üyelerinden Mehmet şef, Danilo şef ve Somer şef yarışmacılardan krem karamel tatlısı yapmalarını istedi. İlk dokunulmazlığı alan Kırmızı Takım 2. dokunulmazlığı da kazanarak haftayı galip götürmek istiyor. İşte 11 Ekim Çarşamba akşamı MasterChef All Star'da yaşananlar...

Magazin 12-10-23 08:31
ele

MASTERCHEF KREM KARAMEL nasıl yapılır, malzemeleri neler? Fransız mutfağından nefis krem karamel tarifi

Krem karamel tatlısının yapılışı ve tarifte kullanılan malzemeler merak ediliyor. MasterChef'in 11 Ekim 2023 Çarşamba akşamı yayınlanan yeni bölümünde şefler yarışmacılardan krem karamel tarifi yapmalarını istedi. Bir Fransız mutfağı klasiği olan krem karamel tarifini en iyi yapan takım haftanın ikinci düellosunda galip gelecek. Krem karamel tatlısı adında da yer alan karameli sosu ile ünlüdür. Peki, krem karamel tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 11-10-23 20:41

İnci Demirkaya Birant yüzüne sürülen krem yüzünden hastanelik oldu

Kanıt ile tanınan İnci Demirkaya Birant, masaj yaptırırken sürülen yağ nedeniyle korkunç bir olay yaşadı. Oyuncunun yüzünde yanıklar oluştu. Yara enfeksiyon kapınca Birant hastaneye kaldırıldı.

Magazin 01-10-23 08:27

Cilt soyucu krem ne işe yarar? Cilt soyucu krem nasıl kullanılır?

Cilt sağlığı ve görünümü pek çok kişi için önemli bir konudur. İyi bir cilt bakım rutini sağlıklı, genç ve canlı bir cilt elde etmenin anahtarıdır. Bu rutinin temel taşlarından biri de cilt soyucu kremlerdir. Cilt soyucu kremler cildin üst tabakasındaki ölü deri hücrelerini nazikçe uzaklaştırmak ve daha taze, pürüzsüz bir cilt yüzeyi oluşturmak için kullanılır. Ancak bu ürünlerin nasıl çalıştığını ve doğru şekilde nasıl kullanılması gerektiğini anlamak cilt bakımının temelini oluşturur.

Kadin 30-09-23 17:21

Cilt beyazlatıcı krem nasıl kullanılır? Cilt beyazlatıcı krem ne zaman etki eder?

Cilt beyazlatıcı kremler cilt tonunu açmayı veya lekeleri azaltmayı amaçlayan kozmetik ürünlerdir. Bu tür kremler pigmentasyon sorunları, yaşlanma belirtileri veya güneşin neden olduğu hasarlar gibi cilt sorunlarına çözüm sunma amacı güder. Ancak cilt beyazlatıcı ürünlerin kullanımı hakkında dikkatli olunması gereken birkaç önemli nokta vardır. Cilt beyazlatıcı kremler potansiyel olarak faydalı olabilir, ancak doğru kullanımları ve uygun bir şekilde yönlendirilmeleri gerekmektedir.

Kadin 27-09-23 19:58

Vazelinin cilde faydaları nelerdir? Vazelin yüze sürülürse ne olur?

Vazelin yıllardır birçok insan için güzellik ve cilt bakımı rutinlerinin vazgeçilmez bir parçası olmuştur. Bu beyaz ve yarı saydam krem sahip olduğu bir dizi benzersiz özelliği sayesinde cilt bakımının ve güzellik ritüellerinin ayrılmaz bir parçası haline gelmiştir. Özellikle cilt üzerindeki çeşitli faydaları ile bilinen vazelin cildin nemini koruma, kuru cilt sorunlarını hafifletme ve dudakları yumuşatma gibi görevlerde oldukça etkilidir.

Haber 19-09-23 22:46

Yüzdeki delikler nasıl geçer? Yüzdeki delikler için doğal maske ve krem önerileri

Göz alıcı bir cilt, herkesin hayalini kurduğu bir şeydir. Ancak zamanla ve çeşitli dış etkenlerle birlikte, yüzdeki gözenekler açılabilir ve genişleyebilir. Bu durum, cildin pürüzsüzlüğünü ve gençliğini kaybettiği hissini uyandırabilir. Neyse ki doğanın bize sunduğu bir dizi harika malzeme ve formül sayesinde, yüzdeki delikleri sıkılaştırmak ve cildi canlandırmak mümkün olabilir.

Haber 30-08-23 03:33

Tüy dökücü krem nasıl kullanılır? Tüy dökücü en iyi nasıl kullanılır?

Vücutta var olan ve insanları rahatsız eden tüylerin geçici olarak yok olmasını ve dökülmesini sağlayan kozmetik ürünler, tüy dökücü krem olarak adlandırılır. Lazer epilasyon veya ağda gibi kalıcı bir işlem değildir. Ancak ağrısız ve acısız bir işlem olduğu için pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Tüy dökücü kremlerin doğru kullanılması ürünlerden beklenen performansın tam olarak alınması için önemlidir. Peki, tüy dökücü krem nasıl kullanılır?

Haber 16-08-23 19:11

Yüzünüzü pürüzsüz hale getirecek en etkili ve kullanışlı yüz bakım kremleri

Cilt bakım rutinlerinde olmazsa olmaz ürünlerin başında yüz bakım kremleri geliyor. Yüz bakım kremleri cildin ihtiyacına göre farklı içeriklerde sunuluyor. Kimi insan akne problemi kimisi kırışıklık sorunları için bu kremleri tercih ediyor. Yüzünüze ihtiyaç duyduğu bakımı yapabilmeniz, pürüzsüz bir cilde kavuşmanız için en iyi yüz krem markalarını bir araya getirdik. Gelin, bunlara birlikte göz atalım.

Kadin 09-08-23 17:14

Yatak yarası (bası yarası) nedir, neden olur? Yatak karası krem tedavisi nasıl yapılır?

Yatak yarası, tıp literatüründe bası yarası olarak da bilinir ve ciltteki sürekli basınç veya sürtünme nedeniyle oluşan bir tür cilt hasarıdır. Özellikle uzun süre hareketsiz kalan veya yatağa bağımlı hastalarda görülme eğilimi yüksektir. Bu yaralar genellikle vücudun kemik çıkıntılarına en yakın bölgelerde, yatağın üzerinde uzun süreli baskıya maruz kalan bölgelerde ortaya çıkar.

Haber 30-07-23 21:35

Ya Çok Seversen'in setinde kriz çıktığı iddia edildi! Kerem Bürsin'den yanıt geldi

Ekranların sevilen dizisi Ya Çok Seversen'in setinde kriz çıktığı iddia edildi. İddialara göre dizinin başrol oyuncuları Krem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan ile yönetmen Ali Bilgin arasında kriz yaşandı. Adı kriz iddialarına karışan Kerem Bürsin'den çok geçmeden yanıt geldi.

Magazin 24-07-23 19:40

Sivilce izleri nasıl geçer, neden olur? Sivilce izleri için maske ve krem önerileri nelerdir, elma sirkesi iyi gelir mi?

Sivilce izleri birçok insanın karşılaştığı bir sorundur ve genellikle sivilce izleri cildin yüzeyinde kalıcı izler bırakabilir. Sivilce izleri, sivilcelerin cildin altındaki gözeneklerde iltihaplanmasına bağlı olarak oluşur. Sivilceler patladığında veya sıkıldığında, ciltte tahriş ve hasar meydana gelir ve iyileşme sürecinde izler oluşabilir.

Haber 07-07-23 01:00

Ya Çok Seversen uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Kanal D'nin yeni dizisi Ya Çok Seversen nerede çekiliyor?

Ya Çok Seversen dizisi için geri sayım başladı. Yaz dizilerinden biri olan Ya çok Seversen'in senaristliğini Kürbra Sülün, yönetmenliğini ise Ali Bilgin üstleniyor. Krem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ı başrolde buluşturan Ya Çok Seversen'in konusu ve oyuncu kadrosu ve çekim yerleri gibi detaylar dizinin başlamasına az bir zaman kala merak edildi. Peki, Ya Çok Seversen uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Kanal D'nin merakla beklenen dizisi Ya Çok Seversen nerede çekiliyor?

Magazin 06-07-23 19:31

Yaz aylarında en büyük kurtarıcılarınızdan Sebamed güneş kremi kullananlar ve yorumları

Yaz aylarında yakıcı güneşle başa çıkmanın en kolay yolu, güneş kremi kullanmak. Tabii her güneş kremi, cildi güneşin zararlı ışınlarından korumaya yetmez. Bu yaz güneşin tadını doyasıya çıkarmak istiyorsanız en büyük kurtarıcılarınızdan biri olacak Sebamed Sun Care Güneş Koruyucu Krem incelemesiyle karşınızdayız!

Kadin 19-06-23 16:57

Sosyal medya fenomeni Jenna Lee, Instagram’ın sınırlarını altüst etti! Cimri bikinisiyle krem sürdüğü anları paylaştı

Sosyal medya fenomeni Jenna Lee, Instagram’dan yaptığı cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyerek hayranlarının kalp atışlarını hızlandırmayı başardı. Kendisiyle başbaşa kaldığı bir SPA gününü paylaşan Lee, cesur bikinisiyle kremlendiği anları paylaştı.

Trend 17-06-23 10:02

Güneş yanığı nasıl geçer, kaç günde iyileşir? Güneş yanığına ne iyi gelir, güneş yanığı için doğal ve bitkisel krem önerileri nelerdir?

Güneşin sıcak ışığı ve tatlı esintisi yaz mevsiminde birçok insanı açık havaya çekiyor. Plajlarda, parklarda veya bahçelerde keyifli vakit geçirirken güneşin cömert ışınlarından yararlanmak için kendimizi güneşe teslim ederiz. Ancak güneşin bu sevgi dolu dokunuşu bazen düşündüğümüzden daha fazla zarar verebilir. Güneş yanığı cilt üzerindeki güneş ışınlarının aşırı maruz kalması sonucu oluşan bir yanma durumudur. Peki, güneş yanığına ne iyi gelir?

Haber 14-06-23 12:41

Bu yaz bronz teninizle göz kamaştırmanızı sağlayacak en iyi bronzlaştırıcı krem ve yağlar

Yazın başlaması demek; deniz, kum ve güneş demek! En sevilen ve tüm yıl boyunca heyecanla beklenen yaz tatili zamanı geldiğinde bronzlaştırıcı ürünlere olan ihtiyaç da hâliyle artar. Hayalinizdeki bronz tene ulaşabilmenizi kolaylaştıracak, sağlıklı ve doğal içerikli bronzlaştırıcı ürünlerin hangileri olduğunu merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. İşte birbirinden başarılı bronzlaştırıcılar!

Kadin 12-06-23 16:44

Kırışıklıkları anında yok ediyor! Evde kolayca yapılan botoks etkili kırışıklık giderici krem tarifi

Yaşlanma yaşamın doğal süreçleri arasında yer alıyor. Yaşlanmayı ve yaşlanmaya bağlı oluşan kırışıklıkları gidermek için ise birçok kişi kimyasal yollara başvursa da doğal yollarla çözmek isteyenler de oldukça fazla. Mutfağımızdaki malzemelerle hazırladığımız maskeler ile cilt bakımı yapmak hem katkısız hem de ekonomik olarak daha cazip.

Kadin 04-06-23 17:02

Çay ağacı kremi faydaları: Çay ağacı kremi ne işe yarar?

Çay ağacı kremi doğal ve etkili bir cilt bakım ürünüdür. Çay ağacı yağı ile zenginleştirilmiş bu krem, cildinizi besler, korur ve sağlıklı bir görünüm kazandırır. Antioksidan ve antiseptik özellikleri sayesinde cilt problemlerinin giderilmesine yardımcı olur. Çay ağacı kremi sivilce, akne, cilt irritasyonu, egzama gibi sorunlarla mücadele etmek için ideal bir seçenektir. Doğal içeriğiyle cildi rahatlatır, iyileştirir ve yeniler. Günlük kullanımda cildinizi nemlendirir ve yumuşaklık sağlar.

Haber 28-05-23 22:14

Yapacağınız tariflerde bir numaralı yardımcınız olacak en iyi el mikserleri

Mutfakta birbirinden lezzetli yiyecekler hazırlamayı seven ancak zamandan tasarruf etmek isteyenlerin yüzlerini gülümseten el mikserleri, kullanıcılarına pratiklik kazandırıyor. El mikserleri püre yapmaktan yumurta çırpmaya, hamur açmaktan krem şanti yapmaya kadar birçok farklı amaç için kullanılıyor. Gelin, mutfaklardaki yükünüzü azaltıp enfes lezzetler yaratmanızı sağlayacak, her bütçeye ve beğeniye uygun, en iyi el mikseri çeşitlerini beraber inceleyelim!

Yemek 24-04-23 18:05

Ramazanda Alo Fetva Hattı'nı arayanlar arttı; ilginç sorular soruldu

Antalya'da ramazan ayının başlamasıyla dini konularda bilgi almak için günde 150 çağrı gelen 'Alo 190 Dini Danışma' hattındaki görevlilere, bazı vatandaşların 'Saç boyatmak, krem sürmek, makyaj yapmak, tırnak kesmek oruç bozar mı?', 'Sahurda ezan bitene kadar yemek yenilir mi ?' gibi sorular yönelttiği belirtildi.

Haber 17-04-23 09:53

Gözenek sıkılaştırıcı maske tarifi önerisi: Gözenekleri sıkılaştırmak için maske nasıl hazırlanır?

Pek çok insan için cildinin görünümü oldukça önemlidir. Güzel görünen bir cilt iyi hissetmenin en önemli etkenlerindendir. Bunun için çeşitli krem, serum, gözenek sıkılaştırıcı gibi cilt bakım ürünleri kullanılır. Gözeneklerin sıkılaştırılması pürüzsüz görünen bir cildin en büyük sırrıdır. Gözeneklerin sıkılaşması için dışardan alınan ürünler olduğu gibi ev ortamında da hazırlanabilen maske tarifleri bulunur. Gözenekleri sıkılaştırmak için maske nasıl hazırlanır?

Kadin 10-04-23 11:57

Sosyal medya fenomeni Julia Sandoval, Instagram’ı yine salladı! Gömleğini omuzlarından düşürdü, göğüslerini ön plana çıkarttı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Los Angeles eyaletinde yaşayan sosyal medya fenomeni Julia Sandoval, Instagram hesabından yaptığı cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Fenomen isim krem rengi şapka ve büstiyerini giyerek yaptığı paylaşımda göğüslerini ön plana çıkarttı. Takipçileri Sandoval’ı yorum ve beğeni yağmuruna tuttu.

Trend 31-03-23 10:01

Ay taşı faydaları nedir, ne anlama gelir? Ay taşı özellikleri nelerdir, ne işe yarar, nasıl temizlenir?

Ay taşı tarih boyunca birçok farklı kültürde önemli bir yer tutmuştur. Hem fiziksel hem de zihinsel sağlıkla ilgili birçok faydası bulunan bu taş, aynı zamanda manevi açıdan da birçok sembolizm taşır. Ay taşı genellikle opal benzeri yansımaları ile tanınır ve beyaz, krem, pembe, sarı veya gri renklerde olabilir. Doğurganlığın, dişilliğin ve tanrıçanın sembolü olan ay taşı ne anlama gelir, nasıl temizlenir?

Haber 30-03-23 16:59

Elbisenin rengi sosyal medyayı karıştırdı! İki cevap arasında kaldılar... “Bu elbise ne renk?”

TikTok’ta 2.8 milyon görüntülenmeye ulaşan bir kıyafet yıllar öncesinde yapılan “Bu elbise ne renk?” tartışmasını yeniden akıllara getirdi. ‘Laurencandy3’ kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın çiçek desenlerinden oluşan elbisesinin açık yeşil renkli olduğunu savunurken bazıları ise krem rengi olduğunu dile getirdi.

Trend 23-03-23 15:40

'Birden bacaklarıma sarıldı' Depremzede 'Krem' öğretmenevinin maskotu oldu 'Bir gün boyunca titredi'

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Eskişehir'e gelen Kılınç ailesinin "Krem" adlı kedisi, misafir oldukları Eskişehir Öğretmenevi'nin adeta maskotu haline geldi. Deprem anını anlatan Erdal Kılınç, ilk başta evde kedileri Krem'i bulamadıklarını, evden eşya alacağı sırada bir anda kedinin bacaklarına sarıldığını söyledi. Kılınç kremin bir gün boyunca titrediğini de belirtti ve "Krem de bizim gibi depremzede oldu" dedi.

Haber 23-02-23 11:16

Güzelleşmek isterken kör oldu: Kendisine ve ailesine verdiği zararın farkında değil! Kremlerin bilinmeyen tehlikesi

Cilt bakımı için çok çeşitli ürünler ve tarifler uygulanıyor. Dünya üzerinde birçok kişi yüzünü beyazlatmak için farklı bakım ürünleri kullanıyor. Ancak uzmanlar bu kremler hakkında uyarılarda bulunuyor. Cilt bakımında cilt beyatlatıcı krem kullanan bir kadın kremin içeriğinde yer alan kimyasallar nedeniyle kör kaldı.

Haber 17-12-22 14:45