Balkonda Sebze Yetistirmek Haberleri

Turfanda üzüm hasadı başladı: İlk ürünler 300 TL'den satıldı

Türkiye'nin yaş sebze ve meyve üretim merkezlerinden Mersin'de örtü altında turfanda üretilen üzümde hasat başladı, ilk ürünlerin kilogramı temsili olarak 300 TL'den alıcı buldu.

Finans 2024-04-18 11:15:21

Tarım sektöründen ihracatta ilk çeyrek rekoru

Tarım sektörünün ihracatı yılın ilk çeyreğinde 2023'ün aynı dönemine göre yüzde 8,6 artarak 9,3 milyar dolara ulaştı. Ocak-mart döneminde hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamulleri sektöründe 3,1 milyar dolarlık, yaş meyve ve sebzede 963,6 milyon dolarlık, meyve sebze mamullerinde 708,3 milyon dolarlık, kuru meyve ve mamullerinde 497,6 milyon dolarlık, süs bitkileri ve mamullerinde ise 49,1 milyon dolarlık dış satım yapıldı.

Finans 2024-04-15 11:23:52

Kartal’da panik anları! Balkon çöktü: 1 yaralı

Kartal’da 5 katlı bir binanın birinci katında bulunan balkon çöktü. Bu sırada balkonda bulunan yaşlı kadın, aşağı düşerek yaralandı. Kadının kurtarılma anı bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 2024-04-09 14:28:33

İstanbul'un zam şampiyonları belli oldu!

İstanbul'da mart ayında fiyatı en çok artan ve azalan ürünler belli oldu. Mart ayında yaş, kuru sebze ve meyveler alt grubunda yer alan sivri biber, yüzde 34,34 ile fiyatı en fazla artış gösteren ürün oldu.

Finans 2024-04-02 15:43:55

Dolandırıcıların lüks villadaki keyfini polisler böldü! Yerde ters kelepçeli fotoğrafları gündem oldu

Telefon dolandırıcılığının ardı arkası kesilmiyor. Bursa'da Nezihe K. (67) ile kardeşi Neşe K.'yi arayarak kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılar 1 milyon değerindeki ziynet eşyalarını elden teslim etti ardından da 1 milyon 130 bin lirayı havale yoluyla gönderdi. Dolandırıcılar polisin sıkı takibiyle lüks bir villada yakalandı. Balkonda keyif yaparken görüntülenen dolandırıcılar yerde ters kelepçelenerek gözaltına alındı. İşte o görüntüler...

Haber 30-03-24 11:21

Bu da oldu: Boş baklava, dilim karpuz ve boş tosttan sonra sıra onda!

Gıdadaki yüksek fiyatlar vatandaşları zorlarken; meyve, sebze, et, süt, ekmek, yumurta başta olmak üzere neredeyse zamlanmayan ürün kalmadı. Fiyat artışlarına karşı firmalar çeşitli yöntemler uygulamaya devam ediyor. Bu kez şaşırtan uygulama zeytinyağı için geldi.

Finans 29-03-24 14:50

Güngören'de balkonda çökme meydana geldi! 'Deprem oldu zannettim'

Güngören'de 6 katlı binanın 5. katında bulunan dairenin balkonunda çökme meydana geldi. Çökme sırasında şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, belediye ekipleri tarafından daire sakinleri binadan tahliye edildi.

Haber 23-03-24 21:08

Yer: Bursa! Ablasını rehin aldı... Film sahnelerini aratmayan görüntüler!

Bursa'da cezaevinden izin alarak şahıs, ablasını bıçakla rehin aldı. Ekiplerin bir saat boyunca ikna çalışmaları sonucunda abla, son anda polislere sığınabildi. Şahsın ablasını para vermediği gerekçesiyle balkonda rehin aldığı öğrenildi.

Haber 23-03-24 17:27

Pazarın en pahalı ve en ucuz sebzesi belli oldu! Geçen haftaya göre 30 TL daha ucuzladı

Samsun’da halk pazarında en pahalı sebze kilosu 120 TL’den satılan kıl biber, en ucuz sebze ise kilosu 15 liradan satılan pırasa oldu.

Finans 16-03-24 17:08

Rokanın faydaları nelerdir, hangi hastalığa iyi gelir? Roka günde ne kadar tüketilmeli?

İnsanların severek yediği, sağlık açısından da büyük yararları olan birçok farklı bitki çeşidi bulunmaktadır. Roka da aromatik lezzetiyle öne çıkan ve insan sağlığı üzerinde olumlu etkileri olan bir bitki türüdür. Turpgiller ailesinin bir üyesi olarak karşımıza çıkan roka sebze kategorisi içerisinde yer almaktadır. Yaygın olarak Ege ile Akdeniz tarafında yetiştirilmektedir. Peki, rokanın faydaları nelerdir, hangi hastalığa iyi gelir ve günde ne kadar tüketilmeli?

Haber 15-03-24 18:53

Eli böğründe tarifi: Eli böğründe nasıl yapılır?

Türk mutfağı ülkenin dört bir yanından doğan lezzetler ve tarifler ile zenginleşmiş bir mutfaktır. Bu örneklerden biri olan eli böğründe yemeği sebze ve kuşbaşı etlerin başrolde olduğu bir yemektir. Türk Marka ve Patent Kurumu’nun tescillediği ve Kahramanmaraş bölgesine ait olan bu tarifi isterseniz siz de evinizde kolaylıkla yapabilirsiniz.

Yemek 13-03-24 21:40

Bamyanın faydaları nelerdir? Bamya hangi hastalığa iyi gelir, bağırsaklara iyi gelir mi?

İnsan sağlığı üzerinde olumlu etkileri olan pek çok bitki türü bulunmaktadır. Bamya da ebegümeciler ailesine mensup olan ve tüylü yapısıyla öne çıkan bir bitki çeşididir. Sebze kategorisi içerisinde yer alan bamya özellikle akşam yemeği sofralarında çok sık tüketilmektedir. Bünyesinde barındırdığı çeşitli vitamin ve mineraller sayesinde oldukça yararlıdır. Peki, bamyanın faydaları nelerdir, hangi hastalığa iyi gelir ve bağırsaklara iyi gelir mi?

Haber 13-03-24 18:10

Mahalleyi son kez sahura kaldırdı, kazada hayatını kaybetti

Aydın’ın İncirliova ilçesinde Ramazan ayında davul çalarak mahalleyi sahura kaldıran 4 çocuk babası Hakkı Eğe, sabah sebze haline giderken at arabasına otomobil çarpması sonucu yaralanarak, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Yurthaber 13-03-24 15:50

Muğla İl Sağlık Müdürlüğünden Ramazan ayında sağlıklı beslenme önerileri

Muğla İl Sağlık Müdürlüğü, Ramazan ayında oruç tutan bireyler için sağlıklı beslenme önerisi içinde özellikle sahurda süt, yoğurt, peynir, çiğ sebze-meyve ve lifli yemeklerin tüketilmesini önerdi.

Yurthaber 12-03-24 10:14

Yumurta böreği tarifi: Yumurta böreği nasıl yapılır?

Çok az malzemeyle ve çok kısa bir sürede hazırlayabileceğiniz bir kahvaltılık tarifi arıyorsanız yumurta böreği tarifimiz tam da sizin aradığınız gibi bir tarif. Hem yapımı çok kolay hem de son derece lezzetli! Kişi sayısına göre miktarları artırabilir, istediğiniz peynir ya da sebze ile servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

Yemek 10-03-24 19:17

Uzman isim sahurda tok tutan ve susatmayacak besinleri açıkladı! Çay-kahve tüketimine aman dikkat

Ramazan ayının başlamasına az bir zaman kala iftar ve sahurda tüketilebilecek en doğru besinler araştırılmaya başladı. Diyetisyen Cemre Balkan, sahurda tok tutan ve susatmayan yumurta, süt, süt ürünleri, sebze, meyve, tahıllı ekmek ve yağlı tohumları bulunan besinlerinin tüketilmesinin doğru olduğunu söyledi.

Kadin 09-03-24 09:54

Beykoz’da özel halk otobüsü ile sebze yüklü kamyon çarpıştı

Beykoz'da, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Kavacık çıkışında özel halk otobüsü ile meyve ve sebze yüklü kamyonun karıştığı trafik kazası meydana geldi.

Yurthaber 06-03-24 08:28

Onunla rahatlığa adım atın! Crocs terlik modellerinde sepette %20 indirim

Crocs terliklerde sepette %20 indirim kampanyası devam ediyor. Kısa yürüyüşlerde, şehir gezintilerinde, evde, ofiste, balkonda, bahçede, kampta, plajda rahatlığıyla vazgeçilmeziniz olacak, her adımda rahatlık sunan Crocs modellerinden en çok satanlara bu içeriğimizde yer verdik.

Haber 01-03-24 14:11

Gaziosmanpaşa’da alevli çatı yangını mahalleliyi sokağa döktü: Çatı yanarken balkonda sigara içti

Gaziosmanpaşa’da iddiaya göre işçilerin tadilat yaptığı binanın çatısında kimyasal ilaç nedeniyle ufak bir patlamanın ardından yangın çıktı.

Yurthaber 27-02-24 12:12

Brokolinin faydaları nelerdir? Brokoli hangi hastalıklara iyi gelir, en sağlıklı nasıl yenir?

Besin değeri yüksek, sağlık açısından önemli olan pek çok sebze çeşidi vardır. Brokoli de bu sebze çeşitlerinden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Lahanagiller ailesine mensup olan bu sebze, küçük ve yeşil renge sahip yapraklardan meydana gelmektedir. Antikanserojen madde içeren bu sebze aynı zamanda vitaminler açısından da epey zengindir. Peki, brokolinin faydaları nelerdir, hangi hastalıklara iyi gelir ve en sağlıklı nasıl yenir?

Haber 23-02-24 18:33

Semizotunun faydaları nelerdir? Semizotu hangi hastalığa iyi gelir?

İnsan sağlığına olumlu katkılar sağlayan birçok sebze türü bulunmaktadır. Semizotu da bünyesinde barındırdığı çeşitli vitamin ve mineraller sayesinde pek çok yararı olan sebze türlerinden biridir. Pirpirim ismiyle de tabir edilen bu sebze, semizotugiller ailesi içerisinde yer almaktadır. Ana yurdu Hindistan ve Orta Doğu olan bu sebzenin insan sağlığı açısından sayısız yararı bulunmaktadır. Peki, semizotunun faydaları nelerdir, hangi hastalığa iyi gelir?

Haber 23-02-24 18:32

Karadeniz Sahil Yolu’nda sebze yüklü tır orta refüje çıktı: 1 ölü

Trabzon’un Sürmene ilçesinde Gürcistan plakalı tırın orta refüje çıkması sonucu dorsesinde bulunan sebzeler yola savruldu.

Yurthaber 23-02-24 16:01

Görüntüler İstanbul'dan! Gece yarısı yaşandı: Evden çıktıklarında araçlarını bu halde buldular

İstanbul, Bahçelievler'de oturan bazı araç sahipleri gürültü duyduktan sonra çıktıkları balkonda gördükleri manzara karşısında neye uğradıklarını şaşırdı. 6 katlı bir binanın çatısından düşen beton parçaları araçlara zarar verdi. Ekipler olay yerine giderek güvenlik önlemi aldı. İşte ayrıntılar...

Haber 23-02-24 07:13

İlçede herkes çöplük olarak hatırlıyor! Son halini gören inanamıyor... Her şey bir yılda oldu

İzmir Ödemiş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri daha önce ilçe çöplüğü olarak kullanılan 20 dönümlük alanda mevsimlik sebze ve buğday yetiştiriyor. Okulun müdürü Mehmet Sıddık Kaya "Mevsim sebzeleri üretiyor, meyve fidanı yetiştiriyoruz. Kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra ilçe halkının siparişlerini karşılamaya çalışıyoruz" dedi. İlçede daha önce çöplük olarak kullanılan alan, Kaymakamlık tarafından geçen yıl "tarım uygulama bahçesi" olarak kullanılması için okula tahsis edilmişti.

Haber 22-02-24 12:21

Türkiye'nin narenciye ihracatı 1 milyar doları aştı

Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Başkanı Hayrettin Uçak, Türkiye'nin geçen yıl narenciye ürünlerinde 1 milyar 112 milyon dolar ihracat gerçekleştirdiğini söyledi.

Finans 22-02-24 10:42

Turşu suyu faydaları nelerdir? Turşu suyu neye iyi gelir?

Günümüzde sağladığı faydalar yönünden tüketilen birçok farklı meyve sebze bulunmaktadır. Bu meyve veya sebzelerin sirke eşliğinde tuzlu su içerisinde belli bir süre bekletilmesi neticesinde turşu denilen bir besin elde edilir. Turşu tek başına atıştırmalık olarak tüketilebildiği gibi suyu da turşu suyu olarak içilebilmektedir. Turşunun kendisi kadar suyunun da insan sağlığı bakımından sayısız yararının olduğu bilinmektedir. Peki, turşu suyu faydaları nelerdir, neye iyi gelir?

Haber 13-02-24 14:38

Bu meyve ve sebzelerin ana vatanını bulabilecek misin?

Bakalım bu zorlu meyve sebze testinde kaç soruya doğru cevap verebileceksin?

Yemek 12-02-24 22:52

Kırmızı pancarın faydaları nelerdir? Kırmızı pancar neye iyi gelir?

Dünya çapında hem yemeklerde hem salatalarda hem de içeceklerde yaygın olarak kullanılan birçok sebze türü bulunmaktadır. Kırmızı pancar da bu sebze türleri arasında yer almaktadır. Beta vulgaris ismiyle bilinen bir bitkinin köklerinden elde edilen bu sebze, parlak ve canlı rengi ile öne çıkmaktadır. Besin değeri bakımından oldukça zengin olan kırmızı pancarın sağlık alanında da sayısız yararı vardır. Peki, kırmızı pancarın faydaları nelerdir, neye iyi gelir?

Haber 12-02-24 18:40

Kastamonu'da bir depoda çıkan yangın hasara neden oldu

Kastamonu Sebze ve Meyveciler Hali'ndeki bir depoda çıkan yangında hasar oluştu.

Yurthaber 01-02-24 14:52

Bu sebzelerin çiğ halleri pişmiş hallerinden katbekat daha faydalı! Pişirmeden önce bir kez daha düşünün

Sağlıklı beslenme konusunda yapılan araştırmalar, bazı sebzelerin çiğ hallerinin pişirildikten sonraki hallerine göre besin değerleri açısından daha zengin olduğunu ortaya koymaktadır. İşte çiğ halinin daha faydalı olduğu 4 sebze...

Kadin 30-01-24 11:14

Mucizevi karışım! Mandalina ve zencefile 1 çay kaşığı eklediğinizde... Zırh gibi koruyor

Türkiye’de soğuk havanında etkisiyle son aylarda daha çok yayılan kombo virüsü ve giribal enfeksiyonlardan korunmak için tavsiyelerde bulunan Diyetisyen Gizem Bakar, bağışıklık sistemini güçlendirici Akdeniz beslenme tipinin tercih edilmesi ve sera ürünleri yerine mevsimlik sebze ve meyvelerin tüketilmesi gerektiğini vurguladı. Diyetisyen, hastalıklardan koruyan mucizevi bir karışımın da tarifini verdi.

Haber 29-01-24 17:44

Beşamel sos tarifi: Beşamel sos nasıl yapılır?

En lezzetli yemeklerin tadına tat katan soslardır. Et yemekleri, balık yemekleri ya da sebze yemekleri fark etmeksizin hazırlanan özel soslar sayesinde yapılan tüm yemekler, çok daha lezzetli hâle gelir. Birçok farklı yemeğe eşsiz bir lezzet katan beşamel sos da dünyaca ünlü ve bilinenin aksine yapımı son derece kolay bir sostur.

Yemek 27-01-24 00:41

Ege Bölgesi'nin son bir yıllık meyve sebze mamulleri ihracatı 1 milyar doları aştı

Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği, son 1 yıllık dönemde meyve sebze mamulleri ihracatında 1 milyar doları geçti.

Yurthaber 25-01-24 10:46

Kanlıca mantarı kavurması tarifi: Kanlıca mantarı kavurması nasıl yapılır?

Türkiye’nin verimli topraklarında yetişen birçok bitki, meyve ve sebze bulunur. Bunlardan biri de adını halk arasında melki, espit, çıntar, çam mantarı gibi farklı isimlerle de anılan kanlıca mantarıdır. Renkleri ile diğer mantarlardan ayrılan ve insan sağlığına türlü faydaları ile bilinen Kanlıca mantarı Türkiye’de birçok bölgede yetişir. Bu mantardan yapılan kavurma, haşlama gibi farklı mezeler ve yiyecekler sofraları renklendirir.

Yemek 24-01-24 21:47

'Olmazsa olmaz' Herkes hasta... Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için...

Bu yıl üst solunum yolunu etkileyen üç virüsün arka arkaya görülmesinin uzun süren şikayetlere sebep olduğunu söyleyen Uzm. Dr. Ahmet Cem Özuğuz, grip -influenza-, Covid-19 ve RSV enfeksiyonlarının art arda yaşandığını belirtti. Özuğuz “Et ve et ürünleri, süt ve süt ürünleri, meyve, sebze, kuru baklagil, tahıl ve yağlı tohumların yer aldığı bir beslenme planı, bu enfeksiyonlara karşı güçlü bir bağışıklık için olmazsa olmazlar arasında. Bu süreçte mümkün olduğunca doğal beslenilmeli” dedi.

Haber 24-01-24 17:18

Dua Lipa eski aşkını çabuk unuttu! Balkonda dudak dudağa yakalandı

Fransız yönetmen Romain Gavras ile bir süredir birlikte olan Dua Lipa iş yoğunluğu sebebiyle ayrılık kararı almıştı. Eski aşkını unutan şarkıcı İngiliz oyuncu Callum Turner ile balkonda dudak dudağa yakalandı.

Magazin 18-01-24 11:24

Sağlıklı yaşama adım atmak isteyenlerin ihtiyaç duyduğu detoks matara modelleri

Modern yaşamın hızlı tempolu temposunda sağlıklı yaşamı sürdürmek her zamankinden daha önemli hale geliyor. Bu bağlamda, taze sebze ve meyvelerin su içerisinde bekletilmesiyle yapılan detoks sularını pratik bir şekilde hazırlamayı sağlayan detoks mataraları vücudu arındırma, enerji artışı ve genel sağlığın desteklenmesi açısından harika bir çözüm sunuyor. Biz de bu seçkimizde sizler için her zevke hitap eden sağlık deposu 10 detoks matarasını derledik. Hadi, birlikte göz atalım.

Yemek 15-01-24 17:27

Sosyal medya fenomeni Ivana Knöll yine bildiğiniz gibi! Fiziğini ön plana çıkartarak manzaranın önüne geçti

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımları sayesinde 3 milyonu aşkın takipçiye ulaşan Ivana Knöll, yeşil spor takımıyla balkonda poz verdiği anları paylaştı. Fenomen ismin gönderisi kısa sürede hayranlarının beğenisini kazandı. Fenomen ismin güzelliğinden hayranları manzaraya dikkatli bir şekilde bile bakamadı.

Trend 13-01-24 11:08

Yer elmasının faydaları nelerdir? Yer elması neye iyi gelir?

Sağlıklı beslenmeyi tercih eden kişilerin en sık tükettiği bitkilerden biri de yer elmasıdır. Yer elması birçok şekilde tüketilebilir. Çorba, yemek ya da salata olarak sofralarda yeri olan yer elması, yenilebilir kök sapları bulunan ve bu sapları yumru biçiminde olan bir bitki türüdür. Yer elması, hem meyve hem de sebze olarak yenebilir. En büyük ve en dikkat çekici özelliklerinden biri de bir parçası ile kendiliğinden bitki üretebilir olması ve toprak altında çoğalmasıdır.

Haber 12-01-24 23:23

İstanbulluların en çok tükettiği meyve ve sebze belli oldu

İstanbul'da 2023 yılında en çok tüketilen meyve karpuz, en çok tercih edilen sebze ise domates oldu.

Finans 12-01-24 12:36

Van'da kar nedeniyle yolda kalan kamyonet, belediye ekiplerince kurtarıldı

Van'ın Muradiye ilçesinde kar ve tipi nedeniyle yolda kalan sebze yüklü kamyonet belediye ekiplerince kurtarıldı.

Yurthaber 11-01-24 07:55

Hırsız Örümcek Adam gibi tırmandığı balkonda yakayı ele verdi

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde ev sahibi içerideyken balkona tırmanan hırsız, polis ekiplerine suçüstü yakalandı. O anlar anbean görüntülendi.

Yurthaber 08-01-24 08:14

Aralık ayında fiyatı en fazla artan ürün ne oldu?

Türkiye İstatistik Kurumu memur ve emekli zamları için milyonların beklediği aralık ayı verilerini bugün açıkladı. Verilere göre aralık ayında fiyatı en fazla artan ürün sebze oldu.

Finans 03-01-24 15:19

Airfryer'da palamut tarifi: Airfryer'da palamut nasıl yapılır?

Birçok yemek çeşidinin yer aldığı lezzetli ana yemeklerin ve tatlıların sunulduğu sofralar hazırlamak için Airfryer kullanabilirsiniz. Son zamanların gözde mutfak aletleri arasında yerini alan Airfryer ile kırmızı etten balığa, sebze yemeklerinden tavuk yemeklerine birçok lezzeti kısa süreler içinde ve çok daha az miktarda yağ ile pişirebilirsiniz. Balık menüsü için farklı tarifleri de Airfryer ile deneyebilirsiniz.

Yemek 28-12-23 22:30

Airfryer kestane tarifi: Airfryer'da kestane nasıl yapılır?

Günümüzün en gözde mutfak aletleri arasında yer alan Airfryer'da çeşitli yemekler ve tatlılar hazırlayıp sunabildiğiniz gibi lezzetli atıştırmalıklar da pişirebilirsiniz. Sebze haşlama, kızartma, közleme gibi işlemleri de Airfryer sayesinde çok kısa süreler içinde hazırlayıp sunabilirsiniz. Kış aylarının en sevilen atıştırmalıklarından biri olan kestaneyi de Airfryer’da birkaç dakika içinde pişirip servis edebilirsiniz.

Yemek 26-12-23 15:45

Sebze ve meyveleri yıkarken bunu yapıyorsanız dikkat! Bilimsel çalışmalar ortaya koydu, vücuda büyük zararı var

Sebze ve meyveleri yıkamak ve suda bekletmek sağlık açısından oldukça önemlidir. Koronavirüs salgını sürecinden bu yana besinleri sirkeli ya da karbonatlı suda bekletmenin yaygınlaştı. Uzmanlar tarımda bitkilere zarar verme potansiyeli bulunan haşereleri ve istenmeyen yabani otları yok etmek için kullanılan bir madde olan pestisitin sağlığa son derece zararlı olduğunu belirtip uyarıda bulundu.

Haber 26-12-23 13:12

MASTERCHEF BÜYÜK ÖDÜLÜN SAHİBİ! 22 Aralık MasterChef All Star 100.000 TL büyük ödül kimin oldu?

MasterChef All Star'da bu akşam ödül oyunu oynanıyor. Kırmızı ve Mavi takımın kıyasıya mücadele ettiği gecenin kazananı ise merak edildi. Cuma akşamları oynanan oyunda MasterChef All Star büyük ödülü yine 100.000 TL olarak açıklandı. Geceye T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır katılarak coğrafi işaretli sebze ve meyveleri tanıttı. Bu malzemelerle yemek yapılması istendi. Peki, MasterChef ödül oyununu kim kazandı? 22 Aralık MasterChef All Star 100.000 TL büyük ödülü kim kazandı?

Magazin 23-12-23 08:20

Mahalleli balkondaki cinsel ilişki görüntülerini kaydetti! Çevrelerindekilere aldırış etmeden ilişkiye girdiler... Böyle ifşa edildiler

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletinin Houston bölgesinde kaydedilen bir görüntü mahalleliyi şaşkına çevirdi. Günlük kiralık daire olarak kullanılan bir mülkteki kiracılar parti yapmaya karar verdi. Evde bir çiftin balkonda cinsel ilişkiye girdiği anlarda kaydedilen görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Trend 22-12-23 11:34

Yakaladıkları hırsızı odaya kapatıp balkona çıkmışlardı! Polisi beklerken ellerinden kaçırdılar

Burdur'da iki komşu, evde yakaladıkları hırsızı balkonda polisi beklerken ellerinden kaçırdı.

Haber 19-12-23 18:31