Balik Temizlemek Haberleri

Sadece 3 günde bağırsakları tertemiz, karnı dümdüz yapan kür tarifi!

Bağırsak sağlığı, genel sağlık ve iyi bir sindirim sistemi için son derece önemlidir. Bağırsaklarımızı temizlemek ve sindirim sistemimizi dengelemek için doğal çözümler arayanlar için bu kür çok etkili olabilir. İşte Diyetisyen Büşra Çalışkan'dan bağırsakları harekete geçen kür tarifi...

Kadin 2024-04-05 15:29:55

Bir türlü geçmeyen lekelerin korkulu rüyası olacak en iyi kireç sökücü önerileri

Temizlik ve hijyen söz konusu olduğunda kullanacağınız ürünlerin önemi oldukça büyük. Özellikle mutfak ve banyo gibi alanlarda zamanla oluşan inatçı kireç ve paslanma sorunlarıyla başınız dertteyse en etkili kireç sökücü ürünlerle işiniz çok kolay! Üstelik fazla zaman ve efor harcamadan! Peki, kireç sökücü ne işe yarar? Kireç sökücü, su ile devamlı temas hâlinde olan ve kireci emen yüzeyleri temizlemek için kullanılır. Öyleyse gelin, bu mucizevi ürünleri birlikte incelemeye başlayalım.

Haber 2024-04-01 17:58:16

Yeni muhtarın ilk icraatı! Sokakları böyle temizledi

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde Fatih Mahallesi’nin yeni muhtarının ilk icraatı, cadde ve sokaklara saçılan aday pusulalarını temizlemek oldu.

Haber 2024-04-01 12:06:04

Bu tarifle tuvaletten asla çıkamayacaksınız! 3 günde bağırsak temizleyen hurma kürü

Bağırsak sağlığı, genel sağlığımızın temel bir göstergesidir. Doğru beslenme alışkanlıkları bu dengeyi korumak için hayati öneme sahiptir. Bazen bağırsaklarımızı doğal yollarla temizlemek isteyebiliriz. İşte tam da bu noktada, 3 günde bağırsakları temizleyen hurma kürü devreye giriyor. Bu kür, içeriğinde bulunan lifler ve doğal şekerler sayesinde sindirim sistemini harekete geçirir ve bağırsakları temizler.

Kadin 2024-03-26 10:05:59

Diğer Haber Etiketleri

yoğurt keten tohumu zayıflama kireç çözücü Diyarbakır Bağlar Muhtar hurma tuvalet bağırsak tarçın Kefir kilo verme Göz mon ocak temizlik maya kabartma tozu limon tuzu kettle eo kazak çamaşır deterjanı kot pantolon Hakkari lens solüsyonu Rusya tank fabrika karamel Alaca Çorum kedi cilt elma suyu faydaları yumurta akı süt lahana Kocaeli tarifi balık ekmek Masterchef alara ciltte kızarıklık hücre hücreler mantar sant etil alkol nane zencefil limon Karaciğer‎ Xiaomi tüy toplayıcı kedi tüy toplayıcı Güneş ilik c vitamini c vitamini ne işe yarar iPhone virüs karbonat anız yakmak Bartın ayaklar kabak lifi Arnavutköy faydaları nelerdir Balıkesir karaciğer ağrısı temizlemek beyaz sirke karaciğer yağlanması philips dikey süpürge şarjlı dikey süpürge xiaomi dikey süpürge robot süpürge robot süpürge tavsiye akıllı robot süpürge en iyi robot süpürge diş tartarı temizleme evde diş taşı diş taşı nedir diş taşı temizliği evde diş taşı temizliği çilek domates nane yağı hindistan cevizi yağı izmir kuş cenneti fayans Tunceli balkon güvercin tuvalet tasi beyaz sirke fayda istiridye mantarı istiridye mantarı faydaları istiridye mantarı nasıl temizlenir istiridye mantarı yıkanır mı İguana klozet kettle kireç temizleme su ısıtıcı kola kireç lekesi musluk duş başlığı musluk başlığı kireç temizleyici siyah banyo fayansı temizliği banyo fayanslarının temizliği ayak spor ayakkabı beyaz spor ayakkabı beyaz bez ayakkabı temizleme beyaz bez spor ayakkabı temizleme su sabun diş fırçası çamaşır suyu çamaşır makinesi parke zemin tüyo uzman fakir dikey süpürge arzum dikey süpürge rüyada bok görmek rüyada tuvalet görmek galon nasıl Kulak kulak kiri mum kulak mumu işitme tiktok stres vitamin bağışıklığı güçlendiren besinler bağışıklığı güçlendiren yiyecekler bağışıklığı güçlendirici besinler lahana turşusu probiyotik kanser sindirim sistemi

Denemeyen bin pişman: Ocak gözündeki yağ ve kiri söker atar! Kararmış ocak gözlerine son

Mutfak temizliği, her evde önemli bir konudur. Özellikle ocak gözlerinin temizliği birçok kişi için zorlayıcıdır. Doğru yöntemlerle ocak gözlerini temizlemek oldukça kolaydır ve sonuçlar şaşırtıcı olabilir. Kararmış ocak gözlerine veda etmenin zamanı geldi. Bu yöntemlerle ocak gözlerindeki yağ kalıntıları ve kirden kurtulabilir ve ışıl ışıl bir görünüm sağlayabilirsiniz.

Kadin 15-03-24 09:49

Mutfağı temizlemeden yemek yapamayanların 10 ortak özelliği

Yemek yapmadan önce mutfağı temizlemek sizin için zorunluysa o zaman bu özellikler size çok tanıdık gelecek! Gelin birlikte mutfak tertemiz olmadan yemek asla yapamayanların özelliklerine bakalım...

Yemek 11-02-24 18:45

Tek malzeme kettle kirecinden eser bırakmıyor! Su ısıtıcısını en etkili temizleme tüyosu

Su ısıtıcıları zaman içinde kullanıma bağlı olarak kireçlenme eğilimindedir. Bu durum su ısıtıcısının performansını olumsuz etkileyebilir. Öte yandan kettelada biriken kireçler sağlığı riske atabiliyor. Kettle kirecini temizlemek için anında etki eden her evde bulunan malzemeyi temizlik uzmanları açıkladı. İşte su ısıtıcısını en etkili temizleme tüyosu...

Kadin 02-02-24 12:03

'Kıyafetlerimi yılda bir kez yıkarım' Kotlarını dondurucuya koyuyor! 'Gerçekten kokmuyor' Herkes şaşırtıcı yöntemini konuşuyor

Kirli çamaşırların yıkanması pek çok kişi için oldukça zahmetli bir iş. Ancak hijyenin önemi düşünüldüğünde herkes buna belirli zaman ayırmaktan geri durmuyor. İngiltere'de yaşayan çevreci bir kadın ise su tasarrufu sağlamak ve kaynakları korumak için yaptığı ilginç uygulamayı paylaşmasıyla sosyal medyada gündem yarattı. Kazaklarını yılda sadece bir defa yıkadığını, kot pantolonlarını da temizlemek için dondurucuya koyduğunu söyleyen kadının paylaştığı videoya yorum yağdı.

Kadin 01-02-24 15:30

Hakkari’de çığ bölgesindeki çalışmalarda 10 metre yüksekten düşen ekip şefi yaralandı

Hakkari’nin Yüksekova-Dağlıca karayoluna düşen çığı temizlemek üzere bölgede çalışma yürüten ekibin şefi Harun Kandaş, 10 metre yükseklikten düşerek ağır yaralandı.

Yurthaber 30-01-24 08:28

Lens solüsyonu yoksa ne yapmalı? Lens suyu yerine ne kullanılır?

Göz sağlığı konusu herkes için oldukça önemli bir konudur. Günümüzde birçok kişi gözlerinde bozukluk olduğunda gözlük kullanmak yerine lens kullanmayı tercih etmektedir. Lens kullanımı gözlük kullanımına göre daha konforludur. Ancak lens kullanırken bazı önemli noktalara dikkat edilmesi gerekmektedir. Bu önemli noktaların başında da lensleri düzenli olarak lens solüsyonu ile temizlemek gelmektedir. Peki, lens solüsyonu yoksa ne yapmalı?

Haber 23-01-24 18:52

Gören yardımına koştu ama yeterli olmadı! Karamel tankının içine düşen kadın yanarak can verdi... Sadece bacaklarını gördük

36 yaşındaki Natalia Nemets, Rusya'nın Belgorod bölgesindeki bir şekerleme fabrikasında meydana gelen kazada hayatını kaybetti. Karamel tankı temizlemek isteyen Nemets dengesini kaybedip tankın içine düşünce yanarak can verdi. Fabrikada Nemets ile birlikte çalışan diğer işçiler genç kadına yardım etmeye çalışsa da çabaları yeterli olmadı.

Trend 20-01-24 11:50

Çorum'da traktörüyle baraj gölünde mahsur kalan sürücü ve kedisi kurtarıldı

Çorum'da traktörünü temizlemek için girdiği baraj gölünde mahsur kalan sürücü ile araçtaki kedisi, itfaiye ve AFAD ekiplerince kurtarıldı.

Yurthaber 15-01-24 14:08

Cilt uzmanı Şems Arslan'dan sivilce gideren maske tarifi! Cildiniz bebek gibi olacak

Sivilce problemleriyle baş etmek, birçok kişi için cilt bakımında öncelikli bir konudur. Cilt uzmanı Şems Arslan'ın önerdiği sivilce gideren maske tarifi, doğal malzemelerle hazırlanan ve sivilce problemlerine karşı etkili olduğu iddia edilen bir formül sunuyor. Cildinizi temizlemek, sivilceleri azaltmak ve cildinizi bebek gibi yumuşak hale getirmek için bu maskeyi denemelisiniz.

Kadin 15-12-23 11:07

5 araç zincirleme trafik kazasına karıştı: 1 ölü, 5 yaralı

Kocaeli D-100 Karayolu’nda seyir halindeki araçtan yola dökülen molozları temizlemek için olay yerine karayolları ve belediyeye ait iş makinesi sevk edildi.

Yurthaber 30-11-23 07:50

MASTERCHEF BALIK EKMEK TARİFİ: Balık ekmek nasıl yapılır, malzemeleri neler? Eminönü'nde yeme keyfini aratmayacak

Balık ekmek tarifi MasterChef Türkiye All Star 163. bölüm fragmanı sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. MasterChef'in ünlü şeflerinden Mehmet Yalçınkaya bugünkü konseptin 'sokak lezzetleri' olduğunu belirtti. Peki, balık ekmek nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte, Eminönü'nde geçirdiğiniz lezzet dolu anları aratmayacak güzellikte balık ekmek tarifi...

Yemek 28-11-23 20:55

Göz çapağı neden olur? Göz çapaklanmasına ne iyi gelir?

Gözde oluşan çapaklar birçok kişi için günlük yaşamın bir parçasıdır. Sabahları uyandığınızda göz kapaklarınızın kenarında bulunan bu küçük parçacıkları temizlemek yaygın bir ritüeldir. Ancak çapakların oluşumu bazen göz sağlığınız hakkında ipuçları verebilir. Gözdeki çapaklar genellikle zararsızdır ve basit bir temizlikle çıkarılabilir. Ancak çapaklarla birlikte kaşıntı, kızarıklık veya gözdeki sıvı akışında bir artış varsa bu durum göz enfeksiyonu veya alerjik reaksiyonu gösteriyor olabilir.

Haber 28-11-23 15:45

Etil alkol yüze sürülür mü? Etil alkol günlük hayatta ciltte nasıl kullanılır?

Etanol yani halk dilinde alkol kozmetikte ve cilt bakımında çok kullanılır. Toniklerden yüz yıkama ürünlerine, parfümlerden makyaj temizleyicilerine kadar birçok kozmetik üründe bulunur. Etanolün cilt bakımında ve kozmetikte birçok faydası vardır. Örneğin cildi temizlemek, bakteri ve mantarlardan korumak ve diğer bileşenleri çözmek için kullanılabilir. Peki, etil alkol cilt bakımında kullanılır mı?

Kadin 25-11-23 23:16

Sağlık deposu: Karaciğeri 1 gecede tertemiz yapan kür tarifi!

Karaciğer, vücudumuzun en önemli organlarından biridir ve sağlığımız için hayati bir rol oynar. Ancak, zaman içinde kötü beslenme alışkanlıkları, stres ve diğer faktörler nedeniyle karaciğerimizde toksinler birikebilir. Karaciğerinizi temizlemek ve vücudunuzu canlandırmak için bu doğal kür tarifini deneyebilirsiniz. Karaciğeri 1 gecede tertemiz yapan kür tarifi haberimizde.

Kadin 05-11-23 11:25

Tüy derdine son! Evcil hayvan sahipleri buna bayılıyor

Tüylenip tiftiklenen kazaklarınızı, kabanlarınızı temizlemek ilk günkü haline getirmek mi istiyorsunuz? Yoksa evinizdeki minik dostunuzun tüyleriyle kaplanan koltuklarınızı tüylerden arındırmak mı? Yanıtınız herhangi birine bile "Evet" ise doğru yerdesiniz. Sizi harika bir ürünle tanıştırmaya geldik! Tüy ve tiftik derdine son vererek hayatınızın kolaylaştıracak ürünü gelin tanıyalım.

Haber 02-11-23 17:36

C vitamini ciltte nasıl kullanılır? C vitamini ciltte ne işe yarar?

Cilt bakımı sağlığınızı ve görünümünüzü iyileştirmenin önemli bir yolu olarak günümüzde büyük bir vurgu almaktadır. İyi bir cilt bakım rutini, cildinizi temizlemek, nemlendirmek, güneş koruması sağlamak ve spesifik ihtiyaçlarınıza göre bakım yapmak anlamına gelir. Bu rutine dahil edilen birçok ürün arasında C vitamini, cilt bakımının yıldız oyuncusu haline gelmiştir.

Kadin 30-10-23 15:01

iPhone virüs temizleme yöntemleri - iPhone'da virüs olup olmadığını nasıl anlarız

Tüm elektronik cihazlarda çeşitli sebeplerden kaynaklı bazı arızalar yaşanabilir. İnternet bağlantısı olan mobil cihazlar, akıllı telefonlar, dizüstü ya da masaüstü bilgisayarlar virüs bulaşmasına daha açık olduğu için daha çok arızalanabilirler. Tüm cihazlar için özel olarak üretilen çözümler ve virüs temizlemek ya da anti virüs programları sayesinde bu tür virüslerden ve onların neden olabileceği arızalardan korunabilmek mümkündür.

Haber 28-10-23 18:41

Ocak gözündeki yağ ve pası söküp atıyor! 3 malzeme ile ocak gözleri yepyeni oluyor

Ocak gözleri, yemek pişirme ocaklarının üzerinde bulunan yanmış gıda artıkları, yağ ve kirlerle zamanla kirlenip sararabilir. Temiz bir ocak gözü, daha hızlı ısınır, eşit ısı dağılımı sağlar ve lezzetli yemeklerin anahtarıdır. Ocak gözleri temizliği için, öncelikle gözlerin soğumasını beklemek önemlidir. Bu gözleri temizlemek, ocak yüzeyinin temiz ve hijyenik olmasını sağlar. İşte ocak gözlerini yepyeni yapan temizlik tüyosu

Kadin 15-10-23 11:25

Korkunç ölüm! Anız yakmak isterken yanarak can verdi

Bartın’da arazisini temizlemek amacıyla anız yakan Muzaffer Bayar bayılıp düştü. Alevlerin etrafını sardığı Bayar, yanarak hayatını kaybetti.

Haber 06-10-23 09:59

Likit cilt temizleyici nedir? Likit cilt temizleyici nasıl kullanılır?

Likit cilt temizleyiciler cilt bakım rutinlerinin vazgeçilmez bir parçası haline gelmiş modern cilt temizliği için mükemmel bir seçenek sunan önemli ürünlerdir. Bu özel temizleyiciler cildi etkili bir şekilde temizlemek ve tüm gün boyunca biriken kir, makyaj ve yağdan arındırmak için kullanılırlar. Likit cilt temizleyiciler, makyaj temizliği ve cilt bakımının başlangıç ​​adımı olarak kullanıldığında, cilt bakım rutininizin temel bir parçası olurlar.

Kadin 05-10-23 13:55

Kabak lifi nasıl kullanılır? Yüze kabak lifi kullanılır mı?

Temiz bir cilt aynı zamanda sağlıklı bir cilttir. Sağlıklı bir cilt ise genç görünmenin öncelikli sırları arasında yer alır. Bu nedenle cilt bakımı son derece önemlidir. Yüze uygulanan peelingler ya da özel maskeler ile sağlıklı bir cilde ve genç bir görünüme sahip olabilmek mümkündür. Ciltteki ölü hücrelerden kurtulmak ve cildi derinlemesine temizlemek için birçok doğal yöntem bulunur.

Haber 13-09-23 21:28

Dükkana sızan yağları caddeye boşaltınca ilginç görüntüler ortaya çıktı

Arnavutköy’de bir dönerci dükkanında stoklanan yağlar dükkana sızma yaptı. İş yeri çalışanları dükkanı temizlemek için yağı caddeye boşaltınca vatandaşlar ve araç sahipleri zor anlar yaşadı. Bir araç kayarak başka bir araca çarparken çok sayıda kişi kayarak düştü. İlginç anlar kameraya yansıdı.

Haber 05-09-23 10:04

Hapşırmanın faydaları ve zararları nelerdir? Çok hapşırmak neye işarettir?

Hapşırma, vücudun solunum yollarını ve burun boşluğunu temizlemek amacıyla otomatik olarak gerçekleşen bir reflekstir. Hapşırma sırasında burun, ağız ve boğazdaki hava yolu duvarları bir an için kasılır ve ardından güçlü bir şekilde nefes alınır. Bu hızlı ve ani nefes alma, hava yolundaki iritanları ve yabancı cisimleri uzaklaştırmaya yardımcı olur.

Haber 28-08-23 13:39

Balıkesir'de feci olay! Kuyuya inen belediye işçileri zehirlendi: 2 ölü 1 yaralı

Balıkesir'in Altıeylül ilçesinde, su terfi istasyonunu temizlemek için kuyuya giren belediye çalışanları Mustafa Karakoç (40) ve Ceyhun Balcı (35), gazdan zehirlenerek yaşamını yitirdi. Durumu ağır olan bir işçi ise tedavi altına alındı.

Haber 31-07-23 23:36

Karaciğerinizde sorun olduğunu gösteren 7 belirti! Vakit kaybetmeden doktora başvurun

Karaciğer, karnınızın sağ tarafında göğüs kafesinizin hemen altında yer alan bir organdır. Bu hayati öneme sahip organın doğru çalışmaması halinde bazı belirtiler ortaya çıkar. Bunları erkenden görüp fark etmek çok önemlidir. Karaciğerin; toksinleri uzaklaştırmak, kanı temizlemek, safra sıvısını üretmek, kan şekerini korumak, kanın pıhtılaşmasını düzenlemek, A, D, E, K, B12 gibi vitaminler ile demir, bakır gibi minarelleri depolamak, bağışıklığı desteklemek gibi çok hayati görevleri vardır.

Haber 20-07-23 09:01

Sararan tuvalet taşlarını bembeyaz yapıyor! Kireç tutmuş tuvaleti temizlemenin kolay yolu

Tuvalet temizliği görsellikten önce hijyen için büyük önem taşıyor. Tuvaletlerin her zaman temiz olması gerekiyor. Tuvaletlerde meydana gelen sararmaları temizlemenin oldukça zorlu olduğu düşünülüyor. Oysaki sararmış tuvalet taşlarını temizlemek için çok basit tüyolar bulunuyor.

Kadin 18-06-23 10:52

Karaciğer yağlanması nasıl önlenir, ne yapmak gerekir? Karaciğer yağlanmasını önleyen besinler, davranışlar nelerdir?

Karaciğer sağlığını korumak ve temizlemek için tüketebileceğiniz birçok yiyecek bulunmaktadır. Öncelikle, yeşil yapraklı sebzeler, karaciğer için harika bir destektir. Ispanak, pazı, lahana gibi sebzeler, yüksek miktarda antioksidan ve lif içerir, bu da karaciğerin detoks sürecini destekler. Turunçgiller, özellikle limon ve greyfurt, C vitamini açısından zengin olup karaciğerin toksinlerden arınmasına yardımcı olur.

Haber 15-06-23 14:20

Artık ev temizlemek çok kolay! Süpürürken aynı anda da silebilen en iyi dikey ve robot süpürgeler

"Ben evimin diğer işleriyle uğraşırken hem süpürme hem silme işlemi aradan çıksın." diyorsanız sizin için seçtiğimiz bu süpürgeler tam evinize göre! Yeni nesil süpürgeler; evine vakit ayırmakta zorlananların en büyük kurtarıcısı oluyor. Haydi gelin, severek kullanacağınız bu ürünleri birlikte inceleyelim.

Haber 13-06-23 18:08

Diş tartarlarını para harcamadan yok ediyor! Diş taşını temizlemenin doğal yolu

Diş tartarı kötü koku ve istenmeyen görünümlere sebep olabiliyor. Dişin üzerinde biriken maddelerin yeterli seviyede temizlenmemesi ve farklı sağlık sorunları diş tartarına, plağa neden olabiliyor. Diş tartarı nasıl temizlenir sorusu sıklıkla aratılan konulardan. Evde bulunan malzemelerle diş tartarını kolayca temizlemek mümkün olabiliyor.

Haber 12-06-23 09:59

İzmir Kuş Cenneti'ne su sağlayan kanallar temizleniyor

İzmir Kuş Cenneti'ne can suyu sağlayan kanalları temizlemek, yeniden düzenlemek amacıyla ocak ayında başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Yurthaber 09-06-23 10:30

Taşlaşmış derz aralarını anında temizleyen iki malzemeli karışım! Fayans arasını temizlemenin etkili çözümü

Derz aralarında biriken kirleri ve harçları çıkarmak oldukça zorlu olabiliyor. Derz aralarını temizlemek için inatçı kirlere uygun temizleme yöntemlerini uygulamak gerekiyor. Derz arası kirlerini anında söküp atacak etkili karışımı paylaşan temizlik uzmanları fayanslarınızı tertemiz yapmanın yolunu açıkladı.

Kadin 05-06-23 14:29

Ev sahibine balkonu kullanmayı bıraktıran ilginç olay! Temizlemek isterken fark etti

Tunceli'de bir süre önce evinin balkonunu camla kapatmayı planlayan Tarkan Yılmaz, temizlik yapmak isterken dolabın altında ilginç bir şey fark etti. Yılmaz, dolabın altında güvercin yuvası gördü. Yılmaz, güvercinlerin büyüyüp uçuncaya kadar balkonunu kullanmama kararı aldı. Güvercin ve yavrularını besleyen, yuvalarının temizliğini de yapan Tarkan Yılmaz, balkonunu kullanabilmek güvercinlerin bir an evvel büyümelerini bekliyor. Yılmaz, "Onlar uçtuktan sonra bizde balkonumuzu kullanacağız" dedi.

Haber 05-06-23 10:39

Sararmış tuvalet taşlarını 5 dakikada bembeyaz yapıyor! Kireç tutmuş tuvalet temizliği için...

Zaman içerisinde sert su ve idrar nedeniyle sararan tuvalet taşları tuvaletin zemininde kireç oluşmasına neden olabiliyor. Kireci ve sararmış tuvalet taşlarını temizlemek için çeşitli yöntemler aranıyor. Evde yapacağınız doğal karışımla çamaşır suyu kullanmadan sararmış tuvalet taşlarını bembeyaz yapabilirsiniz.

Kadin 30-05-23 09:52

İstiridye mantarı faydaları: İstiridye mantarı nasıl tüketilir, neye iyi gelir?

İstiridye mantarı farklı yemeklerde kullanılabilecek ve sağlık açısından faydalar sağlayabilecek bir mantar çeşididir. Çorbalarda, sote edilmiş yemeklerde, salatalarda veya risotto gibi pirinç tabanlı yemeklerde tercih edilebilir. Ancak mantarları tüketmeden önce dikkatli bir şekilde temizlemek ve pişirmek önemlidir. İstiridye mantarı lezzetli bir tat sunan ve sağlık açısından pek çok fayda sağlayan bir mantar türüdür.

Haber 28-05-23 19:48

Tuvalete gittiğinde klozetin içinde gördüğü manzaraya inanamadı! “Bana doğru tısladı”

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletinde yaşayan 58 yaşındaki John Riddle isimli bir adam evinin tuvaletine gittiğinde gördüğü manzaraya inanamadı. Klozetinin kapağını açtığında 58 yaşındaki adam bir iguananın kendisine baktığını gördü. Büyük bir korku yaşadığını ifade eden adam havuzu temizlemek için kullandığı bir ağ yardımıyla hayvanı dışarı çıkarttığını anlattı.

Trend 25-05-23 14:03

Kettle kirecini anında söker atar! Tek malzemeyle kettle kirecini temizleme tüyosu

Kettle mutfakta en sık kullanılan küçük ev aletleri arasında yer alıyor. Çay tiryakilerinin ve öğrencilerin vazgeçilmezi olan kettelada biriken kireçler sağlığı riske atabiliyor. Temizlik uzmanlar kettle kirecini temizlemek için anında etki eden her evde bulunan malzemeyi açıkladı.

Kadin 11-05-23 11:30

Kireci bir saat içinde söküp atıyor! Duş başlıklarını yeni gibi yapan temizlik tüyosu

Duş başlıklarında, musluklarda biriken kireçler bakımsız görünümlere sebep oluyor. Bu kireçler ne kadar temizlik yapılırsa yapılsın hiç temizlik yapılmamış gibi gösteriyor. Kireçleri temizlemek için kireç sökücü temizlik tüyoları arıyorsanız mutfakta bulunan bir malzemeyle tüm kireçlerden kurtulabilirsiniz.

Kadin 07-05-23 11:51

Derz arası kirlerini bembeyaz yapıyor! Fayanslarınızı temizlemek için mucizevi karışım

Fayansların temizliği hem mutfak hem de banyo için oldukça önem taşıyor. Bahar aylarında en çok aranan temizlik konuları derz araları nasıl temizlenir oluyor. Derz aralarını temizlemek için evde hazırlayacağınız mucizevi karışım fayanslarınızı bembeyaz yapıyor.

Kadin 03-05-23 09:48

Beyaz spor ayakkabınızı yeni gibi yapan temizleme yöntemi! Sakın makineye atmayın: Ayakkabılarınızı mahvediyor

Spor ayakkabıları bahar aylarında artış gösteren yağışlar nedeniyle oldukça yıpranıyor ve pisleniyor. Özellikle beyaz spor ayakkabılarının temizliği için etkili yöntemler aranıyor. Bu yöntemler arasında yer alan çamaşır makinesinde yıkama yöntemi spor ayakkabınıza yapacağınız en büyük hataların başında geliyor. Ayakkabılarınızı mahvetmeden yeni gibi temizlemek ve bembeyaz yapmak için bu yöntemleri deneyebilirsiniz.

Kadin 24-04-23 13:42

Temizlik ustası parkeleri cilalı gibi parlatan tüyoyu açıkladı! Parkeleri temizlemek için tek ihtiyacınız olan...

Parkelerin temizliği tüm evin görünümünü değiştirebiliyor. En çok kirlenen alan olan parkelerin süpürüldükten sonra mutlaka silinmesi gerekiyor. Parkeler zaman içerisinde yıpranarak parlaklığını yitirebiliyor. Temizlik ustası bulduğu etkili parke parlatma yöntemini açıkladı.

Kadin 18-04-23 10:51

Farkında değilsiniz ama çamaşırlarınızı mahvediyor! Çamaşır makinesindeki görünmeyen kirleri temizlemek için...

Çamaşır makinesinden gelen kötü kokuların neden kaynaklandığını bilemiyorsanız bunun sebebi çamaşır makinesinde biriken görünmeyen küfler, bakteriler, tozlar ve kirler olabiliyor. Uzmanlar çamaşır makinesindeki istenmeyen pisliklerin ayda bir yıkanması gerektiğini belirterek çamaşır makinesindeki kirlerden kurtulmak için yapmanız gerekenleri açıkladı.

Kadin 16-04-23 14:21

Bayram temizliğinde sizi yormayacak, emiş gücü yüksek, birbirinden kullanışlı dikey süpürgeler

Bayrama az bir zaman kaldı! Dolayısıyla misafirler gelmeden evi köşe bucak temizlemek gerek. Temizlik yaparken klasik süpürgeleri kullanmaktan sıkıldıysanız sizi yormadan evinizi pırıl pırıl yapacak yeni nesil modellere göz atmanızın zamanı gelmiş demektir. Haydi gelin, birbirinden güçlü dikey süpürge modellerine beraber göz atalım.

Haber 13-04-23 16:29

Rüyada bok görmek ne anlama gelir? Rüyada bok kusmak ve temizlemek ne demek?

Gerçek hayatta görülmesi gibi rüyada da bok görmek genellikle hoş olmayan durumlara yorulur. Rüyada bok görmek çoğu yorumcu tarafından iyiye yorulmamakla birlikte ekseriyetle haksız kazanca, rızk ve mal gibi durumlarla ilişkilendirilir. Rüyada boku nasıl görüldüğüne göre de rüyanın yorumu değişebilir ancak rüyada bok görmek genellikle hayra yorulmaz. Peki, rüyada bok görmek ne anlama gelir?

Trend 06-04-23 16:33

Derz arası kirlerini söküp atıyor! Fayanslarınızı bembeyaz yapacak karışım

Fayansların temizliği çok daha kolay olsa da fayans arasındaki kirleri temizlemek bir o kadar zorlu olabiliyor. Derzlerdeki pislenmiş harç kalıntıları ve zamanla biriken kirler, tozlar fayansı ne kadar silerseniz silin bakımsız bir görünüme sebep olabiliyor. Derz aralarını temizlemek için etkili bir karışım arıyorsanız aşağıda bulunan karışıma göz atabilirsiniz.

Kadin 03-04-23 08:40

Kulak kirlerini temizlemek için mum kullandı! Kulağından çıkanlar şok etti

Kulaklarımız sık sık kirlenebiliyor. Ancak işitme kaybına neden olmaması adına kulak kirini temizlerken dikkatli olmak gerekiyor. Kulak temizleme çubuğu gibi temizlik aletleri oldukça riskli olabiliyor. TikTok'ta kulağındaki kirleri temizlemek için kulak mumu kullanan bir kadın kulağından çıkanları göstererek herkesi şaşırttı.

Kadin 20-02-23 11:02