Bebek Ve Cocuk Giyimi Haberleri

Dünya bu 'sugar baby'i konuşuyor! Erkekleri dolandırmanın el kitabını yayınladı... Milyonlarca lira kazandı

Japonya'da "Sugar baby Riki (Şeker Bebek Riri)" takma adıyla tanınan 25 yaşındaki bir kadın erkekleri dolandırmak ve dolandırıcılık eylemlerinin nasıl gerçekleştirileceğini açıklayan bir kılavuz satma suçundan tutuklandı.

Trend 2024-04-25 11:51:35

Annesi kazada ölüp sezaryenle dünyaya gelen bebek hayata tutundu

Adana’da annesi trafik kazasında hayatını kaybeden ve annenin karnından sezaryenle alınan erkek bebek, solunum cihazı olmadan nefes alması sağlanarak hayati tehlikeyi atlattı.

Yurthaber 2024-04-24 10:01:02

Batman’da otomobilin çarptığı 1 bebek ve 3 çocuk yaralandı

Batman'da meydana gelen trafik kazasında 8 aylık bebek ve 3 çocuk yaralandı.

Yurthaber 2024-04-24 07:45:57

Isparta'da feci kaza! Ambulans ve polis araçlarına otomobil çarptı; 10 yaralı

Isparta'da otomobilin refüje çıktığı kazaya müdahale eden polis ekiplerinin araçlarıyla ambulansa başka bir otomobil çarptı. İki kazada, 1'i bebek, 10 kişi yaralandı.

Haber 2024-04-20 18:04:43

Diğer Haber Etiketleri

Japonya dolandırıcılık Adana Batman bebek çocuk trafik kazası Isparta kaza Göz ilik mon sevgi prima bebek bezi prima 4 numara prima 5 numara prima aktif bebek 5 prima premium care prima premium care 1 prima premium care 2 prima premium care 3 prima premium care 4 prima premium care 5 prima premium care 6 prima Şok şok aktüel şok aktüel ürünler şok aktüel ürünler kataloğu şok broşür şok haftanın fırsatları cilt çiftler hücreler yapay zeka anne baba tüp bebek Reddit sosyal medya ihanet Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Diyarbakır İbrahim Tatlıses tatlıses Yasemin Şefkatli İdo Tatlıses erken doğum düşük riski Sahur iftar hamile gebe Çin şangay Beyin 1 mil ense zihin işitme kaybı isim isimleri ikiz üçüzler Gaziantep Tekstil zorbalık deprem Düzce El Sanatları hediye otizm özel eğitim okulu orta kulak iltihabı orta kulak iltihabı belirtileri orta kulak iltihabı neden olur mor posa bebek arabası bebek arabası markaları bebek arabası oyuncak bebek arabası pusetli bebek arabası tavsiye bebek ayakkabısı Bebek bakımı bebek bakım çantası bebek banyo seti bebek battaniye bebek battaniye modelleri bebek battaniyesi bebek beşikleri bebek beşik modelleri bebek bezi bebek bezi 5 numara bebek bisikleti bebek bornoz seti Van yangın Arpaçay kar Kars tipi adet regl kısırlık adet sancısı regl sancısı adet ağrısı regl ağrısı cilt bakımı sivilce lahana süt yumurta akı elma suyu faydaları Amerika New York Şarkıcı karakteri Oyuncu ünlü oyuncu kuruluş osman Yıldız Çağrı Atiksoy 5 yaş infertilite tüp bebek tedavisi Kocaeli Darıca iş makinesi grip influenza 10 Antalyaspor da, maçın süper li Süper Lig İsrail Gazze cinsiyet değiştirme ameliyatı Cezayir hamilelik üst solunum yolları vaka pandemi Prof. Dr. Alpay Azap heimlich manevrası kaju bebek diş fırçası diş fırçası doğum abd Adıyaman jandarma evlendi Ahmet Kural ceset turist Rehber İran Bebek Sahili beşiktaş evlilik Berk Oktay Manisa Salihli ele yaşında serum fizyolojik serum fizyolojik nedir nasıl kullanılır

Bebeğinizin cildine dost en iyi Prima bebek bezleri

Bebekler için en önemli konulardan biri de cilt sağlığı. Bunu sağlamanın en kolay yolu ise kullanılan bebek bezlerini iyi seçmekten geçiyor. Bu nedenle, en sevilen ve uygun fiyatlı Prima bebek bezi seçeneklerini sizler için derledik. Prematüre bebeklerden yeni doğanlara kadar her yaşa uygun Prima bebek bezleriyle bebeğinizin cildine iyi bakmak ve onun rahatlığını sürdürmek artık çok daha kolay! Gelin, içeriğimize birlikte göz atalım.

Kadin 18-04-24 12:16

ŞOK'a çamaşır kurutma makinesi geliyor! 17 - 23 Nisan 2024 Şok Haftanın İndirimleri

ŞOK'un 17 - 23 Nisan tarihleri arasında geçerli Aktüel Ürünler Kataloğu yayınlandı. Gıdadan hijyen ve temizlik ürünlerine, beyaz eşyadan bebek ve çocuk ürünlerine pek çok kategoride alışveriş severlerin ihtiyaçlarına uygun ürünlerin yer aldığı ŞOK'ta bu hafta neler var diye merak ediyorsanız, detaylar içeriğimizde...

Haber 16-04-24 16:30

Sağlıklı cildin sırrı! 5 beslenme alışkanlığı ile bebek gibi bir cilde sahip olun

Sağlıklı bir cilde sahip olmak için iyi bir cilt bakım rutini kadar doğru beslenme alışkanlıkları da büyük önem taşır. Doğru beslenme alışkanlıkları, cildinizi içeriden besleyerek dışarıdan parlak ve sağlıklı görünmesini sağlar. İşte ışıl ışıl ve sağlıklı bir cildin 5 sırrı...

Kadin 09-04-24 10:27

Çok sahibi olmak isteyen aileler dikkat! Tüp bebek tedavisinde yapay zeka dönemi başladı

Çağın küresel sağlık sorunlarından birine dönüşen kısırlığın tedavi yöntemlerini geliştirme ihtiyacını da beraberinde getirdiğini söyleyen Kadın Hastalıkları ve Tüp Bebek Uzmanı Dr. Hakan Özörnek hızla gelişen teknolojiyle birlikte tüp bebek tedavisindeki başarı oranın da arttığını belirtti.

Kadin 26-03-24 15:57

Kocasının ihanetini cinsel yolla bulaşan hastalık teşhisiyle anladı! Aldatan kocam bana cinsel yolla bulaşan hastalık bulaştırdı

Bir kadın, kocasının kendisini aldatmakla kalmayıp aynı zamanda cinsel yolla bulaşan hastalık bulaştırdığını öğrendiğinde yaşadığı hayal kırıklığını sosyal medyadan yaptığı paylaşımıyla anlattı. Reddit'te yaptığı paylaşımında genç kadın kocası ve kendisinin 5 yıllık evliliklerinin ardından bebek sahibi olmaya karar verdiklerini ve doktora gittiğinde cinsel yolla bulaşan bir hastalığı olduğunu öğrendiğini söyledi.

Trend 26-03-24 08:19

İnternetten bebek satışı iddialarının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı savcılığa başvurdu

İnternet üzerinden bebek satıldığı iddialarının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti. Bakanlık bebek satışı yapıldığı iddia edilen internet sitesi hakkında savcılığa şikayette bulundu ve erişim engeli talep etti.

Haber 25-03-24 18:26

Poşet içinde havluya sarılı halde bulunmuştu! Yeni doğan çocuğunu sokağa atan anneye istenen ceza belli oldu

Diyarbakır'da Şubat ayında yaşanan olay akıllara durgunluk vererek vicdanları yaralmıştı. Yeni doğmuş bir bebek metruk binaya atılmış çevredekilerin dikkati sayesinde bulunmuştu. Poşet içinde bulunan talihsiz bebeğin annesi kamera kayıtları incelenerek bulundu ve gözaltına alınarak tutuklandı. İşte o vicdansız anne için istenen ceza belli oldu.

Haber 25-03-24 13:01

Sözünü tuttu! Yasemin Şefkatli Tatlıses oğullarının odasını gezdirdi... Kocaman bebek odasını görenler kendini tutamadı

İdo Tatlıses ile 2021'de nikah masasına oturan Yasemin Şefkatli, geçtiğimiz ay dünyaya gelen bebekleriyle sık sık paylaşım yapıyor. Şefkatli, takipçilerine verdiği sözü tuttu ve ikiz oğullarının odalarını gezerek sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 19-03-24 08:27

Oruç tutmak isteyen anne adayları dikkat! Uzman isim konuya açıklık getirdi... 'Erken doğum ve düşük riski'ne dikkat çekti

Hamilelik dönemi anne ve bebek sağlığı açısından beslenmenin çok önemli bir süreç olduğunu söyleyen Kadın Hastalıkları ve Tüp Bebek Uzmanı Doç. Dr. Sabri Çolak ramazanda oruç tutmak isteyen anne adaylarına konuya dair uyarılarda bulundu.

Kadin 09-03-24 10:29

1 yaşındaki bebek kafası geniş olduğu için hastaneye getirildi: İnanılmaz gerçek ortaya çıktı! İkizi beyninin içindeymiş...

Çin'in Şangay şehrinde meydana gelen olay akıllara durgunluk verecek cinsten. 1 yaşındaki bebek, kafatasının normalden daha geniş olması ve motor becerilerindeki sorunlar yüzünden hastaneye getirildi. Kafatası incelenen bebeğin beyninin içinde ikiz kardeşinin olduğu ortaya çıktı. İnanılmaz olayın her detayı duyanları adeta şaşkına çevirdi.

Haber 03-03-24 10:10

Aman dikkat 1 milyar genç bu tehlikeyle karşı karşıya! Her yıl 3 bin bebek erken tanı alıyor

Kulak Burun Boğaz Uzmanı Doç. Dr. Akif İşlek, günümüzde 1,5 milyar insanın işitme kaybıyla yaşadığının ve 2050 yılında bu sayının 3 milyara yaklaşacağının beklendiğini belirterek, “1 milyar genç yüksek sesli müzik dinleme alışkanlığı nedeniyle işitme kaybı riskiyle karşı karşıya” dedi.

Kadin 02-03-24 12:00

Diyarbakır'da 2 günlük bebeğini metruk binaya bırakan anne tutuklandı

Bebek, tedavisinin ardından savcılığın talimatıyla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Yurthaber 29-02-24 15:25

'1 bebek diye yola çıktık' Her kontrolde sayı arttı! Duyunca şoke oldular... Tıpta çok nadir görülüyor

Antalya’da yaşayan 37 yaşındaki Asiye Sönmez, eşinin sevgisinden kaçırılan çocuklara üzülürken, biri tek yumurta ikizi, diğeri tek olmak üzere üçüz erkek bebek dünyaya getirdi. Tıpta binde bir görülen durum hastanede büyük sevinç oluştururken, bebekler sağlıklı şekilde taburcu edildi. Aile, her kontrolde bebek sayısının arttığını söyledi ve bu durum karşısında yaşadıkları şoku anlattı.

Kadin 26-02-24 13:28

Evinin bir odasını atölyeye çevirdi, yurt dışından sipariş yağıyor! En fazla Amerika, Avusturalya, Kanada, Suudi Arabistan ve Türk cumhuriyetlerinden talep geliyor

Gaziantep'te evinin bir odasını tekstil atölyesine çeviren girişimci kadın, birlikte çalıştığı 3 kadınla nevresim takımı, bebek ve çeyiz seti gibi ürünler yapıyor. İş kurma hayalini evinde gerçekleştiren Nuray Şahin yurt dışına da ürün gönderiyor. Özellikle Amerika, Avusturalya, Kanada, Suudi Arabistan ve Türk cumhuriyetlerinden çok talep geldiğini belirten Şahin, "Taleplere yetişmeye çalışıyoruz. Bir yıl sonra büyük atölyeye geçmeyi planlıyorum" dedi.

Finans 23-02-24 20:53

3,5 yaşındaki çocuğun 25 aylık oğluna 'bebek' diyerek yaptığını iddia etti... Tek tesellim, oğlum bunu anlamadı

25 aylık çocuğuna 3,5 yaşındaki farklı bir çocuğun zorbalık yaptığını iddia eden annenin videosu sosyal medyada gündem oldu. Anne, çektiği videoda oğluna "Aslan bebek" diye tezahürat tutturulduğunu ve şaşkına döndüğünü ifade etti.

Haber 17-02-24 09:54

Babasının spermiyle kendisininkini karıştırıp eşine enjekte etti... Dedesi aslında babası, babası aslında üvey kardeşi olabilir

Tüp bebek tedavisine cevap vermeyen karısına hamile kalabilmesi için babasının ve kendinin spermlerini karıştırarak enjekte eden adamın eşi hamile kaldı. Şimdilerde 5 yaşında olan çocuğun asıl babasının dedesi, babası sandığı kişinin de üvey kardeşi olabilme potansiyeli var...

Haber 16-02-24 09:42

Otizmlilerin öğrenirken ürettiği hediyelik eşyalar, depremzede özel çocuklara gönderiliyor

Düzce'de hediyelik eşya, bez bebek yapımı ve taş boyama eğitimi alan otizmli öğrencilerin el emeği ürünleri, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen özel gereksinimli çocuklara gönderiliyor.

Yurthaber 13-02-24 11:46

'Oraya dokununca ağlıyorsa...' Anne ve babalar dikkat! Bebek ve çocuklarda daha sık görülüyor

Uzm. Dr. Cüneyt Altunay, enfeksiyon vakalarındaki artışa paralel orta kulak iltihabı görülme sıklığının arttığını söyledi. Orta kulak iltihabının ciddi bir enfeksiyon olduğunu ve takibinin çok iyi yapılması gerektiğini belirten Uzm. Dr. Altunay, “Daha çok bebek ve çocuklarda gördüğümüz orta kulak iltihabı sürekli tekrarlanıyorsa, ciddi komplikasyonlara yol açabilir. Bu komplikasyonların başında da işitme kaybı yer alıyor. O nedenle takibinin çok iyi yapılmalı” dedi.

Kadin 07-02-24 16:45

Tekrarlıyorsa dikkat! Özellikle kışın ortaya çıkıyor... 'Ciddi komplikasyonlara yol açabilir' uyarısı

Uzm. Dr. Cüneyt Altunay, enfeksiyon vakalarındaki artışa paralel orta kulak iltihabı görülme sıklığının arttığını söyledi. Orta kulak iltihabının ciddi bir enfeksiyon olduğunu ve takibinin çok iyi yapılması gerektiğini belirten Uzm. Dr. Altunay, “Daha çok bebek ve çocuklarda gördüğümüz orta kulak iltihabı sürekli tekrarlanıyorsa, ciddi komplikasyonlara yol açabilir. Bu komplikasyonların başında da işitme kaybı yer alıyor. O nedenle takibinin çok iyi yapılmalı” dedi.

Kadin 07-02-24 13:43

Philips Avent, Prima, Chicco... Anne ve Bebek Ayına Özel Fırsatlar başladı

Anne adayları, çiçeği burnunda ebeveynler buraya! Philips Avent, Prima ve Chicco gibi markaların ürünlerini indirimli fiyatlarla sizlerle buluşturan Amazon'un Anne ve Bebek Ayına Özel Fırsatlar kampanyası başladı. Hem kendiniz hem de bebekleriniz için ihtiyaç duyduğunuz ürünleri uygun fiyatlarla satın almak isterseniz, sizin için seçtiğimiz indirimlere mutlaka göz atmalısınız. İşte detaylar!

Kadin 02-02-24 11:53

Van'da kahreden olay! 6 aylık Şerzan bebek, beşiğinde yanarak can verdi

Van'dan gelen haber herkesi kahretti. Tek katlı bir evde çıkan yangın bir anda tüm her yeri sardı. Olay yerine gelen itfaiye kipleri alevlerin arasından güçlükle Güler ve Rıfat Güler çiftini çıkardı. Yangının söndürülmesinin ardından yapılan incelemede 6 aylık Şerzan bebeğin beşiğiyle birlikte yanarak hayatını kaybettiği belirlendi. Çocuklarının hayatını kaybettiğini öğrenen Güler çifti gözyaşlarına boğuldu.

Haber 29-01-24 07:28

Kars'ta kar nedeniyle yolu kapanan köyde rahatsızlanan bebek için ekipler seferber oldu

Kars'ın Arpaçay ilçesinde kar ve tipi nedeniyle yolu kapanan köyde rahatsızlanan 10 aylık bebek, Arpaçay Özel İdaresi ile sağlık ekipleri tarafından hastaneye ulaştırıldı.

Yurthaber 23-01-24 08:09

Uzmanından kritik uyarı: Yaygın olarak görülen bu durum sanıldığı kadar masum değilmiş! Tehlikeli hastalığın belirtisi olabilir

Diyarbakır’da Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı olan Prof. Dr. Hakan Çoksüer, adet sancısının kısırlık belirtisi olabileceği uyarısında bulunarak, erken tanı uzman önerisi tedaviler ile sorunun önüne geçilebileceğini söyledi.

Kadin 22-01-24 16:17

Cilt uzmanı tavsiye etti: Sivilceleri silip süpürüyor! Cildi bebek gibi pürüzsüz yapıyor

Cilt sağlığı, kendine özen gösteren herkesin önemsediği bir konudur. Cilt uzmanı Şems Arslan'ın önerdiği sivilce gideren maske tarifi, sivilce sorunlarına doğal bir çözüm sunuyor. Bu maske tarifi evde kolayca hazırlanabiliyor. Cildinizi yenileyen ve bebek gibi bir dokuya sahip olmanızı sağlayacak bu maske tarifini haberimizde derledik.

Kadin 20-01-24 17:33

Amerikalı ünlü şarkıcı aynı anda hamile kalan 5 sevgilisi için ortak parti düzenledi! Kardeş eşler olduk

New York'lu müzisyen Zeddy Will aynı anda hamile kalan beş sevgilisi için ortak bebek partisi düzenleyince sosyal medyanın gündemine yerleşti. Anne adayları ve Will parti boyunca birlikte poz verdi, dans ederek eğlendi. Görüntüler Will'in sevgililerinden biri olan Lizzy Ashliegh tarafından paylaşıldı.

Trend 19-01-24 07:45

Kuruluş Osman'ın Malhun Hatun'u Yıldız Çağrı Atiksoy karnı burnunda poz verdi! Beğeni yağdı

Kuruluş Osman dizisinde hayat verdiği Malhun Hatun karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Yıldız Çağrı Atiksoy, kendisi gibi oyuncu Berk Oktay ile 2022 yılında dünyaevine girmişti. Güzelliği, zarifliği ve düzgün fiziğiyle dikkat çeken ünlü oyuncu şimdilerde bebek heyecanı yaşıyor. Atiksoy'dan karnı burnunda pozlar geldi.

Magazin 18-01-24 17:57

Her 10 çiftten birinde görülüyor! Sebepsiz de ortaya çıkabilir '6 ay içinde olmazsa...'

Anne-baba olmak isteyen çiftlerin karşısına çıkan en önemli problemlerden bir tanesi kısırlık... Her 10 çiftten birinde infertilite görülebildiğini belirten Doç. Dr. Gonca Yetkin Yıldırım, “Kısırlık nedenleri kadına, erkeğe bağlı ve her ikisi kaynaklı olabileceği gibi, bazen de hiçbir sebep olmaksızın görülebilir. İnfertilite tanısı alan çiftlere uygulanan en etkili teknik ise tüp bebektir. Tüp bebek tedavisine başlarken, çiftler için en uygun olan tedavi şekli belirlenir” dedi.

Kadin 18-01-24 12:59

Bu acıya yürek dayanmaz! Küçük bebek feci şekilde can verdi…

Kocaeli’de yaşanan olay herkesin yüreğini yaktı! Haberi duyan herkes dehşete düştü, anne ve bebeklerine iş makinesinin çarptı. Kazada bebek hayatını kaybederken, anne ve 3 yaşındaki kızı ise kurtuldu. İş kıyafetiyle olay yerine gelen baba ise kızının oyuncağına sarılıp ‘Elis hadi kalk kızım’ diyerek gözyaşı döktü.

Haber 17-01-24 15:13

Arkadaş, akraba, eş, dost herkes hasta! Siz de hayatı zindan eden grip salgınına yakalanmamak için bu 7 şeyi mutlaka yapın

İnfluenza ve Covid virüsleri sağlığı tehdit etmeye devam ediyor.Türkiye'de pandemi döneminden bu yana yaşanan en büyük grip salgını yaşanıyor. ABD'de ise 40'tan fazla bebek ve çocuk bu virüs nedeniyle hayatını kaybetti. İnfluenza virüsünün en büyük belirtileri arasında aşırı halsizlik, yorgunluk, baş ağrısı, ani başlayan ateş, öksürük, boğaz ağrısı ve burun akıntısı var! Yatağa düşmemek için 7 tavsiye burada...

Kadin 16-01-24 13:57

Antalyaspor'un İsrailli oyuncusundan skandal gol sevinci! Türkiye'den İsrail'e selam gönderdi! ''Bebek katillerinin propagandası...''

Antalyaspor'un İsrailli futbolcusu Yehezkel bugün attığı golün ardından "7 Ekim saldırısının 100'üncü günü" yazılı ve Siyon yıldızının yer aldığı bilekliği göstererek Türkiye'den İsrail'e selam gönderdi. Yehezkel'in bu hareketi sosyal medyada büyük tepkiye yol açtı. Gol sonrası yaptığı hareketten dolayı kadro dışı bırakılan İsrailli oyuncu Sagiv Jehezkel gözaltına alındı.

Spor 14-01-24 18:46

Cinsiyet değiştiren erkek arkadaşıyla ilişkisini paylaşınca tepki çekti! Bebek sahibi olmak istiyoruz dedi

Sosyal medya aracılığıyla tanıştığı trans bir erkeğe aşık olduğunu dile getiren bir kadının ilişkisine dair yaptığı paylaşımları kullanıcılar tarafından eleştirildi. Aşık olduğu adamla bir aile kurmak için sabırsızlandığını dile getiren Chloe, tüp bebek için araştırmalarına başladıklarını ve çocuk sahibi olmak istediklerini söyledi.

Trend 13-01-24 10:16

Karın ağrısı şikayetiyle doktora giden kadının midesinden 35 yıllık 'taş bebek' çıktı! Farkında bile değildi... Doktorları şaşkına çevirdi

73 yaşındaki ismi açıklanmayan Cezayirli kadın, şiddetli karın ağrısı şikayetiyle doktora başvurdu. Yıllar içinde karın ağrısının devam ettiğini ve sonunda dayanılmaz bir noktaya ulaştığını dile getiren kadının midesinden yaklaşık yedi aylık ve 4,5 kilo ağırlığında bir bebek bulundu. Kadının zamanla taşlaşan bebekle yaklaşık 35 yıl boyunca yaşadığı dile getirildi.

Trend 09-01-24 08:24

ÖZEL | Vakalar arttı, endişe başladı: Yeni bilinmeyen salgın mı var? Yapılan 'Covid 19' aşısı iddialarına Prof. Dr. Alpay Azap'tan yanıt: Aşıların değil ama koronavirüsten korunma önlemlerinin etkisi

Son günlerde üst solunum yolu şikayetiyle doktora başvuranların sayısında ciddi artış gözlemlenirken, özellikle bebek ve çocuklarda daha fazla görülen halsizlik, öksürük, ağrı ve ateş gibi şikayetlerle hastanelerin acil servisleri dolup taşıyor. Söz konusu şikayetlerin 1 ay devam etmesiyle 'bilinmeyen bir salgın' endişesi akıllara gelirken, Prof. Dr. Alpay Azap yoğunluğun sebebini Mynet'e açıkladı. 'Covid 19' detayı ise dikkat çekti.

Haber 08-01-24 12:07

İzmir'de boğazına kaju kaçan bebeğe Heimlich manevrasıyla müdahale

İzmir'in Karabağlar ilçesinde boğazına kaju kaçan ve kalbi duran bebek, babasının Heimlich manevrası sonrası hastanede tedavi altına alındı.

Yurthaber 08-01-24 07:53

Hem hijyen hem sağlık için olmazsa olmaz en iyi bebek diş fırçaları

Ağız ve diş sağlığı için dişlerin düzenli olarak fırçalanmasının ne kadar önemli olduğu bilinir. Bu alışkanlığınsa bebeklik döneminde kazandırılması gerekiyor. Siz de bu konuda yardım almak isterseniz minik bebeklerin hassas dişlerine zarar vermeyecek en iyi bebek diş fırçası modellerine göz atabilirsiniz! İşte pek çok farklı diş fırçası seçenekleri...

Kadin 27-12-23 15:33

İki ayrı günde iki bebek doğurdu! Çift rahimli kadın 'Mucize bebeklerimiz doğdu' diyerek paylaştı

ABD’de yaşayan Kelsey Hatcher isimli bir kadın, doğuştan çift rahmi olduğunu ve nadir görülen bir hamilelikle her iki rahminde de kız bebek beklediğini açıklamıştı. Hatcher, iki bebeği iki ayrı günde doğurduğunu duyurdu.

Trend 23-12-23 15:41

Kalbi duran 4 aylık bebeği jandarma hayata böyle döndürdü! Kalp masajı ve suni solunum yaptı

Adıyaman'da konteyner kentte kalbi duran 4 aylık bebeğe jandarma ekipleri müdahale ederek hayata döndürdü. Jandarmanın bebeği hayata döndürmek için kalp masajı ve suni teneffüs yaptığı anlar kameralara yansıdı. Jandarma ekiplerinin müdahalesi sayesinde hayata tutunan 4 aylık bebek hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Trend 21-12-23 16:00

Eşi Çağla Gizem Şahin 5 aylık hamile! Ahmet Kural oğlunun ismini açıkladı

Bu yaz nikah masasına oturarak dünyaevine giren ünlü oyuncu Ahmet Kural ve avukat eşi Çağla Gizem Şahin kısa bir süre önce bebek beklediklerini duyurmuştu. Gökay Kalaycıoğlu'nun sunduğu 360 Derece programına katılan Ahmet Kural oğlunun ismini ilk kez açıkladı.

Magazin 19-12-23 16:51

Bebek Sahili'nde kabus gibi tatil! İranlı turist kadını son anda kurtarıp kendisi boğuldu; cansız bedenini aylar sonra balıkçılar buldu

İran'dan Türkiye'ye tatile gelen kadın Bebek Sahili'ne gitmiş, fotoğraf çekmek isterken denize düşünce İranlı turist rehberi Jabar Sabokbar kadını son anda kurtarmıştı. Fakat rehber Sabokbar kadını kurtardıktan sonra suların derinliklerinde kayıplara karıştı ve uzun süre de bulunamadı. Ta ki bundan iki gün önce gelen ihbara dek...

Haber 19-12-23 14:38

Cesedi Beşiktaş kıyısında bulunmuştu! 3 ay önce kız arkadaşını kurtarmak için denize atlayıp kaybolduğu ortaya çıktı

İstanbul Boğazı'nda Beşiktaş kıyısında dün akşam balık tutan balıkçılar suda bir ceset olduğunu fark ederek polise haber vermişti. Sahil Güvenlik ekipleri tarafından sudan çıkartılan cesedin ve yüzü tanınmaz halde olan cesedin sırrı çözüldü. Denizden cesedi çıkarılan İran uyruklu Jaber Sabokbar'ın, yaklaşık 3 ay önce Bebek sahilinden düşen kız arkadaşını kurtarmak için denize atlayıp kaybolduğu öğrenildi.

Haber 18-12-23 23:01

Cilt uzmanı Şems Arslan'dan sivilce gideren maske tarifi! Cildiniz bebek gibi olacak

Sivilce problemleriyle baş etmek, birçok kişi için cilt bakımında öncelikli bir konudur. Cilt uzmanı Şems Arslan'ın önerdiği sivilce gideren maske tarifi, doğal malzemelerle hazırlanan ve sivilce problemlerine karşı etkili olduğu iddia edilen bir formül sunuyor. Cildinizi temizlemek, sivilceleri azaltmak ve cildinizi bebek gibi yumuşak hale getirmek için bu maskeyi denemelisiniz.

Kadin 15-12-23 11:07

Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu! 'Şükürler olsun' diyerek duyurdu

'Savaşçı' dizisinin setinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy, iki yıllık ilişkilerinin ardından Eylül 2022'de dünyaevine girmişti. Mutlu bir evlilik sürdüren ünlü çift, geçtiğimiz haftalarda bebek bekledikleri açıklamıştı. İkili, son olarak Instagram sayfalarından bebeklerinin cinsiyetini açıkladı.

Magazin 15-12-23 10:26

Manisa'dan İran'a kaçırılan Dönenur için Bakanlık devrede!

Manisa'nın Salihli ilçesinde 2 yıl önce Afganistan uyruklu Nagıp Cahit Yusufi tarafından İran'a kaçırıldığı iddia edilen Dönenur B., Bakanlığın devreye girmesiyle Türkiye'ye getirildi. Uğradığı cinsel istismar sonucu hamile kalıp, 1,5 yaşında bir erkek bebek dünyaya getirdiği ortaya çıkan Dönenur B., ailesine teslim edildi. Dönenur B. kendisini tekrar ailesine kavuşturan yetkililere teşekkür edip, "Bana bu zulmü yaşatan kişi inşallah yakalanır ve adalete teslim edilir" dedi.

Haber 14-12-23 18:29

Yönetmen ve senarist Yılmaz Atadeniz'e son görev! Sözün bittiği yermiş, bir şey söyleyemiyorum

Yönetmen ve senarist Yılmaz Atadeniz, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 91 yaşında ölen Atadeniz için Bebek Cami'nde cenaze töreni düzenlendi. Ayakta durmakta güçlük çeken kızı Işık Atadeniz, "Çok önemli bir değeri daha kaybettik, babamı. Gelen herkese teşekkür ediyorum. Sözün bittiği yermiş, bir şey söyleyemiyorum" dedi.

Magazin 14-12-23 15:06

Serum fizyolojik nasıl kullanılır, bebeklerde burun temizliği nasıl yapılır? Serum fizyolojik ile burun temizliği nasıl yapılır?

Serum fizyolojik izotonik salin ya da salin solüsyonu gibi isimlerle anılan bir ilaç türüdür. Genellikle tek doz yeterli görülen serum fizyolojik, tıkalı burun açma ve günlük göz temizliği konularında tercih edilir. Eczanelerden satın alınabilen serum fizyolojik özellikle bebek ve küçük çocukları olan anne ve babalar tarafından araştırılan bir konudur. Peki serum fizyolojik ile burun temizliği nasıl yapılır?

Haber 06-12-23 12:05