Balik Temizleme Aleti Haberleri

Yüz temizliğini çocuk oyuncağı haline getirecek en iyi ve etkili makyaj temizleme suları

Cilt bakımına önem verenler buraya! Yüz bölgesi vücudun en hassas bölgeleri arasında bulunuyor. Bu nedenle makyaj sonrasında etkili bir bakım yaparak cildinizde biriken kalıntılardan kurtulmak son derece önemli. Cildinizi arındıracak bu bakım ürünlerinin başında ise makyaj temizleme suları gelir. Biz de size bu konuda kolaylık sağlayacak bakım ürünlerini mercek altına aldık ve en iyi makyaj temizleme sularını bir araya getirdik. Gelin, birlikte inceleyelim!

Kadin 2024-04-01 17:53:28

Kırıkkale’de kaçak ürün ticareti yapanlara operasyon: 5 gözaltı

Kırıkkale’de 5 şüphelinin gözaltına alındığı kaçakçılık operasyonunda 10 bin adet makaron, 308 adet tıraş makinası ve 80 adet şarj aleti ele geçirildi.

Yurthaber 2024-03-15 14:40:16

Airfryer kabak dolması tarifi: Airfryer'da kabak dolması nasıl yapılır?

Son yılların en gözde mutfak aleti olan Airfryer ile tüm yiyecekler hem daha az yağlı hem de çok daha kısa süreler içinde hazırlanır. Türk mutfağının geleneksel lezzetlerinden biri haline gelmiş olan kabak dolmasını da Airfryer ile kolaylıkla yapmanız mümkün. İşte Airfryer kabak dolması tarifi.

Yemek 2024-03-13 21:20:53

BİM'e Magsafe şarj aleti geliyor! İşte 8 Mart 2024 tarihli BİM Aktüel Kataloğu indirimli ürünleri

BİM Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu'nu heyecanla bekleyen alışveriş severler buraya! 8 Mart 2024 tarihli BİM Aktüel Kataloğu yayınlandı. Bu hafta da uygun fiyatlı pek çok ürünün yer aldığı Katalog'u merak ediyorsanız, detaylar yazımızda!

Haber 2024-03-08 12:30:15

Kulakları temizlerken yapılan o hata! Uzman isim 'Kesinlikle temizlemeyin' diyerek uyardı

Kulak çubuğu ile kulak temizleme işlemi birçok kişi tarafından sıklıkla yapılıyor. KBB Kliniği Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Levent Saydam, “Kulakları kesinlikle kulak çöpüyle temizlemeyin” dedi.

Kadin 04-03-24 08:43

Artvin’deki sel Muratlı Baraj Gölü’nü çöplüğe çevirdi

Artvin’in Borçka ilçesinde sel suları, Muratlı Barajı’nda kirli tabakaya neden oldu. Baraj gölü çöp gölünü andırırken, ekipler temizleme çalışması başlattı.

Yurthaber 20-02-24 11:11

Direkt makineye atmayın! Döküm tava nasıl temizlenir?

Döküm tava, mutfakta sıkça kullanılan ve sağlam bir yapıya sahip olmasına rağmen, doğru bakım ve temizlik gerektirir. Özellikle doğru yöntemlerle temizlenmediğinde ya da yanlış ürünler kullanıldığında zarar görebilir. Bu nedenle, döküm tavaları temizlerken dikkatli olmak önemlidir. Makineye atmak yerine, elde temizleme yöntemlerini tercih etmek, tavanın ömrünü uzatırken, lezzetli yemeklerin tadını çıkarmak için de önemlidir. İşte döküm tavaları doğru bir şekilde temizlemenin püf noktaları...

Yemek 13-02-24 09:42

Üzerinizde negatif enerji olduğunu düşünüyorsanız bunları yapın! En etkili 4 enerji temizleme yöntemi

Auramız zayıf olduğu zamanlar başkalarının negatif enerjilerini üzerimize alabiliriz. Böyle zamanlarda enerji temizliği yapmak kişiyi oldukça rahatlatır. En etkili 4 enerji temizleme yöntemini haberimizde derledik.

Kadin 13-02-24 08:41

Kırışıklık, kabızlık, adet sancısı, saç dökülmesi... Konfüçyüs'ün 'çiçeklerin kralı' dediği bitki her derde deva

Bitkilerin Profesörü Aysun Bay Karabulut, orkide bitkisinin karbon temizleme aktivitesi nedeniyle tabiatı da temizlediğini belirterek insan sağlığına da birçok faydası olduğunu söyledi.

Kadin 06-02-24 17:53

Kas ağrılarına son! Çok satan o masaj aleti Günün Fırsatları kapsamında indirime girdi

Stresli geçen bir günün ardından yorgunluğunuzu atmanın bir yolu mu arıyorsunuz? Yanıtınız "Evet" ise bir düşünün, belki de ihtiyacınız olan şey iyi bir masajdır. Son yılların en popüler ürünlerinden masaj tabancaları; derin doku masajıyla bedeninizin gevşemesine ve kaslarınızın rahatlamasına yardımcı olur, ağrılarınızı azaltır. Siz de evde masaj keyfi yaşamak isterseniz geçen ay sadece Amazon'da 200 adetten fazla satan, indirimdeki RENPHO Masaj Tabancası'na bir şans verebilirsiniz.

Haber 05-02-24 11:59

Kesici aleti ve tuhaf sesiyle tanınan sahtekar bakanlığı harekete geçirdi! Güya şifa dağıtıp bir de para alıyordu

Konya'daki sahte şifacı Türkiye'nin gündeminde. Elindeki kesici aleti küçük çocuğun önünde hareket ettirip tuhaf sesler çıkartarak şifa dağıttığını öne süren kadının bir de bu şekilde para toplaması infial yaratmıştı. O görüntüler bakanlığı harekete geçirdi.

Haber 02-02-24 15:45

Tek malzeme kettle kirecinden eser bırakmıyor! Su ısıtıcısını en etkili temizleme tüyosu

Su ısıtıcıları zaman içinde kullanıma bağlı olarak kireçlenme eğilimindedir. Bu durum su ısıtıcısının performansını olumsuz etkileyebilir. Öte yandan kettelada biriken kireçler sağlığı riske atabiliyor. Kettle kirecini temizlemek için anında etki eden her evde bulunan malzemeyi temizlik uzmanları açıkladı. İşte su ısıtıcısını en etkili temizleme tüyosu...

Kadin 02-02-24 12:03

Eline kesici aleti alıp değişik sesler çıkaran şarlatan 'şifacıyım' diyerek paraları topladı

Konya'da çekilen görüntüler sosyal medyada kısa sürede yayıldı ve çok sayıda kullanıcının tepkisini çekti. Bir kadın elindeki kesici aleti hasta bir çocuğun üzerinde gezdirerek şifa dağıttığını iddia etti. Şarlatan ayrıca kendini alim olarak tanıttı. Hasta çocukları olan yüzlerce ailenin para karşılığı görüntülerdeki kişiye gittiği belirtiliyor. O anları izleyenlerin aklına Pakistan'da değişik sesler çıkararak şifa dağıttığını iddia eden 'çufçuf hoca' geldi.

Haber 01-02-24 11:06

Erciş’te kar yığınları kamyonlarla taşınıyor

Van’ın Erciş Belediyesi, ilçenin birçok noktasında kar temizleme çalışması yürütüyor.Erciş’te etkili olan kar hayatı olumsuz etkiledi.

Yurthaber 01-02-24 09:07

Kdz. Ereğli’nin yüksek kesimlerinde kar temizleme çalışmaları sürüyor

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, kentin yüksek rakımlı yerlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksaklık yaşanmaması için yollarda temizleme çalışmalarını anlık olarak sürdürüyor.

Yurthaber 29-01-24 08:52

Yeşilyurt Belediyesi ekipleri, kar yağışına hızla müdahale ediyor

Malatya’nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya’yı sabah saatlerinden itibaren etkisi altına alan kar yağışının ardından vatandaşların mağduriyet yaşamaması için iş makinaları ve personellerle birlikte kar temizleme ve küreme çalışmaları yaptıklarını söyledi.

Yurthaber 26-01-24 11:51

Bu kadarına pes dedirtecek görüntü: Şarj aletinde uyuşturucu bulundu

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde uyuşturucu madde satıcısını suç üstü yakalayan polis ekiplerinin, şüphelinin motosikletinde yaptığı aramada bulunan bir şarj aleti içerisinde satışa hazır kokain maddesi ele geçirildi.

Yurthaber 23-01-24 08:37

Heyelan nedeniyle ulaşımda aksama yaşanan Zonguldak-Ankara kara yolundaki çalışma sürüyor

Zonguldak'ta meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşımın tek şeritten kontrollü olarak sağlandığı Zonguldak-Ankara kara yolundaki temizleme çalışması sürüyor.

Yurthaber 22-01-24 11:19

Airfryer Kilis tava tarifi: Airfryer'da Kilis tava nasıl yapılır?

Airfryer, kısa sürelerde pişirme özelliği, diğer pişirme yöntemlerine göre çok daha az kalorilerde yemekler hazırlaması ve pratikliği ile son yılların en gözde mutfak aleti hâline geldi. Dünyaca ünlü mutfakların yemeklerini de, Türk mutfağına has nadide lezzetleri de Airfryer ile kolaylıkla yapabilirsiniz. Adını doğum yeri kabul edilen Kilis’ten alan Kilis Tava yemeğini de Airfyer ile pişirebilirsiniz.

Yemek 19-01-24 17:16

Airfryer Adana kebap tarifi: Airfryer'da Adana kebap nasıl yapılır?

Airfryer son zamanlarda tüm mutfakların gözde aleti hâline gelmiştir. Airfryer'a olan bu yoğun ilginin nedeni yemekleri, tatlıları, atıştırmalıkları hem çok daha kısa süreler içinde hem de daha az kalorili ve çok sağlıklı olarak pişirebilmesidir. Türk mutfağına has lezzetlerin, kebapların da pişirilebildiği Airfryer’da Adana kebap da yapabilir ve servis edebilirsiniz.

Yemek 19-01-24 16:32

Esnaflar dikkat, son gün 29 Şubat: Her ölçü aleti için idari para cezası uygulanacak

Periyodik muayene süresi dolan terazi aletleri için son muayene tarih 29 Şubat olarak belirlendi. Bu tarihe kadar ölçümlerini yaptırmayan esnaf ‘damga süresi dolmuş ölçü aleti kullanmak’ fiilinden dolayı her bir ölçü aleti için idari para cezası ödeyecek.

Finans 19-01-24 13:25

Şemdinli Belediyesinden kar mesaisi

Hakkari’nin Şemdinli Belediyesi tarafından yürütülen kar temizleme çalışması devam ediyor.

Yurthaber 16-01-24 09:34

Sararmış telefon kılıfını 5 dakikada eski haline çeviriyor! Yenisini almaya gerek kalmayacak

Telefon kılıfları, cihazlarımızı çizilmelerden ve darbelerden korumak için kullanılan önemli aksesuarlardır. Zamanla sararan telefon kılıfları için temizleme yöntemleri araştırılıyor. Bu karışım ile sararan telefon kılıfınızı sadece 5 dakikada eski haline döndürebilir ve yeni bir kılıf almaktan kurtulabilirsiniz.

Kadin 12-01-24 11:05

İzmir’de berbere baskında ele geçirilenler şok etti

İzmir’in Bayraklı ilçesinde bir berbere gerçekleştirilen polis baskınında, uyuşturucu maddeler, silah, bıçak ve elektro şok aleti ele geçirildi. Olayla ilgili berber dükkanındaki bir şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 12-01-24 08:55

Mutki-Hasköy kara yolunda kar temizleme çalışması yapıldı

Bitlis'te Karayolları ekipleri, Mutki-Hasköy kara yolunda ulaşımda aksamaların yaşanmaması için kar küreme çalışması yaptı.

Yurthaber 11-01-24 07:45

Kemah’ta kar temizleme çalışmaları aralıksız sürüyor

Geçtiğimiz günlerde Erzincan genelinde etkili olan kar yağışının ardından, Kemah’ta İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri, köy yollarında ulaşımı sağlamak adına yoğun çaba sarf ediyor.

Yurthaber 27-12-23 08:33

Son zamanların en çok satan ürünlerini sizin için bir araya getirdik

Kaçırılmayacak indirimlerle dolu geçen yeni yılın ilk ayında, onlarca kategorideki binlerce ürün, alışveriş severlerin sepetlerini süslüyor. Sizin için son zamanların en çok satan ürünlerini seçtik. Monttan ayakkabıya, kahveden kahve makinesine, ütüden elektrik süpürgesine, yüz temizleme jelinden nemlendirici kreme işte en çok satanlar!

Haber 30-11-23 15:27

MASTERCHEF BALIK EKMEK TARİFİ: Balık ekmek nasıl yapılır, malzemeleri neler? Eminönü'nde yeme keyfini aratmayacak

Balık ekmek tarifi MasterChef Türkiye All Star 163. bölüm fragmanı sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. MasterChef'in ünlü şeflerinden Mehmet Yalçınkaya bugünkü konseptin 'sokak lezzetleri' olduğunu belirtti. Peki, balık ekmek nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte, Eminönü'nde geçirdiğiniz lezzet dolu anları aratmayacak güzellikte balık ekmek tarifi...

Yemek 28-11-23 20:55

Kar nedeniyle kapanan D-100 kara yolu ulaşıma açıldı

Kar yağışı nedeniyle kapanan D-100 kara yolunun İstanbul istikameti, temizleme çalışmasının ardından trafiğe açıldı.

Yurthaber 20-11-23 07:28

Muş'ta ekipler, yüksek kesimlerdeki yollarda kar temizleme çalışması yaptı

Muş'ta İl Özel İdaresi ekipleri, Üçevler grup köy yolunda kar temizleme çalışması yaptı.

Yurthaber 17-11-23 13:56

Çorum'da bir evde çıkan yangın hasara neden oldu

Çorum'un Harmancık köyünde bir evde çıkan yangında 4 traktör, 1 kamyon, 2 tarım aleti, güneş enerjisi panelleri ve çok sayıda saman balyası yandı.

Yurthaber 16-11-23 07:21

Van’da karla mücadele

Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğü ekipleri, Van-Bahçesaray karayolu üzerinde bulunan 3 bin rakımlı Karabet Geçidi’nde kar temizleme çalışması yürütüyor.

Yurthaber 15-11-23 10:02
Van

Adliyede vahşet! Dava öncesi defalarca bıçakladı

İzmir’in Seferihisar ilçesinde dehşete düşüren bir bıçaklı saldırı olayı yaşandı. A.K., boşanmak isteyen ve iddialara göre barışma teklifini kabul etmeyen eşi N.K.'yı dava öncesi adliyede bıçakladı. Ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken, saldırgan eş adliyede görevli polis ekiplerince suç aleti ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. İşte detaylar...

Haber 02-11-23 11:50

Telefondaki virüsü temizleme - Telefona virüs girerse ne olur?

Akıllı telefonlarımız iletişimden eğlenceye işten eğitime kadar bir dizi önemli işlevi yerine getiriyor. Ancak her teknolojik avantajın bir dezavantajı olabilir. Akıllı telefonların bilgisayarlar gibi virüslerin hedefi haline gelmesi kullanıcıların hassas bilgilerinin ve kişisel verilerinin tehlikeye girmesine neden olabilir.

Haber 31-10-23 01:29

Cilt temizleme sütü nedir, ne işe yarar? Cilt temizleme sütü nasıl kullanılır?

Günümüzde cilt güzelliği ve sağlığı birçok insan için öncelikli bir konu haline gelmiştir. Cildin parlak, temiz ve genç görünmesi, öz güveni artırırken kişinin kendine olan saygısını yükseltir. Bu nedenle, yüz bakımı rutini, modern yaşamın bir parçası haline gelmiştir. Bu rutinin temel taşlarından biri de "cilt temizleme sütü"dür.

Kadin 30-10-23 15:41

iPhone virüs temizleme yöntemleri - iPhone'da virüs olup olmadığını nasıl anlarız

Tüm elektronik cihazlarda çeşitli sebeplerden kaynaklı bazı arızalar yaşanabilir. İnternet bağlantısı olan mobil cihazlar, akıllı telefonlar, dizüstü ya da masaüstü bilgisayarlar virüs bulaşmasına daha açık olduğu için daha çok arızalanabilirler. Tüm cihazlar için özel olarak üretilen çözümler ve virüs temizlemek ya da anti virüs programları sayesinde bu tür virüslerden ve onların neden olabileceği arızalardan korunabilmek mümkündür.

Haber 28-10-23 18:41

Kulak damlası nasıl kullanılır? Kulak damlası ne kadar sürede etki eder?

Kulak organı yapısından dolayı çok fazla kir tutan ve çok çabuk kirlenen bir bölge olarak bilinir. Kişisel temizliğine özen gösteren pek çok kişi için kulak damlası gibi birtakım unsurlar yaşam kalitesi üzerinde büyük oranda olumlu etkilere sahiptir. Kulak damlaları, kulak içindeki kirleri temizleme gibi pek çok kulak rahatsızlığında kullanılan bir madde olarak bilinir. Kulak damlası nasıl kullanılır?

Haber 27-10-23 17:53

Çocuğun lavabo temizleme sıvısı içmesine neden olan 3 sanığın yargılanmasına başlandı

Bağcılar'da bir otelde tesisatçının bıraktığı lavabo temizleme sıvısını içen 9 yaşındaki çocuğun yaralanmasına neden olduğu iddia edilen 3 sanığın yargılanmasına başlandı.

Yurthaber 20-10-23 14:02

BİM AKTÜEL KATALOĞU 13 EKİM 2023 CUMA! BİM aktüelde neler indirimde? Masaj aleti 449 TL, akıllı bileklik 179 TL!

BİM aktüel ürünler kataloğu haftanın indirime giren ürünlerini incelemek isteyen vatandaşlar tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. BİM aktüelde bu cuma teknolojik ürünler, mutfak ürünleri ve oyuncak çeşitleri geliyor. Peki, 13 Ekim Cuma BİM'de neler var, hangi ürünler indirimde? İşte 13 Ekim 2023 Cuma gününün BİM aktüel ürünler afişi ile ilgili detaylar...

Finans 13-10-23 12:45

Yüz temizleme fırçası nasıl kullanılır, yüz temizleme fırçasına ne sürülür? Yüz temizleme fırçası işe yarıyor mu?

Yüz temizleme fırçaları güzellik ve cilt bakım rutinlerinin vazgeçilmez bir parçası hâline gelmiştir. Bu özel araçlar cilt temizliğini derinlemesine ve etkili bir şekilde yapmanıza yardımcı olan modern cilt bakımının önemli bir bileşenidir. Yüz temizleme fırçaları geleneksel el yöntemlerine göre birçok avantaj sunar. Peki, yüz temizleme fırçası işe yarıyor mu?

Kadin 05-10-23 13:32

Trabzon'da şiddetli yağış sonrası temizlik çalışmaları sürüyor

Trabzon'un Sürmene ilçesinde dün etkili olan şiddetli yağışın yol açtığı su baskınlarının ardından temizleme çalışmaları devam ediyor.

Yurthaber 02-10-23 13:33

Yüz temizleme süngeri ne işe yarar? Cilt temizleme süngeri nasıl kullanılır?

Günümüzde sağlıklı cilt bakımının ayrılmaz bir parçası haline gelen yüz temizleme süngeri cilt temizliği ve bakımında devrim niteliğinde bir araç olarak kabul edilmektedir. Bu kompakt ve etkili araç ciltteki kir, yağ ve makyajın nazikçe temizlenmesine yardımcı olurken aynı zamanda cildi tazeler ve canlandırır. Yüz temizleme süngerleri cilt bakım rutinlerindeki temel unsurlardan biri haline gelmiştir. Ancak bu harika aracın en iyi sonuçları vermesi için doğru kullanılması önemlidir.

Kadin 30-09-23 23:29

Yüz temizleme jeli günde kaç defa kullanılır? Cilt temizleme jeli nasıl kullanılır?

Cilt sağlığı dış etkenlere maruz kalan ve günlük yaşamın stresleriyle başa çıkan cildimiz için hayati öneme sahiptir. Bu nedenle cilt bakımı her yaşta ve her cilt tipi için büyük bir öneme sahiptir. Yüz temizleme jeli cilt bakım rutininin temel taşlarından biri olarak öne çıkar ve cildin temizlenmesi ve yeniden canlandırılması için güçlü bir araç olarak hizmet verir. Ancak bu ürünün doğru kullanımı cilt sağlığını koruma ve geliştirme açısından kritik bir rol oynar.

Kadin 30-09-23 17:27

En etkili yöntem! Diş tartarı ve taşlarını anında temizliyor

En sık görülen ağız ve diş problemlerinden olan diş tartarı ve taşları için çözüm yolları aranıyor. Hoş olmayan görüntüye neden olan diş tartarı ve taşları zaman içerisinde kötü kokuya da yol açabiliyor. Evde deneyebileceğiniz en etkili diş temizleme yöntemleri ile inci gibi beyaz dişlere sahip olabilirsiniz.

Haber 24-09-23 10:36

Hem doğayı hem de cebinizi korumanızı sağlayacak piller ve şarj cihazları

Çevre dostu piller ve akıllı şarj cihazlarını tercih ederek doğayı korumaya ve uzun vadede bütçe tasarrufu sağlamaya ne dersiniz? Geleneksel piller yerine şarj edilebilir pilleri tercih ederek bunu yapabilirsiniz! Şarj edilebilir piller sayesinde uzun yıllar boyunca yeni bir pil alma derdinden kurtulursunuz. Sizin için hazırladığımız seçkide birbirinden kaliteli beş pil ve beş adet pil şarj aleti bulunuyor. Gelin, kullanıcıların çok beğendiği bu ürünlere daha yakından bakalım!

Haber 21-09-23 15:39

Birden fazla telefonu şarj edebilen en iyi çoklu şarj modelleri

Telefonunuzu şarj etmeniz gerekiyor ancak müsait priz bulamadığınız için cihazınızı şarja takamıyor musunuz? Öyleyse ihtiyacınız olan tek şey çoklu şarj cihazı! Birden fazla telefonu aynı anda şarj edebileceğiniz, en iyi çoklu şarj aleti modellerini araştırdık. Dilediğiniz yerde birden çok telefonu şarj etmenize yardımcı olan, birbirinden işlevsel çoklu şarj aletlerini gelin, birlikte inceleyelim.

Haber 21-09-23 15:17

Elektroşok aleti ve sopayla saldırdılar! Hurdacıların kavgası kamerada

Bursa'da 'hurda toplama' meselesi nedeniyle çıkan kavgada, taraflar sopa ve elektroşok aleti ile birbirine saldırdı. Kavga anları cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Haber 14-09-23 16:59

Fethiye Körfezi’nin temizleme maliyeti 55 milyon Euro

Fethiye Körfezi’nin deniz dibi temizliği için Muğla Büyükşehir Belediyesi Koordinasyonunda 19 kurum temsilcisi bir araya geldi.

Yurthaber 14-09-23 14:30

Kulak içindeki siyah noktalar nasıl geçer? Kulak içi siyah nokta temizleme işlemi

Kulak sağlığı, genel sağlığımızın önemli bir parçasıdır ve kulak içinde oluşan rahatsızlıklar, konfor ve işitme yeteneğimizi etkileyebilir. Kulak içindeki siyah noktalar da bu tür rahatsızlıklardan biridir. Bu noktalar genellikle kulak kirinin birikmesi, cilt hücrelerinin ölmesi ve dış etkenlerin etkisiyle oluşabilir. Ancak kulak içi hassas bir bölge olduğundan, siyah noktaları temizlerken dikkatli olmak önemlidir.

Haber 30-08-23 03:04