Basen Haberleri

Kendi başınıza yaptığınız diyetlerde gözlemlenen 3 hata!

Diyet yaparken, sağlıklı kilo kaybı hedeflerine ulaşmak için doğru adımları atmamız önemlidir. Bir diyetisyen ile anlaşmak yerine kendi başınıza yaptığınız diyetlerde sıkça yapılan bazı hatalar vardır. Bu hataları tanıyarak, sağlıklı ve sürdürülebilir bir diyet planı oluşturabilir ve istenilen sonuçlara daha kolay ulaşabilirsiniz.

Kadin 09-03-2024 15:53

Basenleri eritip bacakları incelten kür tarifi! Sadece 10 gün boyunca yatmadan önce tüketildiğinde etki ediyor

Sağlıklı bir yaşam sürdürmek ve vücut formunu korumak birçok kişinin önem verdiği bir konu. Basen ve bacak bölgelerindeki fazla kiloları eritmek bazen zorlayıcı olabiliyor. Sağlıklı bir diyet ve düzenli egzersizden destek almanın yanı sıra, bazı doğal kür tarifleri de bu süreci hızlandırabilir. Diyetisyen Büşra Çalışkan 10 günde basenleri eriten ve bacakları incelten kür tarifini paylaştı.

Kadin 29-01-2024 15:59

Ocak ayı astrolojik takvimi belli oldu! O tarihleri sakın kaçırmayın! Plan yapmadan önce mutlaka bilmelisiniz

Astroloji günlük yaşamımızın her alanını yakından ilgilendiriyor. Kasım ayının gelmesi ile beraber her ay yakından takip edilen astrolojik takvim de gündeme geldi. "Bu ay hangi gün nelere dikkat etmeliyiz, hangi tarihlerde planımızı gerçekleştirmeliyiz?" diye soruyorsanız cevabı haberimizde.

Kadin 10-01-2024 10:56

Belim ince fakat bacaklarım kalın diyenlere mucize kür! Basen problemine 10 günde etkili sonuç

Fazla kilolar ilerlediğinde obeziteye kadar varabiliyor. Beliniz ince fakat bacaklarınız kalın ise kilo vermek daha zor olabiliyor. 10 gün boyunca tüketeceğiniz bu kür basen probleminizi azaltmaya yardımcı olabilir.

Kadin 10-09-2023 13:40

Basen

Basen Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Basen Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Etek ya da elbiselerin altına rahatça kullanabileceğiniz kadın boxer çeşitleri

Elbise ya da etek giydiğinizde bacaklarınızın birbirine sürtmesinden siz de rahatsız oluyor musunuz? Öyleyse merak etmeyin, yalnız değilsiniz! Sürtünme hissinin verdiği rahatsızlıktan hatta kimi zaman oluşan tahrişten korunmanın en iyi yolu boxer giymek. "Peki, elbise ve eteklerin altına giyebileceğim en iyi kadın boxer hangisi?" diyorsanız binlerce seçenek arasında kaybolmanıza gerek yok çünkü desenli ve düz, en iyi modelleri bir araya getirdik! Hazırsanız başlayalım.

Kadin 24-08-2023 16:30

Sizi olduğunuzdan daha da ince gösterecek iki bedene kadar ufalma garantili korseler

Her daim ince ve formda görünmeyi kim istemez ki? Fit bir görünüm için diyet ve egzersizin yanı sıra inceltici korseler de imdadımıza koşuyor. Sıkılaştırıcı ve inceltici korseler sayesinde anında olduğunuzdan iki beden ince görünmek mümkün! Siz de her daim fit ve ince görünmek istiyorsanız sizin için hazırladığımız korse önerilerine göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 23-05-2023 16:58

Vücut tipinize göre kıyafet nasıl seçebilirsiniz? Daha ince görünmek için püf noktalar

Vücut tipine uygun giyinmeye özen gösteren kadınlar, kapatmak ya da dikkat çekmesini istedikleri bölgelerine uygun kıyafetler seçerek çok şık görünebilir. Dolayısıyla sizin de alışverişe çıkmadan önce vücudunuzu tanımanız ve bu doğrultuda parçalar seçmeniz gerekiyor. Peki, hangi kıyafetler hangi vücut tipine uygun öğrenmek istiyor musunuz? Haydi gelin, bu konuyu birlikte irdeleyelim.

Kadin 20-04-2023 16:23

Pratik kullanımı ve rahatlığı sayesinde size külotlu çorabı unutturacak en iyi jartiyer çorapları

Geçmişten günümüze, severek kullanılan jartiyer çoraplar; pratikliği ve şıklığıyla çok tercih edilen giyim ürünleri arasında yerini almaya devam ediyor. Kullanılmaya başlandığı ilk yıllarda tamamen amaca hizmet eden jartiyer çoraplar, zamanla fantezi giyim ürünü olarak anılsa da günlük giyimde de önemli bir yer tutuyor. Siz de şıklığınızı zirveye taşıyacak modelleri arıyorsanız okumaya devam edin!

Kadin 22-02-2023 14:13

Yaşlılık izlerini anında silip atıyor! Sadece bir saat içinde...

Zaman geçtikçe vücudumuzun çeşitli yerlerinde değişimler yaşanıyor. Vücuttaki kolajenin azalması cildin kırışmasına neden oluyor. Ciltteki kırışıklıkları düzeltmek için çeşitli yöntemler aranıyor. Özellikle yaşlılığı en çok gösteren alanlardan olan ellerde görülen kırışıklıklar kadınların şikayet ettiği konular arasında yer alıyor. Ellerdeki kırışıklıkları anında geçirecek yöntem etkili sonuçlar sağlıyor.

Kadin 10-01-2023 10:03

Basenlerdeki yağlara elveda deyin! Basen bölgesindeki fazlalıklardan kurtulmak isteyenlere ipuçları

Kadın erkek fark etmeksizin herkesin en büyük dertlerinden biri, bölgesel kilo birikimi. Çoğunlukla genetik yatkınlıklardan kaynaklanan bölgesel yağlanma tam bir baş belası! Siz de basen bölgenizdeki fazlalıklardan rahatsızsanız, hayatınızı disipline sokacak ve sizi arzuladığınız forma ulaştıracak taktikler burada! Gelin, hep birlikte göz atalım.

Haber 11-11-2021 16:03

Basen eritme hareketlerini adım adım anlattık: Günde 20 dakikanızı ayırmak yeterli!

Birçok kişinin ortak problemi, zayıf olsalar dahi genetik yatkınlıklardan dolayı geniş basen sorunu yaşamak. Bununla birlikte karbonhidrat ağırlıklı beslenme alışkanlıkları ve hareketsizlik basenlerde yağ birikimi olmasının en büyük nedenleri arasındadır. Peki geniş basenlerden nasıl kurtulacak, en sevdiğimiz kıyafetleri nasıl giyeceğiz? İşin en önemli noktası kuşkusuz düzenli bir şekilde egzersiz yapmak. Size videolu anlatımla basenleri nasıl eriteceğinizi gösterdik.

Kadin 23-02-2021 08:49