Balik Etli Kadinlar Haberleri

Baklava, sarma, cacık derken şimdi sıra etli ekmeğe geldi! Sivaslılardan Yunanlara cevap: ‘Yıllar önce aldıkları cevabı tekrar alırlar’

Son yıllarda Türk mutfağının öne çıkan lezzetlerini sahiplenmeye çalışan Yunanistan, bu kez de etli ekmeğin kendilerine özgü olduğunu iddia etti. Sivaslılar ise etli ekmeğin Türkiye’ye, Türkiye’de ise Sivas’a ait olduğunu söyledi.

Kadin 2024-03-05 11:29:37

İhtiyaç fazlası tüketildiğinde kanser riskini artırıyor! DSÖ'ye göre en fazla 2. ölüm nedeni... Erkeklerde daha sık görülüyor

DSÖ'ye göre kalp ve damar hastalıklarından sonra en fazla ölüm nedeni kolon kanseridir. Türkiye’de 2022 verilerine göre yılda 22 bin kişiye kolon kanseri tanısı konulmaktadır bunların yaklaşık 12 bini vefat etmektedir. Genel Cerrahi ve Gastroenteroloji Cerrahisi Uzmanı Dr. Mehmet Güzel, kırmızı etli ürünlerden uzak durulması gerektiğini belirterek ihtiyaç fazlası tüketimin kalın bağırsak kanseri riskini arttırdığını söyledi.

Haber 2024-02-26 12:19:44

Mandalinanın faydaları nelerdir? Mandalina neye iyi gelir?

Turunçgiller ailesinden olan mandalina, birçok kişinin sofralarından eksik etmediği meyvelerden biridir. Ilıman iklimin egemen olduğu bölgelerde yetişen bu meyve, kabuğu soyularak tüketilen meyveler arasındadır. Sarı veya turuncu renklerde olan mandalina aynı zamanda liflidir. Hem sulu hem de etli bir yapıya sahip olan mandalina meyvesinin sağlık bakımından da pek çok faydası mevcuttur. Peki, mandalinanın faydaları nelerdir, neye iyi gelir?

Haber 2024-02-06 19:19:00

Kapuska tarifi: Kapuska nasıl yapılır?

Serin iklim sebzelerinden biri olarak bilinen lahana ile turşudan etli yemeğe birçok lezzet yapılabilir. Avrupa ülkelerinde tüm yıl boyunca yetişebilen lahana, Türkiye’de daha çok sonbaharın başı ve ilkbaharın sonu olan dönem arasında yetişir. Lahanadan en çok yapılan yemek kıymalı ya da kıymasız olarak yapılabilen kapuskadır.

Yemek 2024-01-19 15:14:03

Diğer Haber Etiketleri

etli ekmek kanser kolon kırmızı et mandalina faydaları nelerdir tarifi kapuska kapuska tarifi balık ekmek Masterchef siğil siğil kökü nasıl çıkarılır siğil nasıl geçer siğil nasıl geçer evde siğil tedavisi siğile ne iyi gelir genital siğil ele masterchef eleme adayları Sivas bir tarifi en sevilen yemekler sevilen yemekler bamya çorbası bamya çorbası tarifi 10 erden mma kavga Eser Yenenler çiğ köfte tarifi urfa usulü etli çiğ köfte tarifi nasıl yapılır fayda enginar et fajita nasıl yapılır et fajita tarifi fajita fajita et tarifi Taliban et fiyatları Afganistan Sebze Hindistan cevizi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Dünya Kadınlar Günü düğü dürme leziz tarif yemek menüsü bugün ne pişirsem düğün çorbası zuhal topal la yemekteyiz düğün çorbası tarifi düğün çorbasının yapılışı yemek Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gelinim Mutfakta ıspanak nazik nasıl yapılır ıspanak nazik tarifi ıspanak nazik yemeği biber dolması biber dolması tarifi lahana lahana sarma tarifi lahana sarması lahana sarması nasıl sarılır lahana sarması tarifi somon esnaf lokantası etli nohut yemeği nohut yemeği nohut yemegi tarifi etli fajita akşam yemeği kahvaltı öğle yemeği sağlıklı beslenme sağlıklı beslenme listesi Sağlık Bakanlığı bekar beğendi nasıl yapılır beğendi tarifi hünkar beğendi para Altın Şırnak aşiret düğünü takı Avokado barbie ferreira euphoria Konyaspor maçı maçın oynanacak spor spor to spor tot spor toto süper li Soner Dikmen kuru fasulye kuru fasulye etli tarifi etli kuru fasulye etli kuru fasulye tarifi etli kuru fasulye yapımı pilav Esnaf lokanta et sote nohut nohut besin değeri kilo verme rekolte Safranbolu Basketbol hedef ing basketbol süper ligi analiz dana eti denetim Mersin sucuk Tarsus tavuk Burcu Kara Kurban Bayramı rüya tabirleri rüyada pilav görmek rüyada yemek yapmak kebap kebap tarifi çökertme kebabı tarifi çiğ köfte Kayseri

MASTERCHEF BALIK EKMEK TARİFİ: Balık ekmek nasıl yapılır, malzemeleri neler? Eminönü'nde yeme keyfini aratmayacak

Balık ekmek tarifi MasterChef Türkiye All Star 163. bölüm fragmanı sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. MasterChef'in ünlü şeflerinden Mehmet Yalçınkaya bugünkü konseptin 'sokak lezzetleri' olduğunu belirtti. Peki, balık ekmek nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte, Eminönü'nde geçirdiğiniz lezzet dolu anları aratmayacak güzellikte balık ekmek tarifi...

Yemek 28-11-23 20:55

Siğil nedir, neden olur? Siğil nasıl geçer, ne iyi gelir?

Siğiller insan cildinin üst tabakasına yerleşen ve genellikle HPV (human papillomavirus) virüsü tarafından neden olan küçük, etli büyümelerdir. Siğiller, genellikle ellerde, parmaklarda, ayak tabanlarında, tırnaklarda ve cinsel organlarda ortaya çıkabilir. Bu virüs, doğrudan cilt teması yoluyla bulaşabilir ve genellikle zayıflamış bir bağışıklık sistemi olan kişilerde daha sık görülür. Peki, siğil neden olur ve siğil nasıl tedavi edilir?

Haber 28-11-23 15:31

MasterChef ödül oyununu kim kazandı? 17 Kasım MasterChef All Star 100.000 TL büyük ödül kimin oldu?

MasterChef All Star ödül oyunu dün akşam yine heyecanla izlendi. Büyük ödül için Aydın'da yapılan çekimlerde Aydın yöresine ait paşa böreği, gömme turşu, yuvarlama, etli enginar sapı ve kuru incir tatlısı yapıldı. Yarışın sonunda bir yarışmacı 100.000 TL büyük ödülün sahibi oldu. Yarışmayı kimin kazandığı, büyük ödülü hangi yarışmacının aldığı izleyiciler tarafından merak ediliyor. İşte MasterChef ödül oyununun kazananı ve 100.000 TL büyük ödülün sahibi...

Magazin 18-11-23 12:19

Konya’nın ardından Mardin de sahiplendi, Sivaslılar noktayı koydu

Konya ve Sivas arasında paylaşılamayan etli ekmek tartışmasına Mardin de dahil oldu. Sivas’ta yaşayan vatandaşlar etli ekmeğin Sivas’a ait olduğunu söyledi.

Yurthaber 17-10-23 14:18

MasterChef bamya çorbası nasıl yapılır? İşte Konya'nın meşhur bamya çorbası tarifi ve malzemeleri!

MasterChef All Star'ın 30 Eylül akşamında yayınlanan yeni bölümünde bamya çorbası hazırlandı. Çorbanın programda yapılmasıyla beraber seyirciler, bamya çorbası tarifini arama motorlarından araştırmaya başladı. Konya usulü bamya çorbası kimsenin hayır diyemeyeceği enfes bir lezzet. Etli, bol limonlu bamya çorbası özel günlerde, düğünlerde tercih edebileceğiniz yapımı da kolay bir çorbadır. Peki, MasterChef bamya çorbası nasıl yapılır? İşte Konya'nın meşhur bamya çorbası tarifi ve malzemeleri!

Yemek 30-09-23 20:39

Eser Yenenler'den Kaan Kazgan'a soru: ''Gözüne etli butlu geliyor muyum?''

Sosyal medyada atışan MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan ve Fitness koçu Savaş Cebeci kavga etmiş ve bu kavga kısa süre içinde gündeme oturmuştu. Olayın ardından birçok programa katılan profesyonel dövüşçü Kaan Kazgan'ın takipçisi her geçen gün artıyor.

Spor 23-09-23 09:25

Siyah havuç faydaları: Siyah havuç nasıl tüketilir?

Siyah havuç, geleneksel turuncu havuca göre daha az bilinen ancak besin değeri bakımından oldukça zengin ve sağlığa birçok fayda sağlayan özel bir bitkidir. Bu özel havucun siyah veya mor renkli etli kökleri, güçlü antioksidanlar, lifler ve çeşitli besin maddeleriyle doludur. Siyah havucun tadı, hafif tatlı ve lezzetlidir, ayrıca yemeklerde ve salatalarda farklılık yaratmak için harika bir alternatif sunar.

Haber 31-07-23 14:51

Lezzet şöleni yaratan etli çiğ köfte tarifi! Evde etli çiğ köfte nasıl yapılır?

Çiğ köfte ülkemizin sevilen atıştırmalıkları arasında yer alıyor. Lavaş ve marulla mükemmel bir uyum sağlayan çiğ köftenin etli ve etsiz versiyonu bulunuyor. Etli çiğ köfte çok daha doyurucu olmasıyla daha fazla tercih ediliyor. Evde etli çiğ köfte nasıl yapılır merak ediyorsanız bu etli çiğ köfte tarifine göz atabilirsiniz.

Yemek 30-05-23 17:07

Enginar suyu faydaları: Enginar suyu nasıl yapılır ve ne işe yarar?

Enginar suyu son yıllarda sağlık bilincinin artmasıyla birlikte popülerlik kazanan doğal içeceklerden biridir. Enginar papatyagiller familyasından bir bitkidir ve özellikle Akdeniz bölgesinde yetişir. İnsanlar genellikle enginarın etli yapraklarını tüketirken, enginar suyu da sağlık açısından pek çok fayda sunmaktadır. Enginar suyu düşük kalorili bir içecek olup yüksek miktarda antioksidan, lif, vitamin ve mineral içerir.

Haber 28-05-23 19:22

Lokum gibi yumuşacık olan et fajita tarifi! Etli fajita nasıl yapılır?

Fajita tarifi doğru yapıldığında tüm gözleri üstüne toplayan bir lezzet haline geliyor. Hem tavuk hem etle yapılan fajita oldukça seviliyor. Evde yumuşacık et fajita nasıl yapılır merak ediyorsanız bu fajita tarifine bir şans vermelisiniz.

Yemek 25-04-23 17:18

Taliban'dan et yasağı! Pazar günleri ne satılabilecek ne tüketilebilecek! Gerekçesi ise...

Taliban'dan çok konuşulacak yeni bir karar geldi. Bu seferki kararsa et yasağını içeriyor. Afganistan'ın Kandahar vilayetinde Taliban yönetimi, geçen yıl nisanda yasakladığı haşhaş ekimine alternatif olması amacıyla sebze-meyve üretimi ve tüketimini teşvik için pazar günleri et satışına ve tüketimine yasak getirdi. Karara göre, pazar günleri kasaplar et satmayacak, restoranlarda da etli yemekler yerine sebzeli yemekler olacak. Karara uymayanları farklı cezalar beklerken çoğu satıcı buna uyuyor.

Haber 12-04-23 15:03

Hindistan cevizi yağının saça faydaları nedir, ne işe yarar? Hindistan cevizi yağa saça nasıl uygulanır?

Hindistan cevizi yağı son yıllarda popüler bir yağ olmaya başladı. Bu yağ Hindistan cevizinin etli kısmından elde edilir ve özellikle yemek yapımında, cilt bakımında ve saç bakımında kullanılır. Hindistan cevizi yağı doymuş yağlar ve trigliseritler bakımından zengindir ve vücut için birçok fayda sağlayabilir. Bu yağın antimikrobiyal özellikleri sayesinde enfeksiyonların önlenmesinde ve bağışıklık sisteminin güçlendirilmesinde de kullanılabilir.

Haber 28-03-23 17:37

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİKLERİ nerelerde yapılacak 2023, saat kaçta? İstanbul'daki Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri vatandaşlar tarafından merak edildi. Etkinliklere katılmak isteyen birçok kişi internette yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Bilindiği üzere, Birleşmiş Milletler tarafından ilan edilmiş olan bu günün temelinde kadınların hak ve özgürlüklerinin güvence altına alınması bulunuyor. Peki, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri nerelerde yapılacak, saat kaçta düzenlenecek? İşte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri...

Haber 08-03-23 09:45

KADINLAR GÜNÜ MESAJLARI 2023! Dünya'da her şey kadının eseridir! Eşe, sevgiliye, anneye özel resimli 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajları

8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajları bu anlamlı günde eşe, sevgiliye, anneye ya da arkadaşa resimli, yeni ve etkileyici sözler göndermek isteyen kişiler tarafından merak konusu oldu. Atatürk "Yeryüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir" demiştir. Biz de bu anlamlı günde paylaşmanız için eşe, sevgiliye, anneye özel resimli Kadınlar Günü mesajları ve sözlerini sizler için derledik. İşte 2023'e özel en yeni resimli 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajları...

Haber 08-03-23 09:40

KADINLAR GÜNÜ MESAJLARI 2023! İlham veren güçlü kadınlara, eşe, sevgiliye, anneye özel, etkileyici ve resimli Kadınlar Günü mesajları

8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajları; WhatsApp, Facebook, Instagram ya da Twitter üzerinden eşe, sevgiliye, anneye yönelik resimli paylaşımda bulunmak isteyen kişiler tarafından inceleniyor. Bu anlamlı gün sebebiyle araştırmalar hız kazandı. Eşe, arkadaşa ve anneye yönelik iham veren güçlü kadınlar için etkileyici, yeni ve resimli Dünya Kadınlar Günü mesajları ve sözlerini sizler için derledik. İşte resimli 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajları...

Haber 08-03-23 09:32

DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ANLAMI NEDİR? 8 Mart Dünya Kadınlar günü nasıl ortaya çıktı, önemi nedir? İşte tarihçesi...

Dünya Kadınlar Günü anlam ve önemi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Atatürk "Yeryüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir" demiştir. Birleşmiş Milletler tarafından ilan edilmiş olan günün temelinde kadınların hak ve özgürlüklerinin güvence altına alınması bulunuyor. Peki, Dünya Kadınlar Günü anlamı nedir? 8 Mart Dünya Kadınlar günü nasıl ortaya çıktı, önemi nedir? İşte tarihçesi...

Haber 08-03-23 07:27

KADINLAR GÜNÜ MESAJLARI VE SÖZLERİ burada! Eşe, arkadaşa, sevgiliye en güzel, anlamlı, resimli 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajları İNDİR!

Kadınlar günü mesajları ve sözleri 8 Mart tarihinin gelmesiyle beraber sorgulanmaya başladı. Birleşmiş Milletler tarafından Dünya Kadınlar Günü şeklinde tanımlanmış olarak her yıl kutlanan uluslararası bu özel gün coşkuyla karşılanıyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde eşe, arkadaşa, sevgiliye, anneye kutlama mesajları gönderiliyor ve sosyal medyada paylaşımlar yapılıyor. İşte en güzel, anlamlı, resimli, duygusal, romantik 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajları ve sözleri.

Haber 08-03-23 06:42

'Bugün ne pişirsem?' diye düşünme derdine son! İşte 3 Şubat yemek menüsü...

'Bugün ne pişirsem?', 'Akşama yemekte ne yapsam?' diye düşünüp vakit öldürme derdine son! Bugün yemekte başlangıç olarak etli düğün çorbası, ardından nohut dürüm ve yanında pirpirim salatası var. Tatlı olarak ise aşure ve elmalı crumble seçenekleri mevcut. İşte 3 Şubat yemek menüsü...

Yemek 03-02-23 14:57

Yemek davetlerinin vazgeçilmezi: Zuhal Topal'la Yemekteyiz Etli düğün çorbası tarifi! Etli düğün çorbası nasıl yapılır?

Etli düğün çorbası kalabalık yemek davetlerinin vazgeçilmezi olarak görülüyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında bugün etli düğün çorbası yapılıyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz izleyicileri etli düğün çorbası nasıl yapılır merak ediyor. İşte enfes etli düğün çorbası tarifi...

Yemek 02-02-23 16:46

Herkes bu yemeğin tarifini isteyecek! Kuzu içli çardak kebabı nasıl yapılır? Zuhal Topal'la Yemekteyiz çardak kebabı tarifi!

Öğle veya akşam yemeğinde servis edebileceğiniz müthiş bir etli yemek olan kuzu içli çardak kebabını deneyenler bayılacak! 35 dakikada hazırlanan ve 45 dakikada pişirilen bu tarif, emeğin karşılığını veriyor. İşte Zuhal Topal'la Yemekteyiz çardak kebabı tarifi!

Yemek 29-01-23 16:18

Gelinim Mutfakta Ispanak Nazik tarifi! Etli versiyonuyla yarışan Ispanak Nazik nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında perşembe günü ıspanak nazik yapılıyor. Yemek davetlerinin sevilen lezzetlerinden olan Ali Nazik yemeğinin etsiz versiyonu olan Ispanak Nazik herkesin bayılacağı bir tarif. Gelinim Mutfakta izleyicileri Ispanak Nazik nasıl yapılır merak ediyor. İşte etsiz çok daha lezzetli olan ekonomik Ispanak Nazik tarifi...

Yemek 05-01-23 13:42

Airfryer renkli biber dolması tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da renkli biber dolması nasıl yapılır?

Dolma ya da biber dolması Türk kültüründe ve mutfağında en sık tercih edilen yöresel lezzetlerden birisidir. Biber dolması batı bölgelerinde daha çok zeytinyağlı yapılırken doğu taraflarında da etli ya da kıymalı yapılır. Hemen hemen her damak zevkine uyum sağlayan dolmayı airfryer’da da yapılabildiğini biliyor muydunuz? Kısa sürede hiç zahmete girmeden airfryer'da lezzetli mi lezzetli renkli biber dolması hazırlayıp sofralarınızı renklendirin!

Yemek 30-12-22 17:32

Yok böyle lezzet... Dağılmayan lahana sarması tarifi! Lahana sarması nasıl yapılır?

Lahana kokusuna rağmen kış aylarının en sevilen sebzeleri arasında bulunuyor. Lahana sarması da hem etli hem de zeytinyağlı versiyonlarıyla oldukça seviliyor. İncecik lahana yapraklarıyla yapacağınız lahana sarması kış ayının vazgeçilmez yemeği olacak.

Yemek 25-12-22 13:13

Airfryer somon tarifi az yağlı ve sulu: Airfryer'da somon nasıl yapılır?

Somon bol etli olması dolayısıyla ana yemek olarak deniz ürünleri tercih eden kişilerin yemek sofralarını süsleyen lezzetler arasında yer alır. Somonla yapılan tariflerin çeşitliliği de somonun sıkça tercih edilmesinin nedenlerinden birisidir. Somonun lezzetine lezzet katmak ve daha az yağlı pişirmek için Airfryer ile hazırlayarak servis edebilirsiniz. Airfryer ile pişirilen somon daha hızlı pişmesinin yanı sıra suyunu kaybetmez ve kendi yağıyla pişer.

Yemek 23-12-22 16:44

Esnaf lokantalarının vazgeçilmezi: Etli nohut yemeği tarifi! Dağılmayan nohut yemeği nasıl yapılır?

Esnaf lokantası lezzetleri denildiğinde ilk akla nohut ve kuru fasulye yemekleri geliyor. Nohut kış aylarının en sevilen yemekleri arasında bulunuyor. Misler gibi kokan tereyağlı pilavın yanında tane tane dökülen nohut yemeği nasıl yapılır merak ediliyor. İşte enfes etli nohut yemeği tarifi...

Yemek 20-12-22 09:58

Airfryer etli fajita tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da etli fajita nasıl yapılır?

Etle ta da tavukla yapılabilen fajita, Meksika mutfağına has bir yemektir. Fajita evde kolayca hazırlanabilir ve et yemeklerine farklı bir lezzet katabilir. Etli fajitayı Airfryer ile pişirerek bu yemeğin lezzetine lezzet katabilirsiniz. Ayrıca Airfryer’da hazırlanan tüm yemekler gibi etli fajita da daha az yağlı olacaktır. Damak zevkinize göre seçeceğiniz et ve baharatlarla etli fajitayı lezzetlendirebilirsiniz.

Yemek 19-12-22 17:34

Bakanlık açıkladı! Bekar erkeklere özel menü: Sebzeli omlet, söğüş yeşillik, etli kuru fasulye…

Sağlık Bakanlığı Türkiye sağlıklı beslenme rehberi hazırladı. Sağlıklı beslenmeye yönelik hazırlanan bu rehberdeki bir detay dikkat çekti. Rehberde bekar erkekler için ayrı bir başlık açılmış ve bekar erkeklere özel bir menü konulmuştu. Sebzeli omlet, söğüş yeşillik ve etli kuru fasulye gibi yemeklerin olduğu menüde kahvaltı, öğle yemeği, ara öğün ve akşam yemeği detaylı bir şekilde anlatıldı. Gerekçe olarak; bekar erkeklerin evlilere göre obeziteye yakalanma riskinin yüksek olması gösterildi.

Haber 15-12-22 16:55

Gelinim Mutfakta Tavuklu hünkar beğendi tarifi! Saray mutfağından çıkıp gelen tavuklu hünkar beğendi nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın perşembe günü en sevilen yemeklerden olan tavuklu hünkar beğendi tarifi yapılıyor. Etli hünkar beğendiye göre çok daha ekonomik olan tavuklu hünkar beğendinin lezzeti de dillere destan oluyor. Yedikçe yediren tavuklu hünkar beğendi yemek davetlerinin vazgeçilmezi. İzleyiciler 'Tavuklu hünkar beğendi nasıl yapılır?' aramalarında bulunuyor. İşte nefis tavuklu hünkar beğendi tarifi...

Yemek 15-12-22 13:37

Şırnak'ta 5 bin kişilik aşiret düğünü! Takı miktarı dudak uçuklattı

Şırnak'ın Uludere ilçesindeki Gülyazı köyünün Irak sınırında, Kerem Enc (25) ve Çiğdem Oflu (23) çiftinin 2 gün süren düğününe 5 bin kişi katıldı. Yöresel kıyafetli davetlilere, 350 kilo etli yemek ikram edildi. Çifte, düğünde takılan para ve altın miktarı ise dudak uçuklattı.

Haber 26-11-22 12:00

Avokado çayı faydaları nelerdir, neye iyi gelir? Avokado çayı nasıl yapılır ve demlenir?

Avokado aslında ülkemiz sınırlarında uzun senelerdir yetişen bir bitkidir. Yeni yeni rağbet görmeye başlayan avokadonun dış yüzeyi yeşil renkte olup içi sarı ya da yeşilimsi bir renkte etli bir meyvedir. Meksika kökeni bulunan bu meyve, hem tek başına hem de yaprağının faydaları ile herkesi büyülemektedir. Birçok özelliği ve faydası bulunan avokado, çayı ile de öne çıkan bir bitkidir. Peki, avokado çayı nasıl hazırlanır?

Haber 04-11-22 17:01

Euphoria'nın balık etli yıldızı Barbie Ferreira iç çamaşırlı pozlarını paylaştı! Göğüs ucunu saklamadı

Netflix yapımı Euphoria dizisinde hayat verdiği 'Cat' karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Barbie Ferreira, cesur paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. İç çamaşırlı pozlarıyla dikkat çeken Ferreira, göğüs ucunun görünmesini umursamadı.

Magazin 26-10-22 11:57

''Etli ekmeği imzalar mısın?'' Konyaspor taraftarı, Soner Dikmen ve Uche Ikpeazu'ya ilginç bir istekte bulundu!

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Adana Demirspor ile oynacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Yeşil - beyazlı takımın antrenmanı sonrasında Soner Dikmen ve Uche Ikpeazu, Konyaspor Store'da taraftarlarla buluştu. Futbolseverlere imza dağıtan iki futbolcuya ilginç bir teklif geldi. Bir taraftar, Dikmen ve Ikpeazu'ya etli ekmek uzattı ve imzalamalarını istedi. O anlar kameralara yansıdı...

Spor 20-10-22 19:55

Tıpkı lokantadakilerin tadında: Etli kuru fasulye tarifi! Etli kuru fasulye nasıl yapılır?

Kuru fasulye esnaf lokantalarının vazgeçilmez lezzetleri arasında bulunuyor. Kuru fasulye severler bu lezzet için esnaf lokantalarına gidebiliyor. Ancak artık gitmenize gerek yok! Evde yapacağınız etli kuru fasulye tarifi esnaf lokantalarının lezzetinde olacak. Etli kuru fasulye nasıl yapılır? merak ediyorsanız bu tarifi uygulayabilirsiniz.

Yemek 17-10-22 14:55

Et sote nasıl yapılır? Yok böyle lezzet diyeceğiniz et sote tarifi!

Et sote, akşam yemeklerinin klasikleşmiş tarifi haline gelen lezzetlerden biri. Etli tariflerin en pratik hali olan et sotenin yapımı sorgulanıyor. Et sotenin lezzetini belirleyen unsurlar tarifin içeriğinde bulunan sebzeler ve baharatlar oluyor. Et sotenin yanına eşlik olarak yapabileceğiniz pirinç pilavı veya patates püresi ile servis ederseniz tadından yenmez. Peki, Et sote nasıl yapılır? Yok böyle lezzet diyeceğiniz et sote tarifi...

Yemek 14-10-22 21:46

Sık sık nohut yemek için bir neden daha: Viseral karın yağını azaltıyor, kan şekerini düşürüyor

Başlı başına harika bir besin olan nohut, Türk mutfağının da vazgeçilmez baklagillerinden biridir. Nohut, genellikle etli sulu yemek olarak tercih edilse de salata veya humus gibi diğer yemekler de tercih edilebilir. Araştırmalar, daha fazla nohut tüketmenin viseral yağı önemli ölçüde azaltabileceğini söylüyor.

Haber 01-10-22 16:57

Safranbolu'nun coğrafi işaretli maniye domatesinde 2 bin ton rekolte bekleniyor

Karabük'te yaklaşık 1000 dekar alanda yetiştirilen ince kabuklu ve bol sulu maniye domatesi, etli ve dolgun yapısı, büyüklüğü ve lezzetiyle tercih ediliyor - İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık: - "Dekara 2-3 tondur domatesin verimi. Yıllara göre değişebilir"

Yurthaber 29-08-22 11:07

Konyaspor Basketbol Başantrenörü Engin Gençoğlu, sezon hazırlıklarını değerlendirdi:

"Yeni bir takım olmamıza rağmen takımda arkadaşlık üst seviyede. Bu beni çok mutlu etli. Yaklaşık 2 haftalık kamp döneminde herkes çok hırslı ve istekliydi"

Yurthaber 18-08-22 15:40

Mersin'de dana etli diye satılan sucuğun tavuk etinden yapıldığı belirlendi

Mersin'de "dana etli" diye satılan sucuğun tavuk etinden yapıldığı belirlendi

Yurthaber 10-08-22 15:31

42 yaşındaki Burcu Kara'dan müjdeli haber! İkinci kez anne oluyor

42 yaşındaki başarılı oyuncu Burcu Kara, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ikinci kez hamile olduğunu duyurdu. Belirginleşen göbeğini gösteren Kara, "Balık etli Burcu'ya hazır olun" dedi.

Magazin 05-08-22 12:10

Bayramda yapılacak en lezzetli ve yumuşak kavurma tarifi! Kurban etiyle kavurma nasıl yapılır?

Kurban Bayramı yaklaşırken, en lezzetli kavurma tarifi en çok araştırılan tarifler arasında yer alıyor. Genellikle kavurma tariflerinde kurban etinin sertliği büyük sorun oluyor. Bazı püf noktalara dikkat edilerek yumuşak bir lezzet elde edebilmek mümkün. İşte bayramda yapılacak en lezzetli ve yumuşak etli kavurma tarifi!

Yemek 05-07-22 17:34

Rüyada pilav görmek ne anlama gelir? Rüyada kuru fasulyeli, etli pilav görmek ne demek?

Rüyada pilav görmek, olumlu değerlendirilen rüyalardandır. Simgeyi gören rüya sahibinin huzurlu bir hayat yaşayacağı yönünde yorum yapılır. Rüyada pilav pişirmek, maddi gücün artacağını, sıkıntı çekilmeyeceğini imgeler. Rüyada bulgur pilavı görmek ise ortaklıkla ilişkilendirilir. Rüyada etli pilav görmek de bereketli, anne-baba duası alınan bir sürecin yaşandığını imgeler. İşte rüyanın farklı imgelere göre değişen yorumları...

Trend 23-06-22 13:45

Rüyada yemek yapmak ne anlama gelir? Rüyada başkasının evinde, etli yemek yapmak ne demek?

Rüyada yemek yapmak, olumlu değerlendirilir. Rüya sahibinin dileklerinin kabul olacağı yorumu yapılır. Ayrıca helal kazanç ve karlı işlerle de ilişkilendirilir. Mutlu bir yuva kuracağı alamet olan rüya sahibinin eli bol biri olduğu yorumu da yapılır. Rüyada etli yemek yapmak, helal kazançla elde edilecek mal varlığına yorulur. İşte farklı simgelere göre yorumlanan yemek rüyalarının diğer anlamları...

Trend 23-06-22 12:48

Böyle bir lezzet yok! Nefis çökertme kebabı tarifi

Klasik etli yemeklerden sıkıldıysanız ve farklılık arıyorsanız çökerme kebabı tarifi tam size göre! Oldukça lezzetli olan bu kebap hem tadı hem de görünüşüyle gönülleri kazanmayı başarıyor. Kebabın altında yer alan çıtır patates kızartmaları etin lezzetine lezzet katıyor. Bu nefis tarifi mutlaka denemeniz gerekiyor.

Yemek 22-06-22 15:08

Anında hazır oluyor! En kolay etsiz çiğ köfte tarifi

Çiğ köfte en sevilen lezzetlerden. Kişiler zevklerine göre acılı ve acısız olarak tercih edebiliyor. İnce bulgur ile yapılan çiğköftenin orijinal tarifinde et kullanılsa da özellikle yaz aylarında etli çiğ köfte yemek yerine etsiz olanlar seçiliyor. Çiğ köftenin malzemelerine güvenerek evde kendi çiğ köftenizi yapabilirsiniz. Üstelik sadece 10 dakika hazır olacak.

Yemek 16-06-22 12:12

Kayseri'de Mimarsinan Evliyalar Günü Pilav Etkinliği yapıldı

Etkinlikte 50 kazanda pişirilen etli bulgur pilavı vatandaşlara dağıtıldı

Yurthaber 12-06-22 15:32