Bb Kremin Faydalari Haberleri

Beşiktaş'tan AK Parti BB adayı Ahmet Metin Genç'e suç duyurusu

Beşiktaş, Ortahisar Belediye Başkanı ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç hakkında suç duyurusunda bulundu.

Spor 2024-03-27 17:41:39

CHP Trabzon Milletvekili'nin sözlerine tepki gösteren Ak Parti'nin adayı salonu terk etti

Trabzonspor'un yaptığı basın toplantısında CHP Trabzon Milletvekili Si̇bel Sui̇çmez ile Ak Parti Trabzon BB Başkan Adayı Ahmet Metin Genç sürpriz bir tartışma yaşadı.

Spor 2024-03-21 09:38:19

Lütfü Savaş, Gökhan Zan ile Volkan Demirel'i karşı karşıya getirdi! Ne olduysa Volkan'dan sonra oldu

Katıldığı bir programda Lütfü Savaş için sert ifadeler kullanan Gökhan Zan'a CHP Hatay BB Başkan Adayı Lütfü Savaş'tan yanıt gecikmedi. Savaş açıklamasında Gökhan Zan'ı hedef alırken, Zan'ın kendisine tepkili olmasını Volkan Demirel'e bağladı. İşte detaylar...

Spor 2024-02-07 15:58:22

BB krem kimlere uygundur? Kimler BB krem kullanabilir?

Makyaj malzemesi seçimi yaparken cilt tipine uygun olması son derece önemli bir konudur. Yanlış ve cilde uygun olmayan ürünlerin seçimi cilt sağlığının bozulmasına neden olabilir. Ayrıca uygun olmayan bir ton tercih edildiğinde cilt yüzeyi daha koyu ya da olduğundan daha açık görünebilir. Günümüzde yaygın olarak kullanılan makyaj malzemelerinden biri BB kremlerdir. Bu kremler aynı zamanda cilt bakımında da tercih edilir. Peki, BB krem kimlere uygundur, kimler kullanabilir?

Kadin 2023-12-23 18:10:38

Diğer Haber Etiketleri

aday beşiktaş beşiktaş, da, maçın fenerbahçe ahmet genç ak parti iyet kulübün Trabzonspor Süper Lig At de son dakika Hatayspor gökhan zan Volkan Demirel Lütfü Savaş alara Güneş BB krem krem Göz fondöten güzellik mor cc krem ne işe yarar aktan Defne Samyeli Manken söyledi turu güneş kremi 50 faktör güneş kremi avene güneş kremi bioderma güneş kremi doktorların önerdiği en iyi güneş kremi en iyi güneş kremi la roche güneş kremi la roche posay güneş kremi mineral filtreli güneş kremi su bazlı güneş kremi deprem Kahramanmaraş kedi Eskişehir hücreler posa leke kremi bioderma nivea zdrave krem pure beauty bb krem sinoz leke kremi cilt lekelerine ne iyi gelir cilt lekeleri kozmetik aöf 2 üniversite aöf final aöf final sınav sonuçları dudak kapatıcı kapatıcı önerisi maybelline kapatıcı maskara rimel far paleti nyx far paleti revolution far paleti lip balm lip gloss eyeliner farmasi bb krem kimyasal civa körlük tehlike zarar belirti uzman etiket ele sosyal medya Aslı Şen note bb krem OnlyFans dövme Vajina 10 Altay hakemi yayınlanacak BB Erzurumspor makyaj malzemeleri makyaj makyaj seti makyaj ürünleri leke giderici Ömer Düzgün istifa son dakika haberi haberler İstanbulspor TFF 1. Lig Spor Toto Süper Lig cilt bakımı Bandırmaspor Eyüpspor patates Fitch Ratings Türkiye Bisiklet Federasyonu Standard & Poor’s kredi Kocaelispor likidite Türkiye Ekonomik büyüme Tuzlaspor Denizlispor Léo Schwechlen Enflasyon Polonya TFF Türkiye Futbol Federasyonu Yılmaz Vural Fenerbahçe Futbol Kulübü José Sosa Emre Belözoğlu

BB krem ile fondöten arasındaki fark nedir?

Kadınlar için cilt bakımıyla beraber makyaj yapmak adeta bir tutkudur. Günümüzde birçok farklı markanın çeşitli özelliklere sahip makyaj malzemeleri vardır. BB krem de ten makyaj malzemesi olarak bilinen aynı zamanda cilt bakımında da kullanılan bir üründür. Fondöten de yaygın olarak kullanılan makyaj malzemeleri arasında yer almaktadır. Ancak iki ürün benzer özellikler göstermesine rağmen birbirinden belirgin oranda farklıdır. Peki, BB krem ile fondöten arasındaki fark nedir?

Kadin 23-12-23 18:09

BB krem ve CC kremin farkı nedir? Kim, hangisini kullanmalı?

Günümüzde hem cilt bakımında hem de makyaj alanında çeşitli birçok ürün kullanılır. Bu ürünlerin kimisi cildi nemlendirmeye yararken kimisi ise kapatıcılığı ile öne çıkar. Pek çok kişinin kullandığı ürünler arasında BB krem ve CC kremde bulunmaktadır. Bu kremlerin çok sayıda özelliği vardır. Ancak iki ürün cilt yüzeyinde aynı etkiye sahip değildir. Benzer özellikler taşısa da sağladığı yararlar birbirinden farklıdır. Peki, BB krem ve CC kremin farkı nedir, kim, hangisini kullanmalı?

Kadin 20-12-23 18:28

BB krem nedir, nasıl sürülür? BB krem ne işe yarar?

Kadınlar için cilt bakımı oldukça önemli bir yere sahiptir. Cilt bakımının yanı sıra makyaj yapmak da büyük bir önem taşır. Günümüzde bir yandan bakım yaparken bir yandan da makyaj malzemesi olarak kullanılan birçok kozmetik ürün vardır. BB krem de bu ürünlerden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. 'Blemish Balm' kelimesinin kısaltılmış hâli olarak bilinen BB kremler, pek çok kişi tarafından yaygın olarak kullanılmaktadır. Peki, BB krem nedir ve ne işe yarar?

Kadin 20-12-23 18:24

Defne Samyeli nemlendirici kremin fiyatına isyan etti! Maaş öder gibi

Defne Samyeli kendinden yaşça küçük aranjör Çağrı Telkıvıran ile olan ilişkisiyle magazin gündeminden düşmüyor. Youtube kanalında güzellik ve bakım üzerine program yapan ünlü isim, son videosunda söyledikleriyle gündeme geldi. Ünlü isim nemlendirici kremlerin fiyatlarına isyan etti.

Magazin 18-07-23 23:03

BB, CC kremlere elveda! İşte en iyi renkli güneş kremleri

Cildini korumayı seven ve bakımına önem verenler burada mı? Öyleyse güneş kreminizi kullanarak güneşin zararlı etkilerinden korunmayı ihmal etmiyorsunuz, değil mi? Dahası var! Dört mevsim kullanabileceğiniz renkli güneş kremleri sayesinde eşit bir cilt tonu elde edebilirsiniz. Güneşten korunurken makyajınızın yıldızı olacak birbirinden kaliteli ürünleri sizler için listeledik. En iyi renkli güneş kremleri için okumaya devam edin!

Haber 15-05-23 18:37

'Birden bacaklarıma sarıldı' Depremzede 'Krem' öğretmenevinin maskotu oldu 'Bir gün boyunca titredi'

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Eskişehir'e gelen Kılınç ailesinin "Krem" adlı kedisi, misafir oldukları Eskişehir Öğretmenevi'nin adeta maskotu haline geldi. Deprem anını anlatan Erdal Kılınç, ilk başta evde kedileri Krem'i bulamadıklarını, evden eşya alacağı sırada bir anda kedinin bacaklarına sarıldığını söyledi. Kılınç kremin bir gün boyunca titrediğini de belirtti ve "Krem de bizim gibi depremzede oldu" dedi.

Haber 23-02-23 11:16

Cildinizdeki lekelere karşı savaşan en iyi leke kremi markaları

Güneşe maruz kalma, yaşlanma, akne gibi etkenler ciltte lekelenmeye sebep olabiliyor. Ancak, günümüzde üretilen son teknoloji leke kremleri sayesinde bu lekeler kolayca yok edilebiliyor. Leke kremi seçerken en çok dikkat edilen konular arasında kremin içeriği ve leke üzerindeki etkisi yer alıyor. Siz de cilt lekelerinden mustaripseniz inatçı lekeler için üretilen en etkili leke kremlerine ihtiyacınız var demektir. Sizler için en iyi leke kremlerini listeledik. İşte detaylar!

Kadin 05-02-23 19:53

AÖF geçme notu kaç 2023? Anadolu Üniversitesi AÖF koşullu geçer ne demek?

AÖF geçme notu ve harf notları merak konusu oldu. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) güz dönemi final sınavlarının sonuçları açıklandı. Sonuçlarının öğrenen adaylar, koşullu geçer, AA,AA, AB, BA, BB, BC, CB, CC, CD, DC, DD, FF şeklinde aldıkları harf notlarına göre geçme ve kalma durumunu öğrenebiliyorlar. Peki, AÖF geçme notu kaç 2023? Anadolu Üniversitesi AÖF koşullu geçer ne demek?

Egitim 31-01-23 20:14

Mynet Kadın takipçileri 2022'nin en iyi kozmetik ve kişisel bakım ürünlerini seçti!

Fondötenden maskaraya, bb kremden dudak parlatıcısına, far paletinden eyelinera çok özel bir liste ile karşınızdayız! Bu liste Mynet Kadın takipçilerimizin 2022 yılında kullanmaktan vazgeçemediği, en favori kişisel bakım ve kozmetik ürünlerini içeriyor. İşte detaylar!

Kadin 29-12-22 12:51

Güzelleşmek isterken kör oldu: Kendisine ve ailesine verdiği zararın farkında değil! Kremlerin bilinmeyen tehlikesi

Cilt bakımı için çok çeşitli ürünler ve tarifler uygulanıyor. Dünya üzerinde birçok kişi yüzünü beyazlatmak için farklı bakım ürünleri kullanıyor. Ancak uzmanlar bu kremler hakkında uyarılarda bulunuyor. Cilt bakımında cilt beyatlatıcı krem kullanan bir kadın kremin içeriğinde yer alan kimyasallar nedeniyle kör kaldı.

Haber 17-12-22 14:45

Umrede krem tanıtımıyla tepki çekmişti! Aslı Şen bu sefer de başörtü linki verince gündem oldu

Umre ziyaretinde yeni çıkaracağı kremin tanıtımını yapan Aslı Şen sosyal medyada tepki çekmişti. Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Şen şimdi de yine umrede çekilmiş fotoğrafıyla başörtüsü linki paylaştı. Aslı Şen'ın bu paylaşımı da takipçilerini ikiye böldü.

Magazin 13-12-22 10:00

2022 yılının en çok kullanılan ve en etkili bb kremleri ve markaları

Cildinizin kusursuz görünmesini istiyor ama bunu ağır makyaj ürünleriyle yapmak istemiyorsanız sizin için harika bir fikrimiz var. BB kremler bu konuda en iyi yardımcınız olabilir. Nemlendirici ve kapatıcı özelliklerini bir arada sunan BB kremler, cildi güzelleştirirken ağırlık hissi vermiyor ve yapay durmuyor. En iyi BB krem 2022 yılında da kullanıcıların yorumlarıyla öne çıkıyor. Gelin yılın en iyi ürünlerine daha yakından bakalım.

Kadin 12-12-22 17:55

Tam 6 saat sürdü! Vajinasına dövme yaptıran sosyal medya fenomeni Misha Montana’dan şaşırtan itiraf... “Doğum yapmaktan beterdi”

Yetişkinlere özel olarak hazırlanan bir sosyal medya uygulaması üzerinden seksi fotoğraf ve videolarını satarak kısa sürede popüler olmayı başaran Misha Montana, vajinasına dövme yaptırdığı anları anlattı. Uyuşturucu kremin cinsel organında işe yaramadığını dile getiren Montana, vajinasına yengeç dövmesi yaptırmaktan bir an bile pişmanlık duymadığını dile getirdi.

Trend 30-11-22 14:43

Altay BB Erzurumspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Altay BB Erzurumspor maçı canlı yayın bilgileri!

Altay, TFF 1. Lig 10. hafta maçında BB Erzurumspor'u konuk edecek. Karşılaşma öncesi sporseverler tarafından maçın yayın saati, canlı olarak ekrana geleceği kanal ve muhtemel 11'ler de yer alıyor. Birçok kişi arama motorlarında "Altay BB Erzurumspor maçı canlı izle" konu başlığını araştırıyor. Peki, Altay BB Erzurumspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Spor 22-10-22 15:02

Her genç kızın sahip olması gereken makyaj malzemeleri

Her genç kızın kalbinde taht kuracak birbirinden kaliteli makyaj malzemeleriyle tanışmaya hazır mısınız? Hiç kuşkusuz BB kreminden kapatıcısına, rimelinden allığına kadar tüm genç kızların makyaj çantasında olması gereken birçok ürün var. Tabii yüz binlerce çeşit arasından nokta atışı makyaj malzemeleri bulmak da epey zor. Neyse ki bu konuda endişelenmenize gerek yok. Sizleri uygun fiyatlı ve işlevsel makyaj ürünleriyle baş başa bırakıyoruz!

Kadin 17-08-22 15:31

İstenmeyen lekeleri kapatırken kullanabileceğiniz en iyi kapatan bb kremler

Pürüzsüz ve canlı görünen bir cilde sahip olmak muhtemelen birçok kişinin hayali. Neyse ki makyaj ile kolayca cilt tonunuzu eşitleyip cilt kusurlarını kapatabilirsiniz. Bu noktada sizin tercihiniz de fondöten yerine BB kremlerden yanaysa çok şanslısınız, ''En iyi kapatan BB krem hangisi?'' sorusunu sizin için yanıtladık. Peki, en iyi kapatan BB kremler listesinin detaylarına göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 16-08-22 16:05

BB Erzurumspor Başkanı Ömer Düzgün kimdir? Ömer Düzgün istifa mı etti?

BB Erzurumspor Başkanı Ömer Düzgün flaş bir açıklamada bulundu. BB Erzurumspor’da Başkan Ömer Düzgün, Erzurumspor Tesislerinde gerçekleştirilen basın toplantısına ilişkin çıkan haberlerin ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki BB Erzurumspor Başkanı Ömer Düzgün kimdir, istifa mı etti? İşte detaylar...

Spor 08-06-22 13:50

Son dakika: İstanbulspor, Erzurumspor'u farklı mağlup etti ve final kapısını araladı!

Son dakika haberleri: Spor Toto 1. Lig play-off yarı final ilk maçında İstanbulspor, deplasmanda BB Erzurumspor'u 4-2 mağlup ettti ve rövanş öncesinde büyük bir avantaj yakaladı. Eşleşmenin kazananı, Bandırmaspor - Eyüpspor eşleşmesinin galibi ile finalde karşılaşacak.

Spor 25-05-22 20:30

Cildinizi kısa sürede değişime uğratacak en iyi cilt kremi çeşitleri

Cildiniz için en uygun kremin hangisi olacağını biliyor musunuz? Güzellik ve bakım sektöründe yüzlerce çeşit krem arasından seçim yapmak epey zor oluyor. Neyse ki sizler için en iyi cilt bakım kremlerini listeledik. Bu listemiz özellikle kimyasal ürünlerden hoşlanmayanlar ve doğal cilt kremi yapımı araştırmaları arasında boğulanlar için! Hazırsanız incelemeye geçelim.

Haber 23-05-22 17:21

Son dakika: Spor Toto 1. Lig'de play-off oynayacak takımlar belli oldu? Hangi takımlar play-off'a kaldı?

Son dakika haberleri: Spor Toto 1. Lig'de küme düşen takımların ardından play-off oynayacak olan ekipler de resmen belli oldu! 37. haftada oynanan maçlar sonunda Bursaspor ve Kocaelispor'un küme düşmesi kesinleşirken, Süper Lig için play-off mücadelesi verecek takımlar da netlik kazandı. Bandırmaspor, İstanbulspor, BB Erzurumspor ve Eyüpspor play-off oynamayı garantiledi.

Spor 14-05-22 18:23

Patatesi böyle kullanmak kimsenin aklına gelmemişti! Patates sivilceye iyi gelir mi?

Cildinize hangi besinin, bitkinin veya kremin iyi geleceğini tahmin bile edemezsiniz. Patates maskesi de bu akımlardan biri. Sosyal medyada başlayan ve çoğu kişinin olumlu etkisini gördüğünü belirttiği patates maskesi ile akne ve sivilcelerinize veda edebilirsiniz. Yine de doğal ürünlerle cilt bakımı yaparken dikkatli olmakta fayda var. Patates maskesini öncelikle cildinizde görünmeyecek bir yerde denedikten sonra yüzünüze uygulayabilirsiniz.

Kadin 13-05-22 14:35

BB Erzurumspor’da Yücel İldiz dönemi sona erdi

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da Teknik Direktör Yücel İldiz ile yollar ayrıldı.

Spor 07-03-22 17:17

Fitch Türkiye'nin kredi notunu açıkladı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Türkiye'nin uzun vadeli döviz cinsi kredi notunu düşürerek BB-'den B+'ya çekti. Raporda yüksek enflasyon, düşük dış sermaye akımı ve para politikası kredibilitesinin zayıf olmasının kırılganlıkları artırdığına vurgu yapıldı.

Finans 12-02-22 11:46

Sakarya BB Pro Cycling Team, sponsorluklarla güç kazandı

Sakarya BB Pro Cycling Team, sponsorluklarla güç kazandı

Yurthaber 07-02-22 14:44

S&P'den Türkiye açıklaması! Kredi notunu teyit etti

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Türkiye'nin döviz cinsinden kredi notunu "B+" ve yerel para birimi cinsinden kredi notunu "BB-" olarak teyit etti. Kredi notu görünümü ise "durağan"dan "negatif"e çevrildi.

Finans 11-12-21 01:45

Kocaelispor 2-0 BB Erzurumspor (Maç sonucu)

Spor Toto 1. Lig 15. hafta mücadelesinde BB Erzurumspor deplasmanda Kocaelispor'a 2-0 mağlup oldu.

Spor 10-12-21 22:05

Fitch, Türkiye'nin kredi notu görünümünü ‘negatif’e düşürdü

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu "BB-" teyit ederken , kredi notunun görünümünü ise "negatif" olarak revize etti.

Haber 03-12-21 08:23

Fitch, Türkiye için büyüme tahminini yükseltti

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye için bu yılki büyüme beklentisini yüzde 9,2'den yüzde 10,5'e çıkardı. Fitch Ratings tarafından yapılan açıklamada Türkiye'nin kredi notunun "BB-" olarak teyit edilirken kredi not görünümünün ise "durağan"dan "negatif"e çevrildiği belirtildi.

Finans 03-12-21 02:30

Tuzlaspor - Erzurumspor maçı kötü hava nedeniyle ertelendi

TFF 1. Lig'de Tuzlaspor - BB Erzurumspor maçı, olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelendi.

Spor 29-11-21 19:49

Cildinizi pürüzsüz gösterecek en iyi cc krem çeşitleri

“Color Corrector” kelimelerinin kısaltmasından gelen, yani renk eşitleyici olan CC kremler; fondöten ve BB kremlerden daha hafif ve kapatıcı olma özelliği ile ön plana çıkıyor. Hepimizin yüzünde zaman zaman cilt problemleri, kızarıklıklar ve güneş lekeleri gibi kapatması zor bölgeler olabiliyor. Bu tarz problemli bölgeleri internet üzerinden satın alabileceğiniz CC kremler ile kolayca kapatabilirsiniz.

Kadin 16-10-21 15:35

Doğal ve ışıltılı etki bırakan en iyi BB krem çeşitleri

Kozmetik dünyasına girdiği günden bu yana gönüllerde taht kuran BB kremlerin tam adı blemish balm. Kusur kapatıcı etki gösteren BB kremler ciltteki sorunları gizleyerek pürüzsüz bir görünüm vermek için kullanılıyor. Ağır yapısı nedeniyle makyaj yapmak için fondöteni tercih etmeyenlerdenseniz BB krem sizin için mükemmel bir ürün olabilir. Ancak burada hassas bir nokta var: Cilt tipiniz ve cilt tonunuz! Size en uygun BB kremi bulmak için, listemize göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 05-10-21 14:11

Leo Schwechlen, Denizlispor'da

Denizlispor son olarak BB Erzurumspor forması giyen 32 yaşındaki savunma oyuncusu Leo Schwechlen ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor 24-08-21 21:54

Fitch, Türkiye’nin 2022 ve 2023 enflasyon tahminini açıkladı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye’nin kredi notunu "BB-", kredi notu görünümünü ise "durağan" olarak teyit etti. Öte yandan kuruluş Türkiye'nin 2022 enflasyon tahminini yüzde 14,6 olarak açıkladı.

Finans 16-08-21 11:06

Fitch, Türkiye'nin notunu ve görünümünü değiştirmedi: Siyasi kaygılar, Merkez Bankası'nın faizi artırma kabiliyetini sınırlıyor

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu "BB-" , görünümünü ise "durağan" olarak teyit ettiğini açıkladı.

Haber 14-08-21 11:28

Fitch, Türkiye'nin kredi notunu teyit etti

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu "BB-" ve not görünümünü "durağan" olarak korudu. Fitch Ratings, Türkiye için bu yıl büyüme beklentisini yüksek baz etkisi ve ekonomik faaliyetlerde devam eden toparlanma nedeniyle yüzde 6,3'ten yüzde 7,9'a yükseltti.

Finans 14-08-21 01:31

Batuhan Artarslan, BB Erzurumspor’da

BB Erzurumspor son olarak Ümraniyespor’da forma giyen eski futbolcusu Hasan Batuhan Artarslan’ı transfer etti.

Spor 10-08-21 12:33

Manavgat orman yangını: Antalya BB Başkanı Böcek 'Böyle yangın görmedim, 4 bölgede başlaması düşündürücü' dedi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde saat 12.00 sıralarında 4 ayrı noktada başlayan orman yangını rüzgarın da etkisiyle hızla büyürken, görevli ekiplerin yangını söndürmeye çalıştığı bildirildi.

Haber 28-07-21 17:09

BB Erzurumspor Jakub Szumski ile yeniden anlaştı

BB Erzurumspor Polonyalı file bekçisi Jakub Szumski ile yeniden anlaşmaya vardı.

Spor 09-07-21 13:39

BB Erzurumspor kuvvet çalıştı

BB Erzurumspor yeni sezon hazırlıklarına kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla devam etti.

Spor 08-07-21 12:15

BB Erzurumspor’da Erkan Sözeri dönemi yeniden başlıyor

BB Erzurumspor’da ikinci Erkan Sözeri dönemi başlıyor. Anlaşmaya varılan teknik direktör Sözeri için gün içerisinde resmi açıklama yapılacak.

Spor 24-06-21 11:49

Emrah Başsan, BB Erzurumspor’a veda etti

BB Erzurumspor’un başarılı futbolcusu Emrah Başsan takımdan ayrıldığını açıkladı.

Spor 23-06-21 11:20

Süper Lig, TFF 1. Lig, Misli.com 2. Lig ve 3. Lig tescil edildi!

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından 2020-21 sezonunda tüm profesyonel ligler tescil edildi. Böylece Süper Lig'den düşen Gençlerbirliği, Ankaragücü, Denizlispor ve BB Erzurumspor ile birlikte alt ligdeki takımların 'küme düşme kaldırılsın' talepleri taca çıkmış oldu. Galatasaray, 7-0'lık Beşiktaş maçı için UEFA ve TFF nezdinde inceleme başvurusu yapmıştı. Kocaelispor ve Sakaryaspor ise TFF 1. Lig'e birlikte yükselme isteğini açıklamıştı.

Spor 29-05-21 11:58

Erzurumspor'dan TFF'ye başvuru: Küme düşme kaldırılsın

BB Erzurumspor, Süper Lig'de küme düşmenin bu sezon da kaldırılması için TFF'ye başvurduğunu açıkladı.

Spor 25-05-21 21:54

Erzurumspor'da Yılmaz Vural dönemi kısa sürdü

BB Erzurumspor, Teknik Direktör Yılmaz Vural ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını açıkladı.

Spor 09-05-21 01:54

Jose Sosa: Ümidimizi devam ettireceğiz

Fenerbahçe'nin Arjantinli yıldızı Jose Sosa, BB Erzurumspor maçı sonrasında konuştu.

Spor 03-05-21 23:40